Találatok a következő kifejezésre: Egy hónap 14 voltam (7 db)

Ezelott 3 evvel(akkor 14 voltam) jartam egy sraccal (o volt az elso), de csak 1 honapot voltunk egyutt mert nem mukodott a kapcsolat. Van esely arra, hogy ha megint osszejovunk, hogy mukodjon? Azota sok ido eltelt es sokminden megvaltozott.

Legjobb válasz: Nem túl sok mindent írtál le... így a semmibõl megállapítani nehéz... Egyébként meg esély persze hogy megvan rá, bár azt mondják nem jó a melegített káposzta :)) Konkrétan miért csak egy hónapot voltatok együtt, mi vezetett a szakításhoz? Miért nem mûködött a dolog?

Nem túl sok mindent írtál le... így a semmibõl megállapítani nehéz... Egyébként meg esély persze hogy megvan rá, bár azt mondják nem jó a melegített káposzta :) ) Konkrétan miért csak egy hónapot voltatok együtt, mi vezetett a szakításhoz? Miért nem mûködött a dolog?
Szerintem viszont van rá esély ha mindketten akarjátok.de tiszta lappal kell kezdeni és nem a 3 évvel ezelöttire épiteni, folytatni.Milyen okból szakitottatok??Mert ha valami olyasmi hogy nem jöttetek ki akkor nem biztos hogy nagy esély van rá.De egy probát megér

Egy hónap hijján 14 voltam amikor megjött most 15 és él éves vagyok. A menszeszem eleinte normális volt. Utána zavaros. Most utolsó két Hónapba megint jó volt, de most megint zavaros. Miért zavaros még mindig?

Már elegem van. Sexuális életet nem élek de lassan szeretnék, és igy elég parás.(azt se tom mikor lehetek terhes vagy mikor késik!) oké a védekezés de engem nem nyugtat meg.! Tabira gondoltam ami beállithatná de anyám nem engedi:S Hogy tudnám meggyözni rola? vagy tehetek ellene vmit hogy beálljon végre?:S elöre is köszi

Legjobb válasz: Zavaros=rendszertelen??? Ha még csak másfél éve volt az elsõ, akkor várj, hogy rendezõdjön. Ha egyéb problémád is van, akkor menj el egy nõgyógyászati vizsgálatra, lehet, hogy az orvos fog akár tablettás kezelést javasolni.

Zavaros=rendszertelen??? Ha még csak másfél éve volt az elsõ, akkor várj, hogy rendezõdjön. Ha egyéb problémád is van, akkor menj el egy nõgyógyászati vizsgálatra, lehet, hogy az orvos fog akár tablettás kezelést javasolni.
18 vagyok, 5éve menstruálok, és még nekem sem állt be a menzeszem (nem szedek fogamzásgátlót) van úgy hogy 2-3 napot késik, van úgy hogy 2-3 nappal hamarabb jön meg. Szóval nyugi!:)
A kérdező hozzászólása: kösszi mindenkinek:) ismerem a ciklus pont.hut de csak az utobbi idöben reggeltem és most elég normális volt csak most rossz megint:S am igen rendszertelen de nekem nem 2-3napokat késik hnem van h 28ra jön meg van h 45.re van h 35re..:S
Ne aggódj majd beáll.Tabit meg én se adnák a lányomnak 15 és fél évesen ( ez nem sértés csak hozzászólás). Ha túl hamar kezded a tabi szedés akkor meg felnõtt korodban lesz - a te szavaiddal élve - zavaros a menzeszed.Szóval most várj csak.
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy mindig is össze-vissza fog megjönni a mensid. Várnod kell, mást nem tehetsz. Tabit én sem engedném a lányomnak ennyi idõsen, de ha jól érvelsz, hogy ilyen össze-vissza ciklusaid vannak, és azt is elmondod, hogy majd nem akarsz terhes lenni. Sokszor kell hangoztatni, minden hónapban, amikor megjön vagy épp nem. Addig pedig, ha szexuális életet élsz, fiyelj a védekezésre és nem lesz baj.
Szia, én is 15, 5 éves vagyok, és nekem 13, 5 évesen jött meg.De még mindig nem állt be, csak egy kis ideig kiszámítható utána felborul.Nem tudom ismered-e a ciklus.hu-t. Nekem elég jól eltalálja hogy mikor fog megjönni.Ez egy netes naptárrendszer. De szentem be fog állni elõbb vagy utóbb.

14 éves lány vagyok! Már csak egy hónap van hátra suli idõig. Eddig nem tudtam mit csinálni nyáron. Mármint nyaralni voltunk a családdal meg minden! De egyedül vagy a barátnõmmel is szeretnék valami emlékezetes nyarat! Mit csináljak?

Csak hogy tudjátok nem vagyok valami gazdag fajta akinek az udvarában minden megvan.Vannak ötleteim de ahhoz nincs felszerelésem!(akinek van sátra vagy ahhoz hasonló felszerelés amiben aludni is lehet..ha olyan jó szívû akkor kölcsön adhatná!)Nagyon hálás lennék.Privátba írjon aki kölcsön adná. :D

Legjobb válasz: A legjobb sztorik mindig varatlanul kezdodnek :)

A legjobb sztorik mindig varatlanul kezdodnek :)
Es altalaban egy orul legjobb baratno kezdemenyezi...ugyhogy hajra :)
A kérdező hozzászólása: Ez nem ilyen egyszerû!! :/

14 éve élek házasságban, párom nem törődik velem mintha nem is lennék! Ami annyit takar hogy, hozzám se ér, 8 hónapja nem voltunk együtt, de még egy csók se volt! Igy kellene élnem?

Olyanok vagyunk mint a lakótársak!teljesen elhidegültem már tőle!2 fiunk van.13-10 évesek!Beszélni sem beszélünk sokat!Nem hiszem hogy úgy kellene élnem vkivel mint egy szobatárs! Lehet a válás jobb lenne?

Legjobb válasz: Szerintem iróniának szánta a válaszoló a cici szót, vedd a lapot...Nem nagyon derül ki semmi a Kérdezõ mondani valójából...Én ennyit látok, szar kapcsolat le akarok lépni mert rühellem, az elején igyekeztem megtenni mindent de már baromira szarok rá, erõsítsetek meg abban, h váljak el...

Szerintem iróniának szánta a válaszoló a cici szót, vedd a lapot...Nem nagyon derül ki semmi a Kérdezõ mondani valójából...Én ennyit látok, szar kapcsolat le akarok lépni mert rühellem, az elején igyekeztem megtenni mindent de már baromira szarok rá, erõsítsetek meg abban, h váljak el...
16:23-as: "egyszer vasárnapi ebédnél kimondtad a cici szót" EZT hogy gondolod?!?!?! A két, 13 és 10 éves gyerek az asztalnál ül, a kérdezö (az anya) meg odaszól a férjének (az apának), hogy nem akarsz játszani a cicimmel?!?!?! Vagy hogy értendö a megjegyzésed?!?!?!
És Kedves Kérdezõ, Te mit teszel h, ez változzon? :) Mert, ha mindent, mi semmiben nem tudunk segíteni, le írtad a kérdésedben a választ, mi a teendõ. Ha semmit akkor viszont, azt kell tenned amit eddig nem, mindent :)
8 hónapja nem volt szex és azt állítod megtettél mindent? Hogyan kell elképzelni nálad a 'mindent', egyszer vasárnapi ebédnél kimondtad a cici szót?
Épp igy ahogy neked sikerült magad elé képzelned a fejedben.
Nem kellene így élned. Legalábbis én biztos nem tudnék. Ilyen helyzetben én döntés elé állítanám magam. Mondjuk adnék magamnak egy hetet, hogy átgondoljam a dolgot, de ha letelik az idõ akkor lépni kell. Vagy akarod ezt a férfit és tudod, hogy mindent helyre tudtok rakni, vagy oda jutsz ki egy hét alatt, hogy már miden veszve van, akkor el kell válni. De így semmi esetre se maradj, mert ez a legrosszabb amit tehetsz. Csak a gyerekek miatt meg pláne ne maradjatok együtt. Ha viszont az elsõ felé hajlasz, akkor ahhoz te is meg a férjed is 100%-osan kelletek. Ennyi szexmentes idõ után minimum szexterapeuta, és ennyi érzelem mentes együttélés miatt minimum párterápia, és esetleg külön-külön pszichológus ha van valakinek egyéb feldolgozatlan sérelme. Nem lehetetlen amúgy, csak kérdés hogy mindketten akarjátok-e?
még annyit, hogy egy nõnek, tudom, hogy megalázó így felajánlkozni, hátha még elutasítást is kapsz, az még megalázóbb. az pontosan mit jelent, hogy minden tõled telhetõt? és a saját történetemmel kapcsolatban azt nem értem, hogy ha egy egészséges férfi mellé befekszik egy nõ, akkor nem tudok olyan vitát, vagy veszekedést, vagy elhidegülést elképzelni, hogy ha nem is minden este, de legalább heti néhány alkalommal ne kívánja meg a férfi a nõt.
nem értem...gondolom nem analfabéta néma nõ a kérdezõ, és a "mindent megpróbáltam" alatt azt értette, hogy minden lehetséges eszközt bevetett a szent cél érdekében, hiszen ezért született neg a kérdés. Jó esetben. De kedves kérdezõ szólj ha tévedek. Sajnos egy idõ után nincs más út, mint lezárni a kapcsolatot. Nézz magadba: te mit szeretnél? Megértem, hogy belefáradtál, egy kapcsolat egyedüli fenntartása sok energiát felemészt. Én sajnos tudom. Igaz, mi pszichológus segítségével kikapaszkodni látszunk a gödörbõl.
Mielõtt idekattintottam egészen ugyanaz a gondolat jutott eszembe, amit többen beírtak. Komolyan, nem csaltam. Kérdés marad: te mit teszel konkrétan a kapcsolatotokért? Tiszteled a férjed egyáltalán, vagy milyen a viszonyulásod felé? Fogalmazd meg. Legyél õszinte, nincs tétje..... Õt is megkérdezném, de nincs itt. Egyelõre te válaszolj. Biztos van a férjednek valamilyen jó tulajdonsága. Mindenkinek van. Mikor dicsérted meg valamiért?
Vagy nem tudom...Bõvebben ha esetleg leírnád mi van, lehet megértenénk a helyzeted :) Elõzõ vagyok!
A kérdező hozzászólása: Kössz a tanácsot!
A kérdező hozzászólása: 16:23 nem is tudom ilyen ember mit keres ezen oldalon!
A kérdező hozzászólása: Megteszek és megtettem minden tõlem telhetõt de mégis tanácstalan vagyok!
Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak mi 4 év után jutottunk erre a szintre..... :( Igen hagyd el, egy életed van, merj boldog lenni, nem kötelességed így élni!Csak rajtad múlik mersz e új életet kezdeni :) Én merek, pedig nagyon nagyon nehéz helyzetbe kerültem ez miatt.Nem ide tartozik, de hihetetlen mennyi rosszindulatú ember van.(itt a kommentekre gondolok)
A kérdező hozzászólása: tudom. egyáltalán nem vagyok magamra büszke ! tudom nehéz megállni.. de negativ kommenteket nem szeretnék !
14 évesen, 3 hónapja nem voltál senkivel. Az ilyennek egészségére, ha be is csúszik... :)
Az hogy 14 évesen már szexszuális életet élsz !
istenem, 14 évesen miért kell nemi életet élni még nem állt be a menstruációd, ebben a korban szokott ilyeneket csinálni, hiszen még nem vagy felnõtt, és a szexhez sem vagy érett egyáltalán...
Attól függ, mióta menstruálsz.Lehet, hogy még nem állt be, majd megjön. Az is lehet, hogy valami gond van.Nõgyógyászhoz kéne menned, kérd meg anyudat, vigyen el.
A kérdező hozzászólása: hát kb 2 éve menstruálok.
Már bocs, de hülyeség az egész elméleted. Jó, hogy nem 10 év utáni beágyazódásra gyanakszol... ha valóban új élet húzódna a háttérben, már rég jelentkeztek volna a "tünetei". Amúgy szerintem is felfüggeszthetnéd a szexet egy darabig, látszik, mennyire nem a te világod még.
A kérdező hozzászólása: énis ezt tervezem.

Meg egy honapja sem hagytam abba a fogamzasgatlo tabblettat! 12-napon, 14, a15, es a 17-napon is volt sex a parommal! Ma este mielott mentem zuhanyozni a tisztasagi betetmen halvany rozsaszin foltok voltak! Mit jelenthet?

Mennyi az eselyem hogy babat varok?

Legjobb válasz: Szia!Lehet, hogy beágyazódás.Sok mindenki tapasztalt már ilyet beágyazódás során.Legalábbis itt ezt olvastam:)Sok sikert!

Szia!Lehet, hogy beágyazódás.Sok mindenki tapasztalt már ilyet beágyazódás során.Legalábbis itt ezt olvastam:) Sok sikert!
Szia4Én azt javaslom hogy ne csináljátok élesbe , hisz a gyógyszer miatt a ciklusodnak vissza kell állni és amig ez nem történik meg addig sok kellemetlen dologtól kíméled meg magad ill. a párod.Várakozás reménykedés stb.Persze lehet baba, de ez nagyon idegörlõ..nekem az volt.

Mitől lehetett? 14. -én kellene megjönnie, ma együtt voltunk a párommal és utána egy pici barna folyásom volt. Picit fáj a hasam, de nem vészes. Ebben a hónapban kezdtem el szedni a barátcserjét, lehet hozzá köze?

Legjobb válasz: A pici barna folyás azt jelenti, hogy szex közben picikét felsértettétek a hüvelyed nyálkahártyáját vagy a méhszájadat, és pár csepp vér kiszabadult, ami a hüvely savas közegében kicsapódott és barnára színezte a váladékot. Március 14-e még nagyon messze van, addig semmire nem lehet következtetni. Ne is keress babára utaló jeleket magadon.

A pici barna folyás azt jelenti, hogy szex közben picikét felsértettétek a hüvelyed nyálkahártyáját vagy a méhszájadat, és pár csepp vér kiszabadult, ami a hüvely savas közegében kicsapódott és barnára színezte a váladékot. Március 14-e még nagyon messze van, addig semmire nem lehet következtetni. Ne is keress babára utaló jeleket magadon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!