Találatok a következő kifejezésre: Egy hétre lehet hagyni (10 db)

Kismamák! A magnéziumot ti meddig szedtétek? Én ma töltöttem a 35 hetet. Szedjem még egy hétig vagy abba lehet hagyni? Amúgy napi kettőt szedek, nem mondhatom, hogy keményedek.

Legjobb válasz: Az utolsó válaszolónak van igaza. Nem javallott a 36. hét után szedni. Elõtte azért szeded, hogy megelõzd egyrészt a méhösszehúzódásokat (keményedést), másrészt a lábgörcsöket. Ha szeded a 36. hét után is, akkor nagyon nagy esélyed van a túlhordásra, mivel a keményedéseket megszünteti, ezáltal nem tud beindulni a szülés. Ha nincs semmi gondod, akkor szerintem hagyd abba, felesleges lenne még egy hétig szedni.

Az utolsó válaszolónak van igaza. Nem javallott a 36. hét után szedni. Elõtte azért szeded, hogy megelõzd egyrészt a méhösszehúzódásokat (keményedést), másrészt a lábgörcsöket. Ha szeded a 36. hét után is, akkor nagyon nagy esélyed van a túlhordásra, mivel a keményedéseket megszünteti, ezáltal nem tud beindulni a szülés. Ha nincs semmi gondod, akkor szerintem hagyd abba, felesleges lenne még egy hétig szedni.
hello! nekem a nagynéném végig szedte a magnerott-ot.. 40héten császározták de alig tudták kivenni a picit..a doki szerint azért mert sokáig szedte a mg-ot...és ha nem progis császár lett volna akkor túlhorja a bébit.. én most vagyok 36-hetes és nekem mondta a dokim hogy már hagyjam a fenébe csak a vasat szedjem.. és am visszatart a magnézium mert a kórházban is azt adnak.. infúzióban.. vagy ki miben kapja.. további jó baba várásst:) )
Végig szedtem, 38. héten szültem. Ha nem szedtem volna, kalciummal együtt, akkor egy szemhunyást nem tudtam volna aludni a vádli görcseim miatt. A szülés beindulását nem tudja megakadályozni, emiatt nyugodtan lehet végig szedni, nem attól vannak a túlhordások!
Szia, a sogornom szedte végig mármint szulésig.
36.hétig javasolják.Attól függ, hogy melyiket szeded.Mert a magne b6, az olyan mint halottnak a csók.Ha erõsebbet szedsz, próbálj gyengébbre váltani, és szép lassan elhagyni.Nekem a dokim azt mondta, hogy a 36.hét után hagyjam abba. addi szedtem csak, és 38+6 naposan szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Hörcsögöt egyedül lehet hagyni több napra akkár egy hétre?

Ha etetik

Legjobb válasz: Egy hétre nem. 3-4 napot míg kibír, ha van neki bent friss víz, sok fajta zöldség/gyümölcs és sok mag. A víz megposhad egy hét alatt, azt meg nem jó, ha megissza. Egy szomszéd/barát/ismerõs sincs, akire rá tudnád bízni?

Egy hétre nem. 3-4 napot míg kibír, ha van neki bent friss víz, sok fajta zöldség/gyümölcs és sok mag. A víz megposhad egy hét alatt, azt meg nem jó, ha megissza. Egy szomszéd/barát/ismerõs sincs, akire rá tudnád bízni?
3-4 napra maximum de úgy hogy legyen elegendõ kajája, fõként olyanok amik nem romlanak meg könnyen: sárgarépa pl. de legyen azért paradicsom is, nehogy szomjas legyen. rágcsálnivalóból lehet minél több pl. kekszbõl jó sokat berakni neki.

Ferihegyen ott lehet valahol hagyni a kocsit egy hétre ingyen?

Legjobb válasz: A parkolókban nem, de a közelben egy bevásárlóközpont parkolójában megpróbálhatod. De én a helyedben nem spórolnék ezen, mert pórul járhat az autód. Nem muszáj a reptéren hagynod, vannak õrzött magánparkolók, elérhetõ áron.

A parkolókban nem, de a közelben egy bevásárlóközpont parkolójában megpróbálhatod. De én a helyedben nem spórolnék ezen, mert pórul járhat az autód. Nem muszáj a reptéren hagynod, vannak õrzött magánparkolók, elérhetõ áron.
A kozeli utcakban Vecsesen esetleg
A Köki közelében lévõ lakótelepen is hagyhatod, ott nem feltûnõ, hogy egy hétig áll. A 200 as busszal pedig 20p alatt oda érhetsz. A bevásárlóközpont jóval közelebb van, de azért elõbb-utóbb feltûnik majd valakinek, fõleg este az üres parkolóban...
A kérdező hozzászólása: rendben, köszi a válaszokat. Vacak kocsim van, törött szélvédõvel, hibás központi zárral, nulla elvihetõ értékkel, szóval nagy kárt nem tudnak okozni benne, max a benzin ami érték :)
A repülõtérnek saját hosszú-távú parkolója van, amibõl van õrzött és nem õrzött is. Egyébként pedig több vállalkozás is foglalkozik a repülõtér környékén parkoltatással, ami úgy mûködik, hogy otthagyod náluk az autót, õk pedig kisbusszal kivisznek a terminálhoz majd a hazaérkezésedkor vissza is visznek a termináltól a telepükig. Általában ezek olcsóbbak, mint a repülõtér saját parkolója.

Hol lehet a repülőtér közelében hagyni a kocsit egy hétre, ahol nem kell érte fizetni?

Legjobb válasz: Közelben? Sehol..A reptéri parkolóban lehet de fizetni kell érte.De legalább õrzik..

Közelben? Sehol..A reptéri parkolóban lehet de fizetni kell érte.De legalább õrzik..
Inkább parkolj le akárhol, ha mersz egy hétre, és menj ki BKV-val vagy taxival.
Én itt szoktam, nagyon korrektek, csak ajánlani tudom. http://www.repterparkolo.hu
Ha már arra van pénzed, hogy elrepülsz valahová, ne sajnáld azt a pár ezer forintot az autó biztonságára. Ezt nem gúnyosan írom, hanem segítõ szándékkal. Esetleg megkérsz valakit, hogy vigyen el.
A kérdező hozzászólása: Nem pesti vagyok, hanem debreceni, ha elvitetném magam, az még többe kerülne mint a repjegy oda-vissza...
Akkor nézz szét itt: oszkar.com zivi.hu Még ha nem is megy senki a reptérre konkrétan, akkor is egy-két BKK jegybõl megúszod. Vagy menj alapból tömegközlekedéssel. Úgy értem vonattal, busszal. Az sem kibírhatatlan, és nincs a stressz, hogy vajon ott lesz-e a kocsi amikor visszaérsz, vagy nem.

A kutyám olyan szinten megrágta a farkát, hogy teljesen le kellett vágni, eltelt egy hét és még mindig próbálkozik, nem lehet magára hagyni, rendbe fog jönni?

Legjobb válasz: Én ilyet még nem is hallottam!Az állatorvos mit mond?Biztos helyre fog jönni.Esetleg nincs valami olyan dolog amivel le lehet foglani a kutyust?Érdekes,hogy ezzel saját magának okoz fájdalmat!

Én ilyet még nem is hallottam!Az állatorvos mit mond?Biztos helyre fog jönni.Esetleg nincs valami olyan dolog amivel le lehet foglani a kutyust?Érdekes, hogy ezzel saját magának okoz fájdalmat!
egyértelmû , bekattant! talán egy kicsivel másképpen kellene vele viselkedni !! lts : cessar millan féle kutyapszichológia !
Ez egy pótcselekvés. Le kell fárasztani agyilag, fizikailag Kennelkutyáknál szokott elõfordulni.
A kérdező hozzászólása: A második válaszolótól kérdezem, mit kellene csinálnom, mit értesz azalatt, hogy másképp kell vele viselkedni?
Elõször is nekilátni annyit mozgatni és tanítani naponta, hogy a foglalkozások között csak aludni legyen ideje. Utána pedig tisztázni a rangsor problémákat. Ehhez találsz segítséget Jan Fennel könyvében, Cesar Millan könyvében, Korom Gábor könyvében, stb...
Nincs valami allergiája? Bûzmirigye rendben?
Szerintem meg valami kisebb probléma áll a dolog hátterében, pl. rühesség, vagy ilyesmi, ami miatt rágja a farkát. Én is inkább elõször egészségügyi dolgokban gondolkoznék, betegségekben, élõsködõkben, és ha mindegyikrõl bebizonyosodott, hogy nem, akkor keresnék más jellegû problémákat. Én mindenesetre elvinném egy másik állatorvoshoz, nem ahhoz, aki levágta a farkát.

Egyedul lehet hagyni az ujszulott picit az apjaval heti ket napra (napi 8 ora)?

A teherbeesesem elott elkezdtem az egyetemet, meg van hatra ket evem. Szeptember vegen kezdodne a suli es a picink november vegen szuletik meg. Az elso babank lesz, szoval azert o lenne a legfontosabb es sajnos nincs meg tapasztalatom a gyerekneveles teren. Most hagyjam abba a sulit, vagy az apukajara hagyjak egy ilyen pici babat, amig en suliba vagyok (heti 2 * 8 ora). Hogy lehet ilyenkor egyaltalan megvalositani az etetest? Dontest kellene hoznom a napokban, es sajnos nem megy. Nagyon tanacstalan vagyok. Ha valaki volt mar ilyen helyzetben irjon, hogy mikent oldotta meg, de egyeb jo tanacsokat is elfogadnek.

Legjobb válasz: Náunk is így volt, én bevállaltam a sulit nagy vagányan szeptemberben, mondván, hogy óó megcsinálom én...aztán nem igy lett. Babucimnak esze ágában se volt a lefejt tejet elfogadni, CSAK szopizott, 2-3 óránként evett, sírt, fájt a hasa, semmit nem aludtam, így nem tudtam a sulit folytatni. Halasztottam kérvénnyel és most hogy már egyéves lesz nov.elején folytatom,mert mostmár elvan mással is. Szóval tapasztalatom ezzel kapcs. az, hogy ember tervez és a baba végez...Nekem fontosabb volt, hogy csak anyatejes legyen 6 hóig legalább, mint a suli. A suli megvár, de õ nem lesz többet pici baba. Sajnos elképzelhetõ, hogy eltervezed de mégse fogsz tudni pl. annyit fejni hogy elég legyen egész napra...Ja és nekem ha elmentem tõle pár órára, totál bedurrant a mellem illetve csappant a tej mennyisége ha nem ürítette ki 2-3 óránként... De másnak lehet, hogy jobban sikerül! :) Majd megírják az ellenkezõt is :) Kívánom hogy sok sok tejed legyen és meg tudd csinálni (ha ez a terved :) )

Náunk is így volt, én bevállaltam a sulit nagy vagányan szeptemberben, mondván, hogy óó megcsinálom én...aztán nem igy lett. Babucimnak esze ágában se volt a lefejt tejet elfogadni, CSAK szopizott, 2-3 óránként evett, sírt, fájt a hasa, semmit nem aludtam, így nem tudtam a sulit folytatni. Halasztottam kérvénnyel és most hogy már egyéves lesz nov.elején folytatom, mert mostmár elvan mással is. Szóval tapasztalatom ezzel kapcs. az, hogy ember tervez és a baba végez...Nekem fontosabb volt, hogy csak anyatejes legyen 6 hóig legalább, mint a suli. A suli megvár, de õ nem lesz többet pici baba. Sajnos elképzelhetõ, hogy eltervezed de mégse fogsz tudni pl. annyit fejni hogy elég legyen egész napra...Ja és nekem ha elmentem tõle pár órára, totál bedurrant a mellem illetve csappant a tej mennyisége ha nem ürítette ki 2-3 óránként... De másnak lehet, hogy jobban sikerül! :) Majd megírják az ellenkezõt is :) Kívánom hogy sok sok tejed legyen és meg tudd csinálni (ha ez a terved :) )
Szia! Az utolsó válaszolót nem tudom tényleg miért kellett lepontozni?! Én is otthon hagyom heti 3-szor is a férjemre a babámat, és nagyon élvezik mind a ketten a lányom születése óta, valamikor egész napra is mert éppen dolgom volt és csak én tudtam elintézni! Igaz az én lányom tápszeres, de mi a férjemmel a legelejétõl fogva így gondoltuk, amint megtudtuk hogy nem tudok szoptatni, de ha tudtam volna is akkor lefejtem volna és ugyan így csinálnám! Hallgass a szívedre és az eszedre, ha nem fog menni a suli akkor kérhetsz halasztást, ha megy a babázás és a suli akkor pedig nyugodtan hagyd hagy élvezzék a közös perceket az apukával amíg te a suliba jársz!! Sok sikert kívánok, hogy elérd a kitûzött céljaidat! Majdnem 4 hónapos anyuka. Ha akarsz beszélgetni, írj privátot!
Inkább halassz!!!
Én a helyedben halasztanék 1 évet. De ha úgy gondolod a párod el tudja majd látni és te elég tejet tudsz lefejni és otthon hagyni akkor megpróbálhatod, de ilyenkor a picinek leginkább az anyjára van szüksége. Nem biztos, hogy tudsz majd annyi tejet fejni, ha meg van tejed nem ajánlatos a tápszer, szoptatni kéne. Én a helyedben csak jöv.szeptembertõl mennék az még belefér a gyesbe v.gyedbe.
Biztos, hogy az apuka is el tudja látni a babát, ha mindent megbeszéltek, úgy gondolom, hogy ha belefér az idõdbe, inkább halassz. Lehet, hogy a babád 3 óránként kérne enni, és jobb lenne, ha nem sírna hiába, vagy ha nem cumisüveget kapna. De azt is megteheted, ha az apuka úgyis otthon van a picivel, hogy szoptatási idõre beviszi hozzád az egyetemre. Csak ezzel az a gond, hogy õsszel nem igazán tanácsos a pár napos-hetes újszülötteket ide-oda vinni, és nem minden baba szopik óramûpontossággal ugyanabban az idõben. Ha nem szeretnél halasztani, akkor még azt is megteheted (ha azon az egyetemen lehet), hogy csak a vizsgákra mész be. Én így csináltam tavasszal.
Én ezt nem értem. Az apuka is ugyan annyira szülõ, mint az anyuka. Miért ne lehetne heti két napot vele a baba? Mindent meg tud csinálni, ha akarja. És ha bevállalja, akkor nyilván akarja is. Külföldön rengeteg nõ megy vissza szülés után pár héttel dolgozni, mert ott nincs GYED/GYES. Ez nem olyan borzasztó. Pláne hogy csak heti két napot kell bemenned. Inkább az a kérdés, hogy te bírni fogod-e, mert azért elég sok tennivalód lesz a pici körül, nem biztos, hogy jut majd idõd a tanulásra, annyi, amennyinek kéne.
Ja persze, ha nincs annyira beszûkülve a tudatom, akkor máris le vagyok pontozva. Hát csak gratulálni tudok.
Harmadik vagyok. Az elsõ mondat helyesen, kiegészítve: DE úgy gondolom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat mindenkinek. Kivancsi voltam gyakorlott edesanyak tanacsara, akiknek mar van tapasztalatuk ilyen teren. Kaptam pro es kontra valaszokat, most mar csak at kell gondolnom az elonyoket es a hatranyokat. Meg nem tudom, hogy dontok, ezen a heten mindenkeppen kell dontenem, mert hetfon van a hatarido. Mindenkinek koszonom a valaszat, mind nagyon hasznos volt ( megjegyzeskent: en nem pontoztam le senkit, nem is szoktam ).
En felpontoztam! :) En is kulfoldon elek, oktoberben szulok, aztan augusztusban lejar a gyesem, megyek vissza dolgozni, igaz csak napi 4 oraban, de azt hiszem ez akkor mar bele fog ferni. Szerintem beszeljetek meg paroddal, probald meg, ha nem megy meg mindig kervenyezheted a halasztast. Jarj utana! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: en is kulfoldon elek, es itt csak 9 + 3 honapig tudok itthon maradni a picivel. Azert megprobalom majd maximalisan kihasznalni az egyutt toltott idot. Meg anyumat is felhivom, hatha o is tud tanacsot adni ebben az ugyben, aztan majd megirom, h mikent dontottem a sulival kapcsolatban.

Kicsivel több mint egy hete járt le a menstruációm és pénteken elkezdtem barna foltokat hagyni majd a hétfőig véreztem is de nagyon kevés mennyiségben ma a vérzés elmúlt megint csak barna foltokat hagyok mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Tampont használsz? Ha nem tudsz rendesen kitisztulni, akkor szokott ilyet csinálni, de szerintem ez nem normális dolog. Fordulj dokihoz. Bocsi, hogy nem tudok segíteni ebben. Mondok egy oldalt, ahova bármikor írhatsz ilyen kérdést, de mire válaszolnak, arra a saját dokidtól is megtudod. Ha érdekel: http://www.weborvos.hu/ov_nogyogyaszat/?limit=100&kulcsid=6951

Szia! Tampont használsz? Ha nem tudsz rendesen kitisztulni, akkor szokott ilyet csinálni, de szerintem ez nem normális dolog. Fordulj dokihoz. Bocsi, hogy nem tudok segíteni ebben. Mondok egy oldalt, ahova bármikor írhatsz ilyen kérdést, de mire válaszolnak, arra a saját dokidtól is megtudod. Ha érdekel: http://www.weborvos.hu/ov_nogyogyaszat/?limit=100&kulcsid=6951

Egy hétre abba lehet hagyni a diétát?

Legjobb válasz: Hát az hogy abbahagyod az a te döntésed!De tudd, ezzel megszakad az a folyamat ami a 90 napos lényege, ami 90 napig tart.Mivel leállsz így a szervezeted visszaáll azelõzõ emésztéshez és így a visszahízás sem kizárt!!Szóval szerintem ne hagyd abba, vagy ha mégis kicsit figyelj oda a táplálkozásodra!

Hát az hogy abbahagyod az a te döntésed!De tudd, ezzel megszakad az a folyamat ami a 90 napos lényege, ami 90 napig tart.Mivel leállsz így a szervezeted visszaáll azelõzõ emésztéshez és így a visszahízás sem kizárt!!Szóval szerintem ne hagyd abba, vagy ha mégis kicsit figyelj oda a táplálkozásodra!
Biztosan mindenkinek másképpen reagál a szervezete a szünetre. Én 22 nap után 10 napra hagytam abba, mert nem volt lehetõségem a diéta szerint étkezni, nekem azonban egy deka sem jött vissza az elõzõleg leadott 4 kilóból. Viszont, azt gondolom, ha nem muszáj, ne add fel!
Ha abbahagyod, akkor az újrakezdés teljes újrakezdés lesz, hisz a szervezetnek újra meg kell szoknia ezt a diétát. Így 90 napot számolj.. De ha már elkezdted, ne hagyd abba! Hisz fenn áll a veszélye a visszahízásnak!

Mennyi idős kortól lehet a gyereket a nagyszülőkre hagyni akár egy-két hétre?

Sok id?t töltenek együtt amúgy is.

Legjobb válasz: Szerintem ez gyerek, és kapcsolatfüggõ. A nagyobb másfél éves volt, mikor elõször egy hetet töltött anyukáméknál (született a kistesó, és nem akartam, hogy nagyon megzavarodjon). Elõtte azért lassan szoktattuk. Jól érezte magát, semmi gond nem volt. Most már Õ kéri, hogy szeretne ott aludni, de egy hétnél tovább még nem volt. 2,5 éves.

Szerintem ez gyerek, és kapcsolatfüggõ. A nagyobb másfél éves volt, mikor elõször egy hetet töltött anyukáméknál (született a kistesó, és nem akartam, hogy nagyon megzavarodjon). Elõtte azért lassan szoktattuk. Jól érezte magát, semmi gond nem volt. Most már Õ kéri, hogy szeretne ott aludni, de egy hétnél tovább még nem volt. 2, 5 éves.
Ezt szerintem neked kell érezni, tudni mennyire jönnek ki.Egyedül is kijönnek e egymással ha te nem vagy ott.Ha felhozod a témát neki , mármint a gyerkõcnek mit szól hozzá.Aludt e már ott... Sok kérdést felvet, jól át kell gondolni.Szerintem 6 éves kor alatt is lehet már.
Rettentõ szoros kapcsolatom volt nagyimmal gyermekkoromban, és bizony volt, hogy 2 hetet is nála töltötte anno. Imádtam. Amikor elõször mentem, 4 éves voltam, kikönyörögtem anyuméktól. Természetesen nincs sablonmegoldás, nagyi- és gyerekfüggõ is a dolog. Te érzed, hogy nektek hogy a legjobb.
Barátnõm kislánya 4 éves 2 hetet simán ott tölt a nagyinál. Már korábban is így volt olyan 3.5 éves korától. Én nem tenném, de nálam nincs is nagyi egy se úgyhogy lehet hogy ha imádná valaki úgy mint én (a gyerekemet) akkor annál szívesen otthagynám 1-2 hétre.
gyerekfüggõ, nagyifüggõ és szülõfüggõ, na meg hogy mi miatt. Pl. nyári szünet az oviban és nem tudod kire hagyni a 4 évest egy-két hétre, a nagyszülõk meg távol, akkor oké, pláne ha hétvégén meglátogatod, vagy már a pénteket is kiveszed és 3 napot is vele vagy, majd megint 5 napot nem. De pl azért hogy elutazzak nyaralni a párommal, azért nem hagynám ott ennyi idõre, max 3-4 napra. A 21 hónapos lányom bárhol elalszik, mert úgy van szoktatva, hogy leteszem, elköszönök, ajtó becsuk és reggelig alszik. A 3, 5 évesem csak úgy alszik a mamánál egy-két estét, ha én vagy a férjem is ott van vele. Õ a mai napig köztünk alszik el, majd a helyére visszük és amint ébred jön vissza. Mi augusztusban szeretnénk 3 napra elutazni, akkor fog a nagymama mindkettõjükre vigyázni addig. Én személy szerint max egy hétre hagynám ott õket mamánál, kb 4-5 éves kor alatt.
Két hétre én nem hagynám rájuk! Max. egy hétre, ha mondjuk elvinnék nyaralni, de 6-7 éves kora elõtt nem!
hát hogy 2 hétre nem az tuti isten talan egy hét !Talán! és csak 6 év körül elöbb nem
A kérdező hozzászólása: Még picike a baba, de kaptunk ajándékba egy utazást, amit egy éven belül lehetne leutazni...
Egy alkalom tuti nem hagyott negatív nyomot benne. De ha pl 8-10 hós korától mikor szepa.szorongás van lepasszolnád rendszeresen hosszabb idõkre az szerintem már nyomot hagyna a kis lelkében. Amúgy neked nem hiányozna 2 hétig? Mennyi idõs a baba? Miért kell a nagyinál hagyni?
A kérdező hozzászólása: Igaz, tényleg azt gondoltam, hogy hamarabb is oda lehet adni, ezért tettem a baba kategóriába. De ha már itt tartunk, amikor egy hónapos volt, nagyon beteg lettem és magas lázam volt, ekkor egy-két éjszakát a szülõk vigyáztak rá, meg etették tápszerrel, mert képtelen voltam ellátni. Akkor ettõl most lett (lehetett) neki valamilyen "lelki sérülése"?
Utolsó vagyok. Nálunk ez azért se jönne össze mert a nagyik aktív dolgozók. A nyári szabi alatt nyaralnak pihennek. A dédik viszont már 70 felettiek, lassabban mozognak, fáradékonyak.
Egy két hétre magam miatt sem hagynám õket a mamára (2 és 3, 5 évesek). Annyira hiányoznànak hogy bármi miatt lennék távol folyton rájuk gondolnék. 2-3 napot viszont szívesen lennék nélkülük akár néhány havonta megismételve. Miért vinnéd és mekkora gyerkõcöt a mamához?
2 hétre tuti nem hagynám sehol...esetleg napokra...és csak olyan 2-3-4 éves kortól, de ez gyerektõl is függ.
Szia! Szerintem nagyi függõ, gyerek függõ kisfiam 14 hónapos de volt már fél-1 napokat a nagyszülõkkel, és imádja.Szerintem amúgy 1, 5-2 évesen már simán lehet pár napot, de úgy 1 hétre 3-4 évesnél korábban nem engedném, de azért, mert ismerem a fiam és nem egy emberes, nagyon kell rá figyelni :) 2 hétre talán 6-7 évesen
Ma is sok gyerek nyaral a nagyinál, csak õk már általában nem babák (mert ebben a kategóriában tetted fel a kérdést). A kisfiam 2 éves, eddig max. 2 éjjelt töltött távol tõlünk, igaz, mi nem élünk együtt a nagyszülõkkel. Engem elõször egyéves koromban hagytak a mamáékra, azt állítólag rosszul viseltem, kétéves koromban viszont már nem volt probléma belõle. Mi együtt laktunk.
Én kisiskolás koromtól nyaraltam a mamánál, 5-6 év alatt max egy hétvégét.
A kérdező hozzászólása: Én nem értem, ma már nem "nyaralnak a nagyinál" a gyerekek? Igazából egy házban élünk, születésétõl kezdve büfiztették, etették, minden, szóval hozzájuk van szokva bõven...
Spóroljátok ki, hogy õ is mehessen.Egy kisbabának rengeteg dolog ingyenes!

Edzésem során tribusteront használtam egy havi kúra után nagy erőt adott. Most brutal anadrolt vettem . Tribusteron kura után ki kell e hagyni pár hetet? Vagy lehet anadrolt szedni utána egyből?

Én úgy olvastam hogy nincs mellékhatása és nem kell kihagyni heteket.

Legjobb válasz: Én ezt nagyon gyorsan abbahagynám. El sem tudod képzelni mennyi káros hatása van az anabolikus szteroidoknak... http://www.testepites.info/anadrol

Én ezt nagyon gyorsan abbahagynám. El sem tudod képzelni mennyi káros hatása van az anabolikus szteroidoknak... http://www.testepites.info/anadrol
A kérdező hozzászólása: ez a szer nem szteroid hanem boltban vásárolt termék melynek csak a neve hasonlit a szteroidhoz.. az igazi neve mit boltban lehet vásárolni BRUTAL ANADROL köszönöm a válaszod igy is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!