Találatok a következő kifejezésre: Egy hétre lehet (2008 db)

Babám súlya megállt egy hete, lehet ez attól, hogy az elmúlt egy hétben elindult négykézláb, feltérdelt, leült és még az állással is próbálkozik?

Éjszaka is sokszor ébred, ezt is okozhatja a mozgás?

Legjobb válasz: Simán lehet a sok mozgástól. Amikor ilyen intenzíven elkezdik felfedezni a világot, akkor még az étvágyuk is csökken és persze több kalóriát is használnak. Inkább havi változást nézz. A heti csak az elsõ pár hétben érdekes. Az éjszakai ébredést viszont inkább az éhség okozhatja szerintem. De nyugi, nemsokára megszokja az új dolgokat és akkor minden helyre jön!

Simán lehet a sok mozgástól. Amikor ilyen intenzíven elkezdik felfedezni a világot, akkor még az étvágyuk is csökken és persze több kalóriát is használnak. Inkább havi változást nézz. A heti csak az elsõ pár hétben érdekes. Az éjszakai ébredést viszont inkább az éhség okozhatja szerintem. De nyugi, nemsokára megszokja az új dolgokat és akkor minden helyre jön!

Esélytelen? Beágyazódás után egy héttel lehet a teszt negatív?

Ha a jelek szerint júni.23-án volt peteérésem,és ez a 30 napos ciklus végén volt akkor ugye a vérzés ideje kitolódik,tehát innen kb,15 nap hogy tuti beágyazódjon,a feltételezett beágyazódás után egy héttel lehet a teszt negatív....Azóta sem jött meg,egy hete teszteltem akkor nega volt,érdemes lenne e megint tesztelni vagy ez a hónap elúszott......

Legjobb válasz: Ha egy hete teszteltél legutóbb, akkor én a helyedben tesztelnék egyet újra, aztán ha az is negatív, mennék dokihoz. Persze, lehet még pozitív. :) Van akinek késõbb lesz elég a hcg a teszthez. Nekem pl. 8 hetesen mutatta ki. :)

Ha egy hete teszteltél legutóbb, akkor én a helyedben tesztelnék egyet újra, aztán ha az is negatív, mennék dokihoz. Persze, lehet még pozitív. :) Van akinek késõbb lesz elég a hcg a teszthez. Nekem pl. 8 hetesen mutatta ki. :)
A kérdező hozzászólása: :) Jó lenne...csak tudod, nem fáj a mellem, nincs hányás, hányinger, csak nem jött meg, és hatalmas az étvágyam!
Nekem juni 25.-én volt ovum, és már julius 4.-én pozi lett a teszt, nem hinném, hogy terhes lennél mert akkor annak már pozitívnak kellene lennie.De lehet mégsem akkor volt az ovud amikor gondolod, lehet, hogy késõbb pár nappal akár egy héttel is és azért nega még a teszt, tesztelj még, ne add fel!!!!!!

Eddig nem keményedett a pocakom de most kb. egy hete lehet kicsit több érzem naponta 1-3 alkalommal. Mit tehetek? Nem árt a babának?

Jöv?hét pénteken kell tanácsadásra mennem és csak utána a doki meg lesz egy 4d uh-om is. Addig is mit tehetnék? Több magnézium? A baba ugyanannyit mozog és a keményedés sem tart sokáig. Köszi a tanácsokat. 27h km

Legjobb válasz: A keményedés a terhesség velejárója!Nem árt a babának hiszen nem préseli össze, mert ugyebár vízben van!Ennyi keményedés a 27. hétben normálisnak mondható, de a doki tuti magne B6ot fog ajánlani, és pihenést, de nem kell megijedni!!

A keményedés a terhesség velejárója!Nem árt a babának hiszen nem préseli össze, mert ugyebár vízben van!Ennyi keményedés a 27. hétben normálisnak mondható, de a doki tuti magne B6ot fog ajánlani, és pihenést, de nem kell megijedni!!
én is kb a 27.hétig nem keményedtem olyan sokat addig napi egy magne b6-ot szedtem..utána kezdtek sûrûsödni..az orvos pihenést és napi 4 b6ot javasolt...mondjuk nekem volt hogy 25-ször keményedett..30 hetes

Most vagyok a 28.napban, két hete görcsöl a hasam és a mellem is bedagadt, valamint hányingerem van reggelente és esténként ugy egy hete. Lehet, hogy terhes vagyok?

Tegnap óta a mellbimbómon kis fehér dudorok lettek,viszont este óta van egy kis halvány rózsaszín folyásom,ami zselés,darabos(bocsi,hogy ennyire részletes,de nem tudom máshol megkérdezni). Reménykedhetek a babában? Tesztel várjak még egy kicsit?mert nem akarok csalódni.

Legjobb válasz: Ha mára nem vártad akkor akár holnap reggel tesztelhetsz. De várhatsz is 2-3 napot. Ha addig nem jön meg, reméljük.Ez a rózsaszín valami még belefér. Szurkolok!

Ha mára nem vártad akkor akár holnap reggel tesztelhetsz. De várhatsz is 2-3 napot. Ha addig nem jön meg, reméljük.Ez a rózsaszín valami még belefér. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi!:-)

Az utolsó mensim okt.17-én volt, 25-én együtt voltunk a párommal, és kb.31-től emelkedett a hőm átlag 37, 4 már egy hete! Lehet baba?

Egyébként alhasi görcseim vannak, kicsit felfázásra, ill. menstruációs görcsre hasonlít, de az orvos szerint nincs semmi gond.

Legjobb válasz: Bár az általad írt dátumok nemigen támasztják alá, nem zárható ki a terhesség (periódus hosszától is függ, rendszeresen, pontosan 28 napra jön meg? Fogamzóképes napok általában a periódus félidejében vannak). Mivel még nincs itt a következõ menstruációd ideje, két lehetõséged van: 1. megvárod míg megjön, vagy már most veszel egy terhességi tesztet. Figyelembe kell venni, hogy a jobb tesztek sem mindig mutatják ki a pozitív eredményt ennyire korán! Szerintem mindenképpen várj még egy kicsit. Ha a görcs nem múlik újra orvoshoz kell fordulni!

Bár az általad írt dátumok nemigen támasztják alá, nem zárható ki a terhesség (periódus hosszától is függ, rendszeresen, pontosan 28 napra jön meg? Fogamzóképes napok általában a periódus félidejében vannak). Mivel még nincs itt a következõ menstruációd ideje, két lehetõséged van: 1. megvárod míg megjön, vagy már most veszel egy terhességi tesztet. Figyelembe kell venni, hogy a jobb tesztek sem mindig mutatják ki a pozitív eredményt ennyire korán! Szerintem mindenképpen várj még egy kicsit. Ha a görcs nem múlik újra orvoshoz kell fordulni!
A kérdező hozzászólása: A ciklusom átlag 26 napos. Szerintem még várok, és reménykedem, köszönöm a választ :)

A környező országok hegyeiben van valahol olyan kemping, ahol faházak vannak, és nem kell előre lefoglalni, mert ilyen idő tájt biztos van szabad hely és egy hetet lehet kirándulni a környéken?

Legjobb válasz: Ukrajna. Két hegyvidéke van, a Kárpátok, és a Krím hegység. Mindkettõhelyen nagyon jó túrákat lehet tenni, de teljesen más jellegû a kettõ. Részemrõl a Krímet jobban szeretem. Kárpátaljáról a karpatinfo.net és a http://www.zakarpattyatourism.info/index.php oldalon mindent megtalálsz (szállás, látnivalók, stb.). Van egy csomó olyan szállás, fent a hegyekben, ami nincs rajt a neten, érdemes a helyszínen is szétnézni. Ha visztek sátrat, több napos túrákat is tehettek.

Ukrajna. Két hegyvidéke van, a Kárpátok, és a Krím hegység. Mindkettõhelyen nagyon jó túrákat lehet tenni, de teljesen más jellegû a kettõ. Részemrõl a Krímet jobban szeretem. Kárpátaljáról a karpatinfo.net és a http://www.zakarpattyatourism.info/index.php oldalon mindent megtalálsz (szállás, látnivalók, stb.). Van egy csomó olyan szállás, fent a hegyekben, ami nincs rajt a neten, érdemes a helyszínen is szétnézni. Ha visztek sátrat, több napos túrákat is tehettek.

Mensi szerű görcs egy hete lehet baba?

Március 14.-én volt utoljára vérzésem. a ciklus 19.-20. napján volt barnás pecsételés, és most egy hete, pont mióta meg kellenne jönnie, görcsölök, de nem jön meg. Lehet ez baba? Kérlek mondjátok, hogy igen...

Legjobb válasz: Igen lehet. Késõn volt peteérésed. Szerintem tesztelj egyet, de ha esetleg negatívat mutat is nem kell feladni, mert amíg nem jön meg van esély rá.

Igen lehet. Késõn volt peteérésed. Szerintem tesztelj egyet, de ha esetleg negatívat mutat is nem kell feladni, mert amíg nem jön meg van esély rá.
Ugyanígy vagyok én is....ma kellett volna megjönnie 4 napja menzi szerû görcsök, de se barna se vér. 3 napja teszteltem negatív lett, de most hányingerem is van már...Lehet csak korán teszteltem? Te csináltál már tesztet?
A kérdező hozzászólása: péntek reggel csináltam, akkor negatív lett. azóta nem merek újat, már rendesen rettegek tõle. :(
A kérdező hozzászólása: nekem nincs hányingerem, viszont megnõtt a mellem. de akkor milyen teszt a megbízható?! Romedet használtam, patikában vettem. annyira félek egy új teszttõl, mert novemberben volt egy missed ab.
nekem medi lab mutatot pozit 2öt is halványan!de láthatoan én most rendeltem 10es eröségüt elsöbségivel holnap fel adják kedden itt lesz és csak 60ft/db
Romed nem megbízható és CB sem engem mind a kettõ többször is átvágott téves eredményt mutatva! Gabriel teszt nagyon jó nekem a fiamnál rögtön megmutatta az eredményt várni se kellet az eredményre ahogy szívta fel a vizeletet úgy hozta elõ a 2 csíkot! A patikusok sajnos az alapján mondják, hogy megbízható, hogy a gyártó mit mond! Az én patikusom a legutóbb inkább nem adott el nekem tesztet , mert csak romed volt nekik készleten...! Tehát próbálkozz mással, nem mindig a drága a jó!
2.vagyok....hááát nem jött össze, megjött az elõbb, elkeseredtem:-( A férjem azt mondja jobb is hogy nem most mert van már két téli gyerek, jöjjön a jobb idõre, nem volt még itt az ideje....

A mellem aljáról hámlik a bőr, olyan mintha leégtem volna, mondjuk napoztam kb. egy hete, lehet attól, vagy a sport melltartó éjjel nappal rajtam van, sztem kicsit műszálas, vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: A mûszálas dolgok dörzsölnek és izzasztanak is. Semmiképp nem javasolt, fõleg mell alatt, ahol a gombák is jól megtelepedhetnek. A másik, hogy terhesen nemigen kellene napozni.

A mûszálas dolgok dörzsölnek és izzasztanak is. Semmiképp nem javasolt, fõleg mell alatt, ahol a gombák is jól megtelepedhetnek. A másik, hogy terhesen nemigen kellene napozni.
Nekem is volt, a melltartó kidörzsölte, nem egészséges a mûszálas, szerintem ne hordd!
Nincs azon a részen megbarnulva a bõröd? Mert akkor az egy bõrgomba is lehet! Jó rá a Lamisil, meg a Canesten is! Azt, hogy mell alatt leégtél-e azt neked kell tudnod!!

Egy héten lehet edzeni 2x egy azonos izomcsoportot? Pl: hétfőn és pénteken mell izmot

Ja és egy izomcsoportra 3 gyakorlat típus elég ?

Legjobb válasz: Én 2 naponta edzek egy izomcsoportra hasra meg napont és elég látványos a fejlõdésem...

Én 2 naponta edzek egy izomcsoportra hasra meg napont és elég látványos a fejlõdésem...
mindent lehet.. max nem fejlõdsz tõle annyira. kérdés az, hogy milyen gyorsan regenerálódsz. ezt meg így képernyõn át senki sem fogja neked megmondani.
igen én szoktam olyat csinálni, hogy H mell, Sz váll, P megint mell. Lehet, csak fárasztó. vagy csinálhatod úgy is, hogy: H mell, Sz váll, P mell, következõ héten H váll, Sz mell, P váll
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Amúgy úgy csinálom hogy hétfõ, péntek: mell, kar. Kedd, szombat: váll, hát, láb
Valószínüleg egy idõ után túledzed magad. Ha elég intenzív az edzés, akkor egy nagy izomcsoportnak kell 4-5 nap regenerálódási idõ. Nem ajánlom, hogy így edz! Ha mégis, akkor 5-6 hetente tarts 1 hét teljes pihenõt ! (a legtöbb amatõr sportoló túledzi magát, ezzel el tudod kerülni)
Túl edzed vele egy idõ után magad, hidd el én is így csináltam és egy idõ után megálltam a fejlõdésbe a túledzettség miatt. nézd meg nagyon jó, nekem nagyon bevált: http://body.builder.hu/edz_terv.htm4 ha ezt betartod meg a rendes étkezést akkor garantált a fejlõdés

Negyedik napja fáj a hasam. Tegnap már olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, pedig még nem esedékes kb egy hétig. Lehet baba? Tapasztalatok?

A hasfájáshoz hozzátartozik a hányinger is. Már csokit sem ettem 2 napja (ami nálam irto nagy szo :) ) és ma reggel odatettem a fejemhez a zacskót is, mert annyira rosszul voltam, hogy úgy éreztem nem érnék ki tisztességgel a mellékhelyiségbe.. Reggel tejszer? s?r?, kevés folyadék volt a bugyimon, és mintha egy pár barna csepp is (mintha vér lenne?:s). A párommal védekezünk, nemrég volt hogy elkezdtük gumi nélkül de azis 3 perc volt max. Én nem tudom mi lehet ez.. szerintetek lehet baba?

Legjobb válasz: Hûha,bizony lehet. A tünetek nagyon emellett szólnak!!

Hûha, bizony lehet. A tünetek nagyon emellett szólnak!!
Szia! Szerintem keresd fel a nõgyógyászod.Mi is védekeztünk oly módon, hogy a párom idõ elõtt "kiszállt"... ...jövõ hónapban szülök.:-) Az elején nekem is volt ilyesmi folyásom, a doki azt mondta rá, hogy maga a folyás a terhesség miatt van, a barna szín benne az némi vér volt, mert a nagyon lent fekvõ méhem miatt valószínüleg egy kis hajszálér megpattant.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!