Találatok a következő kifejezésre: Egy hétig magam (247 db)

Ilyen feltételek mellett hogy kezdjek test építeni {komolyan akarnék}? Milyen súlyokkal érdemes így elkezdeni és egy héten hányszor? Tömegnövelő mellett nem muszáj tele ennem magam?

16 éves,nem túl izmos de ezért szálkás {látszik hogy van bicepszem valamennyi stb} 172 cm és 57 kg.Nem vagyok nagy evő nem tudom magam degeszre enni.

Legjobb válasz: /Milyen súlyokkal érdemes így elkezdeni és egy héten hányszor?/ a súlyt nem lehet megmondani heti 3x egész testes edzést csinál pár hónapig,utána jöhet az osztott edzésterv. /Tömegnövelõ mellett nem muszáj tele ennem magam?/ addig nem is kéne tömegnövelõt venni még étrended nincs. és de tömegnövelõ mellet is sokat kell enni. ezt olvasd el és nézz egy étrendet/kezdõ edzéstervet magadnak. http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558

/Milyen súlyokkal érdemes így elkezdeni és egy héten hányszor?/ a súlyt nem lehet megmondani heti 3x egész testes edzést csinál pár hónapig, utána jöhet az osztott edzésterv. /Tömegnövelõ mellett nem muszáj tele ennem magam?/ addig nem is kéne tömegnövelõt venni még étrended nincs. és de tömegnövelõ mellet is sokat kell enni. ezt olvasd el és nézz egy étrendet/kezdõ edzéstervet magadnak. http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
A kérdező hozzászólása: oké köszi!

Menstruáció? jövőhéten kell megjönnie DE kb egy hete émelygek és hányingerem van kcsit "furán" érzem magam! nem akarom magam beleélni (bár nagyon szeretném)de valahogy mégis furcsa az egész!

augusztusban volt egy abortuszom (els? terhesség) sajnos elhalt 6 hetes voltam.....aztán minden rendben zajlott a nagykönyvben megírt hatodik hétre (szept. 24.-én) menstruálás aztán 28 napra (okt. 21.-én) egy újabb menstruáció! november 19.-én kell megjönnie ami még egy b? hét. mellek picit érzékenyek de korántsem annyira mint a terhességnél ami persze lehet a mensi jele is...de az émelygés amit ha bekapok egy falatot elt?nik nem tudom hova rakni... szerintetek a peteérésem éreztem amikor ez kezd?dött (mert kb akkor volt vagy lehetett!)vagy valami másnak a jele? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem a peteérésem után 1 nappal már hányingerem volt,fájt a hasam,késõbb már a cicim is érzékenyebb lett,aztán jött az aluszékonyság,végül a gyakori vizelési inger.Mindez a várható mens re alakult ki 2 hét alatt.Én is azt hittem,h beképzelem ,nem is mertem beleélni magam,aztán a 32. napon csak pozitívat teszteltem. :) Anyum már 1-2 napos terhességnél elkezdett hányni.Van ilyen,de elég ritka.Musz várnod még egy kicsit,aztán jöhet a teszt!Türelem,kitartás! :)

Nekem a peteérésem után 1 nappal már hányingerem volt, fájt a hasam, késõbb már a cicim is érzékenyebb lett, aztán jött az aluszékonyság, végül a gyakori vizelési inger.Mindez a várható mens re alakult ki 2 hét alatt.Én is azt hittem, h beképzelem , nem is mertem beleélni magam, aztán a 32. napon csak pozitívat teszteltem. :) Anyum már 1-2 napos terhességnél elkezdett hányni.Van ilyen, de elég ritka.Musz várnod még egy kicsit, aztán jöhet a teszt!Türelem, kitartás! :)
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de nálam is elõfordult egymás utáni hónapokban, hogy félidõtõl éreztem a hányingert, szédülést, fájtak a melleim és mégsem voltam terhes. Amikor meg végre sikerült teherbe esnem akkor csak a mellfeszülést éreztem. Szóval lehet terhesség is, de lehet hogy csak nagyon szeretnéd már a kisbabát és igy reagál a szervezeted. Kitartás a jövöhétig!

Mit tehetnék, hogy jobban érezzem magam? Egy hete kap tápszert pótlásnak a fiam.

Emiatt nem akar rendesen szopizni,nyügösebb is mint eddig.Azóta minden olyan "rossz".Állandóan sirnék,nincs kedvem semmihez,a nagyobbik fiamhoz sincs türelmem.

Legjobb válasz: szia ugyanebben a cipõben járok. 2 hete tápszerezünk (6 hetes múlt). kétnaponta bõgök, mert vagy megfogja a hasát a tápszer, vagy pukizni nem tud, vagy csak nem alszik, a cicit meg szó szerint csak nyalogatja. pedig szoptatni akarom, mindent elkövettem már. két hétig éhezett, hiába lógott egyfolytában cicin-ekkor jött a pótlás. nekem idõnként segít, ha a barátnõm pasi vagy munkahelyi meséit hallgatom. olyankor megint a normális életben érzem magam és nem a kudarc miatt kesergek. jobbulást és kitartást neked!

szia ugyanebben a cipõben járok. 2 hete tápszerezünk (6 hetes múlt). kétnaponta bõgök, mert vagy megfogja a hasát a tápszer, vagy pukizni nem tud, vagy csak nem alszik, a cicit meg szó szerint csak nyalogatja. pedig szoptatni akarom, mindent elkövettem már. két hétig éhezett, hiába lógott egyfolytában cicin-ekkor jött a pótlás. nekem idõnként segít, ha a barátnõm pasi vagy munkahelyi meséit hallgatom. olyankor megint a normális életben érzem magam és nem a kudarc miatt kesergek. jobbulást és kitartást neked!
Ez egy örök kérdés itt. az a véleménemn, hogy ezt az egész anyatejes dolgot túlimisztifikálják! nyilván sokkla jobb az anayatej a babának, de ha velekinek nincs akkor nics. Ez az egész mizéria azt eredményezi, mint ahogy nálad is, hogy az anyának lelkiismeretfurdalása van ha nem tud már anyatejjel táplálni. És ez gusztustalan!!! Ahelyett, hogy élveznéd azt, hogy anya vagy, ilyenen töröd az agyad! Szóval ANYUKA semmi estere se érezd magad szarul, ha nincs tej hát nincs. Valamit ennie kell a nnak a babának! Fel a fejjel, nem lesz semmi baja sem a tápszertõl. ugyanolyan belsõsõgesen azt is oda lehet neki adni, mint ha cicizne. És ez a lényeg! az, hogy szereted õt!!!! Semmi nem számít!!! És na halggass arra aki elítél téged ezért!!!
Szia.Teljesen egyetértek az elõttem szólóval! Nekem 4 hetes lesz a babám, egyenlõre van tejem, iszom a Laktoherbet és fejek.Ha esetleg fogyna a tejem, egyértelmû, hogy hozzátáplálnék.Nem esne jól, hogy nincs több, de lelkifurdalást nem okozna.Én nem lennék hajlandó idegeskedni ezen, amit a babám tuti megérezne.Ne izgulj, az lenne a rossz, ha görcsösen szpotatni akarnál, és nem táplálnál hozzá.A lényeg, hogy a babád kiegyensúlyozott legyen.Neki nem egy ideges anyura van szüksége, hanem egy nyugodtra, tejjel vagy anélkül.És most lehet lepontozni...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, jól estek és már kicsit jobb a kedvem! :)

Szünetet kért a párom-azt mondta 1-2 hétre. Ennek nincs egy hete, mondtam neki jobb ha elmegy, (mert nem szeretném magam még egy hétig gyötörni). Én nem keresem azóta, jó ez így?

Minden nap hív és nagyon aranyos velem, kedves mint a legelején. Mondta, hogy hívjam nyugodtan, de nem hívom erre megjegyezte ha õ nem hív akkor nem is beszélünk? Mondtam neki, hogy õ kért idõt és tiszteletben tartom a kérését...hiányzik meg minden, de nem akarom, hogy azt higgye ráerõltetem magam...

Legjobb válasz: Sose értettem az ilyen szünet kérõsdit... vagy tudom, mit akarok a másiktól, vagy nem... Ha egy férfinak 2 hetet kell azon gondolkodnia, akar-e engem, akkor köszönöm, de nincs rá szükségem.

Sose értettem az ilyen szünet kérõsdit... vagy tudom, mit akarok a másiktól, vagy nem... Ha egy férfinak 2 hetet kell azon gondolkodnia, akar-e engem, akkor köszönöm, de nincs rá szükségem.
Sajna 90% ilyen akár nõ akár ffi
vagy nõtõl. azok is ezt mondják.
Sajnos tipikus és átlagos viselkedés egy gyáva férfitõl.
tisztázni melletted is tud.
A kérdező hozzászólása: azt mondta csak tisztázni szeretné a fejében a dolgokat
most dug mást, legálisan. beszélgess csak!
En maskeppen mondanam. Ha nincs valami extra dolog, amin osszevesztetek es azert duhosen ajtot becsapva lelepett, akkor a SZUNET = MASIK UDVARLO Ne is keresd! Sot bloffold be, hogy nalad kialakuloban van valami, azert nem akarsz vele beszelgetni. A kedvessegnek meg be ne dolj!!!
Szünet = szakítás csak vagy nem meri megmondani vagy standbyba vagy és van másik csaj már rég. Azért aranyos meg kedves mert bûntudata van. Ennyi. SZÜNET MINDIG SZAKÍTÁS. Tapasztalatból mondom.
A szünet egyenlõ a szakítással.. Mert ha azt mondja idõre van szüksége, mhogy a fejében rendbetegyen dolgokat, az megint más... A szüne azt sugallja nekem, hogy akkor most nem vagyunk kapcsolatban.. Szépen becsajozik, bepasizik a szünetet kérõ, maztán vissza az egész... Vagy megnézi, mhogy össze jön-e a nézett csaj, pasi... Hannem akkor ott van talonban a másik. Tehát szerintem gusztustalan, és nem fair dolog. Ha tõlem szünetet kér valaki, akkro az a szünet végleges...
A kérdező hozzászólása: Azt mondtam egy ismerõsömnek, hogy elköltözött itthonról és mikor ezt meghallotta kicsit rosszul esett neki, felhívott és megkérdezte miért mondtam ezt????? ha azt mondja nem úgy szeret, mint az ember a párját, akkor miért viselkedik ellenkezõleg? vagy rosszul látok valamit?

A Nők gondolok itt a fiatalabbakra 13, 14....24 vagy aki fiatalnak érzi magát mennyiszer szoktak maszturbálni mondjuk egy héten?

Legjobb válasz: 17 vagyok, és szinte sosem csinálom, mivel barátom van és imádom vele a szexet. Nem is tudok csak úgy felizgulni, ha magamat izgatom. Ritkán ha kimaradt egy egy hét mondjuk a párom nincs itthon, akkor persze elõfordult már..:)

17 vagyok, és szinte sosem csinálom, mivel barátom van és imádom vele a szexet. Nem is tudok csak úgy felizgulni, ha magamat izgatom. Ritkán ha kimaradt egy egy hét mondjuk a párom nincs itthon, akkor persze elõfordult már..:)
16 leszek lassan. Én ritkán szoktam mivel barátom van ;)
Akinek van barátja és jó neki vele a szex, az nagyon ritkán szokott. Aki szereti a szexet és nincs barátja az sûrûbben akár naponta is lehet. Szerintem mind attól függ hogy egy nõnek ez mennyire fontos. Rengeteg olyan nõ van aki számára nem is olyan lényeges, az biztos ritkábban csinálja. Nem úgy mûködünk mint egy férfi akinek létszükséglet az ürités. Bár tény hogy sokkal jobban érzem magam személy szerint ha a párom minimum egy héten egyszer kielégit. De nem vagyunk egyformák. 25 éves vagyok egy 8 éves kapcsolatban.
Én 16 vagyok, hónaponta 2x kb. Nem kívánom, hogy õszinte legyek. Ja és még szûz vagyok.
Nem lehet megunni ezeket a kérdéseket, mi?
17 vok naponta szexmániás vagyok
14 vagyok . egy héten kb 3x vagy 2x
nem tudom, de nekem van barátom, imádom, 16és fél vook, már lefeküdtünk, kb hetente 1X v 2Xtudunk ugy 1ütt lenni, és nekem van, hogy napi 5 v 6 szor is masztizom..van mikor már kicsit ég..:S ez normális? de azota csinálom ilyen gyakran miota lefeküdtünk, mert ha rá gondolok a mult szenvedélyes éjszakába hááát húú...beindulok és muszály csinálnom vmit..elõtte kb volt h napi 1 v hti 1-2 ..de akk sem volt ritka na de mostanába háát....nagyon kivánom
szted mér van mindig a telefon a zsebemben
Ez olyan hülyeség, hogy akinek van barátja az vele sexelés nem masztizik...nekem két éves kapcsolatom van és szoktam maszturbálni heti 1-2 de van hogy gyakrabban.persze nem akkor mikor együtt vagyunk.De õ is én is csináljuk.Ez természetes.

Lefeküdtem a barátommal és belémélvezett rögtön utána kimostam magam, előtte 2 nappal még megvolt a menstruációm. Most hogyan tudhatnám meg hogy terhes vagyok-e? Nem nagyon szeretnék várni még 3 hetet. (egy hete történt)

Legjobb válasz: Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.

Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.
Javasolt kivárnod a 3 hetet és tesztelned. Gratulálok!
Szia az az igasag hogy a spermak 2 hetig eletkepesek a szervezetedben!!!Az hogy ki mostad magad az meg nem eleg azert meg teherbe eshetsz!!!De viszont ilyen hamar szerintem nem tudod meg mert egy hetesen meg nem mutatja ki a teszt es amugy is menszesz utan felidoben van pete eresed!!!
A spermák maximum 2-3 napig életképesek. A peteérésed viszont feltételezhetõen a ciklus közepén (+-2-3nap) van, így én azt mondanám, hogy esély a terhességre kb. 10%. De hogy biztosra menj, várd meg, hogy az aktustól számítottan elteljen 12-14 nap. Akkor vegyetek nagyon érzékeny tesztet (pl. ilyet: http://szepseg-egeszseg.teszvesz.hu/egyeb/terhessegi_teszt_e..) és reggeli elsõ vizeletbõl nézzétek meg mi újság. Boltban a DM-ben tudsz tesztet venni, ott a legolcsóbb 5-600, -Ft körül van, és nem ennyire érzékeny.
A kimosás kb annyit segít mint halottnak a csók. Magyarul: semmit. Az némileg szerncsés, hogy nem középidõben történt, viszont az is van, hogy a peteérés is lehet máskor is, nem csak félidõben. Tehát: most vagy terhes vagy, vagy nem, és el foglak keseríteni: ha 3 hetet nem i, s de 2-t kell várj, hogy megtudd az eredményt. addig is, kellemes idõtöltést a barátoddal!
Esemény utáni tablettára nem gondoltatok, ha már ilyen felelõtlenek voltatok? Remélem nem vagy terhes és legközelebb védekezni fogtok!
A kérdező hozzászólása: Rendben, Köszönöm!
a teszt 10 napos terhességet kimutat..én úgy tudom javítsatok ki ha nem jó...úgyhogy most vegyél tesztet..és megtudod mizú...amúgy nekem nagylányom asszem így jöhetett össze, ..talán nem lesz semmi.. bár nem tudom miért írnak sokan úgy mintha akkora bûnt követtél volna el...mintha más mindig minden helyzetbe pikk-pakk lenne..

Egy hete vetem egy hulamos papagajt, nem eszik semifele zoldseget (murok, zeler stb. ) probaltam fot tojast reszelni neki de aszt sem eszi szoval semit ami vitamin szamara, csak a magokat eszi. Hogyan tudnam raszoktatni a zoldsegekre meg a tojasra?

Legjobb válasz: Egy hét után ne várj csodát.. Adj neki rendszeresen, különbözõ formában (pl. egyszer reszeld le az almát/répát/stb, egyszer ne, csak rakd be a rácsok közé, a tyúkhurt egyszer tedd etetõtálba, legközelebb akaszd fel egy kenderzsinórra a kalitba..), így szépen lassan kitapasztalod, hogy a madárkád milyen formában szereti a kajákat. Hidd el, mindegyik máshogy:D Ha megszokja a környezetet (egy hét nem elég, még ha úgy is tûnik.. még bizonytalan), utána fog enni rendesen. Nem mindent, nem minden formában, de ami megtetszik neki, abból fog enni.

Egy hét után ne várj csodát.. Adj neki rendszeresen, különbözõ formában (pl. egyszer reszeld le az almát/répát/stb, egyszer ne, csak rakd be a rácsok közé, a tyúkhurt egyszer tedd etetõtálba, legközelebb akaszd fel egy kenderzsinórra a kalitba..), így szépen lassan kitapasztalod, hogy a madárkád milyen formában szereti a kajákat. Hidd el, mindegyik máshogy:D Ha megszokja a környezetet (egy hét nem elég, még ha úgy is tûnik.. még bizonytalan), utána fog enni rendesen. Nem mindent, nem minden formában, de ami megtetszik neki, abból fog enni.

Jövőhéten megyek egy hétre Németbe a párommal a testvéréhez. Mit vigyek magammal? érdemes kinnt vásárolni hogy ne kelljen mindent cipelni, vagy kinnt drágább?

Legjobb válasz: Csak egy hetre mesz ki, nem ertem mit akarsz vinni? Ennivalora gondoltal? Mert gondolom a ruhaidat kiviszed, nem? Csak a legszuksegesebb dolgaidat (ruha, cipo..)vidd ki, minden mas kint meglesz, ne aggodjal! Van ami dragabb, van ami olcsobb. Na, de az 1 het nem hosszu ido annyira, hogy barmi miatt is aggodnod kellene. Amugy konkretan mire gondoltal???

Csak egy hetre mesz ki, nem ertem mit akarsz vinni? Ennivalora gondoltal? Mert gondolom a ruhaidat kiviszed, nem? Csak a legszuksegesebb dolgaidat (ruha, cipo..)vidd ki, minden mas kint meglesz, ne aggodjal! Van ami dragabb, van ami olcsobb. Na, de az 1 het nem hosszu ido annyira, hogy barmi miatt is aggodnod kellene. Amugy konkretan mire gondoltal???
A kérdező hozzászólása: pontossan nemtudom, még soha nem voltam külföldön, nem tudom mi az amit fontos vagy érdemes kivinni.pl:én drágább arctisztítós dolgokat használok és nem vagyok tisztába a kinnti árakkal, nem tudom hogy vegyek itthon, vagy kinnt is kb .annyi az ára, mert fogyóba van.

Mar egy hete rosszul erzem magam (fej fajas, emelyges, faradsag, feher folyas, nincs etvagyam) de meg 2 hetem van a mensziig. Lehet hogy mult honapban teherbe estem csak akkor megjott? Mennyi eselyem van?

Kivarjam a 2 hetet mig megjon es ha nem jon meg akkor teszteljek?Vagy megprobaljam hamarabb?

Legjobb válasz: Hát ha múlt hónapban gyenge volt a mensid, akkor lehetséges. Szerintem egy tesztet megér, mert nagyon nehéz kivárni azt a két hetet.

Hát ha múlt hónapban gyenge volt a mensid, akkor lehetséges. Szerintem egy tesztet megér, mert nagyon nehéz kivárni azt a két hetet.
Tesztelj nyugodtan. Viszont ha nem jön meg és nega a teszt csinálj majd egyet még! Mondjuk 1 héttel az elmaradt után. addigra tutira pozitivak kell lennie. ha most jött össze a baba kicsit korai még érezned bármit is.
A kérdező hozzászólása: szerintem mult honapban johetett ossze valamikor.Annak 2-3 hete lehetett.A menszim kb. 3 napig tarott de utana tobb napig barnaztam.

Fogyni szeretnék, de nincs akaraterõm, általában egy hétig (vagy kevesebb) ideig tartom magam a dologhoz. Nagyon szeretnék lefogyni, mindig úgy érzem, hogy most sikerülni fog, de mégsem. HOGY LEHETNE AKKOR HOGY HOSSZÚ TÁVRA MENJEN A DOLOG?

Legjobb válasz: Fogyni akarsz-de nincs akaraterõd. Akkor itt veszett fejsze az ügy. A fogyáshoz ugyanis az egyik legfontosabb, hogy az embernek legyen akarata és kitartása, hogy az adott diétát vagy mozgásformát betartsa. Amennyiben ez nem teljesül, úgy lefogyni sem fogsz. És mi adhat hozzá akaratot? Tûzd ki a célt magad elé, hogy miért akarsz lefogyni. Mert egészséges akarsz lenni, jobban akarod magad érezni, vagy bele akarsz férni kisebb méretû ruhákba, vagy jó érzéssel akarsz a tükörbe nézni, vagy valakinek tetszeni akarsz és azért akarsz lefogyni, vagy bármi. És azért a célért kitartással és akarattal harcolj!

Fogyni akarsz-de nincs akaraterõd. Akkor itt veszett fejsze az ügy. A fogyáshoz ugyanis az egyik legfontosabb, hogy az embernek legyen akarata és kitartása, hogy az adott diétát vagy mozgásformát betartsa. Amennyiben ez nem teljesül, úgy lefogyni sem fogsz. És mi adhat hozzá akaratot? Tûzd ki a célt magad elé, hogy miért akarsz lefogyni. Mert egészséges akarsz lenni, jobban akarod magad érezni, vagy bele akarsz férni kisebb méretû ruhákba, vagy jó érzéssel akarsz a tükörbe nézni, vagy valakinek tetszeni akarsz és azért akarsz lefogyni, vagy bármi. És azért a célért kitartással és akarattal harcolj!
Így van. Gondold át az életed. Én három hónapja kaptam észbe. 15 éve kellett volna. 30 éves vagyok, és most jött meg az eszem. Állandóan rosszkedvû, depressziós voltam, belemerültem az önsajnálatba, és teljesen motiválatlan voltam. Ép testben ép lélek, ahogy mondják. Ha beteg a tested, akkor beteg a lelked is. A túlsúly pedig akár tekinthetõ is betegségnek. Szeretnél véget vetni ennek? El kell döntened, hogy dagadt lúzer akarsz lenni, aki depressziós, egészségtelen, vagy szeretnél normális életet élni, egészségesen, jókedvûen. Nincsenek csodaszerek, csodadiéták, és az étel megvonása sem vezet semmi jóra. Amire szükséged van, az egy gyökeres életmódváltás, ami egészséges táplálkozásból és sportból áll. Nekem egy ismerõsöm ajánlotta a Sárga kapszula címû könyvet, ami sajátos stílusban, de röviden és érthetõen leírja, mit kell tenned. Január óta folyamatosan változtatom meg az életem, és az eredmények elképesztõek. 6-7 kg-ot fogytam, de nem is ez a legnagyobb szám, hanem ahogy érzem magam. Jó a kedvem, már nem lesütött tekintettel gyalogolok, a gondolotaim sokkal pozitívabbak. A depressziónak nyoma sincs, és egyre motiváltabb vagyok, hogy végérvényesen felszámoljam a korábbi életvitelem. Végj bele, és ne vissza se nézz. Sokan megcsinálták már, Te is képes vagy rá. S Te életed, csakis Te tudod megváltoztatni, senki és semmi más nem fogja. Vedd a kezedbe az irányítást, és tegyél érte, hogy elérd a célod.
Azt hozzátenném, hogy ez nem reklám, ez a könyv ingyen letölthetõ, a testépítés alapismereteivel foglalkozik, de nem csak nekik szól.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!