Találatok a következő kifejezésre: Egy héten nem kéne megjönnie, ha (4 db)

Egy héten belül nem kéne megjönnie, ha sikerült megfogannia a babának a mészszájamat milyennek érzem, ha érzem egyáltalán?

Legjobb válasz: Azt hiszem zárt és feljebb húzódik, de ne piszkáld, nehogy baj legyen!

Azt hiszem zárt és feljebb húzódik, de ne piszkáld, nehogy baj legyen!
Szerintem se piszkáld, hagyd ezt a dokira. A méhszáj egyébként zárt kell, hogy legyen és puhább, mint normális esetben- 40 hetes kismama

Ha terhes lennék, és elméletileg egy hét múlva (nem) kéne megjönnie, akkor lehet, hogy már érezhetnék kellemetlen feszülő érzést a méhemben? Vagy csak PMS?

Kb. egy hete volt (elméletileg) peteérésem, akkor voltunk együtt, és egy hét múlva esedékes a menzeszem... És tegnap óta olyan furán feszül a méhem, mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Ha történt megtermékenyülés,akkor elvben most van a beágyazódás, szóval még az is elképzelhetõ,hogy azért érzel feszülõ érzést. De azért még ne éld bele magad, de drukkolok, hogy így legyen!

Ha történt megtermékenyülés, akkor elvben most van a beágyazódás, szóval még az is elképzelhetõ, hogy azért érzel feszülõ érzést. De azért még ne éld bele magad, de drukkolok, hogy így legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Kicsit korainak tûnik... Illetve általában azt szoktam hallani, hogy ilyen érzetek a esedékes menstruáció környékén szoktak lenni. De majd meglátjuk.
Ilyen érzések lehetnek hamarabb, csak még igazából bármi lehet, a tünetekre nem lehet igazán adni ilyen korán, inkább csak késõbb igazolódik be, hogy amiatt lehetett. Nekem 1 héttel pé után szúrkáls volt, furcsálltam, de nem tulajdonítottam neki jelentõséget. Aztán a menzesz elmaradt, a teszt pozitív lett. Úgyhogy így utólag azt gondolom, hogy a beágyazódás miatt éreztem, mivel máskor nem tapasztaltam olyat, és idõben is akkorra tehetõ.
Szia, én amikor terhes lettem (3 év próbálkozás után, spontán), akkor 1 héttel pé után éreztem nagyon gyenge mensis görcsöt, és akkor bevillant, hogy tuti sikerült, de persze elhessegettem a gondolatot, hogy már minden beképzelek. Aztán tényleg nem jött meg, és már 10, 5 hónapos a kislányom. Szóval lehet attól, de azért ne éld bele magad! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Attól, h valaki várandós, még lehet menszesze, a tesztet a nem várt/ várt elsõ napján érdemes legelõször!
Ha normálisan megjön, akkor megnyugodhatsz. De pont "jókor" voltatok együtt...pont ovukor... Miért nem védekezel ha nem akarsz babát?
Tesztet akkor érdemes csinálni, hogyha már késik. Ha rendesen megjön, ugyanolyan intenzitású és hosszúságú mint szokott lenni, akkor megnyugodhatsz.
Szia! Nekem 4 nappal nemvárt elõtt már egyértelmû pozi lett a Clearblue!! A 10-es érzékenyságû elég halványka.. Szerintem megpróbálhatsz egyet, hátha mutat vmit..
Van akinek van van akinek nincs....
Szia! Semmiféle folyás nem törvényszerû, itt az oldalon sokan azt hiszik, hogy a folyás elõjele bárminek is, pedig nem. A beágyazódást pedig nagyon ritkán kíséri bármi nemû vérzés. Ha valakinek nem a menstruáció idejében van vérzése, az szinte mindig gondot jelent, a közti vérzések nem normális dolgok. Szóval sokan tapasztalnak terhesség kezdetén illetve végig tojásfehérje szerû nyákot, de ez nem függ össze a babával. Nyugodj meg, akármilyen folyásod is van, vagy ha nincs, egyik sem zárja ki a terhességet :)
Tökéletesen igaza van az elõttem szólónak, így már nem nekem kell kifejteni. NINCS KÖTELEZÕ FOLYÁS!!! Nem vagyunk egyformák!!!
Nekem az az elméletem, hogy magadhoz képest kell viszonyítani!Tehát ha nem szokott semmilyen folyásod lenni, most viszont van...vagy ha lenni szokott, és most nincs...akkor talán.Legalábbis nálam ez jött be!Minden tünetet csak és kizárólag magamnhoz mértem! És tényleg, mensi elõtt szokott lenni vizes folyásom.Nem sok, de azért észrevehetõ.Mikor terhes lettem, az volt a furcsa, hogy abszolút száraz voltam!Mindenki írta itt is, hogy akkor biztos nem sikerült, mert fehér krémes folyás kell, meg ilyenek...De nekem lett igazam! :) Tehát a jótanács:Csak magadhoz viszonyíts!Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!