Találatok a következő kifejezésre: Egy hét vettem részt (5 db)

Múlt héten egy léböjtkúrán vettem részt. A kúra előtt csináltam egy tesztet ami negatív lett, de mivel azóta sem jött meg, csináltam még egyet ami + eredményt mutatott. Szerintetek lehet káros következménye a 4. hétben egy ilyen kúrának?

Nagyon aggódom emiatt. Sajnos csak jöv? hét keddre kaptunk id?pontot a n?gyógyászhoz addig biztosan ezen fogok idegeskedni, nyugtassatok meg hogy nem ártottam a babának..

Legjobb válasz: A babának biztosan nem ártottál,mivel ilyenkor még nem alakult ki a méhlepény,hanem a szikhólyagból kapja a táplálékot.Gratulálok,minden jót nektek és ne idegeskedj,mert azzal ártasz a legtöbbet most a pocaklakócskádnak:))10hetes csajszi anyukája:))

A babának biztosan nem ártottál, mivel ilyenkor még nem alakult ki a méhlepény, hanem a szikhólyagból kapja a táplálékot.Gratulálok, minden jót nektek és ne idegeskedj, mert azzal ártasz a legtöbbet most a pocaklakócskádnak:) )10hetes csajszi anyukája:) )
Szerintem nem lesz gond, a szervezetedbõl megkapja ami kell neki és még nagyon az elején voltál.Nyugi szedj terhesvitamint esetleg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és megnyugtató választ :)
Szia! Egyáltalán ne aggódj ez miatt, az árt a babádnak ha aggódsz és idegeskedsz! Ettõl nem lesz baja!!
A kérdező hozzászólása: Még egyszer köszi a megnyugtató válaszokat. Ma voltunk dokinál õ is megnyugtatott, hogy nem lesz semmi gond. Ma vagyunk 6 hét 4 naposak, és már van szívhang is :) )))

Egy hét különbségggel vettem részt 4D és 2D ultrahangon. Először a 4D ultrahangon 1397g becsülték a baba tömegét, majd egy héttel később a 2D ultrahangon csak 1163g volt a babám tömege. Létezik ekkora különbség?

Legjobb válasz: igen:D ezek a gépek a méretek alapján becsülnek /számítanak ki egy súlyt. nekem is volt olyan, hogy két nap eltéréssel voltam az orvosomnál és a kórházi ultrahangon/ mindkettõ 2D / és hát lettek eltérések!

igen:D ezek a gépek a méretek alapján becsülnek /számítanak ki egy súlyt. nekem is volt olyan, hogy két nap eltéréssel voltam az orvosomnál és a kórházi ultrahangon/ mindkettõ 2D / és hát lettek eltérések!
Igazából szerintem a becsült súlynak nincs jelentõsége. A mért méretek alapján számol. És ha belegondolsz már akár egy mm különbség is más súlyt hoz ki. Ráadásul ez mind csak becsült súly, ált. a papírra rá is írják, hogy pl +/- 10%. A becsült súly és a megszületett baba súlya között hallottam én már majdnem egy kilós különbséget is. Nézd meg, ábrándozz el róla mekkora most a babád azán szerintem nem is érdemes a súlyával foglalkozni. Az úgyis kiderül a végén:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megnyugtatóak. Csak az az érdekes, hogy kisebb méreteknél 4D nagyobb súlyra becsült.

Hahó! Barátomnak egy hét múlva lesz a szülinapja és egy bõrkarkötõt vettem neki egy fém résszel és arra akarok vmit íratni csak még nem tudom h mit. Mit írassak rá?

Egy kis segítség a segítséghez xdd.. Bmx-ezik, szereti a nyugis meg a raggies zenéket meg engem xd nem egy pörgõs pasi hanem inkább nyugisabb.. nem egy hõs szerelmes tipus szal nem szokott semmi nyálasat mondani.. ööö fél éve vagyunk együtt.. szerintetek mit írassak rá?? sürgõs!

Legjobb válasz: Szerintem ez esetben semmit ne írass rá. Ha ránéz arra a karkötõre, bõven elég lesz neki az a tudat, hogy tõled kapta. De ha mindenképpen rá akarsz íratni valamit, én azt tanácsolom, hogy csak olyan legyen, amit ti tudtok, hogy mi a jelentése és nem kínos hordani.. Pl.: egy évszám, nap.. De szerintem elég a karkötõ.. Nem kell abba mindenképpen íratni valamit...Értékelni fogja, hogy tõled kapta :) Sok pasit veszélyeznek az ilyen dolgok, hogy gravírozott cuccokat kell hordaniuk... Persze akadnak kivételek..

Szerintem ez esetben semmit ne írass rá. Ha ránéz arra a karkötõre, bõven elég lesz neki az a tudat, hogy tõled kapta. De ha mindenképpen rá akarsz íratni valamit, én azt tanácsolom, hogy csak olyan legyen, amit ti tudtok, hogy mi a jelentése és nem kínos hordani.. Pl.: egy évszám, nap.. De szerintem elég a karkötõ.. Nem kell abba mindenképpen íratni valamit...Értékelni fogja, hogy tõled kapta :) Sok pasit veszélyeznek az ilyen dolgok, hogy gravírozott cuccokat kell hordaniuk... Persze akadnak kivételek..
A kérdező hozzászólása: köszi :)


Üdv. Vettünk egy lovat ami állitólag vemhes. A cickó rész kb egy hete el kezdet növekedni. Ebböl lehet-e következtetni, hogy a vemhessége melyik szakaszán járhat?

Legjobb válasz: A kérdésre nem tudom a választ, de komolyan úgy vettetek egy vemhes lovat, hogy a vemhességet is csak állítólagosan tudjátok? Szegény paci. :(

A kérdésre nem tudom a választ, de komolyan úgy vettetek egy vemhes lovat, hogy a vemhességet is csak állítólagosan tudjátok? Szegény paci. :(
#pontosan elsõ! :-/
Miért "szegény paci"? Mert vemhes, és nem tudják, hogy mikor jön? Akkor a vadlovak mind szegény pacik...
Elõfordul, hogy nem is tudja a vevõ - vagy akár az eladó - hogy vemhes a kanca. Szerintem nem a világvége, csak nagyobb odafigyelést igényel. A kérdésre viszont sajnos nem tudom a választ, már amennyiben van egyáltalán pontos válasz.
Hívj állatorvost hozzá, az tud segíteni ;)
Mivel teljesen változó, hogy melyik ló mikor kezd "betõgyelni", a vemehesség mely szakaszában, ezért ez alapján nem nagyon lehet saccolni. Igaza van viszont az elõttem szólónak: állatorvosi vizsgálattal jó eséllyel kiderül, kb. mennyi idõs vemhes.
Állatorvos, UH és akkor kiderül.

Terhes vagyok 32 hetes es a heten lessz a polgari eskuvunk. Sajnos senki nem tudd rajta reszt venni mert nem Magyarorszagon lessz. Szerintetek milyen szinu ruhaba illik ilyenkor menni? Mar vettem egy kek mintas nyari ruhat de felek h nem jo.

Legjobb válasz: A saját esküvõdön tényleg azt viselsz, amit szeretnél. Vannak akik direkt extravagánsra veszik a figurát, és van aki inkább eleganciára törekszik. Szerintem semmi probléma a kék mintás nyári ruhával.. Toldd meg egy kék csokorral, és kész:)

A saját esküvõdön tényleg azt viselsz, amit szeretnél. Vannak akik direkt extravagánsra veszik a figurát, és van aki inkább eleganciára törekszik. Szerintem semmi probléma a kék mintás nyári ruhával.. Toldd meg egy kék csokorral, és kész:)
Elõször is Gratulálok a házasságkötésetekhez! Sok boldogságot kívánok hozzás és a kis jövevényhez is! Biztosan tökéletes lesz amit választottál. Talán csak arra ügyelj, hogy nehogy megfázz. Szerintem egy kismama mindenben gyönyörû. :-)
Olyanba legyél ami neked tetszik, és kényelmes a ti napotok, ha neked hupilila mellkidobós ruha tetszik, akkor legyél abba, ha hófehér habosbabos fátylas ruha, akkor az
Èn meg azt mondom olyanba ami rádmegy és szép vagy. Terhesen nem igazán tud az ember válogatni, föleg hogy még jól is álljon. Miért házasodtok most össze? Mi majd ha a baba nagyobb lesz akkor akarunk. Habár mivel a párom német rngeteg papir kelett a baba anyakönyvezetéséhez stb..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!