Találatok a következő kifejezésre: Egy hét vettem (331 db)

Egy hete vettem egy Mazda6 gépjárművet. Most elvittem szerelőhöz, és lendkereket és kuplungot kell benne cserélni, ami kb.300 ezer HUF! Követelhetem és ha igen akkor hogyan az eladótól az összeget?

A szerel? azt mondta hogy ez a probléma már a vásárlás el?tt is fennállt!

Legjobb válasz: Használt autóként vetted?? Ha igen, akkor nem követelheted az eladótól. Volt lehetõséged hogy jól átnézd az autót, sõt egy szakképzett autószerelõt is vihettél volna aki egy próbakörnél rögtön kiszúrta volna a hibát.

Használt autóként vetted?? Ha igen, akkor nem követelheted az eladótól. Volt lehetõséged hogy jól átnézd az autót, sõt egy szakképzett autószerelõt is vihettél volna aki egy próbakörnél rögtön kiszúrta volna a hibát.
Magánszemélytõl használt termékre nincs garancia. Vásárlás elõtt kell átnézni. Hogy bizonyítod be, hogy nem utólag szereltél bele rossz alkatrészt, hogy lehúzd õt pénzzel? Értem, hogy nem ezt csináltad, de akár meg is tehetnéd, ha utólag lehetne követelõzni...
Ez esetben sok sikert a perhez, türelmet az évekhez és egy mastercardot a megelõlegezendõ párszázezernyi költséghez.
ma 21:44 Nem tévedek. Ha nincs garancia akkor nincs miért utólag panaszkodni. Ha lehetne akkor mindenki menne és követelõzne mert az autóvásárlás után a rutin ellenõrzésnél kiderülnek pár hibák.. Évek óta mondogatják, hogy aki nem ért az autókhoz az vigyen magával olyan embert aki ért hozzá ha kocsit akar vásárolni. Használt autóknál mindig vannak hibák. De ettõl függetlenül a kérdezõ mehet perelni, mert 100% hogy az eladó nem fog neki fizetni, és nem fogja érdekelni az ügy. Engem sem érdekelne, ha utólag jönne az emberke hogy fizessek a szerelésért ami már az õ autója nem az enyém..
Igen, követelheted, peres úton. Bizonyítanod kell tudni, hogy az eladó tudott a hibáról, és szándékosan elhallgatta azt. Ha aláírta, hogy minden általa ismert hibájáról téged tájékoztatott, és mégsem tette ezt, akkor nyertél. Persze nem lesz könnyû dolgod, de van esély, nem mindig lehetetlen.
# 3 Pont, hogy rejtett hibánál nincs felelõssége az eladónak! Egyetlen egy esetben van: Ha TUDOTT A hibáról de nem tájékoztatott. De ezt bizonyítani kb. lehetetlen. A szerzõdésben pedig nyilván van olyan sor, hogy a vevõ jelen állapotában megtekintette a szgk-t és a elfogadta / átvette azt. Innentõl kezdve pedig cumi.
téved az elsõ kettõ. Az ilyen rejtett hibák esetén van felelõssége az eladónak. Pontosan nem tudom hogy, de a Totalcar-on vannak errõl cikkek.
Itt az a baj, hogy a szerzõdésekben általában szerepelni szokott, hogy a vevõ az autót átnézte, kipróbálta és úgy vette meg. Illetve való igaz, hogy úgy azért óriási lutri és butaság autót (de bármi értékes dolgot) venni, hogy egy hozzá értõ ember elõtte nem nézi meg. Elképzelhetõ, hogy azzal is lehet valamit kezdeni, amit írtak, hogy az eladót beperelni, mert aláírta azt, hogy "rejtett hibáról nem tud". De ezt bizonyítani tényleg nem egyszerû.....

Kb. egy hete vettem egy Toshiba Satellite c850-179 tipusú notebookot. Mivel driver cd-t nem kaptam hozzá, így kénytelen voltam manuálisan letölteni, illetve telepíteni azokat. A probléma az, hogy a videókártyát nem találja a gép. Valami tipp?

Legjobb válasz: Majdnem toshiba staelite et vettem a viszonylag kedvezõ ár és az erõs hardverek miatt, de végül dell vostro mellett döntöttem. Áldom az eget :D Egyébként így hirtelen nincs ötletem. Az eszközkezelõrõl egy printscreent szerintem tegyél fel,hogy lássuk hiba van e a dologban, vagy simán rosszul próbálkozol. Sajátgépen kettes egér>kezelõ>eszközkezelõ oldalt.

Majdnem toshiba staelite et vettem a viszonylag kedvezõ ár és az erõs hardverek miatt, de végül dell vostro mellett döntöttem. Áldom az eget :D Egyébként így hirtelen nincs ötletem. Az eszközkezelõrõl egy printscreent szerintem tegyél fel, hogy lássuk hiba van e a dologban, vagy simán rosszul próbálkozol. Sajátgépen kettes egér>kezelõ>eszközkezelõ oldalt.
Én az enyéimnek adtam teknõs tápot amiben rák volt meg fagyasztott rákot és párizsit. Õk megették.

Egy hete vettem egy hím házi egeret, de szeretnék neki társat. Ha most veszek hozzá párt, nem fognak állandóan verekedni?

Legjobb válasz: Ha még új neki a hely, akkor nem, de ha már "belakja", akkor verekedni fognak a helyért. Ha már párt szeretnél neki, javaslom, hogy ne ugyanott vegyél neki, mint a hol õt vetted, hogy ne legyen beltenyészet és vérfertõzés!

Ha még új neki a hely, akkor nem, de ha már "belakja", akkor verekedni fognak a helyért. Ha már párt szeretnél neki, javaslom, hogy ne ugyanott vegyél neki, mint a hol õt vetted, hogy ne legyen beltenyészet és vérfertõzés!
A kérdező hozzászólása: és ha egyedül tartom az nagyon [email protected]? :/
Igen, akkor lehet, hogy szar neki, mivel unatkozna. Meg én a helyedben inkább két nõstényt vettem volna.
A házi egerek társas lények, ezért jobb, ha többet veszel (2-3), de jobb az, ha inkább egynemûeket veszel, hogy ne legyenek kicsik.
A kérdező hozzászólása: magyarul ha veszek még egy fiút, verekedni fognak?az segít ha átalakítom a helyét, hogy ne legyen számára otthonos? :'d
Ez igaz, vagy hetente egyszer lemerited teljesen vagy kiszeded az aksit és folyamatosan a töltön hagyod a lapit!

Egy hete vettem egy automata váltós autót amit még át sem írattam és ma megállt benne a sebváltó. Ilyenkor mi a megoldás? A volt tulajdonost nem tudom elérni!

Javítani nem lehet csak cserélni ami horror összeg.KÉREM SEGÍTSENEK

Legjobb válasz: Ha kereskedõtõl vetted, akkor hívd fel, hogy mi történt, cserélje. Ha kéz alól, akkor csak úgy tudsz tenni bármit, ha leírták, hogy kifogástalan állapotban van az autó és ezt bizonyítani is tudod. Ez esetben megbeszélheted az eladóval, hogy így adta el, vagy mehetsz a bíróságra, mivel hiteltelent állított, így megkárosított.

Ha kereskedõtõl vetted, akkor hívd fel, hogy mi történt, cserélje. Ha kéz alól, akkor csak úgy tudsz tenni bármit, ha leírták, hogy kifogástalan állapotban van az autó és ezt bizonyítani is tudod. Ez esetben megbeszélheted az eladóval, hogy így adta el, vagy mehetsz a bíróságra, mivel hiteltelent állított, így megkárosított.
hÁt hallod, nem hiszem h akár magán embertõl vetted akár kereskedésbõl, nem fogják benyelni ezt maguknak, szóval jó kis bírósági cirkusz elé nézel sztem. De hát megvan az esélyed, hogy megnyered ezzel a felállással, szóüval érdemes, csak készülj fel rá, elhúzódhat ez 2 évig is. Ha esetleg kommunikációképes az eladó, akkor meg persze próbálkozhatsz, de nézd, feltételezem, õ nagyon jól tudta mi van az autóval, és örült, hogy megszabadult tõle. Azaz nem igen fog bele, menni semmilyen egyezkedésbe, de ha pert helyezel kilátásba, talán hajlanó beszélni. Meg kell próbálni, és egy jó tanács: nem árt, ha minden egyes lépésedetezzel kapcsolatban tanúkkal alá tudod támasztani ill. tértivevénye slevélben felszólítani az autó elõzõ tulajdonosát, hogy minden bizonyítható legyen, . Tudod , h abírósági üghy lesz, akkor majd ami ott van iratanyag, csak abból fognak mazsolázni, jó, ha figyelsz minden ilyenre, már jártam így.
Kedves Kérdezõ, hogy áll az ügy?

Ha az Afp eredményről nem telefonálnak első héten hogy baj van akkor minden rendben vagy ezt majd csak az orvosnál tudom meg. Azt mondták telefonálnak ha baj van. Egy hete vették le?

Legjobb válasz: az afp eredmény miatt ne izgulj,ha nem lesz jó,egyáltalán nem jelenti hogy baj van!Olvass utána véleményekrõl az afp-vel kapcsolatba.ez már csak egy beparáztató fölösleges vizsgálat!Mindenki nagy figyelmet szentel neki,pedig nem ennek kéne,van ahol már nem is csinálnak.barátnõm 30 hetes,neki se lett jó és semmi baja se neki se a picinek.bár nekem nem volt baj vele.

az afp eredmény miatt ne izgulj, ha nem lesz jó, egyáltalán nem jelenti hogy baj van!Olvass utána véleményekrõl az afp-vel kapcsolatba.ez már csak egy beparáztató fölösleges vizsgálat!Mindenki nagy figyelmet szentel neki, pedig nem ennek kéne, van ahol már nem is csinálnak.barátnõm 30 hetes, neki se lett jó és semmi baja se neki se a picinek.bár nekem nem volt baj vele.
Nekem azt mondták hogy két héten belül megjön, és hogy ha egy héten belül nem kapok értesítést, akkor biztosan jó lett az eredmény. Három hete múlt hétfõn hogy levették, de még nem kaptam semmi értesítést, tegnap próbáltam megszerezni, de még nem jött össze. Ezek szerintem jó lett az eredményem, pedig ikreket várok, amire azt mondják hogy mindig fals eredményt ad. Ki érti ezt?! Szerintem ha a héten nem telefonálnak, biztos jó az eredményed.
Szia! 1 hét kevés, legalább 2 hét, mire meglesz az eredmény, nekem legalábbis azt mondták, hogy a 3 hét sem ritka. Szóval ne idegeskedj feleslegesen!
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok nekem csak annyit mondtak hogy majd küldik a védõnõnek vagy az orvosnak és telefonálnak ha baj van.Nem tudom egyáltalán minek van ez a vizsgálat mindenkit csak be paráztatnak vele.

Egy hete vettem be a sürgősségi tablettát (az aktust követően nem sokkal), előtte nem sokkal múlt el a vérzésem. A tebbletta bevételét követő 4. napon ismét megjött. Ez gyógyszermellékhatás, vagy megnyugodhatok?

Legjobb válasz: Igaz, én pár éve vettem be ilyet utoljára, de úgy emlékszem, hogy az a normális, hogy a bevétel után pár nappal megjön. Kipucolja a méhnyálkahártyát.

Igaz, én pár éve vettem be ilyet utoljára, de úgy emlékszem, hogy az a normális, hogy a bevétel után pár nappal megjön. Kipucolja a méhnyálkahártyát.
Pontosan így hat: leválasztja a mélhnyálkahártyát, hogy az esetlegesen megfogant baba ne tudjon beágyazódni. Azaz gyakorlatilag elõrébb hozza a menstruációdat.

17-én volt laporoszkópiás ciszta műtétem. Ma egy hete vették ki a varratokat. A hétvégén lehetünk már együtt a párommal vagy még legalább 1 hetet várjunk?

Legjobb válasz: Csak finoman....úgy is érzed,ha fájdogál,szurkál közben. De nem hinném,hogy gond lenne....

Csak finoman....úgy is érzed, ha fájdogál, szurkál közben. De nem hinném, hogy gond lenne....
nekem a doki azt mondta (tavaly volt ilyen), hogy várjak a következõ ciklusig.
Ha nem fáj, akkor simán! Mi kb 20 nap múlva voltunk együtt, mert a mesim megjött , de mehetett volna hamarabb is! Szerintem azért te irányíts ...;).

Lágyék sérv műtétet meddig lehet eltolni? Kb egy hete vettem észre hogy valami bajom van úgy néz ki hogy lágyéksérv. Megműttetni csak kb8 hét múlva tudom lehet belőle baj?

Munka(12 óra fizikai munka) után kidudorodik fájni nem fáj.

Legjobb válasz: Szerintem nem érdemes vele sokat várni, mert csak rosszabb lesz, és szövõdmények is csúnyák lehetnek.

Szerintem nem érdemes vele sokat várni, mert csak rosszabb lesz, és szövõdmények is csúnyák lehetnek.
Igen, ezt nem érdemes eltolni. Sokkal rosszabb lesz utána, minél elõbb menj inkább!
A kérdező hozzászólása: külföldön dolgozok nem tudok csak akkor hazamenni.
Na, átestél rajta?
A kérdező hozzászólása: Már el is felejtettem. 3 pici vágás nyoma maradt csak. 3 napot feküdtem bent a kórházban.
Nem mesélnél picit róla? Nekem holnap lesz két hete, hogy megmûtöttek, nagyon kíváncsi vagyok, mire számíthatok a közeljövõben. Bár nekem nem 3 pici vágás van, hanem egy 15 centis, és dudor is van rendesen a seb alatt.
A kérdező hozzászólása: Ha neked 1 nagyot vágtak akkor neked másképp csinálták. Nekem azóta semmi bajom. December 14-én(kb) mûtöttek Január 13-al már dolgoztam(fizikai munkát) Néha érzek valamit nem fájdalmat csak valami olyasmit hogy van ott valami de nem veszélyes. Te még jópár hétig nem dolgozhatsz vele.
A munka relatív, én nem nehéz fizikai munkát végzek, úgyhogy szerintem 3 hét pihi csak elég lesz :) Köszönöm, hogy megosztottad az infót.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!