Találatok a következő kifejezésre: Egy hét után csütörtök (3 db)

Egy hét szünet után csütörtök este nyolc helyett pénteken reggel vettem be az első tablettát a csomagból. Lehet baj belőle?

Legjobb válasz: sztm itt is él a 12 óra...amúgy ha nem voltál együtt senkivel,pláne nincs gáz:))

sztm itt is él a 12 óra...amúgy ha nem voltál együtt senkivel, pláne nincs gáz:) )
Ha elfelejted bevenni, mielõbb pótold, másnap este még 2 együtt is bevehetõ, az is jobb, mint ha nem veszed be. De 3-at már nem lehet egyszerre bevenni. A tájékoztatóban le szokták azt is írni, hogy ilyenkor mi van. most még biztos nem lesz gond, de ha a ciklusod közepén van iylen, érdemes menses végéig óvszert használni.

Barátnőm múlt hét Csütörtökön lemondott egy 6, 5 éve tartó kapcsolatról mert nem tettem meg mindent a kapcsolatunk jövője érdekében (nem dolgoztam, kártyáztam, néha ittam, nem jegyeztem el sem ennyi idő után). Mit tegyek?

Kiegészítés,Jelenleg nem látja a jöv?nket. Soha sem veszekedtünk (ez baj lehetett) Viszont tudom, h szeretjük egymást, de el akar felejteni. a kártyán többé-kevésbé rendszeres jövedelmem van. Ha ittam akkor, elég agresszívvá válok, kifordulok magamból, vele is csúnyán beszéltem. Tudom, h nem tettem meg mindent h munkát találjak... Közel 3 évet együtt éltünk. Nem mondta ki, hogy nem szeret. Pusztán, h már nem úgy szeret mint rég...

Legjobb válasz: szerintem õ elég sokat gondolkozott ezen és ha végre ezt ki tudta mondani,akkor hagyd õt élni.nekem is volt egy hasonló kapcsolatom.bár nem tudom ti hány évesek vagytok de én 17 évesen jöttem vele össze és 23 voltam amikor szakítottam vele közel 100%-ban azok miatt amiket te leírtál.Bár nálunk a fiú részérõl már rég elmúlt a szerelem, csak szeretetbõl,megszokásból és kényelembõl volt velem.Szerettem,de boldogtalan voltam,mert tudtam h.ilyen emberrel nem akarok életem végéig együtt lenni.Egy nõ számára fontos h. biztosnak érezze a jövõt mind anyagilag mind párkapcsolatilag.gondolom szeretett volna családot stb.Szerintem hagyd és keress te is másik párt, ahol talán tanulsz a hibáidból és ha szereted a volt barátnõdet akkor kívánd neki h.szép és boldog élete legyen.Szerintem ha ennyi év után nem sikerült ez a kapcsolat akkor ne raboljátok egymás idejét tovább.De ez csak az én véleményem.

szerintem õ elég sokat gondolkozott ezen és ha végre ezt ki tudta mondani, akkor hagyd õt élni.nekem is volt egy hasonló kapcsolatom.bár nem tudom ti hány évesek vagytok de én 17 évesen jöttem vele össze és 23 voltam amikor szakítottam vele közel 100%-ban azok miatt amiket te leírtál.Bár nálunk a fiú részérõl már rég elmúlt a szerelem, csak szeretetbõl, megszokásból és kényelembõl volt velem.Szerettem, de boldogtalan voltam, mert tudtam h.ilyen emberrel nem akarok életem végéig együtt lenni.Egy nõ számára fontos h. biztosnak érezze a jövõt mind anyagilag mind párkapcsolatilag.gondolom szeretett volna családot stb.Szerintem hagyd és keress te is másik párt, ahol talán tanulsz a hibáidból és ha szereted a volt barátnõdet akkor kívánd neki h.szép és boldog élete legyen.Szerintem ha ennyi év után nem sikerült ez a kapcsolat akkor ne raboljátok egymás idejét tovább.De ez csak az én véleményem.
Szerintem hagyd. Ez nekem is sok lenne.
megütötted valaha is? ha meg, akkora ne keresd, ha egyszer sem, akkor igen. hány éves?
A kérdező hozzászólása: Én egyszerûen nem tudom hagyni még most elmenni. Tudom hol hibáztam é õ is tudja hol hibázott. Ha pedig tudjuk, akkor ki tudnánk javítani. De ketten kellünk hozzá. Nem régen fejeztünk egy egy beszélgetést. Ott is elmondta, nagyon sajnálja a történteket és nem gondoltuk volna, h ez fog történni. A kommunikáció hiánya és az én életvitelem volt a gond. Kettõnk családját és baráti társaságát is totálisan meglepte. Kívülrõl semmi nem látszott. Õ 25, én 28 éves.
A kérdező hozzászólása: Soha nem bántottam. Csak verbálisan. Õ 25 én 28.
"csak verbálisan" :OOOO aaz is bántás! nem is akármilyen! szerintem próbálj meg jobb emberré válni, õt meg engedd el
Elõször talán keres melót, szokj le az italról, a szerencsejátékról csak akkor próbálkoz ha ezzeket a nagyon komoly jellem hibád kijavitotad. Amíg ez nincs meg a közelébe se meny. Amúgy ha az én exem lennél fegyverrel kergetnék el egy ilyen link erõszakos lúzert.
"Soha nem bántottam. Csak verbálisan." EMBER! Az életben a legrosszabb a lelki terror, és te az itt leírtak alapján elég keményen abban tartottad. Örülj neki, hogy ennyi ideig volt egy szeretõ csajod, de ennyi. Vége. Rosszabb mintha megverted volna. 31/F
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, h ez amit írok, ki fogja csapni a biztosítékot valakiben. No, hogy érthetõbbé tegyem. A verbális bántalmazás kimerült annyiban, hogy nem kedvesen szóltam hozzá. Nem arról van szó, hogy lehordtam mindennek és megaláztam. Tévedés lenne ezt hinni. A mai nap is beszélgettünk, szó sem volt arról, hogy valaha megbántottam igazán ilyenkor. Inkább a tetteim vagyis a nemtetteim voltak a gondok... Ezen pedig lehet változtatni. Gépfegyverrel elüldözni, ez tetszett... de nem most.

Heti 3 alkalommal járok (hétfõ, szerda, csütörtök). Edzés után bedobok egy Pronutrition bar 55g csokit és utána otthon még eszek! Hány kilot szedhetek fel 2 hónap alatt?

Napi 5-6 étkezés megvan!174 cm magass vagyok 16 éves 69 kg

Legjobb válasz: Számold ki: nagyjából (de ez NAGYON egyénfüggõ) 8-10000 kcal-val kell többet enni, mint amennyit felhasználsz, ahhoz hogy 1 kg-mal több legyél.

Számold ki: nagyjából (de ez NAGYON egyénfüggõ) 8-10000 kcal-val kell többet enni, mint amennyit felhasználsz, ahhoz hogy 1 kg-mal több legyél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!