Találatok a következő kifejezésre: Egy hét után (863 db)

Kimutatja már a teszt egy hét után?

egy hete gumi nélkül szexeltem a barátommal,de nem élvezett belém. rá 2napra barnás-pirosas folyásom volt fél napig kb,és szörnyen görcsöltem.egy napja menstruálnom kellene,de nem jött meg. ha csinálok tesztet az már kimutatná,ha terhes lennék?mert azt olvastam,csak két héttel a feltehet?leges megtermékenyítés után mutatja csak ki. ???? 23/L

Legjobb válasz: Nem értek nagyon hozzá én se. De szerintem tényleg 2 hét után mutatja ki; gondolj bele: egy hét nagyon rövid idõ. Sõt azt hallani sokszor, hogy még jó pár hét után se 100% az eredmény..

Nem értek nagyon hozzá én se. De szerintem tényleg 2 hét után mutatja ki; gondolj bele: egy hét nagyon rövid idõ. Sõt azt hallani sokszor, hogy még jó pár hét után se 100% az eredmény..
jah és 20/L
Szia! A barnás-pirosas folyásodat valószínûleg a féktelen bökdösés okozta, bár elképzelhetõ egy késõi peteérés is. A legérzékenyebb tesztek elvileg a beágyazódást követõ napokban már kimutatják a terhességet, de valójában sokszor annyira alacsony még a HCG szintje, hogy nem megbízható az eredmény. Én várnék még a helyedben 5-6 napot és addig vagy megjön, vagy veszel egy tesztet, vagy elmész a nõgyógyászhoz! Nem kioktatás (azért tanulhatsz belõle :=) ), de a te korodban már tényleg illene ésszel szexelni...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, írjatok még kérlek! igen, illene ésszel, tudom én is, csak éppen nem voltam észnél :S pedig máskor mindig vigyáztunk eddig
1hét után az van rá irva és nekem igazat mondták bár mi mindig gumival csináljuk és látod annak ellenére vettem tesztet, mert 10napot késett:Sde sztem akk kezdett beállni a ciklusom mert azota tök pontos
Igen, lehetsz tehes. Csinálj tesztet. Ennyi idõ után már reggeli vizelet sem kell, de biztosabb abból csinálni. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, Nektek is minden jót!
Gratulálok! Vigyáz magatokra :)
nagyon boldog babavárást kívánok! örülök veled :) 37 hkm
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen voltam ma este, minden oké egyenlõre.Láttuk a petezsákot, jó helyen van megtapadva a "maszat", akit jövõhéten nézünk meg újra, mert most még alig látszik.:) kb.6 hetesnek kéne lennem, de kisebb, fiatalabb, valószínû késõbb fogant meg.Köszi, hogy érdeklõdtél, boldog vagyok!
Szia! Voltál dokinál?
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, egyenlõre csak vastag nyálkahártyát látott, hétfõn visszamegyek, és megnézi újra!"Babagyanús", nagyon várom a hétfõt!!Drukkoljatok!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, holnap kérek idõpontot a dokitól, remélem beférek hozzá, mindig telt házas, de majd megoldom.Úgyis azt mondta, hogy ha terhes leszek 2 hetente látni akar a vetélés miatt.5 hónapja szedem a folsavat, egy hete az elevitet, és ahogy feszül a poci, leülök v.fekszek.Nincs barnázás:) Neked pedig pozitívat kívánok!!!!:)
Akkor Gratula!!!:) Minden jót nektek és vigyázzatok magatokra!!!:)
Nagy gratula neked! Remélem nekem sem fog megjönni és én is pozit tesztelek egy hét múlva. (tegnapra nem vártam, de a ma reggeli tesztem is negatív lett sajnos) de lehet késõbb volt peteérésem, vagy nem tudom, de azért reménykedem.
Szorítok, h minden rendben menjen. Lehet, h jobb, ha most rögtön elmész a dokihoz. Biztos, ami biztos. Szedd a vitaminokat. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a gyors választ, nagyon aranyosak Vagytok és profik is!Megcsináltam egy du-i tesztet, és ma egy reggelit is!Mindkettõ:POZITÍV!!:) ezt nem írtam, de májusban volt egy vetélésem és már alig vártuk a terhességem!De a 12.hétig bennem van a "félsz"!Köszi Mindenkinek, sziasztok!
szia! amíg nem tesztelsz addig nem tudjuk meg, mi nem látunk sajnos bele a másikba, milyen jó is lenne :) Mindenképp írj, mert mi várni fogjuk az eredményt, akár negatív akár pozitív! megy a drukk!
nagyon úgy néz ki! tesztelj minél elöbb :)
Bizony lehetsz, már a teszt ki is kell, hogy mutassa, szóval holnap reggel hajrá, és írj! Szorítok!
ja, és írj! :)
Minden rendbe kedves kérdezõ?

Hosszú munkanélküliség után a párom otthagyott egy munkahelyet egy hét után, majd most 3 hét után a másikat is ott akarja hagyni, jól gondolom, hogy ez elfogadhatatlan?

Arra hivatkozik,hogy túl sok a munka,bunkó a főnök,meg előbb-utóbb úgyis elküldenék . Hiába kérelem,hogy tartson ki,mert nagy bajban vagyunk anyagilag,kevés az én bérem .

Legjobb válasz: Én azt mondanám, hogy amíg nem talál jobban ne mondjon fel. Munka közben is kereshet jobbat, de ha nincs akkor is legalább van pénze.

mond meg neki hogy addig is van fizetése. közben is kereshet munkát, másnem ha annyira nem tetzsik neki akkor a próba idõ utolsó napján felmondási idõ nélkül ott hagyja õket...
Az ember belefuthat egy-két rossz munkahelybe ahonnan jobb menekülni - na de a párodnál így egymás után és hogy ilyen hamar le akar lépni, az már gyanús, hogy nem a munkaadókban van a hiba... Együtt éltek? Te tartod el? Ha a semmi munkával eddig is elvolt, mert te kisegítetted, akkor csak lusta... Adj ultimátumot, hogy ha nem keres pénzt te nem tartod el.
Férjed/feleséged? Mióta volt munkanélküli? Te tartod el? És nem, nem fogadnám el! Tartson ki, a meló nem egy buli, de valamibõl élni kell. Ha nem házasok vagytok, akkor talán külön is költöznék egy idõre.
Én azt mondanám, hogy amíg nem talál jobban ne mondjon fel. Munka közben is kereshet jobbat, de ha nincs akkor is legalább van pénze.
Jól gondolod.
Nem akarásnak nyögés a vége, ennél többet nem is lehet erre mondani.
Igen, ez elfogathatatlan. Miért tartod el?
nõ vagy férfi?
nem.rosszul gondolod.nagyon helyesen cselekszik
lusta dolgozni, az van
Akkor én is kérdeznék: miért nem rúgod ki??? A volt férjem dolgozott, de abból semmit nem látott a család, csak a hisztis számítógépezõ apucit. Az ilyen nem férfi, nem társ, nem apa... nincs mit tisztelni rajta. Jobban jársz ha kiteszed.
Ki lenne penderítve, de te vagy a bolond, hogy eltûröd!
Nézd, nehéz úgy válaszolni, hogy fél óránként beszúrsz egy tõmondatot és a fontosabb információk nagy részérõl fogalmunk sincs.
A kérdező hozzászólása: Ha itthon van morcos , ideges , kötõdzködik .
És nem dolgozik? Akkor gondolom az összes házimunkát õ végzi, hogy legalább azzal ne legyen bajod...
A kérdező hozzászólása: Férjem, 2 gyerek van .
férjed? gyerek van? miért tartod el?
miért dolgozna, ha egyszer (gondolom) eddig is csurrant neki a te fizetésedbõl? :(
A kérdező hozzászólása: Férfi
Jól hiszed, elfogadhatatlan. Miért kell NEKED eltartanod?

Ha laparoscopiás mütét után 6 hétig nem javasolják a sexet de egy hét után mégis megpróbáltuk (finoman és nem volt semmi gond), lehet belőle baj?

Hasonló tapasztalatok?Mindenkinek köszönöm aki válaszol és kioktatást nem kérek!

Legjobb válasz: Szia! Az én dokim azt mondta, hogy mûtét után 2héten belül meg fog jönni és utána próbálkozhatunk nyugodtan. Így is tettünk és ma már van egy gyönyörû kislányunk. Semmi fájdalom, probléma nem volt, úgyhogy szerintem nyugodtan, de óvatosan!

Szia! Az én dokim azt mondta, hogy mûtét után 2héten belül meg fog jönni és utána próbálkozhatunk nyugodtan. Így is tettünk és ma már van egy gyönyörû kislányunk. Semmi fájdalom, probléma nem volt, úgyhogy szerintem nyugodtan, de óvatosan!
A kérdező hozzászólása: nekem tegnaphoz volt egy hete a mütét.Most van peteérésem.Köszi a választ.

Egy hét után már lehetnek tünetei a terhességnek? és ha igen milyenek?

Most fáj a fejem émelygek és hányingerem is van a melleimet kicsit érzékenyebbnek érzem mint szokott lenni, de lehet hogy csak beteg leszek? vagyis vagyok?

Legjobb válasz: Egy hét után még minden tünet két esélyes, nem lehet biztosan megmondani, hogy mitõl vannak. Az igazi terhességi tünetek megjelenéséért a HCG hormon a felelõs, az csak a vérzés elmaradása után termelõdik olyan mennyiségben, hogy tüneteket okoz.

Egy hét után még minden tünet két esélyes, nem lehet biztosan megmondani, hogy mitõl vannak. Az igazi terhességi tünetek megjelenéséért a HCG hormon a felelõs, az csak a vérzés elmaradása után termelõdik olyan mennyiségben, hogy tüneteket okoz.
lehet, van aki nagyon hamar érzi a babát, más meg egy kicsit késõbb, nagyban függ, hogy mennyi idõ alatt zajlik a megtermékenyülés és a beágyazódás, a mensi elmaradása már nagyon jó jel, a tünetek ha addig megmaradnak, akkor a teszt is pozitív lesz, drukkolok!

Meleg srácok! Az első randi után mikor történt meg az első szex a pasitokkal? Nem gáz rögtön egy hét után kezdeményezni, utalni egy kis szexre?

Mi van akkor, ha a potenciális pasi azt hiszi, hogy valaki csak a szexre hajt?Nem fogja ezt hinni?

Legjobb válasz: Ebbõl nehéz szabályt csinálni...Nekem indult már kapcsolatom úgy, hogy elsõ este lefeküdtünk egymással, és úgy is, hogy vártunk elõtte 1-2 hetet...szerintem semmi gáz nincs benne.

Nekünk kb 2-3 héttel az elsõ személyes találkozás után volt az elsõ szex és utólag mindketten egyetértünk abban, hogy jobb volt, hogy nem kapkodtuk el. :) 23F m
HUMORrrHEROLD: Meg is ették õket!!!!444444!!!!négy
Ebbõl nehéz szabályt csinálni...Nekem indult már kapcsolatom úgy, hogy elsõ este lefeküdtünk egymással, és úgy is, hogy vártunk elõtte 1-2 hetet...szerintem semmi gáz nincs benne.
"mivel akadályozzák mások szellemi fejlõdését" Látom, a tiéd sikeresen megakadályozták :)
Humorherold, ki mondta hogy az utcán akarják csinálni?
Egyáltalán nem! Hány éves vagy?
Ezt inkább 4 fal közt kéne tartani! Nekem semmi bajom a homikkal (elvégre nem tehetnek róla), de nyilvánosan büntetném, mivel akadályozzák mások szellemi fejlõdését!
Várjuk meg a meleg felvonulás bírósági döntését! (gyerekeket vittek ki és elõttük fajtalankodtak)
Nem, én sem várnék vele sokat, az élet túl rövid.
A kérdező hozzászólása: 23, aktív és egyelõre kezdõ.Késõn ébredtem rá, hogy meleg vagyok :D

Szakítottatok már valakivel egy hét után, úgy hogy a másik semmit nem is sejtett, hogy szakítani fogtok vele?

Legjobb válasz: Én három hét után tettem igy, amikor megláttam, hogy mindenütt együtt van egy másik lánnyal, sétálgatnak, suliba gegyütt vannak, s valaki egyszer beköpte õket, hogy látták õket együtt, akkor otthagytam, õ persze értetlenkedett...

Én három hét után tettem igy, amikor megláttam, hogy mindenütt együtt van egy másik lánnyal, sétálgatnak, suliba gegyütt vannak, s valaki egyszer beköpte õket, hogy látták õket együtt, akkor otthagytam, õ persze értetlenkedett...
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy azért jöttem össze vele, hogy valaki mást elfelejtsek, de most rájöttem hogy úgyanúgy szerelmes vagyok a másik srácba, és nem bírom tovább. de olyan rossz, õ meg semmit nem sejt. meg ilyen rövid idõ után, ajj annyira sajnálom szegényt.
Figyelj, ez a legundorítóbb dolog szerintem, hogy másba vagyok szerelmes és, hogy elfelejtsem gyorsan keresek egy srácot tök mindegy ki.. az a legalapvetõbb dolog, hogy addig nem kezdek bele egy új kapcsolatba amíg el nem felejtem az elõzõ páromat.. és most éppen egy másik srác érzelmeivel játszol.. gondolj bele a helyzetébe.. neked jól esne ha csak azért lennének veled , hogy elfelejtsék az elõzõ partnerüket?.. ja hogy nem??... gondold végig.
A kérdező hozzászólása: de mégis hogy csináljam?
A legtisztább az lenne, ha fognád magad, elé állnál és elmondanád neki személyesen õszintén, hogy mit miért és hogyan. Ez lenne a legtisztességesebb vele szemben és a legkorrektebb

Egy hét után kimutatja a teszt hogy terhes vagyok-e?

Legjobb válasz: a menses kimaradás után egy héttel érdemes csinálni(nõdokim mondta)de amugy vannak 10-es érzékenységüek amik elvileg az aktust követõ 10.napon már kimutatják.De ennek nem igazán hinnék 15-16 napon már ki kellene mutatnia!

a menses kimaradás után egy héttel érdemes csinálni(nõdokim mondta)de amugy vannak 10-es érzékenységüek amik elvileg az aktust követõ 10.napon már kimutatják.De ennek nem igazán hinnék 15-16 napon már ki kellene mutatnia!
Nem. Egy hétig tart a beágyazódás, a HCG pedig csak utána kezd termelõdni. A teszt pedig a HCG-t mutatja ki. Aktus után legalább 2 héttel érdemes tesztet csinálni, akkor is reggeli elsõ vizeletbõl.
kb. 2 hét

Egy hét után kimutathatja a terhességi teszt az eredményt? ( clearblue )

Legjobb válasz: leghamarabb két héttel aktus után mutatja, mindegy milyen

leghamarabb két héttel aktus után mutatja, mindegy milyen
Nem.

1 hetet késett a mensim és ez alatt az egy hét alatt együtt voltam a párommal, most jött meg rendesen egy hét után nos a kérdésem annyi lenne, hogy lehet ebből még baba vagy az majd a jövőhónapban derül ki?

Mekkora esély van arra, hogy ebböl az együtt létb?l baba legyen???És az lehet hogy ha baba lenne akkor jöv?hónapban marad el elösz?r a mensi és az normális hogy most rendesen megjött?? Légyszi segítsetek, sürgös lenne!!!

Legjobb válasz: Babád elvileg bármikor lehet, de az általad leírtkor kisebb a valószínûsége.

Babád elvileg bármikor lehet, de az általad leírtkor kisebb a valószínûsége.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!