Találatok a következő kifejezésre: Egy hét lenne a (336 db)

A tüneteim: az első egy hétben szúrkált a petefészkem, majd kezdtek érzékenyek lenni a melleim és a mellbimbóm, és ez mellé most társultak az alhasi görcsök (nem állandó), mintha meg akarna jönni (ez is már egy hete tart). Terhesség tünetei lehetnek?

Az utolsó menstruám 06.02-án volt, a kedvesemmel 06.14-én és 16-án voltunk együtt,ez id? alatt volt kb.pé. Jöv?héten kéne megjönnie 30-án mert 28 napos ciklusaim vannak.

Legjobb válasz: Bocsi, én kérdeztem, azt még elfelejtettem leírni, hogy az utóbbi egy hétben nincs étvágyam ami rám nem jellemzõ, és mivel alig eszek annak ellenére állandóan fel vagyok puffadva.

A kérdező hozzászólása: Bocsi, én kérdeztem, azt még elfelejtettem leírni, hogy az utóbbi egy hétben nincs étvágyam ami rám nem jellemzõ, és mivel alig eszek annak ellenére állandóan fel vagyok puffadva.
Terhességre utal. Csinálj tesztet.Drukkolok!!!
Lehet, h babós vagy! Ha a teszt esetleg mégis negatívat mutatna, nem szabad elkeseredni, mert azért inkább a nem várt menstruáció elsõ napjától értékelhetõ inkább az eredmény. Barátnõmnek 30 napos ciklusnál a 31dik napon még negatív volt az eredmény, pedig babós volt. Ha nem jön meg idõben, akkor 30án v utána csinálj ismét tesztet. Perzse, csak ha ez nem lesz rögtön +! Drukkolok!

Már egy hete áttört a foga és most kezd nagyon nyûgös lenni. Ez okozza vagy másik készül kibújni?

Látszani még nem látszik, de biztos hogy a foga miatt van.

Legjobb válasz: Végülis mindegy, csak olyan jó lenne egy kis fogzásmentes idõszak.

A kérdező hozzászólása: Végülis mindegy, csak olyan jó lenne egy kis fogzásmentes idõszak.
Okozhatja akár a már kibújt fog is. A fiam másfél éves múlt, kb. 2 hete jött ki az alsó, jobb oldali szemfoga. A bal oldalival nem volt semmi gond, viszont emitt az ínye meg van dagadva és borzalmasan fájlalja, éjjel is többször felORDÍT, alig bírom megnyugtatni és napközben is állandóan babrálja akár kézzel, akár valamit rágcsál, vagy veri szegényem már kínjában pl. az ágyba a fejét. Hát mi eleinte úsztuk meg, egyikkel se volt ekkora gond, még csak a hátsó 2-2 rágófoga hiányzik. De az is lehet, hogy a te babádnak már megindult kifelé másik is.
Én inkább a következõre tippelnék, mert elvileg ha már áttörte az ínyt, akkor már nem olyan fájdalmas. Szóval ha eddig nem volt nyûgös, akkor inkább az. Majd egyszercsak észreveszed, hogy mi volt. :)
Ez most egy t-rex?

Mi történne a magyar családokkal ha egy hétre megszűnne a tv-adás és nem lenne net szolgáltatás?

megismernék vége egymást vagy rájönnének hogy idegenekkel éltek eddig együtt, esetleg más opció?

Legjobb válasz: Luke, en vagyok az apad...

Luke, en vagyok az apad...
Ez az alapötlete az ADÁSHIBA címû filmnek, nem láttátok?
Elsõ lépésben tízszeresére nõne a családon belüli erõszak. Függõk és idegbetegek az emberek -tiszt.kiv.- ezt a kérdésed alapján Te is tudod.
Sokan a saját kardjukba dõlnének, vagy az elvonási tünetek miatt zavargások törnének ki.
Semmi, mi hetekig elvoltunk net, és tv nélkül.
Én szarban lennék, mert egyedül élek.
Nem tudom, te hogy vagy vele, de a mi tévénket ki lehet kapcsolni. A számítógépet is, netestõl mindenestõl. Aki nem akar a családtagjaival lenni, az akkor se fog. Normális családban nem ez tölti ki a napot, illetve lehet belõle közös szórakozás.
tök mindegy. anya meg apa megállás nélkül dolgozik, én vezetem a háztartást, mivel nagy munkakeresésben vagyok, állásom még nincs. Mire õk hazaérnek én már alszom, vagy ha nem akkor sem beszélgetünk sokat. Utoljára mikor beszélgettem a családommal úgy igazán? Talán 4 éve karácsonykor. 19/L
mégtöbbet dugnám a barátnõmet
Ez így van 3-mas, de ennek a hülyének beszélhetsz.
Tv-nélkül bármeddig bírnám .Net nélkül egy napig sem, mert a munkám elengedhetetlen része!
Én kb. 5 éve egyetlen filmet és adást sem néztem meg a tévében, asszony kb. 1 éve nem nézi. A gyerek nézi vacsi közben a Minimaxot, ennyi. Felõlem..... :)
# 18/27: Nem tudom, ki hogy van vele, de annak idején, úgy 8-10 éve egy csomó mindenrõl el tudtam beszélgetni az 50 éves szerelõ apámmal. Persze néha elõfordult az is, hogy majd megöltük volna egymást, na ne értsd teljesen szó szerint. Pedig volt tv és internet is.
24-es, nagyon drága a gyógyszer is, és a gumi is:)
8 as vagyok! Igen nálunk a kényszerhelyzet hozta ezt! És én teljesen megértem, csak néha jó lenne anyuékkal arról beszélni, hogy na miújság :)
Velünk semmi. Elromlott a számítógépem, de lusta vagyok elcipelni a szervizig, így otthon porfogó csupán, net kilõve. :) Mivel a gyerekek állandóan mesét néznek, így én nem is tv-zek, de nem is hiányzik. Számomra egy a lényeg, a könyvek maradjanak meg. Amúgy meg költözésnél nem csak 1 hétig nem volt nálunk tv, és net. És nagyon buli volt, még a gyerekek sem hiányolták.
Még több válóper, mert leülnének beszélgetni és rájönnénk hogy nem ismerik és fõként nem is szeretik a másikat!
ööö szoktam nézni TV-t és netezni is sokat netezek de ha egyik sem lenne sem dõlne össze a világ van családom vannak barátaim rám különösen nagy hatással nem lenne :D:D:D
Elkezdenének beszélgetni, olvasni , táncolni , nevetni ..-és zenélni!
tv nálunk egyáltalán nincs, nem is lesz, nem hiányzik. net nélkül viszont nem igazán tudnék meglenni, a párom se. idõjárás, hírek, szórakozás, GYK :) kell az. :) rádiót is szeretek hallgatni, rengeteg érdekes mûsor van benne. egyébként nagyon sokat beszélgetünk esténként, nem a net tölti ki az életünket. anyámmal is minden este órákat beszélgettem tini koromban, míg együtt laktunk. annak ellenére, hogy 2 mûszakba járt dolgozni.
# 9 IGGGGGGAZÁN nem szeretnék szõrszálhasogató lenni, de az Adáshiba nem egy színdarab film helyett? :) Bocsi.
Tévét nem nézek mert csak megfájdulna a fejem a sok "Ikszfaktortól" meg a többi baromságtól, de ha netem nem lenne....Azt hiszem kicsit feszültebb lennék mint általában.Anyukámmal és öcsémmel így is tudok beszélgetni, csak úgy kicsit nehéz, hogy õ egy mûszakban dolgozik én pedig négyben, öcsém pedig minden héten másképp jár suliba.Valamivel meg el kell ütnöm az idõt, amíg egyedül vagyok otthon.Szerencsére ismerjük és szeretjük egymást, nyilván nem lenne világvége, de nem örülnék neki.25/N
24.es, az hagyján. A kérdés inkább: felétek nem szokás dugni?
A sok kisbabás választ nem értem, de mindegy. Felétek nem szokás védekezni?
én tévé nélkül kibírnám sokáig de internet nélkül egy hétig se...
9 hónap múlva sok baba születne.
8-nak. A ti estetekben jól látható, hogy nem a tévé meg a net (összefoglaló néven villanypásztor) a felelõs, hanem a munkahelyi túlhajszoltság, a mai életvitel (miszerint te gép vagy, termelj és dolgozz, és ne élj, ne legyen családod). Gondolom, nem poshadtok hosszú órákat a tévé elõtt. Viszont tény: sokkal többet árt, amikor az egyik családtag három szakba jár, a másik tizenkétórázik, a harmadik hat plusz kettõbe, a negyedik (jóformán már csak az iskolások) reggeltõl délutánig. Nem hogy egy napot, sokszor egy-egy órát sem tölthetnek együtt. De ez igen kevéssé a saját döntésük, sokkal inkább kényszerhelyzet.
Többet is kibírtam már net nélkül, tv-t meg nem nézünk. Egy filmet szoktam megnézni esténként ( férjem ilyenkor dolgozik, gyerek már alszik), ha nem ér már letöltött filmet nézni sem akkor könyvet olvasnék (:
7 hónapig nem volt áramunk mert kikapcsolta az Eon.kibírtuk.
Nem azért nem töltök több idõt a szüleimmel mert van net, hanem azért mert nem akarok. Ha nem lenne net, akkor se beszélgetnék velük egész nap. Valószínû többet tanulnék és olvasnék. 21n
Én munka nélkül maradnék. A neten dolgozok. A TV meg nem igazán érdekel.
9 hónap múlva 15 millióan lennénk a határon belül.
A családtagok megölnék egymást. A különbözõ korú és beállitotságú családtagok mirõl tudnának órákon keresztül beszélgetni? A tini kislány mirõl dumáljon az 50 éves szerelõ apjával?
#18: Bizonyára a net és a TV elõtt is nagy probléma volt ez... :D
lehet, hogy kitisztulna az emberek agya.Én most nyáron két és fél hónapig nem néztem a magyar tv-t és egyáltalán nem hiányzott. Amikor ismét bele néztem az RTL adásába, szabályosan megfájdult a fejem a sok hülyeségtõl. Plusz ilyenkor tûnik fel igazán, mennyire semmitmondó, tartalmatlan a hazai tévéadások zöme.
Meghalnék.
Demografiai hullam sok kisbaba ra 9 hoanpra mert ugye se tv se net marad az osszebujas.Jo otlet nyusd be a parlamentbe de a villanyt is kapcsoljak ki minden este 21 kor.
Harminchatos! De bizony, az egy színdarab. Méghozzá Szakonyi Károly írta, a Pesti színházban játszották, parádés szereposztásban: Páger Antal, Bulla Elma, Béres Ilona, Ernyei Béla, Halász Judit, Nagy Gábor és Tahi Tóth László.

Lassan egy hetet késik a menzeszem és úgy vettem észre, mintha kissé meg lenne dagadva az alhasam. Mitől lehet?

Általában 31 naposak a ciklusaim. Barátommal óvszerrel védekezünk, és semmi baki nem volt. Az el?z? menstruációm után 14 nappal volt pecsétel? vérzésem, valószín?leg ovulációs vérzés, bár ilyen eddig nekem nem volt. Semmi olyan okról nem tudok, ami miatt tolódhatna a havim; nem stresszelek, nem híztam/fogytam, minden oké lelkileg is...

Legjobb válasz: ja és 17 éves vagyok (13 évesen jött meg elõször, ha ez számít valamit)

A kérdező hozzászólása: ja és 17 éves vagyok (13 évesen jött meg elõször, ha ez számít valamit)
Azért egy tesztet nem árt csinálni az a tuti. Ha negatív várj pár napot és ha még mindig nem jön meg akkor menj orvoshoz. Lehet fertõzéstõl (nem kötelezö tünetnek lenni)vagy cisztától is.
A terhességi tesz jó ötlet, mielõbb csináld meg. Orvoshoz akkor kell menni, ha hasi fájdalmad van, folyásod van, legközelebb sem jön meg, vagy mostantól többször késik, kimarad. Az normális, ha pár évente egyszer egy vérzés kimarad. Akkor is azonnal dokihoz kell menni, ha a pecsételõ vérzés ismétlõdik.

Mi lehetett ez? A macskámnak kb. két hete kinőtt valami az oldalán, mintha egy teniszlabda lenne a bőre alatt.

Egy hete ezt kirágta, vagy felszakadt neki, nem tudjuk. A húsa azóta kilátszik szegénykémnek.. akartuk orvoshoz vinni, de a boxba nem tudtuk belerakni. Mi lehetett ez a dudor? El fog múlni? Vagy kihívjuk az állatorvost?

Legjobb válasz: állatorvoshoz vidd el!!! Mi honnét tudhatnánk, mi volt az..????

állatorvoshoz vidd el!!! Mi honnét tudhatnánk, mi volt az..????
Tályog lehet, a mi cicánknak is volt. Õ sem az a fajta, akit be lehet tuszkolni egy hordozóba, így mindig házhoz hívjuk az állatorvost. Kapott a cica egy antibiotikum injekciót, meg eljött a doki még egy héttel késõbb megnézni, hogy gyógyul-e rendesen. Varrni nem kellett, magától beforrt a lyuk.
Gratulálok a felelõsségteljes állattartáshoz. 2 hete ott van, 1 hete felszakad és le se [email protected]átok?? Én már 1 nap után rohantam volna vele orvoshoz, hogy mi ez, mért van, nehogy baja legyen. Szerencsétlen állat...
Én tályogra tippelnék.Hívjátok ki az orvost, ne hagyjátok szegényt szenvedni.
Hát lehet hogy valami daganat! Mindenképp állatorvos kell!
NEm nem fog elmúlni. Ki látszik az eleven hús ? Azonnal orvoshoz vele, olyan nincs hogy nem bírjátok betenni a boxba, ha kell pokróccal leborítani becsavarni és úgy a boxba.
A kérdező hozzászólása: Egyébként a macska tök úgy viselkedik mint eddig.. szóval tök eleven :D de ha fel akarom venni, nem engedi..
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy le se szarjuk? kicsit gondolkozz már el -.- amúgy meg ha nem tudsz NORMÁLISAN válaszolni mi a fszért írsz? nyomorék.
A kérdező hozzászólása: többieknek köszönöm :)
Hogy nem tudod berakni a boxba? A legvadabbat is be lehet, max törölközõt csavarsz a karodra...
Nyomorék a te jóanyád. "Mi az hogy, le se [email protected]?" Mondjuk, hogy kinõtt valami a macskádon te [email protected] és nem viszed orvoshoz. Inkább te kezdj el gondolkozni.
Ha nem akar a boxban maradni, egy nagyobb táskába tedd bele, azt le tudod zippzárazni. De feltétlenül vidd orvoshoz!
kérsz a dokitól egykis nyugtatót (sedalin pl.), szépen belerakod neki egykis májkrémbe, megváron amig megeszi követed amig bekómál belerakod dobozba, boxba ... és már mehetsz is a dokihoz

Segítségre lenne szükségem, a macskám egy hete összekapott a kutyámmal és sebet szerzett a jobb hátsó lábára. Mit tegyek?

Már fertõtlenítettem,bekötöttem a duzzanat is lement róla,de el kezdett csúnyán gennyesedni ennek ellenére és ebbõl lett egy tályogfélesége. nem tudom,hogy érdemes lenne-e felszúrni a sebet,mert a pici nyílás nem elég szerintem,hogy a sok gyulladás kimenjen.

Legjobb válasz: Azonnal állatorvoshoz kellett volna vinni.

Azonnal állatorvoshoz kellett volna vinni.
2ezer forintot igazán nélkülözhetnél, elõbb-utóbb a gyulladástól be fog lázasodni, akkor pedig már mindegy lesz, mert sikeresen megölted.
A doki csak rá pillantana és lekezelné a sebet. 2000 forintnál nem kérne többet. Hallottam a cukor terápiáról. Jó sok kell rá. Bele a sebbe és bekötözni, de nem nagyon szorosan. Ha ettõl nem javul, akkor ki kell hogy bird az a kétezer forintot. Vagy még annyi sem.
Egy ismerõsöm évekig növesztette a kutyája tályogját. Már akkor vitte csak el mûtétre, amikor már menni is alig tudott tõle szerencsétlen. Mûtét közben el is pusztult. Mindenképp orvos kellene, aki kivûl-belül meg tudja tisztítani. Ha nagyon nem megy, akkor a Hyperol esetleg segíthet, az feloldja a gennyet.
Vannak olyan dokik, akiknek ha elmondod, hogy mi történt, ellenben nem álltok úgy anyagilag, akkor lehet részletekben kifizetni a költséget. :) Azért egy kis seb és a tályog között igen nagy a különbség, ezért már illene orvoshoz fordulni! Én sem állok úgy anyagilag, nagyon nem.... de inkább alig eszek egy hétig, mintsem komoly baja legyen bármelyik állatomnak, DE ez én vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:32, köszi. Olyat ajánlottak eddig, hogy a cukor-terápiát próbáljuk ki, mert az otthon olcsón is megoldható.
Szegény állatoknak meg keress más gazdit, aki képes ellátni õket, ha bajuk van. Így nem lehet állatot tartani, belegondoltál hogy szegény cicád mit szenvedhet?
Otthon nem lehet megfelelõen kitisztítani és antibiotikumot is kell szednie. Kérdezz meg pár orvost, lehet lesz olyan, aki segít vagy legalább megmondja hogy mit adj neki.
A kérdező hozzászólása: Az oké, de anyagilag nem tehettük meg így itthon kezelgettük, nem mély a sebe.
Jaaa, nincs rá pénz. De cigire, csokira, netre van. bocs, nem beosztani akarom a pénzed... Amikor én lettem pénzszûkében és a macskám bajba került, inkább lemondtam dolgokról és megbeszéltem a dokival a részletfizetés lehetõségét.

A ciklusom első felében 36, 3-36, 4 volt a hőm most a második felében 36, 7-36, 8 folyamatosan és még egy hetem van a nemvárt mensiig akkor most bizti volt pé-sem csak nem vagyok terhes? Vagy mindenképp 37 nek kellene lennie?

Legjobb válasz: Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.

Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.
A kérdező hozzászólása: pont erre voltam kíváncsi hogy ha nem 37 a hõm akkor mi van mert mindenki azt mondta hogy ennyinek kell lenni, most vagyok a 18.napomon és a 10.en volt a pé-em még az izgat hogy a 15.napon leesett 36, 6-ra.
Ha a ciklus.hu-ra felmész, ott találsz egy csomó görbét! De egyébként nem feltétlenül kell 37-nek lennie a hõnek! Peteérés biztos volt! Neked a hõd alapból ennyi! Ha nem esik le a hõd a nem várt mensi elõtt 12-24 órával akkor lehet esélyed a babára! De ezen az oldalon mindent megtalálsz, és szerintem elég jól le is van írva! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást én is nagyon szeretném

A múltkori mensim nagyon rövid és gyenge volt. 2 héttel késöbb teszteltem negatív, rá egy hétre negatív. Kizárt a baba? Ha lenne baba, már ki kellett volna mutatnia a tesztnek?

Mensi után 3 héttel megint megjött ez már er?sebb volt, nem túl er?s, nem túl gyenge. 1 héttel kés?bb megint teszteltem az is negatív.

Legjobb válasz: Hát ez már biztos nem baba, mert a mensi utáni napokban, de legkésõbb egy héttel lenne annyi hcg, hogy a legérzéketlenebb teszt is kimutassa. Azthiszem most nem sikerült, de új ciklus új esély -fel a fejjel...szerencsére nem évente van peteérés, hanem havonta..legalábbis normális esetben. Drukkolok!

Hát ez már biztos nem baba, mert a mensi utáni napokban, de legkésõbb egy héttel lenne annyi hcg, hogy a legérzéketlenebb teszt is kimutassa. Azthiszem most nem sikerült, de új ciklus új esély -fel a fejjel...szerencsére nem évente van peteérés, hanem havonta..legalábbis normális esetben. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Nem tervezzük még a babát, de az se lenne baj, ha jönne :) Csak nem értettem a gyenge mensi okát...
Ha negatívak lettek, akkor biztos, hogy nem baba.
hát szerintem sincs még baba!de majd lesz!

Itt dolgozok Németországban öt hétig. Ez a második hét és már szükségem lenne egy hajvágásra. Mik lennének a jó kifejezése/szituációk?

Jól tudok németül de a fodrászatról még nem volt szó, és nem ismerem az odavaló kifejezéseket. Arra szeretnélek kérni titeket hogy ha tudtok jó kifejezéseket szituációkat, azt kérlek osszátok meg velem.

Legjobb válasz: Nem a kerdesre valasz, csak egy tipp. En is kulfoldon elek es FB-on kerestem magyar fodraszt, aki hazhoz is jon, es el tudom magyarazni, h mit szeretnek. :) Es meg igy is olcsobb, mint az itteni szalonok. Ha gondolod, nezz szet ott!

Nem a kerdesre valasz, csak egy tipp. En is kulfoldon elek es FB-on kerestem magyar fodraszt, aki hazhoz is jon, es el tudom magyarazni, h mit szeretnek. :) Es meg igy is olcsobb, mint az itteni szalonok. Ha gondolod, nezz szet ott!
Keress egy képet egy olyan frizuráról, amilyet szeretnél, és mutasd meg. A fodrászatokban mindig van egy csomó újság, amelyekben bõven találhatsz képet. Ha jó a kézügyességed, akár le is rajzolhatod, hogy milyet szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Egyikse a kérdésemre a válasz de köszi a tippeket:)
A kérdező hozzászólása: Találtam egy ilyet csak sajna pont abban a városban nincs ahol lakom ezért be kell hogy menjek Münchenbe:D http://nemetorszagi-magyarok.de/
Ennyit megtanulhatsz: Ich hätte gern einen Kurzschnitt. (Rövidre szeretném vágatni). Vagy ha a fenti túl hosszú: Bitte kurz schneiden.
Haare waschen, schneiden, föhnen. Etwa 4 cm lang. Haarwasser einmassieren. Trinkgeld geben. Tschüss!...:)
Haarwasser=hajszesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!