Találatok a következő kifejezésre: Egy hét lejár a 90 napom, (2 db)

Jelenleg kint vagyok az USA-ban, de lejár egy hét múlva a 90 napom! Ha nem akarok még hazamenni mi a megoldás?

2013-ig érvényes ESTA-val vagyok kint!Nem akarok törvénysértő lenni, de rugalmasan állok a dologhoz! Köszi

Legjobb válasz: Az ESTA-t nem tudod hosszabbítani, ha lejár a 90 nap, akkor haza KELL jönnöd! Egyetlen esetben maradhatnál, ha összeházasodsz egy amerikai állampolgárral! De már ez sem megoldás, mert 1 hét alatt nem lehet elintézni a papírmunkát! Ha nem akarsz illegális lenne, mellyel egy életre elvágod magad az országtól, akkor gyere haza legalább 90 napra, majd aztán mehetsz vissza ismét!

Az ESTA-t nem tudod hosszabbítani, ha lejár a 90 nap, akkor haza KELL jönnöd! Egyetlen esetben maradhatnál, ha összeházasodsz egy amerikai állampolgárral! De már ez sem megoldás, mert 1 hét alatt nem lehet elintézni a papírmunkát! Ha nem akarsz illegális lenne, mellyel egy életre elvágod magad az országtól, akkor gyere haza legalább 90 napra, majd aztán mehetsz vissza ismét!
Jól írta az elsõ, ha az ESTA-val lejár a 90 nap, akkor mindenképpen haza kell jönnöd, ugyanis az ESTA-t hosszabítani nem lehet!
ha nem jösz haza 90 nap mulva illegális leszel. Na és aztán mivan akkor? Ha van eszed és van munkád is akkor feketén kint maradsz és dolgozol. csak egy hátránya van ha haza repülsz akkor nem jöhetsz vissza. választanod kell vagy ez vagy az. A kutya nem törödik veled itt kint hogy te most illegálisan vagy kint. SENKI SOHA NEM FOG HAZA TOLONCOLNI MÉG RENDÖRÖK SEM! FELTÉVE HA NEM KÖVETSZ EL BÜNTÉNYT! én jópár ideje élek kint floridában és dolgozom (feketén, handiman vagyok)20 nap mulva lejár az estám na és akkor mivan? nem megyek haza és nem is tervezem soha többé. Jó itt nekem kint amerikába az a sz*r magyarország nem huz haza. és közben lehetsz azon is hogy találj magadnak egy csajt. Mert ha össze házasodsz akkor megkapod a zöldkártyát még akkor is ha már mondjuk 2 éve illegálisan voltál kint.

Egy hét múlva lejár a 90 napom, de szeretnék még 2 kg-t leadni. Folytathatom tovább amíg le nem megy?

Legjobb válasz: Szerintem igen,mert én is tovább folytattam.Ha betartod a 90nap után a reggeli(csak) gyümölcsfogyasztást még akkor is hatásos.

Szerintem igen, mert én is tovább folytattam.Ha betartod a 90nap után a reggeli(csak) gyümölcsfogyasztást még akkor is hatásos.
A 90 nap után további 90 nap van, igaz itt már csak a reggeli gyümölcs van meghatározva.Ezalatt az idõ alatt még további 2-3 kg-ot lehet leadni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!