Találatok a következő kifejezésre: Egy hét lejár a (10 db)

Jelenleg kint vagyok az USA-ban, de lejár egy hét múlva a 90 napom! Ha nem akarok még hazamenni mi a megoldás?

2013-ig érvényes ESTA-val vagyok kint!Nem akarok törvénysértő lenni, de rugalmasan állok a dologhoz! Köszi

Legjobb válasz: Az ESTA-t nem tudod hosszabbítani, ha lejár a 90 nap, akkor haza KELL jönnöd! Egyetlen esetben maradhatnál, ha összeházasodsz egy amerikai állampolgárral! De már ez sem megoldás, mert 1 hét alatt nem lehet elintézni a papírmunkát! Ha nem akarsz illegális lenne, mellyel egy életre elvágod magad az országtól, akkor gyere haza legalább 90 napra, majd aztán mehetsz vissza ismét!

Az ESTA-t nem tudod hosszabbítani, ha lejár a 90 nap, akkor haza KELL jönnöd! Egyetlen esetben maradhatnál, ha összeházasodsz egy amerikai állampolgárral! De már ez sem megoldás, mert 1 hét alatt nem lehet elintézni a papírmunkát! Ha nem akarsz illegális lenne, mellyel egy életre elvágod magad az országtól, akkor gyere haza legalább 90 napra, majd aztán mehetsz vissza ismét!
Jól írta az elsõ, ha az ESTA-val lejár a 90 nap, akkor mindenképpen haza kell jönnöd, ugyanis az ESTA-t hosszabítani nem lehet!
ha nem jösz haza 90 nap mulva illegális leszel. Na és aztán mivan akkor? Ha van eszed és van munkád is akkor feketén kint maradsz és dolgozol. csak egy hátránya van ha haza repülsz akkor nem jöhetsz vissza. választanod kell vagy ez vagy az. A kutya nem törödik veled itt kint hogy te most illegálisan vagy kint. SENKI SOHA NEM FOG HAZA TOLONCOLNI MÉG RENDÖRÖK SEM! FELTÉVE HA NEM KÖVETSZ EL BÜNTÉNYT! én jópár ideje élek kint floridában és dolgozom (feketén, handiman vagyok)20 nap mulva lejár az estám na és akkor mivan? nem megyek haza és nem is tervezem soha többé. Jó itt nekem kint amerikába az a sz*r magyarország nem huz haza. és közben lehetsz azon is hogy találj magadnak egy csajt. Mert ha össze házasodsz akkor megkapod a zöldkártyát még akkor is ha már mondjuk 2 éve illegálisan voltál kint.

Az imént megettem egy olyan joghurtot, amelynek 3 hete lejárt a szavatossága, bajom lesz tőle?

Véletlen történt, nem figyeltem a szavatosságot, az ízén viszont nem is volt érezhet?, hogy rossz lenne.

Legjobb válasz: Kb 15 perc múlva már tudni fogod, hogy mi várható.

Kb 15 perc múlva már tudni fogod, hogy mi várható.
A kérdező hozzászólása: Nem történt semmi. :D
xDDD...élsz még??? :)

A jogosítványom egy hét múlva lejár, de szakorvosi vizsgálatra október közepére kaptam időpontot. A lejárat után van-e türelmi idő, vagy a lejárat napját követő naptól már nem vezethetek?

Legjobb válasz: Magunk közt szólva azt sem értem mért kell ehhez orvos. Õk is leszarják az egészet, csak az a része érdekli az orvost mikor leteszem a pénzt az asztalra. Az meg Mariska néni is meg tudná állapítani, hogy látom -e a számokat a falon, vagy magas -e a vérnyomásom. Teljesen fölöslegesnek tartom ezt az orvosi alkalmasságit.

Magunk közt szólva azt sem értem mért kell ehhez orvos. Õk is leszarják az egészet, csak az a része érdekli az orvost mikor leteszem a pénzt az asztalra. Az meg Mariska néni is meg tudná állapítani, hogy látom -e a számokat a falon, vagy magas -e a vérnyomásom. Teljesen fölöslegesnek tartom ezt az orvosi alkalmasságit.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ és nagyon egyetértek az egész eljárásra vonatkozó bíráló megjegyzésekkel. Az esetemben az a probléma, hogy a cukrom a megengedett tartomány felsõ részében van és a háziorvosom elküldött dietetikushoz, aki csak október közepére tudott idõpontot adni. Így most már nem mehetek el egy kibélelt borítékkal a másik háziorvoshoz, mert ezek körbe-karikába feljelentgetik itt egymást. Az az érdekes az egészben, hogy az elõzõ hosszabbításkor a saját háziorvosom szabin volt, a másik orvos asszisztensnõje átnézte a régi jogosítványomat, rám nézett és megkérdezte, hogy akkor most módosíthatjuk-e úgy, hogy "szemüveggel alkalmas". Utána stimpli, aláírás és mehettem az okmányirodába. Most pedig szétdurranhatok mérgemben.
Nincs türelmi idõ. Újítsd meg a lejárata elõtt. Ha ez az orvos nem ér rá akkor másiknál.
Fizetõs magándoktorhoz menj mert 5-10szer annyiba kerül majd a jogsi újra kiváltása mint amennyit a magándokinak fizetsz.
Jól gondolom, hogy nem sima B-s jogsiról van szó? Mert ahhoz gyakorlatilag bármelyik háziorvos megcsinálhatja a vizsgálatot.
Én akkor sem értem, ha bármilyen jogsiról van szó. Nekem Személy, teher, nehézpót van orvosi kettes csoporttal és mégis azonnal megcsinálták. El kellett olvasnom néhány számot a falról meg megmérték a vérnyomásom. Kb tíz másodperc volt, szerintem ennyi idõt bármely orvos tud szakítani.
értem én, hogy neked méreg, meg egyebek, de azért én, aki esetlegen az általad vezetett jármû közelében tartózkodik, hagy kérjelek már meg arra, hogy vizsgáltasd már ki magad b*zmeg, és ne a volán mögött legyél már rosszul!
Mivel EU-tag, nem kell útlevél.
elég a személyi
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi.

Mennyire fogy le az ember ugy, ha 3hete alig evett az eember es 2napon egy heten elmegy futni es nagyon megizzad de kozben lejar heti3x a kondiba ugy lefogy az izom?

Legjobb válasz: Igen veszít izmot ha nem eszik. A kaja olyannyira fontos, hogy ha választani lehet, inkább edzést hagyj ki kajálás helyett. Amíg nem eszel rendesen nem érdemes kondiba járni.

Igen veszít izmot ha nem eszik. A kaja olyannyira fontos, hogy ha választani lehet, inkább edzést hagyj ki kajálás helyett. Amíg nem eszel rendesen nem érdemes kondiba járni.
Bárhol megteheted.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ
teljesen más munkahelyen is megteheted!
Szerintem célszerû megkérdezni a nõgyógyászodtól.
A kérdező hozzászólása: Terhes biztos hogy nem vagyok, nem volt a kihagyott elõtt jó pár nappal volt szex, azóta nem. Egyébként a kihagyott utáni 4. napon kezdõdött a folyás ha ez számít, szóval még hátravan 12 db tabi.
A kérdező hozzászólása: mármint hogy elõtte volt szex, azóta nem, na:)
szia! hát az 5. nap elég korán volt lehet h pont bejött a peteérés, szerintem ebbe a hónapba ne legyen szex, és szedd tovább rendesen ha barnáûzol akkor is és a szünetet tartsd meg és rendesen szedd utána. és köv levéltöl jöhet a menet

Egy hét múlva lejár a 90 napom, de szeretnék még 2 kg-t leadni. Folytathatom tovább amíg le nem megy?

Legjobb válasz: Szerintem igen,mert én is tovább folytattam.Ha betartod a 90nap után a reggeli(csak) gyümölcsfogyasztást még akkor is hatásos.

Szerintem igen, mert én is tovább folytattam.Ha betartod a 90nap után a reggeli(csak) gyümölcsfogyasztást még akkor is hatásos.
A 90 nap után további 90 nap van, igaz itt már csak a reggeli gyümölcs van meghatározva.Ezalatt az idõ alatt még további 2-3 kg-ot lehet leadni.
A kérdező hozzászólása: A munka 2 hónapra szól, és jelenleg nincs másik kilátásban.

Az a kerdesem, hogy voltam beteg 13-an lejart 21-en es most het napra ra egy barnas valadek folyik mintha ujra kellene beteg legyek mitol lehet?

Mitol van a barna folyas ?

Legjobb válasz: Te a menstruációt érted betegség alatt? Azért azt erõs betegségnek nevezni, így nem is mindenki érti meg a kérdést. Mindenesetre, ehhez tudnunk kéne, hogy mióta menstruálsz, rendesen beállt-e már a ciklusod. Az elsõ egy-két évben még teljesen normális, ha kicsit össze-vissza van, és néha vannak ilyen köztes dolgok is. Ha pedig már beállt, milyen hosszú a ciklusod? Lehet a következõ mensi elõtt kb. 14 nappal kis barnázás, az ovuláció van. Gondolom szexuális aktusod nem volt, mert azt írtad volna, de egyébként ha megtermékenyültél, akkor a beágyazódást is kísérheti kisebb vérzés.

Te a menstruációt érted betegség alatt? Azért azt erõs betegségnek nevezni, így nem is mindenki érti meg a kérdést. Mindenesetre, ehhez tudnunk kéne, hogy mióta menstruálsz, rendesen beállt-e már a ciklusod. Az elsõ egy-két évben még teljesen normális, ha kicsit össze-vissza van, és néha vannak ilyen köztes dolgok is. Ha pedig már beállt, milyen hosszú a ciklusod? Lehet a következõ mensi elõtt kb. 14 nappal kis barnázás, az ovuláció van. Gondolom szexuális aktusod nem volt, mert azt írtad volna, de egyébként ha megtermékenyültél, akkor a beágyazódást is kísérheti kisebb vérzés.
Kellene tudni a korodat is, de feltehetõleg ovulációs vérzés.
A kérdező hozzászólása: Hat...kb msafel keteve vagyok beteg ..19 eves vagyok ...es a betegseg ciklusa 5-6 napot szokot tartani .
A kérdező hozzászólása: Es meg valami ma reggel mar alvadt ver volt ...es ugy tunik hogy ujra beteg leszek ...ez normalis dolog ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!