Találatok a következő kifejezésre: Egy hét lejár (14 db)

Egy hete lejárt T-Mobile-os domino kártyát lehet újraaktiválni?

Mivel már rég volt feltöltve, ezért kapcsolták ki. Mikor hívnak, azt mondja, hogy a kártyát átmenetelig kivontuk a forgalomból. Van még lehetőség újra érvényesíteni? Ha igen akkor hol, s kb. mennyiért csinálják meg? Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Telefonodba tárcsázd a *102# számot ugye az egyenleg lekérdezéséhez ott kifogja írni hogy ennyi összeg van rajta meg hogy nem aktív és hogy meddig aktiválhatod még. Kb 1-2 hónap idõt hagynak még erre. Ha akkor sem aktiválod újra akkor a sim kártyádat teljesen lekapcsolják és a régi számod tovább adják egy másik sim kártyára ami vagy elõfizetéses számra kerül, vagy egy másik feltöltõs kártyára teszik rá. Aktiválni úgy tudod hogy feltöltesz rá. Ha akkor sem megy akkor bemész a T-mobile üzletbe és rákérdezel de fog még mûködni az.

Telefonodba tárcsázd a *102# számot ugye az egyenleg lekérdezéséhez ott kifogja írni hogy ennyi összeg van rajta meg hogy nem aktív és hogy meddig aktiválhatod még. Kb 1-2 hónap idõt hagynak még erre. Ha akkor sem aktiválod újra akkor a sim kártyádat teljesen lekapcsolják és a régi számod tovább adják egy másik sim kártyára ami vagy elõfizetéses számra kerül, vagy egy másik feltöltõs kártyára teszik rá. Aktiválni úgy tudod hogy feltöltesz rá. Ha akkor sem megy akkor bemész a T-mobile üzletbe és rákérdezel de fog még mûködni az.

Egy hete lejárt szavatosságú teszt eredményének lehet hinni?

Ennyi ráhagyást csak hagynak a gyógyszergyártók.

Legjobb válasz: Szerintem hihetsz neki. Ha bizonytalan vagy, csinálj még egyet!

Szerintem hihetsz neki. Ha bizonytalan vagy, csinálj még egyet!
A kérdező hozzászólása: Igen szerintem is. De azért várok pár napot és ha még mindig nem jön meg, akkor tesztelek újra.

Lehet bajom kb 6db egy hete lejárt tojásból készült tükörtojástól?

Utólag vettem észre, hogy lejárt.

Legjobb válasz: Ha feltöröd,és a fehérje különválik a sárgájától,akkor edd nyugodtan.

Ha feltöröd, és a fehérje különválik a sárgájától, akkor edd nyugodtan.
tuti, h nem. a tojás sokkal tovább jó, mint amit rányomtatnak. ha rossz, azt még a sütéskor észrevetted volna :)
A kérdező hozzászólása: Hát már megettem, szóval tök mindegy.:D Amúgy különvált és nem volt büdös, de volt egy kicsi opálos-zöldes folyadékréteg a tetején, de csak kicsi és sütés végére eltûnt. na?:D
Figyu én ettem egy hója lejárt t. rudit - egy kis része már zöld volt, azt leszedtem -, és semmi bajom nem volt tõle.


Jelenleg kint vagyok az USA-ban, de lejár egy hét múlva a 90 napom! Ha nem akarok még hazamenni mi a megoldás?

2013-ig érvényes ESTA-val vagyok kint!Nem akarok törvénysértő lenni, de rugalmasan állok a dologhoz! Köszi

Legjobb válasz: Az ESTA-t nem tudod hosszabbítani, ha lejár a 90 nap, akkor haza KELL jönnöd! Egyetlen esetben maradhatnál, ha összeházasodsz egy amerikai állampolgárral! De már ez sem megoldás, mert 1 hét alatt nem lehet elintézni a papírmunkát! Ha nem akarsz illegális lenne, mellyel egy életre elvágod magad az országtól, akkor gyere haza legalább 90 napra, majd aztán mehetsz vissza ismét!

Az ESTA-t nem tudod hosszabbítani, ha lejár a 90 nap, akkor haza KELL jönnöd! Egyetlen esetben maradhatnál, ha összeházasodsz egy amerikai állampolgárral! De már ez sem megoldás, mert 1 hét alatt nem lehet elintézni a papírmunkát! Ha nem akarsz illegális lenne, mellyel egy életre elvágod magad az országtól, akkor gyere haza legalább 90 napra, majd aztán mehetsz vissza ismét!
Jól írta az elsõ, ha az ESTA-val lejár a 90 nap, akkor mindenképpen haza kell jönnöd, ugyanis az ESTA-t hosszabítani nem lehet!
ha nem jösz haza 90 nap mulva illegális leszel. Na és aztán mivan akkor? Ha van eszed és van munkád is akkor feketén kint maradsz és dolgozol. csak egy hátránya van ha haza repülsz akkor nem jöhetsz vissza. választanod kell vagy ez vagy az. A kutya nem törödik veled itt kint hogy te most illegálisan vagy kint. SENKI SOHA NEM FOG HAZA TOLONCOLNI MÉG RENDÖRÖK SEM! FELTÉVE HA NEM KÖVETSZ EL BÜNTÉNYT! én jópár ideje élek kint floridában és dolgozom (feketén, handiman vagyok)20 nap mulva lejár az estám na és akkor mivan? nem megyek haza és nem is tervezem soha többé. Jó itt nekem kint amerikába az a sz*r magyarország nem huz haza. és közben lehetsz azon is hogy találj magadnak egy csajt. Mert ha össze házasodsz akkor megkapod a zöldkártyát még akkor is ha már mondjuk 2 éve illegálisan voltál kint.

A jogosítványom egy hét múlva lejár, de szakorvosi vizsgálatra október közepére kaptam időpontot. A lejárat után van-e türelmi idő, vagy a lejárat napját követő naptól már nem vezethetek?

Legjobb válasz: Magunk közt szólva azt sem értem mért kell ehhez orvos. Õk is leszarják az egészet, csak az a része érdekli az orvost mikor leteszem a pénzt az asztalra. Az meg Mariska néni is meg tudná állapítani, hogy látom -e a számokat a falon, vagy magas -e a vérnyomásom. Teljesen fölöslegesnek tartom ezt az orvosi alkalmasságit.

Magunk közt szólva azt sem értem mért kell ehhez orvos. Õk is leszarják az egészet, csak az a része érdekli az orvost mikor leteszem a pénzt az asztalra. Az meg Mariska néni is meg tudná állapítani, hogy látom -e a számokat a falon, vagy magas -e a vérnyomásom. Teljesen fölöslegesnek tartom ezt az orvosi alkalmasságit.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ és nagyon egyetértek az egész eljárásra vonatkozó bíráló megjegyzésekkel. Az esetemben az a probléma, hogy a cukrom a megengedett tartomány felsõ részében van és a háziorvosom elküldött dietetikushoz, aki csak október közepére tudott idõpontot adni. Így most már nem mehetek el egy kibélelt borítékkal a másik háziorvoshoz, mert ezek körbe-karikába feljelentgetik itt egymást. Az az érdekes az egészben, hogy az elõzõ hosszabbításkor a saját háziorvosom szabin volt, a másik orvos asszisztensnõje átnézte a régi jogosítványomat, rám nézett és megkérdezte, hogy akkor most módosíthatjuk-e úgy, hogy "szemüveggel alkalmas". Utána stimpli, aláírás és mehettem az okmányirodába. Most pedig szétdurranhatok mérgemben.
Nincs türelmi idõ. Újítsd meg a lejárata elõtt. Ha ez az orvos nem ér rá akkor másiknál.
Fizetõs magándoktorhoz menj mert 5-10szer annyiba kerül majd a jogsi újra kiváltása mint amennyit a magándokinak fizetsz.
Jól gondolom, hogy nem sima B-s jogsiról van szó? Mert ahhoz gyakorlatilag bármelyik háziorvos megcsinálhatja a vizsgálatot.
Én akkor sem értem, ha bármilyen jogsiról van szó. Nekem Személy, teher, nehézpót van orvosi kettes csoporttal és mégis azonnal megcsinálták. El kellett olvasnom néhány számot a falról meg megmérték a vérnyomásom. Kb tíz másodperc volt, szerintem ennyi idõt bármely orvos tud szakítani.
értem én, hogy neked méreg, meg egyebek, de azért én, aki esetlegen az általad vezetett jármû közelében tartózkodik, hagy kérjelek már meg arra, hogy vizsgáltasd már ki magad b*zmeg, és ne a volán mögött legyél már rosszul!
Szerintem célszerû megkérdezni a nõgyógyászodtól.
A kérdező hozzászólása: Terhes biztos hogy nem vagyok, nem volt a kihagyott elõtt jó pár nappal volt szex, azóta nem. Egyébként a kihagyott utáni 4. napon kezdõdött a folyás ha ez számít, szóval még hátravan 12 db tabi.
A kérdező hozzászólása: mármint hogy elõtte volt szex, azóta nem, na:)
szia! hát az 5. nap elég korán volt lehet h pont bejött a peteérés, szerintem ebbe a hónapba ne legyen szex, és szedd tovább rendesen ha barnáûzol akkor is és a szünetet tartsd meg és rendesen szedd utána. és köv levéltöl jöhet a menet

Mennyire fogy le az ember ugy, ha 3hete alig evett az eember es 2napon egy heten elmegy futni es nagyon megizzad de kozben lejar heti3x a kondiba ugy lefogy az izom?

Legjobb válasz: Igen veszít izmot ha nem eszik. A kaja olyannyira fontos, hogy ha választani lehet, inkább edzést hagyj ki kajálás helyett. Amíg nem eszel rendesen nem érdemes kondiba járni.

Igen veszít izmot ha nem eszik. A kaja olyannyira fontos, hogy ha választani lehet, inkább edzést hagyj ki kajálás helyett. Amíg nem eszel rendesen nem érdemes kondiba járni.
Mivel EU-tag, nem kell útlevél.
elég a személyi
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi.

Az imént megettem egy olyan joghurtot, amelynek 3 hete lejárt a szavatossága, bajom lesz tőle?

Véletlen történt, nem figyeltem a szavatosságot, az ízén viszont nem is volt érezhet?, hogy rossz lenne.

Legjobb válasz: Kb 15 perc múlva már tudni fogod, hogy mi várható.

Kb 15 perc múlva már tudni fogod, hogy mi várható.
A kérdező hozzászólása: Nem történt semmi. :D
xDDD...élsz még??? :)

Egy hét múlva lejár a 90 napom, de szeretnék még 2 kg-t leadni. Folytathatom tovább amíg le nem megy?

Legjobb válasz: Szerintem igen,mert én is tovább folytattam.Ha betartod a 90nap után a reggeli(csak) gyümölcsfogyasztást még akkor is hatásos.

Szerintem igen, mert én is tovább folytattam.Ha betartod a 90nap után a reggeli(csak) gyümölcsfogyasztást még akkor is hatásos.
A 90 nap után további 90 nap van, igaz itt már csak a reggeli gyümölcs van meghatározva.Ezalatt az idõ alatt még további 2-3 kg-ot lehet leadni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!