Találatok a következő kifejezésre: Egy hét kellene megjönnie, jövő hét (5 db)

Még csak jövő héten kellene megjönnie, de ez már a 3. nap, hogy délelőt hányingerem van (most is), és most felébredtem éjszakai is, hogy hányingerem van. Ma fáj egy kicsit az alhasam. Ez lehet terhesség jele?

Teszteljek vagy várjam meg megjön e jöv? héten? Már három hónapja nem védekezünk.

Legjobb válasz: persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.

persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.
Hát nem valószínû hogy a terhesség miatt lenne ez a hányinger, lehet inkább vmi fertõzés vagy ilyesmi. Mert ha peteéréskor meg is termékenyültél akkor is 6-7 nap mire egyáltalán beágyazódik a petesejt és csak pár nap múlva kerül a véren keresztül kapcsolatba a te szervezeteddel. Márpedig a hányinger meg ilyenek azok amiatt vannak. És ha még egy heted van a mensesig akkor még csak most ágyazódik be... De azért drukkolok neked!
Nekem nem volt hányingerem meg ilyenek, de több nõtõl hallottam, hogy õk rögtön teherbeesés után émelyegtek, úgyhogy lehet attól. A teszt viszont ténleg nem mutatja még ki ha igen akkor sem, mivel a hormon, ami alapján kimutatja, csak beágyazódás után kezd el termelõdni, így csak akkor tudsz tesztelni, ha nem jött meg.

Jövő hét elején kellene nem megjönnie, érdemes lenne csinálnom egy tesztet hétvégén, vagy várjak még vele (csak olyan nehéz)?

Legjobb válasz: nekem szerdán vagy csütörtökön kéne megjönni-e. szerintetek nekem még korai lenne? csak már úgy izgulok.. :S

nekem szerdán vagy csütörtökön kéne megjönni-e. szerintetek nekem még korai lenne? csak már úgy izgulok.. :S
Én is jövõ hét keddre nem vártam, de nem bírtam ki, tegnap teszteltem és pozi lett(délutáni pisibõl ráadásúl)...szerintem megpróbálhatod nyugodtan:) én dm-es facelle tesztet vettem....szerintem nagyon jó...
én nem éreztem semmit, csak lutriból teszteltem :) ))
Sziasztok! Bocsánat az offért, de ti éreztek valami tünetet? Nekem is 20-a környékén volt ovum. Szerintetek a hétfõn tesztelek akkor az kimutatná reggeli elsõbõl? Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Biztos reggelibõl kellett volna csinàlnom. Remélem sikerül.
én pont úgy vagyok mint az elsõ váaszoló, keddre nem vártam, tegnap pozit teszteltem, ovum 19.-én 20.-án lehetett.... drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Nekem korai volt, negativ lett. 20-21 én volt ovum. Ha nem jönne meg legkoràbban szerdàn lenne érdemes tesztelnem.
írd meg majd mi lett az eredmény!! mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Szerintem én is tesztelek, lesz ami lesz! Igaz anno az elsõ babámat késõn mutatta ki a teszt, de hátha most máshogy lesz!
Ez rajtad áll. Ha nem bírod ki úgyis csinálsz. Van akinek kimutatja hamarabb is, van akinek csak késõbb.
szia! van azóta valami fejlemény?
Hány éves vagy? Mikor jött meg elõször?? lehet hogy még nem állt be normálisan
A kérdező hozzászólása: Már 4 éve szedek fog. gátlót.
Lehet peteérésed van, ezért van fehér folyásod, a vérzés meg lehet ilyen közti vérzés, ha esetleg nagyon idegeskedtél, vagy esetleg a régi gyógyszered le kell cserélni.Figyeld meg magad, és ha úgy látod említsd meg egy dokinak, de egyszeri alkalom elõfordulhat.

Egy hét múlva kellene megjönnie, jövő hét végén. Ez a 3. gyógyszermentes hónapom. Peteérésem volt, mert ovuteszteztem. Mennyi az esélyem a babára?

Csak nem tudom, hogy akkor ddig miért nem lettem terhes. Yadinet szedte másfél évig. Eddig ebben a három hónapban sem védekeztünk. És két naponta kb együtt is voltunk.

Legjobb válasz: Azért ez nem olyan egyszerû. Én is többször ovuteszteztem 100%-os pozitívat, együtt is voltunk, mégsem sikerült. Átlagosan egy pár egy év alatt hoz össze egy bébit, persze ez nem jelenti azt, hogy ne eshetnél teherbe bármikor. Van, akinek azonnal összejön, s van, aki éveket is küzködik, hogy gyereke lehessen. Azért szorítok, de ne keseredj el, ha még picit várat magára a baba.

Azért ez nem olyan egyszerû. Én is többször ovuteszteztem 100%-os pozitívat, együtt is voltunk, mégsem sikerült. Átlagosan egy pár egy év alatt hoz össze egy bébit, persze ez nem jelenti azt, hogy ne eshetnél teherbe bármikor. Van, akinek azonnal összejön, s van, aki éveket is küzködik, hogy gyereke lehessen. Azért szorítok, de ne keseredj el, ha még picit várat magára a baba.
szia nekem mind a akettõ picinél a harmadik hónapban jött össze
Szia.Én 10 év tabi uán kihagytam kb 2 és fél hónapot, utánna számolgattam egy kicsit és mázlim volt, elsõre sikerült.A doki azt mondta, hogy ha fél év rendszeres próbálkozás mellett nem jön össze, akkor irány hozzá.Tehát, ne keseredj el, szeretgessétek egymást és neakard görcsösen, ha szeretne úgyis jön.Drukkolok...

Kb. egy hete mérem a hőmet szájban. Mindig 36, 3 volt eddig, de ma 36, 7. Már a peteérésem túl vagyok. Jövő héten kellene megjönnie. A mikroszkóp vegyes ábrázatot mutat. Bal részen a petefészkem szurkál, és néha szédelgek. Mi lehet ez a változás?

Kb. egy hete mérem a h?met szájban. Mindig 36,3 volt eddig, de ma 36,7. Már a peteérésem túl vagyok. Még csak jöv? héten kellene megjönnie. A mikroszkóp vegyes ábrázatot mutat. Bal részen a petefészkem szurkál, és néha szédelgek.

Legjobb válasz: ez bizony peteérés.

ez bizony peteérés.
A kérdező hozzászólása: már megint. mert ebben a hónapban már volt egyszer.
de honnan tudod bisztosan hogy volt? akkor is felment a hõd?
A kérdező hozzászólása: akkor még nem hõmérõztem, de én azt érzem, mindig szurkál a petefészkemnél, ami ma is meg van. Akkor nekem kettõ volt ebben a hónapban?
Szia! Érdemes lenne a ciklusod elsõ napjától mérni a hõdet. A peteérés elõtt alacsony általában 37 C alatti a hõmérséklet, a peteérés után pedig 37 v. afeletti. A mensi elõtt kb 13-48 órával pedig ismét leesik. Ha kimarad a mensid és a hõd és 37 körül marad az már utalhat terhességre. A mikroszkophoz nem értek én ovu tesztet használtam ebben a hónapban. Azt olvastam ha szájban méred a hõmérsékletedet akkor a nyelved alá kell tenni a lázmérõt. Nekem is a jövöhéten "nem" kellene megjönnie. Drukkolok Nektek !
A kérdező hozzászólása: szia!köszi a drukkot, és is szoríytok. Nyelv alatt mérem. Tudom, hogy ciklus elsõ napjátok kellene mérni, de valahogy nem akkor kezdtem el. Nos ez bizar egy kicsit, ilyet még soha nem éreztem, hogy kétszer legyen egy hónapban pé-m. Vagy az elsõ nem is az votl? Na mindegy nemsokára kiderül minden.
Nekem a mérés nem jött be. A mikroszkóp mióta mutat vegyes bazárt?? :) ) Hány napja??? Mertr ha 3 nál több napja akkor az babó lesz , )!!!! Remélem! szorítok!
A kérdező hozzászólása: még csak egy napja!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!