Találatok a következő kifejezésre: Egy hét kellene megjönnie, (43 db)

Hány éves vagy? Mikor jött meg elõször?? lehet hogy még nem állt be normálisan
A kérdező hozzászólása: Már 4 éve szedek fog. gátlót.
Lehet peteérésed van, ezért van fehér folyásod, a vérzés meg lehet ilyen közti vérzés, ha esetleg nagyon idegeskedtél, vagy esetleg a régi gyógyszered le kell cserélni.Figyeld meg magad, és ha úgy látod említsd meg egy dokinak, de egyszeri alkalom elõfordulhat.

Még csak jövő héten kellene megjönnie, de ez már a 3. nap, hogy délelőt hányingerem van (most is), és most felébredtem éjszakai is, hogy hányingerem van. Ma fáj egy kicsit az alhasam. Ez lehet terhesség jele?

Teszteljek vagy várjam meg megjön e jöv? héten? Már három hónapja nem védekezünk.

Legjobb válasz: persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.

persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.
Hát nem valószínû hogy a terhesség miatt lenne ez a hányinger, lehet inkább vmi fertõzés vagy ilyesmi. Mert ha peteéréskor meg is termékenyültél akkor is 6-7 nap mire egyáltalán beágyazódik a petesejt és csak pár nap múlva kerül a véren keresztül kapcsolatba a te szervezeteddel. Márpedig a hányinger meg ilyenek azok amiatt vannak. És ha még egy heted van a mensesig akkor még csak most ágyazódik be... De azért drukkolok neked!
Nekem nem volt hányingerem meg ilyenek, de több nõtõl hallottam, hogy õk rögtön teherbeesés után émelyegtek, úgyhogy lehet attól. A teszt viszont ténleg nem mutatja még ki ha igen akkor sem, mivel a hormon, ami alapján kimutatja, csak beágyazódás után kezd el termelõdni, így csak akkor tudsz tesztelni, ha nem jött meg.

Kb. egy hete mérem a hőmet szájban. Mindig 36, 3 volt eddig, de ma 36, 7. Már a peteérésem túl vagyok. Jövő héten kellene megjönnie. A mikroszkóp vegyes ábrázatot mutat. Bal részen a petefészkem szurkál, és néha szédelgek. Mi lehet ez a változás?

Kb. egy hete mérem a h?met szájban. Mindig 36,3 volt eddig, de ma 36,7. Már a peteérésem túl vagyok. Még csak jöv? héten kellene megjönnie. A mikroszkóp vegyes ábrázatot mutat. Bal részen a petefészkem szurkál, és néha szédelgek.

Legjobb válasz: ez bizony peteérés.

ez bizony peteérés.
A kérdező hozzászólása: már megint. mert ebben a hónapban már volt egyszer.
de honnan tudod bisztosan hogy volt? akkor is felment a hõd?
A kérdező hozzászólása: akkor még nem hõmérõztem, de én azt érzem, mindig szurkál a petefészkemnél, ami ma is meg van. Akkor nekem kettõ volt ebben a hónapban?
Szia! Érdemes lenne a ciklusod elsõ napjától mérni a hõdet. A peteérés elõtt alacsony általában 37 C alatti a hõmérséklet, a peteérés után pedig 37 v. afeletti. A mensi elõtt kb 13-48 órával pedig ismét leesik. Ha kimarad a mensid és a hõd és 37 körül marad az már utalhat terhességre. A mikroszkophoz nem értek én ovu tesztet használtam ebben a hónapban. Azt olvastam ha szájban méred a hõmérsékletedet akkor a nyelved alá kell tenni a lázmérõt. Nekem is a jövöhéten "nem" kellene megjönnie. Drukkolok Nektek !
A kérdező hozzászólása: szia!köszi a drukkot, és is szoríytok. Nyelv alatt mérem. Tudom, hogy ciklus elsõ napjátok kellene mérni, de valahogy nem akkor kezdtem el. Nos ez bizar egy kicsit, ilyet még soha nem éreztem, hogy kétszer legyen egy hónapban pé-m. Vagy az elsõ nem is az votl? Na mindegy nemsokára kiderül minden.
Nekem a mérés nem jött be. A mikroszkóp mióta mutat vegyes bazárt?? :) ) Hány napja??? Mertr ha 3 nál több napja akkor az babó lesz , )!!!! Remélem! szorítok!
A kérdező hozzászólása: még csak egy napja!
Nekem csütörtökön van az utolsó szem és hétfõ-kedd-szerdán szokott megjönni pár nap kell neki
Nem kell ma megjönnie. Változó h mikor jön. Van akinek 2 v 3-4 napra jön meg
A kérdező hozzászólása: És attól fûggetlenül a a hetedik nap útán megint el kell kezdeni a szedését, vagy várni kell amíg elmúlik a havim?!
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm a válaszokat.:)
Igen el kell kezdeni független attól h megvan-e még. Mindíg azonos napra kell essen (tehát ha az elsõ levelet hétfõn kezded akkor a mésodikat is) ha ezt megjegyzed akkor számolgatni sem kell. Jah és állítsd be a telefonod h csörögjön mikor be kell venni a bogyót. Így nemigen fogod elfelejteni

Mostanság kellene megjönnie, már kb.1, 5 hete émelygek, fáradt vagyok, szúrkál a hasam, de csináltam két tesztet (igaz az egyiket túl hamar) és mindkettő negatív lett. Ilyenkor mi van?

Clearblueval teszteltem, ami ha jól tudom 50-es érzékenység?. Teljesen meg voltam róla gy?z?dve, hogy terhes vagyok, mert legutóbb is ugyanilyen tüneteim voltak. Sajnos azt a terhességet üres petezsák miatt be kellett fejezni 9 hetesen. Most félek, hogy ha tényleg nem vagyok terhes, de nem is jön meg (márpedig nekem elég pontos volt mindig is a ciklusom), akkor mi lehet a bibi. Esetleg jártatok már így? Ha tudtok segíteni légyszíves írjatok! Köszönöm!

Legjobb válasz: szia. hát így amit irtál lehet hogy csak a pszichéd játszik veled a tüneteket illetõen. "ilyentájt kellene megjönnie" nem irtad mikor. Ha még most negativ a teszt a nemvárt mensi napjától számolva harmadik-negyedik napon még tesztelhetsz. A pakliba benne van hogy mégiscsak pozitiv a teszt. Amennyiben nem az akkor marad az orvoshoz menetel! Lehet az is hogy hormonzavar miatt késik.

szia. hát így amit irtál lehet hogy csak a pszichéd játszik veled a tüneteket illetõen. "ilyentájt kellene megjönnie" nem irtad mikor. Ha még most negativ a teszt a nemvárt mensi napjától számolva harmadik-negyedik napon még tesztelhetsz. A pakliba benne van hogy mégiscsak pozitiv a teszt. Amennyiben nem az akkor marad az orvoshoz menetel! Lehet az is hogy hormonzavar miatt késik.
A kérdező hozzászólása: A 33.napon vagyok, nekem 31-32 naposak a ciklusaim. Hormonzavar hát nem nagyon hiszem, mert a missed ab. után csináltattam hormonviszgálatot és jó lett. Az elõzõ terhességnél a 34.napon lett erõs pozitív a teszt, ebbõl gondoltam, hogy látnom kellett volna már vmit.
Ne legyél olyan türelmetlen. Várj még egy kicsit és úgy is kiderül, hogy terhes vagy-e. Az elmaradt menszi utalhat másra is, de a megfelelõ idõben elvégzett teszt nem téved. Várj még egy pár napot és tesztelj újra.
elsõ vagyok.. ha mondjuk sokat idegeskedtél vagy stresszes volt az elmult pár heted az is simán belefér a késébe. de tényleg tesztelj pár nap mulva. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hétvégén gondoltam hogy csinálok még egy tesztet ha addig nem jön meg. Dec 16 óta szabin vagyok, igazán nem idegeskedtem. :-)
A kérdező hozzászólása: Kb egy órája még reménykedtem, de most megjött. :-( Akkor csak a tüneteket nem értem...
Szia én is így vagyok vele, de én még nem tesztelek, megvárom a hétvégét, nekem holnap kellene megjönnie. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: szia én sem tesztelek még majd inkább péntek környékén remélem mind kettõnknek baba van!szoítok én is!
Húúú szorítok nektek, szerintem se teszteljetek, ha kibírjátok, majd csak a 7 végén... És gratula ha babás vagy
Szia! Én is így voltam!Sose fájt a mellem most igen! Szombatra nem vártam! Tegnap és ma teszteltem! Pozitív lett mindkettõ:) ! Sok sikert:) !!
A kérdező hozzászólása: hû remélem nekem is poz lesz bár még nem vettem meg mert nem bírnám ki hogy ne csináljam meg inkább majd csak pénteken veszek!meg hátha addig megjön, de a mellem még mindig fáj oldalt, egész kellemetlen de ha babát várok akkor én mindet kibírok!majd írok hogy mi lett az eredmény!

Mensi után egy héttel kb már elkezdet fájni a hasam meg a derekam, ez tartott egy 7ig. Holnap/holnapután kellene megjönnie de semmi jele nincs és a fájások is elmúltak! Terhes lennék?

Legjobb válasz: Hát azért ezt ennyibõl elég nehéz megmondani....én is reménykedek, holnap tesztelek egyet, mert nekem 21 körül kéne megjönnie. Nekem normál 28 napos ciklusaim vannak és beágyazódás környékén éreztem a méhembe szurkálás és most meg kicsit már a szagokra is érzékeny vagyok és a melleim is fájdogáltak de csak kicsit, meg a hangulat ingadozás is megvan és a mindjárt megjön érzés is...lehet mert meg fog jönni....:)..de remélem nem, de persze nem mindenki érez tüneteket, de teneked ez akár pé is lehetett.Azért remélem sikerül mindkettõnknek :)

Hát azért ezt ennyibõl elég nehéz megmondani....én is reménykedek, holnap tesztelek egyet, mert nekem 21 körül kéne megjönnie. Nekem normál 28 napos ciklusaim vannak és beágyazódás környékén éreztem a méhembe szurkálás és most meg kicsit már a szagokra is érzékeny vagyok és a melleim is fájdogáltak de csak kicsit, meg a hangulat ingadozás is megvan és a mindjárt megjön érzés is...lehet mert meg fog jönni....:) ..de remélem nem, de persze nem mindenki érez tüneteket, de teneked ez akár pé is lehetett.Azért remélem sikerül mindkettõnknek :)
Mensi után egy héttel kb az ovu érezhetted, hogy aztán lett vagy nem lett baba, az majd kiderül, ha késik.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!nekem is voltak szurkálások meg enyhe görcsök!meg meg néha néha még mindig vannak.de menzire per pillanat semmi nem utal:)
16:35-ös vagyok! Akkor szorítok neked...én ma teszteltem egy negatívat, de azért még reménykedek...
A kérdező hozzászólása: köszi.én is neked!ne add fel!
Egy intenziv, kiados orgazmus utan fajhat az ember mehe az osszehuzodasok miatt, lehet ettol van.
Ha elélvezett, akkor lehetséges. Ha nem jön meg, pár nap mulva tesztelj!
Inkább a Magyar Helyesírás Szabályaitól ess teherbe!
Igen, kis kukitól is teherbe eshetsz.

Egy hete volt ovum (szerda-csütörtök), ma annyira görcsölt a hasam, h azt hittem megjön (egy hét múlva kellene nem megjönnie). Mitől lehetett?

Raktam is be betétet,mert elmentünk vásárolni,féltem,h megjön,és kiüt.... De semmi,el is múlt a görcsölés,de jó er?s volt,szerintetek mit?l lehetett? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Lehetett beágyazódástól.. Nekem 3napig nagyon erõs menszi görcs volt ovu után 7-10napig viszont nem maradt meg az a baba,sikertelen volt a beágyazódás a doki azt mondta!Egy hetet késett a havim és pozi volt a teszt,de sajna elment:-(

Lehetett beágyazódástól.. Nekem 3napig nagyon erõs menszi görcs volt ovu után 7-10napig viszont nem maradt meg az a baba, sikertelen volt a beágyazódás a doki azt mondta!Egy hetet késett a havim és pozi volt a teszt, de sajna elment:-(
A kérdező hozzászólása: Õszintén sajnálom! Köszi a választ, titkon remélem én is, h esetleg beágyazódás, de a rengeteg sikertelen hónap után már mindenen csak reménykedek.... :(
Szia. 1 héttel ezelõtt én is úgy voltam, mint te .Arra ébredtem fel egyik reggel, hogy görcsölt a hasam.Azt hittem megjött. Megnéztem nem volt semmi. Sajnos nekem megjött, még elõbb is 3 nappal. Remélem neked csak jobb lesz.
Nekem a terhességem kezdõdött így. 5 napig artott a fájdalom, ebbõl 3 nap rózsaszínes pecsételõ vérzésem is volt (pár csepp véres folyás). Drukkolok neked is! Majd írd ám meg, mi lett!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!