Találatok a következő kifejezésre: Egy hét kell a (504 db)

Március 8-ra nem várom. Kb. egy hete szurkál a méhem, 2 napja néha belenyilall. A mellem egy hete érzékeny, fájdogálnak és másfél hete fél óránként pisilnem kell, de általában kevesebb mennyiséget. Lehet ez beágyazódás?

1 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mensi el?tt soha nem tapasztaltam ilyen tüneteket. Felfázás nincs, mert pár napja kaptam meg labor eredményem (vér+vizelet) és teljesen rendben van (más okból készült a laborvizsgálat).

Legjobb válasz: én is drukkolok,hogy az legyen amit szeretnél..anyagilag mi sem állunk fényesen,sõtt még a házunk is csak félkész és hárman vagyunk 1 szobában de ahogy írod,nem várhatjuk a csodát és nem lesz egyik napról a másikra annyi pénz,hogy gond mentes legyen az élet..

én is drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél..anyagilag mi sem állunk fényesen, sõtt még a házunk is csak félkész és hárman vagyunk 1 szobában de ahogy írod, nem várhatjuk a csodát és nem lesz egyik napról a másikra annyi pénz, hogy gond mentes legyen az élet..
Addig még van kb 11 hónap..
A kérdező hozzászólása: Szorítok nektek! :) Nekem annyira fáj a mellem, hogy nem nagyon tudok hason feküdni. Minden más tünet meg van még mindig, a mensi szerû érzés tegnap óta, de csak enyhén. Most rendeltem öt terhességi tesztet, jó lesz vagy most, vagy máskor, ha most mégis megjönne. A legérzékenyebbet vettem, szerinted mikor merjek egyet felhasználni?
hát szerintem a nem várt napjánál hamarabb nee..nagyot csalódhatsz!!tudom idegölõ a várakozás!!nekem gyengén fájogat a hasam és mégis olyan mintha a combomba is hatna..nah majd látjuk..holnap írok(KITARTÁÁÁS)
Utolsó vagyok! érdeklõdök, hogy érzed magad?
A kérdező hozzászólása: Tegnap, 1 héttel hamarabb, iszonyatos görcsökkel sajnos megjött... :( Te hogy érzed magad?
sajnálom!! nekem a hõm ami nagyon ingadozik és sztem nekem is menszi lesz..amúgy még ünnepek elõtt vettem tesztet és az negatív lett de lehet korai volt még..menszi még nekem nincs de jön az majd a napokban! De megírom..
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, hogy mégis baba legyen a dologban! :)
Szia! Hogy érzed magad? én tegnap egész nap barnáztam de ma már semmi..a hõm leesett mára..tehát sztem esélytelen hónap..utolsó voltam
Szia! Nah nekem is a has szúrka meg van és néha olyan menszi érzés is van..a melleimbe csak nagyon néha nyilal..jjóó lenne ha baba lenne!!mi 9 éve várunk rá!!
A kérdező hozzászólása: Ma hogy érzed magad? Nekem a melleim nagyon fájnak, a méhem is szurkál, pisilek rendesen (pedig nem iszok többet a szokásosnál).
A kérdező hozzászólása: Elírtam: *Minden eddigi tünetem meg van
A kérdező hozzászólása: Minden eddigi tünetem meg vsn, napok óta felkelek éjjel a pisilés miatt. Ez elõzõ terhességemnél is jelen voltz, a nyilallás, szurkálás szintén. Nem tudom, gondolhatok-e babára, bár azt kétlem, hogy beképzelném magamnak. Érzem ezeket a tüneteket, s nem beképzelem. Ráadásul a tünetek megjelenése után kezdtem el babára gondolni, nem elõtte fantáziáltam, s utána produkáltam tüneteket. Anyagilag talán nem állunk a helyzet magaslatán, de ha az ember mindig arra vár, hogy minden tökéletes legyen, talán évtizedeket is várhatna - egyszóval örülnénk a babának. Remélem, neked is baba az oka annak, amit érzel, szorítok! :)
Szia! én is április 8-ra nem várom és tegnap óta szúrkál a hasam meg néha a derekam, talán még pisilni is többet járok(de bár én iszom a teákat és lehet azért)ma reggel volt egy kis barnázásom azóta semmi, és a hõm 36.9.. Te, hogy érzed magad?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom. Pontosan egy évvel ezelõtt estem teherbe, akkor március 3-án jött meg utoljára. Akkor szintén hasonló tüneteket éreztem, csak akkor szédelegtem-pisiltem, ez a kettõ dolog párosult. Sajnos spontán vetélés lett 2. hónapban. Ez a mostani hasonló, de nem tudom, lehetséges-e, hogy ismét megérezném...
Még korai, hogy babás tüneteket érezz magadon. Saját tapasztalatom, hogy minden tünetet felfedeztem magamon, ami a terhességre utalhat, de eddig mindig megjött. Próbáld nyugodtan megvárni a nemvárt napját és akkor tesztelhetsz, talán az már mutat is valamit. A rágörcsölés nem segíti a teherbeesést, próbáld elterelni a gondolataidat. Tudom nehéz várni és reménykedni, de mást nem tudok tanácsolni. Drukkolok Neked, hogy mihamarabb sikerüljön a baba!
Mivel április 8-ig van még egy hét, így csaknem kiárt, hogy bármi ilyesmit valóban érezzél. Ezek inkább képzelt tünetnek tûnnek nekem, de ne legyen igazam...
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, április. Hajnal van, csak a pisiléstõl nem tudtam aludni, ezért most írtam a kérdést. De ha már volt erõd kommentálni az elírásomat, véleményt is írhattál volna.
A kérdező hozzászólása: Ha most nem jött össze a baba, akkor se add fel! Én sem adom fel, ebben a hónapban mensi közepe óta kétnaponta vagyunk együtt, de van, hogy egy nap kétszer is. :) Fizukor veszek cickafark füvet és palástfüvet, valamint szedek vitamint. Én érzem, hogy hamarosan beköszönt a gólya! Te se add fel, próbálj meg ne görcsölni a dolgon! :)
Ha terhes vagy sem az egy héttel ezelõtti aktusból. Miért nem tesztelsz, ha kimaradt a mensid?!
A kérdező hozzászólása: de csak akkor voltam vele szerinted igy lehetséges?
Szerintem tesztelj. De egy hettel ezelotti aktustol nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: de a teszt sem mutatná még ki.. ugyhogy várok én sem hiszem csak nem akar jönni a mensi
Az egy héttel ezelõtti szex elõtt mikor voltatok együtt?Ha még egy hétig nem jön meg és nem is lesz pozitív a teszted, akkor felkeresnék egy orvost, mert a fájdalom cisztára is utalhat.
A kérdező hozzászólása: utoljára egy éve voltam. de még mindig nem jött meg 2hete késik de gercsölök szerintetek??
A szerintem részt is megírtam.Menj orvoshoz!!!
ha szerdánv etted be az utolsót akkor jövõ hét csütörtökön kell a következõt

A Dermyc hüvelygomba elleni kapszulát jó, ha reggel vettem be, meg este? Mert a doki úgy mondta, legalábbis úgy rémlik. Ugye nem úgy kell, hogy egy hét eltéréssel a kettőt? SEGÍTSETEK légyszi!

Legjobb válasz: Nekem 1 hét eltéréssel kellett a 2-t, meg nemrég a 4-et:D külön levélel voltak nem? Szerintem 1 hét eltéréssel kellett volna:S

Nekem 1 hét eltéréssel kellett a 2-t, meg nemrég a 4-et:D külön levélel voltak nem? Szerintem 1 hét eltéréssel kellett volna:S
bocsi, azt akartam írni hogy "külön levélen":D

Az Advanced System Care program mély vizsgálatát elég egyszer egy felhasználón használni egy héten, vagy a számítógép összes felhasználóján kell?

Az Advanced System Care program mély vizsgálatát elég egyszer egy felhasználón használni egy héten, vagy a számítógép összes felhasználóján kell? A gyors vizsgálatot elég egy nap egy felhasználón használni, vagy azt is külön kell?

Legjobb válasz: Elég csak a rendszergazda fiókban végrehajtani hetente egyszer a mély vizsgálatot + egy víruskeresés és kész is. Nem kell túlzásba vinni. Élvezni kell a számítógépet. :)

Elég csak a rendszergazda fiókban végrehajtani hetente egyszer a mély vizsgálatot + egy víruskeresés és kész is. Nem kell túlzásba vinni. Élvezni kell a számítógépet. :)
A kérdező hozzászólása: Elég egyen? Nekem az összes felhasználóm rendszergazda.
Akkor is elég egyen.
Azért azt megnézem honnan hivsz ki házhot mobil szerelõt.
A kérdező hozzászólása: a samsung-tól!!?
Minden rendben van veled amúgy? Láttál te már házhoz jövõ mobil szerelõt?
Ha meg bírod fizetni akkor miért ne?

Másfél hét mulva kell megjönnie, de már egy hete fáj a fejem kicsit, nagyon feszül a mellem, magas a savam, és állandóan feszül a hasam. Ez lehet terhesség jele?

2-án volt meg, két napig, és csak kevés, utána barna pöttyözés. Mensi el?tt négy nappal voltam a párommal. Teherbe eshettem? Három hónapja nem szedek gyógyszert.

Legjobb válasz: Ja, és nagyon megköszönném a válaszokat, mert ti mind kismamik vagytok, és már jobban látjátok, mi is történik ilyenkor! És gratulálok minden boldog kismamának! :-)

A kérdező hozzászólása: Ja, és nagyon megköszönném a válaszokat, mert ti mind kismamik vagytok, és már jobban látjátok, mi is történik ilyenkor! És gratulálok minden boldog kismamának! :-)
Teherbe esni bármikor lehet, még menstruáció alatt is. Én is a mensi elõtt pár nappal lettem terhes... :) 7 hetes kismama
Szia!Itt nem mindenki kismama!Sajnos!Sok a kismamajelölt is! Ha másfél hét van a menstruációdig, akkor lehet, hogy csak most volt peteérésed!Peteérés a menstruáció elsõ napjától számolva kb. a 14. napon van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! De nem gond, hogy megjött? Ma reggel csináltam tesztet és az negatív lett. Korai volt még? Köszönöm, ha válaszolsz megint, mert nagyon szeretnék babót! :-)
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy akkor van, de így még soha nem éreztem magam. És remélem neked is lesz babád. ( meg nekem is :-) A derekam meg a hasam már egy hete folyamatosan fáj, feszül.
Tesztet leghamarabb a nem várt menstruáció elõtt 2 nappal érdemes csinálni, vagy a napján.Attól, hogy kicsit véreztél még lehetsz terhes. A tünetekrõl annyit, hogy én a múlt hónapban már minden tünetet érezni véltem, aztán meg mégis megjött.Na de talán majd most!Drukkolok neked is!
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked, meg magamnak is. Nem tudom mennyire lehet ezt bemesélni, de én soha nem voltam szédülõs, és most a tarkómat annyira feszíti, hogy állandóan kóválygok. És a derekam is le akar szakadni. ezt nehezen tudom "beképzelni" :-) remélem babuci, ha nem, vár még egy hónap.

Hogyan tovább? Kisfiam 2, 5 éves. Egy hete levettük a pelust. Napközben nincs rajta. Nincs is gond, szól ha pisilni kell. De viszon aludni muszáj ráadnom, du is és éjjelre is. Nagyon sokat pisil akkor.

hogy tudnám err?l is leszoktatni? Éjjel pluszba még sokat iszik is.

Legjobb válasz: Pelusban altasd. Amint felébred, egybõl pisiltetni kell. Figyeld a pelust, hogy mennyire pisis. Ha száraz, amikor a kisfiad felébred, akkor lehet próbálkozni a pelus nélküliséggel.

Pelusban altasd. Amint felébred, egybõl pisiltetni kell. Figyeld a pelust, hogy mennyire pisis. Ha száraz, amikor a kisfiad felébred, akkor lehet próbálkozni a pelus nélküliséggel.
Kisfiam 2 évesen lett nappalra szobatiszta. A nappali alváshoz még utána fél évig volt pelus, az éjszakaihoz több, mint egy évig. Most egy jó hónapja, hogy nem teszünk éjszakára sem pelust. Sokat ivott õ is éjszaka, azért vettük le késõbb éjszakára. Pár hétig azért dobtam el a pelust, mert már elszakadt vagy nem ragadt, nem azért mert pisis volt. Elfogyott a csomagból és egyszerûen nem vettem többet. Azóta még nem volt baleset. Nem kel fel éjszaka, nem pisil, igaz kevesebbet is iszik, de magától szokta le, nem én vettem el tõle a teát. Szerintem várd ki türelmesen. Meg kell érnie rá.
Türelem. Egy hét után még ne várj csodát. A fiam 3 hét után jutott el odáig, hogy délutáni alváshoz nem kell a pelus, és 2 hónap után odáig, hogy már száraz az éjjeli pelus, vagy max. 1 pisi van benne. Pedig korábban reggelre át is ázott, olyan sokat pisilt.
1 hét után nem túl nagy elvárás? hónapok, van akinél évek mire a kettõ közötti idõ! a nagykönyv szerint nappalra 3 éves korig, éjszakára 5 éves korig "kell" szobatisztának lenniük...
A tvben beszélt egy szakértõ az éjjeli pisilésrõl. Azt mondta, h akkortól fog nem bepisilni, ha valamilyen hormon elkezd termelõdni a szervezetében. Amíg ez nincs, hiába szobatiszta nappal, addig bármit is teszünk, lesznek balesetek éjszaka. Sajnos van akinél ez a hormon csak több év után kezd termelõdni. Nem azt mondom, h nálatok is ez van, de én éjjelre nem venném el tõle a pelenkát. Szerintem ha nappal kényelmesebb neki nem pisisnek lenni, akkor elõbb utóbb kérni fogja, h éjjel is anélkül legyen. Viszont mindenképpen csökkenteném az esti innivalót. Éjjelre meg még meg is szüntetném lassacskán. Mit iszik este? Csak sima víz legyen az utolsó, mert az édesre, teára, tejre, kakaóra könnyebben, sokkal hamarabb megszomjazik újra. Ha más nem is, de minimum egy korty vízzel öblítse le, amit ivott. Ha nem akarja a vizet, azt lehet neki mondani pl., h fogmosás után már nem ihatsz csak vizet, mert különben a manócskák éjjel megrágják a fogadat. Csak akkor ezt kõkeményen tartani is kell.
kisfiam nappalra és nappali alváshoz is 2 év 3 hósan lett szobatiszta, éjjelre 3, 5 évesen.
A szigorú fekvés az sajnos szigorú fekvés, ne sétálj, csak a wc-re. Az ágyban viszont tornáztasd egy kicsit a lábad, karodat.
Én péntek óta fekszem. Nekünk is volt tervünk a hétvégére, mert Gyulán lesz kolbászfesztivál koncertekkel, mulatsággal, és oda mentünk volna. (csabai vagyok) Zene, napsütés, madárcsicsergés, séta...imádom. De mindegy, mert a Pici Kisbabánk a legfontosabb, úgyhogy ha kell hónapokig fekszem. Kitartás, Neked lehet hogy már hétfõn feloldják a fekvést!!
A kérdező hozzászólása: Én hétfõn megyek visza! Remélem nem itél még egy hétre az ágyba! De mesze van ám nagyon! Te miota fekszel?Kibirom ezt a hetett és reménykedek hogy mimden rendben lesz! De már most kivagyok töle mert hétvégére nagyon jó idõt mondanak! Az volt a terv hogy lóvas túrázás meg kutyázás brüm brüm!
Nagyon szuper, hogy melletted van a férjed! Én is már behordtam minden az ágyam mellé, úgy néz ki, mint egy kirakodó vásár, de muszáj. Étkezéssel nincs gondomon, szerencsére nincs hányingerem meg ilyesmi. Sõt, szinte egész nap ennék! :( Mikor mész vissza a dokihoz? Én jövõ hét csütörtökön, de olyan távolinak tûnik...
A kérdező hozzászólása: Igen mellettem van a férjem este 9 ig! Így mindent megcsinál amit tud! Megértem azt is hogy fõz rám kisebb nagyobb irányitásal ;)! Mellettem van szerencsére mindenben! De én mindent amit tudtam azt az ágyam mellé bevittem, hogy elérhetõ legyen! Igaz enni nem tudok csak gyümölcsõt meg könnyebb ételeket, de teljesen mindegy mert minden felfúj és fáj a hasam ezért is gondoltam hogy kell a séta mert ha nem mozgatom meg magam szét durranok egyszer! Ez nem okoz neked problémát? Próbáld valahogy nem megerõltetni magad!
Téged van aki "kiszolgáljon"? Párom dolgozik, a többi családtagom is, így napközben mikor egyedül vagyok, magamról kell gondoskodjak. Elég kifárasztó, most egy picit meg is fájdult a hasam, na de már ágyban vagyok. :) utolsó voltam
Éppen hasonló kérdést szerettem volna feltenni, mert hasonló cipõben járok. Én péntek óta fekszem, és hétvégére 20 fokot mondtak. Imádok sétálni, és nem tudom, hogy ezzel most árthatok-e a babánák. Arról nem beszélve, hogy nincs erkélyünk, 4. emeleten lakunk, és jó lenne egy kis friss levegõt szívni... 7 hetes vagyok
Én átérzem a problémád, csak nekem 8 hónapig kellett feküdnöm koraszülés veszélye miatt. :( Csak pisilni és mosakodni kelhettem fel. Nagyon borzasztó idõszak volt, de kibírtuk. :) 2. terhességemnél ugyanez volt, csak ott volt már mellette egy 3 éves is. Na az már kihívás, de betartottam, mert kellett. Megéri hidd el. ;) Ha megszületik utána úgysem lesz ilyen, hogy csak úgy fekhetnél, olvashatnál, tévézhetnél, próbáld kihasználni. ;)
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy ki kell bírnom, hisz nagyon akarom õt!! Csak borzasztó nehéz, aktív életvitelem egyik napról a másikra íj módon megváltozott !! De kösszönöm nagyon!!!
Bírd ki a babád érdekében! Jó babavárást! Kitartás!! Tudom nekem is nehéz lenne akár egy napig is feküdni, de muszáj a kicsi érdekében!!!
A kérdező hozzászólása: Hát az igen, egy jó kis fesztiválnál nincsen jóbb! Én is kivánok neked kitartást és sok sikert csütõrtökig! Irj hogy mi volt a dokinál!

Súlyzós edzések és aerob edzések. Melyiket hányszor egy héten? Egy napon kell a kettőt, vagy lehet váltogatni? Egyik nap ez, másik nap az?

23éves n? vagyok. Nem szeretnék a súlyomból veszíteni, hanem a rajtam lév? felesleges zsír helyett szeretnék izmosodni, formásodni Aerob jelleg? mozgásnak legalább fél óra lassú futást gondoltam (már egy ideje járok le futni, szóval, ebben nem vagyok kezd?). Súlyzós, er?sít? gyakorlatokból meg kezd?knek való átmozgató edzést. Tehát heti hányszor az egyiket? És hányszor a másikat? Vagy egy napon csináljam a kétfélét? Köszi!

Legjobb válasz: ha diétázol akkor az aerob edzés nem biztos h jó ötlet.egy közepes súlyokkal végzett súlyzós edzés több kalóriát éget mint az anyagcserelassító futkározás.h rám hallgatsz összeiratsz egy edzõvel magadnak egy kezdõ edzéstervet és súlyzózol,tudom h a nõk irtóznak ettõl,de a guggolástól meg a kitöréstõl jobb és keményebb segged lesz mintha kocognál.az csak állóképeségjavításra használható 170es pulzusig,de azon meg 5 perc után feldobnád a talpad szerintem.annak meg nem sok értelme lenne.

ha diétázol akkor az aerob edzés nem biztos h jó ötlet.egy közepes súlyokkal végzett súlyzós edzés több kalóriát éget mint az anyagcserelassító futkározás.h rám hallgatsz összeiratsz egy edzõvel magadnak egy kezdõ edzéstervet és súlyzózol, tudom h a nõk irtóznak ettõl, de a guggolástól meg a kitöréstõl jobb és keményebb segged lesz mintha kocognál.az csak állóképeségjavításra használható 170es pulzusig, de azon meg 5 perc után feldobnád a talpad szerintem.annak meg nem sok értelme lenne.
A kérdező hozzászólása: Egyszerre a kettõt, zsírt égetni, és egy kevés izmot felszedni. Igen, arra az edzéstervre gondoltam. Aerobnak meg akkor most jó a kocogás vagy sem? Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: A guggolással és a kitöréssel semmi bajom, de ahogy én olvasgattam, attól csak a zsír alatt fog megnõni az izom, szóval a zsír nem megy le, ha nem csinálok mellette valami aerob mozgást is. Vagy nem jól tudom?
Aerob edzés: Bicikli, tempós gyaloglás, esetleg kocogás, ellipszis tréner, taposógép - ezek mind jók.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!