Találatok a következő kifejezésre: Egy hét 3napja késik, egy hete (4 db)

Egy hét és 3napja késik, egy hete csináltam tesztet és negativ lett. Lehetek terhes?

Semmit nem érzek, néha érzem a méhem, de mivel nekem van egy 1 éves kislányom, igy tudom milyen ha terhes vagyok, de nem érzem, hogy érzékeny lenne a mellbimbom viszont nem jön meg. Ez mitöl lehet?!?

Legjobb válasz: Az második baba nem olyan, mint az elsõ, mármint nem biztos, hogy azt érzed, mint az elsõnél. Várj pár napot és tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szerintem babás vagy:)

Az második baba nem olyan, mint az elsõ, mármint nem biztos, hogy azt érzed, mint az elsõnél. Várj pár napot és tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szerintem babás vagy:)
Egyet értek az elõttem válaszolóval!
A kérdező hozzászólása: Igen csak azért gondolom, hogy mégse vagyok az, mert nem voltunkugy együtt, tehát nem ment belém a párom. És nekem sohase volt pontos menzeszem..Mondjuk ez az egy hét ez tényleg sok.

Egy hete fehér folyásom van. és késik már 3napja. De a hasam ugyanúgy görcsöl mint általában, mielött megjönne. Csináljak tesztet vagy várjak 2hetet? (mert csak akkorra kaptam idöpontot a nődokihoz. )

Legjobb válasz: Ha van okod terhességi tesztet csinálni, akkor mindenképp érdemes, mert legalább azt tudod, hogy mivel keresd fel az orvost. A legolcsóbb teszt is megbízhatóan jelzi már néhány nappal a menstruáció kimaradása után, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Ha nem védekeztetek, mert gyereket akartok, akkor nem lenne semmi meglepõ, ha pozitív eredményt kapnál. Orvoshoz így is, úgy is el kell majd menned; ha terveztétek a gyereket azért, ha nem azért, ha egyik sem, akkor azért, mert valószínûleg valami fertõzésed van.

Ha van okod terhességi tesztet csinálni, akkor mindenképp érdemes, mert legalább azt tudod, hogy mivel keresd fel az orvost. A legolcsóbb teszt is megbízhatóan jelzi már néhány nappal a menstruáció kimaradása után, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Ha nem védekeztetek, mert gyereket akartok, akkor nem lenne semmi meglepõ, ha pozitív eredményt kapnál. Orvoshoz így is, úgy is el kell majd menned; ha terveztétek a gyereket azért, ha nem azért, ha egyik sem, akkor azért, mert valószínûleg valami fertõzésed van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. nem vagyok terhes. gyógyszert kaptam a folyásra. azt mondták nem vészes :D
az aktus után leghamarabb 14 nappal lehet tesztelni hogy kimutassa a terhességet. és tanácsolom hogy tesztelj.
Én 5 napos késés után vettem be a 72 órásat és rá egy hétre jött meg és kb 3 napos volt szemben a normál 7 napommal. Az ilyesmivel számolni kell. Elvileg 9 napon belûl kell megjönnie, én csak azután aggódnék. A tsztel az aktust követõ 14 napig kell várni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!!remélem nem lesz baj...
a gyogyszer biztos hatott. ne izgulj. ha izgulsz, akkor késni fog.
Nem akarlak ijesztgetni, csak saját tapasztalat: nekem nem használt a 72 órás tabi... És igen, 14 napot várj körülbelül.

3napja késik két tezst negativ, mensi elött egy héttel fehér folyásom volt aztán abbamaradt ésmsot megint visza tért de nagyon kevés csak. Mi lehet?

Néha görcsölget hasam,hányinger néha mellbimbom elöször iylen lillás szinü lett msotmeg barnás,segitsetek.Jolenne a baba

Legjobb válasz: a höm kb 2napja esténként felmegy 37.2re 37re de ma délután 2-3 körül is felugrott majd ujra leeset

A kérdező hozzászólása: a höm kb 2napja esténként felmegy 37.2re 37re de ma délután 2-3 körül is felugrott majd ujra leeset
Szia! 2-3 nap múlva reggel tesztelj ismét. Önmagában csak a tüneteid alapján nem lehet semmi biztosat mondani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!