Találatok a következő kifejezésre: Egy hét 3napja (11 db)

3hete voltunk együt t a párommal előszőr védekezés nélkül, 3napra rá megjött a mensim, most viszont egy hete szokatlanul feszít a mellem, majd leszakad a derekam és görcsőlök. Lehetnek ezek előjelei egy pocaklakónak, vagy teljesen reménytelen?

Legjobb válasz: ha jól számolom, 2,5 hete volt a menzeszed. most van a peteérésed inkább, menzesz után 2 héttel még nincsenek ilyen tünetek, mert még meg sem fogant.. Szerintem, de ha tévedek, nem jön meg majd.akkor csinálj tesztet és az a tuti..

ha jól számolom, 2, 5 hete volt a menzeszed. most van a peteérésed inkább, menzesz után 2 héttel még nincsenek ilyen tünetek, mert még meg sem fogant.. Szerintem, de ha tévedek, nem jön meg majd.akkor csinálj tesztet és az a tuti..

Egy hét és 3napja késik, egy hete csináltam tesztet és negativ lett. Lehetek terhes?

Semmit nem érzek, néha érzem a méhem, de mivel nekem van egy 1 éves kislányom, igy tudom milyen ha terhes vagyok, de nem érzem, hogy érzékeny lenne a mellbimbom viszont nem jön meg. Ez mitöl lehet?!?

Legjobb válasz: Az második baba nem olyan, mint az elsõ, mármint nem biztos, hogy azt érzed, mint az elsõnél. Várj pár napot és tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szerintem babás vagy:)

Az második baba nem olyan, mint az elsõ, mármint nem biztos, hogy azt érzed, mint az elsõnél. Várj pár napot és tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szerintem babás vagy:)
Egyet értek az elõttem válaszolóval!
A kérdező hozzászólása: Igen csak azért gondolom, hogy mégse vagyok az, mert nem voltunkugy együtt, tehát nem ment belém a párom. És nekem sohase volt pontos menzeszem..Mondjuk ez az egy hét ez tényleg sok.

Már több mint egy hete be van dugulva a jobb fülem. Megvagyok fázva egy kicsit. Voltam dokinál azt mondta megfázástól van. Csak orrcseppet adott. Már 3nap telt el de még mindig be van. Fülgyertyára gondoltam. Szerintetek?

Legjobb válasz: Én sajnos fülfájós vagyok, lehet kapni gyógyszertárba fülcseppet, OTIPAX, ez nekem segít, meg sót szoktam egy fazékba melegíteni, bele egy konyharuhába, vagy bármibe és rá a füledre. Nekem sokat segített, karácsony elõtt volt nekem is bedugulva

Én sajnos fülfájós vagyok, lehet kapni gyógyszertárba fülcseppet, OTIPAX, ez nekem segít, meg sót szoktam egy fazékba melegíteni, bele egy konyharuhába, vagy bármibe és rá a füledre. Nekem sokat segített, karácsony elõtt volt nekem is bedugulva

Egy hete fehér folyásom van. és késik már 3napja. De a hasam ugyanúgy görcsöl mint általában, mielött megjönne. Csináljak tesztet vagy várjak 2hetet? (mert csak akkorra kaptam idöpontot a nődokihoz. )

Legjobb válasz: Ha van okod terhességi tesztet csinálni, akkor mindenképp érdemes, mert legalább azt tudod, hogy mivel keresd fel az orvost. A legolcsóbb teszt is megbízhatóan jelzi már néhány nappal a menstruáció kimaradása után, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Ha nem védekeztetek, mert gyereket akartok, akkor nem lenne semmi meglepõ, ha pozitív eredményt kapnál. Orvoshoz így is, úgy is el kell majd menned; ha terveztétek a gyereket azért, ha nem azért, ha egyik sem, akkor azért, mert valószínûleg valami fertõzésed van.

Ha van okod terhességi tesztet csinálni, akkor mindenképp érdemes, mert legalább azt tudod, hogy mivel keresd fel az orvost. A legolcsóbb teszt is megbízhatóan jelzi már néhány nappal a menstruáció kimaradása után, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Ha nem védekeztetek, mert gyereket akartok, akkor nem lenne semmi meglepõ, ha pozitív eredményt kapnál. Orvoshoz így is, úgy is el kell majd menned; ha terveztétek a gyereket azért, ha nem azért, ha egyik sem, akkor azért, mert valószínûleg valami fertõzésed van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. nem vagyok terhes. gyógyszert kaptam a folyásra. azt mondták nem vészes :D

Egy hét késéssel megjött a bajom. 3napig erős piros vérzés, utána két napig fehérfolyás, ezek után tegnap egy-két csepp vér, majd ma barnázás jelentkezett. Ezek alapján lehet, hogy végre összejött?

Szerintetek?Tesztet még nem merek csinálni,mert megegyeztünk a párommal,hogy többet nem csinálunk.Mit tegyek?Mindenki azt mondja,hogy várjak.De meddig?És mire?

Legjobb válasz: Mire várnál?? Tesztelj! MIt vesztenél??Furi jelenség tényleg!

Mire várnál?? Tesztelj! MIt vesztenél??Furi jelenség tényleg!
Erõs piros vérzés nem jó jel. De nem hiszem, hogy kibírod teszt nélkül, szerintem csinálj egyet.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de az erõs piros vérzés semmi jót nem jelent ilyen esetben. Csinálj egy tesztet, és ha pozitív, akkor menj el az orvoshoz, mert lehet, hogy volt baba, csak nem maradt meg. És akkor meg kell néznie, kitisztultál-e rendesen.
Én is hallottam, de ez olyan ritka szerintem, hogy kár lenne beleélned magad. Késõbb csak nagyobb lenne a csalódás...
Én a saját tapasztalatomat tudom leírni, a múlt hónapban nekem is egy hét késessel jött meg, a hõm mindvégig 37 volt, aztán tartott két napig, utána meg egy kis barnázás és nekem is minden tünetem megvolt. Én tesztet se csináltam, ebbõl arra következtettem, hogy nincs baba és ennyi. És tényleg nem lett, mert azóta már mégegyszer is megvan a mensim, épp most. Sajnálom, ha neked is így van, de amit már elõttem is irtak, az tényleg nagyon ritka, ha valakinek megjön és mégis babás.
sajnos én a helyedben nemreménykednék
A kérdező hozzászólása: És nemcsak erre alapozok, természetesen van egy csomó tünetem, amiket most inkább nem sorolnék...Mellfeszülés, hányinger, stb..
A kérdező hozzászólása: Nem lehet ennek ellenére szerintetek, hogy baba van?Hallottam már ilyenrõl.
A kérdező hozzászólása: A kimaradt menszi másnapján teszteltem, és az negatív volt.
az aktus után leghamarabb 14 nappal lehet tesztelni hogy kimutassa a terhességet. és tanácsolom hogy tesztelj.
Én 5 napos késés után vettem be a 72 órásat és rá egy hétre jött meg és kb 3 napos volt szemben a normál 7 napommal. Az ilyesmivel számolni kell. Elvileg 9 napon belûl kell megjönnie, én csak azután aggódnék. A tsztel az aktust követõ 14 napig kell várni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!!remélem nem lesz baj...
a gyogyszer biztos hatott. ne izgulj. ha izgulsz, akkor késni fog.
Nem akarlak ijesztgetni, csak saját tapasztalat: nekem nem használt a 72 órás tabi... És igen, 14 napot várj körülbelül.
Van esélye , de kisebb.
igen lehetsz terhes, ha belefér a 72 órába én átgondolnám a sürgõsségi fogamzásgátlás lehetõségét. minden nap van olyan akinek kiszakad az óvszer... egyszerûen nem bírom felfogni hogy hogyan. én 5 évig védekeztem gumival és soha sem szakadt ki. egy óvszer olyan teherbíró hogy 3-4 liter vizet bele lehet engedni, kibírja. inkább lehet hogy egyszerûbb lenne azt írni hogy nem használtatok gumit.
A kérdező hozzászólása: Nem írom, mert használtunk. Nekünk sem szakakd még ki sosem.. nem tudom most mi történt.

3napja késik két tezst negativ, mensi elött egy héttel fehér folyásom volt aztán abbamaradt ésmsot megint visza tért de nagyon kevés csak. Mi lehet?

Néha görcsölget hasam,hányinger néha mellbimbom elöször iylen lillás szinü lett msotmeg barnás,segitsetek.Jolenne a baba

Legjobb válasz: a höm kb 2napja esténként felmegy 37.2re 37re de ma délután 2-3 körül is felugrott majd ujra leeset

A kérdező hozzászólása: a höm kb 2napja esténként felmegy 37.2re 37re de ma délután 2-3 körül is felugrott majd ujra leeset
Szia! 2-3 nap múlva reggel tesztelj ismét. Önmagában csak a tüneteid alapján nem lehet semmi biztosat mondani.

Már több mint fél éve szedek fogamzásgátlót, de a minap, az első héten kimaradt egy tabletta. (csak 10-13óra rá vettem be, majd tovább szedtem rendszeresen) Rá 3napra mégis egyéb védekezés nélkül voltam együtt a párommal. Teherbe eshetek így is?

Legjobb válasz: A tájékoztatót olvasd át, le szokták írni, ilyenkor mia teendõ. Általában az elsõ hét a gyógyszerszedésbõl, amibõl ha kimarad egy szem, gond lehet, de a rendszertõl való eltérés meggyengíti a védelmet. Érdemes utánaolvasni a gyógyszerednek, hogy hat.

A tájékoztatót olvasd át, le szokták írni, ilyenkor mia teendõ. Általában az elsõ hét a gyógyszerszedésbõl, amibõl ha kimarad egy szem, gond lehet, de a rendszertõl való eltérés meggyengíti a védelmet. Érdemes utánaolvasni a gyógyszerednek, hogy hat.
A kérdező hozzászólása: Ott azt írták, hogy ha 12órán belül vettem be, akkor nincs gond, de sajnos nem vagyok benne biztos...az orvosom pedig 200km-re van.:(
Nem írják, mi van ha 12-t túllépted? Ilyenkor az írják, hogy "kiegészítõ fogamzásgátlás szükséges a köv. 7 napban". Nálad is ez a jellemzõ? Mert akkor gond lehet... Esetleg nem tudod a dokid telefonszámát? Érdemes lenne megkérdezned. Nem tudom, mit tennék a helyedben. 72 órással erõsen felborítod a ciklusod, és lehet, hogy feleslegesen. Benne lennél még egyáltalán a 72órában? Mert ha nem, akkor már nincs is más teendõ, mint várni.

Dec 20-an kellett volna megjönnie a havinak, ezért gyanakodtam és rá 1 héttel vettem egy tesztet ( Gravi-HCG) ami negatív lett. Most lennék 7hetes terhes, nincsennek semmilyen tüneteim. Most 3napja barnázok. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csinálj még egy tesztet! Ha terhes vagy, nem feltétlenül kell még tüneteket produkálnod, pl nekem sem volt semmi ennyi idõsen. De ha újra negatív lesz, akkor is menj el dokihoz! Ez már azért sok késés, mindenképp aggasztó!

Szia! Szerintem csinálj még egy tesztet! Ha terhes vagy, nem feltétlenül kell még tüneteket produkálnod, pl nekem sem volt semmi ennyi idõsen. De ha újra negatív lesz, akkor is menj el dokihoz! Ez már azért sok késés, mindenképp aggasztó!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, bár még annyit hozzá fûznék, hogy sosem volt rendszeres volt hogy teljes hónapot kimaradt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!