Találatok a következő kifejezésre: Egy gyerekkori keresek. Melyiből van (1 db)

Egy gyerekkori versesmese-könyvet keresek. Melyiből van ez a részlet?

így kezd?dik: Felh? nem jár fenn az égen, nyár van(...) Harangvirág zárt kelyhében(...)

Legjobb válasz: A google szerint A tücsök meg a hangyák részlete. És valóban! :)) http://egyszervolt.hu/ret/data/almenu/anim/tucsokhangya.swf

A google szerint A tücsök meg a hangyák részlete. És valóban! :) ) http://egyszervolt.hu/ret/data/almenu/anim/tucsokhangya.swf
A kérdező hozzászólása: Ez az!!!! Hûûûûûû.....nagyon szépen köszönöm neked!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki tud linkelni oldalt ahonnan letölthetem Jókai Mór: Aranyember hangoskönyvet?

2

Valaki leírná a Dexter könyveket sorrendben?

Előre is köszönöm!

2

Valaki le írná Szophoklész:Antigoné tartalmát?

Azaz hogy miről szól és ezt hosszan.
Nagyon megköszönném annak aki válaszol elég sürgős és szerintem nem csak nekem segitenétek hanem sokmás bajtársamon :D

1

A mozaik-os 7. o történelem könyvhöz hol találok dolgozati füzetlapot?

0

Mit gondoltok az írásomról?

Zuhanok a sötétségbe. Az emlékek gőzmozdonyai úgy süvítenek el mellettem, mint a tomboló hurrikán: feldúlva mindent. Érzem a vágyat, a szerelmet újra, de érzem a kínt és a rettegés félelmetes és kifürkészhetetlen késztetéseit is. Minden lepereg előttem, a születés felfoghatatlan emóciója, amint a ködös tekintet felfedezi az újdonsült otthonát; az első barát, akivel az óvoda udvarán babázunk, miközben kifecsegtük a legmélyebb titkainkat; az első csók, amit az akkori „életünk szerelmétől” kaptunk; a házasság, az örök elkötelezettség, melyet a legtöbben nem tudtak betartani; az öregedés folyamata, ahol rájöttünk, hogy az életünk hiába való volt; és végül a jól megérdemelt halál, mely felkért minket életünk utolsó táncára. Én is épp ezt csinálom most: lassú keringőt ropok a Végzettel. A ruhám a sötétség, a vékony fátylas valóság, amit az élet pántlikája ölel körük. Csak forgok és forgok, olyan érzéssekkel telve mintha repülnék. A zene egyszerre lágy és vad, afféle, ami maga mozgatja az ember lábait. És ekkor az egész idilli kép szilánkokra törik, melyek élesen belefúródnak az akkor még fel-lemozgó mellkasomba, ettől én is darabjaimra esek szét. A tánc befejeződött.

3

Szophoklész Antigoné?

Lenne 1-2 kérdésem, sürgős lenne!
-Kinek a helyében tudod elképzelni magad?
-Ki legpozitívabb egyéniség? Miért?

2

A Neveletlen Hercegnő naplója 9. mi történik?

Sehol sem tudom letölteni és könyvtárban sincs bent soha....

1

Milyen könyveket ajánlotok?

Elgondolkodtató könyveket keresek leginkább, de jöhetnek klasszikusok, illetve krimik. Ha tudtok, írjatok egy gyors értékelést is mellékelve. Előre is köszönöm!
U.I.: Aki olvasta a Tetovált lány-t vagy a Battle Royale-t, mi a véleménye róla? Milyen korosztálynak való?

9

A "Totally Captivated"-hez hasonló mangát nemtudtok?

nem tudok a Totally Captivated-hez hasonló mangát? Olyat ami végig le van fordítva magyarra. /A Koisuru Boukun-on kívül/

3

A búra alatt című könyvet olvastátok már?

Aki olvasta, azoktól lenne egy kérdésem. Én mostanában azt a könyvet olvasom, a 110. oldalon járok, és eddig elég unalmasnak tűnik nekem, azon kívül hogy leereszkedett egy búra a városra igazából még semmi érdemleges nem történt, csak a szereplőket, meg a búra miatt történt dolgokat részletezték, szóval túl sok benne az érdektelen hablatyolás, emiatt nekem unalmasabbnak tűnik, mint vártam.
A kérdésem az lenne, hogy az a könyv végig ilyen unalmas, kevésbé fontos dolgokat magyarázó szövegből áll, vagy azért lesznek benne izgalmas, meglepő, érdekes részletek is?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!