Találatok a következő kifejezésre: Egy gyógyszertárban terhességi tesztet (2 db)

A gyógyszertárban csak úgy simán lehet kapni terhességi tesztet, hogy "jónapot egy terhességi tesztet kérek! " Nem fognak kinézni onnan? (16 éves vagyok)

Történtvegy kis baleset es kesik a menzeszem. Mindenkepp venni akarok egy tesztet

Legjobb válasz: simán meglehet venni a tesztet. én már többször vettem gyógyszertárban meg rossmannban is tesztet és soha nem néztek ki. 19L ( védekezek de nem pontos a menzeszem és mindig leellenõrzöm inkább ha sokat késik)

mármint 16 évesen is vettem már (19L)
simán meglehet venni a tesztet. én már többször vettem gyógyszertárban meg rossmannban is tesztet és soha nem néztek ki. 19L ( védekezek de nem pontos a menzeszem és mindig leellenõrzöm inkább ha sokat késik)
ki a f*szt nem érdekel hogy veszel-e terhességi tesztet vagy nem ha nem tetszik nekik sz*rj a küszöbre azt jónapot
ki fognak nézni, szard le :)
Patikában lehetõleg jó hangosan kérd, a gyógyszertárosok mind süketek.
Menj drogériába (Rossmann, DM), és ott nem kell kérni, hanem leveszed a polcról. A pénztáros nem nézegeti különösebben, ki mit vesz. 24/N
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat. :)
Én is gyógyszertárban dolgozok, Ez egy tök természetes dolog, egyáltalán nem fognak lenézni. A korod miatt ne aggódj, baleset bárkivel történhet, akárhogy vigyázik az ember és ezzel tisztában kell lenni, szóval nyugi :)
Vedd drogérában, én is ott szoktam venni. 17 vagyok, én minden hónapban csinálok eget, a biztonság kedvéért (tablettát szedek)
Lehet kapni. Nem fognak kinézni?
Esetleg ne patikában vedd meg, hanem dm-ben vagy rossmannban
Nos, mivel még csak 16 éves vagy, valószínûleg nézni fognak egy nagyot, és meg lesz magukban a véleményük rólad (akár jogos, akár nem), de attól még kiszolgálnak, ne aggódj. Vedd meg minél elõbb, de lehetõleg ne az utcátokhoz legközelebb esõ patikában...
Szerintem nincs rádirva hogy 16 ves vagy. Lehet, hogy 18-19nek is kinézel. No para.

Egy gyógyszertárban kapható terhességi tesztet az (elviekben) teherbe eséstől bármelyik napon kipróbálhatok? Nem tiszta hogy akkor használható ha már késik a mensesem? Akármelyik nap még a menses előtt érdemes kipróbálni?

Legjobb válasz: A legjobb, ha a mensi kimaradása után, vagy a várt mensikor tesztelsz elõször. Elõtte felesleges, mert nem valószínû, hogy kimutatná.

A legjobb, ha a mensi kimaradása után, vagy a várt mensikor tesztelsz elõször. Elõtte felesleges, mert nem valószínû, hogy kimutatná.
Az elmaradt menszi elsõ napján elvileg már kimutatja. Attól függ. mennyi HCG van a szervezetedben. Menszi elõtt nem érdemes próbálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!