Találatok a következő kifejezésre: Egy gyógyszertárban terhességi (6 db)

Egy gyógyszertárban kapható terhességi tesztet az (elviekben) teherbe eséstől bármelyik napon kipróbálhatok? Nem tiszta hogy akkor használható ha már késik a mensesem? Akármelyik nap még a menses előtt érdemes kipróbálni?

Legjobb válasz: A legjobb, ha a mensi kimaradása után, vagy a várt mensikor tesztelsz elõször. Elõtte felesleges, mert nem valószínû, hogy kimutatná.

A legjobb, ha a mensi kimaradása után, vagy a várt mensikor tesztelsz elõször. Elõtte felesleges, mert nem valószínû, hogy kimutatná.
Az elmaradt menszi elsõ napján elvileg már kimutatja. Attól függ. mennyi HCG van a szervezetedben. Menszi elõtt nem érdemes próbálni.

Mennyibe kerül egy terhességi teszt a gyógyszertárakban és kiadják 18 éven alulinak?

Legjobb válasz: Terhességi tesztet nem csak gyógyszertárban kapni pl én az elsõt ott vettem de mivel a Tesco-ban is találtam ugyanolyat ezért utána nem stresszeltem magam a gyógyszertáron. 700-2000 ft között mozgott az ára akkoriban mostanában nem néztem.

Terhességi tesztet nem csak gyógyszertárban kapni pl én az elsõt ott vettem de mivel a Tesco-ban is találtam ugyanolyat ezért utána nem stresszeltem magam a gyógyszertáron. 700-2000 ft között mozgott az ára akkoriban mostanában nem néztem.
Drogériában is vehetsz, Rossmannban, Dm-ben is 4-5 száz Ft. Patikában a legolcsóbb szintén ennyibe kerül, és kiadják 18 éven alulinak is.
Sok helyen lehet venni, de nem feltétel a 18 felettiség.
Rossman Facelle tesztcsík 300ft
Ha nem nagyon sürgõs vehetsz a Teszveszen is.100 ft/db
Én DM-ben vettem, pár száz forint volt és 3 db tesztcsíkot tartalmazott.
A kérdező hozzászólása: az abaj, hogy a közeleünkben csak kis közértek vannak vagy gyógyszertár... sparban lehet kapni?
spar-ban nem hiszem, de nézz körül ahol a különbözõ nõi dolgokat meg az óvszert meg ilyeneket pakolják ott szokott lenni a teszt is, ha van a spar-ban akkor ott kell hogy legyen
A kérdező hozzászólása: rendben és köszönöm a válaszokat...

A gyógyszertárban csak úgy simán lehet kapni terhességi tesztet, hogy "jónapot egy terhességi tesztet kérek! " Nem fognak kinézni onnan? (16 éves vagyok)

Történtvegy kis baleset es kesik a menzeszem. Mindenkepp venni akarok egy tesztet

Legjobb válasz: simán meglehet venni a tesztet. én már többször vettem gyógyszertárban meg rossmannban is tesztet és soha nem néztek ki. 19L ( védekezek de nem pontos a menzeszem és mindig leellenõrzöm inkább ha sokat késik)

mármint 16 évesen is vettem már (19L)
simán meglehet venni a tesztet. én már többször vettem gyógyszertárban meg rossmannban is tesztet és soha nem néztek ki. 19L ( védekezek de nem pontos a menzeszem és mindig leellenõrzöm inkább ha sokat késik)
ki a f*szt nem érdekel hogy veszel-e terhességi tesztet vagy nem ha nem tetszik nekik sz*rj a küszöbre azt jónapot
ki fognak nézni, szard le :)
Patikában lehetõleg jó hangosan kérd, a gyógyszertárosok mind süketek.
Menj drogériába (Rossmann, DM), és ott nem kell kérni, hanem leveszed a polcról. A pénztáros nem nézegeti különösebben, ki mit vesz. 24/N
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat. :)
Én is gyógyszertárban dolgozok, Ez egy tök természetes dolog, egyáltalán nem fognak lenézni. A korod miatt ne aggódj, baleset bárkivel történhet, akárhogy vigyázik az ember és ezzel tisztában kell lenni, szóval nyugi :)
Vedd drogérában, én is ott szoktam venni. 17 vagyok, én minden hónapban csinálok eget, a biztonság kedvéért (tablettát szedek)
Lehet kapni. Nem fognak kinézni?
Esetleg ne patikában vedd meg, hanem dm-ben vagy rossmannban
Nos, mivel még csak 16 éves vagy, valószínûleg nézni fognak egy nagyot, és meg lesz magukban a véleményük rólad (akár jogos, akár nem), de attól még kiszolgálnak, ne aggódj. Vedd meg minél elõbb, de lehetõleg ne az utcátokhoz legközelebb esõ patikában...
Szerintem nincs rádirva hogy 16 ves vagy. Lehet, hogy 18-19nek is kinézel. No para.

Kb. mennyibe kerül egy Clearblue digitális terhességi teszt és kapható-e gyógyszertárakban?

Elõre is köszi. Egy 23 éves lány

Legjobb válasz: 2500ft. körül ugy emlèkszem ès nagyobb patikàkban biztosan hozzà jutsz!

2500ft. körül ugy emlèkszem ès nagyobb patikàkban biztosan hozzà jutsz!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Olyan 1000-1500 Ft körül van az ára! Szerintem mindegyik patikában kapsz!
A kérdező hozzászólása: Pont ezért tettem fel a kérdést, mert a többi ezzel kapcsolatos kérdés már több éves és lehet, hogy az infók elavultak.
1es vagyok kb 6 honapja vettem ilyen tesztet abban az àrban ès a belvàrosban lakom 3 patikàból 2-ben nem kaptam:-D
Szia! Én tegnap vettem az Oktogonnál és 1150 Ft volt! :-)
A kérdező hozzászólása: @Edit1979: Hol, melyik gyógyszertárban vetted a Cleablue-t az Oktogonon? Köszi a választ!!
Barmnelyik rossmnanba vagy DM be lehget kapni. Most a digitalis 3000 ft korul van a sima mneg 2000 ft,
A kérdező hozzászólása: majd holnap elmondom... :)
500-2000 Ft-ig kb. Nem csak gyógyszertárban, DM-be, Rossmannban is kapható, sõt, szerintem még hipermarketekben (tesco) is.
Auchanben nem találtam, szóval hipermarketben nem feltétlenül. De lehet csak ott nem volt éppen. Amúgy én dm-ben vettem 600 ft-ért annó, de vannak ilyen többezer ft-osok is. Nem láttam szükségét olyat venni, nekem jó volt az olcsó is. 21L
A dm-be van többféle is, én az X-epilre esküszöm, asszem az 650 Ft és 2 db is van benne.. (ha nagyon meg akarod nyugtatni magad :D).
és a DM-ben milyen termékek körül kapható? nekem is kéne, de még sosem figyeltem.
A kérdező hozzászólása: Hát én egy kisvárosban vettem ugyan, de a Dm-ben csak 3000 Ft-os volt...úgy hogy átmentem a Rossmanba. Ott volt egy X-epil 800 Ft-ért és Facelle 500 FT-ért (a többi már drága volt, nem is néztem õket) Facellet- vettem. Sokan szidták itt, hogy 2 csíkot mutat akkor is amikor nem terhes, de én msot megcsináltam (második vizeletbõl) és határozott 1 csík volt :) . A barátnõm is mondta h Facelle-t vett neki reggeli elsõ vizeletbõl ugyan úgy 1 csíkot mutatott...szerintem jó ahhoz képest, hogy 500 Ft (450 a tesztcsík)
nem is merem. mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Reggel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!