Találatok a következő kifejezésre: Egy garázst kilehet (1 db)

Egy garázst is kilehet nevezni üzlethelységnek?

Szántóföldi növények vet?magjaival kereskednék, de nincs

Legjobb válasz: A helyi önkormányzat adja ki az engedélyt. Szükség lehet még ANTSZ és Tûzoltóság engedélyére is, de ezt az önkormányzatban megmondják a tevékenységed szerint.

A helyi önkormányzat adja ki az engedélyt. Szükség lehet még ANTSZ és Tûzoltóság engedélyére is, de ezt az önkormányzatban megmondják a tevékenységed szerint.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vendéglátósok! Kinek kell még rajtam kívül percre pontosan betartani a nyitvatartást?

Egy sörözőt üzemeltetek egy kis faluban.Fiatalok járnak kultúráltan, családiasan szórakozni.Van egy helyi kedves rendőr úr, aki figyelemmel tartja, hogy záróra után 10 perccel akár vannak -e még Nálam.Ez hihetetlen számomra,hogy ez így működik,nem tudom miért ez a legfontosabb problémája,gond, verekedés még sosem volt,sőt a lánya is oda jár hozzám.:)
Nyitvatartási időt nem szeretnék hosszabbítattni a jogdíjak miatt, csak érdekelni,hogy más településen is tapasztaltatok ilyet, vagy ez csak Nálunk működik így.Bejön és megvárja, míg mindenki megissza az utolsót,amit zárás előtt kikért..

1

Honnan tudnék nagyon nagyon olcsón ruhákat venni?

Szeretnék Facebookon ruhákat árulni, de nem tudom honnan szerezzek be különleges ruhákat amire nagy a kereslet, persze olcsón hogy minél több hasznom legyen rajta. Ötletek?

6

Masszázs szalont akarok nyitni de ezt nem tudom mit jelent gazdasági tevékenység tevékenységi engedély és bejelentés nélkül gyakorolható?

1

Papír bolt nyitásánál mire kell figyelnem hogy minden rendben legyen egy esetleges Nav vagy bármilyen ellenőrzésnél?

Mily nyomtatványok vannak amit napra készen kell vezetnem egy vállalkozásban? Egyszóval miért büntethetnek ??
Papír bolt esetén kb hány % érdemes egy termékre rátenni ?? Akinek ilyen üzlete van nagyon szívesen kérném ki a tanácsát...

3

Ha kiszeretném váltani a a vállalkozói igazolványom?

-Miket kell fizessek (adó, áfa, tb. stb) Mit kell még?
(nem tudom mennyi bevételem származhat, ezért a befolyt összeg után akarnék adózni, az első évben)

- az első kérdés csak ha másodállásban űzöm.

- honnan tudom milyen munkát jelölhetek meg az igazolványba (szakképesítés nélkülit is, mert a szakképesítettet megtaláltam már)

0

Működhet ez az üzlet a valóságban Magyarországon?

A vásárlók az én webáruházam felületén keresztül vásárolnak terméket, melyet a nagykerből közvetlen a vásárlónak küldenek.

Hallottam valami olyasmit, hogy ez a rendszer nyugaton már működik.

ennek a rendszernek vannak hátulütői? A nagykerek hajlandóak ebbe belemenni?

7

Van pénz a fuvarozásban?

Apám ezen gondolkozik, hogy saját fuvarozó cégje legyen. Vagy ilyen céget akar megvenni, vagy újat alapítani. Nemzetközi fuvarokat akarna lebonyolítani kamionokkal. Mennyi pénz kell ehhez ? Mennyi kamion kell induláshoz hogy megérje elindítani egy ilyen céget ?

6

Biztosító társaság kérdés?

Ha van egy biztosítási ügynök, akinek baromi nagy állománya van, és abba szeretné majd hagyni ezt a dolgot, akkor ő ezt a vállalkozását eladhatja? Valahogy úgy érzem ez vissza kerül a biztosítóhoz. Az állomány 1000+, és 30+ év ledolgozott munka ott.

Az ilyen "alkuszoknak" vállalkozásként kell működnie. Bár nem tudom sima alkusz e, sose kérdeztem.

1

Hogyan tegyek szert 5000 forintra?

Talán nem tűnik nagy összegnek, de nekem mégis fontos lenne. Az a helyzet, hogy szeretnék megvásárolni egy 10.000 ft-os laptopot, de eddig csak a vételár felét sikerült összeszednem. Már elég sok ruhámat, sminkemet eladtam, és 5000 ft-ot kerestem is fele, de még 5000 hiànyzik. Hogyan szedjem össze a hiányzó pénzt?:)
16L

5

Szeretnék nyitni egy Nemzeti Dohányboltot, milyen lehetőségek vannak rá szerintetek?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!