Találatok a következő kifejezésre: Egy fiunak az idealis hogy (4 db)

Egy fiunak mikor az idealis hogy elveszicse a szuzeseget?

Legjobb válasz: Szerintem ha már úgy érzi felkészült rá...

Szerintem ha már úgy érzi felkészült rá...
Nézd, van aki a seggét nem tudja kitörölni 25 évesen és közben játsza a nagymenõt?? akkor szerinted???? Ha azt veszed hogy mikorra érik meg egy fiú arra hogy férfi legyen és odafigyeljen sex közben a lányra akit jobb esetben még szeret is, akkor nincs ilyen kor. Van aki 17 évesen érett erre, van aki csak 23 éves korában. Meg ez nem idõhöz kötött, meg sok gátló tényezõ van. Ismerek olyat aki azért nem tudott csajozni mert ápolnia kellett 17-21 éves kora között a nagyszüleit, és sokmindenre volt ideje csak épp csajozni nem. Aztán 21 éves korában elveszítette. Szerintem sokkal fontosabb hogy HOGYAN és KIVEL veszíted el, mintsem az hogy mikor!!!! EZT TARTSD SZEM ELÕTT!!!
Ilyen nincs hogy ideális!
ha áll a faszod és nem tudsz vele mit kezdeni
szerintem a fiúknál teljesen más, mint a lányoknál.. szinte mindn pasi kész bármikor a szexre 14-15 éves kor fölött... a pasik egyáltalán nem úgy mûködnek, mint a lányok. A lányoknak testileg/lelkileg föl kell erre készülniük, bár sok lány ma már ezt nem érti meg és már 14 évesen olyan, h szül meg ilyenek. Nem értem mi ebbe a lényeg.
Nekem van egy kedves jóbarátom, akinek tizenévesen sokszor minden lehetõsége adott volt, valamiért mégsem tette. Aztán 20 évesen eljött az a pillanat, amirõl õ úgy gondolta, hogy tökéletes (a barátnõjével akkor már vagy 2 éve együtt volt és a lány többször jelét adta, hogy õ már benne lenne). Én a mai napig nagyon tisztelem azért, mert nem érdekelte az, hogy ki mit gondol róla, nem érdekelte, hogy manapság divat minél elõbb "túlesni rajta", nem gondolta egy pillnatig sem, hogy ettõl lesz felnõtt, sõt, épp ebbõl látszott, mennyivel felnõttebb a kortársainál. Tisztelem érte, hogy nem rántotta magával a haverok ugratása, becsülöm benne, hogy nagyon fontos volt neki, hogy a barátnõje ugyanolyan tökéletesnek találja a pilanatot. Ettõl ne gondold róla, hogy egy jelentéktelen srác, ódivatú viselkedéssel, sõt! Nagyon is "jó pasi" , abszolút modern felfogású, sok barátja van és népszerû a kortársai között. Szép lenne, ha minden pasi ilyen lenne :)
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat :*:*:*:*
szerintem manapsag a fiu azon vnak h minel korabban veszitsek el!de ez pegid en azon mulik h ki a smekkerebb!az elsot megis azzal csinaldd akit szertesz es o is szeret teged.es foleg ha megbiztok egymasban!mert ez a lagfontosabb.nameg a bisztonsag!szerintem 15-16 kor felett ha felkeszultel akor idealis.de ismerek olyant aki mar 14 evesen elveszitette de az sem baj..rajtad all az egesz meg azon hogy hogy erzed hogy kesz vagy ra!
15 fölött sztem...amikor már érett a felfogása HOGY FONTOS A VÉDEKEZÉS!!!!!SOK EZT ELFELEJTI!MEG HOGY A LÁNY ÉRZÉSEIT IS TISZTELNI KELL...
hat a nagy almodas utan:) akarmikor, de legeloszor azzal tedd akit szeretsz, csak tapasztalati tanacs...en nem igy tettem...ez nincs evhez kotve szerintem, 15 utan mostanaban mar divat, de nem erre kell hagyatkozni, ha ugy erzed hogy tenyleg akarod, hajra!!!
A kérdező hozzászólása: jo de megis mit gondoltok menyi az atlagos eletkor???
Tanulj meg helyesen írni, utána elveszítheted!

Létezik még a mai értelmes, okos huszonéves nõk részérõl olyan szerelem, hogy nincs benne semmiféle hátsó szándék egy férfi, fiú felé? Elvileg ez lenne az ideális.

Tehát nem nézni, hogy más nõknek mennyire tetszik a srác, csak neki tetsszen. Nem befolyásolható e téren. Továbbá nem nézi hogy milyen a srác családi háttere, kik a szülei stb. Továbbá nem nézi milyen egyetemre, fõsulira járt a srác, csak azt, hogy értelmes, intelligens legyen, akár iskola nélkül is (nem rám vonatkozik a kérdés, egyetemet végeztem, de olyan nõk érdekelnek, akiket ez hidegen hagy). Továbbá nem nézik azt, hogy mennyi barátja van a srácnak, milyen kapcsolatai vannak, hanem van és kész annyi, amennyi. Továbbá nem nézi azt, hogy mit és hol és mennyiért dolgozik az a pasi, hanem csak dolgozik és kész, ebbõl pedig pont megél. Van még ilyen? Ezt a nõt keresem évek óta.

Legjobb válasz: Van még olyan, hogy nem a dolgok mögé nézünk haszonszerzés céljából (szexuális, anyagi stb)?

A kérdező hozzászólása: Van még olyan, hogy nem a dolgok mögé nézünk haszonszerzés céljából (szexuális, anyagi stb)?
A kérdező hozzászólása: Ergo utolsó, keressen nettó 250 et, hogy ne éhezzél. Grat.
Nekem soha nem jutna eszembe valakinek a családi háttere alapján ítélkezni. A lényeg az, hogy tisztességes és intelligens családból származzon. Személy szerint egy széles látókörû, intelligens embert sokkal többre becsülök, mint egy olyat, aki azért ment egyetemre, mert küldték és, hogy legyen papírja, de egyébként nem érdekli az egész.. Az, hogy kinek, milyen kapcsolatai vannak? Nyilván elvárható, hogy legyen barátja, hiszen az embernek szüksége van barátra, de sokkal megbecsülendõbb, amikor valakinek egyetlen, de igaz barátja van, mint egy csomó, aki csak azért barátkozik vele, mert õ menõ srác (hányok az ilyenektõl..) Ez azért, hogy dolgozik és kész kicsit meredek. Természetesen a lényeg az, hogy dolgozik, de az azért elvárható, hogy a késõbbiekben nem úgy tervezi az életét, hogy éh-bérért robotol valahol, aztán majd lesz valahogy. Nagyon fontos a tervezgetés, a szándék az elõrelépéshez, a kezdet mindenkinek nehéz és ez alapján butaság ítélkezni..
A kérdező hozzászólása: Én nem várok egy sok mindent, csak egy minimumot egy nõtõl, tegyenek õk is így.
Kérdezõ, akkor szerinted egy nõnek kb. ne is legyenek elvárásai egy férfi irányába? Nekem mindez, amit felsoroltál, fontos és szerintem a többi nõnek is. Sajnálom.
A kérdező hozzászólása: , , Hoppá, ez nem az álomvilág, ahol mindegy mit csinálsz, és imádnak :P" Egy szót sem írtam az álomvilágról, ne világolj.
A kérdező hozzászólása: Családi hátteret azért írtam, mert csak édesanyám él, nem gazdag. De kedves, tanult, megértõ. De ugye ez nem érdek, csak az, hogy mit tud felmutatni anyagilag. Sokszor tapasztalom. Errõl én nem tehetek, akkor ezt minek nézni?
persze hogy van ilyen csak jobban körül kéne nézned és megtalálod
Én ilyen vagyok, de van barátom.
egyetemmel ilyen hülyén? :D tudatalatti se legyen, semmilyen elvárás ne legyen, lebegjen a levegõben az érzelem? :D
Felesleges álomvilágban élni. Mindent nézünk egy kapcsolatnál. Ez az életed! Az hogy mit, hol, HOGYAN dolgozol, mit, hol, HOGYAN tanulsz, rengeteg dolgot elárul rólad. A motivációidat, törekvéseidet, hozzáállásodat a dolgokhoz... A családi háttértõl meg... Iszonyúan meghatároz. Lehet, hogy nem azt nézik, de akkor is visszatükrözõdik benned. Nem feltétlenül azért, mert te is olyan vagy mint õk, de valamilyenné alakított a gyerekkorod. Valóban, normál esetben az nem lényeg, hogy milyen iskolába jártál, ha amúgy intelligens, széles látókörû emberré váltál... De sajnos ki kell ábrándítsalak, ezek mind olyan tényezõk, ami alapján téged megítélnek és vagy vonzóbb leszel, vagy "inkább mégsem" kategória. No nyilván ehhez elõször a személyiségeddel és a külsõddel találkoznak, amivel szintén lehet hódítani. Hoppá, ez nem az álomvilág, ahol mindegy mit csinálsz, és imádnak :P
"Tehát nem nézni, hogy más nõknek mennyire tetszik a srác, csak neki tetsszen. Nem befolyásolható e téren. " Ez talán a legfontosabb dolog, ami alapján egy nõ ítélkezik, h. kedvel-e nézd meg kiket szeretnek a nõk. sok férfiért ömlenek a nõk, csak mert tudják, sok más nõnek már megvolt az a férfi Ez a preszelekció, a másik legfontosabb a fiú barátaid száma, ha sok van, az nagyon jó lehetõleg a férfiak vezetõje kell legyél felnézzenek rád a többiek. ha magányos farkas vagy az nagyon gáz
"De ne játsszon már szerepet a tudatalatti. Csak az érzelmek, ezt meg ne befolyásolja már más háttér." Ezt te most végiggondoltad? :D Szerinted az érzelmek honnan származnak, ha nem a tudatalattiból? :D
A kérdező hozzászólása: Ugye ez elsõre nem derül ki, kik a szülei, mit dolgozik, hol él, mit végzett stb. Tehát ha ezután nem jön össze a sráccal, akkor sajnos nem a tudatalatti, hanem a tudat szólt közbe, indokolatlanul.
A kérdező hozzászólása: De ne játsszon már szerepet a tudatalatti. Csak az érzelmek, ezt meg ne befolyásolja már más háttér.
Egy fiatal nõ csak azt nézi hogy mennyire talál vonzónak. Ez tudat alatt dõl el nála, és sajnos az említett dolgok mind beletartoznak.
Nem, én egyáltalán nem ezt írtam, hanem azt, hogy legyen benne szándék az elõrelépéshez, ne elégedjen meg a minimummal. És megnyugodhatsz, engem senki nem fog eltartani, szóval egyáltalán nem áll az, hogy "keressen 250 ezret, hogy ne éhezzek" az élet már elég korán megtanított arra, hogy a biztos az, ha a saját lábamon is meg tudok állni. Éppen ezért, ilyen téren egyáltalán nincsenek elvárásaim. Az, hogy tervezgessen, próbáljon elõre törni nem azt jelenti, hogy azért keressen több pénzt, mert majd a gyerek ennyibe, meg annyiba fog kerülni, vagy mert az asszonykának ilyen, meg olyan elvárásai vannak. Azért írtam, mert én természetesnek tartom, hogy az ember nem elégszik meg a minimummal és próbálja a lehetõ legtöbbet kihozni az életébõl. Ha ez fizetés terén 80 000 Ft, akkor annyi. A hangsúly azon van, hogy PRÓBÁLJA!
Pont így, ahogy most ide leírtad. Ne haragudj, de nem vagy az ideálom...
Mennyi idõsek vagytok?


Sz*retném tudni, hogy hány éves kortól lehet diákmunkát végezni? Valamint, hogy ki t*dna felajánlani egyet Kőszeg, Szombathely környékén.15 éves/fiú Pakolás lenne számomra az ideális munka, vagy valami hasonló fizikai munka.

Azért tettem ki csillagokat, mert máskülönben nem engedte volna kiírni.

Legjobb válasz: Iratkozz be a rébuszba.Delphi,luk szombathelyen.szülõi beleegyezéssel mehetsz már most is.

Iratkozz be a rébuszba.Delphi, luk szombathelyen.szülõi beleegyezéssel mehetsz már most is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!