Találatok a következő kifejezésre: Egy fiunak az idealis (22 db)

Egy 14 éves 174 cm magas fiúnak mennyi az ideális súlya?

Legjobb válasz: A noknel ugy szamitjak, hogy magassag-110=idealis kg. Ebben az esetben 174-110=64 kg, de mivel te fiu vagy, par kg-val tobb az idealis sulyod, mint egy nonek, ezert szerintem 70 kg az idealis.

A noknel ugy szamitjak, hogy magassag-110=idealis kg. Ebben az esetben 174-110=64 kg, de mivel te fiu vagy, par kg-val tobb az idealis sulyod, mint egy nonek, ezert szerintem 70 kg az idealis.
De ha beirod a google-ba, IBM ez megmutatja az idealis testsulyodat. Mozogj, sportolj. Ha egeszseges vagy, akkor nem tudsz mit tenni. Izmosodj, es egyel rendesen, fott eteleket! Tudod, hogy mindenkinek van valami problemaja, valaki tulsolyos, valakinek kialloak a fulei, valaki alacsony, valaki...stb. Szoval mindenkinek van valami, amin valtoztatni szeretne. Szerintem ez annyira nem gaz, ennel vannak sokkal nagyobb, sulyosabb problemak is. Fel a fejjel, es inkabb tanulj jol, azzal tobbre mesz, mint a kg szamolgatasaval, szerintem!
A kérdező hozzászólása: Köszi és igen én vagyok az 55 kg-os... Jó lenne kicsit izmosodni vagy akár hizni, nem bánom hogy mi..
Sziasztok! 14 éves vagyok az idén töltöm a 15-ik életévemet.175 körüli magas vagyok és 55 kg.Ez így jó vagy rossz? És ha rossz mit tehetnék? Rendszeresen edzem magam.
174 centisen 14 évesen 70 kg ?? Hát az egy kicsit sok lesz...
Ja, ezt az utolso valaszomat azert irtam, mert egy par nappal ezelott volt egy ugyanilyen kerdes, es gondolom, hogy te voltal az is, ott 174 cm es 55 kg a srac. Ez vagy te is, ugye?
60-65 kg az ideális testsúlyod

148 kg mennyire veszélyes egy 18 éves kb.183-4 m magas fiúnak, mennyi lenne az ideális súlyom és mennyi idő lenne leadni? Mindenféle képen fog lógni a bőröm?

Mit ajánlotok? Szerintem ételfügg? vagyok, napi 24 órából 16-ot házban töltök, többi alvás. Kiskorom óta kövér vagyok, de nem birok egyszer?en nem enni.

Legjobb válasz: Ez rendkívül súlyos elhízás, pláne 18 évesen, és egyértelmûen nagyon veszélyes. Csontozattól és izomzattól függõen 70-80 kg lenne az ideális súlyod, de mielõtt sportolni vagy diétázni kezdenél, fordulj orvoshoz, ne egyedül vágj neki. Ha normális ütemben adod le, legalább egy év, mire eléred az ideális súlyodat, de azért pár hónap alatt is sokat javulhat már a helyzet.

Ez rendkívül súlyos elhízás, pláne 18 évesen, és egyértelmûen nagyon veszélyes. Csontozattól és izomzattól függõen 70-80 kg lenne az ideális súlyod, de mielõtt sportolni vagy diétázni kezdenél, fordulj orvoshoz, ne egyedül vágj neki. Ha normális ütemben adod le, legalább egy év, mire eléred az ideális súlyodat, de azért pár hónap alatt is sokat javulhat már a helyzet.
Én 120-rõl kezdtem 2010 novemberében. Nem biztos, hogy év alatt le fogsz fogyni.. Én járok konditerembe (személyi edzõ által összeírt mozgásterv), dietetikus által összerakott étrendem van, mégis max havi 2 kg-t tudok fogyni. De legalább még nem lóg a bõröm.. 30 kg-t fogytam eddig, de kihagytam fél évet, haláleset miatt, nagyon összetörtem. Ha gyorsan fogsz, lógni fog a bõröd. Az evést megállni pedig csak akaraterõvel lehet! Illetve kezdj el biciklizni (szobabicikli is oké), az nem terheli az ízületeidet sem. :) Sok sikert!
mozogjál sokat és egyél kevesebb zsíros ételt
Hát szerintem azért elég veszéllyes én sem vagyok vékony kb 70-75 kg vagyok és 178 cm magas és jópár évvel fiatalbb mint te. Én csak akkor eszek ha unatkozok.Nos rátérve a te problémádra szerintem ha fogyni akarsz ez minimum 2 hónap de inkább 3.A bõrröl viszont úgy tudom hogy csak akkor lóg hogyha hirtelen adsz le sok zsírt.De ha szépen fokozatosan akkor elvileg nem fog lógni a bõröd.
Legalább egy év de inkább több elérned a normál testsúlyodat. Mindenképpen lógni fog a bõröd mert már piszkosul megnyúlt de visszahúzódni csak kis mértékben tud. Elég veszélyes ennyire elhízottnak lenni, én is csak nyomatékosítani tudom hogy orvossal fogyj ne magadtól. Igyál rengeteg vizet, sétálj minden nap egy órát reggel vagy este, lisztet és cukrot tartalmazó kajákat , italokat teljesen iktasd ki az étrendedbõl.
Ez rengeteg! Ha van rá pénzed, akkor személyi edzõvel konzultálj! Jelezd a problémád a háziorvod eflé is, bár elég gáz, ha õ eddig nem tett semmit ezügyben!
183 méter? az igen ;) amugy norbizz, különben nem fogja sokáig bírni a tested....

Szerintetek egy 14 éves fiunak mi az ideális pénisz méret?

Legjobb válasz: Emberfüggõ, van akinek 14 évesen még sokkal kisebb mint egy felnõttnek, de láttam már olyat is akinek sokkal nagyobb mint egyesek felnõtteknek, sõt egyik ismerõsömnek akkora volt hogy bármelyik felnõtt megirigyelhetné... különben is most tanuld meg az elején hogy NEM A SZÁMOKKAL KELL FOGLALKOZNI.

Emberfüggõ, van akinek 14 évesen még sokkal kisebb mint egy felnõttnek, de láttam már olyat is akinek sokkal nagyobb mint egyesek felnõtteknek, sõt egyik ismerõsömnek akkora volt hogy bármelyik felnõtt megirigyelhetné... különben is most tanuld meg az elején hogy NEM A SZÁMOKKAL KELL FOGLALKOZNI.
faszkivan már ezekkel a kérdésekkel... pontozzatok le nem érdekel, de tényleg mindenkit ez izgat, hogy elég nagy-e a farka? Tanuld meg használni inkább, ne a méretével bíbelõdjél... 14 évesen meg még ne mutogasd. PONT
0.43 m, +- 4 cm
sztem nincs ideális méret, sok mindentõl függhet, pl attól is hogy mennyire vagy érett fizikailag, hogy mennyire szõrösödsz, meg ilyenek....
14 évesen úgy se akkora lesz egész életedben úgyhogy feleslegesen méregeted még nõni fog te idióta
14 évesen nincs ideális méret, tekintve, hogy pisilésen kívül nem kell másra használnod.
mekkora van neked?vannak kissràcok akiket felnôt irigyelhet.de 14-15cm kb
Tisztességes 147cm.
Köztünk a férjemmel 15 centi van. 175 vagyok, a férjem 190. Nekem így tökéletes:) 27/N
két ember kapcsolata nem a magasságon alapszik:)
Tényleg nem ez számít. Volt barátom pl. 5 centivel volt alacsonyabb nálam és az is teljesen tökéletes volt, sosem zavart egyikünket sem. Igaz, hogy néha direkt cukkoltuk egymást ezzel, de hát ez már más kérdés. :D Amúgy "ideális" alatt én kb. 10-15 cm-t képzelek.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és 152 cm magas. :D A magassarkút nem nagyon szeretem, mert kényelmetlen. :c Tetszik egy srác, de egy barátnõm azt mondta, hogy köztünk szerinte túl sok a magasság különbség (kb. 45 cm). Engem annyira nem zavar, de mondjuk a srác sokszor felhozza a témát hogy mennyivel alacsonyabb vagyok... Amúgy meg csak úgy kiváncsiságból: Mégis mekkora az ideális magasságkülönbség?
10-20cm.
nálunk 17cm van.
Az az ideális szerintem, ha a lány felvesz egy max 10 cm-es magassarkút, és a fiú még akkor is magasabb nála legalább pár centivel.
Szerintem te magad is nagyon jól tudod hogy nem ez számit. Figyelj ha az a gondod hogy a csaj aki tetszik.magasabb nálad 5 cmvel akkor ezen kár görcsölnöd mert nem ez számit.
Nem kell ilyen. Akkora jó, amekkorát még el tudnak viselni.
Semennyi, nem számít. :)
Nem létezik ideális különbség magasságban, ez teljesen szubjektív. Van akinél számít és van akinél nem. Én például nem járnék nálam jóval alacsonyabb lánnyal, pár centit tartok csak elfogadhatónak. Nekem az olyan párok nem tetszenek, akik közt legalább 15-20 cm különbség van magasságban, vagy több. De szerintem a langaléta pasik csinálnak bohócot magukból, akik egy "csivava" méretû lánnyal mutatkoznak, és képesek alárendelni magukat nekik, elviselni hogy alulról ordítanak a képükbe az olykor hisztis "törpék".

Szerintetek mi az ideális ajándék/kok/ egy 15 éves fiú számára?

Legjobb válasz: Ha zeneszeretõ, akkor gitár, vagy valami, amit szeret, mint hangszert, avagy ha inkább sportos, egy kondigép talán.. Így nehéz, mert mi totál semmit nem tudunk róla.

Ha zeneszeretõ, akkor gitár, vagy valami, amit szeret, mint hangszert, avagy ha inkább sportos, egy kondigép talán.. Így nehéz, mert mi totál semmit nem tudunk róla.
A kérdező hozzászólása: Barátomról lenne szó amúgy és szülinapi ajándékként..Szeret focizni, szereti a kocsikat-motorokat meg stb..Valami olyat szeretnék neki adni amirõl én jutok eszébe..de semmi ötletem ilyen téren..:s:\
ha szeret játszani akkor valamilyen számítógépes játék, vagy számítógépes kiegészítõ, bár én ebben a korban legjobban egy államkötvénynek örültem volna
Melyik a kedvenc focicsapata?
Fû :DD

Létezik még a mai értelmes, okos huszonéves nõk részérõl olyan szerelem, hogy nincs benne semmiféle hátsó szándék egy férfi, fiú felé? Elvileg ez lenne az ideális.

Tehát nem nézni, hogy más nõknek mennyire tetszik a srác, csak neki tetsszen. Nem befolyásolható e téren. Továbbá nem nézi hogy milyen a srác családi háttere, kik a szülei stb. Továbbá nem nézi milyen egyetemre, fõsulira járt a srác, csak azt, hogy értelmes, intelligens legyen, akár iskola nélkül is (nem rám vonatkozik a kérdés, egyetemet végeztem, de olyan nõk érdekelnek, akiket ez hidegen hagy). Továbbá nem nézik azt, hogy mennyi barátja van a srácnak, milyen kapcsolatai vannak, hanem van és kész annyi, amennyi. Továbbá nem nézi azt, hogy mit és hol és mennyiért dolgozik az a pasi, hanem csak dolgozik és kész, ebbõl pedig pont megél. Van még ilyen? Ezt a nõt keresem évek óta.

Legjobb válasz: Van még olyan, hogy nem a dolgok mögé nézünk haszonszerzés céljából (szexuális, anyagi stb)?

A kérdező hozzászólása: Van még olyan, hogy nem a dolgok mögé nézünk haszonszerzés céljából (szexuális, anyagi stb)?
A kérdező hozzászólása: Ergo utolsó, keressen nettó 250 et, hogy ne éhezzél. Grat.
Nekem soha nem jutna eszembe valakinek a családi háttere alapján ítélkezni. A lényeg az, hogy tisztességes és intelligens családból származzon. Személy szerint egy széles látókörû, intelligens embert sokkal többre becsülök, mint egy olyat, aki azért ment egyetemre, mert küldték és, hogy legyen papírja, de egyébként nem érdekli az egész.. Az, hogy kinek, milyen kapcsolatai vannak? Nyilván elvárható, hogy legyen barátja, hiszen az embernek szüksége van barátra, de sokkal megbecsülendõbb, amikor valakinek egyetlen, de igaz barátja van, mint egy csomó, aki csak azért barátkozik vele, mert õ menõ srác (hányok az ilyenektõl..) Ez azért, hogy dolgozik és kész kicsit meredek. Természetesen a lényeg az, hogy dolgozik, de az azért elvárható, hogy a késõbbiekben nem úgy tervezi az életét, hogy éh-bérért robotol valahol, aztán majd lesz valahogy. Nagyon fontos a tervezgetés, a szándék az elõrelépéshez, a kezdet mindenkinek nehéz és ez alapján butaság ítélkezni..
A kérdező hozzászólása: Én nem várok egy sok mindent, csak egy minimumot egy nõtõl, tegyenek õk is így.
Kérdezõ, akkor szerinted egy nõnek kb. ne is legyenek elvárásai egy férfi irányába? Nekem mindez, amit felsoroltál, fontos és szerintem a többi nõnek is. Sajnálom.
A kérdező hozzászólása: , , Hoppá, ez nem az álomvilág, ahol mindegy mit csinálsz, és imádnak :P" Egy szót sem írtam az álomvilágról, ne világolj.
A kérdező hozzászólása: Családi hátteret azért írtam, mert csak édesanyám él, nem gazdag. De kedves, tanult, megértõ. De ugye ez nem érdek, csak az, hogy mit tud felmutatni anyagilag. Sokszor tapasztalom. Errõl én nem tehetek, akkor ezt minek nézni?
persze hogy van ilyen csak jobban körül kéne nézned és megtalálod
Én ilyen vagyok, de van barátom.
egyetemmel ilyen hülyén? :D tudatalatti se legyen, semmilyen elvárás ne legyen, lebegjen a levegõben az érzelem? :D
Felesleges álomvilágban élni. Mindent nézünk egy kapcsolatnál. Ez az életed! Az hogy mit, hol, HOGYAN dolgozol, mit, hol, HOGYAN tanulsz, rengeteg dolgot elárul rólad. A motivációidat, törekvéseidet, hozzáállásodat a dolgokhoz... A családi háttértõl meg... Iszonyúan meghatároz. Lehet, hogy nem azt nézik, de akkor is visszatükrözõdik benned. Nem feltétlenül azért, mert te is olyan vagy mint õk, de valamilyenné alakított a gyerekkorod. Valóban, normál esetben az nem lényeg, hogy milyen iskolába jártál, ha amúgy intelligens, széles látókörû emberré váltál... De sajnos ki kell ábrándítsalak, ezek mind olyan tényezõk, ami alapján téged megítélnek és vagy vonzóbb leszel, vagy "inkább mégsem" kategória. No nyilván ehhez elõször a személyiségeddel és a külsõddel találkoznak, amivel szintén lehet hódítani. Hoppá, ez nem az álomvilág, ahol mindegy mit csinálsz, és imádnak :P
"Tehát nem nézni, hogy más nõknek mennyire tetszik a srác, csak neki tetsszen. Nem befolyásolható e téren. " Ez talán a legfontosabb dolog, ami alapján egy nõ ítélkezik, h. kedvel-e nézd meg kiket szeretnek a nõk. sok férfiért ömlenek a nõk, csak mert tudják, sok más nõnek már megvolt az a férfi Ez a preszelekció, a másik legfontosabb a fiú barátaid száma, ha sok van, az nagyon jó lehetõleg a férfiak vezetõje kell legyél felnézzenek rád a többiek. ha magányos farkas vagy az nagyon gáz
"De ne játsszon már szerepet a tudatalatti. Csak az érzelmek, ezt meg ne befolyásolja már más háttér." Ezt te most végiggondoltad? :D Szerinted az érzelmek honnan származnak, ha nem a tudatalattiból? :D
A kérdező hozzászólása: Ugye ez elsõre nem derül ki, kik a szülei, mit dolgozik, hol él, mit végzett stb. Tehát ha ezután nem jön össze a sráccal, akkor sajnos nem a tudatalatti, hanem a tudat szólt közbe, indokolatlanul.
A kérdező hozzászólása: De ne játsszon már szerepet a tudatalatti. Csak az érzelmek, ezt meg ne befolyásolja már más háttér.
Egy fiatal nõ csak azt nézi hogy mennyire talál vonzónak. Ez tudat alatt dõl el nála, és sajnos az említett dolgok mind beletartoznak.
Nem, én egyáltalán nem ezt írtam, hanem azt, hogy legyen benne szándék az elõrelépéshez, ne elégedjen meg a minimummal. És megnyugodhatsz, engem senki nem fog eltartani, szóval egyáltalán nem áll az, hogy "keressen 250 ezret, hogy ne éhezzek" az élet már elég korán megtanított arra, hogy a biztos az, ha a saját lábamon is meg tudok állni. Éppen ezért, ilyen téren egyáltalán nincsenek elvárásaim. Az, hogy tervezgessen, próbáljon elõre törni nem azt jelenti, hogy azért keressen több pénzt, mert majd a gyerek ennyibe, meg annyiba fog kerülni, vagy mert az asszonykának ilyen, meg olyan elvárásai vannak. Azért írtam, mert én természetesnek tartom, hogy az ember nem elégszik meg a minimummal és próbálja a lehetõ legtöbbet kihozni az életébõl. Ha ez fizetés terén 80 000 Ft, akkor annyi. A hangsúly azon van, hogy PRÓBÁLJA!

Barátomnak szülinapjára szeretnék ajándékot. Mi lenne az ideális egy 20 éves fiúnak?

Tudom, hogy nem a legjobb kategória, de itt többen nézik.:)

Legjobb válasz: Selyem-csipke fehérnemûszett:$ Persze nem neki:P

Selyem-csipke fehérnemûszett:$ Persze nem neki:P
Támadd le, felejthetetlen este:D Legyen egy jó 20. szülinapja a kollégának!:DD (ráteszel egy lapáttal, ha a tortáról szedett tejszínhabot onnan kelljen lenyalnia, na attól én kész lennék:PP)
A kérdező hozzászólása: Nem igazán szexualitással kapcsolatos dologra gondoltam.:) Arra mindig van ötlet.:DD
Assassin's Creed IV: Black Flag. De persze ha már végigjátszotta, más kell... Nekem a barátokkal bográcsozás eléggé tetszik, vagy készíts neki valami személyeset, pl varrj egy párnahuzatot, vagy laptop-tokot. 24f
Pont így, ahogy most ide leírtad. Ne haragudj, de nem vagy az ideálom...
Mennyi idõsek vagytok?

Hány kg az ideális testsúly egy 19 éves, 175-176 cm magas fiúnak?

A BMI calculator szerint 57kg és 76kg között van a normális testsúly... szerintetek?

Legjobb válasz: Márpedig távolból mi sem tudunk jobbat mondani, mint a kalkulátor... Erõsen függ az izomtömegtõl és a testalkattól, csontozattól... Ha valaki nagyon izmos, 76-nál lazán lehet akár több is. A tükör többet elárul, mint a számok.

Márpedig távolból mi sem tudunk jobbat mondani, mint a kalkulátor... Erõsen függ az izomtömegtõl és a testalkattól, csontozattól... Ha valaki nagyon izmos, 76-nál lazán lehet akár több is. A tükör többet elárul, mint a számok.
Tesóm 185 cm és 110 kg. Egy gramm zsír sincs rajta. Tiszta izom. Én úgy vagyok 75 kg, hogy a barátnõmnek is vastagabb karja van, és a tesóm bicepsze akkora mint az én combom. Teljesen test alkat függõ.
Az 57 az tuti vékony egy 175 magas "férfihoz".Az igaz, hogy sok mindentõl függ, de a tartományt inkább 65-85 közé tenném.(ha már Te is 20kilós tartományt írtált)

Mennyi az ideális testsúlya egy 15 éves, 176-177 cm-es fiúnak?

Vízilabdázok hetente 4 edzéssel,és naponta is edzek egy kicsit(felülés,fekvötámasz,futás).

Legjobb válasz: http://www.hazipatika.com/taplalkozas/fogyokura/bmi_testtome..

De ez a BMI nem annyira jó. Mert csak felnõtteknek van:/ Amúgy meg mindenkinek más a testsúlya szóval...fõleg így h edzel is még egy kicsit nyom a mérlegen az izom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!