Találatok a következő kifejezésre: Egy fiu tudja (976 db)

Ha egy fiú tudja, hogy bejön egy lánynak és beszéltek is neten (fiú kérte el az msnt), akkor miért nem megy oda a lányhoz? Csak köszön, de ennyi? Nem érdekli a lány?

Legjobb válasz: Megfordítanám a kérdést: ha a lányt is érdekli a fiú, és beszéltek is neten, akkor miért nem állítja le a fiút, elegyedik szóba vele? Mégsem érdekli a fiú? Fel kéne már ébredni, lányok. Skandináv nõvéreitek már évszázadok óta tudják, hogy nem kell tökölni, ha tetszik egy fiú, hanem lépni kell. Nincsenek is ilyen gondjaik, mint ami ebben a kérdésben lett megfogalmazva. Lehet tanulni tõlük. :)

Megfordítanám a kérdést: ha a lányt is érdekli a fiú, és beszéltek is neten, akkor miért nem állítja le a fiút, elegyedik szóba vele? Mégsem érdekli a fiú? Fel kéne már ébredni, lányok. Skandináv nõvéreitek már évszázadok óta tudják, hogy nem kell tökölni, ha tetszik egy fiú, hanem lépni kell. Nincsenek is ilyen gondjaik, mint ami ebben a kérdésben lett megfogalmazva. Lehet tanulni tõlük. :)
lehet nem akar tolakodni! csak szépen lassan.. :D de szerintem az is jó ha te mész oda hozzá! mert lehet nincs elég bátorsága vagy nem tudja mit kell tenni ebben a helyzetben!! menj oda hozzá te ;)

Van egy fiú. ( Tudom, mindig van egy bizonyos fiú) Itt csak az a probléma, hogy az érzéseim, nem tudom hogy milyenek. Bõvebben lent?

Szóval, nem egy hétköznapi srácról van szó, Sõt.

Legjobb válasz: Viselkedj vele úgy, mint mindenki mással, mert: - ha szeret: a közeledbe fog férkõzni, mert egyszerûen nem fogja érteni, hogy mért nem érdeklõdsz úgy iránta ( lehet, hogy bûntudata lesz amiatt is, hogy azt mondta neked, hogy nem jön el, közben mégis) - ha nem szeret úgy, csak barátként: valószínû, hogy köszönni fog, de mások társaságát is ugyanúgy fogja keresni mint a tiedet, és ha veled többet is beszél, figyeld meg milyen témákról beszélgettek (abból is tudhatod, hogy hogyan áll hozzád) + tipp: ismertetõ jelek, ha odavan érted: izzad (tekintsünk el az idõjárástól), mocorog egy helyben, hogy levezesse a feszültséget, vörösödik az arca (nagyon jó jel), ha szégyenlõs típus kerüli majd a szemkontaktust veled, de ha nem, belemer majd nézni a szemedbe, személyes témákról is beszélgettek (érdeklõdik irántad) Remélem segítettem. Sok sikert! :D ugyancsak: 15/L

Viselkedj vele úgy, mint mindenki mással, mert: - ha szeret: a közeledbe fog férkõzni, mert egyszerûen nem fogja érteni, hogy mért nem érdeklõdsz úgy iránta ( lehet, hogy bûntudata lesz amiatt is, hogy azt mondta neked, hogy nem jön el, közben mégis) - ha nem szeret úgy, csak barátként: valószínû, hogy köszönni fog, de mások társaságát is ugyanúgy fogja keresni mint a tiedet, és ha veled többet is beszél, figyeld meg milyen témákról beszélgettek (abból is tudhatod, hogy hogyan áll hozzád) + tipp: ismertetõ jelek, ha odavan érted: izzad (tekintsünk el az idõjárástól), mocorog egy helyben, hogy levezesse a feszültséget, vörösödik az arca (nagyon jó jel), ha szégyenlõs típus kerüli majd a szemkontaktust veled, de ha nem, belemer majd nézni a szemedbe, személyes témákról is beszélgettek (érdeklõdik irántad) Remélem segítettem. Sok sikert! :D ugyancsak: 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :') Nagyon félek hogy elszurom Általában akár a semmirõl is beszélünk, filozunk.. Nem tudom, mit tegyek hogy észre vegyen. Hogy mit kellene tennem hogy ne csak egyszerûen baratilag nézzen rám
Szegénykém én is ilyen helyzetben vagyok. :(
A kérdező hozzászólása: feladtam :') nem bírom :'( Azért köszi a válaszokat

Szerintetek egy fiú tudja értékelni?

19 éves lány vagyok van egy 26 éves fiú akivel kialakulóban van egy kapcsolat, szerintetek ha megtudja, hogy szűz vagyok hogy fog reagáni? Tudom, hogy nagyon sok csaj oda van érte mást sem hallok amióta szóba jött, hogy esetleg ő lehet a barátom. De tudom, hogy nem szereti a "plzacicákat".Tudom, hogy bejövök neki de félek, hogy mikor megtudja meghátrál és inkább hátat fordit.Fiúk ti ezzel, hogy vagytok még inkább akarjátok azt a lányt vagy nem?

Legjobb válasz: nem õ hangoztatja, hogy sok csaj od avan érte hanem a barátaim.Nagyon rendes kedves fiú.

A kérdező hozzászólása: nem õ hangoztatja, hogy sok csaj od avan érte hanem a barátaim.Nagyon rendes kedves fiú.
szerintem azon lesz akkor hogy minnél hamarabb elvegye a szüzességed, hogy õ legyen az elsõ. Amugy nem hiszem hogy bármin változtatna a dolog ha meg tudja, bár ez is emberfüggõ szerintem
Lassan 22 éves szûz fiú vagyok és azt mondom hogy ha egy lánynak ez probléma akkor nem szeret és ha nem szeret akkor ne raboljuk egymás idejét. Úgy látszik nem lehet elégszer leírni hogy ha a másik komolyan gondolja akkor ez egy pozitívum hogy õ lehet neked az elsõ. És ez különösen a szûz lányokra igaz, különösen ebben az életkorban.
A kérdező hozzászólása: én mindennél jobban szeretném, hogy õ legyen nekem az elsõ úgy érzem õ az akire vártam csak nem tudom, hogy o komolyan és tényleg komolyan gondolja e? Esetleg valami ötlet, hogy tudnám ezt megtudni?
Mond el neki és ha tényleg szeret... akkor nem fogja õt érdekelni.
szerintem kezdjük ott hogy a korkülönbség baromi nagy.


Ha egy fiú tudja a nevem az azt jelenti, hogy akar valamit tőlem?

Legjobb válasz: Van 300 ismerõsöm facebookon, annak kb. fele lány. Mindnek tudom a nevét. Szted mindegyiktõl akarok vmit? Sõt, a fiúk nevét is tudom, akkor biszexuális vagyok?

Van 300 ismerõsöm facebookon, annak kb. fele lány. Mindnek tudom a nevét. Szted mindegyiktõl akarok vmit? Sõt, a fiúk nevét is tudom, akkor biszexuális vagyok?
LOL Ird be a neved, és több száz srác akar majd tõled valamit.
Továbbmegyek, anyám meg apám nevét is tudom. Mekkora beteg állat vagyok, úristen... :D
Én tudom Geronazzo Mária és Kiszel Tünde nevét is, mégsem akarok tõlük semmit sem...
nem, az azt jelenti, hogy jó a névmemóriája.
várjatok, basszus, én a fél megye nevét tudom...atyaég országos politikai botrány lesz ebbõl :O
Szerintem nem azt kérdezte amit akart. hasonló lehet a szitu: A srácot csak látásból ismeri soha nem beszéltek, de srác próbál tudakozódni a csajszi felõl, hogy hívják, van e barátja, szüz e még :) , a hátsó bejáraton is szüz e még :) , mi a száma? Szóval teljesen átlagos kérdések amit a srácok megszoktak tudakolni:) !
ma 11: 45, szerintem is arra gondolt amit te leírtál és kedves kérdezõ szerintem akarhat valamit mert akkor minek erõlködne h kiderítse a neved? Én is ilyen vagyok h aki tetszik az után addig kutatok amíg meg nem tudom a nevét és még pár dolgot róla 18/L
szerintem te vagy álmai nõje és feleségül szeretne venni !
szerintem arra gondolt, hogy csak látásból ismerik egymást, de a csávó kiderítette a nevét...szóval ha kérdezett utánad, akkor lehetséges, hogy ismerkedne :D
nem, mert én pl mind a 100 munkatársamnak bemutatkoztam pár hete és még egyik se akart semmit tõlem
én is sokmindenkinek tudom a nevét, mégse akarok tõlük semmit :D
a kérdezõ eltûnt! :) amúgy gondolom fiatalka vagy, és max buliban láttad vagy neten ismerkedtetek össze...nemde?? ÉS õ megtudta a neved... Egyébként ennek semmi de semmi de semmi jelentõsége nincs!
Ha nem tõled tudja, azt értékelheted érdeklõdésnek.

Lányok! Be jön-e az nektek, ha egy fiú tudja a C++ nyelvet?

Ezen kívül értek még a Javához, C#-hoz, HTML-hez, CSS-hez, nemsokára a PHP-t és a ASP.netet is tudni fogom.

Legjobb válasz: Nem rossz, ha tudja, de azért ha egész nap ezt a dumát nyomja nekem meg ilyenek és semmi másról nem tud beszélni, akkor az már inkább kikészítene !

Nem rossz, ha tudja, de azért ha egész nap ezt a dumát nyomja nekem meg ilyenek és semmi másról nem tud beszélni, akkor az már inkább kikészítene !
Persze, a legtöbb lány azt kiabálja az ágyban, hogy 10001110011110000001 és a barátfüggvény kifejezésre pedig egyenesen bevadulnak.
A jó helyesírás jobban bejön. :)
Hülye vagy, egyes, leülhetsz. Nyilván kamu, ezer méterrõl érezni, hogy nem tudsz programozni. Tanulj inkább franicául.
Vagy franciázni! Na figyelj csak Jó, hogy jöttél Van egy egyedi osztályú definícióm, amelynek a pointer mutatója mindig fals. Ha megmondod, miért, ráparancsolok a húgomra, hogy csókoljon meg, mert piszkosul jó fej vagy. Hisz nekem... Nem bánod, ha szöszke egy kicsit? Akkor egyet elkönyvelhetsz, egyébként aligha...
Jaja az okos scrácokat szeretem

Ha egy fiú tudja, hogy minél inkább elutasító velem, annál jobban akarom õt, akkor miért nem változtat a viselkedésén?

Ezt õ mondta, hogy észrevette rajtam ezt. Azt akarja, hogy továbbra is foglalkozzak vele, és ha ez az ára, akkor megteszi, hogy bunkó velem??!

Legjobb válasz: Én a helyedben nem foglalkoznék vele :) Sajnos a mai lányokat a rossz fiúk vonzák

Én a helyedben nem foglalkoznék vele :) Sajnos a mai lányokat a rossz fiúk vonzák
Tudod miért akarja hogy foglalkozz vele? Mert iszonyúan élvezi, hogy rajta csüng egy csaj, hogy ennyire kell valakinek. Biztos, hogy a pincsikutyája akarsz lenni, vagy van némi önbecsülésed és keresel valaki normálisat magadnak?
én alapvetõen nem tartom magam bunkónak, sokáig tûrök, de ha velem is ezt csinálná egy lány, aki egyáltalán nem érdekel engem, eleinte finoman megmondanám neki, aztán amint látom, hogy nem veszi a lapot, egyre szókimondóbb lennék, végül valószínûleg én is elküldeném õt a pi*ába, de nem azért, mert õ ezt szereti, hanem mert már elegem van belõle 17/F ui.: szóval ha nem lenne elutasító, nem is érdekelne?
Nem az õ felelõssége, hogy kiábrándítson magából. Csak annyi erkölcsi kötelessége van feléd, hogy õszinte legyen a saját érzéseivel kapcsolatban és ne használjon ki.

Lányok, szerintetek ez a táska hogy állna egy fiún? tudom nem ide való kérdés de kategóriába nem kapok rá választ és érdekelne

a href="http://www.kepfeltoltes.hu/view/130912/timberland_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://www.kepfeltoltes.hu/view/130912/timberland_www.kepfel..

Legjobb válasz: Nem rossz.

Nem rossz.
olyan homártasis.
Ha passzol a stílusodhoz, akkor nagyon old school ;)
nekem bejööön:) 22/L
nekem egyáltalán nem tetszik, de sztem horhatod , nem mind1 mivan rajta ha neked tetszik ? olyan sok srácok látok nöi ingbe meg poloba/gatyába h az nemigaz ... szóval hordjad xd

Miért van az, hogy csak egy fiúval tudom elképzelni a szexet?

Egy pasira rá vagyok izgulva (de nem vagyok belé szerelmes). Eddig el tudtam volna képzelni még 2-3 más pasival is a szexet, de mostmár csak vele ez mitől van? Ha rá gondolok már tiszta nedves vagyok és csak róla fantáziálok, pedig régen még másokról is. Pedig szerintem nem is tetszek neki, a buszmegállóban meglátott és elfordult, igaz hogy mielőtt leszállt a buszról még hátranézett és rám nézett de nem tudom :S ha tetszenék neki csak nem fordult volna el, nem? Mit csináljak hogy újra mások is érdekeljenek? Most is hívott egy pasi hogy kiránduljunk közösen, már egy hónapja tervezgetjük (és tudom hogy ott Mást is akar majd) és semmi kedvem hozzá... és olyan rossz, hogy most alakulhatna másokkal is a dolog, aztán ő megjelent és elszúrta. :S

Legjobb válasz: Szerelmes vagy, bele zúgtál.

Szerelmes vagy, bele zúgtál.
A kérdező hozzászólása: Nem zúgtam bele, alig ismerem és szexuálisan vonz, nem akarok vele kapcsolatot csak összejárogatást.
Nicht so fertig...... Elsõ jól mondja, azzal a kanossal meg ne menj el kirándulni! :) 17f
Akkor passz...
Ha észre se vesz, akkor elég unalmas évek állnak elõtted...

Nekem tetszik egy fiú de ő még nem hiszem, hogy tudná. Nincs barátnője és azt nem tudom, hogy elmondjam e neki vagy sem. Mit javasolnátok?

Legjobb válasz: Tudod, én egy 35 éves "aggastyán" vagyok. Ja és ffi. Nekem furcsa azt elképzelni, hogy egy lány odamegy egy idegen fiúhoz és azt mondja: Tetszel nekem! Még fordítva is meredek. T'od vannak egyéb nõi praktikák, amivel fel lehet kelteni egy fiú figyelmét. Pl. elejted keszkenõded és dalolva adod a világ tudtára, hogy csókot adsz érte. Hogy is kell? :) Sikerült! Még egyszer. :) No persze ennyire nem kell visszamenni az idõben. Bár ez még kedvesen humoros is lehet (mármint a keszkenõs dolog). Egyébként két ember között a legrövidebb út a mosoly. Hosszú szemezgetés, majd szemlesütés, és egyéb praktikák. Basszus, ezt kérdezd meg egy lánytól. Az elsõ fizikális lépést a fiú tegye meg, dolgozzon egy kicsit õ is.

Tudod, én egy 35 éves "aggastyán" vagyok. Ja és ffi. Nekem furcsa azt elképzelni, hogy egy lány odamegy egy idegen fiúhoz és azt mondja: Tetszel nekem! Még fordítva is meredek. T'od vannak egyéb nõi praktikák, amivel fel lehet kelteni egy fiú figyelmét. Pl. elejted keszkenõded és dalolva adod a világ tudtára, hogy csókot adsz érte. Hogy is kell? :) Sikerült! Még egyszer. :) No persze ennyire nem kell visszamenni az idõben. Bár ez még kedvesen humoros is lehet (mármint a keszkenõs dolog). Egyébként két ember között a legrövidebb út a mosoly. Hosszú szemezgetés, majd szemlesütés, és egyéb praktikák. Basszus, ezt kérdezd meg egy lánytól. Az elsõ fizikális lépést a fiú tegye meg, dolgozzon egy kicsit õ is.
hát így hipsz-hopsz ne állj elé, hogy szia, tetszel, mert azt hiszem megrémülne. Inkább küldj felé jeleket - ahogy az elsõ is írta: mosolyogj rá, nézz a szemébe. Esetleg ha van rá olyan alkalmad, beszélgess vele kicsit és közben légy érdeklõdõ, kedves vele. Aztán majdcsak alakul valami.
Hány éves vagy?

13 eves vagyok es a suliba van egy fiu aki nekem nagyon tetszik. De az a baj hogy ennek a fiunak egy masik lany tetszik. De en nagyon megszerettem es akar hogy is probalom sese tudom kiverni a fejembol. Hogy tudnam elerni hogy jarjunk?

Legjobb válasz: Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)

Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)
ÓÓÓÓÓÓ Szerelmem! Jöjj velem! Jöjj velem és számodra csakis én leszek a végtelen! Karjaimban megnyugvásra lelsz, Álmaidban én velem szárnyra kelsz! Nem kell, hogy ez mind csak álom legyen! Gyere velem és megmutatom milyen is az igaz szerelem! (magánköltemémy):)
A kérdező hozzászólása: Szep...de nincs vlami hasznosabb tanacsod?? :)
A kérdező hozzászólása: azert koszonom...:)
Talán segítene néhány csinibb ruha meg mongyuk hívd meg moziba de ha nem használna mutass kicsit többet magadból!
A kérdező hozzászólása: es nem ciki hogy en hivom el ot mondjuk moziba...??
Szerintem nem de elõtte pl beszélgess vele meg ilyenek nálunk (6.oszt) úgy jött össze 1 fiú meg 1 lány hogy a lány hívta moziba meg randira(nem személyes)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!