Találatok a következő kifejezésre: Egy fiúval a szüzességem, (96 db)

102
67
14
19
15
análisan 19 éves kor a legideálisabb
análisan 15 normálisan 28-30 csak komoly kapcsolatban, házasságban, mivel a pasik hajlanak a ribancságra.
Megmondom neked az õszintét! Én 12 évesen már az akkori kis "barátnõmmel" pettingeltünk ;) 13 évesen húztam meg elöször! Akkor nekem ideális volt :) Szerintem 1 fiú kb olyan 13-14 éves koránál nem birja tovább ha el mennek hawerokkal csavarogni meg tetszik 1 lány akkor csak el fogja hivni 13 évesen "szerintem"!!! 19/F
15+

Tudtok normális örömlányt ajánlani aki elvenné egy 17 éves fiúnak a szüzességét? Telefonszám stb

Legjobb válasz: Legalább arra vedd a fáradtságot, hogy keress magadnak!

Legalább arra vedd a fáradtságot, hogy keress magadnak!
Normális <=> örömlány. Remélem látod az ellentmondást a szavaidban.
A hódítás eslõ szabálya: dobni kell a nõt. Én nem vagyok egy scajozós pasas, de van benne valami.
17 évesen nehogy el menj. Teljesen elcsesznéd vele a dolgokat. 17 év az szinte semmi. Teljesen normális, nem égõ, nem gáz. Az se gond, ha 18-20 évesen van elõször barátnõd. Pár ok, hogy miért ne menj: Az ilyen csajokon naponta átmegy pár leizzadt feleségüket megcsaló disznó, ocsmány nõtlen ektoplazma, vagy külföldi üzletember ki tudja milyen nemi betegségekkel. Teljesen mindegy, milyen higiénikusnak, csinosnak okosnak hirdeti magát. Õ nem válogathat nagyon, és qrvázni a legundorítóbb féreg ember is elmehet végig kell csinálnia. Elmondom, az AIDS pl terjedhet csók, és szop*s útján is, ha a nõnek egy kis seb van a szájában pl. A többi nemi betegségrõl nem is szólva. Tripper, kankó, szifilisz, nemi gomba, poloska, fejtetû... Sokan pornós elõéletbõl vagy utcáról kerültek a lakásokba, teljesen ellenõrizhetetlen elõélettel. Vagy pl a 21. században újra elõtörõ rüh atka, egyre többen mennek vele bõrgyógyászhoz. A bõröd alá befészkelik magukat az atkák, járatokat fúrnak, és belerakják a petét a bõrödbe. Iszonyatosan viszket. Közben észrevétlenül elterjeszted az egész családodnak, az iskolában a barátaidnak és mindenhol. Be kell vallanod mindenki elõtt, hogy rühös vagy, és azonnal menjenek orvoshoz. Az új atkafaj ellenállhat a Novoscabinnak is, ami egy maró irtószer... Sokaknak fél év alatt sikerül csak megszabadulni tõle... Alkalmi partertõl szexuális úton a legkönnyebb elkapni. Higiénia NEM számít! Olvastam egy srác blogját, aki lakótársától kapta, aki meg alkalmi szextõl. Szóval összegezve 17 évesen ráérsz még bõven. A suliban sok srác sem vesztette még el, csak nagy a pofájuk vagy hazudnak. Átlag 18-20 év amúgy... Csak a lányok adják oda nagyon korán.15-16 évesen. Másik érv pedig az, hogy dugni úgy sem fogsz megtanulni egy alkalomtól. Maximum elmondhatod magadról, hogy jártál már muffban. Szóval a fiúk szüzessége egy virtuális dolog, valójában nem jelent semmit. Szerintem a barátnõs kapcsolatos dologban 1000x nehezebb dolog az, hogy hogy bánj a csajjal. Na ehhez kell tapasztalat, több éves is akár. Nem szabad túl kedvesnek lenni, keményen kell bánni a csajjal, mert sajnos ha túl kedves vagy rádunnak és kidobnak, ahogy többször tapasztaltam már. Szóval qrvázás helyett valahogy a barátnõzést kéne gyakorolni, akár kevésbé jó nõkkel is. Azokon megtanulhatod legalább, hogy hogy kell a nõkkel bánni :D Ha túl jó a csaj, és túl szereted, akkor felsõbbrendûnek képzeli magát, te meg beparázol, és ha ezt kiszagolja, akkor elzavar a francba. Szóval érdemes kevésbé jó nõvel kezdeni ;)
47 éves barátnõmnek mondtam...izgatná a dolog. Feltéve ha normális ápolt srác vagy. Komolyan gondolja, ha te is, akkor majd jelentkezel. Anyagiak teljesen kizárva, csak szimpátia alapján tudna mûködni.
itt a link öreg: http://www.google.hu
A kérdező hozzászólása: nem csak egy telefonszámot vagy egy linket akarok és fizetni persze fizetnék érte sokat is...
12:09 Kérdezõnél a normális azt jelenti hogy olcsó, avagy ha ingyen meneteket osztogat, az a legeslegnormálisabb :D
A kérdező hozzászólása: normálisan keresek valkait aki pénzért...
Keress egy öregasszonyt aki olyan fonnyadt, mint mazsola és az örül is neki ugyhogy fizeted nem is kell
A szomszéd Gizi néni járatos ebben.
Most nem azért, de 17 évesen miért akarsz prostihoz menni? Bõven van még idõd elveszíteni, nem vagy lemaradva semmirõl.
Rendelj 1et a netrõl, házhoz is megy :D
küldj nekem egy képet privátba, és lehet, hogy nem kell fizetned a dologért.
balukapitany86: Nem csak dobni. Nem errõl szól. Agresszívnek, bunkónak, flegmának kell lenni... Emellett kis adagokban adagolni néha a kedvességet, nem szabad túlzásba vinni. Ennyi a titka. Ez szinte minden nõnél beválik, a legjobbaknál is! Cimbim barátnõje egy álomnõ, gyönyörû, aranyos, okos, jó fej... Mégis 1.5 évig szemétkedett vele cimbim. Alázta, és mindent megtett vele, amit nem kellett volna. Nem rosszfiú módon, hanem görény alja módon...Mégis szerette, imádta, pedig minden férfi megfordult utána. aztán legutóbb szakítottak, és összejött volna egy rendes jóképû, egzisztenciával rendelkezõ sráccal... Erre haver közölte a csajjal, hogy na gyere vissza cica, mégis van hozzád kedvem :D ... gondolkodás nélkül visszament hozzá annyi görénység után. Ilyenek a nõk, ezt jegyezzétek meg! Erre jobb esetben rájössz 18 évesen, vagy késõbb, csak jöjjetek rá :D

Igaz az, hogy ha egy fiú a szokásosnál később veszti el a szüzességét, mondjuk soha, akkor homoszexuális lesz?

Olvastam neten és eléggé megijedtem, mert én sosem vesztem el :S

Legjobb válasz: Nem igaz.

Nem igaz.
hát ha így állsz hozzá, akkor meg is érdemled . . . Komolyra fordítva a szót: ez inkább agyban dõl el. Ha nem akarsz a fiúkhoz vonzódni, akkor nem fogsz.
A szüzesség és a szexuális beállítottság nem függ össze. Ráadásul nem lehet heteróból meleggé válni, és fordítva sem. Maximum annyi lehet, hogy késõbb derül ki, vagy késõbb tisztázza magában véglegesen az illetõ, hogy melyik nemhez is vonzódik. Szóval nyugi, nincs az emberben egy olyan "program" ami az idõ elõrehaladtával növeli a melegségre való hajlamot és csak a szüzesség elvesztésével lehet hatástalanítani (ugye te is érzed, hogy butaság?)
Nem, ellenben a reptoidokhoz fog vonzódni. Ez bizonyított tény.
Ha sosem veszted el a szüzességed, akkor nem mindegy kihez vonzódsz?Úgysem szexelhetsz vele...
Muhahaha! Üdv! Amit a neten olvasol nem mindig kell elhinni. 19 éves vagyok, és nem hinném, hogy mostanában fogom elveszteni a szüzességem. Mindazon által meg vagyok róla gyõzõdve, hogy homoszexuális sem leszek, még akkor sem, ha egyetlen egy nõ sem állna velem szóba. Szóval ez nem igaz.
Hogy kérdezhetsz ekkora ostobaságot ennyi idõs létedre?? Most nem tudod, hogy melyik nemhez vonzódsz? Csak mert még nem volt csajod szimplán nem fogsz meg***ni. :D
Azt, hogy sosem, azt ne mond. Ez az amit nem tudhatsz! Van egy két pap, aki istennek tett fogadalmat! Mégis van olyan aki kisfiúkkal kezdett, és most van olyan segédpüspök, akirõl kiderült, hogy két gyereke is van.
Kérdezõ: 25 éves korodig ne aggódj szerintem :)
Nem igaz, de 17 évesen csak akkor lehetsz biztos benne, h sose veszted el, ha nagyon csúnya vagy. Ebben a korban csak a legjóképûbb, legmenõbb fiúk nem szüzek.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok és akkor nem sokára meleg leszek, az egyik válaszoló szerint :(
"belemennek olyanba, amit tiszta fejjel nem tennének" Milyen tiszta fejjel? Aki nem vonzódik a saját neméhez az semilyen fejjel nem lesz meleg!Minden ember saját döntése, minek kell ráfogni valamire.
képes lennél szexelni egy fiúval? a válaszodtól függ...
Igaz, aki 18 éves kora után veszíti el, az mind homoszexuális lesz!
Szerintem nincs olyan, hogy "az igaz"... de tény, hogy vannak pasik akiknek elegük lesz a nõ keresésbõl, és elcsábítja õket a sötét oldal... belemennek olyanba, amit tiszta fejjel nem tennének, majd olyat is olvastam már aki ennyivel megelégedett és kvázi megutálta a nõket, holott azt se tudja milyen, stb. Hány éves vagy?
"...mert én sosem vesztem el..." Ennek mi az oka? Örök szüzességet fogadtál? Talán pap akarsz lenni? Nem értem miért ne veszthetnéd el a szüzességed? Kérdésre: Hülyeség, nem igaz.
Ez butaság szerintem....
A kérdező hozzászólása: Hát jah, de néha az érzelmeim uralnak pedig egy fiúnak eleve nem vna szabad, hogy érzelmei legyenek és egy kicsit félek ettõl. :S

Egy fiu hogyan tudja elveszteni a szüzességét?

Legjobb válasz: Ugyanúgy, mint egy lány! A szüzesség inkább lelki dolog, mintsem testi. Hisz vannak olyan lányok, akiknek pl sportolás közben szakad át a szûzhártyájuk. Ezek szerinte õ akkor elvesztette a szüzességét?! Nah, ez elég hülyeség... A fiú, csakúgy mint a lány, akkor veszti el a szüzesség, mikor elõször lefekszik valakivel.

Ugyanúgy, mint egy lány! A szüzesség inkább lelki dolog, mintsem testi. Hisz vannak olyan lányok, akiknek pl sportolás közben szakad át a szûzhártyájuk. Ezek szerinte õ akkor elvesztette a szüzességét?! Nah, ez elég hülyeség... A fiú, csakúgy mint a lány, akkor veszti el a szüzesség, mikor elõször lefekszik valakivel.
Az éjstakai magömlés és a maszturbálás nem számít a szüzességben. Attól még szûz vagy. Az elsõ közösülés tekintjük a szüzesség elvesztésének. Nyugodtan elégítsd ki magadat, az csak jót tesz. Viszont figyelj oda pár dologra. Csak tiszta kézzel. Érdemes krémezett kézzel, hogy fonomabb legyen az ingerlés. Lassan, minél hosszabb ideig, hogy megszokd visszatartani magadat. Változtasd a ritmust és a szorítás erõsségét, nehogy egyetlen ingerlési módhoz szokj hozzá.
rajtatok pasikon nincs semmi külsõ változás nem ugy mint nálunk csajokon a szûzhártya, de attol még mert mondjuk megujjazuk magunkat még szüzek vagyunk ugyan ugy ahogy te is at vagy mikor maszturbálsz. akkor veszited el as züzességed ha a péniszedet bedugod egy lány hüvelyébe
hülyeség!!!
Bedugja a péniszét egy lány hüvelyébe, és máris nem vagy szûz.-)
A kérdező hozzászólása: de nekem már azt is mondták hogy elég ha kiverem a farkam ugyis ellehet veszteni a szüzességemet-,
A fiúk nem úgy veszítik el a szüzességüket, mint a lányok, mivel a lányoknál átszakad a szûzhártya a fiuk pedig ha így nézzük nem is szüzek, mivel nincs szûzhártyájuk. A fiuknál azt szoktuk mondani, hogy az eslõ közösülésnél "veszítik el a szüzességüket".
Hülye a kérdés. Fiúknál olyan, hogy szüzesség nincs. Az a nõk baromsága.
A szüzesség fogalom a nõi nemiszerv szûzhártyájától ered, a fiúknak meg az nincs, így eleve értelmetlen egy fiúnál szüzességrõl beszélni. Ez olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy mikor dorran ki a gyertya kereke.
na a te agyad sem a koponyádban van xD

16 éves lánynak korai a szüzessége elvesztése? és egy 16 éves fiúnak miért nem az?

Legjobb válasz: Helyzettõl függ. 16 évesen már volt egy fél éves kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességemet. Így elfogadható szerintem komoly kapcsolatban, a fiú ugyanennyi volt,szintén szûz. L/27

Helyzettõl függ. 16 évesen már volt egy fél éves kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességemet. Így elfogadható szerintem komoly kapcsolatban, a fiú ugyanennyi volt, szintén szûz. L/27
én épp aznak töltöttem a 16ot, 2 hónap után feküdtünk le, azóta a võlegényem és van egy babánk.
mert és kész
A törvény már a 14 éveseknek is támogatja a szexet, de ez csakis tõletek függ megbántad-e vagy nem ? Jó bocsánat nem írtad, hogy elvesztetted volna a lényeg, hogy ahogy érzed a döntés fele a tiéd végülis.
hat nem koraji talan meg csak egy kicsit hat a fiuk nem csoszokodnek enyit a szuzesegel megkurnak oszt kesz
mert a fiukon nem latszik ha 100 volt sem de egy non igen :D bar nem tartom helyesnek de a megszolas azert fenn all :) amugy a mai tinik mint versenyre tekintenek a szuzesseg elveszteseben , bar az okot magam sem ertem pedig nem vagyok en sem oreg :) de ha szeretik egymast es nem csak az elvesztesrol szol a dolog akkor szerintem nem korai

Ha egy lány 14 évesen veszti el a szüzességét akkor mért ribanc? és ha egy fiú veszti el a szüzességét 14 évesen az mért nem baj? Most csak a lányoknál van ilyen ribanc vagy mert 14 évesen vesztetted el dolog?

Legjobb válasz: Mindkettõjük éretlen,és ezt az emberek rossz szemmel nézik,mert teljesen fölöslegesnek tartják az aktív nemi élet kezdetét ebben a korban,és emiatt használnak rájuk jelzõket.Egy fiúra nem tudod azt mondani hogy k*rva,hacsak nem hímr*ngyó,rá ha megnyugtat,mondhatod hogy éretlen f*szkalap:D

Mindkettõjük éretlen, és ezt az emberek rossz szemmel nézik, mert teljesen fölöslegesnek tartják az aktív nemi élet kezdetét ebben a korban, és emiatt használnak rájuk jelzõket.Egy fiúra nem tudod azt mondani hogy k*rva, hacsak nem hímr*ngyó, rá ha megnyugtat, mondhatod hogy éretlen f*szkalap:D
mert akkor még a plüssállataiddal kéne együtt aludnod és nem egy pénisszel
Hidd el, hogy nem néznek jó szemmel egy fiúra sem, ha 14 évesen összevissza szexel. Ennyi erõvel milyen fság az, hogy ha egy fiú szoknyában van, azt mindenki leb*zizza, ha egy lány meg gatyában, akkor senki nem mondja, hogy leszbi:)
Jaj dolgozzátok már fel végre ezt a dolgot ... A fiú azért lesz király, mert neki meg kell dolgozni a kúrásért a lány pedig azért ribanc, mert neki csak szét kell tenni a lábát .... Az megint más, hogy ezt persze nem 14 évesen kellene ...
Látom, kérdezõ, elvesztetted a szüzességed 14 évesen, és rohadtul megbántad, és most idejössz, hogy nyugtassunk meg, hogy nem vagy ribanc. Máskor gondold meg kivel, és HÁNY ÉVESEN fekszel le.
azért mert kettõs a mérce. Pl.: ha egy fiu minden nap más csajjal dug akkor õ a legnagyobb király.Ha egy csaj dug mindennap másik csávóval az a világ legnagyobb ribanca.Pont ezért:D
nem mind1 hogy a cipõ vagy vagy a láb... te se használsz használt cipõt gondolom:) amúgy meg azért mert annak kell oda adni a szüzességed akit szeretsz más esetbe tényleg ri.banc vagy:) fiuknál meg ösztön ha nembír ellenállni neki a csaj akkor így járt:D
mert fiú 18 év alatt el nem veszti, a kivétel kb 5% (a qrva mákosok)
A kérdező hozzászólása: mármint az h egy lány ribanc emiatt de a fiu meg csak "himringyó"
jaj bocsi hogymár irták elöttem nem néztem meg .
gondolj egy kulcsra ami minden zárat kinyit. ez egy elég jó kulcs nem? ésmost gondolj egy zárra amit minden kulcs kinyit . ez már elég ratyi kulcs nem? :DDD
Képzelj egy olyan kulcsot, ami minden zárt kinyit, de legalábbis nagyon sokat. Nos, az egy nagyon szuper kulcs, ugye ? Aztán képzelj egy olyan zárat, amit bármelyik kulcs kinyit. Az egy elég szar zár akkor, nem ?
Igazuk van az elõttem lévõknek! Viszont ha 14-15 évesen lefekszel egy olyannal akit szeretsz és tudod hogy õ is szeret és bízol benne annyira hogy nem csak arra kellesz hogy megbasszon akkor nem nagy baj! Köztudott végül is hogy a mai lányok és fiúk hamarabb érnek! Lásd menstruáció (lányoknál)10 évesen faszveréssel foglalkoznak (fiúknál) Ja viszont ha olyannal aki szeret stb azzal se 2 hónap után ha tényleg szeret akkor simán vár rá egy évet is.
Egyik nemnek sem helyes mindkét felet felpofoznám nem para.
jaja a minden zárat nyitó kulcs a mesterkulcs a minden kulccsal nyíró zár meg vacak zár
...elõnyösebb helyzetben vagy. De viccet félretéve. Ha nem rakattad volna meg magad valami suttyóval, akkor most nem kéne bosszankodni amiatt, hogy [email protected]'znak. Ilyen egyszerû.
Azért, kedves kérdezõ, mert a fiú és a lány esete olyan, mind a lakat és a kulcs. HA van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit, az senkinek sem kell, mert HASZNÁLHATATLAN. Ellenben ha van egy kulcsod, amivel minden lakatot ki tudsz nyitni, máris sokkal
A kérdező hozzászólása: de ez mekkora fa*ság már !!!!
1, ha van egy lakatod amit minden kulcs nyit, akkor az egy igen szar lakat. ha viszont van egy kulcsod ami.minden zarat nyit akkor az egy eleg jo kulcs 2, nem mindegy, hogy kikopnek az ablakon vagy be. ;) 14/L

Mit gondolnátok arról, ha egy lány, azért feküdne le egy fiúval, hogy elvegye a szüzességét?

Tehát lényegében szívességbõl.:D Tudom, azt, hogy ribizli, de azon kívül?

Legjobb válasz: inkább vedd el az én szüzességem :D 23F

inkább vedd el az én szüzességem :D 23F
Azt gondolnám, hogy ez is lábon hordta ki az agyhalált. Remélem rögtön terhes is lesz.
Semmit. Az õ dolga. Meg megvan a szûz fiúknak is romantikája. Fõleg, ha nemcsak egyszer fekszel le vele, hanem megtanítod szeretkezni :3
Sok ilyen lány kéne még a világra, ez a véleményem.Ha még viccnek is szántad tényleg, akkor is sokat dob a srác önbizalmán, és kedvén. :) Bárcsak egyszer rajtam is "segítene" valaki így. :/ 23/F
Az õ dolga... nem egy csaj vesztette el egyéjszakás kalandban a szüzességét... nem ítélek el senkit, mindenki saját maga tudja, miként akarja átélni a dolgokat
Az õ döntése. Nem ítelkeznék. :)

Milyen hatással lehet egy fiú későbbi életére ha 13 évesen vesztette el a szüzességét?

nem járnak együtt neki csak arra kell a csajszi 14 volt ? szerelmes belé.Már lassan 1 éve megy ez. Beleszerethet a csajba? vagy meddig mehet még ez?

Legjobb válasz: Ha egy fiú 13 évesen(!!!!) kiírja h nem szûz, azt bezzeg senki sem szólja meg, de ha egy csaj írná rögtön az lenne, hogy "fúj, te se vagy nagy [email protected]" meg ilyenek. Ezt komolyan mondom nem értem. Ha egy 13éves lányt elítélnek hogy nemszûz, ítéljenek el érte egy fiút is!

Ha egy fiú 13 évesen(!!!!) kiírja h nem szûz, azt bezzeg senki sem szólja meg, de ha egy csaj írná rögtön az lenne, hogy "fúj, te se vagy nagy [email protected]" meg ilyenek. Ezt komolyan mondom nem értem. Ha egy 13éves lányt elítélnek hogy nemszûz, ítéljenek el érte egy fiút is!
Késõbb homokos lesz. Tök egyértelmû.
Au contraire, barátom. Utána kéne olvasni. Minél KÉSÕBB veszíti valaki el a szüzességét, annál érettebben fogja kezelni a párkapcsolatait. Nekem van olyan barátnõm, aki 14 évesen vesztette el, most 22 éves, és minden egyes kapcsolatát úgy éli meg, mint egy 14 éves éretlen csitri. Nem tud továbblépni, mert akkor még nem volt fejlett a személyisége. Azóta nem tud meglenni pasi nélkül.
"Milyen hatással lehet egy fiú késõbbi életére ha 13 évesen vesztette el a szüzességét?" Hamarabb szerez tapasztalatokat, hamarabb lesz készen egy párkapcsolatra. Így ha véletlenül találkozik a nagy Õ-vel majd 20 évesen, akkor kisebb eséllyel szúrja el a dolgot, mint a többi szûz/impotens társa.
Hát a nagy önbizalom az biztosan meg lesz neki a késõbbiekben, lazábban áll a dolgokhoz, és jobban fog tudni hódítani is. Kérdés az, hogy mennyire örülnek majd ennek a faképnél hagyott lányok?
gyerekek vagytok mesze van még a felnõtt kor!!!
Tökjó, jahrá szerelem, 13-14 évesen már simán ivarérettek vagytok.
13 évesen 14 évesen még korai!!!!!!
13:07: ez hülyeség, gyakorlat teszi a mestert. Mégis milyen pszichológiai folyamat vetné vissza a fejlõdésben egy kis mindennapi szex hatására? Végignézve a barátaimon nekem nagyon az a tapasztalatom, hogy sokkal érettebbek és magabiztosabbak azok, akik korán kezdték, mert több a tapasztalatuk. Másrészt a gyerekes viselkedést általában az autoriter szülõk okozzák, kicsit utánaolvashatnál.
Elõzõ válaszoló: Olyat nem lehetne, hogy nem ítélkezünk egymás felett egyáltalán? :)
Dehogynem lehet... Csak mindenhol ítélkeznek... és néha igazságtalanul. És ez végülis igaz, énsem szeretek ítélkezni.
14:51 "This is a man's world" Igazságtalan, tény és való. De a hülye és prûd emberek általában hülye és prûd gyerekeket nevelnek, és mind bigbrothert néz
Kutatások szerint aki 16 éves kora alatt veszti el a szüzességét, az negyvenéves korára könnyebben válhat nemcsak teljesen kiábrándulttá, de nemzõképtelenné is. Magyarországon a 10-13 éves gyerekek 21%-a már belekóstol a szexbe. Kétszer nagyobb az esélye, hogy szexuális úton terjedõ betegséget kap el az, aki 13-14 évesen kezd el nemi életet élni. A fertõzések pedig gyakran járnak katasztrofális következménnyel: a beteg elveszítheti nemzõ- és fogamzó-, vagy akár teljesítõképességét is. "A tinik azt hiszik, hogy a szextõl lesznek modernek, felnõttek, szabadok. Pedig legalább 16-18 éves korig várni kellene vele. Akkor már valamennyire érettek rá, de korábban egészen biztos, hogy nem. Óriási a veszélye, hogy lelkileg sérülnek, kiábrándulnak, s mire felnõnek, már nem is találják örömüket benne – tette hozzá Rusz Edit szexológus." És a kapcsolatokra sincsenek jó hatással. Az akinek korábban rengeteg kapcsolata volt, lehet hogy sokat tapasztalt szexuálisan, párkapcsolatilag viszont semmit. Lehet, hogy az ágyban tanult pár dolgot, de párkapcsolati téren kb. ugyanazon a szinten van. Mégpedig azért, mert akárki akármit is mond, ennyi idõsen nincs meg az igazi szerelem is. És leállhat velem vitatkozni egy 13-15 éves, de én már tudom mirõl beszélek, õ meg még nem élt annyit és csak késõbb fog rájönni. Nem mondom, hogy nincsenek kivételek, akik 14 éves koruktól vannak együtt a párjukkal, de a legnagyobb részük nem is ennyi idõsen vesztette el a párjával.
osztom a véleményt az uccsóval 13L

Miért kell várni 1 évet is sok embernek (lány) h odaadja a szüzességét egy fiúnak?

Hello! 17 vagyok, lány! sokat olvasgatok errefele, kérdezgetni nem igazán szoktam, de megakadt a szemem azon hogy sokan 1 évig is várnak mig valakinek odaadják a szüzességüket! én ezt nem értem:( Elhiszem h a szüzesség csak egyszer van, de azért 1 év nem sok? én az ideálisnak a 2 max 3 hónapot tartom! régen mikor szüz voltma énis ennyit vártam! vagy én gondolom rosszul? miért van ez? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: 1) érettség kell hozzá, ha megnézed, a "nincs orgazmusom" címkéket, a háromnegyede fiatalon vesztette el a szüzességét 2) ha valaki szeret, akkor egy év meg se kottyan 3) csak egy kényelmes kapcsolatban tud az ember igazán ellazulni 4) minek sietni, elõttünk van az egész élet 5) ha az ember 19-20 évesen veszti el a szüzességét, akkor ha beüt a krakk, gondoskodni tud majd a gyerekrõl/el tud menni az abortuszklinikára és szembenézni a családdal, vagy kezeltetni a nemibetegségét

1) érettség kell hozzá, ha megnézed, a "nincs orgazmusom" címkéket, a háromnegyede fiatalon vesztette el a szüzességét 2) ha valaki szeret, akkor egy év meg se kottyan 3) csak egy kényelmes kapcsolatban tud az ember igazán ellazulni 4) minek sietni, elõttünk van az egész élet 5) ha az ember 19-20 évesen veszti el a szüzességét, akkor ha beüt a krakk, gondoskodni tud majd a gyerekrõl/el tud menni az abortuszklinikára és szembenézni a családdal, vagy kezeltetni a nemibetegségét
Én 8hónapot vártam míg odaadtam a barátomnak a szüzességem...Nem vagyok olyan aki fûvel-fával fekszik össze és csak arra játszik h elmondhassam a többieknek: Nem vagyok szûz...Szerintem ez tök szánalmas! -.-' Pfff
Hát szerintem a 2-3hónap nagyon kevés! Mi 11hónap alatt jutottunk el odáig, hogy pettingbõl lett szex. Ismertük egymás testét, sokszor elégítettük ki egymást elõtte...Szerintem teljesen normális hogy nem az elsõ adandó alkalommal történik meg a dolog hanem egy kis gyakorlás után. Én azokat nem értem akik 2-3hónap után, rögtön lefekszenek a másikkal. Itt nem arról van szó hogy ennyit akarok várni arra hogy odaadjam magam, hanem arról, hogyennyi idõ után már szinte természetesen, fájdalom és izgulás nélkül történik meg a dolog...Nem értem ti hová siettetek...
Szia, Egyéntõl függ. Van akinek annyira természetes a ffi test, és a szexualitás, hogy "felesleges" várni, és nem azért fekszik le a párjával, mert jó lesz elújságolni.... Egyszerûen élvezi és annyi... Van aki nem biztos magában és nem akarja elkapkodni. Szerintem túl van ez a szüzesség misztifikálva, hogy hûûûû Ez nem azt jelenti, hogy mindenki akit lát annak adja oda magát... Egy év sok... És semmit sem jelent, hogy az elsõt 1év után adtam oda, lehet a második már az elsõ randin megy, mert ugye nem mindenki az elsõ emberhez megy hozzá, és ásó kapa....
Már ne is haragudjatok, mi az hogy szerintetetek sok, megáll az eszem....xD szerintem meg rib*nc aki 3 hónap után adja oda a szüzességét...pfff én másfél évet " vártam vele"18 voltam az elsõnél és egyáltalán nem bántam meg...azóta is együtt vagyunk ..már 4 éve...a párom is szûz volt, és fiú létére is " kibírta a másfél évet ugyh....nekem 2 hónap kellett hogy egyáltalán hagyjam hogy megfogja a mellemxD Szerintem egy elsõ kapcsolatban egyáltalán nem természetes a másik érintése idõ kell, hogy el tud magad engedni és hogy tudjad biztos õ e az, és persze az is benne van hogy anyum igy nevelt..., de sztem nem sok az 1 év..nagyon szeretem a sexet, és elötte hónapokig pettingeltünk, mire szeretkeztünk az egész már olyan természetes volt...sztem ha lesz következõ partnerem azzal is több hónapot fogok várni...csak olyannal fekszek le akit igazán szeretek, 3 hónap az semmi...
Szerintem is sok az 1 év, bár ha fiatalok vagy távkapcsolat akkor megérthetõ. A szüzesség önmagában szerintem nem fontos, az a fontos hogy az összes alkalom gyönyörû legyen, és az mindegy hogy 14 vagy 32 évesen lesz az elsõ pillanat a lényeg a szépségén van, és attól, hogy valaki "fiatalon" szeretkezik, attól még nem biztos, hogy késõbb nem lesz orgazmusa, nekem ilyen gondom még sosem volt. A másik embertõl és a hozzáállástól függ. Az meg teljesen normális, ha valaki úgy dönt, mondjuk 17 évesen, hogy elég érett hozzá, mert ezt csak õ érezheti, az meg már nagy baj ha semmilyen érdeklõdést nem mutat a másik nem iránt.
Szerintem is az 1 év az tulzás de azt nem tudhatjuk mennyit voltak elötte együtt. Ha pl távkapcsi és havonta 1szer taliznak akor 1év az semmi...azok a lányok akik 1évig várnak normális kapcsoltban szerintem vagy szextöl (saját maguktol) vagy a kapcsolat végétõl tartanak.
Az csak téged minõsít, hogy 17 évesen 2-3 hónap után odaadod magad! Ilyen korban még elég a petting is, hogy megismerjétek a másik testét, nem kell elkapkodni, van idõ!
A kérdező hozzászólása: Jó hülye vagy!
te meg r*banc.....:D nem hiszem hogy hülye lennék..te jársz egyetemre vagy én?....remélem összeszedsz valami szaftosat ha már ilyen bunkó vagy...véleményt kérdeztél én csak leírtam...akkor meg?...
A kérdező hozzászólása: ha nemtudnád drágám, 2 évem van és megyek a képzõmûvészeti fõiskolára...!! Amugy meg elfelejtettem hozzátenni, hogy amikor 2-3 hónap után feküdtem le a csávómmal, utána még 1 évig együtt voltunk! szóval ennyit erröl! amugy meg a "jó hülye vagy"-> nem neked szántam, dehát ha magadra vetted....

Egy szűz lánynak egy szűz fiúval vagy egy tapasztalttal jobb elveszíteni a szüzességét? 17/L

Nem kérek privátokat.!! Nem tervezem elveszíteni csak úgy érdekel :)

Legjobb válasz: Én még nem voltam szûz fiúval, de úgy gondolom, hogy mivel mindkét félnek nagy dolog ez... Annak is megvan a varázsa, ha mindkettejüknek az az elsõ alkalom, de valljuk be, azért a lánynak is és a fiúnak is könnyebb dolga van, ha elsõ alkalomkor a partnere kicsit tapasztaltabb. Könnyebben rá tudja bízni magát, hiszen a másik tudja, mit csinál, és szûz fiú esetében (ahogy hallottam) gyakori, hogy idegességében egy ideig fel sem áll, szóval ez is macera... És mivel mindkettejüknek elsõ alkalom, egyikük sem tudja, mire számíthat, és ezért kicsit még bizonytalanabbak. Míg egy tapasztalt partner azért már tudja merre hány méter, és tisztában van a dolgok menetével, plusz az elsõ alkalmad egy tapasztalttal tényleg szólhat csak és kizárólag rólad. De mint mondtam, annak is megvan a maga varázsa, ha együtt vesztitek el, nyilván. :)

Én még nem voltam szûz fiúval, de úgy gondolom, hogy mivel mindkét félnek nagy dolog ez... Annak is megvan a varázsa, ha mindkettejüknek az az elsõ alkalom, de valljuk be, azért a lánynak is és a fiúnak is könnyebb dolga van, ha elsõ alkalomkor a partnere kicsit tapasztaltabb. Könnyebben rá tudja bízni magát, hiszen a másik tudja, mit csinál, és szûz fiú esetében (ahogy hallottam) gyakori, hogy idegességében egy ideig fel sem áll, szóval ez is macera... És mivel mindkettejüknek elsõ alkalom, egyikük sem tudja, mire számíthat, és ezért kicsit még bizonytalanabbak. Míg egy tapasztalt partner azért már tudja merre hány méter, és tisztában van a dolgok menetével, plusz az elsõ alkalmad egy tapasztalttal tényleg szólhat csak és kizárólag rólad. De mint mondtam, annak is megvan a maga varázsa, ha együtt vesztitek el, nyilván. :)
Azzal akitbe szerelmes!
Tapasztaltabbal. 17/L
Velem.
nem mindegy, ha csak el akarod veszíteni?
Nálunk mindketten szüzek voltunk (15L és 18F). Vele sokkal jobb volt mint azóta bárkivel, de sajnos rövid ideig voltunk együtt
Szexuálpszichológustól olvastam, hogy a lányoknak érdemesebb tapasztaltabb fiúkkal, aki már nem szûz. De ha viszont minden lánynak ezt tanácsolják, akkor a fiúk hogy fogják elveszteni a szüzességüket?
Szerintem nincs olyan akinek mindkettõben lenne tapasztalata :) Privat Vélemény: szerintem jobb ha Mindkét Félnek az elsõ. Úgy Kevésbé van az az érzés hogy mit fog szólni a másik.
Olyannal, akit szeret és õ is szereti és figyel rá.
Egy tapasztaltabbal sokkal jobb !
Tapasztaltabbal. A fiúnak figyelnie kell, és sztem ha tapasztaltabb, akkor jobban tud több felé "koncentrálni". De nem voltam még szûz fiúval, szóval ez csak tipp.
*akibe
Fingom nincs. Az általánosan elfogadott nézet az, hogy szeretnie kell a fiút és akkor tök mind1, de én a magam részérõl nem tudom, nem vagyok nõ.
ha a srác nem olyan félõs, és ért a szex anatómiájához akkor nincs szebb dolog a világon ha valakik együtt fedezik fel a másikat :) )) de persze amúgy a valóság nem ilyen, a csajoknak tapasztalt kell, olyan ez mint amikor kijössz az egyetemrõl munkaszûz vagy és csak tapasztaltakat vesznek fel elsõsorban xd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!