Találatok a következő kifejezésre: Egy fiúval a (7126 db)

Nagyon tetszik nekem egy fiú a suliból, köszönünk egymásnak, néha egymásra mosolygunk de más nincs. Mitcsináljak? Próbáljak közeledni? De hogy?

Legjobb válasz: Én is igy voltam egy fiuval 2és fél évig csak köszöntünk és mosolyogtunk egymásra nem emrtem közeledni. aztán az egyik barátnõm aki jóba volt azzal a fiuval tett pár jó lépést az érdekemben. és összejöttünk. most már 8hónapja járunk:) ha nincs is olyan aki tudnan neked segitne ne félj közeledni, nekem sem kellett volna, lehet h te is tetszel neki:)

Én is igy voltam egy fiuval 2és fél évig csak köszöntünk és mosolyogtunk egymásra nem emrtem közeledni. aztán az egyik barátnõm aki jóba volt azzal a fiuval tett pár jó lépést az érdekemben. és összejöttünk. most már 8hónapja járunk:) ha nincs is olyan aki tudnan neked segitne ne félj közeledni, nekem sem kellett volna, lehet h te is tetszel neki:)
Próbálj közelebb kerülni hozzá. Beszélgess vele akármirõl, vagy adj bármi jelet ami érthetõ, de nem túl rámenõs. Ja és persze elmondhatod valakinek (akár utalhatsz is rá) akivel mindketten sokat szoktatok beszélni. De ha közelebb kerülsz hozzá és sokat beszéltek, onnantól már bármi lehet.
Lehet h én vok az a fiú:D az nagyon vicces lenne:D Eötvös?:D
A ferfiak NEM molyognaknak. Nalunk egy dolog szamit, és ez genetikailag kodolva van: minel tobb virágot beporozni. Genetikai anyagunak minel tobbszor tovabbadni. Fekudj le vele, aztan meglatjuk mi lesz.
Feküdj le vele minél elõbb.
én is ilyen helyzetben vagyok:S mivel már köszöntök egymásnak sztem a szünetben nyugodtan odamehetnél hozzá beszélgetni, vagy fel vehetnéd msn-re is.
A kérdező hozzászólása: de hogy tudnék esetleg közeledni?
Álltalában akkor csúfolunk egy fiút , ha az tetszik nekünk .:)
1. Majdnem megkérdeztem, hogy tényleg? de belegondoltam, hogy én is szoktam vele csipkelõdni, de mindig éreztetem vele azért közben, hogy mennyire fontos számomra. Amúgy a tesztelgetés hülyeség. 17/L
Az attól függ, hogyan teszik. Lehetséges, hogy csak így akarnak elõnyösebb helyzetbe kerülni, de az én esetemben pl. ilyenrõl szó sincsen. Engem mindig a lehetõ legdurvább visszautasításokkal küldenek el mindig, amikor ismerkedni próbálok.
Ez nem esély kérdése, elmész egy olyan helyre ahol ezzel foglalkoznak, ott megmondják van e benned potenciál, és kész.
Hogy néz ki a fiú?
Ha jól néz ki van esélye. De egyáltalán nem éri meg.
A kérdező hozzászólása: 2. Válasz adó: jól néz Ki a fiú 3.válsz adó: miért nem éri meg?
Kevesebb férfi modell van mint nõi, így nagyobb az esélye munkákra külföldön. Az a legfontosabb hogy magas legyen a fiú. És ha modellkedni szeretne, hát istenem akkor tegye azt! Egy férfi modellnek jó a dolga, hiszen eléggé imponáló ha az a foglakozása hogy helyes.

Egy fiú a partról nekifutásból beugrik a móló mellett lévő csónakba. Mekkora volt a sebessége, ha a csónak 0, 5 m/s sebességgel indult el? A fiú tömege 54 kg, a csónak tömege 80 kg. Valaki valamit tudna segíteni az elindulásban? Hogy kezdjek neki?

Legjobb válasz: I (lendület) = m (tömeg) * v (sebesség) Mivel ideális esetet tételezünk fel, ezért a fiú lendületének és a csónak+fiú lendületének egyenlõnek kell lennie. Szóval kiszámítod a csónak+fiú tömeget szorozva a sebességgel a lendületet, ebbõl visszaszámolhatod a fiú sebességét, ha osztasz a tömegével. Voilá, feladat megoldva.

I (lendület) = m (tömeg) * v (sebesség) Mivel ideális esetet tételezünk fel, ezért a fiú lendületének és a csónak+fiú lendületének egyenlõnek kell lennie. Szóval kiszámítod a csónak+fiú tömeget szorozva a sebességgel a lendületet, ebbõl visszaszámolhatod a fiú sebességét, ha osztasz a tömegével. Voilá, feladat megoldva.
A kérdező hozzászólása: okés, köszi szépen, megpróbálom akkor eszerint megoldani ! :) ) remélem sikerül !

Miért gáz egy fiúnak a csőgatya?

szerintem tök jól néz ki, de mindekni leszólt, hogy milyen b*zis, pedig szerintem nem is az.

Legjobb válasz: Ez túlzás volt, Chuck Norris-nál nincs erõsebb :D Amúgy meg azért, mert feminim kinézetet ad. És egy lány - ha hetero- nem egy másik lányt keres, hanem egy fiút, aki annak is néz ki. Nálam például, aki csõgatyát hord, az szóba sem jöhet.

Ez túlzás volt, Chuck Norris-nál nincs erõsebb :D Amúgy meg azért, mert feminim kinézetet ad. És egy lány - ha hetero- nem egy másik lányt keres, hanem egy fiút, aki annak is néz ki. Nálam például, aki csõgatyát hord, az szóba sem jöhet.
Nem mondom, hogy gáz, mivel ez a divat, tehát átlagban azért nem néznek ki nagyon érte. De szerintem nem a legférfiasabb viselet. Szerintem egy srácon jobb az egyenes gatya. De igazából van olyan, akinek a csõgatya is jól áll, csak ne legyen annyira szûk, mint amilyet a lányok hordanak. 16/L
Inkább pucéran mennék suliba mintsem az emósb*zik vagy csak simán b*zik divatát kövessem.
sztem homáros eléggé
attólfügg melyik stíluson belül. egyébként nekem sincs vele bajom.
Nem gázos. N
szerintem nem gáz.mifelénk sokan hordják de sosem szólnak be nekik.
Aki nagyon b*zizik, arra mindig gyanakodva néztem. Egy igazi férfinak nem kell bizonygatni öltözékben, sem más férfiak leszólásában a heteróságát. Egy férfias férfi hordhat csõgatyát, akkor is férfias.Egyeneset és bõven lengedezõt is.
nem gáz.:D a csajoknak tetszik.:D
Képzeld el chuck norrist csõgatyában. Nemár. Persze, férfias maradna, mert hiszen, de akkor is furán nézne ki. Aki meg nem annyira férfias, mint õ (az emberiség maradéka) annak igenis kell a segítség.
A kérdező hozzászólása: 22:17 szívembõl szóltál :D
továbbra sem tartom jó ötletnek...olvasgatom itt mit írnak a népek, de ki tudja ki írja ezeket.Nem férfias az biztos.

Hogy táncoljak egy fiúval a Disco-ban? BÕVEBBEN LENT!

Szal az lenne a gondom h nem tudom h hogy táncoljak egy discoban? tudom h jön magától meg ilyenek de azért jó lenne pár mozdulatot tudni :(:) és és fiúkkal "kavarni" vis táncolni na szal tudjátok :D xD mert jött már oda hozzám több fiú is mögém és táncoltunk de nem tom h jól csinálom e vagy nem tom mert én nem éreztem h jjól csináltam volna :S szal légyszi videót vagy pár lépést letudnátok írni!! nagyon megköszönném sokat segítenétek :) 15/L

Legjobb válasz: Tánolj úgy ahogy neked jól esik! Erre aztán nincsenek szabályok!:-) Csak egyre figyelj amikor egy fiúval táncolsz, hogy: Ne úgy vonagoljatok mint akik mindjárt megb****ák egymást, mert az nagyon gusztustalanul néz ki és nem is értékelik sokan!

nem kell megmutatnod a fiúnak , hogy ideges vagy:D ez a legfontosabb am a lépések azok számtól függõen jönnek de próbáld magad dobálni XD meg miden de nehogy elvörösögy:D tuti siker:D:D$
Tánolj úgy ahogy neked jól esik! Erre aztán nincsenek szabályok!:-) Csak egyre figyelj amikor egy fiúval táncolsz, hogy: Ne úgy vonagoljatok mint akik mindjárt megb****ák egymást, mert az nagyon gusztustalanul néz ki és nem is értékelik sokan!
merre laksz? gyere el bulizni és megmutatom :) elmagyarázni nehéz... na vicceltem, szóval, egyszerû a trükk, én fiú létemre ellestem a többi sráctól hogy hogy nyomatják a csajokkal... elõbb utóbb tényleg jön magától! ne félj attól hogy kinevetnek, vagy ilyesmi, nézd a többi csajszit mit csinálnak és próbáld utánozni! ez nagyon jó taktika, még akár a parkett ördöge is lehetsz :) figyeld meg és tanulj, nem nagy ördöngösség. 23F
utolsó vagyok, még annyit hogy légy laza, ne merev, engedd el magad;)
az a legegyszerûbb ha megfigyeled más csajok hogyan csinálják a buliban. aztán próbáld meg te is, de vidd bele a saját érzéseidet. de ha már táncoltál pasikkal azok nem rohantak fejvesztve el tõled mikor táncoltatok hanem ott maradtak nem? akkor tudod hogyan is kell. élvezd a zenét és ritmusra rázd.
Már elõttem is leírták.. Figyeld a többi lányt, hogy õk h csinálják.. Én is így kezdtem :D Ha a pasi meg mögéd áll, akkor érzed, h õ milyen ritmusban és hogyan mozog, és csak annyi a dolgod, h együtt mozogj vele!
amit tudok tanácsolni, hogy ne táncolj túl gyorsan! annál jobban semmit nem utálok mikor a csaj segge úgy ver mint egy légkalapács. persze lehet ez nem mindenkinek gond.
1 liter pálinka után hidd el ráérzel :D:D
hát ha nem jön magától akkor nem értem minek táncolsz?
rázd a [email protected], mucchas marachas!!!
A kérdező hozzászólása: okéka ;) :D köszi mindenkinek a tanácsokat :) ))

Van egy fiú a suliba nem ismer engem de nekem nagyon tetszik mit tegyek, hogy egyáltalán megismerjen?

Nekem először annyi is elég lenne ha barátok lennénk.Amúgy ő 6.-os én meg 5. Nem nagy különbség...

Legjobb válasz: Ha van 1 vagy több barátod aki barátságban áll vele vagy ismerettségben akkor megkérheted hogy mutasson be vagy menj néha oda vele ahhoz a fiúhoz.Nekem sikerült már így akaratomon kívül 1 fiú havert szerezni.Vagy próbálj meg bemutatkozni neki.Próba szerencse!:)

Ha van 1 vagy több barátod aki barátságban áll vele vagy ismerettségben akkor megkérheted hogy mutasson be vagy menj néha oda vele ahhoz a fiúhoz.Nekem sikerült már így akaratomon kívül 1 fiú havert szerezni.Vagy próbálj meg bemutatkozni neki.Próba szerencse!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi de sajnos mindig elkerüljük egymást. Ismerõsei közül meg csak 2 van akit én is ismerek de egyikel se vagyok valami jóban. És eléggé félõs vagyok...De csak ilyen téren...
Kérd meg a legjobb barátnõdet õ biztos segít benne.. kérd meg hogy mutasson be vagy cseles módon próbálkozz megismerkedni vele ha félõs típus vagy ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Memi~ ...-_-
azt, hogy haverok. istenem, ilyeneket kérdezni...
ez elég zavaros lett..xD
Hogy max 14 vagy és hülyeségeket kérdezel... SEMMIT AZ ÉG VILÁGON!!!
Hannah Montanah...
Hát ez pl olyan, mint a barátomnál. Nagyon tetszik õ külsõre, de õ ugye falusi. Van ott 6-7 barátja, teljesen más a stílusuk, mint neki. De mind a 7-8an(barátomat is bele számítva) tetszenek. :D És ez se jelent semmit.
Tudod, mit jelent? Azt jelenti, hogy egy olyan fiúnak a képén, aki tetszik neked, van egy másik fiú, aki szintén tetszik neked! :OOOO Én bszrok menten!
Attól függ milyen a fiú természete
A köteli ismerõseim között van erre példa és ott mûködik. Szerintem attól függ milyen erõs a barátságuk. Ha nagyon jó barátok és túl tudnak ezen lépni akkor minden olyan lehet mint régen.
A saját példám: azért nem akart velem összejönni a srác, mert barátok vagyunk, és nem akarja, hogy vége legyen a barátságunknak... Viszont azóta kicsit elfordult tõlem. Túl kell ezen lépni, úgy látszik nem egy erõs barátság a miénk... :( 18L

Az télleg igaz hogy minnél jobban bejön egy fiúnak a lány testileg és érzelmileg is kötődik a fiú a lányhoz annál nagyobb orgazmusa lessz a fiúnak kézimunka, cumizásnál?

Mert pár napja a mostani els? bn?mmel megtörtént az els? orálszex(én kinyaltam ?t,? leszopott engem)a lényeg hogy ? annyira jól csinálta és olyan hatással volt ez rám hogy miután elkezdte alig 1 vagy 2 perc után olyan nagyot élveztem hogy teljesen beterítettem szegénynek az arcát,száját elég s?r?n...úgymond ilyen csodát még soha nem éltem át szval normális ha így történtek ezek és hogy ilyen hatással voltak rám els?re? És csak normális válaszokat kérnek nem bunkózást!!!

Legjobb válasz: ja így van, de ha betéptek elötte egy picit akkor sokkal jobb érzés minden

ja így van, de ha betéptek elötte egy picit akkor sokkal jobb érzés minden
Megnéztem volna azt a beterítést..:D nA, de ez így van, ezen nem kell csodálkozni:)
Azt tudom, hogy ez jobb, mintha magadnak vernéd ki. Na de az nem jelez semmit, hogy beterítetted az arcát, az anyag az kijön mindig, inkább az érzés ami más, (mért ezt írtad?:) )
Ne dicsekedjél!!! Örülj neki. Ebben még jócskán benne van az újdonság ereje. Lesz ez még jobb is néha, meg rosszabb is. De még a rosszabb is azért elég jó lesz! Az tény, hogy minél jobban bejön a csaj, meg minél jobban szereted, annál élvezetesebb vele minden...természetesen.. de ez nincs feltétlenül összefüggésben az orgazmus nagyságával és a kilövellt mennyiséggel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!