Találatok a következő kifejezésre: Egy fiúnak a lánytól csak (6 db)

Egy fiúnak általában a lánytól csak szex kell?

mert eddig csak ilyennel találkoztam!

Legjobb válasz: nem vannak akik szeretik is a lányt

nem vannak akik szeretik is a lányt
Nem! Mi az elsõ párommal 5 hónap után feküdtünk le egymással! Többször kezdeményeztem, de õ mindig azt mondta majd egy pár hónao után! Hidd el vannak kivételek, csak nehéz rájuk találni!Legyél türelmes!
Mint minden általánosítás, ez sem állja meg a helyét. Minden ember más, hidd el legalább annyian, vagy többen vannak, akik felnéznek a nõkre, mint akik csak kihasználnák õket.
hát... nehéz a kérdés pl. a barátom ilyen (miden lányt csak leakar fektetni) én a barátnõmre 2 évet vártam de megérte...! nem is és igen is
Nem. Bármily hihetetlen, de a férfiaknak is szükségük van az érzelmekre, de nekik mindig erõsnek kell lenni. Természetesen vannak kivételek, akikre vonatkozóan a kérdésre igen a válasz.
hogy milyen igaz? vicces a dolog... de a válasz IGEN!
Kor kérdése.Idõvel benõ a fejük... de szerencsére vanak hõsszerelmes tipusok is.Nem tudom melyik a jobb. Én mind a kettõtõl falra mászok... áz átmenet meg ritka de van! Én találtam egyet!!! :) neked is sok sikert!!!
hát ha azt veszed észre h tul hamar elkezd taõerolni akkor csak " meg akar fektetni" de ha ovatossaban " lassaban, félénkebben" csinál ijet akor szeret téged és nem csak sexelni akar!
Életkortól és a másik fél által nyújtottaktól függ. Ha a lány csak faroktartónak jó, akkor az is lesz belõle, bár én most már azt se tenném. Hogy eddig csak ilyennel találkoztál, az azért van, mert akiknek más is kell, azok lehet, hogy nem nyomulnak annyira és nem veszed õket észre.

Ha egy fiú csak testi kapcsolatot akar egy lánytól, akkor lehetséges hogy féltékeny legyen egy olyan fiúra, akivel a lány elment beszélgetni? Vagy ott már érzelem is van?

Van egy fiú aki tetszik nekem nagyon, én is tetszek neki de nem tudom pontosan hogy mit akar t?lem (lehet hogy csak testi kapcsolatot).

Legjobb válasz: Ha féltékeny, akkor vannak érzései is. Beszéljétek meg a dolgot, nehogy félreértésekre adjatok okot.

Ha féltékeny, akkor vannak érzései is. Beszéljétek meg a dolgot, nehogy félreértésekre adjatok okot.
egyet értek az elõttem szólóval. mindenképpen érdemes megbeszélni. én úgy jártam, hogy nem beszéltük meg, belezúgtam, de nem tudtam kiigazodni rajta.egyszer azt éreztem többet akar, aztán meg hogy csak barátként szeret.5 évvel késõbb egy szilveszteri bulin vallotta be, hogy azóta is szeret, de akkor már késõ volt, mert volt barátom, akivel õ is jóban volt.Igaz döglõdött a kapcsolat, de úgy éreztük nem tehetjük ezt meg vele.
Fúúú...
Nem minden fiú ugyanolyan, vannak akik különbözõek :D
Emberre válogatja magát, hogy ki hogyan fejezi ki :D
A kérdező hozzászólása: Egyik válaszból sem tudtam meg semmit.....Fõleg az elsõ kettõbõl. Csak a kérdésre válaszoljatok ha nem tudtok mit írni rá akkor inkább lépjetek túl a kérdésen.
Pedig a második válaszoló hibátlan választ adott, ment is a zöld kéz. Ahány férfi annyi válasz... Én esetemben pl nem létezik olyan, hogy csak szexet akarok, én csak azzal fekszek le, akit szeretek. Így értelemszerûen csak azt becézem, aki iránt érzek valamit. De ettõl függetlenül a következõ hozzászóló lehet pont fordítva áll ehhez


A 15-16 éves fiúk hány százaléka akar csak szexet egy lánytól? Lehet látni/ tudni valahonnan, hogy egy fiú nem csak azt akarja?

Legjobb válasz: 90- 95%. Akik nem "azt" akarják azok úgysem mernek kezdeményezni. Hány éves vagy amúgy?

90- 95%. Akik nem "azt" akarják azok úgysem mernek kezdeményezni. Hány éves vagy amúgy?
Hát nem az élet értelmét akarják diskurálni, az biztos. Ne vedd sziven, ilyenkor ez egy új dolog ami tök jó és a hormonoktól beleszeretnek kb minden nagy cicibe.
Igen, elég nagy részük. Ezért érdemesebb, ha komoly kapcsolatra vágysz egy huszonéves sráccal összejönnöd. Õk még nem is olyan idõsek, de már velük lehet komolyra építeni.
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok.. Hogy érted azt, hogy aki nem azt akarja az meg nem mer kezdeményezni?
Szerintem úgy érti, ahogy le van írva... Akik nem csak szexet akarnak nem mernek kezdeményezni. :D
hát.. lehet h nekik ez az elsõ.. kapcsolat, úgy mint nekem :) 15 évesen eleinte nekem is az volt.. 2 hónap múlva már a csaj nem tudott irányítani ;)) By: Legly
1. Újra Úgy, hogy aki nem csak "azt" akarja az mimóza vagy kocka és sehogyan sem kezdeményez. Egyébként azért irtad ki mert nem kivánod a szexet? Mégis mit vársz egy kapcsolattól?
De azért nagy részük nem CSAK azt akarja.
"aki nem csak "azt" akarja az mimóza vagy kocka" Ezzel azért vitatkoznék, ha nekem csak kielégülés kell, hason fekszek az ágyon és 2 perc alatt elmegyek, tehát csak a szex miatt én biztos nem udvarolnék egy lánynak sem, lehet hogy úgy kényelmesebb de ha elmész, utána úgyis tökmindegy, meg most az egész helyzet milyen hülyén jön ki, megdugsz egy lányt, utána meg menjen a fenébe, mert neked nem különb õ, mint minden ötödik lány, mondjuk.... Utána meg belegondolhatsz abba hogy annyira beleesnél valakibe, hogy semelyik másik lányt nem akarnád meghúzni, mert tudnád hogy a szerelemmel ellentétben olyan érzés lenne, mint ha egy élettelen valamit dugnál...

Ha egy fiu csak annyit akar a lanytol, hogy fekudjon le vele es a lany huzza az idot, meddig birja a fiu?

Fiuk ti mennyi ideig bolonditjatok meg?

Legjobb válasz: 1. Ameddig le nem fekszik vele,aztán elhúz. 2. 1 hónap,mert talál mást

1. Ameddig le nem fekszik vele, aztán elhúz. 2. 1 hónap, mert talál mást
Nekem volt egy aki másfél évig.
Meddig bírja a fiú? Attól függ. Ha a csaj egy istennõ akkor akár 1-2 évig. Viszont, ha a csaj nem olyan jó akkor csak 2-3 hónap (max).
ha szerelmes a fiú akkor sokáig:)
Ezek félreértelmezték a kérdést. Válasz: 2 hét, vagy másként 5 találkozás.
Ha a fiú megértõ, szereti a lányt; a lányon látszik, hogy nem szórakozásból húzza az idõt, illetve más jellegû intim kapcsolat van köztük (petting), akkor szerintem elhúzódhat olyan max. 1, 5 évig (de ez persze függ az életkortól is). Ugyanakkor arra is érdemes figyelni, hogy a szexuális kapcsolatból is kibukhatnak olyan dolgok, amik alapján nem vagytok összeillõek (ezért húzós a "házasságig benne biza egy farok se fordul meg"-elv).

Sok helyen hallom és olvasom, hogy sok fiú szemét, mert csak orális szexet akart egy lánytól. A lányok talán szentek ilyen téren?

Legjobb válasz: Szerintem egyik sem elítélendõ! Csak vannak fura felfogású emberek, akik így gondolják! Szerintem a fiúk és a lányok között is van az a fajta, aki csak a szexre megy!

a komentre: nem!
Csomoszor kinyaltam a barátnõn de ö nem cumizik.lehet gondolkodni szent vagy sem.
14:04 es vagyok (az elõzõ:D) A kérdésedre válaszolva: de igen elítélendõ!:) 18L
Szerintem egyik sem elítélendõ! Csak vannak fura felfogású emberek, akik így gondolják! Szerintem a fiúk és a lányok között is van az a fajta, aki csak a szexre megy!
Szerintem a mai fiúk és lányok egyátalán nem szentek! Nem lehet különbséget tenni! Már az általánosban szexelnek, mert milyen "király" dolog is az! Közben meg fogalmuk sincs az egészrõl!
Ezek a kérdések...pff:P Rengeteg mocskos szemét pasi van és rengeteg kis [email protected] is! Mind2 nemben található szemét és normális is:D Ez olyan hülyeség már, ez nem a nem kérdése...! De talán a lányok közt kevesebb van (és ezt most nem azért mondom, mert lány vagyok...!!!), mert a nõk kevésbé tudnak belemenni szexuális kapcsolatba érzelem nélkül! Persze vannak akik igen! 18L
Nem, a hülye p*csák is legalább akkora kúrógépek, csak még következetlenek is, mert eljátszák a szendeszüzet ahelyett hogy csuklóból elõkapnák a lompost. Lehet lehúzni gyökerek, attól még igazam van...
Szia!Szerintem sok féle ember létezik.Senki sem szent! De szerintem a lányoknak nem elég csak az orális sex.Több törõdést, élvezetet..követenek!Nem önzõek mint egyes pasik!
Alapból a férfi úgy van teremtve, hogy ösztönösen minél több felé szeretné széthullatni a magvait. A nõnek meg azért érzelem is kell ahhoz, hogy a pasit a magjaival együtt a testébe fogadja. Szerintem. De ezzel én nem azt mondom, hogy a pasik szemetek a nõk meg szentek. Hiszen sok pasi felelõsséget vállal a tetteiért és nagyon családcentrikus. És a nõk között is van aki sajnos teljesen felelõtlen.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha egy lány tegyük fel csak orális szexet akar egy fiútól, akkor az nem elítélendõ?
igen, a lányok szentek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!