Találatok a következő kifejezésre: Egy fiúnak a lánytól (26 db)

Ha első csók előtt (mármint a 2 ember között első, de egyébként egyiküknek sem első az életében) megkérdezi a fiú a lánytól, hogy "megcsókolhatlak? ".

..akkor az nem illúzióromboló valamilyen szinten szerintetek? mert szerintem kicsit az. úgy elronthatja a \'pillanatot\'. kiváncsi volnék mások véleményére is ezzel kapcsolatban.

Legjobb válasz: Nem kell kérdezni. Olvass vissza - tökéletes leírások születtek, hogyan lehet ezt megoldani.

Nem kell kérdezni. Olvass vissza - tökéletes leírások születtek, hogyan lehet ezt megoldani.
hat szerintem ront a dolgokon
Ezt szerintem se kell kérdezni és valóban egy kicsit hülyén jön le.
Hát lehet h kicsit illúzióromboló, de örülj annak, h figyel rád, és csak azt szeretné, amit te is, és hogy boldog légy.:)
Nalunk is ugy volt a mostani fiummal, es nem rontott semmin.
VALAMILYEN SZINTEN bármi igaz. Például 0 szinten rontja a dolgokat egy ilyen kérdés, ha megfelelõ hangnemben teszik. Lehet nem akart rárontani a lányra, mert nem volt biztos benne, a másik mit érez éppen, és ha elég lágyan kérdezik meg, nem lesz tõle rosszabb. Akinél ez elrontja a pillanatot...
Szerintem nem kell szegyelni.. de eleg rombolo lehetett olyan kis benas... nem ertem jol a kerdest.. nem tudom ki mit modnott de nem kelett volna emgkerdeznii !!!!! ezzel nagyon elrontottad a pillanatot.. de msotmar m1`... maskor ne kerdezz semmit csak csukd le a szemed es nyitsd ki a szad...
A kérdező hozzászólása: nem azt kérdeztem kell-e kérdezni. azt kérdeztem ha már megtörtént az hogy megkérdezte, akkor az szerintetek jó-e vagy valamilyen szinten elrontja a dolgot.
A kérdező hozzászólása: oké, kösz a válaszokat. egyébként nem én kérdeztem meg, én lány vagyok. és azt sem írtam hogy tõlem kérdezték. na, igazából csak kíváncsi voltam. ennyi. kösz mégegyzser.

Miért kezd ki egy fiú egy lánnyal (flörtöl), ha utána meg ha a lány reagál, akkor a fiú azt mondja, hogy fél a lánytól?

Miért félelmetes egy fiúnak az,hogy a lánynak is tetszik a fiú?

Legjobb válasz: egy pasi sok mindenért félhet egy lánytól. nem tudom hány évesek vagytok és mennyire vagytok tapasztaltak, de az írásod alapján arra következtetek hogy tizenéves és kicsit tapasztalatlan vagy akár kezdõk vagytok. a srácok ebben a korban 1 ideig lehet magabiztosak tudnak lenni, teszik a fejüket, de amikor megkapják a pozitív visszaigazolást, megijednek mert tudják hogy most lépniük, tenniük kéne valamit. ezen a ponton a tapasztalatlanságából adódóan leblokkol, nem tudja hogy kell randira hívni vagy ilyesmi:)

egy pasi sok mindenért félhet egy lánytól. nem tudom hány évesek vagytok és mennyire vagytok tapasztaltak, de az írásod alapján arra következtetek hogy tizenéves és kicsit tapasztalatlan vagy akár kezdõk vagytok. a srácok ebben a korban 1 ideig lehet magabiztosak tudnak lenni, teszik a fejüket, de amikor megkapják a pozitív visszaigazolást, megijednek mert tudják hogy most lépniük, tenniük kéne valamit. ezen a ponton a tapasztalatlanságából adódóan leblokkol, nem tudja hogy kell randira hívni vagy ilyesmi:)
A kérdező hozzászólása: a fiú 24, én 22

A lányoknak miért gond az ha egy fiú le akarja fektetni őket? Mi a gond azzal ha egy fiú örömöt akar adni és kapni egy lánytól?

Szeretnék őszinte válaszokat. Nekem valahogy nem tűnik sem erkölcstelennek sem elitélendőnek ha két független ember egymásnak örömöt okoz.

Legjobb válasz: Mert nem csak 5 perc örömöt szeretnénk, hanem biztonságot, szeretetet.

Mert nem csak 5 perc örömöt szeretnénk, hanem biztonságot, szeretetet.
Nincs ezzel baj, csupán 1. lehet a lány nem akar lefeküdni a pasival, mert nem szereti, nem tetszik neki, nem bízik benne, nem gondolja, hogy megbízható, azt hisze nem fog figyelni rá az ágyban, stb stb. 2. lehet le akar feküdni vele de komoly kapcsolattal együtt.
Ne hidd azt, hogy mindenki úgy gondolkodik, mint te. Sok lány ezt nem úgy fogja fel, hogy örömöt kapjanak és adjanak, hanem pont úgy, hogy a fiú kihasználja õt és csak egy tárgynak nézi, amit megd*ghat. Mellesleg igaza is van.
Igen ám, csak a lányok kapcsolatot szeretnének és nem csak egy kalandot, hogy megdugják õket. Nekik ez mást jelent mint nekünk pasiknak.
Mert szerelmet akarnak, egy olyan srácot, aki mellett biztonságban érzik magukat, és aki csak õket szereti. Ez mindig is így volt.
Nekem nincs ezzel semmi bajom, csak azzal mikor egy olyan pasi akar magára erõltetni ezzel a dumával akitõl undorodom és taszít. Köszönöm, de olyantól én semmiféle örömöt nem akarok se kapni se adni.
A kérdező hozzászólása: Ebben tökéletesen igazad van. 10 perc ismeretség után nem lehet azt elvárni, hogy kölcsönös örömöt akarjunk egymásnak.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek jogában áll eldönteni, hogy ki tetszik neki. Én sem feküdnék le minden nõvel.
Nekem nem gond, nem tartom se erkölcstelennek, sem elítélendõnek. Nem vagyunk egyformák. Az viszont fontos, hogy kölcsönösen tiszteljük és kedveljük egymást, másként mi a fenéért akarnék valakinek örömöt okozni és õ miért akarna nekem? Ebbõl persze feltételezhetõ, hogy szükséges némi ismertség is, idegennel, 10 perc ismertség után biztos nem mûködne.
Hát neked még sokszor fel kell kelned, hogy egy kicsit is megértsd mirõl magyaráznak itt sokan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Bevallom, nekem voltak egyéjszakás kalandjaim, de egyáltalán nem élveztem (bár fizikailag igen, de ez édeskevés). A nõi szexualitás alapvetõen más. Nekünk fontosa a partner személye, a vonzalom, a kötõdés, azzal tudjuk csak élvezni, aki iránt érzünk is valamit. Nem kell halálosan szerelmesnek lenni, de kell valamilyen szintû érzelmi kötõdés, biztonságérzet ahhoz, hogy igazán el tudjuk engedni magunkat. Anélkül csak reszelés az egész, értelmetlen, felesleges. A fizikai kielégülés egy nõ számára nem olyan lényeges, mi a lelki kielégülést keressük, ez okoz örömet. Persze vannak kivételek, de az általános tendencia ez.
Hát marhára nem ott kezdõdik...
A kérdező hozzászólása: "Hát, ezek szerint mi bevállaljuk ezt a rizikót, bocs.... Had döntsük el mi." Én a kérdésemmel nem rábeszélni akarom õket csak kíváncsi vagyok a lányok véleményére. nem kell magas lóról beszélni mert nem azon vagyok, hogy bárkinek is könyörögjek. Mindig lehet olyan nõt találni aki ezt megteszi de engem a többség véleménye érdekel.
Jajj istenem, ez azért nem így megy. Ahhoz hogy egy lány lefeküdjön a pasival ahhoz vonzódnia kell hozzá, elsõsorban a külsejéhez a kisugárzásához ha nem tetszel neki nem fog veled dugni ezt a marhaságot. Te lefeküdnél egy 10 mázsás tehénnel? nem hinném..
Én megadnám nekik a biztonságot és a szeretetet is, a tartós komoly kapcsolatot fõleg, de engem valahogy mindig elkerül a szerelem és a nõk is.:(
Én ismertem olyan csajt, aki csak szexet akart nem biztonságot. Pedig hát kinézetre nem mondtad volna ezt róla.
A kérdező hozzászólása: Miért nem lehet szex kapcsolat nélkül? Mi abban a jó ha udvarolgatunk hónapokig aztán kiderül, hogy nem kedveljük vele a szexet? Akkor jobb ha szakítunk?
Hát, ezek szerint mi bevállaljuk ezt a rizikót, bocs.... Had döntsük el mi.
remélem nem minden férfi olyan, mint te...
A kérdező hozzászólása: A biztonság nem ott kezdõdne, hogy nagyon élvezzük egymást nem nem akarunk mással lenni?
akkor gond, ha a pasihoz bottal se érnék hozzá. márpedig az esetek 99, 9%-ában olyanok jönnek oda. a maradék meg, aki tetszene, annyi lánnyal volt már, hogy elgondolkozok rajta megéri-e bekockáztatni vmi aids-et tõle. és erre mindig határozottan Nem-et mondok.
Nem, nem ott kezdõdik. :D
"Mert nem csak 5 perc örömöt szeretnénk, hanem biztonságot" Ha valakivel 5 percig tart az öröm, arra én se vágynék túlzottan. :P


Ha egy fiú csak testi kapcsolatot akar egy lánytól, akkor lehetséges hogy féltékeny legyen egy olyan fiúra, akivel a lány elment beszélgetni? Vagy ott már érzelem is van?

Van egy fiú aki tetszik nekem nagyon, én is tetszek neki de nem tudom pontosan hogy mit akar t?lem (lehet hogy csak testi kapcsolatot).

Legjobb válasz: Ha féltékeny, akkor vannak érzései is. Beszéljétek meg a dolgot, nehogy félreértésekre adjatok okot.

Ha féltékeny, akkor vannak érzései is. Beszéljétek meg a dolgot, nehogy félreértésekre adjatok okot.
egyet értek az elõttem szólóval. mindenképpen érdemes megbeszélni. én úgy jártam, hogy nem beszéltük meg, belezúgtam, de nem tudtam kiigazodni rajta.egyszer azt éreztem többet akar, aztán meg hogy csak barátként szeret.5 évvel késõbb egy szilveszteri bulin vallotta be, hogy azóta is szeret, de akkor már késõ volt, mert volt barátom, akivel õ is jóban volt.Igaz döglõdött a kapcsolat, de úgy éreztük nem tehetjük ezt meg vele.

Mit mondanátok az alábbi kérdésre? Van egy fiú aki megkérdezi a választott lánytól, hogy "te mit csinálnál, ha nem érdekled azt a fiút, aki téged érdekel? " Erre ti mit válaszolnátok?

Legjobb válasz: Az kimaradt, hogy a lánynak is tetszik az a fiú. Végül is az lenne a lényeg, hogy a srác kíváncsi, hogy hogyan udvaroljon a lánynak.

A kérdező hozzászólása: Az kimaradt, hogy a lánynak is tetszik az a fiú. Végül is az lenne a lényeg, hogy a srác kíváncsi, hogy hogyan udvaroljon a lánynak.
Ütköztetve irtad a kérdést, pontosíts.
A kérdező hozzászólása: Hú, a srác kérdezi azt a csajt aki tetszik neki. A csajnak is tetszik a srác. A srác: úgy gondolja, hogy a csajnak õ nem tetszik. Megkérdezi(a srác a csajtól), "te mit csinálnál, ha a kiszemelt fiút nem érdekelnéd?" Remélem így világosabb.

Szerintetek tönkretesz egy fiú lány közötti barátságot, ha a fiú megkérdezi a lánytól, hogy ebből nem-e lehetne több?

Én vagyok a fiú :) régóta ismerjük egymást és ez tényleg nem párkapcsolatnak indult. Akkor még neki is volt pasija, meg nekem is barátnőm, de már mindketten egyedül vagyunk. Nem azt mondom hogy fülig szerelmes vagyok belé, csak azt hogy el tudnék képzelni többet. Egy laza párkapcsolatot, amiben együtt töltjük a szabadidőnk, együtt megyünk ide-oda, nyarat közössé tesszük, nem csak mint barátok beszélünk időről időre. Azért a nyár mert nyár végén mindketten másfele megyünk egy fél évre, akkor szerintem nem lesz értelme fenntartani a kapcsolatot. Bár ki tudja... Szóval ha ezt így megkérdezem a lánytól, akkor ez sértő lehet számára valamilyen szempontból? Nem fog a barátság rovására menni, hogy én ezt megkérdezem? Én tényleg nem esnék mély depresszióba attól ha nemet kapok, nem mondanám, hogy nem érintene meg kicsit se, de tudnék mindent úgy csinálni mint mielőtt megvolt ez a beszélgetés? Vélemény?

Legjobb válasz: innentõl új dimenziókba lép a kapcsolatotok az biztos. mivel ha ilyet kérdezel, elindítasz a másikban is egy csomó gondolatot meg érzést(lehet az düh, harag is), mert õ csak tényleg barátként tekintet rád, akkor lehet jobb lett volna ha meg sem kérdezed. ha vkinek ilyen kapcsolata van, akkor sztem mindig a lány az aki eldönti és õ is hozza fel h lehet e több mint barátság.

innentõl új dimenziókba lép a kapcsolatotok az biztos. mivel ha ilyet kérdezel, elindítasz a másikban is egy csomó gondolatot meg érzést(lehet az düh, harag is), mert õ csak tényleg barátként tekintet rád, akkor lehet jobb lett volna ha meg sem kérdezed. ha vkinek ilyen kapcsolata van, akkor sztem mindig a lány az aki eldönti és õ is hozza fel h lehet e több mint barátság.
#8-as vagyok. igazából, szerettem volna vele fenntartani a kapcsolatot de megsértõdött és soha nem hallgatott végig. aztán pár hét elteltével odajött hozzám és bocsánatot kért, én pedig örültem neki h újra barátok lehetünk. csak sajnos elsõ alkalommal rá kellett jönnöm h nem tudok vele soha többé olyan jóban lenni mint az incidensünk elõtt. nem tudtam vele jól elleni mert egyszerûen zavart a tény h többet szeretett volna a barátságnál. és innentõl kezdve akárhogy próbáltam ugyanolyan szintre felhozni a kapcsolatunkat, nem tudtam. és az is ott volt még ráadás rosszként h mindig arra gondoltam h semmi személyesebbet nem mondhatok neki mert akkor lehet h újra bepróbálkozik. és nem is 1 olyan barátnõm meg fiú ismerõsöm van akiknél ugyanez volt és nem tudták megtartani a jó kapcsolatukat. bocsi h ennyire hosszan irtam. a lényeg igazából az h szerettem volna, de lehetetlen volt.
A kérdező hozzászólása: Egy különbség van szerintem, hogy én nem sértõdnék meg ezen, mert nem vagyok fülig szerelmes. Itt csak az a kérdés, hogy õ mit gondolna. Te hajlandó lettél volna fenntartani a barátságot, miután rákérdezett nálad a srác?
én a helyedben nem kérdeznék rá addig amig nem vagyok 100%ig biztos abban h a lány is ugyanúgy érez. lány vagyok és ismerem ezt a szituációt. volt egy nagyon jó fiú barátom, de én õt tényleg csak és kizárólag barátként vagy testvérként kezeltem és nem is tudtam volna többett elképzelni vele. aztán egyszer rákérdezett arra h mi esetleg lehetnénk-e többek mint barátok. én erre köpni-nyelni nem tudtam és miután elmúlt a kezdeti sokk, rákérdeztem h ezt most komolyan gondolta-e. erre õ mondta h igen és megkért h válaszoljak neki. elmagyaráztam neki h nagyon szeretem, de csak barátként és semmi több. kiváncsiságból feltettem neki a kérdést h mibõl gondolta h én is úgy érzek ahogy õ? (mint utóbb kiderült, fülig szerelmes volt belém) és õ is ugyanilyen dolgok miatt hitte h lehetne köztünk több is, mint amiért te. a kis incidensünk után alig szóltunk egymáshoz..és ez az egymással nem beszélés azóta is tart:/ azt javaslom h alig észrevehetõen puhatolózz a lánynál ezzel kapcsolatban és ha biztos vagy h mindketten ugyanazt érzitek akkor kérdezd csak meg:) ne kövessétek el ugyanazt a hibát amit mi...hajrá és sok boldogságot.!!:)
Mihelyt leírtad az, hogy "Azért a nyár mert nyár végén mindketten másfele megyünk egy fél évre, akkor szerintem nem lesz értelme fenntartani a kapcsolatot. " Attól kezdve tényleg nincs értelme az egésznek.
Ah-ah-ah! Ne olyan hevesen. Bar mar igy is eleget agyaltal ezen, meg egy kicsi agyalas nem fog artani. En is valami hasonlo helyzetben voltam, ugyh leirom h mit gondolok. Eloszor is az elso hozzaszoloval egyetertek, kiveve az utolso soraval. A leirasod alapjan nem is kell semmit sem megkerdezni tole, egyszeruen kezdj el tobb idot tolteni vele, ezt eszre fogja venni es ha valoban akar toled tobbet, akkor azt tudatni fogja veled. Testbeszed, stb. Ne vard h konkretan kimondja. Viszont az ilyen hasonlitgatasokat, amit te jelnek veltel tole, h 'nekem olyan pasik jonnek be, mint te' ne feltetlenul vegyel jelnek. Az igazsag az, h amig el nem mondja h volt e mogott valami tobb e, addig nem fogod tudni. Mert lehetett teljesen artalmatlan is, es o csak arra gondolt h 'hat kulsore olyan mint te'. En ezt ajanlom, tolts vele tobb idot, mindenfele idotoltessel es nezd meg h hogyan reagal rad, amikor teljesen egyertelmuve valt szamara h milyen sokat akarod latni. Ha alig var h lasson, akkor valoszinuleg van eselyed, es akkor viheted el egy dunaparti vacsorara (vagy akarmire).
velem volt ilyen. és egyikünk sem lépett a nagy dilemma miatt... de utólag, pár évre rá valahogy szóba került, és kiderült hogy mindketten ugyanazt akartuk. De hát így nem lett belõle semmi
Hajrá, és sok boldogságot Nektek:)
A kérdező hozzászólása: hát köszi a választ! csak egyszerûen felõle se tudom eldönteni, hogy ez sima barátság, vagy esetleg több? olyan megnyílvánulásai vannak idõnként, amibõl arra következtetek, hogy õ is benne lenne többen is. Például múltkor volt egy olyan, hogy az olyan pasik jönnek be neki mint én... ezt nem konkrétan így mondta... (nekem a magas kék, szemû vastag karú szõke hajú... stb.) így elkezdte leírni az ideálját, ami pont rám illett. Most ezt azért mondom, mert ha elmagyarázom neki, hogy hogyan jutottam idáig, szerintem elég erõs jelek voltak, stb... és hogy ne haragudjon hogy félreértettem, csak szerintem nem alaptalanul túlkombináltam a dolgot, azután elõfordulhat, hogy azt mondja inkább ne találkozzunk annyit, és a barátságnak annyi? A másik hogy te mit csinálnál a helyemben? szerintem ha már ez így alakult bennem, akkor mindenképp érdekes felhoznom a témát nem? nem érdemes ezt halogatni
Nincsenek szerintem efféle törvényszerûségek, hogy egy cselekedet biztosan mit fog eredményezni. Miért? Olyat is tapasztalnak sokan, hogy szerelembõl lesz barátság. Barátságból is kialakulhat szerelem, laza és szoros kapcsolat is. Sõt olyat is el tudok képzelni, hogy barátságból kialakul szerelem, aztán abból ismét barátság. Ezek mind attól függnek, milyenek az emberek szokásai, milyen a viselkedése. Régóta ismered, tehát tudnod kell nagyjából mire számíthatsz tõle.
Szerintem ez nagyon sok mindentõl függ, de egy barátságot és LAZA kapcsolatért egészen biztosan nem áldoznék be. Ha komolyan gondolnád, akkor esetleg. Én is elmesélem a sztorimat. 22 éves vagyok, az egyetem elején ismerkedtem meg egy sráccal, aki évfolyamtársam volt, de más szakra járt. Nagyon jóban lettünk, de mindkettõnknek bonyolultan alakultak a dolgai, ezért nem lett semmi, aztán neki barátnõje lett én pedig lemondtam róla mint srácról, aztán nekem is lett párom. Átalakult a közöttünk lévõ kapocs egy erõs barátsággá, soha nem lett kimondva, hogy mi valaha is éreztünk egymás iránt többet, nem is történt semmi közöttünk. Aztán nem olyan régen a srác abszolút meglepetés szerûen elõállt a témával, hogy õ kezdetek óta oda volt értem meg vissza és totálisan sokkolódtam. Persze valahol sejtettem, de sosem gondoltam, hogy ezt valaha is kimondaná, pláne hogy elõtte nap láttam az ex barátnõjével kézen fogva sétálni. :) Elmondta, hogy valójában mindig is közelebb álltam hozzá, mint a barátnõje (akivel 3 évig együtt volt), na ettõl sokkolódtam igazán, közöltem is vele, hogy azért ez durva, ilyet ne mondjon... Mivel megszólalni nem bírtam így megbeszéltünk egy másik alkalmat, néhány nappal késõbbre, amikor ismét elõszedjük a témát, így is lett. Igazából felnõtt emberek módjára sikerült lerendeznünk, megbeszéltük a múlt nagy történéseit, hogy mindketten bejöttünk egymásnak még sem tettünk semmit, amikor szinglik voltunk, nekem most párom van és bár tudja, hogy sz*r a kapcsolatunk, azért ez nem ilyen egyszerû. A lényeg, hogy elutasítottam. Õ ezt megértette és elfogadta, aztán azt is megbeszéltük, hogy õ ettõl még szívesen beszélgetne velem továbbra is, én is. A kapcsolatunk talán annyiban változott, hogy még szorosabb és bizalmasabb lett, mint azelõtt, habár a párkapcsolati problémáimmal már nem traktálom õt, amióta tudom, hogy mi a helyzet.

Ha egy fiu csak annyit akar a lanytol, hogy fekudjon le vele es a lany huzza az idot, meddig birja a fiu?

Fiuk ti mennyi ideig bolonditjatok meg?

Legjobb válasz: 1. Ameddig le nem fekszik vele,aztán elhúz. 2. 1 hónap,mert talál mást

1. Ameddig le nem fekszik vele, aztán elhúz. 2. 1 hónap, mert talál mást
Nekem volt egy aki másfél évig.
Meddig bírja a fiú? Attól függ. Ha a csaj egy istennõ akkor akár 1-2 évig. Viszont, ha a csaj nem olyan jó akkor csak 2-3 hónap (max).
ha szerelmes a fiú akkor sokáig:)
Ezek félreértelmezték a kérdést. Válasz: 2 hét, vagy másként 5 találkozás.
Ha a fiú megértõ, szereti a lányt; a lányon látszik, hogy nem szórakozásból húzza az idõt, illetve más jellegû intim kapcsolat van köztük (petting), akkor szerintem elhúzódhat olyan max. 1, 5 évig (de ez persze függ az életkortól is). Ugyanakkor arra is érdemes figyelni, hogy a szexuális kapcsolatból is kibukhatnak olyan dolgok, amik alapján nem vagytok összeillõek (ezért húzós a "házasságig benne biza egy farok se fordul meg"-elv).

Ha egy fiúnak feláll a farka egy lánytól, akkor abba szerelmes?

És mi van akkor ha egy fiúnak nem áll fel annak a lány látványától, akit elméletileg szeret? Akkor nemis szereti igazán? :( Illik rá kérdezni a barátomtól hogy állt-e már neki fel a farka ha a közelemben volt?( Még nem szexeltünk) Elszomorít ha rágondolok hogy más lánytól már felállt neki és tőlem meg még biztos nem. :(

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
18 évesen még csak itt tartasz?:D
Mi van veled?
Na, te már megint kombinálsz :) Egy fiúnak akkor áll fel a farka, ha szexuális vonzalmat érez, de nem is kell hozzá egy jó csaj, néha elég egy feszes popsi. Tehát ilyenkor a srác nem a popsiba szerelmes, hanem csak jól megrakná ;) A szerelem és a szexuális vonzalom más tészta, persze kéz a kézben járnak, de nem fog neki felállni mindig, amikor meg lát. Az pedig, hogy még nem szexeltetek nem jelenti azt, hogy tõled nem áll fel (valószínûleg, ha nem érezne irányodba vonzalmat, akkor nem járna veled, vagy netán pénzes vagy?)
Édesem, gyerek vagy még. Ha egy férfi szeret egy nõt, akkor is elõfordul, hogy nem áll fel neki (stresssz, szorongás, megfelelési kényszer, potenciazavar is lehet stb). Nyugodj meg a férfiaknál természetes, hogy ha látunk egy bombanõt, akkor arra felállhat a farkunk akár a buszon is, vagy utcán. Ettõl még téged szeret a pasid. Nem illik megkérdezni, hiszen érzed a közeledben ha áll neki :D
Ha feláll neki, az egy természetes reflex. Lehet hogy téged szeret, de attól még látja egy másik nõn hogy szép-e. Ettõl még téged szeret, de a teste jelez. Nyilvánvaló hogy rád is állt már fel neki.
gyerek vagy
Ajjaj. Ne haragudj de alapvetõ anatómiai dolgokkal nem vagy tisztában! A férfinak két dologtól van merevedése, egy nõtõl, és minden mástól :D Napjában többször is spontán is felállhat. És mielõtt kinevetnéd, vagy elhagynád ha az elsõ szexnél neki nem mûködik: Ha izgul, parázik, nagyon stresszel, hogy jó legyen veled, akkor sem fog neki mûködni! A merevedés halála a szorongás. Egy nagyon jó tanács: Alaposan járd körbe, olvass sokat, és kérdezz, mielõtt szexre kerülne a sor, mert sok a fehér folt.
mondd h kamu a kèrdès :D ennyire fogyatèkos nem lehetsz...
ha föláll, az lehet az is, hogy csak jól megb.aszná, de nem szerelmes belé....szóval nem kell aggódni:)
Ügye ezt te sem gondoltad komolyan :D
Nem. Attól áll fel, akit megkívánok.

Ha egy fiú zavarba jön egy lánytól, mik a jelei?

mert ma pl az volt velem, hogy van egy fiú, akivel szoktam dumálni, nagyon bejön, és ma az udvaron elmentem mellette, rögtön megkomolyodott és zavartan elkapta a fejét... ez jelenthet valamit??

Legjobb válasz: Bejössz neki , csak nem akarja kimutatni az érzéseit :D

Bejössz neki , csak nem akarja kimutatni az érzéseit :D
lehet hogy elpirult. Tegnap nekem is egy srác:DD
Dadog, nem jut szóhoz, ideges, verejtékezik. Nálam ez a jelei 18/F
grimaszolás! Idegesség! Izzadás! Bénázás! Hülyeségekrõl beszélés! Hang remegés, elcsuklás! Kéz hidegnek levés, vacogás, pirulás vagy elfehéredés. Indokolatlan nevetgélés. Jaj de szomorúnak levés, mikor ezekért beégés.

Ha egy fiú nem akar a lánytól semmit, akkor miért bámulja állandóan, miért keresi a társaságát? Miért kell félrevezetni a lányt? Mikor ő meg beleszeretett a fiúba

Legjobb válasz: A legvalószínûbb, hogy téves a diagnózis, és nagyon is akarna valamit, csak a gátlásai miatt nem mer kezdeményezni, esetleg nincs ötlete, hogy tegye. Van más lehetõség is. Például az, hogy tényleg nem akar semmit, csak legelteti a szemét. Teljesen érthetõ, ha van mit nézni a lányon.

Szerintem megõrültek a fiúk (tisztelet a kivételnek). Nagy társaságban ugyan az a fiú szemezett velem (jó pár hete heti 1-2 alkalommal. 8-ból 7x õ kezdeményezett szemezést. Eleinte nem is tetszett. Vagy 5-6 alkalom után figyeltem fel. Volt, hogy 10-12mp-es is volt és csillogtak a szemei. Iszonyúan. Kis ráncolódás a szeme alatt. Olyan õszintének tünt. Nincs senkije. Erre késõbb kiderült, hogy nem akar semmi (egy nem-el lerendezte). Megjegyezem, hogy rá néhány percre már újra követett a szemével. Nem értem, de nem is érdekel már. Nem tudom mire jó ez neki, mert nemcsak simán rámnéz, hanem ha mp-ig tart, míg zavarba nem hoz..... Szóval inkább menekülök tõle. Nem hiszem hogy ennyire félénk lenne, inkább jó játék voltam. Pedig nem olyan tûnik. És nem vagyunk már gyerekek (30-asok).
A legvalószínûbb, hogy téves a diagnózis, és nagyon is akarna valamit, csak a gátlásai miatt nem mer kezdeményezni, esetleg nincs ötlete, hogy tegye. Van más lehetõség is. Például az, hogy tényleg nem akar semmit, csak legelteti a szemét. Teljesen érthetõ, ha van mit nézni a lányon.
Attól, hogy látja rajtad még nem feltétlen "kell" lépnie. Valószínûleg ahhoz félénk, hogy kezdeményezzen, vagy bevallja mit érez irántad. Légy türelemmel.
Honnan tudod, hogy nem akar tõled semmit sem? Lehet nem mer közeledni feléd!
olyannak* (félreírtam)
"akkor miért bámulja állandóan" Lehet hogy csak kancsal és úgy tûnik mintha a lányt nézné...
Szia, nálam is ez a szitu, szerintem is csak azért nem lép, mert megszokta, hogy nem kell csinálnia semmit, a lányok mindent megtesznek helyette. Amúgy elég idegõrlõ egy állapot tud lenni :-/
mert biztos megszokta, hogy a lányok kezdeményeznek nála, a kisujját sem kell mozdítania...
A kérdező hozzászólása: szerintem látja rajtam hogy mi van és akkor miért nem lép?
Még annyit, hogy közelrõl meg lesüti a szemét, mintha rám se merne nézni. És akkor mégis azt mondta valakinek, hogy nem akar semmit. Gondolom csak nem lódintott? No legyen az már az õ baja! No mind1 már elmúlt. Még jó hogy nem tápláltam érzelmeket. Csak utálom, ha játszanak velem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!