Találatok a következő kifejezésre: Egy fiú nem él a közelemben (4 db)

Egy fiú aki nem él a közelemben járni szeretne velem, de félek hogy anyám nem engedné meg ezt a kapcsolatot. Õ 15 én 13éves vagyok. Mit tegyek?

A fiú különben azt is mondta hogy anyámnak nem is lenne muszáj tudni err?l a dologról, de én nem szeretnék ekkora titkot anyám el?tt!!!Mit tegyek???

Legjobb válasz: A fiu sokat mond...ha baratod van azt illo tudja edesanyad, foleg ilyen fiatalon. Ha "jarsz" ezzel a sraccal mond el edesanyadnak, mi titkolni valo van benne? ha ugy dontotok baratkoztok akkor igenis mutasd be neki...amugy meg nincs mit titkolni...nem akarok rossz lenni de a fiu miert nem akarja megismerni anyukadat, nekem buzlik a dolog...vigyazz magadra ilyen fiatalon, kivel s mit csinalsz...UDV

A fiu sokat mond...ha baratod van azt illo tudja edesanyad, foleg ilyen fiatalon. Ha "jarsz" ezzel a sraccal mond el edesanyadnak, mi titkolni valo van benne? ha ugy dontotok baratkoztok akkor igenis mutasd be neki...amugy meg nincs mit titkolni...nem akarok rossz lenni de a fiu miert nem akarja megismerni anyukadat, nekem buzlik a dolog...vigyazz magadra ilyen fiatalon, kivel s mit csinalsz...UDV
a szüleim 16 éve korom elõtt egy kapcsolatomról se tudtak :) de a távkpacsolatok ritkánt mûködnek
Ha távolabb lakik akkor mindenképpen jó ha ismerik a szüleid, ha jó kapcsolatuk van vele, ez megkönnyíti a találkozásokat, hogy hétvégén elmenj hozzájuk vagy õ menjen hozzátok, szóval szerintem el kéne beszélgetned errõl a fiúval hogy õ akkor mit is akar és hasonlók, ne titkolózzatok, az nem vezet jóra, csak arra hogy a születitek nem bíznak majd meg bennetek és a késõbbiekben ez nem fog jól jönni.
Szerintem igen. De hívj föl inkább orvost.
mindenképpen vedd be, jó esélyed van a terhességre. gratulálok okos vagy.
Ne vedd be, kell a népgazdaságnak a sok gyerek. Szerinted ki fogja a nyugdíjadat fizetni??? Tudod, hogy a nyugdíjkassza idén márciusban kifogyott? És azóta hitelekbõl fizetjük a nyugdíjakat? He? Esemény utáni tabletta, az. D.gni, szórakozni azt lehet, a tabletta meg majd segít. Száalmas. Tessék felnevelni azt a babát.
Vedd be minnél hamarabb, mert csak 3 napod van rá, minnél késõbb veszed be, annál gyengébb a hatás :S Velem is megtörtént (igaz nem ittasan, és nem is gumi nélkül), nálunk elszakadt a gumi. Bementem egy tiniambulanciára, ott nagyon készségesen, felírták a receptet. Rigesoft a neve, 2 kis tabletta, de elõtte egyél, mert a nagy hormontartalom miatt ledönthet a lábadról :S
Végül is akkor minek tetted fel a kérdést? Az elsõ válaszolók mind azt javasolták, hogy vedd be, erre leírod, hogy nem akarod bevenni. Mi értelme van a kérdésednek, ha nem fogadod meg mások tanácsát??
vedd be, biztos ami biztos
ej ha, jobban jársz ha nem kérdezel ilyeneket, mert téged is le hordanak lotyónak, ugy mint engem!!!!! ez az oldal mostanában, abból áll, hogy azt nézik, hogy kit lehet lenézni, és leoltani!, szerintem vedd be a gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: ajh basszus, annyira félek, hogy ilyen hülye voltam!régen a barátommal sokszor voltunk így együtt, nem volt semmi!de most új partner...félek ha bevállalom a rizikót, baj lesz, nme éreztem mikor ment el pontosan.nem szeretném bevenni az esemény utánit, már lehet le is késném ha ma nem jutok el dokihoz...lehet nem is lenne rá szükség, de a lehet az elég bizonytalan, tanácstalan vagyok:( azt hiszem életem legszörnyûbb bizonytalan 2 hete áll elõttem
jól van már, te meg elöttem válaszoló, azért vagy itt hogy tanácsokat osztogass, nem kell egybõl le libázni a másikat, szokjatok már le errõl a cigánykodó stilusról,
Amíg itt kérdezgetsz régen elmehettél volna dokihoz tanácsot kérni ezügyben te kis buta liba!Mellesleg ha már voltál ilyen hülye és felelõtlen, akkor nem az itt adott válaszok alapján kellene eldöntened, hogy mit tegyél(már régen késõ), hanem spuri ezerrel a megoldáshoz(Doki)!!
Nem te vagy az egyedüli aki hibázott hanem még sokan mások...Egyszer én is kellett 72órás tabit bevegyek. Még mindig sokkal jobb mint egy abortusz hidd el én tudom....
Haha, három napod van bevenni és neked a harmadik napon jutott el a tudatodig, hogy lehet kellene. Jézus ereje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy nagyon felelõtlen voltam, nem vagyok általában ilyen!Megfogadtam a tanácsokat és az okos döntés mellett maradtam...felirattam a gyógyszert(rigesoft) és már be is vettem az elsõt, így már remélem nem lesz semmi gond!:) Tanultam a hibámból, remélem aki ezt olvasta is tanul az én hibámból!!!
Hajrá felelõsség!!! Én biztos bevenném, nem kockáztatnék, pláne, hogy azt sem tudod, benned ment-e el.
A kérdező hozzászólása: Mit képzelsz te itt magadról h libázol stb....éjszaka írtam a fórumra, akkor nem éppen szaladhattam volna dokihoz....másnap meg el is mentem! másik meg h tanácsot kértem és nem lebaszást, ha nincs hozzáfûznivalód, akkor ne írj semmit!....


Van egy fiú akit szerettem, és én őt nem érdekeltem ezért le mondtam róla. Egy osztályba járunk, de ha mellettem ül vagy a közelemben van akkor mindig el megy a kedvem, és nem adom önmagam, komor leszek és le hangolt. Mért van ez?

Legjobb válasz: mert bánt, hogy nem kellesz neki..:S ugyan ez van velem csak én jártam 1,5 hetet a sráccal aztán még arra se volt pofája h annyit mondjon, hogy vége.. inkább elment mellettem a folyosón:| sokáig ki voltam bukva... sõt be kell vallanom még most se vagyok rajta igazán túl.. ma ballag.. kicsit jó lesz hogy végre már nem is látom meg semmih.. de amúgy meg legbelül azt szeretném, hoyg újra összejöjjünk..:( A legjobb az ha túl teszed magad rajta.. Keress egy másik srácot olyat aki elérhetõ számodra;)

mert bánt, hogy nem kellesz neki..:S ugyan ez van velem csak én jártam 1, 5 hetet a sráccal aztán még arra se volt pofája h annyit mondjon, hogy vége.. inkább elment mellettem a folyosón:| sokáig ki voltam bukva... sõt be kell vallanom még most se vagyok rajta igazán túl.. ma ballag.. kicsit jó lesz hogy végre már nem is látom meg semmih.. de amúgy meg legbelül azt szeretném, hoyg újra összejöjjünk..:( A legjobb az ha túl teszed magad rajta.. Keress egy másik srácot olyat aki elérhetõ számodra;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ lehet igazad van:(
nekem is van valaki aki tetszik es nem merem elmondani neki, de az en esetembe jogos!o tudja azt hogy tetszik neked?ha tudna lehet maskepp allna a dolgokhoz:) es add onmagad, legy vidam, legalabbis tegy ugy!de a viszonzatlan szerelem hamar elmulik en csakis tudom...ne idegeskedj jo lesz majd minden meglatod!:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de a kérdésemben már le írtam hogy nem érdeklem õt sajnos:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!