Találatok a következő kifejezésre: Egy fiú meddig bírja a (3 db)

Ha egy fiu csak annyit akar a lanytol, hogy fekudjon le vele es a lany huzza az idot, meddig birja a fiu?

Fiuk ti mennyi ideig bolonditjatok meg?

Legjobb válasz: 1. Ameddig le nem fekszik vele,aztán elhúz. 2. 1 hónap,mert talál mást

1. Ameddig le nem fekszik vele, aztán elhúz. 2. 1 hónap, mert talál mást
Nekem volt egy aki másfél évig.
Meddig bírja a fiú? Attól függ. Ha a csaj egy istennõ akkor akár 1-2 évig. Viszont, ha a csaj nem olyan jó akkor csak 2-3 hónap (max).
ha szerelmes a fiú akkor sokáig:)
Ezek félreértelmezték a kérdést. Válasz: 2 hét, vagy másként 5 találkozás.
Ha a fiú megértõ, szereti a lányt; a lányon látszik, hogy nem szórakozásból húzza az idõt, illetve más jellegû intim kapcsolat van köztük (petting), akkor szerintem elhúzódhat olyan max. 1, 5 évig (de ez persze függ az életkortól is). Ugyanakkor arra is érdemes figyelni, hogy a szexuális kapcsolatból is kibukhatnak olyan dolgok, amik alapján nem vagytok összeillõek (ezért húzós a "házasságig benne biza egy farok se fordul meg"-elv).

Egy fiú átlagosan meddig bírja a szexet?

Legjobb válasz: Egyéntõl függ. Van aki pár percig, de van aki órákig is. Ez a ritkább. Egy fél óra-óra már nagyon jónak számít.

Egyéntõl függ. Van aki pár percig, de van aki órákig is. Ez a ritkább. Egy fél óra-óra már nagyon jónak számít.
ez vltozo valaki tényleg csak néhány percig valaki tovább de az igazán gyakorlottak tudják késleltetni az orgazmust
szerintem az átlag 20-30 perc kozott van. De vannak kivételek.Jobbak és rosszabbak is!
szerintem ez helyzetõl függ! ha sietni kell mert mindjárt rányitnak az emberre képesek pár perc alatt elmenni! de ha van idõ nem zavar senki (nem nyikorog az ágy) vagy mittudom én, akkor sokáig bírják. (vagyis a barátom ilyen)
Ez erõsen változó. Egyik haverom pl.: azt mondta hogy nem bírja 10 percnél tovább, a másik meg hogy átlag fél óra. Viszont hallottam olyat is aki képes akár egy óráig.
Én összeteszem a két kezemet, mert a pasim legtöbbször min.1óráig bírja...persze volt már ennél rövidebb is, meg hosszabb is :P
Meddig bírja a nyalást?
Elõször ne feküdjetek le, csak gyakoroljátok az orális szexet. :) Ha ez megy, utána jöhet a többi. :) Én elõször kb. 10 mp-ig bírtam. :) ) De az rég volt...
A kérdező hozzászólása: házibuliban leszünk, szóval nem tudom hogy hogy tudnám mondjuk ezt a mosakodás dolgot megoldani
Mindenképp mosakodj meg ott lent a nyalás elõtt.Nagyon jó érzés, hogyha fel vagy izgulva.De ha nem annyira, akkor kicsit fáj.A szexet nem tudom, abban még nem vagyok jártas :) 15/L
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen mindenkinek, aranyosak vagytok :) Kicsit felek azert, h mi van ha nagyon nem tetszik neki es h milesz utana
Hagyhatod, de õ is szûz, akkor lehet, hogy "elunja", mert más ízre számít. Lehet, hogy elõször annyira stresszes lesz, hogy nem is fog felállni neki a megfelelõ idõben. Lehet, hogy csak 5 percig bírja, de lehet, hogy 1 óráig. De inkább 5-10 percre számíts.
Nem lehet tudni meddig bírja... Ez mindenkinél változó, attól függetlenül, hogy szûz-e. Én pl elsõ alkalomnál kicsit iszogattam, és 2 óra hossza múlva se mentem el... Egyébként meg ajánlom, hogy kinyaljon, mert ha kellõképpen felizgulsz, akkor kevésbé fog fájni vagy egyáltalán nem.
A kérdező hozzászólása: Koszonom :) a szexre gondoltam hogy meddig birja
Hagyjad ha úgy érzed, semmi baj lesz ebbõl. Hát nem fogja sokáig bírni. :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!