Találatok a következő kifejezésre: Egy fiú meddig (57 db)

pár ezrest megér, akár rendszeresen is :)
Függ a fiutól, hogy mennyire tetszik neki a lány. Függ a lánytól, hogy milyen visszajelzéseket ad. De a "mai fiatalságnál" már nem erkölcsi kérdés néhány éjszaka...
Ezredszer is elmondom: a látszattal ellentétben a fiúknak nem az a célja, hogy egyszer 'megfektessen'. Más dolog, hogy te mit tudsz neki adni a szexen kívül?
3+ meg hogy milyen az a szex!
A kérdező hozzászólása: A lányok többsége érzelemközpontú, így a fiúk lényegében kihasználva ezt meddig képesek elmenni? Ha az illetõk nem járnak, csak ismerkednek. -Kérdezõ
Bármeddig. Ez a dolga. (Mindamellett fenntartom elõzõ véleményemet is. 3-as voltam)
tapasztalatból mondom: ha a lány sokáig kéreti magát, és a fiúnak nagyon kell, akkor a fiú kitartó marad. fagyizni viszi, bemutatja a szüleit, csillagok alatt romantikáznak, teljesen meghülyíti. Persze a lány tudhatja ezt, és játszhat a fiúval
Csinálhatja fogadásból is.
A kérdező hozzászólása: De ha nem fogadásból teszi
Akkor csinálhatja azért is mert a nagyapja ezt hagyta meg végrendeletben.
Mi az hogy "kavarás"? Ha kapcsolatot akar, akkor X évig is képes "kavarni" veled...talán mert szeret?

Egy fiú meddig képes szédíteni egy lányt hogy lefektesse? Vagyis mennyi ideig tart ki?

Legjobb válasz: Az attól függ. Ha nem nagy spíler a csávó, akkor hamar lelécel és keres mást magának. Ha viszont olyan, aki ritkán jut pinához, akkor akár hónapokig is kitarthat:D Soha nem lehet biztosra menni, ezt jegyezd meg. /F

Az attól függ. Ha nem nagy spíler a csávó, akkor hamar lelécel és keres mást magának. Ha viszont olyan, aki ritkán jut pinához, akkor akár hónapokig is kitarthat:D Soha nem lehet biztosra menni, ezt jegyezd meg. /F
mi van???egy lány meddig képes szédíteni egy fiút....el vagy tályolva!!!!!!
Rossz a hozzáállás. Mi van, ha a fiú nem szédíti a lányt, hogy lefektesse, hanem szereti, és azért vár rá akár hosszú ideig is? Ebben az eseten az a hosszú akár nagyon hosszú is lehet.
Utolsó...pont ez a kérdés -.-' hogy ha csak lefektetni akarja akk mennyi ideig tart ki.
"citrom törvény" (Így jártam anyátokkal)...vagyis valami ilyesmi van minden fiúban...kb. 5perc és eldüntöm. Azt azért érezni, ha egy buliban nem jössz be egy csajnak, így hát nem is kell erõltetni, mert akkor még ott az esély arra, hogy az este folyamán valaki másnak bejövõk...ha meg hónapok akkor az meg már szerelem :)

Egy fiú meddig bírja átlagosan, ha már többször lefeküdt egy lánnyal?

Legjobb válasz: Totál egyértelmû, de hiába átlagolsz, mert minen férfi más, és körülményfüggõ is meg helyzet függõ is. Nem lehet igy kiszámolni. Mondanám hogy átlag 5-10 perc. De hülyeség erre választ adni, mert a gyakorlat teljesen mást mutat, akkor meg felesleges átlagot számolgatni.

Totál egyértelmû, de hiába átlagolsz, mert minen férfi más, és körülményfüggõ is meg helyzet függõ is. Nem lehet igy kiszámolni. Mondanám hogy átlag 5-10 perc. De hülyeség erre választ adni, mert a gyakorlat teljesen mást mutat, akkor meg felesleges átlagot számolgatni.
Tök igaza van az elõttem írónak, és lefogadom, hogy õ is tanult matekot...
Ez egy csomó mindentõl függ. Átlagosan 2perc és egy óra között. :)
Mit meddig bír? Egyébként a többször lefekvésnek ehhez nemsok köze van. Inkább a kettõ közötti idõnek ihv
A kérdező hozzászólása: 2 perc és egy óra között... kössz... konkrétabb? az áltag általában egy szám, remélem tanultál matekot :D 10 perc, 5 perc, 15 perc, 20 perc? ÁTLAGOBAN KB... kinek mennyi?
A kérdező hozzászólása: h miért a fogamzásgátlásba tette azt nem tudom :D amúgy magára az aktusra vagyok kíváncsi, ha nem volt egyértelmû
Általában akkor bírja egy pasi a legtovább, ha mielött elmegy megáll egy picit vagy akkor pózt cseréltek. Amúgy sztem a gyorsaságtól is függ. Ha gyorsan csinálja ott lehet az átlag 5-10 perc. Ha lassabban érzékien csinálja lehet fél óra is.
Paulo Coelho szerint ez 11 perc átlagban. Teljesen egyetértek vele.
Ez mindenkinél és minden alkalommal más, nem vagy egy programozható gép. Én pl ha nagyon rá vagyok kattanva a barátnõmre elég hamar, a második menet viszont jó sokáig is eltart. Amúgymeg a fene se nézi az órát közben. De ha este sex is van, akkor az kb egy órával késõbbi alvást jelent. :)

Első randin egy fiúnak meddig lehet elmenni?

Mármint ha nincs csók vagy valami az ciki vagy feltétlenül be kell iktatni egyet? Értelmes Kommenteket/véleményeket kérnék, köszönöm.

Legjobb válasz: A randi helyszínéig

A randi helyszínéig
Elsõ randin szerintem ne legyen csók max. arcra puszi ha nagyon kedvelitek egymást.
Csókig, esetleg egy kis tapi.
Szájrapuszi mehet a végén, meg nyílván fog meg a kezét :)
Addig lehet elmenni, ameddig a gatyája nem lesz elég foltos.
Attól függ. Ha a lánynak nem volt még barátja, akkor esetleg foghatod a kezét, meg a randi végén adhatsz neki egy puszit... Ha tudsz róla hogy volt, akkor meg is csókolhatod :) Nekem nemrég volt az elsõ randim a mostani barátommal (elõtte is volt barátom) 2 óra után megfogta a kezem, utána 1, 5 órával megcsókolt. Engem egyáltalán nem zavart, pedig nem vagyok r*banc.
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ :D igaz értelmeset kértem de legalább röhögök kicsit. xD
Attól függ. 13 vagy 23 éves vagy? Elsõ esetben max. csókig megy el, de ez sem kötelezõ, utóbbi esetben bármi lehet...
Szerintem cask csináld azt ami jön természetesen
Bocsi 2-szer küldte el :/
Egy laposféregnek kifinomultabb humorérzéke van, mint ennek a sajtosnak.
Sajt fanatikus:D
Elsõ randin szerintem ne legyen csók max. arcra puszi ha nagyon ledvelitek egymást.
Túl sok a változó az egyenletben, szóval maradjatok a hagyományos beszélgetés, séta, beülés stb. menetrendnél. Ha lesz még egy alkalom, akkor már lehet több is.

Meddig mondható egy fiú és egy lány között a barátság? Mikor nem barátság már? Meddig lehet elmenni? Ha valamit átlépünk akkor az már több mint barátság?

Legjobb válasz: Szerintem addig, amíg férfiként/nõként nem tekintesz a másikra. Igen, ha átlépsz egy bizonyos határt, akkor az már nem pusztán barátság. Pl. csóknál.

Szerintem addig, amíg férfiként/nõként nem tekintesz a másikra. Igen, ha átlépsz egy bizonyos határt, akkor az már nem pusztán barátság. Pl. csóknál.
Volt nemrégiben egy kérdés, hogy egy lány ha lefekszik a "jóbarátjával" az elítélendõ-e. Írtam ott is, hogy nem elítélendõ de én a barátommal nem fekszek össze. Tehát több van mint barátság. Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, ha csók van az is több mint barátság.
Nekem volt egy barátom akivel lefeküdtem. Egyszer. Azóta is barátok vagyunk. Annak meg kellett történnie, jó volt, ennyi.

Miért van az, hogyha egy fiú nem felel meg a média meg a tökéletes pasiról alkotott képnek, akkor már esélytelen is becsajoznia manapság, főleg, ha még jó fiú is?

Mondjuk például egy csúnya, alacsony-sovány vagy csúnya-alacsony-kövér srácnak szinte lehetetlen barátnőt szereznie hiába is erőlteti meg próbálkozik csajoknál, ezek után mégis ki az az idióta, aki elhiszi, hogy a csajoknál nem számít a külső, csak az, hogy tökös legyél, meg merjél próbálkozni és jó arc legyél. Én például borzasztóan pocsék arcszerkezetettel lettem megátkozva, ráadásul még alacsony is vagyok, a 170-et sem érem el, hízni nem tudok, én a sovány véglet vagyok, bár sportolok, edzek rendszeresen, de a kis szálkás izomzatomról úgysem mondaná meg ezt senki sem, mert ilyen 53kiló körül vagyok és ugye minél nagyobb tömegű egy srác, meg minél magasabb, annál vonzóbb a csajok szemében. Én meg így hiába teperek, csak olyan csajok járnának max velem, akik nekem nem az eseteim, de ők is csak azért, mert más fiú észre sem veszi őket. Pedig nincs is nagy igényem nekem, de a csajoknál elég sok az elvárás a fiúk irányába én úgy vettem észre. Nekem meg a jellem fontosabb, de még így sem találtam olyan csajt, akivel kölcsönös lett volna a vonzalom, bár volt már velem olyan, hogy szép csaj utánam fordult az utcán és rám mosolygott, de sajnos sosem tudtam meg, hogy bejöttem-e neki vagy épp ellenkezőleg ez egy gúnyolódás volt. Azért is nehéz eldöntenem, hogy hogyan állnak az esélyeim igazából a számomra szép, számomra vonzó csajoknál, direkt így rom, nehogy félreértse valaki, hogy csak a műnőkre bukom mint sokan, mert azóta volt már olyna, hogy szép csajok, igaz ők ilyen egoistának, elszálltnak tűntek, felszínesk, nem egyszer mondták már rám, hogy ronda vagyok vagy nyomi. Ellenben mégis voltak olyan fura estek, hogy számomra vonzó, aranyos lányok, akik inkább szolidan öltözködtek, természetes szépek voltak, megnéztek buszon vagy utcán, mintha lett volna valami vonzalom köztünk, de attól tartok, hogy csak beképzelem, bár az is igaz, hogy többnyire nem történik semmi velem, mostanság sem volt semmi olyan eset, hogy szemezett volna velem csaj, ezek a jelek ritkán vannak, úgy pár havonta, bár volt olyan is, amikor nagyobb tömegben utaztam buszon, hogy eg yhéten két nap is és több csaj is énzett felém gyakrabban például vagy simítgatta a haját miután meglátott, szemeztünk. Az is rossz, hgoy sosem bírnak egyértelmű jeleket adni a csajok, így nem is merek próbálkozni, hiszen sok csaj kigúynolt mrá, hogy ronda vagyok és félek, ha bepróbálkoznék újra megélném ezt.

Legjobb válasz: Jól összefoglaltad a lényeget. Én alacsony vagyok, dagadt és ocsmány, így nem csoda, hogy 26 évesen még szûz vagyok, sõt még egy randim sem volt. Az összes lány undorodik tõlem, hiába vagyok kedves, humoros és intelligens.

Jól összefoglaltad a lényeget. Én alacsony vagyok, dagadt és ocsmány, így nem csoda, hogy 26 évesen még szûz vagyok, sõt még egy randim sem volt. Az összes lány undorodik tõlem, hiába vagyok kedves, humoros és intelligens.
Rám konkrétan némelyik csaj az undorító jelzõt használja, pedig nem vagyok kövér, egy tök átlagos srác vagyok, de mivel nem Justin Bieber vagyok, már levegõnek vesznek...
Sajnos tökéletesen igaza van a kérdezõnek, az én tapasztalataim is azt mutatják, hogy az egyenesen ronda a csajok szemében, aki nem egy "menõ" srác... :(
Sajnos ez így van :(25/f
3. és a kérdezõ is csak rinyál. Nem kell divatmajomnak és melegnek kinézned ahhoz, hogy a NORMÁLIS ismétlem ha nem értetted TEHÁT A NORMÁLIS és nem a ribi gondolkodású csajoknál, hogy tetsszél nekik. De tudom ezt nehéz felfogni. Egy átlagos srác aki tud csajozni....
Nos, én sosem próbáltam meg hasonlítani a média által sztárolt vagy felkapott egyénekhez. Egyszerûen azért, mert nem én vagyok. Én sosem fogok ecsetfrizkót hordani, nem fogok fiú létemre rózsaszín cuccokban járni, nem lesz a kedvenc sorozatom a Grace-klinika és nem fogok izompólóban feszíteni, mikor csak a minimális mennyiségû izom van rajtam, bár ahogy elnézem a mostani tizenéves srácokat jó ott a háj is , csak dagadjon valami abban az XS-s felsõben. Brrr... Végignézve az utcán egyébként észrevehetõ, hogy kevés olyan fiú akad, akit észrevennél mondjuk egy nagyobb tömegben, mivel mindegyik ugyanúgy néz ki. Lehet ez a lányoknak bejön, én inkább maradok saját magam, saját magamat igyekszem adni, megfelelõ önkritikával és jóízléssel. A mostani lányok jó része persze elvárja, hogy így nézz ki, bár szerintem inkább azért, mert a baráti társaság/barátnõk elõtt is meg kell mutatni, hogy márpedig az én pasim is egy a menõ "divatmajmok" közül. Én sosem várnám el egy lánytól, hogy úgy nézzen ki, mint Angelina Jolie, de ez én vagyok. A jófiúság megint egy olyan téma, amit ezerszer kiveséztek. Én is a jófiú kategóriába tartozom, bátran vallom, hogy romantikus vagyok és szeretem éreztetni egy lánnyal, hogy fontos nekem és igenis udvariasan (nem nyálasan) igyekszem közeledni felé. Ez persze manapság már nem divat, jelenleg sincs kapcsolatom, pedig sosem rajtam múlik a dolog. A nevelésemnek köszönhetõen ez már nem fog mgváltozni, ha lesz valaki, aki értékeli, annak örülni fogok, ha nem, akkor nem. A nõi jelzésekre egyébként semmit se adj, hiszen csak saját magadat álltatod vele. Ey mosoly, egy kis hajsimi, szemedbe nézés még semmit sem jelent, hidd el, én már kértem el telószámot, elhívtak reggelizni, igent mondtak randira (amit a késõbbiek folyamán lemondott) és mág sorolhatnám. A nõk/lányok manapság azt hiszik, hogy mindent a férfiaknak kell csinálniuk. Nos, nálam ez úgy mûködik, hogy ha adok, akkor szeretek kapni is valamit. Mint a tenisz, szerva itt, szerva ott. Ha ez nem megy és egyirányú részedrõl a dolog, kvázi a csaj észre sem vesz vagy fals jeleket küld, akkor hagyd a csudába az egészet.
nem azért, de én enm bírom a kigyúrt állatokat... nekem pont a vékonyabb, szálkás alkatok a nyerõk am XD és a magasság sem igazán mérvadó, mondjuk jó hogyha azért magasabb nálam, de végsõ soron nem igazán számít... Alapvetõen igen, kell hogy egy srác tökös legyen, hiszen egy papucshoz miért vonzódnánk? nem azt mondom, hogy rúgjon fel mindenkit, vagy húzzon meg mindenkit, szóljon be meg verekedjen, mert ezek mind rosszak, de igenis legyen magabiztos, és irányitó-típus... és az én kedvemért legyen aranyos, és kenyérre kenhetõ xD bonyolult, de am vmi ilyesmi az elvárás a lányoktól, hidd el, mindent a kisugárzás dönt el! Csak nehogy félreérts és úgy menj oda valakihez, hpgy szia cica van gazdád? mert az már túl macsó xD normális legyél és magabiztos, ez a két dolog :) és más nem kell :) am hány éves vagy?
6. Igen?! akkor kérlek levegõt se vegyél. Hány csaj mondta azt neked? 3?ne szórakozzál már itt mert már nagyon unalmas ez az örökös sírás. Ronda vagy vagy nem MINKET NEM ÉRDEKEL.Vagy tegyél azért, hogy jól nézzél ki.Vagy menj el remetének.
úristen én el sem olvasom elég volt a kérdést, szerintem a hozzáálásodon változtass és sikerülni fog
Én se fogom elolvasni! Nem a médiának kell megfelelni, hanem a saját elvárásaidnak!
Ennek leginkább a média az oka, hisz az torzította el ilyen durván a lányok elvárásait. Hogy a sok csitri meg benyalja, és anyagias, felszínes öntelt rbancok lesznek, az viszont már az õ saruk. Sajnos ez egy ilyen helyzet. Ha nem vagy tele lóvéval, nincs sportkocsid, és Justin Bieber se vagy, senkinek nem fogsz kelleni. "már nagyon unalmas ez az örökös sírás." Akkor tegyetek róla hogy ne legyen így. Na mi lesz?
Meddig bírja a nyalást?
Elõször ne feküdjetek le, csak gyakoroljátok az orális szexet. :) Ha ez megy, utána jöhet a többi. :) Én elõször kb. 10 mp-ig bírtam. :) ) De az rég volt...
A kérdező hozzászólása: házibuliban leszünk, szóval nem tudom hogy hogy tudnám mondjuk ezt a mosakodás dolgot megoldani
Mindenképp mosakodj meg ott lent a nyalás elõtt.Nagyon jó érzés, hogyha fel vagy izgulva.De ha nem annyira, akkor kicsit fáj.A szexet nem tudom, abban még nem vagyok jártas :) 15/L
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen mindenkinek, aranyosak vagytok :) Kicsit felek azert, h mi van ha nagyon nem tetszik neki es h milesz utana
Hagyhatod, de õ is szûz, akkor lehet, hogy "elunja", mert más ízre számít. Lehet, hogy elõször annyira stresszes lesz, hogy nem is fog felállni neki a megfelelõ idõben. Lehet, hogy csak 5 percig bírja, de lehet, hogy 1 óráig. De inkább 5-10 percre számíts.
Nem lehet tudni meddig bírja... Ez mindenkinél változó, attól függetlenül, hogy szûz-e. Én pl elsõ alkalomnál kicsit iszogattam, és 2 óra hossza múlva se mentem el... Egyébként meg ajánlom, hogy kinyaljon, mert ha kellõképpen felizgulsz, akkor kevésbé fog fájni vagy egyáltalán nem.
A kérdező hozzászólása: Koszonom :) a szexre gondoltam hogy meddig birja
Hagyjad ha úgy érzed, semmi baj lesz ebbõl. Hát nem fogja sokáig bírni. :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom :)

14éves Fiú vagyok, nemsokára betöltöm a 15-öt, és csak 175cm vagyok, a haverjaim lassan túlnőnek engem. :/ Meddig nő egy fiú?

2éve nyáron nőttem egyszerre 8cm-t, azóta max 2-3 centit nőhettem. Apám 178cm, anyum 168cm, és az életem a sport. Lehetek még magasabb?:s

Legjobb válasz: Lehetsz magasabb. A fiuk átlagosan 24 éves korukig nõnek

Lehetsz magasabb. A fiuk átlagosan 24 éves korukig nõnek
úgy három méterig!
úgy három méterig!-van az5 is xd am lehet tulnönek de nem biztos hogy töváb is fognak.de sokminden befolyáolja. mozgás, életvitel, cigizés alvás blablabla.de nem ez dönti el ki milyen ne forogj ezen
örülj neki , hogy annyi vagy (: 14/F

Hány éves kortól lehet járni egy fiúval? 14 nem túl korai? Ti mikortól jártatok, és meddig mentetek el?

Legjobb válasz: én 16 évesen jártam elöször fiúval.és vele is voltam elöször.engem megdöbbent h 12 évesen a szexel foglalkoznak a fiatalok. 28/L

én 16 évesen jártam elöször fiúval.és vele is voltam elöször.engem megdöbbent h 12 évesen a szexel foglalkoznak a fiatalok. 28/L
hát kár hogy nem 8-as ikreket szült...ne haragudj de az ilyennek nincsenek szülei vagy mi?? vagy szarnak bele hogy a lányuk terhes??
12 éveesen smároltam, szexet nem tervezek és nem érzem korainak 13/f
A kérdező hozzászólása: 20:53 Cigánylány, az ilyennél még túl késõ is...
Nekem volt már barátom és kézfogás és csók volt csak.szüzességet majd 17 évesen elég lesz elveszteni vagy 16 évesen..Nem akarom siettetni a szexet mert késõbb megbánnám. Szerintem 13 évesen nyugodtan el lehet kezdeni ha elég érett vagy egy kapcsolatra persze SEMMI SZEX(!) -de ha valaki 12 évesen is érett rá akkor is mehet- És a járás nem korhoz kötött. :) 13/L
ok. értem hogy cigánylány...én is az vagyok, de engem mégis megtaposnának apámék hogy ha 15-16 évesen szülnék. egy normális cigánylány csak ugy szûl gyereket és ugy veszti el a szüzességét, ha már férje van neki. csak az ilyen purdé félék miadt aki már 11-2 évesen kölyke van, az emberek el felejtik az ilyen dolgokat....és az egész cigányságt egy kalap alá veszik. és akkor most lehet lepontozni. ta távész báktáló
14 vagyok es most van az elso komolyabb kapcsolatom eddig petting ig mentunk el
14 éves koromban jártam egy 18 éves fiúval immáron 6 éve együtt vagyunk. 15 éves koromban szexeltünk elõször. 18/f
17:19 már ne haragudj de b*zi vagy vagy mi? 14 éves koromban jártam elõsször egy 18 éves fiuval 18/f. ______ elirtad vagy tényleg igy gondoltad ? o_O mert fiuvagy és fiuval jártál háááááát.
OFF: Ez a történet elég dúrva.. Kérdésre: Nem a korhoz kell kötni a járást, se nem kell vele menõzni.Ha tetszik egy fiú akkor összejöttök és akkor puszi, kézfogás, fagyizás stb.Én 12évesen jártam 1 fiúval szájrapusznál és kézfogásnál nem volt több.Kemény 3hónapig jártunk, aztán meguntuk..16évesen vesztettem el a szüzességemet, deúgy , hogy már 3éve jártunk.Azóta is járunk a barátommal. 17/L
A kérdező hozzászólása: 15:00 ne hidd, ha nem akarod.Én senkire sem erõszakolom rá, hogy mit higgyen. 11 évesen jött meg a menstruációja, 12 évesen szült 2-es ikreket, majd 14 évesen újra gyereket vállalt. Következtetés: 15 éves korára 3 gyereke van. Remélem, segíthettem. :)
15 éves és 3 gyermekes család anyuka?? ne haragudj, de ugy született hogy már terhes volt vagy mi?? elég lehetetlennek tûnik amit irsz -.- 16/L
Nem korai, de ez meg nem a felnottek szokasos egyuttjarasa. Kezfogas, puszik, csokok, simogatas, de nem tobb. A szex varhat meg 2-3 evet.
Én is kb 14 lehettem amikor már volt barátom, 4 éves kapcsolat lett, és vele kezdtem a szexuális életet is:-)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, nem szexre gondoltam, hanem mondjuk lehet-e csók...kösz még egyszer a válaszokat...egyébként elsõ: engem is felháborít, hogy 15 éves távoli rokonom 3 gyerekes anyuka...
Persze hogyne.
Szia! Én márciusban múltam 14 és áprilisban találkoztam elõször a párommal, de elõtte kb 2 hónapig chateltünk szinte minden nap, de találkozni nem akartam vele. Illetve egyszer találkoztunk de akkor is csak sétálgattunk. Aztán egyre jobban megismertük egymást és végül április közepén össze is jöttünk. Nyáron vele veszítettem el szüzességem. Mi azóta is együtt vagyunk immáron 8. éve és már van egy kisbabánk is akit nagyon imádunk:) ))) Nekem õ volt az elsõ és az utolsó is :) Nagyon szeretjük egymást és nem csinálnám másképp ha még egyszer újrakezdhetném se. Pedig akkoriban nagyon sokan mondták nekem, hogy ne kapkodjam el, ráérek még a fiúzással, ki is használhat én meg majd sírhatok utána (idõsebb tõlem majdnem 8 évvel), de szerencsére jól sült el a dolog, de lehet hogy nagyon ritka az ilyen és mi vagyunk az egy a millióból. Szerintem nyugodtan lehet már barátod, de ne azért legyen mert másnak is van, csak akkor legyen ha tényleg akarod. A csók az szerintem teljesen rendben van. A szex már más kérdés... Szerintem az a legfontosabb, hogy mind a ketten eléggé legyetek tájékozódva és tájékoztatva a szexuális életrõl és az evvel járó esetleges problémákról Pl: nem kívánt terhesség. Ha ez ki pipálva akkor jó, ti döntitek el hogy mikor estek túl rajta. De ezt is csak úgy ha tényleg akarod, ha nem vagy benne biztos vagy csak azért akarod mert a barátnõid már nem szüzek akkor inkább ne mert könnyen lehet, hogy rossz tapasztalatod lesz ami kihat majd a késõbbi kapcsolataidra. Nincs sehol kõbe vésve hogy mikor kell elveszítened a szüzességed vagy hogy mikor legyen elõször barátod, a lényeg hogy jól boldog legyél de ugyanakkor felelõsségteljes is. Én úgy gondolom aki érett a párkapcsolatra és a szexre az legyen elég érett ahhoz is, hogy ezt biztonságosan folytassa.
13 voltam, õ 17. 5 és fél évig voltunk együtt utána.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat mégegyszer! Szexre egyáltalán nem is gondoltam, amíg férjhez megyek, addig várhat...kösz a válaszokat :)
Járni akárhány évesen lehet. Az hogy szeretitek egymást nem azt jelenti hogy szexelni is fogtok.
Igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!