Találatok a következő kifejezésre: Egy fiú egy lány társaságban meg (4 db)

Van baráti társaság ahova járok, és ott össze akartak hozni egy lánnyal de jött a társaságba egy fiu aki összejött a lánnyal, aki tetszik. Viszont a fiuval meg jó barátok lettünk mit csináljak? Kezdjek titokba udvarolni a lánynak? Vagy várjak?

Legjobb válasz: Akkor ez csak egy nagyobb ajándék kérdeése. Vegyél neki nagyobb ajándékot, és járhatsz vele addig, amíg valaki nem vesz neki még nagyobbat. De komolyan! Kell neked egy megvásárolható csaj? Pfuj...

Akkor ez csak egy nagyobb ajándék kérdeése. Vegyél neki nagyobb ajándékot, és járhatsz vele addig, amíg valaki nem vesz neki még nagyobbat. De komolyan! Kell neked egy megvásárolható csaj? Pfuj...
hát pech de szerintem szebb alapelv azt követni, hogy ha valakinek párja van, arra nem nyomulunk, szal ez nem volt szép a barátodtól... de mindegy, így jártál, szerintem ne törõdj a csajjal, biztos találsz más kedves lányt :)
Szerintem is keress mást!Az ilyen lány tényleg csak a pénzre hajthat!Érdekemberre meg nem hiszem, hogy szükséged van!:/
semmit ne csinalj, addig kellett volna lepned, amig a lany szabad volt. Most szepen keress magadnak olyan lanyt, akinek nincs baratja. Foleg ha a srac a baratod is, miert akarod igy hatbadofni?
A kérdező hozzászólása: a lánynak volt barátja ezért nem akartam lépni a jelenlegi barátom pedig eléggé nyomúlós volt rögtön vett elsõre ajándékot minden és most a lány szakit a barátjával aki volt neki.
A kérdező hozzászólása: Nemtudom hogy mire hajt, lehet hogy Csak egy kis szabadságot akar mert a családja elég zûrös és a pénzbe látjha az utat hogy kitudjon szabadulni.Viszont egy nagyon aranyos lánc, nem ismerem nagyon de ahogy igy elmondták sajnálom...és megszerettem.
Ha a lány ezt megtette a barátjával, akkor téged is könnyedén elhagyna, ha máshoz adódna kedve. Ennyire ne alacsonyodj le! Ha a család elõl menekül, ahhoz elég a megértõ baráti társaság, nem kell kézrõl kézre járkálni. Sajnos be kell látnod, ez OLYAN csaj. Hagyd és keress tisztességeset!

Ha egy fiú nem akar a lánytól semmit, akkor miért bámulja állandóan, miért keresi a társaságát? Miért kell félrevezetni a lányt? Mikor ő meg beleszeretett a fiúba

Legjobb válasz: A legvalószínûbb, hogy téves a diagnózis, és nagyon is akarna valamit, csak a gátlásai miatt nem mer kezdeményezni, esetleg nincs ötlete, hogy tegye. Van más lehetõség is. Például az, hogy tényleg nem akar semmit, csak legelteti a szemét. Teljesen érthetõ, ha van mit nézni a lányon.

Szerintem megõrültek a fiúk (tisztelet a kivételnek). Nagy társaságban ugyan az a fiú szemezett velem (jó pár hete heti 1-2 alkalommal. 8-ból 7x õ kezdeményezett szemezést. Eleinte nem is tetszett. Vagy 5-6 alkalom után figyeltem fel. Volt, hogy 10-12mp-es is volt és csillogtak a szemei. Iszonyúan. Kis ráncolódás a szeme alatt. Olyan õszintének tünt. Nincs senkije. Erre késõbb kiderült, hogy nem akar semmi (egy nem-el lerendezte). Megjegyezem, hogy rá néhány percre már újra követett a szemével. Nem értem, de nem is érdekel már. Nem tudom mire jó ez neki, mert nemcsak simán rámnéz, hanem ha mp-ig tart, míg zavarba nem hoz..... Szóval inkább menekülök tõle. Nem hiszem hogy ennyire félénk lenne, inkább jó játék voltam. Pedig nem olyan tûnik. És nem vagyunk már gyerekek (30-asok).
A legvalószínûbb, hogy téves a diagnózis, és nagyon is akarna valamit, csak a gátlásai miatt nem mer kezdeményezni, esetleg nincs ötlete, hogy tegye. Van más lehetõség is. Például az, hogy tényleg nem akar semmit, csak legelteti a szemét. Teljesen érthetõ, ha van mit nézni a lányon.
Attól, hogy látja rajtad még nem feltétlen "kell" lépnie. Valószínûleg ahhoz félénk, hogy kezdeményezzen, vagy bevallja mit érez irántad. Légy türelemmel.
Honnan tudod, hogy nem akar tõled semmit sem? Lehet nem mer közeledni feléd!
olyannak* (félreírtam)
"akkor miért bámulja állandóan" Lehet hogy csak kancsal és úgy tûnik mintha a lányt nézné...
Szia, nálam is ez a szitu, szerintem is csak azért nem lép, mert megszokta, hogy nem kell csinálnia semmit, a lányok mindent megtesznek helyette. Amúgy elég idegõrlõ egy állapot tud lenni :-/
mert biztos megszokta, hogy a lányok kezdeményeznek nála, a kisujját sem kell mozdítania...
A kérdező hozzászólása: szerintem látja rajtam hogy mi van és akkor miért nem lép?
Még annyit, hogy közelrõl meg lesüti a szemét, mintha rám se merne nézni. És akkor mégis azt mondta valakinek, hogy nem akar semmit. Gondolom csak nem lódintott? No legyen az már az õ baja! No mind1 már elmúlt. Még jó hogy nem tápláltam érzelmeket. Csak utálom, ha játszanak velem.

Ha meg akarok ismerkedni egy lánnyal, de a társaságban ott van a volt pasija is, egyszerűen dühöt és fájdalmat érzek, és arra gondolok, hogy azzal a fiúval lefeküdt előttem. Szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Ha van pasija, akkor ne próbáld már meg felszedni, légyszíves. Te sem örülnél neki, ha lenne barátnõd, és mások elkívánnák elõled. Keress egy egyedülálló lányt inkább.

Ha van pasija, akkor ne próbáld már meg felszedni, légyszíves. Te sem örülnél neki, ha lenne barátnõd, és mások elkívánnák elõled. Keress egy egyedülálló lányt inkább.
A kérdező hozzászólása: a VOLT pasija van ott... nem a jelenlegi...
Jah, vagy úgy. Egy bizonyos szintig normális, hogy nem kedveled, de próbáld meg nem kimutatni.
nem tudom, hogy mennyire normális, de én dettó így vagyok.


Egy fiú és egy lány társaságban meg suli elött nem nyilik meg egymás elött annyira mintha csak ketten lennének?

Vagyis lehet hogy mindketten félnek valamitöl?

Legjobb válasz: Lehet...mink is ilyen hasonlo helyt¼etbe vagyunk a pasimmal.Ha ketten vagyunk szinte mint a ordogok:D es suliba haaat felunk meg egymasra nezni is:D mink jobban felunk a szuleinktol...

Lehet...mink is ilyen hasonlo helyt¼etbe vagyunk a pasimmal.Ha ketten vagyunk szinte mint a ordogok:D es suliba haaat felunk meg egymasra nezni is:D mink jobban felunk a szuleinktol...
tikteket inkább taníccson meg a tanítónéni írni, akko maj nem fétek
Az szerintem a fiú fél felvállalni a lánnyal való barátságát, nehogy a többiek cikizzék. Nálunk is van ilyen, azért mert egyes lányok pletykásak vagy a fiúk cikizik a srácot, hogy tán jártok, pedig van fiú-lány barátság is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!