Találatok a következő kifejezésre: Egy fiú egy lány társaságban (24 db)

Lányok, mennyire számít az nektek hogy egy fiú mennyire menő társaságban nyomul? Egyáltalán számít-e? Õszintén, kort is írjatok!

Legjobb válasz: Az nem baj, ha a barátai értelmesek, intelligensek. De fontosabb, hogy õ legyen az. Nem az a fontos, hogy a társaság menõ legyen, hanem inkább az, hogy én is jól érezzem magamat. Kor

Az nem baj, ha a barátai értelmesek, intelligensek. De fontosabb, hogy õ legyen az. Nem az a fontos, hogy a társaság menõ legyen, hanem inkább az, hogy én is jól érezzem magamat. Kor
Attól függ, hogyan értelmezzük a "menõ" szót :D Ha úgy ahogy általában értik, akkor nálam még hátrány is. 20/l
Nem a barátaival akarok ismerkedni. Max ha hülye haverjai vannak akik egyfolytában piszkálódnak, akkor befolyásoló tényezõ a baráti kör:D kor
Nekem inkább az a lényeg, hogy társasági ember legyen, és ne olyan, akinek nincsenek barátai. Volt már olyan barátom, akinek csak egy barátja volt, de az is több száz kilóméterre, és folyton velem akart lenni, pedig nekem nagyon sok barátom, haverom van és rájuk is akartam idõt szánni, ami neki nem tetszett.. szóval ilyen pasival többet soha
Engem kimondottan zavarna, hogyha nem lenne egy nyugodt hétvégénk sem, mert folyton a nagymenõ társasággal kellene tartanunk. Legyenek rendes, normális haverjai, akikre számíthat, nem tényezõ a 'menõség'.
volt ilyen " menõ " csávóm.meg a haverjai se kispályáztak. suliba 7es bömbölõvel vittek, kaptam is tõle érettségire egy 3 bömöst, anyuék legnagyobb ámulatára... a csávók a suliban még szinte köszönni is alig mertek most meg egyetemre járok, és hetente hordom a kaját a beszélõre, és csak akkor látom.na megérné ez másoknak is???

Lányok! Gáz, ha egy fiú nem jár társaságba?

Nem feltétlen diszkó/bulik (bár természetesen oda sem), de nem járkálok el kocsmákba, vendéglátó egységekbe és strandra sem.

Legjobb válasz: Bár én fiú vagyok de tök ugyen ez a szitu van nálam is és szintén 19 vagyok:P

Bár én fiú vagyok de tök ugyen ez a szitu van nálam is és szintén 19 vagyok:P
Hat szerintem is cool egy ilyen pasi, mondjuk en meg azert szeretnek bulizni, de ha megtalanam benne az "igazit" akkor lehet hogy lemondanek a bulizasrol:) Kulonben is a kirandulas, meg seta mozi, potoljak a tevekenyseget, de azert kirandulni ahaverok is johatnak:P nem tudnek tarsasag nelkul elni , ugy h minent csak o meg en csinaljuk, az mar ....gaz szerintem , persze jo az olyan program melyen cska kettne vagyunk , de legyen olyan is amelyeken a baratok is reszt veketnek , a akkor tokeletes;):D
ugyan ez van nálam is 18/F. és nem azért nem járok sehova mert esetleg nem lenne kedvem hanem egyszerüen kinéznek a többiek mert jobb körülmények között élek. suliba egyszerüen utálok járni mert pont ittvan a házunk melett és soztálytársak: na megjött a pénzes köcsög. pedig soha egy árva büdös szót nemszoltam egyiknek se be meg nem is vagánykodok hogy juj ez meg az. és ennél fogva utálom a környezetemet is. na és igy szerezz egy lányt is...
szia, ez attól függ, hogy milyen vérmérsékletû lányt fogsz ki. nekem a barátom ilyen, mint te. legalábbis hasonló. 21 éves, elmegy dolgozni, aztán haza, elmegy futni, ilyesmi, ha suli van, suliba is, és kb ennyi. õ sem kockul, szokott fõzni, zenéket csinál, õ még strandol is :D na szóval elfoglalja magát értelmes dolgokkal. van pár barátja, de a szöges ellentétem. én 20 vagyok, eljárok sokszor szórakozni, barátokkal ide-oda, bográcsozás, stb. õ meg 1 évben kb 2-3x megy el szórakozni a kisebb társaságával. van, hogy vita van ezekbõl a különbségekbõl, de minden attól függ, hogy mennyire vagytok értelmesek és mennyire tudjátok tolerálni azt, hogy a másiknak mi a jó. engem nem zavar a "nyugisága" olyan mértékben, hogy ez váló ok lenne :)
ugyanez a szitu nálam is. de nekem vannak barátaim rendszeresen hivnak ideoda. fesztiválozok is. de egyre jobban érzem nekem nincs kedvem az emberekhez. filmezek olvasok énis. sokkal jobban élvezem.
hasonló a võlegényem. csodásan tiszteletreméltó, szeretnivaló. egy 16 éves lány, aki sose volt buliban, sosem volt részeg, és nem is akar. füvezni se.
az elsõ 19:59-nek van igaza...:D:D
19:59 igazad van nekem tényleg hiányzik az a társ aki elfogad ilyennek amilyen vagyok és szivesen töltené velem az idõt. A kirándulás sétában benne vagyok én is csak nincs kivel. Most öszejöttem egy lányal de már 1hete nem halottam felõle:/ én kérdezgetem hogy van e kedve találkozni stb.. annyit mond nem tudja mikor találkozhatunk:/ szal hiányzik az a társ akivel szivesen tölteném szabadidõm vagy aki szivesen töltené velem a szabadidejét ... elsõ voltam.
Én is így vagyok vele. Régebben mondjuk eljártam bulizni, de mióta van barátom, azóta nem járok sehova. Ez több, mint 2 éve van így. Mi is kirándulunk, sétálunk, és az estét is inkább otthon, nyugodt körülmények között töltjük. 19/L
Csak épp hiányzik az a valaki, akivel kiszabadulhatsz ebbõl, akivel kellemesen eltöltheted az idõdet. Aki társ ebben, aki szintén hasonlóan gondolkodik, és szívesebben kirándul pl, mintsem kocsmázzon. Tehát a kérdésedre a válasz, hogy én speciel szívesen ismerkednék ilyen típusúakkal.
A hikikomoriban szenvedõk megérzik a külsõ világ nyomását, mely elõl elmenekülnek. Bezárkóznak hálószobájukba, vagy a szülõk házának egy szobájába és hosszas idõt töltenek ott, akár éveket is. Általában kevés barátjuk van, de lehet, hogy egy sincs. Egy hikikomoris általában éjjel tévézik, hosszú órákon át, felváltva internetezik és játszik számítógépes játékokat, melynek egyenes következménye, hogy nappal alszanak, azaz késõn kelnek és dekoncentráltak. Sok olyan hikikomoris van, aki munkáját is ehhez választja, nem ritka a tõzsdés, aki eszméletlen pénzeket zsebel be szindrómája miatt. Sokan pénzügyi szabadságra törekszenek, mellyel végleg elidegeníthetik magukat a társadalomtól, ám sokan vannak, akik szociális segélyekbõl élnek és többnyire otthon fekszenek. A társadalomtól való elvonulás fokozatosan történik, az érintettek boldogtalannak tûnnek, elveszíthetik barátaikat, bizonytalanná válhatnak, kevesebbet beszélhetnek és aztán már nem mennek sehova, maximum dolgozni és azonnal mennek haza, feküdni a kanapéra vagy matracra. esetleg?
Én sem járok bulizni, vannak barátaim azokkal elmegyünk beülõs helyekre, nõmmel együtt, vagy elmegyünk sétálni fagyizni és sok minden más, de ha egyedül vagyok akkor hajlamos vagyok arra, hogy otthon legyek! Persze régen jártam disco-ba elég sokat, de már, mivel SP Feeling-es az egész!
Szintén az mint az elsõ írt 19/F!!! :D
A kérdező hozzászólása: Mint írtam, nem kockulok egész nap. Számítógépes játékokkal pedig egyáltalán nem játszom. Nem vagyok hikikomoris.

Egy társaságban ugyanannyi fiú volt, mint lány. Amikor 8 lány elmet sétálni, kétszer annyi fiú maradt a társaságban, mint lány. Hányan voltak eredetileg a társaságban?

(a)16 (b)24 (c)32 (c)32 (d)36 (e)48

Legjobb válasz: 2x=mindenki (azaz fiúk és lányok) 2x-8=x+(x/2) -8=x-2x+(x/2) \mindkét oldalt beszoroztam kettõvel -16=2x-4x+x \összevonás -16=-x x=16 Azaz az egész társaság 16 (mert az egész társaság 2x)

2x=mindenki (azaz fiúk és lányok) 2x-8=x+(x/2) -8=x-2x+(x/2) \mindkét oldalt beszoroztam kettõvel -16=2x-4x+x \összevonás -16=-x x=16 Azaz az egész társaság 16 (mert az egész társaság 2x)
Szóval még egyszer: az egész társaság 32 fõ. (Véletlen elõbb küldtem el a választ mint akartam.)


Lehet h annak a lánynak tetszik a fiú és meglepõdõtt h más lány társaságába látja. Bár nem tudom.
A kérdező hozzászólása: ööö ... a fiú nézett a lányismerõs után, miközben ott volt (majdnem)a társaságában az a lány, aki tetszik neki nagyon

Van baráti társaság ahova járok, és ott össze akartak hozni egy lánnyal de jött a társaságba egy fiu aki összejött a lánnyal, aki tetszik. Viszont a fiuval meg jó barátok lettünk mit csináljak? Kezdjek titokba udvarolni a lánynak? Vagy várjak?

Legjobb válasz: Akkor ez csak egy nagyobb ajándék kérdeése. Vegyél neki nagyobb ajándékot, és járhatsz vele addig, amíg valaki nem vesz neki még nagyobbat. De komolyan! Kell neked egy megvásárolható csaj? Pfuj...

Akkor ez csak egy nagyobb ajándék kérdeése. Vegyél neki nagyobb ajándékot, és járhatsz vele addig, amíg valaki nem vesz neki még nagyobbat. De komolyan! Kell neked egy megvásárolható csaj? Pfuj...
hát pech de szerintem szebb alapelv azt követni, hogy ha valakinek párja van, arra nem nyomulunk, szal ez nem volt szép a barátodtól... de mindegy, így jártál, szerintem ne törõdj a csajjal, biztos találsz más kedves lányt :)
Szerintem is keress mást!Az ilyen lány tényleg csak a pénzre hajthat!Érdekemberre meg nem hiszem, hogy szükséged van!:/
semmit ne csinalj, addig kellett volna lepned, amig a lany szabad volt. Most szepen keress magadnak olyan lanyt, akinek nincs baratja. Foleg ha a srac a baratod is, miert akarod igy hatbadofni?
A kérdező hozzászólása: a lánynak volt barátja ezért nem akartam lépni a jelenlegi barátom pedig eléggé nyomúlós volt rögtön vett elsõre ajándékot minden és most a lány szakit a barátjával aki volt neki.
A kérdező hozzászólása: Nemtudom hogy mire hajt, lehet hogy Csak egy kis szabadságot akar mert a családja elég zûrös és a pénzbe látjha az utat hogy kitudjon szabadulni.Viszont egy nagyon aranyos lánc, nem ismerem nagyon de ahogy igy elmondták sajnálom...és megszerettem.
Ha a lány ezt megtette a barátjával, akkor téged is könnyedén elhagyna, ha máshoz adódna kedve. Ennyire ne alacsonyodj le! Ha a család elõl menekül, ahhoz elég a megértõ baráti társaság, nem kell kézrõl kézre járkálni. Sajnos be kell látnod, ez OLYAN csaj. Hagyd és keress tisztességeset!

Egy 36 fős társaságból elment a lányok fele, így a társaság 5/6 részére csökkent. Hány fiú van a társaságban?

Legjobb válasz: 36-x=5/6 * 36 36-x=30 ___/ +x; -30 6=x Tehát 6 lány ment el, így eredetileg 12 lány volt. Akkor pedig 24 fiú. Házi feladatot tessék egyedül írni, fõleg ilyen egyszerût.

36-x=5/6 * 36 36-x=30 ___/ +x; -30 6=x Tehát 6 lány ment el, így eredetileg 12 lány volt. Akkor pedig 24 fiú. Házi feladatot tessék egyedül írni, fõleg ilyen egyszerût.
túl sok, kivéve ha a fiúk mind melegek kivéve téged
Hát lehet, hogy ez nektek fiúknak tök egyszerû, de nõi logikával megérteni egyáltalán nem olyan könnyû! Legalább most okosabbnak hihetitek magatokat, fiúk!
Kedves tetris! Ez egy általános iskola 6-7. osztályos alap matekpélda. Ha ez neked bonyolult akkor azt nagyon tudom sajnálni, de abban biztos vagyok, hogy nem a nemedben van a probléma...
"Hát lehet, hogy ez nektek fiúknak tök egyszerû, de nõi logikával megérteni egyáltalán nem olyan könnyû! Legalább most okosabbnak hihetitek magatokat, fiúk!" Ha ez nõi aggyal valóban ilyen óriási kihívás, akkor tudod mit, én tényleg okosabbnak is hiszem magam. És szó se róla, még csak nem is alaptalanul tenném ezt ebben az esetben.

Ha egy fiú nem akar a lánytól semmit, akkor miért bámulja állandóan, miért keresi a társaságát? Miért kell félrevezetni a lányt? Mikor ő meg beleszeretett a fiúba

Legjobb válasz: A legvalószínûbb, hogy téves a diagnózis, és nagyon is akarna valamit, csak a gátlásai miatt nem mer kezdeményezni, esetleg nincs ötlete, hogy tegye. Van más lehetõség is. Például az, hogy tényleg nem akar semmit, csak legelteti a szemét. Teljesen érthetõ, ha van mit nézni a lányon.

Szerintem megõrültek a fiúk (tisztelet a kivételnek). Nagy társaságban ugyan az a fiú szemezett velem (jó pár hete heti 1-2 alkalommal. 8-ból 7x õ kezdeményezett szemezést. Eleinte nem is tetszett. Vagy 5-6 alkalom után figyeltem fel. Volt, hogy 10-12mp-es is volt és csillogtak a szemei. Iszonyúan. Kis ráncolódás a szeme alatt. Olyan õszintének tünt. Nincs senkije. Erre késõbb kiderült, hogy nem akar semmi (egy nem-el lerendezte). Megjegyezem, hogy rá néhány percre már újra követett a szemével. Nem értem, de nem is érdekel már. Nem tudom mire jó ez neki, mert nemcsak simán rámnéz, hanem ha mp-ig tart, míg zavarba nem hoz..... Szóval inkább menekülök tõle. Nem hiszem hogy ennyire félénk lenne, inkább jó játék voltam. Pedig nem olyan tûnik. És nem vagyunk már gyerekek (30-asok).
A legvalószínûbb, hogy téves a diagnózis, és nagyon is akarna valamit, csak a gátlásai miatt nem mer kezdeményezni, esetleg nincs ötlete, hogy tegye. Van más lehetõség is. Például az, hogy tényleg nem akar semmit, csak legelteti a szemét. Teljesen érthetõ, ha van mit nézni a lányon.
Attól, hogy látja rajtad még nem feltétlen "kell" lépnie. Valószínûleg ahhoz félénk, hogy kezdeményezzen, vagy bevallja mit érez irántad. Légy türelemmel.
Honnan tudod, hogy nem akar tõled semmit sem? Lehet nem mer közeledni feléd!
olyannak* (félreírtam)
"akkor miért bámulja állandóan" Lehet hogy csak kancsal és úgy tûnik mintha a lányt nézné...
Szia, nálam is ez a szitu, szerintem is csak azért nem lép, mert megszokta, hogy nem kell csinálnia semmit, a lányok mindent megtesznek helyette. Amúgy elég idegõrlõ egy állapot tud lenni :-/
mert biztos megszokta, hogy a lányok kezdeményeznek nála, a kisujját sem kell mozdítania...
A kérdező hozzászólása: szerintem látja rajtam hogy mi van és akkor miért nem lép?
Még annyit, hogy közelrõl meg lesüti a szemét, mintha rám se merne nézni. És akkor mégis azt mondta valakinek, hogy nem akar semmit. Gondolom csak nem lódintott? No legyen az már az õ baja! No mind1 már elmúlt. Még jó hogy nem tápláltam érzelmeket. Csak utálom, ha játszanak velem.
Egy kis dugás mindent megold és utána nem is gondoltok egymásra!

Ha meg akarok ismerkedni egy lánnyal, de a társaságban ott van a volt pasija is, egyszerűen dühöt és fájdalmat érzek, és arra gondolok, hogy azzal a fiúval lefeküdt előttem. Szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Ha van pasija, akkor ne próbáld már meg felszedni, légyszíves. Te sem örülnél neki, ha lenne barátnõd, és mások elkívánnák elõled. Keress egy egyedülálló lányt inkább.

Ha van pasija, akkor ne próbáld már meg felszedni, légyszíves. Te sem örülnél neki, ha lenne barátnõd, és mások elkívánnák elõled. Keress egy egyedülálló lányt inkább.
A kérdező hozzászólása: a VOLT pasija van ott... nem a jelenlegi...
Jah, vagy úgy. Egy bizonyos szintig normális, hogy nem kedveled, de próbáld meg nem kimutatni.
nem tudom, hogy mennyire normális, de én dettó így vagyok.

Lányok ti hogy reagálnátok ha egy fiú akivel egy baráti társaságban vagytok verseket ír de fél megmutatni csak elmondja hogy írt?

Na szóval, nyár eleje óta együtt lógok egy nállam 2 évvel id?sebb lánnyal akit 3os korom óta ismerek, és hülyén hangozhat de az óta tetszik, meg még egy-két haverunk is így bandázik velünk, már elmondtam neki hogy mit érzek, kétszer is próbálkoztam nálla, 1 hónap alatt, és elmondtam neki hogy írtam neki verset de félek megmutatni. Tehát nektek az ha egy fiú kitartóan közd értetek, és még szerelmes verset is ír nektek, nem is egyet, az tetszik/bejön??

Legjobb válasz: Én félnék megnézni, mert ha esetleg nem tetszik, vagy béna versek, béna rímekkel, akkor azt meg kell mondanom neki és megbántódna. De nem tudnék úgy tenni, mintha tetszene, mert engem az ilyen "versek" borzasztóan idegesítenek. Nem mondom, hogy a te verseid ilyenek, csak benne van ez is a pakliban. Egyébként ide nem írnál le egyet? Itt úgysem ismer senki. :) 24/n

Én félnék megnézni, mert ha esetleg nem tetszik, vagy béna versek, béna rímekkel, akkor azt meg kell mondanom neki és megbántódna. De nem tudnék úgy tenni, mintha tetszene, mert engem az ilyen "versek" borzasztóan idegesítenek. Nem mondom, hogy a te verseid ilyenek, csak benne van ez is a pakliban. Egyébként ide nem írnál le egyet? Itt úgysem ismer senki. :) 24/n
hát mivel ezeknek a 90%a olyan minõségû h versnek hívni õket nem picit sértõ a versekre nézve + még meg se mutatod: miért kellene neki tetszenie? én is tudom mondani h írtam ezt v azt ha 1x már nincs meg akkor nem lehet bizonyítani kitudja lehet csak a levegõbe beszélek nem?
Hát nekem állatian bejött a vers. Lehet, hogy nektek nem tetszik de engem annyira megfogott, hogy ilyen érzõ szíve van, hogy imádom érte . Ide írom a verset. Lányok döntsetek ti, hogy hogy Ti miként viszonyulnátok a fiúhoz, ha Ti is ilyen verset kapnátok. Szemed Színe Barna a szemed Nem, nem barna, Fekete. Talán fekete sem. Kék talán, Kék mint a tenger Forró napsütésben Fodros fehér hullámok Ölében. Kék a szemed, mint tenger a napban, Vagy sötét, mint üstökös csóvában a bíbor. Néha zöld, mint a haragos örvény, Mely sötét hullámok közül gyûrûzik S lehúz mindent. Néha barnának látom a szemed, Dióbarnának. Nagy kifejezõ szép szemek, Melyek szó nélkül is mindent elmesélnek, De csak nekem mesélnek, Másnak senkinek.
Attól, hogy rövid sorokba tördeled, még nem lesz vers. Egyébként is zagyvaság. Btw még mindig kíváncsi lennék a kérdezõ versére.
Olyan brutálisan reálos vagyok, hogy nem egyszer konfliktusokba keveredtem az irodalomtanárommal, mikor buzgón próbáltam neki bebizonyítani, hogy az irodalom azért egy rakás sz.r, mert életképtelen, túlérzelmes, antiférfi emberek írták szinte az összes verset és ezt mi kötelezõ jelleggel tanuljuk, hogy õk túl szerencsétlenek voltak ahhoz, hogy csendben szenvedjenek. Ma mindenki gondolkodás nélkül leb.uzizza SP-t, pedig Petõfi is egy nyeszlett szerencsétlenség volt, akinek nem nagyon volt sikere a nõknél, és Szeptember végén c. versében is azon morfondírozik, hogy asszonypajtás vajon lelép e gondolkodás nélkül egy új hapsival, ha õ idõ elõtt elhalálozna? Az irodalomtanárom kevéssé értékelte az okfejtésemet. :D Így emiatt nekem a szerelmes versek nem imponálnak, mert még talán mondjuk Ady komolyan megszerkesztett verseket komponált, a kamaszok érzelmeinek béna rímpárokba foglalása aligha nevezhetõ mûvészinek vagy romantikusnak...
A kérdező hozzászólása: A legszebb Virághoz Szeretett ihletõm, te gyönyörû virágszál, Tehetném lekem érted odaadnám, Tudom nem azt érzed mint én, Vallomásom eme dal, és írója érted ég. Az mit érzek összinte és valós, Tudom õrült dolog de ez nekem így jó. Nem kell nekem, csak te és más senki, Ez a kín mely bennem ég, oly pokoli, Hogy beleõrülök, de csak te érted. Miattad szívem visz s nem az eszem, Lelkem pedig csak vár tétlen, Õrültségre készen. Telik az idõ és egyre mélyebb a vérzõ seb, Egy seb, mit ahogy csak bírok elrejtek. Folyamatosan múlik s pereg, lelkem vele remeg, Azt mondtad, ha meglátnád versem mit rólad írtam, Szíved is megszakadna, s én szeretlek, ezért nem mutattam. Én továbbra sem változok, S õrült tett hílyán a csodában bízok. De mostmár úgy érzem eleget szenvedtem, Elõre bánom mit még meg sem tettem, De nem tudom meg bírom-e? De küzdök érted bármeddig ha kell, Mert bennem õsi lélek nõtt fel. Küzdök örökké, és sosem adom fel, Akkor sem, ha lelkem végül a pokolban hamvad el. Kértetek egy verset megítélésre nos itt van egy saját amit az addot lányról írtam...
Én kértem, hogy mutass meg egyet, és most légyszi ne haragudj meg, de szerintem nem jó. Klisés, és megint csak azt tudom mondani, hogy a rövid sorok miatt nem lesz vers a vers. Azon kívül sok a helyesírási hiba is: vesszõk, "hílyán" stb. Sajnálom, ha nekem írtad volna, nagyon nem tudnál vele meghódítani. A gesztus értékelendõ, de a vers maga nem. :) Bocsi még egyszer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!