Találatok a következő kifejezésre: Egy fiú egy lány (6640 db)

Ha egy fiut egy lány orálisan felizgat és utána egy kicsi mennyiségü elöváladék kerül a lány szájába, nem tudom mennyi idövel késöbb, de még aznap szeretkeznek gumival, és a gumira kerül a nyálból akkor lehet a lány terhes?

az idöt nem tudom de sokan monták h a nyálba ugye sokáig birja a sperma de viszont ha közbe lenyelem, azt a kis mennyiséget akk sztem csak arra a nyálra gondolnak ami nem emésztödik meg vagy éppen azonnal oda kerül a hüvely közelébe..segitsetek eléggé sürgös

Legjobb válasz: Szerintem nem.Szóval ha a spermát rendesen lenyeli,vagyis nem közvetlenül kerül a gumira akkor nem hiszem.

Szerintem nem.Szóval ha a spermát rendesen lenyeli, vagyis nem közvetlenül kerül a gumira akkor nem hiszem.
a nyál lúgos...nem savas...nem lehetsz terhes, ugy erõsködsz mitnha az akarnál lenni..5 tõl 11 ig....neharagudj addig legalább 3 piohárnyit ittál sztem..nem lehetsz !!!!
A nyál savas kémhatású, az elõváladékban eleve kevesebb a jó minõségü sperma! Nyugalom, nem lehetsz terhes!
Nyugi! LEHETETLEN annyi idõ eltelte után!
sztem szinte 0....elõváladékban alapból kevésvan, plusz lenyelsz egy csomót...plusz több óra elteleik...tuti hogy nem..
Nem. Semmiképp nem lehetsz terhes..ha már eltelt valamennyi idõ akkor fõleg nem.
A kérdező hozzászólása: ugye semmi esély rá??????lécci ugye mindenki egyet ért??????, , ,
A kérdező hozzászólása: ????
A kérdező hozzászólása: hogyha az az orális izzé az 5-6 körül volt és a szeretkezés meg este 11kor akk lehet?
A kérdező hozzászólása: de ésha nem olyan sok idö telt el közte mert nem emlékszem.
A kérdező hozzászólása: jo de nme tudom biztosan, nmért mennyi idö elteltével lehetséges?
A kérdező hozzászólása: jo de nem biztos h 5-11ig volt csak igy emlékszem de mongyuk pár óra eltelt

Miért mond olyat egy fiú egy lánynak, hogy fél, hogy a lány bántani fogja, ha ő nem lesz vele kedves?

Annyit tudni kell, hogy a fiú szokott bunkó lenni, mégse kapott ki sose a lánytól.

Legjobb válasz: nem ertem. te most ezzel a fiuval egyutt vagy? mer h igen akk dobd a csavot. bunkozik es fel egyszerre? milyen ember az ilyen? eloszor is egy fiu legyen kedves. masodszor ne legyen betoji mer az nekem egyaltalan nem jon be speciel. szerintem rugd meg h bunkozik. egy ido utan rajon a hibajara :) az meg h fél...mond meg neki h a beszarik egyedul maradnak :D

nem ertem. te most ezzel a fiuval egyutt vagy? mer h igen akk dobd a csavot. bunkozik es fel egyszerre? milyen ember az ilyen? eloszor is egy fiu legyen kedves. masodszor ne legyen betoji mer az nekem egyaltalan nem jon be speciel. szerintem rugd meg h bunkozik. egy ido utan rajon a hibajara :) az meg h fél...mond meg neki h a beszarik egyedul maradnak :D

Mit nem szeret egy fiú egy lányban?

Legjobb válasz: Azt hogy ellentéte a fiúnak,egy fiú egy lány mellett tud kiteljesedni és fordítva is igaz ez.

Azt hogy ellentéte a fiúnak, egy fiú egy lány mellett tud kiteljesedni és fordítva is igaz ez.
Éretlen viselkedés.Problémamegoldó készség hiánya (itt az olyan "hisztit" értem, ami egyenlõ a gyerekeskedéssel, pl: oda megyünk mert én azt mondtam, vagy: -nekem ez kell. -miért kell kedves? -mert kell. Tehát ha csak ilyen gondolatai vannak, hogy azért kell mert kell. Intelligencia hiánya. Nem szeretném, ha barátnõként alig kötõdne hozzám.
Felszínesség, anyagiasság, õszintétlenség
Egy másik fiút.
emberfüggõ
Na, mit mondtam :)
Ha csúnya és hisztis.
A hiszti borzalmas
Az elsõ kommentnek van alapja, de nem értem miért ide kapcsolódik... a kérdésedre viszont nincs jó válasz. Majd írni fogják h a hiszti pl milyen rossz, nekem meg bejön (na persze nem mindig). Egyenfuggo :)
Ja mit NEM szeret... akkor tárgytalan a válasz.
Ha celozgat de nem mondja ki. Nem vagyok gondolatolvaso.


Mikor ölel át egy fiú egy lányt?

Legjobb válasz: Ne haragudjatok de olvasgatva ezeket a kérdéseket . hihetetlen. és azt se érdekel ha azt mondjátok goromba vagyok. Mikor ölel át egy fiú egy lányt? mintha erre valami féle szabály lenne. csak is akkor ha a fiúnak legalább 70% ra sikerült a matek középszintu érettségije. -.- mikor. amikor kedve van hozzá. vagy ha közelebbrõl ismerik egymást.

Ne haragudjatok de olvasgatva ezeket a kérdéseket . hihetetlen. és azt se érdekel ha azt mondjátok goromba vagyok. Mikor ölel át egy fiú egy lányt? mintha erre valami féle szabály lenne. csak is akkor ha a fiúnak legalább 70% ra sikerült a matek középszintu érettségije. -.- mikor. amikor kedve van hozzá. vagy ha közelebbrõl ismerik egymást.
Ha kedveli, szereti.
én azokat a lányokat akiket kedvelek. De azt a lányt akit szeretek de sajna még nem sikerült komolyabbra fordítani a dolgot nagyon szeretem ölelni... MIvel: az ölelés a szeretet legkönnyebb kifejezése :)
Szeretetbõl, barátságból vagy így akarja a tudtára adni a lánynak, hogy szerelmes belé.
nálunk mindenki ölelgeti a másikat, és senki se gondol semmi rosszra:) (mondjuk táncon normális:D)
szerelembõl, barátságból, szeretetbõl
Sztem ez a kérdés hülyeség :D Mer vkinek igaza volt h bármikor megölehetsz vkit :) )) Pl. Én mindig ölelem a oszttarsaiat , persza a lányokat :D, de nem csak azokat másokat is.

Minek nyomja le tudatosan egy fiú egy lány önértékelését?

Legjobb válasz: Ha párkapcsolatban történik ez: kevésnek tartja magát a lányhoz, és ezzel akarja a lehúzni maga mellé, hogy aztán a lánynak esze ágában ne legyen elhagyni õt. Mivel, ha a lány nem veszi észre a kis játszmát, az alakulhat ki benne, hogy õ tényleg alig ér valamit, örüljön, hogy legalább ennek a fiúnak kell. Ezt tapasztalatból írtam.

Ha párkapcsolatban történik ez: kevésnek tartja magát a lányhoz, és ezzel akarja a lehúzni maga mellé, hogy aztán a lánynak esze ágában ne legyen elhagyni õt. Mivel, ha a lány nem veszi észre a kis játszmát, az alakulhat ki benne, hogy õ tényleg alig ér valamit, örüljön, hogy legalább ennek a fiúnak kell. Ezt tapasztalatból írtam.
az elõzõnek igaza van.ez így van.az én barátom is ezt csinálja..vagyis csinálná, ha hagynám magam.más mondja minek vagyok vele, mikor kapnék 100x jobbat, õ meg aztmondja, hogy ha elhagyna senkinek nem kellenék..nem szabad hagyni magad..
elég baj az, ha le tudja :(
exem ugyan ezt csinálta 3, 5 évig, majd szakításkor ezzel köszönt el: "nem fogsz még egy olyan fiút találni, mint én" HÁT örülök, hogy nem kaptam egy akkora seggarcot, mint õ:) a mostani Párom vele össze sem hasonlítható, nem hiába költöztem össze vele:)

Miért próbál meggyőzni egy fiú egy lányt arról, hogy a lány akar valamit tőle és nem fordítva?

Legjobb válasz: mert a fiú úgy veszi észre hogy a lány akar valamit tõle. vagy nem tudom.

mert a fiú úgy veszi észre hogy a lány akar valamit tõle. vagy nem tudom.
Mert egy butább lány tényleg elhiszi.
ahogy a 2.mondja!
A kérdező hozzászólása: Milyen hasznot vár ebbõl a fiú..?
képzeld el: a fiú szerelmes a lányba, de a lányt gyõzködi h szerelmes belé(a fiúba) azt akarja elérni h a lány szeressen belé, hülye egy taktika.
ugyane volt velem...
Velem is volt már ilyen...

Mit jelent az, hogy udvarol egy fiú egy lánynak? Én csak ezekre tudok gondolni, hogy rotációs kapával lemegy a lánynak a lakásához és felrotálja a kertjét neki.

Legjobb válasz: fiam, látom, te üvegházban, vagy fóliában születtél. az udvarlás az a folyamat, amikor a fiú igyekszik elnyerni a lány szerelmét

fiam, látom, te üvegházban, vagy fóliában születtél. az udvarlás az a folyamat, amikor a fiú igyekszik elnyerni a lány szerelmét
Randi: virág, csokoládé... de az udvarlás késõbbi stádiumában - ha a lány szereti az igazán meglepõ, megmosolyogtató dolgokat -, akkor a kert felkapálása is mehet, mert egyszerû, de mégis aranyosak az ilyen dolgok, hisz virágért bárki le tud ugrani a boltba, de komplikáltabb dolgokat kevesen hajlandóak megtenni. :)
Mákdarálóval darálj neki mákot.
XDDDDDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mostmár akkor tudom mért mondta a Zsófi a cifrát :)

Lehetséges olyan, hogy egy fiú egy lánynak sem tetszik a külseje miatt?

Mert én úgy érzem velem ez van, sosem látok egyértelmű jeleket, hogy egy lány engem akarna, hogy várna, hogy odamenjek hozzá hogy kapnék egy olyan csábos mosolyt, amiből tudnám, hogy van értelem odamennem hozzá ismerkedni.

Legjobb válasz: Ma már csak a ribik csinálnak elsõsorban ilyet és a szendébb lányok inkább nem is küldenek jelet mert félõsek. És mivel te meg egy félõs srác vagy, nincs elég önbizalmad ezért nem figyelnek fel rád a csajok! Ismerek több mondhatni igen ronda fiút akiknek volt már barátnõjük, fõképp azért mert elfogadták önmagukat és pozitív a kisugárzásuk!

Ma már csak a ribik csinálnak elsõsorban ilyet és a szendébb lányok inkább nem is küldenek jelet mert félõsek. És mivel te meg egy félõs srác vagy, nincs elég önbizalmad ezért nem figyelnek fel rád a csajok! Ismerek több mondhatni igen ronda fiút akiknek volt már barátnõjük, fõképp azért mert elfogadták önmagukat és pozitív a kisugárzásuk!
Könnyen lehetséges, hogy van ilyen. Más kérdés, hogy ebbõl mennyin tudna változtatni. Nyilván egy olyan ember, aki sz*rik a külsejére, jó eséllyel nem fog tetszeni senkinek. De ez nem csak a fiúknál van így.
Lehetséges. Itt vagyok én :-(
ebbõl megint jó kis vita lesz, csak már rohadt unalmas.
#9 Genetikailag a csimpánztól is kb. 2%-ban térünk el, mégse hiszem, h lenne olyan lány, aki összejönne egy csimpánzzal.
ember.....figyeljél már ugye tudod hogy még a bantunégertõl és az afro amerikaitól is genetikailag csak 2% az eltérés KETTÕ % szóval nem lehet hogy inkább ahelyett hogy igy gondolkodnál elkezdenél megoldani problémáid? esetleg tenni valamit hogy nõne az önbizalmad ? amég úgy gondolod hogy egy csajnak se fogol kelleni valóban szinte egynek se fogol...sorry ez van ..
nem.
#6 Nem igaz, csúnya fiú a csúnya csajoknak se kell.
hát add le az igényeket... a csúnya csajok kapnak a lehetõségért
Igen, én is ilyen vagyok pl. Kisugárzás nem létezik, a külsõnk az oka.
nem feltétlenül nézel ki szarul, csak rossz a kisugárzásod
kor?
Lehetséges, mi több valószínû.
Genetikailag semmiben sem tér el két ember egymástól, csak bizonyos szekvenciái a DNSnek máshogy aktiválódnak.

Miért kezd ki egy fiú egy lánnyal (flörtöl), ha utána meg ha a lány reagál, akkor a fiú azt mondja, hogy fél a lánytól?

Miért félelmetes egy fiúnak az,hogy a lánynak is tetszik a fiú?

Legjobb válasz: egy pasi sok mindenért félhet egy lánytól. nem tudom hány évesek vagytok és mennyire vagytok tapasztaltak, de az írásod alapján arra következtetek hogy tizenéves és kicsit tapasztalatlan vagy akár kezdõk vagytok. a srácok ebben a korban 1 ideig lehet magabiztosak tudnak lenni, teszik a fejüket, de amikor megkapják a pozitív visszaigazolást, megijednek mert tudják hogy most lépniük, tenniük kéne valamit. ezen a ponton a tapasztalatlanságából adódóan leblokkol, nem tudja hogy kell randira hívni vagy ilyesmi:)

egy pasi sok mindenért félhet egy lánytól. nem tudom hány évesek vagytok és mennyire vagytok tapasztaltak, de az írásod alapján arra következtetek hogy tizenéves és kicsit tapasztalatlan vagy akár kezdõk vagytok. a srácok ebben a korban 1 ideig lehet magabiztosak tudnak lenni, teszik a fejüket, de amikor megkapják a pozitív visszaigazolást, megijednek mert tudják hogy most lépniük, tenniük kéne valamit. ezen a ponton a tapasztalatlanságából adódóan leblokkol, nem tudja hogy kell randira hívni vagy ilyesmi:)
A kérdező hozzászólása: a fiú 24, én 22
Én rátapadtam :D
Igen. Ha félénk akkor megvárja amíg a fiú kezdeményez vagy érdeklõdik, ha kicsit bátrabb akkor jelez vagy lehet hogy keresi a fiú, de ez nem valószínû sztem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!