Találatok a következő kifejezésre: Egy fiú bírja (69 db)

Van egy fiú az osztályból akit már 7-8 éve ismerek. Nagyon tetszik, de semmi bátorságom elhívni egy randira. Suliba inkább a fiú haverjaival van. Szerintetek, hogy kérdezzem meg? :S U. I. : egy fiúnak bejövök de én nem annyira bírom. Hogy rázzam le?

Legjobb válasz: beszélj vele facen... vagy vhol interneten elõszõr. Mond azt h véletlenül irtál rá, de azért kezdjetek dumálni. Akit pedig le akarsz rázni: addig haggyad ameddig nem kezd nyomulni, de akk mond meg neki h nem jön be neked.

beszélj vele facen... vagy vhol interneten elõszõr. Mond azt h véletlenül irtál rá, de azért kezdjetek dumálni. Akit pedig le akarsz rázni: addig haggyad ameddig nem kezd nyomulni, de akk mond meg neki h nem jön be neked.
Menj oda az elõzõhöz, hogy segítsen neked lerázni a srácot. Remélem jól "kétszékközé" esel. :P (Amiatt, hogy nem mondod meg a másik srácnak, hogy nem jön be neked)
A kérdező hozzászólása: Köszi;)
birod a belsõjét?
Ja értelek, ha nem akarsz tõle semmit akkor legyél vele csak barát, mert 15 évesen tényleg ráérsz pasikon agyalni. :)
A kérdező hozzászólása: bocsi félreértettem, nem a külseje a gond
A kérdező hozzászólása: nem a hûség a gond azt tudom róla, hogy maximálisan hûséges, de én jobban szeretem a csak barát kategóriát, és olyan furcsának tûnne, ha kialakulna valami
Most azért nem akarsz érezni iránta semmit mert nincs olyan hû de jó külseje? Mindegy úgyis majd kinövöd ilyen életfelfogással inkább tanulj és ne foglalkozz pasikkal ráér még pár év múlva hidd el jobban jársz vele. Meg amúgy is egy férfinak nem kell annyira nagyon attraktívnak lennie, mint a gyengébbik nemnek csak talpraesettnek és magabiztosnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem tehetnék vlmit ez ellen, hogy már ne érezzem ezt iránta, mert nem igazán szeretném?
szard le a külsõt, jobban jársz egy belül értékesebb emberrel, egy férfinak amúgy sem kell túl szépnek lennie, az a te dolgod :D
Érzel iránta valamit c:
A kérdező hozzászólása: 15
A kérdező hozzászólása: Hát, úgy a belsõ tulajdonságait
Nyilván valóan érzel iránta valamit, inkább a belsõ tulajdonságai fogott meg téged, és azt helyezed elõtérbe. Ez tök normális lehet, hogy lesz belõle még valami. :) Amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Van egy fiú akivel régebben nagyon jóban voltam és már úgy tűnt h járni fogunk de aztán nem jött össze mert összehaverkodott egy mmásik fiúval aki engem nem bírt és én sem őt. Mit tegyek?

Mostmár jóban vagyok azzal a fiúval aki nem bírt.De aki tetszik,vele nem nagyon beszélgetek. MIT CSINÁLJAK???

Legjobb válasz: ess pánikba

ess pánikba
A kérdező hozzászólása: Köszi...
sokat.verted. törödj bele a következményekbe.
A kérdező hozzászólása: Pedig nem is.
hát ha a napi gyakoriségu recskához viszonyitasz... pl én se vertem sokat (mondjuk tök rendszertelenül, mert kolis voltam, szal 5 naponta - hetente), mégis elsõ csajomnál (21 évesen) gond volt elélvezni a jelenlétében. A puncijában elélvezéshez is kellett vagy 2 hónap.
A kérdező hozzászólása: Nálam ennyire sincs jelen. Lehet, hogy furán hangzik, de az érzelem hiánya okozza szerintem(voltam már néhánnyal de egyik iránt sem éreztem semmit). Na de nem is a miértje a lényeg, hanem, hogy zavarja-e a lányokat ha egy fiú ilyen.

Mit csináljak ha másfél év után se birok elfelejteni egy fiút?

Legjobb válasz: nem nem bírod hanem NEM AKAROD a kettõ között nagy különbség van, hány éves vagy?

nem nem bírod hanem NEM AKAROD a kettõ között nagy különbség van, hány éves vagy?
Én két éve vagyok képtelen elfelejteni egy lányt, bár õ talán nem tudja az érzéseimet, nem is igazán tudta, legalábbis szerintem. Egyszer találkoztunk, de ennyi volt. Azon gondolkodtam, hogy megírok neki mindent, hátha újra fel lehet venni a kommunikációt, aztán meg meglátjuk.
A kérdező hozzászólása: 18
Meddig bírja a nyalást?
Elõször ne feküdjetek le, csak gyakoroljátok az orális szexet. :) Ha ez megy, utána jöhet a többi. :) Én elõször kb. 10 mp-ig bírtam. :) ) De az rég volt...
A kérdező hozzászólása: házibuliban leszünk, szóval nem tudom hogy hogy tudnám mondjuk ezt a mosakodás dolgot megoldani
Mindenképp mosakodj meg ott lent a nyalás elõtt.Nagyon jó érzés, hogyha fel vagy izgulva.De ha nem annyira, akkor kicsit fáj.A szexet nem tudom, abban még nem vagyok jártas :) 15/L
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen mindenkinek, aranyosak vagytok :) Kicsit felek azert, h mi van ha nagyon nem tetszik neki es h milesz utana
Hagyhatod, de õ is szûz, akkor lehet, hogy "elunja", mert más ízre számít. Lehet, hogy elõször annyira stresszes lesz, hogy nem is fog felállni neki a megfelelõ idõben. Lehet, hogy csak 5 percig bírja, de lehet, hogy 1 óráig. De inkább 5-10 percre számíts.
Nem lehet tudni meddig bírja... Ez mindenkinél változó, attól függetlenül, hogy szûz-e. Én pl elsõ alkalomnál kicsit iszogattam, és 2 óra hossza múlva se mentem el... Egyébként meg ajánlom, hogy kinyaljon, mert ha kellõképpen felizgulsz, akkor kevésbé fog fájni vagy egyáltalán nem.
A kérdező hozzászólása: Koszonom :) a szexre gondoltam hogy meddig birja
Hagyjad ha úgy érzed, semmi baj lesz ebbõl. Hát nem fogja sokáig bírni. :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom :)

Lányok, kiábrándító, ha egy fiú nem bírja sokáig első alkalommal?

Legjobb válasz: Nem az, és hidd el érthetõ. Lehet ez a megfelelési kényszer miatt,hogy túl jól akarsz teljesíteni, és pont ezért nem megy, amiatt, hogy maszturbálásnál sietve gyorsan kellett, vagy akartál elmenni és hozzászoktál, amiatt, hogy egyszerûen nem bírod tovább, mert túl hamar felizgulsz. Sok gyakorlással késõbb majd menni fog.

Nem az, és hidd el érthetõ. Lehet ez a megfelelési kényszer miatt, hogy túl jól akarsz teljesíteni, és pont ezért nem megy, amiatt, hogy maszturbálásnál sietve gyorsan kellett, vagy akartál elmenni és hozzászoktál, amiatt, hogy egyszerûen nem bírod tovább, mert túl hamar felizgulsz. Sok gyakorlással késõbb majd menni fog.
én azért nem mertem megkurni mert (nem akartam beégni )életem eddigi legjobb nôjét, soha többet nem követek el ekkora hibát :(

Hogyan bírja ki egy fiú, hogy nem jön oda hozzám?

Szerelmet vallotam egy félénk fiúnak. Akkor végighallgatott, és elment. Nem mondott semmit. :(( Azóta se jött oda hozzám. De állítolag tetszettem neki. :D Egyszer együtt odamentünk együtt a barátn?mmel váltotunk két szót, és lelépet. :((( Nehéz benne bizalmat építeni, de egy barátn?mnek sikerült :( Megkérdezte t?le, hogy melyik lány tetszik neki, és azt mondta, hogy egyik se. £ 15L

Legjobb válasz: Úgy bírja ki, hogy nem tetszel neki. Nem telllllljesen egyértelmû?

Úgy bírja ki, hogy nem tetszel neki. Nem telllllljesen egyértelmû?
Félénk és önbizalomhiányos? Nem hiszi el. Azt gondolja, hogy szívatod. Ennyi, semmi több. Próbáld valahogy elhitetni vele, hogy nem ez a helyzet.
"ÁÁÁ akkora barmot még nem látott a világ, hogy egy csaj szerelmet vall neki, és fél odamenni hozzá...:O" És akkor mi van? Vagy ha egy csaj szerelmet vall, akkor már egybõl feleségül kell venni? Nekünk talán nincsenek érzéseink? Ha nem jön be neki az illetõ, akkor fejre is állhat, nem fog kelleni neki.
sutyerák.ennyi az egész.majd kinövi.
ÁÁÁ akkora barmot még nem látott a világ, hogy egy csaj szerelmet vall neki, és fél odamenni hozzá...:O
ha már az elsõ bezsélgetésetekkor el tudott menni, akkor nyilván teljesen ki lett elégítve, és új lány után nézett :)
háromeset lehetséges 1:nem tetszel neki, 2:azt hiszi szivatod közelíts felé te és mondd el neki nem ez a helyzet!3:Még hozzád is pancser mert õ csalódott a nõkben az ilyenekkel neis foglalkozz!Amit tegyél próbálj vele beszélni te és ha nem sikerül hagyjad!
19:08: De lehet kombó is: Bûn ronda, ezért nem tetszik neki:D
Titokban a barátnõdre pályázik. Megszívtad sajnos..:S
2 dolog jutott eszembe: -1:nem tetszel neki. -2:bûn ronda vagy.
Be van sülve a forma! Ennyi, az ilyenekkel nem is érdemes foglalkozni!
Elsõnek igaza van.
Szerintem nem valószínû hogy tetszel neki vagy csak nagyon bizonytalan és nem tudja kimutatni. De kérdezz rá hogy most mi van. Ha õ nem kezdeményez beszélgetést akkor neked kell :)
Küldj privátba képet, megmondom, hogy mi a baj ;D 17F

Van egy fiú akit nagyon szeretek és tudom hogy ő is nagyon bír de nem túl kedves és nem nagyon érzem hogy "visszaadja" az én szeretetemet és nem tudom hogy miért van . Talán csak azért mert fiú vagy mi?

(remélem érthető voltam jobban sajnos nem tudom elmagyarázni)

Legjobb válasz: Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy

Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy
A kérdező hozzászólása: máshogy szeret mint én õt . Tehát nem mutatja ki . Mit nem értettél ???

Ha egy fiu csak annyit akar a lanytol, hogy fekudjon le vele es a lany huzza az idot, meddig birja a fiu?

Fiuk ti mennyi ideig bolonditjatok meg?

Legjobb válasz: 1. Ameddig le nem fekszik vele,aztán elhúz. 2. 1 hónap,mert talál mást

1. Ameddig le nem fekszik vele, aztán elhúz. 2. 1 hónap, mert talál mást
Nekem volt egy aki másfél évig.
Meddig bírja a fiú? Attól függ. Ha a csaj egy istennõ akkor akár 1-2 évig. Viszont, ha a csaj nem olyan jó akkor csak 2-3 hónap (max).
ha szerelmes a fiú akkor sokáig:)
Ezek félreértelmezték a kérdést. Válasz: 2 hét, vagy másként 5 találkozás.
Ha a fiú megértõ, szereti a lányt; a lányon látszik, hogy nem szórakozásból húzza az idõt, illetve más jellegû intim kapcsolat van köztük (petting), akkor szerintem elhúzódhat olyan max. 1, 5 évig (de ez persze függ az életkortól is). Ugyanakkor arra is érdemes figyelni, hogy a szexuális kapcsolatból is kibukhatnak olyan dolgok, amik alapján nem vagytok összeillõek (ezért húzós a "házasságig benne biza egy farok se fordul meg"-elv).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!