Találatok a következő kifejezésre: Egy fiú, bulikon (119 db)

Ha párszor már láttam egy fiút buliban és megtetszett, hogy közelítsem meg?

Mostanában már nem járok buliba, nem is lesz rá lehet?ségem egy ideig, szóval az kizárva. Azonban megtaláltam myvipen a srácot és bejelöltem ismer?snek. Régen sokat nézett miközben táncoltunk, de sosem jött oda. Lehetséges még vhogy kapcsolatot teremteni vele? Vegyem fel msn-re, vagy mi legyen, várjak, hátha ? vesz fel? Félek a visszautasítástól.

Legjobb válasz: Ma már a lányok is kezdeményeznek.Kérdezd meg tõle ráér e pl. egy kólára meghívod.Jobb a biztos mint a bizonytalan,s megtudod nincs e kapcsolata esetleg,s azért nem ment oda hozzád.De ezt is megkérdezheted tõle,s akkor nem kell találkozni személyesen,ha kapcsolatban él.

Ma már a lányok is kezdeményeznek.Kérdezd meg tõle ráér e pl. egy kólára meghívod.Jobb a biztos mint a bizonytalan, s megtudod nincs e kapcsolata esetleg, s azért nem ment oda hozzád.De ezt is megkérdezheted tõle, s akkor nem kell találkozni személyesen, ha kapcsolatban él.
Szerintem vedd fel msnre! Én nem hívnám meg a pasit innivalóra egy buliban, az az õ dolga. Jelzéseket adnék felé, szemezés, mosolygás, esetleg leszólítanám hogy milyen a buli, jól érzi-e magát stb, de nem hívnám meg semmire, mert én szarul érezném magam közbe, meg sztem neki is ciki lenne ha egy lány hívja meg, nem pedig fordítva... Visszatérve, sztem nyugodtan vedd fel msnre!

Lányok! Ha ti jelöltök be egy fiút facebookon egy buli után, akkor az általában azért mert tetszik a fiú, vagy csak eszetekbe jutott?

Legjobb válasz: Én egyszer voltam buliban, és utána képes voltam felregisztrálni facebook-ra, hogy bejelölhessek egy fiút. Azért jelöltem be, mert szimpatikus volt, és akartam volna vele ismerkedni. Visszajelölt. Ennyi volt. Inaktiváltam is magam. :)

Én egyszer voltam buliban, és utána képes voltam felregisztrálni facebook-ra, hogy bejelölhessek egy fiút. Azért jelöltem be, mert szimpatikus volt, és akartam volna vele ismerkedni. Visszajelölt. Ennyi volt. Inaktiváltam is magam. :)
A kérdező hozzászólása: Szóval nem lett belõle semmi? Szerinted elvárhatja a lány, hogy írjak neki, ha már bejelölt?
Igazából bevallom, én is szerettem volna, hogy írjon nekem, de én nem mertem neki, aggódtam, hogy hülyének néz majd, és én nem voltam neki annyira szimpatikus. Igazából alig volt magánál, szóval lehet, hogy azt se tudta, ki vagyok. Tehát én örültem volna, ha reagál valami olyasmit, hogy , , nahát, emlékszem rád a buliból! mizújs veled?" De persze az ilyet nem lehet elvárni. :)
A kérdező hozzászólása: Hú akkor ráírok majd hátha bejövök neki, mert õ nekem nagyon :D
Sok sikert. :) Nem veszíthetsz semmit, elvégre õ jelölt be, megkérdezheted, hogy hogyhogy, és mi a helyzet és mindenféle semleges téma, amikrõl el lehet kalandozni az érdekesebbek felé.
A kérdező hozzászólása: oké megpróbálom köszi :)
Szia! Igen, általában azt jelölik be az emberek buli után, akik szimpatikusak. Én mondjuk mindig úgy vagyok vele, hogy keressen a fiú, ha szimpatikus voltam neki, tegye meg õ az elsõ lépést :D SZerintem írj rá, beszélgessetek, hogyha csak úgy jelölt be, akkor az majd kiderül, de lehet, hogy még így is lehet belõle valami. Hány évesek vagytok? Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Tehát te elvárod, hogy õ jelöljön be, vagy csak azt, hogy rád írjon? 21 évesek vagyunk :)

Egy fiúnak miért lehet utólag cinkes ha egy buliban egy lány megcsókolta?

Egy fiú azt mondta ő nem büszke arra,hogy megcsókolta őt egy lány akivel együtt táncolt.Nincs barátnője,tehát semmi probléma.Mi oka lehet ezt mondani,hogy nem büszke rá? A lány egész helyes volt amúgy,bár nem sokat beszéltem vele.

Legjobb válasz: Az általános feltételezésekkel ellentétben sok fiúra nem illik a "mindegy, csak piña legyen" mentalitás. Egyszer Bécsben buliztunk egy fiúbarátommal és õ a végére teljesen kiakadt, hogy az osztrák csajok egyszerûen megfogták a seggét, ha jelezni akarták, hogy tetszik nekik. Képzeld ugyanezt fordítva, ha a lány fenekét tapizza kéretlenül a fiú, akkor õ a világ tahója, fordítva miért kellene jópofának tartani? Ha egy fiú ad kéretlen csókot a lánynak és a lány ezt restelli, még ha helyes is az illetõ, azt mindenki megérti, fordítva miért ne érezhetné ugyanezt egy fiú? Emberek õk is, ugyanúgy éreznek, mint mi.

Az általános feltételezésekkel ellentétben sok fiúra nem illik a "mindegy, csak piña legyen" mentalitás. Egyszer Bécsben buliztunk egy fiúbarátommal és õ a végére teljesen kiakadt, hogy az osztrák csajok egyszerûen megfogták a seggét, ha jelezni akarták, hogy tetszik nekik. Képzeld ugyanezt fordítva, ha a lány fenekét tapizza kéretlenül a fiú, akkor õ a világ tahója, fordítva miért kellene jópofának tartani? Ha egy fiú ad kéretlen csókot a lánynak és a lány ezt restelli, még ha helyes is az illetõ, azt mindenki megérti, fordítva miért ne érezhetné ugyanezt egy fiú? Emberek õk is, ugyanúgy éreznek, mint mi.
A kérdező hozzászólása: Amúgy elég komoly srác és lány téren visszafogott.Megszoktam, hogy a legtöbb sráctól azt hallom hogy milyet csajozott. Még nekem sem merte elmondani, hogy megcsókolták, mástól tudom..
Neki nem jött be a csaj kinézetre, esetleg a haverjai szerint bányarém.
A kérdező hozzászólása: A lány kifejezetten csinos és szép volt.Haverjai meg nem nagyon tudtak róla.
Akkor bzi. Még a legvisszafogottabb, "kedves" (töketlen) srác is örül mint majom a farkának ha egy jó csaj lesmárolja. Tudom, mert én is ilyen voltam.
A kérdező hozzászólása: Nem az, bár szoktam neki mondani, de mindig tagadja, meg grimaszol :D Komolyra véve, lehet, hogy örül neki csak titkolja.

Van egy fiú aki nekem tetszik es szerintem en is neki. Ma tart egy bulit a haverjaival es en is meg lettem hivva de nem altala. Szerintetek megmondjam a buli elott valahogy hogy megyek vagy legyen meglepetes? Nem lenne jobb ha szamit rám?

Legjobb válasz: hát én megmondanám valahogy. hogy xy meghívott, de mégis az õ bulija, ok-e, hogy megyek. vagy valami. sztem nem lehet csak úgy beállítani. de mondjuk én extrém udvarias vagyok.

hát én megmondanám valahogy. hogy xy meghívott, de mégis az õ bulija, ok-e, hogy megyek. vagy valami. sztem nem lehet csak úgy beállítani. de mondjuk én extrém udvarias vagyok.
Ha biztosan tudod hogy örülne ha mennél akkor szerintem nem.kell szólnod. De ha egy pici kétség is van benned akkor kérdezd azért meg....ez mégis az õ bulija ahogy az elõttem levõ ember mondta:)

SEGÍTSÉG! Lesz egy buli, ahová a bolond házigazda meghívott egy lányt meg egy fiút. Régen jártak. Nemrég szakítottak, és a fiú nem jön, ha a lány isott lesz. Mindenki szeretné, ha a fiú jönne, de nem vonhatjuk vissza a lány meghívását. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: hát én tökön rúgdalnám a pasit... milyen nyápic ember már, megijed egy csajtól? xD mitõl fél, hogy csúnyát mond rá? mint az óvodában az elcs.eszett 3éves, akitõl a csúnya 6éves elvette a játékbiciklit... de most komolyan... ha nem bírják egymást nem beszélnek és kész. majd õk eldöntik, ha ezért nem jön a csávóka, a szemére lehet vetni hogy egy gyáva kutya. saját maga ássa el ezzel a saját tekintélyét mondd ezt el neki. egy Férfi nem tojik be egy excsajtól.

hát én tökön rúgdalnám a pasit... milyen nyápic ember már, megijed egy csajtól? xD mitõl fél, hogy csúnyát mond rá? mint az óvodában az elcs.eszett 3éves, akitõl a csúnya 6éves elvette a játékbiciklit... de most komolyan... ha nem bírják egymást nem beszélnek és kész. majd õk eldöntik, ha ezért nem jön a csávóka, a szemére lehet vetni hogy egy gyáva kutya. saját maga ássa el ezzel a saját tekintélyét mondd ezt el neki. egy Férfi nem tojik be egy excsajtól.
Igyatok meg egy poharral, es fogjatok ra a nyuszira.
Ti semmit. Mivel a házigazda azt hív meg, akit akar.
Én szoktam házigazda lenni, és nem különösebben kedvelem, amikor beleugatnak a szervezésbe (ettõl függetlenül megteszem, amit lehet a hangulat jobbá tételéhez). De azért egy meghívottat nem küldenék el a fenébe egy másik kedvvért. Ha ezen múlik, akkor inkább lógassa a tökét otthon a tag (már elnézést, de így érzelmileg is õszinte a véleményem), ebben a helyzetben maximum annyit tennék meg érte, hogy ha tudom, hogy a lány nem jön, akkor megemlítem neki. Ha nagyon ragaszkodtok a fószerhez, beszéljetek meg egy másik bulit akár az õ tiszteletére - ha már neki szól, csak nem utasítja vissza.
ha nem bírják egymást elviselni, akkor mind a kettõ gyerekes kis hülye, nem kell meghívni. ha meg mind a kettõt elhívjátok, és nekiállnak jelenetet rendezni, tönkrevágják a bulit, kell az nektek? ha meg egyik jön, a másik nem, akkor megsértõdik és akkora sz*resõt kaptok a nyakatokba, hogy ihaj. nem éri meg, ne hívjátok el. ha kérdik miért, akkor mondjátok meg, hogy ha majd felnõtt módjára tudtok egymás társaságában viselkedni, a KÖZÖS szórakozása érdekében, és nem önzõ módon a sérelmeitekkel foglalkoztok, na akkor majd jöhettek.
A kérdező hozzászólása: Amúgy simán levágná a fejünket, de az mellékes.. és vele együtt kérjük a segítségetek:D köszi a válaszokat!
akkor ne jöjjön egyik sem. ha nem képesek éretten kezelni egy ilyen szitut, és elmenni egymás mellett egy szia-szia után, akkor jobb, ha egyik sincs ott.
"Lesz egy buli, ahová a bolond házigazda meghívott egy lány..." "BOLOND HÁZIGAZDA" Mi ez , Horror , ahogy levágja az emberek fejét és kirakja az ablakra , vagy mi ? :D
nemtom
Én elmondanám mindkettõnek, hogy a másik is meghívott, és jó lenne, ha elviselnék egymást. Innen rájuk van bízva.

Nagyon tetszik egy fiú. Kb. egy hónapja találkoztunk egy buliban, utána írt egy levelet, de ennyi. Mit gondoltok én rontottam el?

Ezt írta ő: Szia! Mizujs? Tul élted a tegnapot? Remélem nem felejtettél még el... Ez pedig az én válaszom: Sziaaa! Próbálom kiheverni a dolgokat.. de azrét már jobb, mondjuk még mindig kómás vagyok egy kicsit:) És nem felejtettelek el:)

Legjobb válasz: Szerintem pedig a válasz lehetett volna kicsit jobb is. Megfigyelted, õ direkt írt 2 kérdõmondatot is, egyszerûen azért, hogy biztosan visszaírjál. Legalább egy kérdõmondatot neked is fel kellett volna tenned, ha valóban válaszlevelet vársz. Mondjuk én a fiú helyében erre a válaszleveledre is visszaírtam volna, már csak a smileyk miatt is, mert azok azért mutatják, hogy örültél a fiú levelének.

Szerintem pedig a válasz lehetett volna kicsit jobb is. Megfigyelted, õ direkt írt 2 kérdõmondatot is, egyszerûen azért, hogy biztosan visszaírjál. Legalább egy kérdõmondatot neked is fel kellett volna tenned, ha valóban válaszlevelet vársz. Mondjuk én a fiú helyében erre a válaszleveledre is visszaírtam volna, már csak a smileyk miatt is, mert azok azért mutatják, hogy örültél a fiú levelének.
A kérdező hozzászólása: Azóta is õ jár a fejemben, szerintetek a válaszommal volt baj, hogy nem írt vissza? Még azt is elfelejtettem megkérdezni, hogy vele mi újság...
Szerintem nem a válasszal volt baj. Facebookon írt? Mert a barátnõimnél elõfordul, hogy nem kapják meg egymás leveleit, szal lehet, hogy így volt. Ha tényleg tetszik, szerintem simán ráírhatsz megint, aztán ha visszaír, akk visszaír, ha nem, akkor... direkt nem írt vissza elsõre sem, szóval nem érdemes vele foglalkozni. 16/L
szerintem írj rá hogy mizujs?
A kérdező hozzászólása: Igen facebookon írt :) Hát nem tudom, amúgy a számomat is elkérte aznap este, de azóta se hívott fel... szóval lehet, hogy tovább kéne lépnem már :D Köszönöm a választ amúgy, én azt hittem már, hogy azzal van a baj, ahogy írok, mert hasonló történt nemrég. Megismerkedtem egy fiúval egy másik buliban, másnap írt egy irtó aranyos levelet, hogy milyen szívesen találkozna velem blabla, én visszaírtam, hogy én is vele stb... Erre hiába vártam, soha többet nem írt vissza. Hát ilyen az én formám úgy tûnik :(
Lépj tovább!A srác kezdeményezhetett volna, fõleg hogy odaírtad, hogy nem felejtetted el!
miért nem írsz neki te?

Hogyan viselkedjek egy buliban az ízlésesség határain belül, hogy felfigyeljen rám egy fiú? Ha megtetszik valaki, hogyan közeledjek felé?

Hétvégén bulizni megyek, de nem vagyok túl tapasztalt e téren, ahogy fiúzás terén sem. :) Még nem volt barátom és bulizni sem járok gyakran, így aztán tényleg eléggé tapasztalatlan vagyok. Az oké, hogy olyan ruhát veszek fel, amiben jól érzem magam és csinos vagyok, úgy sminkelek, ahogy máskor, mert akkor jól érzem magam a b?römben stb. De azért mégis, hogyan viselkedjek, hogy felfigyeljenek rám? Ha nekem tetszik meg valaki, hogyan közeledjek felé? Fiúk, lányok kérlek segítsetek, adjatok tanácsot! A válasz megírásakor tartsátok szem el?tt, hogy nem a r*banc kategóriába tartozó lány vagyok és nem is szeretnék oda tartozni. Tehát a köldökig dekoltált ruha, er?teljes nyomulás a pasira stb. kizárva. Maradjunk normális keretek között :) 17/L

Legjobb válasz: Ne légy feltûnõ. Ha látsz egy fiút és megtetszik és látod, hogy szabad, néha nézz rá, de úgy, hogy amikor odanéz, te vedd el a tekintetedet. Próbálkozz többször. Ha tetszel neki és nem mulya, akkor odamegy hozzád és valószínû elhív táncolni. Ha nem bunkó módon közelített, akkor menj vele, és mosolyogj. Te dumálj mindenfélérõl, a többi az õ dolga. Sikerülni fog, hidd el. Nem szabad odaadnod magad. Ilyenre ne is gondolj. Ha megteszed, vesztettél. Másnapra be van gyûjtve a skalpod, és nézhetsz új fiú után. Ami megnehezíti a dolgod, hogy arról sokan fognak tudni, hogy könnyen kapható voltál. Nem veszítesz semmit, ha vársz,amíg megismered. Ha õ is vár, akkor minden sikerült. Ha nem vár, akkor felejtõs.

Ne légy feltûnõ. Ha látsz egy fiút és megtetszik és látod, hogy szabad, néha nézz rá, de úgy, hogy amikor odanéz, te vedd el a tekintetedet. Próbálkozz többször. Ha tetszel neki és nem mulya, akkor odamegy hozzád és valószínû elhív táncolni. Ha nem bunkó módon közelített, akkor menj vele, és mosolyogj. Te dumálj mindenfélérõl, a többi az õ dolga. Sikerülni fog, hidd el. Nem szabad odaadnod magad. Ilyenre ne is gondolj. Ha megteszed, vesztettél. Másnapra be van gyûjtve a skalpod, és nézhetsz új fiú után. Ami megnehezíti a dolgod, hogy arról sokan fognak tudni, hogy könnyen kapható voltál. Nem veszítesz semmit, ha vársz, amíg megismered. Ha õ is vár, akkor minden sikerült. Ha nem vár, akkor felejtõs.
táncolj, flörtölj, de ne mutogasd magad mindenki elõtt, ne nyomd oda a feneked minden második srác monyához
Boglárka jót írt, az egy nagyon normális megközelítés. A kérdésed egyébként van akinek 30 évesen is kérdés, tehát arany recept nincs. Keresd a lehetõségeket, add magad. Ne akarj másnak tûnni, mint aki szeretnél lenni. Neked kell megtalálnod az utad hogy felhívd magadra az illetõ figyelmét. Egy vagány csajhoz pl. illik, ha kicsit rámenõsebb, pl. rákacsint, határozott szemkontaktussal rámosolyog, esteleg valami vicces módon "megböki". Egy visszahúzódó alkathoz ez nem illik. A viselkedésed a bemutatkozásod is, ez lesz az elsõ benyomás, tehát ha egyébként nem vagy olyan, akkor más képet mutatsz a másiknak, és összejöttök, de minek, vagy épp hogy nem jöttök össze, mert a mutatott viselkedésed túl sok volt neki... Ez egy adok-kapok játék szokott lenni, ha valahogy jelezted, hogy szimpi, a másik fél következik. A fiúk szeretik, ha a konkrét lépéseket õk tehetik meg, ha "férfinak" érezhetik magukat, "õk hordják a nadrágot", de ehhez azért helyzettõl függõen elég sok segítséget adhat a lány. Ha több jelzésre sem reagál, akkor vagy nem tetszel neki, vagy ennyire béna, és lépj tovább. Helyzettõl, baráti körtõl függõen hasznos a kapcsolati háló felhasználása is, ha barátod barátjának barátja, akkor valahogy el lehet intézni, hogy valaki "összeismertessen" titeket, megkérhetsz közös ismerõst erre. Az ismereti háló már egy stabilabb hátteret ad, könnyebb a "normális keretek között" maradni. Ha már összeismertettek, már lehet beszélgetni, és onnan már tied a pálya. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! E Boglárka, neked külön köszönöm, nagyon hasznos választ adtál! Semmiképp nem adnám oda magam a fiúnak, nem vagyok az a típus. Tánc, beszélgetés, puszi oké, de több nem, csak ha már megismertük egymást igazán :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, Te is nagyon hasznos választ adtál! Megfogadom a tanácsokat. :)
Figyelj, a lényeg, hogy ne nyomulj nagyon. Az nagyon ribis. Ugye a nagyon kivágott ruha kizárva (nagyon helyes, az is ribis). Az jó, hogy odapillantasz a kiválasztottra, aztán elnézel másmerre, amikor õ odanéz. A másik, hogy soha, de soha ne engedd.meg neki, hogy az elsõ találkozáskor már megcsókoljon. Arra fog gondolni, hogy ha ezt elérte nálad akkor vihet is ágyba. És még ami nagyon fontos az, hogy beszélgetés közbe ne nevess úgy mint egy party rib*nc, aki csak azért vihog hangosan, hogy sokan odafigyeljenek. Még talán annyi, hogy szurkolók ezerrel és majd mesélj *_*
A kérdező hozzászólása: A te tanácsaidat is megfogadom. A vihogással nem lesz baj, nem az én mûfajom. A csókolózás már más tészta. Igazából a kérdést nagy általánosságban tettem fel, viszont van egy fiú, aki nagyon jóképû és rendes srác, és gyakran jár arra a helyre, ahova megyek hétvégén. Ismerjük egymást, de nagyon ritkán beszélünk.. És leginkább hozzá szeretnék közelebb kerülni, így viszont a csók már neccesebb, mert a buli hevében lehet hogy megtörténne :D bár mivel ismerjük egymást , szerintem nem lenne gáz :)
Jó. Csak arra figyelj, hogy vannak határok, amiket nem jó, ha átlépsz. Nekem elhiheted. Volt már egy-pár kudarcom ezért.
A kérdező hozzászólása: Erre mindenképpen figyelek, nem vagyok az a lány, aki könnyen adná magát és megtéveszteni sem akarok senkit! :)

Miért gond, ha néha bulikban "jól elvagyok" fiúkkal? Élvezem, és nem értem, hogy ha ezt egy fiú csinálja, semmit nem mondanak rá, ha egy lány, rögtön ribanc. Miért?

Én élvezem, másnak sem lesz baja vele, komolya kapcsolatot most meg úgysem akarok, de vannak..hmm igényeim. Ez mást miért zavar? Irigyek?Nem kötekedésb?l, de tökre megakarom érteni, h miért mondják a lányokra rögtön, h ribanc...

Legjobb válasz: A fiú hatol bele a lányba miképpen a kulcs a lyukba tehát ez így nem jó.Egyszerûen a társadalom így épült fel.A nõket anno semmiben vették ez mára enyhült de még mindig megkell felelniük bizonyos dolgoknak(Elvégezni házimunkát gyereknevelést és amirõl kérdezel az is idetartozik). Egyszerûen a lányok az ártatlanság szimbólúmai és ezzel bemocskolják ezt.Plus elég kemény erkölcsi zavarod van ha minden jött-mentnek "szórakozásból" oda adod magad.Egy emberrel is megtudod csinálni. Én fiú vagyok és nem élem ezt az életmódot mégis tudom élvezni a dolgokat és nem pártolom azokat a fiúkat akik össze-vissza megdugnak minden csajt, a hasonló életvitelû lányokat meg el is ítélem.Egyszerûen ilyen a társadalom évszázadok óta, és ezt elkell fogadni..

A fiú hatol bele a lányba miképpen a kulcs a lyukba tehát ez így nem jó.Egyszerûen a társadalom így épült fel.A nõket anno semmiben vették ez mára enyhült de még mindig megkell felelniük bizonyos dolgoknak(Elvégezni házimunkát gyereknevelést és amirõl kérdezel az is idetartozik). Egyszerûen a lányok az ártatlanság szimbólúmai és ezzel bemocskolják ezt.Plus elég kemény erkölcsi zavarod van ha minden jött-mentnek "szórakozásból" oda adod magad.Egy emberrel is megtudod csinálni. Én fiú vagyok és nem élem ezt az életmódot mégis tudom élvezni a dolgokat és nem pártolom azokat a fiúkat akik össze-vissza megdugnak minden csajt, a hasonló életvitelû lányokat meg el is ítélem.Egyszerûen ilyen a társadalom évszázadok óta, és ezt elkell fogadni..
Mindenki annyit ér, amennyi az ára. Annyi az ára, amennyit önmagának megszab. Ha téged akár csak egy egy "apróságra" könnyen meg lehet kapni, akkor alacsony az árad. Ha alacsony az árad, akkor kevés az értéked. Ezért. Annyira sem becsülöd magad, hogy hajtani kelljen érted, hiszen pl. a csókot, ami az egyik legbensõségesebb szeretet kifejezés, könnyedén méred. Nos, így jön ez pl. le nekem. És hogy a pasikkal szemben miért elnézõbb a társadalom? Mert a szexualitásnál a nõ a "befogadó" fél. Benne egyesül a két ember. 25/F
Ha van egy kulcsod ami minden ajtót kinyit az atomjó dolog. Viszont ha van egy ajtód amit minden kulcs kinyit, az már annyira nem frankó. ennél jobb váasz nem jutott eszembe.
Én mindkét felet elitelnem, ha ilyeneket csinálna, nem érdekek, nõ vagy férfi.
A kérdező hozzászólása: de ez csak egy hasonlat, nem magyarázat:D ilyenképpen lehetne a lányok a kulcsok és a fiúk az ajtók is..
A kérdező hozzászólása: köszi két utolsó, akik magyarázatot is adtak:) (az, h elítéled, nem magyarázat) ..csak néha arra gondolok, hogy most vagyok fiatal és jobb most kiélnem magam, mint majd gyerek és férj mellett.meg ez..valahogy nem tudom, kaland.
Úgy is kitudod élni magad hogy az nem legyen "r*bancos" :)
A két válaszolóból a második vagyok: Ha majd gyerekeid lesznek, akkor titkolózol majd elõttük, vagy õket is erre a lazább viselkedésre biztatod majd? Vagy ha édesanyád mesélne ilyesmiket, hogy õ hogy kavart a srácokkal, akkor mit gondolnál? Úgy vélem, a "most vagyok fiatal" nem kell ugyanaz legyen, mint a "most kaphat meg könnyedén bárki, aki szimpi"-vel. Ahogy fentebb is írták, ki lehet élni magad anélkül is, hogy könnyûvérû lennél. Tutira csinos, szép lány vagy, elismerésért nem kell élbõl nyúlkálni és smárolni... sem hagyni, hogy nyúlkáljanak.
Mert a buliba ivott, facebookon meg józan.
Fordítva vannak az ékezetek xD
a buliban jó voltál neki, de egy mozit vagy vacsit már nem érsz meg
A tetszel neki nem egyenlõ azzal, h össze is jönne veled. Csak annyit jelent ez esetben, hogy jó lettél volna egy éjszakára ha részeg, és mivel még nem cikisen nyomulsz, nem akar kapásból vérig sérteni. Lépj túl rajta! ;)

Ha szerelmes vagyok a fiúba, és egy barátunknál van egy kis buli, megcsókolom, csókolózunk, ölelkezünk, stb. , akkor már járunk? Vagy ezt ciki megkérdezni?

mikor járás a járás? O.o

Legjobb válasz: Akkor jártok, ha úgy viselkedtek. Ha buli után másnap felhív, és megkérdezi találkoztok e. Igazából ezt el se lehet mondani, ezt érezni kell. De azért ha másnap is csókkal köszönt, mikor találkoztok, akkor gyanús, hogy jártok ;) 24/L

Akkor jártok, ha úgy viselkedtek. Ha buli után másnap felhív, és megkérdezi találkoztok e. Igazából ezt el se lehet mondani, ezt érezni kell. De azért ha másnap is csókkal köszönt, mikor találkoztok, akkor gyanús, hogy jártok ;) 24/L
Akkor járás a járás ha egyik lábad a másik után teszed.
Buták vagyok, már ne haragudjatok. Volt ölelkezés, smárolás. Ha buli másnapján vagy a következõ napokban felkeres és beszéltek, tehát folytatódik a dolog, akkor onnantól járás. Másrészt meg a gondolatok, ölelések, stb. többet jelentenek mint a szavak. Igen ezt én mondom akinek még sosem volt senkije sem. De szerintem ez így van. Minek megkérdezni szóval, ha megkapod rá a választ cselekvéssel is? :) Üdv, Bakter
ciki vagy mert ilyet megkérdezel... amúgy meg elõzõekkel egyetértek... vagy szóban tisztázzátok hogy jártok-e, vagy napról napra csókolóztok, ölelkeztek, és a többi... és a többi... akkor szerintem ja... jártok.
A kérdező hozzászólása: az nem ciki, ha megkérdezi(em), hogy "akkor most járunk?" -.-"
Én lány vagyok, azt szoktam mondani smár elõtt: Addig nem lesz semmi, amíg nem házasodunk össze:-D Azután számít "járásnak".
Azt kérdezted ugye hogy egy barátodnál volt egy buli és ott történt ez a dolog. A csók, ölelkezés, ezek. Nos mivel ez egy egyszeri alkalom volt így a kérdésedre adott válasz ami így szól: akkor már járunk? Erre a válasz a következõ : nem! A járás az egy folyamat elgo ha csak egyszer történt meg akkor az nem járás. Logikus, viszont abból még bármi lehet.Én azt mondom hogy utána inkább tisztázzátok a dolgot hogyan tovább, beszéld meg vele hogyan gondolja ezt az egészet. Úgy a tiszta.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :)
Ez inkább olyan mint egy forró este. Nem járás. Járás akkor van ha együtt vagy vele, sokat találkoztok csak ketten, elvagytok, közben mehet a smár, a kézfogás....mások elõtt is... Igen ciki így megkérdezni vagy legalábbis nem a legjobb ötlet. Ha szeretnéd akkor várj...ne kérdezd meg még...inkább hívd el találkozni...mondhatsz bármit akár azt is hogy unatkozol és lenne -e kedve sétálni egyet veled... mindegy mit mondasz csak az a lényeg hogy a végén találkozzatok és ellegyetek együtt... Jakomo 25f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!