Találatok a következő kifejezésre: Egy felnőttnek hány (10 db)

Fenistil cseppből hány cseppet lehet adni egy 3 és fél éves gyereknek? És egy felnőttnek?

Vízbe kell belecseppenteni vagy hígítás nélkül kell bevenni?Van egy üveg fenistil cseppünk viszont már se a papírja nincs meg se doboza...

Legjobb válasz: Én hígítás nélkül szoktam adni,ahány kiló a gyerkõc,annyi cseppet,általában 2x-3x naponta.A felnõttet nem tudom.

Én hígítás nélkül szoktam adni, ahány kiló a gyerkõc, annyi cseppet, általában 2x-3x naponta.A felnõttet nem tudom.
én úgy tudom hogy ahány kiló a gyerek annyi csepp és vízbe szoktam beadni
felnõttnek én kalcium ampullát tartok itthon, ha gáz van életöröm a végét és gyorsan lenyelem. egyéb esetre kalcium pezsitabletta. gyereknél valóban úgy van h ahány kg annyi csepp, én magában adom be ha kell
A fenistil junior (ha erre gondolsz) nem való felnõttnek, rá is van írva: http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/fenistil-juni.. ezt érdemes kinyomtatnod, hogy meglegyen! Nem járt még le, azt nézd meg! 3-11 évesnek: 15-20 csepp naponta 3x ás 18 éves kor után nem ajánlott! Én hígítás nélkül adtam a 2 éves lányomnak, evés elõtt.

Hány köbcentis quad elég egy felnöttnek?

Hány köbcentis quad ami már kényelmesen elmegy erd?n, mez?n ami egy felnöttnek elég?

Legjobb válasz: 250-es.

250-es.
Attól függ mennyit pénzt szánnál rá, mert vannak jó quadok 400 illetve 650 ccm.
egy 250 es már elég
en egy 14 eves gyerek vagyok, quadot akarok venni, hany kbs-t ajálotok?
32
32!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Én is így gondoltam, de nem voltam benne biztos.


Nekem néha még 14 óra is kevés :( Szerintem ez ember függõ
Elvileg 8 óra. De függ az egyéni alkattól, attól hogy milyen munkát végzel, az életkortól, meg hogy rendszeresen kialszod e magad. Sok éjszakázás után akár 12 órát is kevésnek érezhetsz.
Egyénenként változó.A túl sok alvás is levertséget okoz.
Ez annyira összetett kérdés, hogy pl: ha sok húst eszel, akkor megnõ az alvásigényed...szóval. Egyébként hivatalosan 7-8 óra, de azt kisebb trükkökkel 6-7 órára simán le lehet nyomni, de még egész nap fitt maradsz.

Hány éves kortól számít egy lány felnottnek?

Letudnátok írni az ehhez tartozó torvényeket..?

Legjobb válasz: Mindenki 18 éves kortól számít felnõttnek.

Mindenki 18 éves kortól számít felnõttnek.
Igen, 18 éves kortól számít felnõtt korúnak kivétel nélkül mindenki. Igaz, agyilag sokan nem számítanak annak.

Egy normál, felnőttnek való gördeszka hossza hány centi?

Most akarok megvenni egy lapot, ami 72 cm, 7,9 inches, de nem tudom, érdemes-e megvenni, mert a kezembe nem tudom fogni, postán fogom megkapni.

Legjobb válasz: érdemes youtubon rewiev et nézni a deszkáról én is így vettem

érdemes youtubon rewiev et nézni a deszkáról én is így vettem

Helléó! Van egy belga oriás nyulam 3 hónaposan kerűlt hozzám most 4 hónapos és még mindíg fél tőlem mit tegyek? Amúgy hány hónapostól felnöttek?

Legjobb válasz: óvatosan közeledj hozzá és adj neki jutalomként gyümölcsöt/zöldséget ha jó uton halad! sok szerencsét!:)

óvatosan közeledj hozzá és adj neki jutalomként gyümölcsöt/zöldséget ha jó uton halad! sok szerencsét!:)
Minél többet foglalkozol vele, annál inkább megszokja a jelenléted, ha lehetõséged van engedd ki a ketrecbõl, ne érezze magát bezárva. Figyelj oda a testbeszédére. vedd az öledbe és simogasd ott, hogy érezze az illatod. Beszélj hozzá. Ha naponta 1-2 órát foglalkozol vele( nem feltétlenül szükséges egyhuzamban) akkor érezhetõ lesz a változás. Ha szobában tartod ne félj kiereszteni, ha alapból nem szobatiszta, nagyon hamar megfogja tanulni. Engedd ismerkedni a környezettel, ha lehetõséged van rá. Ivarérettek "felnõttek" 6-9 hónaposan lesznek.
A kérdező hozzászólása: nem tudom az ölembe venni mert ficánkól és tiltakozik minden ellen hiába adok neki finomságokat akkórsem szeret amúgy házba ki az a hülye aki tartja az nem házba való nekünk az ólba van és az mit jelent, hogy hozzám dörzsölte az orrát?
szerepjátékoztok?
Igen, el. Én 98 vagyok és simán elbír.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolót nem értem, másodiknak köszi az infót. Olyan széket keresünk a gyerekszobába, ami minket is elbír, ha leülünk az asztalhoz gyurmázni, játszani.
Nekünk svala gyerekszékeink vannak az ikeából, 100 kilós ismerõsöm nincs, de kb 75 kilós férjemet elbírja bõven. Nekem ez strapabíróbbnak tûnt, mint a mammut, amikor az ikeában néztem, azért ezt vettem. Valahogy ez nem tûnt olyan borulékonynak. De úgyis megnézed, mielõtt megveszed és majd eldöntöd.
A gyerekorvosnál ilyen székek voltak a játszóasztal mellett a váróban. A párom 97 kg--an ráült és a széknek nem lett baja. Nem tûnt úgy, hogy mindjárt szétesne. Szerintem stabil székek. Ja és évek óta ezek vannak ott, több 100 gyerek nyüstöli és semmi bajuk sincs.
Igen, nekunk támlás van és simán elbírja a kb. 90 kilos férjemet is.
Nekünk is támlás van, mindennap ülünk rajta, én 80 kg vagyok, második babával várandós, a férjem pedig 95 kg. Semmi baja a székeknek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)

Hány éves kortól számít egy lány felnőttnek?

úgy értem,hogy biztos nem felnött egy 13 éves lány,aki már érettebben gondolkodik,de mégis minek kell lennie ahhoz,hogy valakire azt mondják hogy "feln?tt"? ugy viselkedjen? vagy mi?(mondjuk ha kinézetre kinéz már mondjuk 18-nak..)?

Legjobb válasz: A legtöbb 18 éves - bár hivatalosan felnõtt - igazából nem az. Szerintem felnõtt aki tudja mit akar, önálló, valamilyen szinten eltartja magát. Ez lehet 25 éves kortól és lehet 18 éves kortól, de semmiképp 13 éves kortól. (Azt hiszem akkor leszel felnõtt, amikor már nem tartod magad annak)

A legtöbb 18 éves - bár hivatalosan felnõtt - igazából nem az. Szerintem felnõtt aki tudja mit akar, önálló, valamilyen szinten eltartja magát. Ez lehet 25 éves kortól és lehet 18 éves kortól, de semmiképp 13 éves kortól. (Azt hiszem akkor leszel felnõtt, amikor már nem tartod magad annak)
Egy 13éves lány gondolkodhat felnõttesebben...de akkor is 18éves koráûtól számit felnõttnek...addig a szülõkön a felelõsség, 18éves kortól már nem!! Sem testileg sem lelkileg nem felnõtt egy 13éves lány!
Természetesnek kell lenni és magabiztosak.
A felnõtséget ne keverjük a nagykorúságal.
szerintem 25, onnantól kezdenek kicsit jobban megkomolyodni a lányok....
Attól hogy egy 13 éves lány érettebben gondolkozik (õ legalábbis azt hiszi...), meg testileg is érettebbnek néz ki, még nem lesz felnõtt. Kicsit sem. 19 vagyok, szóval már több mint egy éve vagyok hivatalosan felnõtt, de mégsem érzem magam igazán annak. Szerintem az a felnõtt, aki dolgozik, el tudja magát látni (nem csak a vajaskenyér megkenésére gondolok), önállóan tud fontos döntéseket hozni, intézkedni különbözõ ügyekben, stb. Ja és nem hangoztatja folyton azt, hogy "de én már felnõtt vagyok, nekem mindent lehet, érettebb vagyok mint az gondolnátok...", stb... 19/L
ha önellátó vagy, ha képes vagy megállni a helyedet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat !
Szerintem ez sok mindentöl függ. Esetek többségében nem a kor határozza meg hanem a döntései és a tettei.
szemponttol fugg. -torveny szempontjabol 18 evesen. -viselkedesre akkor ha komoly. -szexualisan akkor ha mar a teste eleg fejlett.(bocs nemtudom reszletezni)

Hány hónapos korától számít felnöttnek egy németjuhász kölyök?

Legjobb válasz: 1,5-2 éves korukra fejlõdnek ki teljesen, általában innentõl számítjuk felnõttnek õket.

1, 5-2 éves korukra fejlõdnek ki teljesen, általában innentõl számítjuk felnõttnek õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!