Találatok a következő kifejezésre: Egy felnőtt mekkora (17 db)

Inkább 40-50-es a jó neki. Általában a legtöbb gyártónál ez az L-es méretû.
A Trixie-bõl ez: "Nyakörv nylon (L-XL), 40-65 cm 25 mm" A Rogzból ez: "nyakörv 25mm x 43-73cm - labrador, ridgeback, bouvier részére" vagy ez: "nyakörv 20mm x 34-56cm - dalmata, spániel, doberman, boxer részére"
Már kiskorában vegyél neki kölyök nyakörvet!
A kérdező hozzászólása: Akkor elõször vegyek egy kicsit a kiskutyának és mindig vegyek újat? Vagy vegyek egy nagyobbat, ami késõbb is jó lesz neki? Ezek közül melyiket érdemes? S, 15 mm x 35 cm M, 20 mm x 45 cm L, 25 mm x 55 cm XL, 25 mm x 65 cm
Mindig a korának megfelelõ méretûet vegyél. Most elég neki az M-es. De azt idõvel ki fogja nõni.

Mekkora hosszú egy felnőtt yorki?

Szeretnék venni egy fekhelyet ami nagyobb korában is jó lesz és nem tudom,hogy melyik méret lenne a legmegfelelőbb amiben kényelmesen tudna nyújtózkodni. A méretek : 50x60x20 vagy a 40x60x20 vagy esetleg elég a 40x50x20 is ezek a párna méretek.

Legjobb válasz: Szerintem a 40x50x20 méretû fekhely elég lesz egy yorkinak,esetleg ha egy kicsit nagyobbat szeretnél akkor a 40x60x20cm-est vedd meg.

Szerintem a 40x50x20 méretû fekhely elég lesz egy yorkinak, esetleg ha egy kicsit nagyobbat szeretnél akkor a 40x60x20cm-est vedd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod :)
Attol fugg milyen nagy.mini, standart(kozep)vagy nagy??vegyel neki kicsit nagyobbat es puhat:)
3.válaszoló!Nem kötekedni szeretnék, de nem létezik olyan, hogy mini yorki.A genetikailag hibás egyedeket próbálják úgy eladni a szaporítok, hogy pénzt keressenek vele.A yorkinak nincsenek különféle méretváltozatai mint pl.az uszkároknál van törpe, közép, óriás.A yorki normál mérete az ami a standardban elõ van írva tehát a 2, 5kg alatti és a 3, 1kg feletti kutyák nem tenyészthetõek.Ez az extra mini yorki mizéria pedig egy reklámfogás, hogy a tudatlanoktól kicsaljanak a szaporítók egy csomó pénzt egy genetikailag rossz kutyáért.
A kérdező hozzászólása: 3. köszönöm a válaszod :) 4-es te viszont ezzel nekem nem segítettél :( engem hidegen hagy a mini kérdés, de azért köszönöm a válaszod.
harmdik voltam...sokak montak mar, van mini yorkijuk, vagy van nagyobb...a standart meret a leggyakoribb.az hogy ffenhibas lenne, vagy reklamfogas, csak felfogas kerdese...
elozo voltam, genhibasat akartam irni :) am nincsmit
A kérdező hozzászólása: Sziasztok közben sikerült rá találnom, hogy az átlag hosszúsága 18-20 cm így szerinem a 40x60x20 fogom megrendelni :)

Mekkora az esély, hogy egy felnőtt csoportban lévő egy 17 éves gyereket visszafordítanak a JFK reptéren?

Kanadába megyünk szemináriumra 5-en ebb?l négyen 18 év felettiek vagyunk egyvalaki 17. Úgy döntöttünk, hogy utána átmegyünk New Yorkba, ha már a kontinensen vagyunk, és nem tudjuk, hogy ? milyen körülmények között jöhet. Szüli engedély? Meghívólevél? stb..

Legjobb válasz: A szülõi engedély ebben az esetben igen tág fogalom. Még az sem biztos, hogy titeket, nagykorú utazókat beengednek... Én a kiskorú helyében vízumot kérnék, és a magyarországi USA-nagykövetségre bevinném a szülõket, hogy igazolják, hozzájárulnak az úthoz. Emellett az egyik nagykorú utazó is nyilatkozhatna, hogy felelõsséget vállal a fiatalkorúra. Ez a legtisztább és a legbiztosabb. A többi lehetõség - amely nem biztos, hogy tervszerûen sül el.

A szülõi engedély ebben az esetben igen tág fogalom. Még az sem biztos, hogy titeket, nagykorú utazókat beengednek... Én a kiskorú helyében vízumot kérnék, és a magyarországi USA-nagykövetségre bevinném a szülõket, hogy igazolják, hozzájárulnak az úthoz. Emellett az egyik nagykorú utazó is nyilatkozhatna, hogy felelõsséget vállal a fiatalkorúra. Ez a legtisztább és a legbiztosabb. A többi lehetõség - amely nem biztos, hogy tervszerûen sül el.
Az egy dolog, hogy itthon 18 év a nagykorúság határa, de ez az USA-ra is igaz? Ott nem 21 év? (csak azért kérdeztem vissza, nehogy emiatt gáz legyen, vagy esetleg nem jutott ez eszetekbe!) Mindenesetre jó utat! :)
Vízum van, csak nem kötelezõ beszerezni. A vízum belépési engedélyt jelent. Azért mondtam, hogy KÉRJEN VÍZUMOT. Mert akkor a nagykövetség igazolja, hogy a belépéshez szükséges feltételek fennállnak. És nem kell a reptéren "meggyõzni" a vámosokat.
egy szülöi engedély nem ártana az tuti. de az országba akkor engednek be ha tudjátok igazolni hogy a tartozkodásotok tényleg turista lesz és nem maradtok ott. vagy is hotel foglalás. vigyétek a kanadai papírjaitokat a szemináriumrol és ha lesz foglalt szállásotok nem hinném hogy gond lesz. szülöi engedély amúgy szerintem nem árt a szemináriumra is kanadába, természetesen angolul.
én 19 évesen tök egyedül voltam kint és az már nagykorúság, csak van pár korlátozás mint pl alkohol fogyasztás stb amit 21 életévhez kötnek. pl ne akarjatok bárba, discoba menni ha nem vagytok 21 évesek mert oda be sem fognak engedni titeket. étteremben is fel kell mutatni mindenkinek az okmányait ha alkoholos italt rendeltek. vizum meg már nincs túristáknak, de ez nem jelenti azt hogy be is engednek az országban. az elsö válszoló.

Egy felnőtt mopsz kutyára mekkora hám kell?

Legjobb válasz: Hát, ha fajtatiszta, akkor a legkisebb méretû. Ha "bekavart" valami más is, és nagyobbacska, akkor meg eggyel nagyobb, de lehet, hogy a legkisebb is jó, amennyiben állítható méretû. De legjobb, ha helyben rápróbáljátok, a legtöbb állatkereskedésben ez megoldható.

Hát, ha fajtatiszta, akkor a legkisebb méretû. Ha "bekavart" valami más is, és nagyobbacska, akkor meg eggyel nagyobb, de lehet, hogy a legkisebb is jó, amennyiben állítható méretû. De legjobb, ha helyben rápróbáljátok, a legtöbb állatkereskedésben ez megoldható.
Vagy leméred a kutyát. A hám úgyis állítható. De tényleg jó az is, ha elviszed magaddal, és helyben megpróbáljátok.

Mekkora egy felnőtt bichon bolognese háthossza? Ill. egy kb. félévesé?

Neten csak a marmagasságot találom.

Legjobb válasz: kb. 50-60 cm. Nem mértem még, de anyukáméknak olyan van. Elég hosszan lehet végigsimitani :)

kb. 50-60 cm. Nem mértem még, de anyukáméknak olyan van. Elég hosszan lehet végigsimitani :)
50-60 centi?? Ne hülyéskedj már... A labradorom háthossza 58, a borderemé 52. Csak viszonyításképpen....
A standard szerint a törzs hossza megegyezik a marmagassággal, ami kanoknál 27-30 cm, szukáknál 25-28 cm.
A kérdező hozzászólása: Köszi, az 50-60 cm nekem is soknak tûnt, tekintve, hogy nem túl magas kutyus ;)
kb 30-35cm-er Az egyik ismerõsömnek van egy 1 éves szuka de azé csak 20cm nagyon pici...

Egy felnőtt boxernak mekkora a nyakmérete körben? Egy 34-50 cm-es nyakörv jó lenne neki?

Nincs itt a kutya, nem tudom megmérni.

Legjobb válasz: 100%. :]

100%. :]
A kérdező hozzászólása: Szuper, köszi a gyors választ! :-)
Sztem biztosan nem! Nekem van egy 15 kg-os kevereekm, neki 45-cm-es nyakörv kell. Na azert a boxernak sokkal vastagabb nyaka van. Sztem egy 55-65cm-es jobb lenne.

Egy felnőtt (6 éves) nem ivartalanított kandúrmacskának mekkora lehet a territóriuma?

Aki tud legalább körülbelüli értéket írjon! Köszi:)

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést, mindegyiknek más ígényei vannak! Annyi amennyi eddig volt az nem elég? Vagy miért kérdezed? Költöztök?

Nem értem a kérdést, mindegyiknek más ígényei vannak! Annyi amennyi eddig volt az nem elég? Vagy miért kérdezed? Költöztök?
Ezt így bajos megválaszolni. Ha neked van egy kandúrod, meg a szembeszomszédodnak is, nyilván nem fognak naponta élet-halál harcot vívni a határok kijelöléséért.

Mi határozza meg azt, hogy egy férfinak mekkora lesz a farka felnőtt korára?

Táplálkozásnak van valami köze?

Legjobb válasz: genetika, táplálkozás nem befolyásolja

genetika, táplálkozás nem befolyásolja
A gegetikán kívül semmi .
Dehogy, az, hogy mit eszel nem befolyásolja a dolgot, a DNS láncban eleve benne van hogy mekkora lesz... jó dolog a genetika :)
Ha extrém módon éhezel évekig akkor visszamaradhat a tested a fejlõdésben

Mekkora egy felnőtt férfi pénisz mérete?

Arra gondolok,hogy mekkora az ideális egy pasinál.(komoly válaszokat!)

Legjobb válasz: "s ez még nagyobb mint sok európai országban." És miért nagyobb? Mert nagyobbat hazudunk.

"s ez még nagyobb mint sok európai országban." És miért nagyobb? Mert nagyobbat hazudunk.
mi lenne ha használnád az internetet...az átlag magyar méret erekcióban 14, 99 cm és ez még nagyobb mint sok európai országban.
18 cm hosszú! Ki a kicsit nem becsüli... az simogassa :)
90cm
Ha kicsi a péniszed alacsony nõt keress, mert annak a hüvelye is rövidebb. Az a jó, ha végigérsz benne.
2 és 50 centi között
20 cm-es hossz alatt szánalmasan apró, használhatatlan kukac.
Miért én 14 vagyok és 14 cm! :D

Egy felnött magyar embernek mekkora az átlag, és az extra péniszméret?

Legjobb válasz: attól függ férfi, vagy nõ.

attól függ férfi, vagy nõ.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló köszönöm a választ nagyon sokat megtudtam belõle!
A pontos válasz a kérdésedre: http://szexualitas.hu/page.php?p=3&id=164 Érdemes végigolvasni.
17-18 az átlag Magyarországon
nekem 20 feletti az extra, 17-18 az átlag 20
nem inkább a svédek?
Sztem 14-18 cm. :D ez az átlag. Ugy tudom h europában a magyarok rendelkeznek a legnagyobb mérettel. :D
2000000 ugyanilyen kérdés van má fent..kicsi a farkad nah, fogadd el
14-18cm az eu átlag
most olvastam 15, 99 cm az átlag és a magyarok vannak világon a 4. helyen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!