Találatok a következő kifejezésre: Egy felnőtt, kutyát mennyi időre lehet (2 db)

Egy felnőtt, szobatiszta kutyát mennyi időre lehet otthon hagyni egyedül, hogy biztosan ne pisiljen be?

Legjobb válasz: kb 8 óra. Én a boxer kutyámat naponta háromszor szoktam levinni. Elõször hajnal 5kor, aztán legközelebb este 11 körül és kibírja mindig.

kb 8 óra. Én a boxer kutyámat naponta háromszor szoktam levinni. Elõször hajnal 5kor, aztán legközelebb este 11 körül és kibírja mindig.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi!!!
Hajnal 5-kor, aztán este 11-kor? Azért tegyük hozzá, hogy ez nem egy felelõs kutyatartás, követendõ példa!! Szegény kutya...
szerintzem vagy biztosíts neki egy helyet, ahol elvégezheti a dolgát, vagy ne hagy egyedül sok idõre.Ennyit megérdemel, a kisgyerekedet sem hagynád egyedül.
elsõ válaszolonak irnám hogy ha hajnali 5kor és aztán meg este 11kor viszed le az nem napi 3 alkalom. szegény kutya biztos szenved, ha nincs rá idöd akkor mért vettél? amugy max 8 orát kibirnak föleg ha nagytestü. ha kicsi akkor kevesebbet.
Az 1. válaszolónak írnám! Kihagytál 1 sétát. Szerintem arra akart célozni, hogy a kutyája este 11tõl reggel 5ig kibírja!

Új névre lehet szoktatni egy felnőtt kutyát? Örökbefogadás után? Ha igen mennyi idő míg megtanulja, és elég ha csak mondogatom neki?

Legjobb válasz: Persze:) Szerinted a kóbor kutyákat úgy fogják be, hogy van névjegykártyájuk? :) Ugyanúgy megtanulja a nevét, mint bármi más új dolgot.

Persze:) Szerinted a kóbor kutyákat úgy fogják be, hogy van névjegykártyájuk? :) Ugyanúgy megtanulja a nevét, mint bármi más új dolgot.
A kérdező hozzászólása: Ez vicces!Persze! :-) De úgy értem: délelõtt még úgy hívják délután meg már másképp. Mennyi idõ még megtanulja, hogy mire figyeljen?
Szerintem két hét bõven elég, fõleg ha jutalmazzák, sokat szólítják a nevén.
Szerintem is néhány hét alatt megszokja. A kutyában nem tudatosul, hogy az neki a neve. Ha az ül parancsot azzal a vezényszóval tanítanád, hogy "atomtámadás" õ akkor is leül elõbb utóbb. Ugyanúgy ahogy a nevénél is tudja, hogy akkor oda kell menni, akkor róla van szó. Ugyanúgy megtanul hallgatni az új névre, mint bármi másra.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A legegyszerûbb módszer: a kutyust most jelenleg Blökinek hívják, de te Buksinak neveznéd. Eleinte egyszerre mondod Blöki Buksi, majd egy idõ után elhagyod a régi nevet, és hallgatni fog az újra is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!