Találatok a következő kifejezésre: Egy fűnyíró mire (8 db)

Mit szólnátok hozzá, ha éjszaka az ágyatok mellett beindulna egy fűnyíró?

Legjobb válasz: Amikor a haverokkal nyaralni megyünk, ez elég sûrûn elõfordul. Elõször nem tudtam mi van most, de meg lehet szokni :D

Amikor a haverokkal nyaralni megyünk, ez elég sûrûn elõfordul. Elõször nem tudtam mi van most, de meg lehet szokni :D
Én így reagálnék: Mi a fas*t keres itt ez a kibas*ott fûnyíró, persze miután leestem az ágyról és megfejeltem a padlót. xD
Azt hogy: GYÁ! Meg hogy: Vigyétek vissza az ágyamat a házba!
Akkor másik parkot szoktam keresni lakásnak... /vén hobó/
Több mint meglepõdnék.
én nem szólnék hozzá. legfeljebb azt, hogy Kuss!!!
Szerintem fel sem ébrednék!!!!

Mit vennétek? Egy fűnyíró hangú 50 köbcentis sportmotort vagy egy robogót?

Melyek a jó márkák?

Legjobb válasz: szerintem 50es enduro/supermoto! aprilia rx/sx ;) robogó szánalom, sportmotort meg legyorsultam enduroval :)

szerintem 50es enduro/supermoto! aprilia rx/sx ;) robogó szánalom, sportmotort meg legyorsultam enduroval :)
Yamaha DT 50
Nekem egy 50es yamaha tzrem volt. Nagyon jól szuperált. Nem mondanám hogy fûnyíró hangja volt, fõleg amikor rá raktuk az uj kipufogo rendszert... Engem is legyorsult egy enduro, de aztán 60tól elmentem szépen... 50esként 110fölött ment + gyorsulás és a végsebesség a fogaskerekektõl is függ. De rövidre zárva csak váltos motort vennék. Robogó az számomra csak egy munka eszköz.
A kérdező hozzászólása: Nekem aza bajom, hogy nemteccenek az endurok!:( Ez van!

Egy fűnyíró vásárlásakor mire érdemes figyelni, milyet érdemes választani?

Legjobb válasz: Teljesítmény, minõség. Mindenképpen motorosat ajánlok. Mondjuk nincs összehasonlítási alapom, még nem volt elektromos nekem, de valahogy mindig fura ábrázatot vesz a fejem amikor ilyen origami szerû papír/mûanyag vackokkal szórakoznak az emberek az utcán. Meg az a vinnyogás... Kábel... Teljesítményt nyilván nem lehet rajtuk szabályozni...

Teljesítmény, minõség. Mindenképpen motorosat ajánlok. Mondjuk nincs összehasonlítási alapom, még nem volt elektromos nekem, de valahogy mindig fura ábrázatot vesz a fejem amikor ilyen origami szerû papír/mûanyag vackokkal szórakoznak az emberek az utcán. Meg az a vinnyogás... Kábel... Teljesítményt nyilván nem lehet rajtuk szabályozni...
Üdv! Ha nagy a terület és ha nincs idõd gyakran nyírni a füvet akkor mindenképpen benzines kell neked. De ha gyakran tudod nyírni, akkor elektromos is elég. De abból ne vegyél 1200W-nál kisebb teljesítményût, mert csak a gondod lesz vele. Hidd el! Ez tapasztalat.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Nekem volt már több féle, elektromos is jó lehet kis területre, 4-500 m2 felett már viszont szenvedés. Ha benzines kell, az a legfontosabb, hogy Briggs motoros legyen! Ez egy megbízható, jó motor, ha olaj legalább évente cserélve van benne, a világból kimegy! Ja és, ha véletlen mégis baja lenne, ehhez van alkatrész, értenek hozzá! Az még fontos, hogy kell-e fûgyüjtõs, mert ha nem, de mégis olyat veszel, és anélkül használod, a lábadra hányja az összes levágott füvet! A Makitának láttam marha jó megoldását, a pengéje olyan, hogy szinte péppé darálja a levágott füvet, és vagy fûgyüjtõt teszel rá, vagy egy adaptert, ami szétteríti a mulchot! Persze biztos más gyártmányban is van ilyen!
Ha nagy a terület "önjárós" legyen, a menetre van "motorrásegítés" :) Sokkal könnyebb, csak tartani és irányítani kell, tolni nem igazán. [Persze helyetted ez sem nyírja le a füvet :P]
Csatlakozom az elöttem szóloimhoz, csak még annyit, hogy ha nagy a terület, és gaz is van nem csak fümaggal vetett, akkor érdemes a benzinesbõl az erõsebbet venni, pl:5-5, 5LE


Ha nincs más lehetõség, természetesen. És e mellett szerintem egy félállást is el lehet vállalni, ha összejön. Sok sikert!
Ezt még fõállás mellett is bevállalnám... Kevés meló, az is kötetlen munkaidõben. Tuti meló, talált pénz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat azt hiszem igen el fogom vállalni :-)

Mit tehetek még? Tegnap találtam egy sérült kicsi sünit. Úgy vélem fűnyíró áldozata a sérüléseiből. Szövethiányosak a sebei, 3 is van belőle.

Egy nagyobb 2-3 10 forintosnyi, valami 2 egyenként 1-1 tízforintosnyi. Először Betadinnal alaposan lelocsoltam, hagytam 2-3 órát száradni, és készítettem neki puha rongyos, és forgácsos fekhelyet, egy elég nagy tejesláda méretű műanyag ládában. Utána 2-3 óránként sebészetben használatos Merbrominivel ecseteltem, mert az hámosít is. Enni viszont nem eszik. Almát, tejet kapott, csak összerondítja a forgáccsal. Mit adjak neki? Szeretném megmenteni és visszaadni a szabadságát!

Legjobb válasz: Tejet mondjuk ne adj neki, mert bele is pusztulhat. A sünök fõleg húsevõk, azért nem kellett neki az alma. Valami húsfélét keress neki, hogy addig se éhezzen, aztán keress valami állatvédõ szervezetet, ahol értenek is a sünökhöz, mert így csak megölöd. Ha van rá lehetõséged, vidd be a fõvárosi állatkertbe. Befogadják, ellátják és szabadon fogják engedni, ha elég erõs lesz hozzá. És cserébe ingyen állatkertezhetsz.

Tejet mondjuk ne adj neki, mert bele is pusztulhat. A sünök fõleg húsevõk, azért nem kellett neki az alma. Valami húsfélét keress neki, hogy addig se éhezzen, aztán keress valami állatvédõ szervezetet, ahol értenek is a sünökhöz, mert így csak megölöd. Ha van rá lehetõséged, vidd be a fõvárosi állatkertbe. Befogadják, ellátják és szabadon fogják engedni, ha elég erõs lesz hozzá. És cserébe ingyen állatkertezhetsz.
Mi mikor sünit mentettünk párizsit és májkrémet adtunk neki, azt szerette. A betadinozást jól csináltad, az jól fertõtlenít. Most hallottam egy bizonyos Aloe First-rõl, amirõl nekem azt mondták nagyon jó, ha esetleg van olyanod azzal spricceld be a sebeit.
Elõzõ vagyok: tényleg, ha van lehetõséged bevinni, vidd be, gondolom jobb el tudják látni!
Az almát nem eszik meg, eléggé téves a "süni almát cipel a hátán" szituáció. A süni ragadozó, megpróbálkozhatsz májkrémmel, de a legjobb ha tudsz szerezni férget, gilisztát. Horgászboltokban, esetleg állatboltokban lehet szerezni, ha van gusztusod hozzá.
tejet ne adj neki mert fosni fog töle de ha bemégy egy horgász boltba és veszel neki kukacot akor azt enni fogja
van sünöm úgy hogy tudok mondani egy liszt kukac azt imádja

Mi a különbség az MTD benzines fűnyíró motorok között, ha az egyiknek a motorja quantum-, 625 series, 650 series, 675 series? Na és a thorx?

Legjobb válasz: Ha venni akarsz, akkor csakis a Briggs&Stratton (parasztosan: "bridzs", series 625, 650, 675) motorost válaszd, sokkal jobb és tartósabb a másikaknál.

Ha venni akarsz, akkor csakis a Briggs&Stratton (parasztosan: "bridzs", series 625, 650, 675) motorost válaszd, sokkal jobb és tartósabb a másikaknál.
A kérdező hozzászólása: a thorx-nal jobb? na de a 625, a 650 és a 675 között mi a különbsé?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!