Találatok a következő kifejezésre: Egy férfi tudja magát (22 db)

Ha férfiként szexchatelünk egy férfivel, aki nõnek adja ki magát, de tudjuk, hogy egy férfi, akkor melyikünk a nagyobb köcsög?

Legjobb válasz: Hát hallod nem tom, de viszont Mi az? 4 lába van asztal, de nem szék? õ...... Kecske!

Hát hallod nem tom, de viszont Mi az? 4 lába van asztal, de nem szék? õ...... Kecske!
szerintem egyforma bazi-homárok vagytok mind ketten
Nem köcsög itt senki, csak búza. :D
én egyszer pasinak adtam ki magam, és meleg sráccal sexchateltem, de kiderült, hogy õ is csaj, ezért mind a ketten leszbik lettünk, és azóta együtt csapjuk be a meleg párokat. happy end.
4-es pacsi! :D

Mitől tudja egy férfi otthonában otthon érezni magát? Mire van ahhoz szüksége?

Egy ideje már együtt élünk, viszont észrevettem, hogy eléggé otthontalan az albérlel, ahol vagyunk. Nem látszik rajta, hogy annyira a "miénk" lenne. Virágokkal egyebekkel próbálkozom :) Mit lehetne még? ...főleg persze úgy, hogy férfiként érezze otthon magát párom. Most lesz a születésnapja és azzal szeretném meglepni, hogy számára teszem otthonossá a lakást. Segítsetek, köszönöm.

Legjobb válasz: nálunk tele van xbox játékokkal,sörrel,focis cuccokkal,meg egy kis ízléses kupival,még pár zoknit is elviselek néha a földön.meg mivel zenlész,értelemszerûen zenés cuccokkal.õ ettõl érzi otthon magát,és én is imádom a játékot,a sört,a focit,úgyhogy passzolnak a dolgok.igazából te ismered a pasid,hogy mit kedvel,szeret,mi a hobbija,és eszerint alakítsd a dolgokat

nálunk tele van xbox játékokkal, sörrel, focis cuccokkal, meg egy kis ízléses kupival, még pár zoknit is elviselek néha a földön.meg mivel zenlész, értelemszerûen zenés cuccokkal.õ ettõl érzi otthon magát, és én is imádom a játékot, a sört, a focit, úgyhogy passzolnak a dolgok.igazából te ismered a pasid, hogy mit kedvel, szeret, mi a hobbija, és eszerint alakítsd a dolgokat
A konyhapult alatt van egy kocka borsodi, a ház elõtt egy folyó, ha kedvem van kisétálok pecázni, na én ettõl érzem otthon, itthon magam...
Legyen sörr a hûtõben! Nekem az teszi a lakásomat othonná, hogy tele van személyes cuccal.
Szep fuggony, kepek a falon. A szonyeg is sokat segithet melegebb baratsagosabb hangulATOT TEREMTENI. Gyertya, halk zene amit szeret. A szinek harmoniaja, rend es tisztasag. Es idonkent o meghivni nehany baratot akik segitenek belakni a lakast.
Es meg a fott etel, esetleg suti aminek az illata arad a sutobol...
Nekem a csend teszi otthonossá igazán... :D :D De én - végre - egyedül élek. :D :D 35F

Miért nem tudom magamat 18 évesen férfinek nevezni? Miért egy dagad, izé jut róla eszembe?

egyszerűen nem tudom így hívni magamat mert erről valami öreg 30 éves, szúőrös, pocakos emberke jut eszembe. max pasinak, fiúnak tudom magamat nevezni. ez miért van? 18/meleg fiú

Legjobb válasz: Én meg pasinak nem bírnám magam nevezni, pedig semmi bajom a szóval.

Én meg pasinak nem bírnám magam nevezni, pedig semmi bajom a szóval.
Nem fogod fel?? Igen a korodtól fogva felnõtt férfi vagy, de agyilag csak egy kisfiú. Lehetsz 120 éves is ha nem vagy még érett agyilag
A kérdező hozzászólása: 58% azt énis ki nem állhatom sosemlettem volna katóna, inkáb megszüöktem volna ha akartak volna elhurcolni. de mamár nincs ilyen:) szerencsére. ammeg azért nem hiszem, hogy egy 120 éves lemernél kisfiúzni, csak engemet 18 évesen. am de inkább leszek kisfiú, mint a te neked való "Férfi". ami szerinted féárfi.-
Jaj de ostoba vagy. Agyilag még 5 éves se. a 24 éves ismerõsömnek megmondtam h kisfiú nem pedig férfi mert egy éretlen hülyegyerek, de õ legalább felfogta h miért modom míg te.... pfff Csak egyre jobban elásod magad. Azt se tudod nekem mi a férfi. Érett, értelmes, megbízható felnõtt ember Ugyan úgy a nõ sem attól lesz nõ mert betölti a 18at pffff Am nevetséges vagy XD
Ha jól értem a kérdezõnek a férfi szóról a böfögés, fingás, bunkósság, keménykedés jut eszébe.
A kérdező hozzászólása: az nevet aki utolájra nevet, és mellesleg mindenki magából indul ki. nahd de most mek aludni, mert anyámék már nem hagynak béként... el kéne már költöznöm itthonról valahogy. jó8 neketek:)
A kérdező hozzászólása: 80% igen. de szted miért?
Mert egy ostoba gyerek vagy aki nem fogja fel a férfi szó jelentését
Jó éjszakát! Azért, mert a környezetedben, vagy a médiában túl sokkszor szerepelt így ez a kifejezés, ezzel a jelentéssel. Vagy pl egyik rokonod volt egy büdös bunkó, aki mindig ezzel baszogatott, hogy legyél már férfi ember, fingj vagy dugj meg lányokat. Vagy amikor érzékeny voltál is ezzel csesztettek. Vagy csak taszítanak téged a környezetben lévõ gyökerek, akiket férfinak gondolsz. Nem tudom.
"18/meleg fiú" --> na ezért. Plusz egy 10 éves szintjén sem tudsz írni, szóval ez is közre játszik.
Katonásdi, keménykedés, drill, meg effélék.
A kérdező hozzászólása: 58 % az a " militáns prosztóság" Mit jelent? amúgy 18 éves vagyok, megnevezés: férfi. mér felnõtt vagyok kor szerint.
Hát én meg nem mondanám pl a páromra h pasi. Mert nekem meg a pasi egy éretlen tini. Õ férfi. Pedig még nem 30 éves, szõrös és kövér
Amúgy meg nem biztos, hogy meleg vagy. Lehet férfi tesetben nõ xDDD
Késõ van fekvés!!
Mert még kisfiú vagy. Agyilag akkor is ha korban nem
a férfi egy testileg, szellemileg) érett fiú/pasi megnevezése egy ilyen "öreg 30 éves, szúõrös, pocakos emberke" az már középkorú/öreg urak
A kérdező hozzászólása: Õõõõ ezt a kisfiú vagyokat hogy értetted, preojaktívan, vagy rendesen? am lehet benne valami, tényleg gyereknek érzem még magamat.
30 évesen középkorú/öreg? Te olyan 12 lehetsz, gondolom :D
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, és barmira nem szõrös. de ez lehet csak én vagyok ilyen. mert a szõröm az arcomon sem nõl csak egy nagyon kicsi és csak pár helyen.
Egyébként én 29 vagyok, és mégsem tudom magam férfinak hívni, hasonló okból, mint te. Már magának a szónak a hangzása is taszító. Másfelõl meg azt, hogy férfias viselkedés, szerintem túl sokan kötik még manapság is militáns prosztóságokhoz.
Se agyilag se testileg nem vagy férfi uh fölösleges is ezen agyalnod
Mert nem felelsz meg annak a képnek, amit gyermekkorodban alkottál a férfiakról. Ez, a korodat ismerve, nem is meglepõ, 18 évesen még nagyon kevesen vannak, akik igazából férfinak nevezhetik magukat :) És igen, közrejátszik az is, hogy meleg vagy, ezért a "hagyományos" férfiszerepet sosem fogod igazán betölteni. Ezt cseppet sem elítélõen mondom, egyszerûen Neked mást dobott a gép. Sose bánd, szerintem az egyik legférfiasabb dolog, amit tehetsz az életben, hogy a magad útját járod, és nem próbálsz meg mindenáron megfelelni a társadalmi elvárásoknak. 29/meleg fiú (igen, én se tudom még férfinak nevezni magam, talán sosem fogom)

Miért van az hogy azokat a lányokat tisztelik a legjoban akik csinosan öltöznek vagy márkás cipőkben járnak? Tudom hogy egy férfi szemében nagyon fonto de vn amikor nem a férfiaknak akarunk tetszeni hanem saját magunknak! Azzal mi van?

Legjobb válasz: Szerintem nincs olyan hogy azokat tiszteljek akik markas ruhakban jarkalnak szerintem inkabb abban van valami hogy aki ad magara es ez attol fugettlen hogy markas-e szoval ha csinosan feloltozol nem markas cuccba akkor is tisztelni fognak csak a fo hogy apolt legy

Szerintem nincs olyan hogy azokat tiszteljek akik markas ruhakban jarkalnak szerintem inkabb abban van valami hogy aki ad magara es ez attol fugettlen hogy markas-e szoval ha csinosan feloltozol nem markas cuccba akkor is tisztelni fognak csak a fo hogy apolt legy
az elõzõnek igaza van!:) bár igaz, hogy amikor converse cipõbe kezdtem járni akkor az összes nagyobb a suliban elkezdett haverkodni velem. Azt viszont nem várhatod el az emberektõl, hogy egy topis lepukkant csajjal olyan jóba legyenek.azért egy lány/nõ adjon magára...:) amugy szerintem mindenki jobban érzi magát ha csinos.:)

A lányom befogadott magához egy férfit, aki ki akarja forgatni abból amije van. Elakarja adatni vele a házat. A haszonélvezeti jog az enyém. Hogy tudom megakadályozni? Böbe mami.

a férfi nem dolgozik. a lányom a férjét és a 3 kicsi gyerekét tette lapátra ez miatt a férfi miatt. A lakásbejelentőjét nem írtam alá. most el akarja adatni a lányommal házat,hogy legyen miböl élni és albérletbe költözni. Hogy tudom elérni,hogy a férfit kitegyék a házból?Böbe mami

Legjobb válasz: Amíg haszonélvezeti jog van az ingatlanon, a haszonélvezõ beleegyezése és aláírása nélkül elidegeníteni (eladni) nem lehet. Nem tudja kitenni, ahhoz a lanya is kell..

Amíg haszonélvezeti jog van az ingatlanon, a haszonélvezõ beleegyezése és aláírása nélkül elidegeníteni (eladni) nem lehet. Nem tudja kitenni, ahhoz a lanya is kell..

Egy férfi hol tudja magát véglegesen szőrteleníteni? Hol vannak olyan helyek, , ahol ezt elvégzik?

egy barátom az arcát akarja szőrteleníteni de legalábbis ritkítani a szőrt az arcán. állandóan benő a szőre, meg túl sűrű is. hol tudja ezt elvégeztetni?

Legjobb válasz: Kozmetikában,ahol vállalnak végleges szõrtelenítést,az mindegy hogy nõ vagy pasi,de azt nem tudom hogy ezt a lézeres szõrtelenítést csinálják e arcon.

Kozmetikában, ahol vállalnak végleges szõrtelenítést, az mindegy hogy nõ vagy pasi, de azt nem tudom hogy ezt a lézeres szõrtelenítést csinálják e arcon.
A lézerest én sem tudom, csinálják-e arcon, de az IPL-t igen.Most már nagyon sok helyen foglalkoznak vele.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat. még azt szeretném megkérdezni, hogy nem ciki egy férfinak a kozmetikushoz bemennie?
A kérdező hozzászólása: ja és ha valaki még tud valamit írja le nyugodtan
Dehogy ciki, pasik is járnak kozmetikushoz, arctisztításra, gyantázásra is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, ha még valaki tud valamit, írjon nyugodtan!
Asszem ha megégeted, akkor már nem fog nõni, viszont pokolian fáj.

Egy férfi, ha műtétekkel mindig fiatalít magán élete során, el tudja érni, hogy 70 évesen 25-nek tűnjön?

Legjobb válasz: Nézd meg JAckot és a többi agyonplasztikázott állatot. Egy idõ után inkább csak patchworknek tûnnek, mint embernek, pláne fiatalnak. Egy idõ után az orvos sem vállalja, mert már nem lehet tovább mûteni. Meg a plasztika sem mûvel csodát, elég szegény Judyt megnézni.

Nézd meg JAckot és a többi agyonplasztikázott állatot. Egy idõ után inkább csak patchworknek tûnnek, mint embernek, pláne fiatalnak. Egy idõ után az orvos sem vállalja, mert már nem lehet tovább mûteni. Meg a plasztika sem mûvel csodát, elég szegény Judyt megnézni.
Az esély hogy 25nek nézzen ki roppant kevés.Talán 40-50...Arról nem is beszélve , hogy a sok mûtét miatt talán el sem éri a 70éves kort! A folyamatos altatások nagyon megterhelik a szervezetet. Ráadásul elég furán nézne ki szép arcú, szobortestû, csoszogós ember... NE feledjük, hogy az izmok öregszenek és a szervezet is.
Jol tudod, hogy 65, de nem csak plasztikazza magat, hanem HGH szurogat magaba, vagy 20 eve. Nezzd meg az anyjat, O is agyon plasztikazta mar magat, itt 89, meg sem nez ki jujj de jol. http://en.wikipedia.org/wiki/Jackie_Stallone Amig sok no nagyon jol tud kinezni plasztikazva, sajnos ezt meg nem oldottak meg ugy ferfiakra. Nem lattam, termesztes, jo plasztikat meg ferfin. Valahogy nem az igazi. Talan 20 ev mulva.
az a nem normális férfi hetvenévesen nem 25-nek fog tûnni, hanem múmiának. de ha majd meghal lehet bekerül egy múzeumba, ahol múmiákat mutatnak be.
Nem, nézd meg a hollywoodi sztárokat.
Sõt! Ha nagyon ügyes akár 5nek!!! is kinézhet! De az szar lehet, mert egész életében rettegnie kell Pedómacitól!
Nem egészen, de lássd: Ernyei Béla.
Lásd Berlusconi.
A kérdező hozzászólása: most láttam Sylvester Stallonét. Ha 25-nek nem is, de olyan 40 körülinek kinéz, pedig ha jól tudom 65 éves.
"...mert õk sokkal ritkábban csinálják, mint a nõk." Na már most pont te kérdezted úgy, hogy mindig fiatalít magán egy kicsit, szóval lényegében tök mindegy, hogy átlagosan a férfiak ritkábban csinálják, esetünkben az a férfi akit te kérdezel elég sokszor csinálná. Mellesleg szerintem ELKÉPZELHETETLEN, hogy 25-nek nézzen ki. Csak az látszana rajta, hogy szétszabdalták és ez undorító. akkor már nézzen ki szexis öregedõ pasinak, a férfiaknak amúgy is jól áll az öregedés! ui: nézd csak meg példának Bruce Janner-t!
A kérdező hozzászólása: oké, de most férfiakról van szó, azért érdekel, mert õk sokkal ritkábban csinálják, mint a nõk.
Fogadd el, hogy annyi vagy, amennyi. A halált nem tudod becsapni plasztikával. Inkább törõdj azzal, hogy egészségesen élj, minél tovább (már ha ez a célod egyáltalán) mintsem azzal, hogy milyen szép leszel a ravatalon.
Rossz helyen tapogatózol
Mivel ha körülnézünk a világban, azt látjuk, hogy nemcsak a félisteneknek vagy barátnõjük, élettársuk, feleségük, családjuk, egyértelmûen ez nem igaz.
Jó test nem jelent semmit :) alig használom fb-t fényképekre és nincs is barátnõm szóval nem elég a félistenség
Ja, meg vékony, izomtalan haveromat csajok lenyomják szkanderben, mégis 17 évesen már volt 2 csinos barátnõje és több egyéjszakása..
A kérdező hozzászólása: Nekem 25 évesen se egy éjszakás, se barátnõ, se csók, se semmi.
Hát csillagom te nagyon el vagy tájolva... Szerintem te nem is a Földön élsz. :)
#15 Nekem is van ilyen ismerõsöm :D Ezért nem értem miért mondják azt a nõk hogy nekik férfias férfi kell :D Ekkora hülyeséget :D
A kérdező hozzászólása: Fene tudja, lehet tényleg én vagyok eltájolva, és egy totál szerencsétlen selejt vagyok. Ritka sz*r egy idõszakomat élem most, aztán jobban bosszant az is, hogy sose volt nõvel intim élményem.
Mert neked egy 130 kilós gerincferdüléses csaj jobban bejön, mint egy szexistennõ, igaz?
Nekem ha fizetnének, se kellene egy félisten testû pasi. Nem tudom miért, de a hideg ráz az izmos testtõl, a vékony pasikat szeretem. Amúgy közhely, de a belsõ sokkal többet számít - már ha nem a felszínes p*csákkal futsz össze, mert tény, elég sok van belõlük manapság... 24L
#7 Jártál már városban vagy discoban?Tudod mennyi gyufaszáltestû genetikai hulladéknak van barátnõje?Rengetegnek...Úgyhogy nem, nem a testen van a hangsúly...Ezeket nem is nevezném férfiaknak, szégyen ahogyan kinéznek
Haver, ez az én testem: http://kepfeltoltes.hu/view/130511/miez_1368291900427_www.ke.. Kb. 3 napja raktam fel egy kérdésbe, csakis pozitív válaszokat kaptam.:) Pedig mint láthatod, eléggé messze van a félisten szinttõl.. 17/F
Elég egy negyedisten is :)
apa kezdõdik :D
Nem. Ne általánosíts.
nem elég csak egy fél
Nem, de ezt egy anonim valakinek úgy se fogod elhinni.
A kérdező hozzászólása: Biztosan? Mindig a jó testû férfiak vannak tele csajokkal, és az õ képeiket lájkolgatják legtöbben facebookon is.
Igen, ezzel remekül meg tudod fogni a felszínesebb ribanc fajtát kb. 1 hónapra. Akárcsak a modell nõk a vízagyú férfiakat.
igen. a jótestû nõk képei után.
legyen igényes, egyébként 20 hónap alatt a leggányabb testalkatból is lehet jót csinálni. kitartás kondi és étrend. ennyi a titok.
#19 Figyelj, saját magadnak kell kitapasztaénod hogy min változtassál magadon, hiába teszel fel kérdéseket errõl, mi nem tudunk segíteni mert nem ismerünk Körül kell nézned a világban, menni bulizni stb tehát tapasztalatokat szerezni Ha ez meg van akkor változtassál magadon valamit, tehát a külsõn van a hangsúly, nem csak a frizurán hanem az öltözéken is sõt tetoválás, piercing stb se árt De jól jegyezd meg ha megváltozol külsõre akkor 99% eséllyel idióta p*csákat fogsz ki akiket csak dugásra lehet használni Ha normális nõt akarsz magadnak akkor ne változtass magadon és akkor kifoghatsz egy normális nõt esetleg, mert õ úgysem a külsõt fogja nézni

Én miért nem tudok egy férfit se megfogni és megtartani magamnak? Annyira elegem van ebbõl

Rövid kapcsolataim voltak eddig. Egyik se volt komoly, de szex nem volt velük. Rövid idõ után azért nem dõlök be senkinek. Vagy pont hogy ezzel tudnék komolyabbat kialakítani? Hiába voltam kedves, aranyos, megértõ, beszélgettem velük, de ez nem volt elég.

Legjobb válasz: leszel a csajom?:) 26/f

leszel a csajom?:) 26/f
Mennyi idõs vagy?
A férfi nem magántulajdon, ajándék a sorstól.
Férfi vagy fiú ?
Ismerkedj tovább. Vigasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedül.
Jó kérdés, mert én meg egy nõt nem tudok se megfogni, se megtartani magamnak. 29/F
Én kisfiú vagyok, de véleményem szerint, ha dugnál velük, akkkor könnyebben is meg tudnád tartani õket. :D
ott komoly szervi probléma lehet
A kérdező hozzászólása: A többit le se írom, hogy még miket mondott! :-D
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és hidd el nem sajnáltam meg! :-) hallottam már sok hülyeséget, de ez volt a CSÚCS! Azért írtam csak így, mert kíváncsi voltam ki mit szól ehhez a sztorihoz... De úgy látom egy véleményt alkotunk!
ha pasi vagy: menjél dokihoz ha nõ vagy: vagy küld dokihoz, vagy szálj le a magas lóról, mert hazudik. Az meg más kérdés, hogy ha nem csinálod egy jó ideig akkor szépen álmodban fogsz elsülni.
Aludni csak szokott...
ezt egy férfi ismerõsöd mondta neked? eldalolta bánatát, hátha megsajnálod, és segítesz rajta :)
Ismered a mondást? Béna gyereknek az anyja veri a fa-át! Erröl beszélsz?
hülyeség
A kérdező hozzászólása: azt mondja, h az agy és a kéz koordináció nincs összhangban...
azért alég hülyének kell nézni valakit, ha ilyeneket akar megetetni. Nem mondom lehet egy 15 évessel menne, de azért ez már túlzás. Sosem értettem azokat a pasikat akik sajnálattal próbálnak hódítani. Az nekem olyan tutyi-mutyis, nem pasis vonás. Szerintem egy nõnél sokkal többet el lehet érni egyenes háttal és õszinteséggel, de igaz, hogy ez nehezebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!