Találatok a következő kifejezésre: Egy férfi tudja (260 db)

Megismerkedtem egy férfival. Egyedülálló anyuka vagyok, pici babával. Szerintetek egy férfi tudja sajátjaként szeretni a kisbabámat?

Legjobb válasz: nem, nem fogja sajátjaként szeretni, hiszen nem is az, de szeretheti és elfogadhatja Õt. nekem is kis babám van és valószínûleg válni fogunk. Aki meg azt írta hogy "jobban meg kellett volna gondolni"... Kívánom , hogy soha ne kerüljön ilyen, vagy hasonló helyzetbe, se Õ , se a gyereke ha lesz késõbb. És nem mindenki azért keres PÁRT hogy eltartsa. Én pl. egyedül is képes lennék felnevelni a picit, nem anyagi pártfogót keresek. Tehát kedves kérdezõ, ne azt várd hogy sajátjaként szeresse, ha "csak" szereti is elég.

nem, nem fogja sajátjaként szeretni, hiszen nem is az, de szeretheti és elfogadhatja Õt. nekem is kis babám van és valószínûleg válni fogunk. Aki meg azt írta hogy "jobban meg kellett volna gondolni"... Kívánom , hogy soha ne kerüljön ilyen, vagy hasonló helyzetbe, se Õ , se a gyereke ha lesz késõbb. És nem mindenki azért keres PÁRT hogy eltartsa. Én pl. egyedül is képes lennék felnevelni a picit, nem anyagi pártfogót keresek. Tehát kedves kérdezõ, ne azt várd hogy sajátjaként szeresse, ha "csak" szereti is elég.
Én még "csak" 19 éves vagyok de már most megmondom hogy nem jönnék össze olyan nõvel akinek gyereke van, max akkor, ha mondjuk 50 éves vagyok a nõ pl 47 és felnõtt gyereke van. Na de azt hogy egy gyesen lévõ nõt én tartsak el a gyerekével együtt aki nem is az enyém... na azt már nem vállalnám be.
A kérdező hozzászólása: Igazad van részben utolsó. De azt is hozzáírhattad volna, hogy azok akik "férfinak" hiszik magukat, meg kellene tanulniuk TÁRS-nak lenni az életben, nem pedig úgy élni hogy a gyerekcsinálásnál véget ér a felelõsség és utána nyugodtan lehet félremenni, amíg a nõ kihordja a gyereket. Mert õ nem ért hozzám mondván hogy félti a gyereket, másokhoz viszont elõszeretettel fordult. Jele addig nem volt. Nem lehet mindig elvekben gondolkodni, az élet lehetõségei sajnos ennél tágasabbak. És nem elsõ kapcsolat, 30 feletti vagyok és meggondoltam kinek szülök, õ viszont bekattant a felelõsségtõl. Elõre nem tudhattam hgoy kikészül a gyereksírástól és a takarítás fontosabb elvárás marad mint a szoptatás, hogy a gyerek fejlõdjön is. Na de hagyjuk, köszönöm a válaszokat!
Jó inkább hagyjuk, mindenkinek mások a tapasztalatai és mindenki azok alapján mond itt véleményt vagy ad tanácsot, azért születnek különbözõ válaszok. Majd lehet összegezni a válaszokat a kérdezõnek :)
Én is csak saját tapasztalatot tudok mondani... de nálunk nevelõapám nagyon szeret minket, talán még jobban, mint anyukám. Az biztos, hogy én sokkal közelebb állok hozzá, meg sokkal jobban megbízok benne, mint anyámban. És mi is elég kicsik voltunk, amikor megismerkedtek. 17/F
Attól függ, valóban férfival ismerkedtél-e meg, vagy csak egy fiúval. Ha valóban férfi, akkor tudja, de én nem hiszek a tündérmesékben. Kivánom neked, hogy tévedjek.
Kedves kérdezõ! Annyit azért még hozzátennék, hogy ez ne tartson vissza attól, hogy új kapcsolatba kezdj, de igyekeztem pontosan a kérdésedre válaszolni. Mint írtam, ettõl még nagyon-nagyon szeretheti az elsõ gyereket is, de azért készülj fel rá, hogy ha lesz közös, azzal kicsit másként fog bánni. Ezt meg kell tanulnod kezelni. Egyébként nyilván nem lehet minden esetre igaz az, amit vázoltam, de tipikusan ez a jellemzõ. Az, hogy Te így jártál, lehet kivétel, nem állítom, hogy nincs így. Viszont, ha körülnézek, akkor sajnos az a jellemzõ, amit korábban írtam... Egyébként sok sikert az új kapcsolathoz, a gyereknek pedig jó egészséget :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, Neked is kívánok minden jót!
Sajnos van egy olyan mondás, hogy akinek nem borja az nem nyalja. Annyira sosem fogja szeretni mint ha sajátja lenne. Természetesen szeretheti és foglalkozhat vele"haverok" lehetnek de mint a saját vérét annyira sosem szereti majd. Ettõl független nem biztos, hogy rosszul bánik vele..ameddig nem szülsz neki gyereket mert akkor a saját vérét elõtérbe helyezi majd..de ez valahol természetes.
Ráadásul tedd fel a kérdést ha összejössz egy egyedülálló apukával aki egyedül neveli a kisbabáját( mert mondjuk sajnos anyuka meghalt) akkor tudnád a kisbabát annyira szeretni mint a sajátodat? Igen vagy nem.
balek pasi, aki ilyen nõvel kezd
"Ha meg kinéznél a való világba láthatnád hogy igenis létezik olyan hogy a pasi sajátjaként képes nevelni a gyereket." számtalan ilyen családot ismerek, és NEM KÉPES. Mindig ott van egy leheletnyi különbség, még ha az anya nem is veszi észre, de a gyerek érzékeli. Meg az is, akinek van affinitása az ilyen nonverbális jelzésekhez. Azt meg sehol sem írtam, hogy nem lehetnek boldogok, vagy hogy nem szeretheti. Már miért ne lehetnének? Miért ne szerethetné? DE nem úgy, mint a SAJÁTJÁT. Ez hatalmas különbség. Én imádom a gyerekeket, tényleg, az összeset, nagy családot szeretnék, magértõ vagyok, és toleráns, de tudom magamról, hogy sohasem szeretném úgy más gyermekét, mint a sajátomat. Egyszerûen képtelen ilyesmire az ember, ez genetikai / evolúciós körülmény, nem lehet vele mit tenni. Ítélkezés? Közel sem, egyszerûen tapasztalat mondatja belõlem. Nézz körül mondjuk ezen az oldalon, vagy a való életben. Igen, a példa jó, amit írtál... 8 évig voltak együtt... feltételezem, hogy elsõ szerelem, elsõ komoly kapcsolat. Akkor most hol is cáfoltál meg engem? Egyébként nagy baj, hogy a nõk nagy részének gõze nincs róla, hogy milyen is egy igazi FÉRFI. Érdemes lenne kicsit mûvelõdni a témában, és kevesebb egyedülálló anya lenne. 22/F
9:09 es Igen de ugyanakkor lehetnek boldogok, és a csajnak sem kell egyedül leélnie egyedül az életét a babájával együtt. Ha a hejzetébe képzeli magát valaki neki sem esne túl jól ha mindenki lehurrogná, hogy elõbb gondolkozni kellett volna, Ezt nem lehet elõre látni, vannak akik 8 évig élnek együtt minden happy aztán jön a baba majd szétmenneke mert a pasi megismer egy másik nõt vagy rájön h neki gyerek nem kell. Akkor maradjon egyedül a nõ??? Az nem csak a nõ hibája! Ha meg kinéznél a való világba láthatnád hogy igenis létezik olyan hogy a pasi sajátjaként képes nevelni a gyereket. Attól függetlenül, hogy lesz késõbb esetleg közös gyerekük. Szóval nem kell ítélkezni elsõre, most mindenki azt mondja õ nem követne el ilyen hibát ki tudja , lehet te leszel a következõ aki ebbe a hibába fog esni.
Nem azzal van a baj, hogy tudja-e szeretni? Hanem azzal, hogy eltudja-e viselni a kisgyerekek hisztijeit, tud-e velük foglalkozni stb. Miért nem az igazi apukájával élsz? Õ is férfi, mégsem vagytok együtt. Nagyon megkell gondolni egy ilyen kapcsolatot, mielõtt valóban együtt akarsz élni vele. Hiszen még az sem biztos, hogy te tudsz vele együttélni. Nem lehetetlen, de elég kockázatos. Ismerjétek meg jól egymást, azután dönts.
Ez itt nem teljesen a kortól függ na jó persze nem egy 20 éves tapasztalatlanra gondolok, hanem az érettségtõl és attól, hogy tényleg igazából szeret e téged a gyermekeddel együtt, ha igazán szeret téged és veled szeretne élni akkor nem akadály számára egy kisbaba és tapasztalataim alapján szerintem meg tudná szeretni a babát a sajátjaként, persze itt szemügyre kell venni, hogy az igazi apa idõnként eljön elviszi vagy megnézi a babát. De ha szeret téged és ezt nem csak mondja akkor elfogad téged a babával együtt és a vele járó helyzettel együtt. Ezt azért át kell rágni megbeszélni az illetõ pasival, hogy mégis hogy gondolja a jövõt veled kapcsolatban és megbeszélni az összes apró részletet ami elkövetkezik majd ebben a kapcsolatban ideértve az igazi apa felbukkanását, azt hogy a baba éjszakánként soxor sírni fog, meg hasonlók, és hogy ne hagyjon ott 2 hónap után. De ezt neked is érezned kell hogy az adott pasi mennyire biztos ebben és mit érez irántad és meddig képes elmenni ebben a kapcsolatban és hogy nem e akadály neki a baba. Amúgy meg igen lehetséges , nagyon sok olyan férfit ismerek a legfiatalabb 23 éves aki összejött egy egyedülálló 1 gyermekes nõvel és boldogan elvannak szereti a babát sajátjaként neveli és boldogok.
Nem tudja. Felneveli de sose fog sajátja ként tekinteni. Nagyon ritka ha mégis így van, pl ha neki nem lehet sajátja. Bár ez még mindig jobb mint az állatvilágban: ott az állat elpusztítja a kiválasztott nõsténynek az idegen hímtõl való kölykeit.
Miért nem a gyerek apjával élsz? Elõbb kellet volna gondolkoznod hogy kinek szülsz gyereket. A legjobb ha olyannal jössz össze akinek szintén van már gyereke, így õ is úgy viszonyul a tiedhez, ahogy te az övéhez.
Kedves 70%-os 8:45 -ös Ugye tudod hogy nagy hülyeséget mondtál. Tõlem lehetsz te 45 éves tapasztalt pasi is vagy nõ is, de tuti nem voltál még ilyen helyzetben. Igenis szeretheti sajátjaként a babát, nem egyszer fordult ez már elõ. Ismerõseim körében is van ilyen kapcsolat.
emberek gondoljatok már bele, mennyire sok egyedülálló nõ van aki ott maradt egy babával mert a férje megijedt a gyerekneveléstõl és ott hagyta vagy összejött egy másik nõvel, errõl a nõ nem tehet, nem lehet teljesen ugysem kiismerni senkit sem eléggé. Egy baba az sok mindent megváltoztat! Akkor az a több 1000 egyedülálló 1 kisgyerekkel maradt nõ örök életére maradjon egyedül és szenvedjen?????? Gondolkozzatok már kicsit te is kedves 19 éves!
08:58: "nem lehet teljesen ugysem kiismerni senkit sem eléggé". A legtöbbjük meg sem próbálja, hanem fitalaton / elsõ diákszerelem pasijának szül gyereket, mindenféle tapasztalat nélkül. Sajnálnom kéne õket? Igen, sajnálom, de nem érzek együtt velük. Tudatlanság, önzés, butaság ezen nõk ismérve. Egyébként hogyan szerethetné sajátjaként? Hiszen nem az Övé. Igen, szeretni lehet, de ha lesz közös gyerek, az mindig prioritást fog élvezni.
Sajátjaként soha. De ettõl még viselkedhet jó apaként.
Balek hát. Kinek kell gyermekes anyuka? Nekem biztos nem. Az ilyenek potyalesõek.

Egy férfi el tud hamar felejteni egy 5 éves kapcsolatot akármilyen kapcsolat is volt az? Fel tudja dolgozni azt, ami volt már nincs? Igaz az, hogy könnyebben megy mint a csajoknak?

Legjobb válasz: Nem, a pasiknak sem könnyû, bár gondolom embere válogatja. Ha valaki kellõképp érzéketlen akkor túl tudja magát rajta tenni gyorsan, vagy akkor is gyorsan mehet hogyha már nem érezte magát jól abban a kapcsolatban, tehát már várta hogy vége legyen. Én abba a kategóriába tartozom aki nagyon nehezen éli meg ezeket, de legalább nem kürtölöm világgá, hanem teszek a rossz érzés ellen. De biztos vagyok benne hogy egy férfi aki 5 évig benne volt egy kapcsolatban önszántából, nem tudja azt könnyen elengedni és feldolgozni, maximum tud úgy tenni mintha könnyen ment volna.

Nem, a pasiknak sem könnyû, bár gondolom embere válogatja. Ha valaki kellõképp érzéketlen akkor túl tudja magát rajta tenni gyorsan, vagy akkor is gyorsan mehet hogyha már nem érezte magát jól abban a kapcsolatban, tehát már várta hogy vége legyen. Én abba a kategóriába tartozom aki nagyon nehezen éli meg ezeket, de legalább nem kürtölöm világgá, hanem teszek a rossz érzés ellen. De biztos vagyok benne hogy egy férfi aki 5 évig benne volt egy kapcsolatban önszántából, nem tudja azt könnyen elengedni és feldolgozni, maximum tud úgy tenni mintha könnyen ment volna.
Vagy talál újat és annyi.
Az a tapasztalatom, hogy a pasiknak nehezebben megy, mint a csajoknak (de embere válogatja). Úgy értem, egyetlen olyan lányra emlékszem, aki már sok évvel és néhány kapcsolattal késõbb is a régi exet vágyta vissza, de pasiból nagyon sokat. Legalább négy haveromat tudnám felsorolni, akik az egykori nagy szerelmüket a mai napig nem tudják elfelejteni, hiába volt már egy csomó nõjük azóta.
A kérdező hozzászólása: 5 év után az akkor duma, hogy ezt õ már elfelejtette?
Nekem 4, 5 es fel ev utan 1 het volt elfelejteni mert szinte orultem hogy megszabadultam tole. Most az 5 eves kapcsolat utan, meg mindig rossz erzes de valoszinu azert mert o [email protected] at a fejemet. :(. 27F
Pasija válogatja. Ha kifogtál egy szemétládát, akkor nemhogy elfelejtett mostanra, hanem már a szakítás elõtt is kifelé nézegetett.
Az én páromnak 3 hónap volt, hogy kiheverjen egy 8 éves kapcsolatot. Elég csúnya vége lett, mert megcsalta a lány, és tényleg túltette magát rajta. Ennek 6 éve.

Nők! Határozott férfi kell? Valahogy úgy érzem nem tudom megemészteni mikor nyafog vagy kérlel egy férfi .

Persze hogy nem lehet acélból a férfi ember sem ,de azért ő legyen a határozott , aki kézben tartja a dolgokat .

Legjobb válasz: Te ne akarj anyáskodni az pszichológiai szempontból nem jó. ha a férfi is vágyik ilyesmire akkor még nem nõtt fel érzelmileg teljesen, ez senkinek nem jó. lehet valamire mondani, hogy cuki amikor kibújik belõle a gyerek, de érzelmileg nincs minden okésba akkor. De döntsd el: Kellek, mint határozott férfi vagy sem? :)

Te ne akarj anyáskodni az pszichológiai szempontból nem jó. ha a férfi is vágyik ilyesmire akkor még nem nõtt fel érzelmileg teljesen, ez senkinek nem jó. lehet valamire mondani, hogy cuki amikor kibújik belõle a gyerek, de érzelmileg nincs minden okésba akkor. De döntsd el: Kellek, mint határozott férfi vagy sem? :)
én meg az is vagyok. :) de most nincs párom, így ne is próbáljatok rám kattintani csajok. pedig õrülten jó vagyok az ágyban, és nem csak ágyazáskor. :D
Én is a határozott férfiakat szeretem..
most megsértõdtetek vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Hát , nem is tudom 4-es . A lényeg hogy ebben a nagy egyenlõségben azért maradjanak meg a szerepek . A férfi legyen határozott , persze abban sincs azt hiszem gond , ha együtt erõs a férfi és a nõ , az mégjobban összeköti õket . Én amúgy kicsit szeretek is anyáskodni , nincs is abban kivetni való hogy a nõ karjaiban menedékre leljen a férfi , de csak néha néha , aztán szépen emberelje meg magát .
Lehet ilyen is persze.
A kérdező hozzászólása: Ez most csak úgy eszembe ötlött , hogy mennyire nem szerettem a szituációkat mikor gyengeséget és nagy mértékû határozatlanságot láttam azon a férfin akiért nagyon oda voltam amúgy . Az a lényeg , hogy leessen nekem , mennyire nem is felelt meg az a személy a számomra és milyen hülyeség vett rajtam erõt annó . Sokszor a nõk érettebbek , az az érzésem .
amúgy meg nálatok lányoknál nem lehet tudni hol a határ amikor már uralkodásnak veszitek, vagy sem ha a férfi határozott. mert az sem jó ha mindent megmondanak nektek sem nem? akkor hogy is van ez?
?? és ez most, , lényegében mi a kérdés? Nem biztos mindenki egy nyafogós, síró pityogó (lélekben) kisfiút szeretnem, , ez úgyis a kémián múlik, nem így direkt tulajdonságok alapján.. "ahaa, na lássuk csak izmos pipa, , festett haj pipa, , igen mmm, hosszú haj....nincs pipa, , "
Nálam határozottabb semmiképp nem kell, mert tuti megpróbálna elnyomni, vagy még ha nem is akkor is rosszul érezném magamat a közelében... szóval nem.


Egy felnött férfi tudja tolerálni a bénaságot, ha a szintén felnött nö elötte 6-7éve nem volt férfival?

Legjobb válasz: Ilyenkor hol van a társadalmi szerepvállalás?!?!?! :)) Ha te 6-7 évig nem szexeltél, akkor valahol az országban egy férfi 6-7 évig nélkülözött....

Ilyenkor hol van a társadalmi szerepvállalás?!?!?! :) ) Ha te 6-7 évig nem szexeltél, akkor valahol az országban egy férfi 6-7 évig nélkülözött....
És fordítva?
MÁSKOR ILYET NE CSINÁLJ, KIESEL A RUTINBÓL
Persze, hogy tudja, hogy ne tudná.
Tudja. Fõleg ha a saját kalandjait is egy kézen meg tudja számolni. Khmmm..
Hajjaj! :) )))) SÕT!
A kérdező hozzászólása: Háhá... és tényleg.. :D De megnyugtatja a lelkiismeretemet, hogy elvileg több nö él a földön, mint férfi :P

Hogyan lehet egy férfit rávenni ondóvizsgálatra? Szerinte nem próbálkozunk elég gyakran. (heti 2-3) Ennyit tudunk együtt lenni, a kérdésre szeretnék választ kapni.

Legjobb válasz: Heti 2-3 elég próbálkozás elég. Azt én nem tudom, egy idegen férfit hogy lehet ilyesmire rávenni, a saját férjemnél tudnám hogy kell. Talán kérdezd meg, hogy akar-e igazából gyereket?

Heti 2-3 elég próbálkozás elég. Azt én nem tudom, egy idegen férfit hogy lehet ilyesmire rávenni, a saját férjemnél tudnám hogy kell. Talán kérdezd meg, hogy akar-e igazából gyereket?
nálunk engem kezzdtEk el kezelni, igazából semmi bajom, csak enyhén magan a prolactinom, szedtem rá a gyógyszert, majd 2év után kellett volna a férjem vizsgálni, nem non volt hajlandó.Rengeteget veszkedtünk.Aztán megmondtam neki, h akar e gyereket vagy sem....õ akar, akkor menj el.és egy ment 2hétig, mig megmondtam neki h nem tudom leélni az életem gyerek nélkül választhat elment és sajnos bekövetkezett amitõl õ félt, 0spermaszám...:( ugyh lombikozunk.Mindenképp vedd rá a párod h elmenjen!Drukkolok
A hét hónap nem sok, viszont már elég idõsek vagytok ahhoz, hogy ne húzzátok feleslegesen az idõt. Miért nem akarja a párod? Maga a helyzet zavarja, hogy mintát adjon vagy elutasítja a gondolatát is, hogy vele baj lenne, esetleg nem is akar annyira gyereket? Ezt érdemes elõször tisztáznatok. Minden normális orvos elõször a férfit vizsgálja. Hidd el, ha a férjedrõl bebizonyosodik, hogy minden rendben, rád sokkal rosszabb dolgok várnak. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egy kicsit sutára sikerült a kérdés. Az illetõ férfi a férjem :-)7. hónapja próbálkozunk, 37 évesek vagyunk... Elsõ baba lenne. A nõgyógyász azt mondta, elõször a férfit vizsgálják, mivel az az egyszerûbb, a nõ utána következik (lehet, magánúton ez máshogyan van...)
Van egy barátnõm, 10!! évet vártak a babára. Ebbõl 7 azzal telt, hogy a férjének könyörgött, hogy menjen el egy spermavizsgálatra. Nem volt hajlandó. Aztán amikor sorra születtek körülöttük a babák, a barátnõmnek meg majd megszakadt a szíve, akkor erõt vett magán és elment. Kiderült, nincs minden rendben vele. Így kezdõdtek az inszemináziók (szám szerint 6), aztán 4 lombik. Az utolsó végül sikerül és ma már 4 hónapos a kislányuk. Ebbõl mi a tanulság? Hogy egy olyan makacs férfi, aki egy vizsgálatra sem akart elmenni, végül a szeretett felesége és a gyermek utáni vágya miatt képes volt még 10x "kiverni". Bocsánat, a megfogalmazásért, de úgy gondolom, hogy a férfiak legnagyobb problémája, hogy ciki. Pedig aztán semmi nincs benne. Megteszik a saját örömükre is, titokban. Akkor egy gyermekért miért olyan nehéz? Nekünk 1 év próbálkozás után, azt javasolta az orvos, hogy vizsgáltassuk ki magunkat. A férjem zokszó nélkül leballagott az urológiára (ahol megvizsgálták a prosztatáját is, amitõl nagyon kiakadt:) ), ott kapott egy telefonszámot spermavizsgálatra. Felhívta, bejelentkezett. Reggel, még otthon elintézte a dolgát (pedig megbeszéltük, hogy majd "segítek", de Õ inkább nem ébresztett fel), aztán becsattogott az anyaggal és leadta. Egy rossz szava nem volt, tette a dolgát. Pedig a férjem egy nagyon büszke ember egyébként. Végül minden rendben volt vele. Én már a vizsgálatokra nem jutottam el, mert közben terhes lettem. Erõszakkal semmiképp nem tudod rávenni, az biztos. Esetleg próbáljatok olyan helyet keresni magánúton, ahova be lehet vinni az anyagot. Ajánld föl, hogy segítesz neki a "mintavételben", hátha úgy neki is könnyebb. Igaz, ez pénzbe kerül, de talán járható út a férjed számára is.
Sajnos ez sok férfinak nagyon kellemetlen. Évszázadokon át úgy volt, hogy ha egy párnak nem lett gyereke, akkor a "nõ volt meddõ". Viszonylag új keletû dolog, hogy a férfit is vizsgálják ilyen szempontból, és az õ egójuk sokszor még mindig tagad. Erre racionális magyarázat nincs. Szerintem empátiával beszélgetni kell vele ezekrõl a dolgokról, hogy pl. "tudom, hogy Neked ez menynire nehéz, meg a mintavétel is ijesztõ lehet, de szükséges ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni stb.", egy kis idõt hagyni neki, és talán akkor maga mondja pár nap múlva majd, hogy elmegy. NÁlunk nem került ilyesmire sor, de barátaink meséltek a meddõségi vizsgálatokról és lombik programról, és bizony nagyon erõs próbatétel volt az õ kapcsolatuknak is ez az egész, lelkileg nagyon megterhelõ, szóval én megértem, hogy ez egy férfinak nem könnyû.
legkevésbé féjdalmas akart lenni, bocsi
Talán ha együtt mentek vizsgálatra, õ is hajlandó elkísérni - ha min. 1 éve próbálkoztok, meddõségi tanácsadó vagy hasonló... A heti 2-3 az jó! 2-3 naponta "érdemes" együtt lenni, hogy legyen idõ kifejlõdni a friss spermiumoknak... De nem ezt kérdezted, tudom - csak mondhatod neki, hogy ennél több már nem a baba érkezését segíti. (Amúgy meg a legtöbbet az aggódás, folyamatos-ezen-rágódás elengedése segít)
kidobna éveket egy lelkileg kellemetlen szitu miatt? Vagy téged küldene kellemetlen és fájdalmas vizsgálatokra? A babához nem az kell, hogy sokszor szexeljetek. Nem is gondolná milyen sokan mennek ilyen vizsgálatra. Semmi ciki nincs benne.
Te mar kivizsgaltattad magad?
Mondjuk megkéred rá? Gondolom õ is szeretne babát és ha már elég régóta nem jön össze, akkor nincs mire tovább várnatok. Probléma bármelyiteknél lehet, de egy férfinél a legegyszerûbb és legkevésbé fájdalommentes kizárni a problémát. Ha nála minden rendben, jöhet a nõ és az már sokkal komplikáltabb és néha fájdalmas is.
ilyen nincsen, ha tényleg akar babát akkor elkell mennie, kisérd el az majd megnyugtatja, sokan vannak ilyen helyzetben nem csak ti. Sok sikert
igazi talpig férfi
Elég sok ilyen van. És mi ebben a rossz? Nem lesz mindenki elsõre szerelmes, nem csak a szerelem köthet a másikhoz.
Igen. Ezt hívják kegyes hazugságnak.

Miből veszem észre ha egy férfinak tetszem, pedig van egy barátnője? Vannak jelek de nem igazán tudom, hogy mire véljem. Vannak jelek amik ha titkon is de megmutatják, ha egy férfinek tetszik egy nő?

Nagyon titkolja még ki is jelenti,hogy nem kellek.Mégis valami azt súgja,tetszem?Honnan látom meg?

Legjobb válasz: Én a helyedben inkább hanyagolnám az ilyen pasikat. Soha nem vezet jóra, ha felkapaszkodsz egy olyan szekérre, ami nema akar megállnI. A javaslatom a következõ, keress inkább olyat, akinek nincs barátnõje. Jobban jársz!

Én a helyedben inkább hanyagolnám az ilyen pasikat. Soha nem vezet jóra, ha felkapaszkodsz egy olyan szekérre, ami nema akar megállnI. A javaslatom a következõ, keress inkább olyat, akinek nincs barátnõje. Jobban jársz!

Egy férfi ennyből tudja, hogy serelmes vagyok belé?

Amikor meglátom rögtön fülig ér a szám, mindig mosolygok rá. A közelében zavarban vagyok, bár ezt próbálom nem kimutatni, de amikor először kávéztunk először, akkor pl annyira zavarban voltam, hogy állandóan a keverő pálcikát birizgáltam és véletlenül elpöcköltem. Játszik egy zenekarban, és amikor tudok el is megyek a koncertekre, szokott is látni, de amikor nem vesz észre, utána mondom neki, hogy ott voltam. Voltam egy másik koncerten és utána mondtam neki amikor beszéltünk FB-on, hogy szerintem ő jobban játszik azon a hangszeren, mint a koncerten a pasi. Régebben egy helyen dolgoztunk (én mint diák) és sütit vittem az utolsó napomon a munkatársaimnak. Mondtam neki, hogy viszek neki is sütit ha szeretne. Rengeteget beszéltünk már, hogy megismerjük egymást., és én kívül-belül beleszerettem. Gondolhatja ezekből egy felnőtt férfi (25), hogy nem csak annyiról van szó, hogy bejön nekem, hanem szerelemmel szeretem? Mert az azt hiszem, hogy egyértelmű mindkettőnk számára, hogy tetszünk egymásnak. Bár nem mondtuk ki, de ez szavak nélkül is látszik.

Legjobb válasz: Egy férfi sose tekint így egy nõre!

Egy férfi sose tekint így egy nõre!
Kaiser, a SER!
Szerintem biztosan észre vette. Am hány éves vagy kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: #2 Telóról vagyok, megesik, hogy 1-2 betû kimarad :D
A kérdező hozzászólása: #3 20 vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszönööömmm hállám örökké üldözni fog egy pingvin jelenlétében.
Rendben :D örülök, hogy segíthettem

Van egy Férfi 20 30 éves körül van és nekem bejön de én 15 vagyok és szemezget velem ez nem gáz? De tetszik is a hapsi mert izmos kék szemű de nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Próbálkozz a korosztályodból! Nem normális, ha egy felnõtt férfi egy 15 évessel szemezget...tuti, hogy az ilyen defektes!

Próbálkozz a korosztályodból! Nem normális, ha egy felnõtt férfi egy 15 évessel szemezget...tuti, hogy az ilyen defektes!
Most 20 vagy 30 éves? Nem mindegy. De egyébként igen, gáz!
Elõször ezt akartam tanácsolni, csak gondoltam neked ciki lenne esetleg...de az a legjobb megoldás, ha szólsz a szüleidnek, minél elõbb!
A kérdező hozzászólása: Hát jó megpróbálok úgy ülni de már amúgy próbáltam de akkor meg mellém állt! :( lehet inkább szólok a szüleimnek!:(
Én a helyedben szólnék a srácnak akivel dumálni szoktam, hogy menjünk-jöjjünk együtt, a pasit meg felejtsd el és ülj úgy, hogy ne lásson!!!
A kérdező hozzászólása: Minden reggel a buszon van kivéve ha nem megy dolgozni gondolom.Igen suliba megyek.Hát vannak ott lányok a suliból de nem barátkoznak velem nagyon ugyhogy nem nagyon szoktam beszélgetni velük de van egy fiú azzal NÉH szoktam csak reggel beszélni de akk a buszon végig melletem van .Hát olyan megkívántalak szexis nézés ez mert már volt egy barátom még alsóban na jó tudom alsóban de megtudom külömböztetni ezt a nézést tehát olyan nézés hogy nem akar tõlem semmit de néz mintha tetszenék neki de mondom idõsebbnek nézek ki lehet ezért kb 19 évesnek nézek ki szal.. :=/
Ha nem pedomaci, akkor úgyis tojni fog rád. Ha meg az, akkor...
És minden alkalommal együtt buszoztok vagy csak néha összefuttok? Suliba mész ilyenkor? Egyedül? Ha egyedül mész, akkor jobb lenne valakihez csapódni, osztálytársakhoz pl. és együtt menni. Ha csak néha összefutsz vele, akkor nem kell agyonaggódni szerintem, biztos véletlen. Egyébként mégis hogyan néz? Ne viszonozd a szemezést!
A kérdező hozzászólása: a buszon az ilyen forgó részénél áll én meg ugye elõtte vannak ülõhelyek ott ülök.
Hát de, az elég gáz! Pontosan hol szoktál találkozni vele?
A kérdező hozzászólása: Akkor kerülöm de az a fura ide sem jön szerencsére csak szemébõl látom hogy figyel de semmi csak figyel de nem kéne szólnom valakinek hátha elfajul a dolog ha pl megfigyeli hol lakok vagy valakit elküld az már gondolom gáz. nem? :(
Maradjon a szemezés, még fiatal vagy egy idõsebb palihoz.Sajnos nem csak beszélgetni szeretne ez a korosztály.
A kérdező hozzászólása: De azt érzem hogy bejövök neki mert én mondjuk többnek nézek ki a koromnál lehet azt hiszi középsulis vagyok már de mindegy csak mintha akarna valamit.....:/
:D kiröhögne, ne is menj oda.
A kérdező hozzászólása: inkább 28 éves majdnem 30 a KINÉZET ALAPJÁN MERT NEM MEGYEK ODA HOZZÁ.
A kérdező hozzászólása: Akkor szólok nekik. Köszönöm akik kommenteltek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!