Találatok a következő kifejezésre: Egy férfi nap hányszor (3 db)

Egy férfi egy nap hányszor képes sexelni?

Hányszor tud elmenni egy nap?

Legjobb válasz: Ez egyénenként változó.Valaki egyszer,valaki napi több aktusra is képes.

Ez egyénenként változó.Valaki egyszer, valaki napi több aktusra is képes.
Az a 7X valami varázsszám, hogy ilyen konkrétan beírtad 2-vel elõttem? :) Nekem egy óra alatt 6, egy nap pedig tizensok volt rekordom, a végére már fájtak az érintett izmaim. Szóval csak az elszántság szabhat határt! Nameg, h menyit akarsz aludni...
Hétszer.
A kérdező hozzászólása: az én barátom nem birja melettem az iramot azt mondta tul sexmániás vagyok:P
"Nekem egy óra alatt 6" Hát én ezzel inkább nem büszkélkednék XD Amúgy meg ha siet átlag fél óra egy, szorozd be.
20-30-40 percenként :-) Ugyebár ennyi idõ kell a regenerálódáshoz... de szerintem azért folyamatosan még a PASIK sem bírják egész nap.
Nem tudom de én örülnék ha az én pasim nekem egy nap vagy 25* fenyomná
én soxor...:D csajom ki is akad hogy egész nap csak szexelnék...szegény nem birja az iramot :D amugy vasárnap hajnaltol délig 7 szer sikerült nekem eccer...:)
Ráadásul ez is csak átlag. Ha egy pár napja már mennek az akciók, akkor ritkulni fognak. A férfiakban egy olyan (tudattalan) törekvés van, hogy állandó spermaszintet tartsanak fenn egy nõben.
Nem tudom hány éves vagy, de ha fiatal akkor normális vagy nem szexmániás. Velem is volt hogy 3-4 napon szexeltünk csak enni álltunk meg, de szerintem ez partner kérdése, és nem számoltam mennyi volt, annyi amennyi mindkettõnknek jó volt. Nem kevés. Szerintem ez nem csak pasi kérdése, a nõtöl is függ mit tud kihozni partnerébõl. Amúgy pasi vagyok.

Napi hányszor próbál meg szemezni veled egy férfi?

Volt már aki odament hozzád, és megszólított ezután?

Legjobb válasz: általában ha a lány visszanéz, akkor gyorsan elnézek :D úgyhogy az ismerkedésnek ott vége is szokott lenni

általában ha a lány visszanéz, akkor gyorsan elnézek :D úgyhogy az ismerkedésnek ott vége is szokott lenni
kb, ahányan meglátnak, és volt már olyan aki odajött :D
Hát vannak páran, de mivel kapcsolatban vagyok így lényegtelen. Tegnap épp egy ismerõsöm közeledett akire nagyba vigyorgok, de az elõtte álló srác ezt teljesen félreértette és elkezdett visszamosolyogni, aztán meg le se szakadt rólam a szeme. De az ilyen véletlen bakiktól eltekintve is megesik gyakran, mondjuk engem zavar ha túl kitartóan néz valaki:S Az nem gyakori, hogy odajönnek, inkább távolról tesznek megjegyzéseket.
A kérdező hozzászólása: Valójában azért tettem fel a kérdést, mert én is szoktam néha mélyen a lányok szemébe nézni napközben, és sokszor visszamosolyognak rám. Ilyenkor örülnétek, ha odamennék hozzátok? Sokszor csak elmegyünk egymás mellett, ilyenkor vissza kéne fordulnom, és megállítani a lányt, de ez már lehet, hogy túl tolakodó lenne :) .
volt:) de mivel kapcsolatban élek, azóta barátok lettünk, és minden reggel együtt villamosozunk:)
Velem állandóan szemez egy fiú. Már ez megy jó pár hete akárhányszor találkozunk. Már viszonoztam a visszanézést (sokáig - persze õ ügyesebb volt), mosolyogtam, de egyszerûen nem jön oda. Most már igazán léphetne. Elhívna valahova, vagy csak megkérdezné hogy vagyok vagy ilyesmi, de....
Szemészdoktorandusz vagy?
A kérdező hozzászólása: lehet :)

Egy férfi hányszor élvzhet el 1 nap?

Legjobb válasz: Nagyon sokszor :D Én 8ig jutottam és az csak szex volt de még bírtam volna még :D

Nagyon sokszor :D Én 8ig jutottam és az csak szex volt de még bírtam volna még :D
nekem 5 a rekord bár még csak 15 vok
Én annyit tudok, hogy páromnak eddig 5 volt a rekord, amit velem élt át. De egyébként ez szerintem egyénfüggõ.
Szigorúan háromszor.
Elvileg óránként. Szoval ha szigorúan nézzük 24szer. Mert az egy dolog, hogy a hímivarsejtek 3 naponként termelõdnek teljesen újra, de élvezés után 1 órával már van anyag...
Nekem 12 de csak kipróbáltam, mert volt egy osztálytársam aki tizennégyszer verte ki a brojzliját.
egyén függõ , de sokszor amig nem fáradsz el és vigyázz nehogy izomlázad legyen xD
Haromszor? Na ez egy hulyeseg... 3-szor egymas utan is, na de az mar eleg faraszto tud lenni... 19/F
"Szigorúan háromszor." 20:11-es. Ha nem vetted volna észre ez a mondat tele van iróniával, és poénnak szántam...
ez attól is függ h a pasi mennyire izgatott, ha nagyon akkor elég egy is ami felér 6al, 4éve vok együtt a barátommal és max 2re telik:Dde nem azért mert nyuszi és nem bir többet hanem azért mert már az elsõnél nagyon nagy mennyiség távozik:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!