Találatok a következő kifejezésre: Egy férfi nap (106 db)

Szerintetek az baj ha egy férfi napi 2-3 szor maszturbál?

Legjobb válasz: ha kamasz vagy, akkor ez a normális. Ha viszont férfi vagy, akkor sürgõsen szerezz be egy nõt.

ha kamasz vagy, akkor ez a normális. Ha viszont férfi vagy, akkor sürgõsen szerezz be egy nõt.
Ahányszor csak jólesik!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a kommentjét, segítségét.
Baj... unatkozol és ezért rárántasz, mert csak a szexen jár az agyad. A katonák is unalmukban dárdát hegyeztek/ kardot fényesítettek. :D
Nem elegulsz ki rendesen, es potcselekvest vegzel. Ezen gondolkozz el.
Valami értelmesebb elfoglaltság nem ártana.
hát én nemtudnék ennyiszer.
Attól függ mennyire gyakori :) Ha napi szinten, akkor lehet függõség felé indulni ennyivel, és nagyon hozzászokhatsz a kezedhez. És fõleg az fog nagyon "odaverni" ha maszturbálás közben napi 2-3x pornót is nézel. Én amondó vagyok, hogy a napi 1 legyen az átlagod, néha eltérhetsz, és mehet a napi 2-3, ha nagyon be vagy indulva. Ilyen van. És fõleg minimalizáld a pornót.
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok.Van barátnõm is.De nem elég csupán csak a szex.Ezért van olyan is hogy még szex után masztorbálok.
Elég baj, ha valakinek ilyen sok szabadideje van gondolom.
Egészségi károd ebbõl nem származik.Megdolgoztatod a nemi szerveidet.Azért vannak hogy dolgozzanak, ezt viszont egy urológus doki mondta .Lusta fiuknak ezek lustán is dolgoznak .Aztán majd megnézhetik 60 felett, amikor már alig .Én sem voltam lusta , de nincs is panaszra okom .

Szerintetek az normális ha egy férfi napi szinten maszturbál 26 évesen pornóra?

Úgy hogy van barátn?je na de a sok munka miatt nem mindig van id? a szexre van amikor csak két hetente 1x vagy háromhetente mert ha neki nincs kedve akkor nekem van ha meg nem igy van akkor forditva ! És mindig amikor maszturbálok lelkiismeret furdalásom van hogy csinálom ! Kérlek segitsetek ! Köszönöm el?re is !

Legjobb válasz: Hagyd már a hülyeségeidet! Természetes, hogy ezt csinálod. És ha megnyugtat,õ is csinálja! Rendben?

Hagyd már a hülyeségeidet! Természetes, hogy ezt csinálod. És ha megnyugtat, õ is csinálja! Rendben?
Nyugi, tök normális.
Nem illetek egymáshoz.
A lelkiismeret furdalás nem hülyeség!Ha nincs meg a testi-lelki egyensúly egy kapcsolatban és ez téged ennyire zavar akkor próbálj beszélni a lánnyal.Mond el neki, hogy te több együttlétet igényelnél.Ha nem mûködik, akkor keress magadnak egy olyan (rendes) lányt akivel többet lesztek együtt.A pornónézést nagyon természetes, "menõ" meg népszerû dolognak tartják manapság, pedig egyáltalán nem az.Helyre kéne tenni kicsit a dolgokat.A kérdezõnek meg azt tanácsolom még, hogy errõl leszokni akarat kérdése!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat !
Ne csinálj ebbõl gondot magadnak .Egészségügyüleg is fontos ez neked .
dehogyis! a pornózás, az függõség! Pornófüggõség!!! és tönkre fogja tenni a kapcsolatodat (ha nem ezt, a következõt és a következõt is) és az életedet is. Ezek a nagyokosok nem tudják mit beszélnek. Szokj le róla és élvezd az igazi életet, ne álomvilágban élj! start stop technikával próbálj meg leszokni, vagy fordulj szakemberhez.
ja, azt hittem te írtad hogy már nem áll fel a szex közben, azért írtam a start stop-ot. Vigyázz, mert elõbb utóbb nem fogod kívánni a barátnõdet, vagy merevedési zavaraid lesznek szex közben, ha nagyon rászoksz a pornóra.
Jó ég! Ez mond férfi írta. Ne már, nó vagyok. Nézek pornót és használok ezsközöket, de nem lehet az igazi farkat és a fizikai kontatktust pótolni. Az hogy pornót nézel, az nem gond. Egy film. A lényeg a abarátnõddel beszélj, én sokkal idõsebb vagyok, de fejjel mennék a falnak ennyitõl. Ez nem katasztrófa. Mi lesz ga idõsebbek lesztek. Te is bírod ezt egy darabig, utána rá fogsz unni, mivel már nmost is hiányzik. Lelkiismeret furdalásod ne legyen. Ez az örömszerzés egyik formája, persze szükséglet is. Nem lehet nélküle élni.

Férfiak! Ha egy férfi nem szeret sms-t írni, és nagyon szeretjük egymást, 2 nap alatt nincs rá türelme, hogy megdobjon eggyel? Hát én legyek a "férfi" a kapcsolatban?

Legjobb válasz: sms írás nem férfias dolog. Egy férfi felveszi a fapofát és felhív. Én legalábbis inkább telefonálok, mint pötyögöm. Amúgy is szóban jobban ki tudom fejezni magam mint írásban, fõleg ha az még korlátolva is van! Ha nem ír és nem hív 2 nap alatt, akkor egyértelmû hogy nem érdekled!

sms írás nem férfias dolog. Egy férfi felveszi a fapofát és felhív. Én legalábbis inkább telefonálok, mint pötyögöm. Amúgy is szóban jobban ki tudom fejezni magam mint írásban, fõleg ha az még korlátolva is van! Ha nem ír és nem hív 2 nap alatt, akkor egyértelmû hogy nem érdekled!
Azért nem az SMS-en múlik egy kapcsolat. Egyrészt létezik más kommunikálási lehetõség is, másrészt valamilyen módon általában jelentkeznek a férfiak, ha érdekli õket egy nõ.
A kérdező hozzászólása: Na ne már! Ennyire fantáziátlan mindenki!? Se képzelõerõ, se vélemény!?
Próbálnám minél jobban kiismerni a másik nem testi-lelki adottságait, igényeit. Illetve összehasonlítanám a férfi és a nõi orgazmust. Hogy mit csinálnék egész nap, azt inkább nem írom le. :D
Maszturbálnék, a cicimet fogdosnám. Aztán keresnék magamnak egy pasit és kipróbálnám, h milyen a szex! Kíváncsi vagyok, h ti nõk hogy élitek meg! 30/F

Gond ha a ferfinek mar van gyereke? Megismerkedtem egy ferfivel, jol elvagyunk, de van egy gyereke. Meg kicsi, napi ket napot nala tolt.

Nem tudom, hogy viszonyuljak ehhez, belemenjek egy ilyen kapcsolatba?

Legjobb válasz: Megfogtad az isten lábát, hiszen a csávó feltalálta az idõgépet!

Megfogtad az isten lábát, hiszen a csávó feltalálta az idõgépet!
Napi két nap az elég sok.
Az ilyen 48 órás napok nekem is jól jönnének idõnként! :-)
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy bizonytalankodsz már most. Így meg?... Erre a kérdésre magadnak kell megadnod a választ, hiába vársz segítséget kívülrõl, mert van akinek nem gond, van akinek az, ezt senki se döntheti el helyetted.
Én is hasonló helyzetben vagyok, de nem agyalok ezen, illetve próbálok minél kevesebbet :) Én alapból elfogadtam hogy havi 3 hétvégét a kisgyerekkel vagyunk és nagyon megszerettük egymást, jó érzés. Az, hogy nem te vagy az elsõ? Nos ez így nem igaz, mert én úgy gondolom, hogy a páromnak mint gyermek a kisfia a legfontosabb, de mint nõ az életében én vagyok az elsõ. Szóval ezt pozitívan kell felfogni és nem féltékenykedni. Egyébként tapasztalatom szerint sosem azzal van a probléma, hogy a férfinek van már gyereke, hanem azzal, ha az anyukával esetleg rossz a viszony. De megértelek, nem könnyû helyzet, igazából folyamatában derül majd ki úgyis, hogy ki hogy viszonyul hozzá. De tényleg a lazaság, vidámság, szeretet, és fõleg a TÜRELEM fontos. Sok szerencsét :)
A kérdező hozzászólása: Utolso koszi szepen! Igazabol ez egy uj es furcsa helyzet, ezert nem tudom, hogy viszonyuljak hozza. Nem vagyok feltekeny egy 10 honapos babara, csak valahogy fura, hogy ha lejar a ket nap, hazaviszi a kicsit az anyjahoz, megfurdeti, lefekteti. Es kozben ugye ott a gyerek anyja...
Kinek mi... Nálam nem lett volna gond ha a férjemnek van gyereke. Legalább lenne gyerekünk:) Nekem persze mostoha gyerek lenne, de akkor is gyerek. Amúgy csak egy keresztlánya van/unokahúga. Õt is imádjuk mindketten:)
hm... a kommented után nekem az jön le, hogy neked nem a gyerekkel van bajod, hanem hogy kapcsolata van a gyerek anyjával a pasinak....szóval féltékeny vagy. De miért?

Miért van az, hogy egy férfi 2 perc alatt készen áll a szexre, egy nő (főleg ha férjezett! ) meg úgy 2 óra alatt, vagy inkább 1 nap alatt lesz ugyanerre képes?

Miért van az,hogy férjezett n?nek csak a gyerek számít mindenek felett,a férj meg elég neki a házimunkára?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Azért, mert más a férfi és a nõi szervezet... Ezért. Na múgy 1 nap. Neeem... Ott már valami gyanús xD 20/L

Kedves Kérdezõ! Azért, mert más a férfi és a nõi szervezet... Ezért. Na múgy 1 nap. Neeem... Ott már valami gyanús xD 20/L
Helló, a gyerekes nõk iszonyat sokat pörögnek, hogy minden kész legyen, és még az ágyban is azon jár az eszük, hogy másnapra minden készen van-e. Mosogatógép, heti kétszeri bejárónõ, és szükség szerint bébiszitter, hogy legyen idõ kettesben is elmenni. Akkor gyakrabb a szex. (Tapasztalat :) )))) 37, F
Mert a nõ anya, és nem [email protected]ógép mint a pasi.
en sem ertem! ezert vannak a valasok!
A kérdező hozzászólása: Szerintem tisztességesebb lenne az ilyen nõktõl, ha megmondanák az igazat.Tehát hogy elhidegültek és más férfi társaságára vágynak!Ez volna a fair.

Egy férfinak miért esik jól, ha szakítás után még direkt belerúg lelkileg a nõbe minden nap?

Rövid sztori: Nemis volt igazi kapcsolat, 3 hónapja összejárunk szexelni, de én közbe beleszerettem amit a tudtára is adtam az elmúlt hetekben...A végefelé úgy tûnt hogy õ is érez valamit irántam, nem csak szex volt hanem közös programok stb, azt mondta már fontos része vagyok az életének. Aztán egyik napról a másikra, tényleg minden elözmény nélkül kidobott, azzal a szöveggel hogy ennek semmi értelme amit csinálunk, és legyünk ezentúl csak munkatársak, ne is keressem többet ezen kivül, töröljem ki a számát õ is ezt teszi. Azóta szörnyûek a munkanapok, de ez nem elég szenvedés, õ még direkt bánt is. Odajön hozzám szünetbe hogy, ugye hogy mennyivel jobb érzés nekem hogy végre szabad vagyok? Mert õ sokkal jobban érzi magát hogy így döntött. Reméli hogy hamar találok más pasit...Mert õ hétvégén jól elvolt pár csajjal. Ilyeneket mondd, miközbe a fene se kiváncsi rá, de õ eröszakkal odajön szünetne hogy ezeket elmondja. A másik hogy azóta direkt flörtöl 2 nõvel a szemem láttára munka közben, annyira szánalmasan feltûnõen csinálja a mûsort csak nekem. Normális az ilyen? Mikor én semmit se csináltam, annyi volt a bûnöm hogy komolyabb érzéseim voltak iránta. Valaki légyszíves fejtse meg nekem, hogy ez meg mi, ez a viselledés, mert én nem látok a férfiak fejébe egyáltalán.

Legjobb válasz: miért úgy teszed fel a kérdést hogy egy férfinak? szerinted minden férfi egyforma?

miért úgy teszed fel a kérdést hogy egy férfinak? szerinted minden férfi egyforma?
Hülyét fogtál ki. Vagy csak annyira meg van zavarodva, esetleg árez õ is valamit, h tagadásból viselkedik így. Viszont ha ezért, akk nem érdemel meg. Gyökérje.
ha engem mellkason rúgna valaki, nekem se tetszene.
Újabb férfigyûlölõ kérdés. Mi lenne, ha gyakorin sírás helyett elmennél sportolni, és a diszkóba ismerkedni?
Látja, hogy bosszant Téged.Mondd nevetve, hogy Te is örülsz, hogy szabad vagy, és kezdj el flörtölgetni kollégákkal.És járj el, és ismerkedj, beszélj a hódításaidról. Nem fog neki tetszeni.
Az a típisú férfi, aki azt hiszi, hogy másnak nem kellesz.Hát ez nem így van. Bizonyítsd be, hogy kellesz másnak is.De ezt már ne a munkahelyeden.
Szerintem az egoját igyekszik növelni ezzel. Komoly kapcsolatra alkalmatlan, ezt pedig így kompenzálja. Nem tudom, hogy le fog-e szállni valaha rólad, mindenesetre ne függj tõle érzelmileg, igyekezz továbblépni és mást keresni. Ha látja, hogy kiegyensúlyozott vagy és totál hidegen hagy téged, talán abbahagyja ezt.
Szedj össze egy kisportolt [email protected]$zogányt aztán az majd jól szájbaveri ha problémázik

MATEK FELADAT SEGÍTENÉTEK? 1. Egy férfi egyedül 14 nap alatt végez el egy munkát. Ha a felesége is segitene akkor 10 nap elegendő lenne. Hány nap alatt végezné el a teendőt egyedül az asszony?

2.Egy téglatest alapjának kerülete 168cm.Az alapélek aránya 3:4.A téglatest magassága a hosszabbik alapél 8/7 része.Mekkora a téglatest felszine 3. Egy deltoid két szomszédos oldalának aránya 5:7, kerülete pedig 240mm. Mekkorák a deltoid oldalai?és térfogata?

Legjobb válasz: köszönöm és az 1est és a 3ast nem tudod véletlenüül? kérlek :$$$$$$

A kérdező hozzászólása: köszönöm és az 1est és a 3ast nem tudod véletlenüül? kérlek :$$$$$$
Az nem a deltoidos hanem a téglatestes, az a hatvány, vagy azok a négyzetek. És még vmi 3. kérdés végén írtad h mekkor a deltoid térfogata, annak olyana nincs max terület.
A kérdező hozzászólása: de felül az milyen lej ilyen kis háromszög vagymi az · ennek a jelnek a forditottja az mi?
Azt pedig a másik srác érhetõen leírta. Azt tudod ugye h egy deltoid oldalai páronként megegyeznek. Így sztem az érthetõ kell h legyen
A kérdező hozzászólása: köszönöm még azt a deltoidosat nem értem segits kérlek köszii :) <3
Az F a férfi az A az asszony második sor végén az ott munka akar lenni, az y az meg h az asszony mennyit csinál meg egy nap alatt.
A kérdező hozzászólása: leirnád kérlek h h kell mert nem értem igy rendesen nem betüvel hanem rendesen igy számmal köszönöm:)
igen 1/10 az a per osztás, de átláthatóbb ha törtvonalnak veszed.
A kérdező hozzászólása: vagy h kell?
A kérdező hozzászólása: 1/10 az azt jelenti hogy 1:10? osztani kell?
férfi 14nap alatt x munka, férfi+azzsony 10nap alatt x munka. Vagyis férfi 1nap alatt 1/14 x munka, ketten 1nap alat 1/10 x munka. asszony egyedül y x munkát végez el egy nap alatt. egyenletbe: 1/10=1/14+y. Beszorozva 140el lesz: 14=10+140y, ebböl 4=140y ebböl y=1/35. Vagyis 1nap alatt 1/35 x munka, akkor 35nap alatt végzi el egyedül.
3. 2(a+b)=240 a/b=5/7 ------ Ebbol a=5/7*b 2(5/7*b + b)=240 24/7*b=240 b=70 a=50
* vagyis azok az "a" négyzetek

Mennnyi az az átlag nap, hét vagy hó, amennyit egy férfi kibir szex nélkül vagy anélkül hogy gondolna rá, olyan átlag 30 éves korban?

Legjobb válasz: egy átlagos férfi 10 perc alatt 3X gondol a szexre. én valamivel fölé teljesítek, de ugye én még csak 22 vagyok :) h mennyit bír ki szex nélkül az meg attól is függ, h mennyire elégedett a jobb markával, valamint h van-e kihez hûségesnek lennie, de a legfontosabb, h van-e miért.

egy átlagos férfi 10 perc alatt 3X gondol a szexre. én valamivel fölé teljesítek, de ugye én még csak 22 vagyok :) h mennyit bír ki szex nélkül az meg attól is függ, h mennyire elégedett a jobb markával, valamint h van-e kihez hûségesnek lennie, de a legfontosabb, h van-e miért.
Hú, bocsi én nem vagyok férfi, de én a párom tapasztalatát tudom tolmácsolni aki 32 éves. Normál esetben nála 3-4 nap amit kibír szex vagy önkezûség nélkül. Ha beteg vagy megterhelõ fizikai munkát végez akkor sokkal többet mert túl fáradt hozzá. Az én párom volt hogy hónapokig sem gondolt rá régebben mert olyan megerõltetõ melót végzett.
Van 2 kezed és egy szád amivel tudsz neki így is segíteni. A terhesség meg belõlünk is kihozza az ösztönöket. Amúgy meg h nem is gondol rá, olyan nincs. max tényleg nem kívánjuk, amikor a legszívesebben egy sört innánk, aztán alvás vagy 12 órát.
Attól, hogy terhes vagy, még ki tudod elégíteni õt. Bár sok férfi van, aki nem akar lefeküdni a párjával, amikor babát várnak, de attól még szerintem ugyanúgy kívánja a szexet. Elégítsd ki kézzel vagy szájjal, az is tuti tetszeni fog neki.
bocs az én páromnak volt mûtét! hülyén jött ki!
hát az én párom 3 nap után szépet álmodik. De ha ilyen jóéletû a párod akkor nézz után jobban, mert ha úgy csal meg, hogy babát vártok akkor abba belegondolni is borzalom! Volt egy kisebb (neki halálközeli élmény volt:) ) mûtétje "ott"! elõtte egy hónapig nem volt semmi mert fájt neki , utána pedig majd két hónapig! ettõl függetlenül két mondta hagyta el a száját félóránként: jajj de fáj a tököm ; és a "jaj már úgy kívánlak de úgy fáj a tököm". Meg sokan mesélték, hogy akkor jobban kívánta õket a férjük amikor babát vártak, mert 10-szer annyira szerették és tisztelték a feleségük vagy barátnõjük! Persze félti mindenki a babát, de ahogy írtad, mindent meg lehet oldani! Lényeg: nézz a körmére!!
A kérdező hozzászólása: elfogadja nem elfogadni, elirtam bocsi
A kérdező hozzászólása: Ettõl az egy dologtól függetlenül kedves , rendes, aranyos megértõ. A testiséget nem utasitja el teljesen csak a szexet. Tehát átölel, megpuszil stb. De szex az nincs ! Ha kezdeményezek vmit hogy legalább neki jó legyen akkor elfogadni, de ennyi. Nem vágyik rá. legalábbis nem mutatja.
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam hogy ezeket nem kapja meg, de nem igényli tõlem túlzottan még ezt sem. Ezért érzem úgy hogy vmi nem stimmel, mert egyébként egyértelmû lenne számomra is.
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok, és a párom nem kiván mert nagy a hasam és félti a babánkat. amit megértek és nem is erõltetem, csak számomra hihetetlen hogy mégcsak ne is gondoljon rá. Vagy esetleg ne oldja meg valahogy. Fõleg hogy azért volt már rá precedens még a terhesség elõtt régebben, hogy félrenézegetett. Bár mostanában már jól megvagyunk, de az ördög sosem alszik.
szerintem is nézz a körmére a srácnak, pláne, ha volt elõélete is. naponta nagyon sokat gondolunk a szexre, 2-3 naponta mindenképpen van rá igény, akár "öntutujgatás" formájában is.
Hány éves a férfi és mit tudsz róla?
Egy 18 évest.
Na jó ez durva volt tõlem bocs de nem tudtam kihagyni :D
Szerintem is durva volt, de azért elröhögtem magam :D Bocsi kérdezõ, nem ellened irányult, csak elképzeltem a szituációt :D
tudom ki vagy aki feltette a kérdést, már ismerjük egymást régebbrõl....
Összecsukható, cserélhetõ betétes, szálkamentes, tábori fapinát.
42evesen annyi eszed van, hogy itt kersz "tanacsot"? pffffff.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!