Találatok a következő kifejezésre: Egy férfi nap (97 db)

Szerintetek az baj ha egy férfi napi 2-3 szor maszturbál?

Legjobb válasz: ha kamasz vagy, akkor ez a normális. Ha viszont férfi vagy, akkor sürgõsen szerezz be egy nõt.

ha kamasz vagy, akkor ez a normális. Ha viszont férfi vagy, akkor sürgõsen szerezz be egy nõt.
Ahányszor csak jólesik!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a kommentjét, segítségét.
Baj... unatkozol és ezért rárántasz, mert csak a szexen jár az agyad. A katonák is unalmukban dárdát hegyeztek/ kardot fényesítettek. :D
Nem elegulsz ki rendesen, es potcselekvest vegzel. Ezen gondolkozz el.
Valami értelmesebb elfoglaltság nem ártana.
hát én nemtudnék ennyiszer.
Attól függ mennyire gyakori :) Ha napi szinten, akkor lehet függõség felé indulni ennyivel, és nagyon hozzászokhatsz a kezedhez. És fõleg az fog nagyon "odaverni" ha maszturbálás közben napi 2-3x pornót is nézel. Én amondó vagyok, hogy a napi 1 legyen az átlagod, néha eltérhetsz, és mehet a napi 2-3, ha nagyon be vagy indulva. Ilyen van. És fõleg minimalizáld a pornót.
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok.Van barátnõm is.De nem elég csupán csak a szex.Ezért van olyan is hogy még szex után masztorbálok.
Elég baj, ha valakinek ilyen sok szabadideje van gondolom.
Egészségi károd ebbõl nem származik.Megdolgoztatod a nemi szerveidet.Azért vannak hogy dolgozzanak, ezt viszont egy urológus doki mondta .Lusta fiuknak ezek lustán is dolgoznak .Aztán majd megnézhetik 60 felett, amikor már alig .Én sem voltam lusta , de nincs is panaszra okom .

Szerintetek az normális ha egy férfi napi szinten maszturbál 26 évesen pornóra?

Úgy hogy van barátn?je na de a sok munka miatt nem mindig van id? a szexre van amikor csak két hetente 1x vagy háromhetente mert ha neki nincs kedve akkor nekem van ha meg nem igy van akkor forditva ! És mindig amikor maszturbálok lelkiismeret furdalásom van hogy csinálom ! Kérlek segitsetek ! Köszönöm el?re is !

Legjobb válasz: Hagyd már a hülyeségeidet! Természetes, hogy ezt csinálod. És ha megnyugtat,õ is csinálja! Rendben?

Hagyd már a hülyeségeidet! Természetes, hogy ezt csinálod. És ha megnyugtat, õ is csinálja! Rendben?
Nyugi, tök normális.
Nem illetek egymáshoz.
A lelkiismeret furdalás nem hülyeség!Ha nincs meg a testi-lelki egyensúly egy kapcsolatban és ez téged ennyire zavar akkor próbálj beszélni a lánnyal.Mond el neki, hogy te több együttlétet igényelnél.Ha nem mûködik, akkor keress magadnak egy olyan (rendes) lányt akivel többet lesztek együtt.A pornónézést nagyon természetes, "menõ" meg népszerû dolognak tartják manapság, pedig egyáltalán nem az.Helyre kéne tenni kicsit a dolgokat.A kérdezõnek meg azt tanácsolom még, hogy errõl leszokni akarat kérdése!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat !
Ne csinálj ebbõl gondot magadnak .Egészségügyüleg is fontos ez neked .
dehogyis! a pornózás, az függõség! Pornófüggõség!!! és tönkre fogja tenni a kapcsolatodat (ha nem ezt, a következõt és a következõt is) és az életedet is. Ezek a nagyokosok nem tudják mit beszélnek. Szokj le róla és élvezd az igazi életet, ne álomvilágban élj! start stop technikával próbálj meg leszokni, vagy fordulj szakemberhez.
ja, azt hittem te írtad hogy már nem áll fel a szex közben, azért írtam a start stop-ot. Vigyázz, mert elõbb utóbb nem fogod kívánni a barátnõdet, vagy merevedési zavaraid lesznek szex közben, ha nagyon rászoksz a pornóra.
Jó ég! Ez mond férfi írta. Ne már, nó vagyok. Nézek pornót és használok ezsközöket, de nem lehet az igazi farkat és a fizikai kontatktust pótolni. Az hogy pornót nézel, az nem gond. Egy film. A lényeg a abarátnõddel beszélj, én sokkal idõsebb vagyok, de fejjel mennék a falnak ennyitõl. Ez nem katasztrófa. Mi lesz ga idõsebbek lesztek. Te is bírod ezt egy darabig, utána rá fogsz unni, mivel már nmost is hiányzik. Lelkiismeret furdalásod ne legyen. Ez az örömszerzés egyik formája, persze szükséglet is. Nem lehet nélküle élni.

Férfiak! Ha egy férfi nem szeret sms-t írni, és nagyon szeretjük egymást, 2 nap alatt nincs rá türelme, hogy megdobjon eggyel? Hát én legyek a "férfi" a kapcsolatban?

Legjobb válasz: sms írás nem férfias dolog. Egy férfi felveszi a fapofát és felhív. Én legalábbis inkább telefonálok, mint pötyögöm. Amúgy is szóban jobban ki tudom fejezni magam mint írásban, fõleg ha az még korlátolva is van! Ha nem ír és nem hív 2 nap alatt, akkor egyértelmû hogy nem érdekled!

sms írás nem férfias dolog. Egy férfi felveszi a fapofát és felhív. Én legalábbis inkább telefonálok, mint pötyögöm. Amúgy is szóban jobban ki tudom fejezni magam mint írásban, fõleg ha az még korlátolva is van! Ha nem ír és nem hív 2 nap alatt, akkor egyértelmû hogy nem érdekled!
Azért nem az SMS-en múlik egy kapcsolat. Egyrészt létezik más kommunikálási lehetõség is, másrészt valamilyen módon általában jelentkeznek a férfiak, ha érdekli õket egy nõ.
A kérdező hozzászólása: Na ne már! Ennyire fantáziátlan mindenki!? Se képzelõerõ, se vélemény!?
Próbálnám minél jobban kiismerni a másik nem testi-lelki adottságait, igényeit. Illetve összehasonlítanám a férfi és a nõi orgazmust. Hogy mit csinálnék egész nap, azt inkább nem írom le. :D
Maszturbálnék, a cicimet fogdosnám. Aztán keresnék magamnak egy pasit és kipróbálnám, h milyen a szex! Kíváncsi vagyok, h ti nõk hogy élitek meg! 30/F

Miért van az, hogy egy férfi 2 perc alatt készen áll a szexre, egy nő (főleg ha férjezett! ) meg úgy 2 óra alatt, vagy inkább 1 nap alatt lesz ugyanerre képes?

Miért van az,hogy férjezett n?nek csak a gyerek számít mindenek felett,a férj meg elég neki a házimunkára?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Azért, mert más a férfi és a nõi szervezet... Ezért. Na múgy 1 nap. Neeem... Ott már valami gyanús xD 20/L

Kedves Kérdezõ! Azért, mert más a férfi és a nõi szervezet... Ezért. Na múgy 1 nap. Neeem... Ott már valami gyanús xD 20/L
Helló, a gyerekes nõk iszonyat sokat pörögnek, hogy minden kész legyen, és még az ágyban is azon jár az eszük, hogy másnapra minden készen van-e. Mosogatógép, heti kétszeri bejárónõ, és szükség szerint bébiszitter, hogy legyen idõ kettesben is elmenni. Akkor gyakrabb a szex. (Tapasztalat :) )))) 37, F
Mert a nõ anya, és nem [email protected]ógép mint a pasi.
en sem ertem! ezert vannak a valasok!
A kérdező hozzászólása: Szerintem tisztességesebb lenne az ilyen nõktõl, ha megmondanák az igazat.Tehát hogy elhidegültek és más férfi társaságára vágynak!Ez volna a fair.

MATEK FELADAT SEGÍTENÉTEK? 1. Egy férfi egyedül 14 nap alatt végez el egy munkát. Ha a felesége is segitene akkor 10 nap elegendő lenne. Hány nap alatt végezné el a teendőt egyedül az asszony?

2.Egy téglatest alapjának kerülete 168cm.Az alapélek aránya 3:4.A téglatest magassága a hosszabbik alapél 8/7 része.Mekkora a téglatest felszine 3. Egy deltoid két szomszédos oldalának aránya 5:7, kerülete pedig 240mm. Mekkorák a deltoid oldalai?és térfogata?

Legjobb válasz: köszönöm és az 1est és a 3ast nem tudod véletlenüül? kérlek :$$$$$$

A kérdező hozzászólása: köszönöm és az 1est és a 3ast nem tudod véletlenüül? kérlek :$$$$$$
Az nem a deltoidos hanem a téglatestes, az a hatvány, vagy azok a négyzetek. És még vmi 3. kérdés végén írtad h mekkor a deltoid térfogata, annak olyana nincs max terület.
A kérdező hozzászólása: de felül az milyen lej ilyen kis háromszög vagymi az · ennek a jelnek a forditottja az mi?
Azt pedig a másik srác érhetõen leírta. Azt tudod ugye h egy deltoid oldalai páronként megegyeznek. Így sztem az érthetõ kell h legyen
A kérdező hozzászólása: köszönöm még azt a deltoidosat nem értem segits kérlek köszii :) <3
Az F a férfi az A az asszony második sor végén az ott munka akar lenni, az y az meg h az asszony mennyit csinál meg egy nap alatt.
A kérdező hozzászólása: leirnád kérlek h h kell mert nem értem igy rendesen nem betüvel hanem rendesen igy számmal köszönöm:)
igen 1/10 az a per osztás, de átláthatóbb ha törtvonalnak veszed.
A kérdező hozzászólása: vagy h kell?
A kérdező hozzászólása: 1/10 az azt jelenti hogy 1:10? osztani kell?
férfi 14nap alatt x munka, férfi+azzsony 10nap alatt x munka. Vagyis férfi 1nap alatt 1/14 x munka, ketten 1nap alat 1/10 x munka. asszony egyedül y x munkát végez el egy nap alatt. egyenletbe: 1/10=1/14+y. Beszorozva 140el lesz: 14=10+140y, ebböl 4=140y ebböl y=1/35. Vagyis 1nap alatt 1/35 x munka, akkor 35nap alatt végzi el egyedül.
3. 2(a+b)=240 a/b=5/7 ------ Ebbol a=5/7*b 2(5/7*b + b)=240 24/7*b=240 b=70 a=50
* vagyis azok az "a" négyzetek

Mennnyi az az átlag nap, hét vagy hó, amennyit egy férfi kibir szex nélkül vagy anélkül hogy gondolna rá, olyan átlag 30 éves korban?

Legjobb válasz: egy átlagos férfi 10 perc alatt 3X gondol a szexre. én valamivel fölé teljesítek, de ugye én még csak 22 vagyok :) h mennyit bír ki szex nélkül az meg attól is függ, h mennyire elégedett a jobb markával, valamint h van-e kihez hûségesnek lennie, de a legfontosabb, h van-e miért.

egy átlagos férfi 10 perc alatt 3X gondol a szexre. én valamivel fölé teljesítek, de ugye én még csak 22 vagyok :) h mennyit bír ki szex nélkül az meg attól is függ, h mennyire elégedett a jobb markával, valamint h van-e kihez hûségesnek lennie, de a legfontosabb, h van-e miért.
Hú, bocsi én nem vagyok férfi, de én a párom tapasztalatát tudom tolmácsolni aki 32 éves. Normál esetben nála 3-4 nap amit kibír szex vagy önkezûség nélkül. Ha beteg vagy megterhelõ fizikai munkát végez akkor sokkal többet mert túl fáradt hozzá. Az én párom volt hogy hónapokig sem gondolt rá régebben mert olyan megerõltetõ melót végzett.
Van 2 kezed és egy szád amivel tudsz neki így is segíteni. A terhesség meg belõlünk is kihozza az ösztönöket. Amúgy meg h nem is gondol rá, olyan nincs. max tényleg nem kívánjuk, amikor a legszívesebben egy sört innánk, aztán alvás vagy 12 órát.
Attól, hogy terhes vagy, még ki tudod elégíteni õt. Bár sok férfi van, aki nem akar lefeküdni a párjával, amikor babát várnak, de attól még szerintem ugyanúgy kívánja a szexet. Elégítsd ki kézzel vagy szájjal, az is tuti tetszeni fog neki.
bocs az én páromnak volt mûtét! hülyén jött ki!
hát az én párom 3 nap után szépet álmodik. De ha ilyen jóéletû a párod akkor nézz után jobban, mert ha úgy csal meg, hogy babát vártok akkor abba belegondolni is borzalom! Volt egy kisebb (neki halálközeli élmény volt:) ) mûtétje "ott"! elõtte egy hónapig nem volt semmi mert fájt neki , utána pedig majd két hónapig! ettõl függetlenül két mondta hagyta el a száját félóránként: jajj de fáj a tököm ; és a "jaj már úgy kívánlak de úgy fáj a tököm". Meg sokan mesélték, hogy akkor jobban kívánta õket a férjük amikor babát vártak, mert 10-szer annyira szerették és tisztelték a feleségük vagy barátnõjük! Persze félti mindenki a babát, de ahogy írtad, mindent meg lehet oldani! Lényeg: nézz a körmére!!
A kérdező hozzászólása: elfogadja nem elfogadni, elirtam bocsi
A kérdező hozzászólása: Ettõl az egy dologtól függetlenül kedves , rendes, aranyos megértõ. A testiséget nem utasitja el teljesen csak a szexet. Tehát átölel, megpuszil stb. De szex az nincs ! Ha kezdeményezek vmit hogy legalább neki jó legyen akkor elfogadni, de ennyi. Nem vágyik rá. legalábbis nem mutatja.
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam hogy ezeket nem kapja meg, de nem igényli tõlem túlzottan még ezt sem. Ezért érzem úgy hogy vmi nem stimmel, mert egyébként egyértelmû lenne számomra is.
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok, és a párom nem kiván mert nagy a hasam és félti a babánkat. amit megértek és nem is erõltetem, csak számomra hihetetlen hogy mégcsak ne is gondoljon rá. Vagy esetleg ne oldja meg valahogy. Fõleg hogy azért volt már rá precedens még a terhesség elõtt régebben, hogy félrenézegetett. Bár mostanában már jól megvagyunk, de az ördög sosem alszik.
szerintem is nézz a körmére a srácnak, pláne, ha volt elõélete is. naponta nagyon sokat gondolunk a szexre, 2-3 naponta mindenképpen van rá igény, akár "öntutujgatás" formájában is.
Hány éves a férfi és mit tudsz róla?
Egy 18 évest.
Na jó ez durva volt tõlem bocs de nem tudtam kihagyni :D
Szerintem is durva volt, de azért elröhögtem magam :D Bocsi kérdezõ, nem ellened irányult, csak elképzeltem a szituációt :D
tudom ki vagy aki feltette a kérdést, már ismerjük egymást régebbrõl....
Összecsukható, cserélhetõ betétes, szálkamentes, tábori fapinát.
42evesen annyi eszed van, hogy itt kersz "tanacsot"? pffffff.

Azt hogy lehet össze hangolni egy kapcsolattal ha egy férfi heti 6 napban napi 11 órát dolgozik?

Legjobb válasz: A párom heti 7napot dolgozik,hétfõtõl péntekig illetve vasárnap 12órát.Szombaton fél4tõl dolgozik olyan 10ig.én már megszoktam,4éve vagyok vele.megértettem,hogy ahhoz megtudjunk élni így lesz és elfogadtam.nálam is voltak holtpontok,mikor azt mondtam,hogy sok,de nagyon szeretjük egymást így beletörõdtem.minden téren rendben vagyunk.

A párom heti 7napot dolgozik, hétfõtõl péntekig illetve vasárnap 12órát.Szombaton fél4tõl dolgozik olyan 10ig.én már megszoktam, 4éve vagyok vele.megértettem, hogy ahhoz megtudjunk élni így lesz és elfogadtam.nálam is voltak holtpontok, mikor azt mondtam, hogy sok, de nagyon szeretjük egymást így beletörõdtem.minden téren rendben vagyunk.
Nem, az értelmes nõ le tudja magát foglalni, egy nap pedig 24 órából áll nem 11-bõl. Aki a pénzre hajt, az pedig nem a kérdezõt választaná.
Szóval vagyonõr vagy valami üzletben.Hát SEHOGY!Sajnos én is dolgoztam így.Én soha többé nem adom el az életem ilyen szinten 500ft-os órabérért.
óh, van ennek is elõnye, legalább nem untok egymásra, mostanában XD
az értelmes nõk elvárják, hogy foglalkozzanak velük...a gyök2õk fogják elviselni, vagy az aki a pénzre utazik! Hosszútávon nem megy az 100%!
Szerintem ezzel nincs gond. Büszke lennék a páromra, amiért egy dolgos, rendes férfi. Értelmes nõ ezt felfogja, aki nem értelmes, azzal meg gondolom te sem akarsz hosszú távon semmit.
Az én párom napi 15 órát dolgozik heti 1-2 napot kivéve állandó éjszakában.Ez azt jelenti, hogy délután 2-kor megy(buszra)és reggel fél 8 körül ér haza.Van egy 16 hónapos kislányunk és tökéletesen megvagyunk.Igaz nehéz és másik állást keres, de 3 éve ezt csinálja.Ja!És valamelyik elõttem szólónak üzenem, hogy értelmes és tanult nõ vagyok.Nem a pénzre hajtok, mert anyagilag baromira nem éri meg!De egyelõre ez van és a gyerekünket kell etetni valamibõl!Egyszóval, ha nagyon akarod és olyan párod van/lesz aki értelmes és tényleg szeret az el fogja fogadni, mert tudja, hogy kettõtökért dolgozol.Sok sikert!
:D ezt nem akartam már írni, de igen...ment a zöld kezecske...
Mármint, hogy szex után elmegy? :D Én csak ott tudom elképzelni, vagy ritkán, ha tele van a keze, de basszus, errõl a mindig a szájába adom a cigit dologról Jabba jutott eszembe a Star Warsból, ahogy ott vannak körülötte láncon a tagok :D
jaja, :D meg rendbe tartani a lakást stb... más ezeket meló, meg gyerek mellett csinálja, persze nem adják a szájukba a cigit....:D igen, jó hasonlat a S.W. :D
Na igen, anya 2 gyerek és meló mellett megcsinálta, szóval azért ez nem egy hajde hatalmas meló. Nem mondom, hogy semmi.. Az meg a másik, hogy nem igényel tudást, nem igényel semmit. Nekem azért ez eléggé szar lenne. Meg nekem ez ilyen fizetek a kényelemért dolognak jön le. Szóval megvásárolhatónak látszik, egy kapcsolatnak pedig pont az a lényege, hogy ezzel még csak gondolatba se lehessen összehozni.
"11:55"-os vagyok. En is dolgozom, ertelmes munkam van, jo fizetessel. Persze, hogy nem a penzere hajtok, de becsulom azert, hogy sokat keres. Es segitem abban, hogy masra ne is legyen gondja. Azert teszem ezt meg, mert szeretem. Penz nelkul mar nem ugyanaz az ember lenne, mint penzzel, hiszen egesz eddigi eleteben kemenyen kuzdott azert, hogy ide eljusson, es ennek ez a jutalma. Most akkor en ezt ne vegyem figyelembe, mert akkor jjahhhj basszus, ram mondjak, hogy penzehes vagyok? Kepmutatas. En ugy dontottem hogy ez az embert szeretem es kitartok mellette. Penzzel vagy anelkul? Tobbet mondok: toloszekben es benan is. Vele akarok elni, es vele akarok meghalni. Ennyi. Ez is egy felfogas. Nem kell vele egyeterteni.
10-es válaszoló vagyok! Nem vitatkozni akarok.És...nem is azt írtam, hogy:"hejj!de csuda jól érezzük magunkat amiért a párom annyit melózik amennyit!"A lényege az volt, hogy ha valaki akarja akkor így is mûködhet egy párkapcsolat.Vannak rá élõ példák!A mai világban igen kevés rá az esély, hogy állandóan együtt legyünk, közben pedig dõl a lé.Naná, hogy jó lenne!Csak sajna nem így mûködik.Én csak azon a kiíráson háborodtam fel, hogy "aki ezt eltûri az gyök2 vagy csak a pénzre hajt"!Na ez az ami nem így van!
Nekem inkább lelki igényeim vannak, mint minden normális nõnek. És én is azt mondom, hogy nehezen találsz párt fõleg, ha az a 11 óra csak meló és még haza is kell érni... Meg ez a kijelentés, hogy a pénzedet nem egy nõre fogod költeni... Oké én is gondolok a jövõre amit tudok pénzt félreteszek, de így, hogy munkanélküli vagyok is költök a páromra. Mert ez egy alap, hogy meglepem néha valamivel, vagy néha elmenjünk valamerre. (nem vellness meg ilynek csak kocsival ki egy horgásztóhoz stb). Meg most visszatérve a Te párkapcsolati problémáidra. Most képzeld el Te reggel elmész otthonról, az asszony is elmegy dolgozni, hazamegy, kitakarít, megfõz, ha kert van azt is ápolgatja, nem kis meló rendes állás mellett. És, ha még gyerek is lesz... Ha külföldön dolgozol legalább kezd el másik állást keresni ami nem ilyen sok idõ. A pénz nem elég a boldogághoz. Arany középút az igazi. Mikor mindkét fél ugyanavval az anyagi javakkal rendelkezik vagy hasonlóval. 23/N
Én sem értek egyet a 11:55-össel. Alapból az érthetetlen, hogy valaki annyit csinál csak, hogy rendbe rakja a lakást. Bazzeg ez ha máshol csinálom segédmunka, azért ennél többre vagyok képes. Azért valami ambíció csak van. A másik meg hogy a szájába rakni a cigit? :D Na ezt szex után el tudom képzelni, egyéb helyzetben basszus, gyújtsa meg õ :D Ez röhejes :D
anyagi biztonság, ok, ez attól függ ki hogy osztja be a pénzét, nem pedig arról, hogy ész nélkül költsük...
A kérdező hozzászólása: ma 11:55 és te gondolom nem dolgozol?!úgy gondolom ha valaki jól keres az nem azt jelenti hogy neki kell eltartania a párját hanem közösen tenni a jövõ érdekében...én nem várom el azt hogy cigit a számba rakják s ki legyen nyalva a seggem...a pénzt azért teszem félre hogy a közös házunkat és jövõnket építsük belõle és emberhez méltóan éljünk...én a kényelmes és a biztonság miatt gyûjtöm a pénzt és nem azért hogy a páromat kényeztessem belõle...és ez nem azt jelenti hogy fukar vagy irigy lennék, csupán annyit jelent hogy elõre látó vagyok hogy még véletlenül sem kerüljünk rossz helyzetben..
utolsó akkor mire hajtasz? Mert, ha azt nézzük a válaszodból az derül ki, hogy nem nagyon vagytok együtt cserébe a pénzével kárpótol, hogy megvesz neked mindent...Kérdés: együtt lennél ezzel az emberrel úgy is, hogy mindezeket nem kapod meg? Már csak azért, mert a hozzászólásodban a hangsúly a költekezésen van...
a 10-es válaszolónak pedig, csak nehéz, csak igényelnéd a több szabadidejét...tehát igazam van...
Az én párom 8 órában dolgozik, mellette 7végén biztonsági õr. Örülök, hogy ha egy hónapban egy 7vége van amit együtt töltünk normálisan! Én ennél többet nem bírnék elviselni, mert ugye amikor nem dolgozik, akkor magával is törõdik elmegy edzeni stb...ha ezt 11-15 órás munkaidõvel csinálná nem tudnám elviselni! Nincs közös programotok általában, ezek szerint nem tudtok annyi figyelmet fordítani egymásra stb...tehát ez szintem a kapcsolat szempontjából egészségtelen...persze a mai helyzet végett muszáj pénzt keresni, valaki rosszabb helyzetben van aki jobban! DE! akár mit is mondtok nem egészséges egy olyan kapcsolat, ahol szinte soha nincsenek együtt a felek! Szóval én továbbra is azt mondom, hogy normális kapcsolat kialakításának %-a igen csekély...
Nem biztos hogy vagyonõr a kérdezõ.Én vállalkozó vagyok és az elején én is 12-14 órát dolgoztam naponta de vasárnap is.És akkoriban semmilyen kapcsolatot nem tudtam létesíteni.
Egy értelmes nõnek ez is elõny. Kiállhatatlanok az olyan emberek, akik nem tudnak bánni a pénzzel és elszórják, aztán sírnak.
A kérdező hozzászólása: hát aki a pénzre hajt az rossz helyen keresgél, ugyan jól keresek de spórolós vagyok és amit keresek azt félre teszem és nem egy nõre fogom költeni...soha nem kérkedem azzal hogy mennyit keresek.pontosan azért hogy ne az lebegjen a nõk szeme elõtt hogy jaj mennyit keres..
A kérdező hozzászólása: ma 09:41 nem nem vagyon õr vagyok..szakács vagyok külföldön, igaz a fizetésem nagyon jó, de a párkapcsolatomra nem sok idõ jut...
Kedves Kérdezõ! Össze lehet egyeztetni, csak akarni kell. Gondolom a párod is dolgozik vagy tanul, azaz elfoglalja magát. Idõvel én is hozzászoktam. A párom sikeres a munkájában, imádja, rengeteget dolgozik. Értékelem az együtt töltött idõt, és lekötöm magamat, élem a saját életemet.

Ha egy férfi az első randi végén azt mondja: "jól éreztem magam, remélem hogy találkozunk még, holnap hívlak". és a randit követő harmadik napon sem jelentkezik, akkor többé már nem is fog?

Legjobb válasz: Ha nézel how i met your mothert (így jártam anyátokkal) akkor abba Barneynak van egy 3 napos szabálya miszerint a lányt elsõ randi után 3 napig nem szabad felhívni http://www.youtube.com/watch?v=flPiX5D4oKk angolul van. nemsok angol tudás kell hozzá.

Ha nézel how i met your mothert (így jártam anyátokkal) akkor abba Barneynak van egy 3 napos szabálya miszerint a lányt elsõ randi után 3 napig nem szabad felhívni http://www.youtube.com/watch?v=flPiX5D4oKk angolul van. nemsok angol tudás kell hozzá.
ajjjajjjj ez elég gyanúska nekem:Sde kívánom hogy ne legyen igazam...báááár lehet jobb ha szabadulsz tõle mert lehet egy link alak...:D
20:01-nek, milyen szerencse, hogy én élõben sokkal jobban nézek ki mint a képeken. Mellesleg nehezen tudom elképzelni, hogy akkora lett volna a különbség, lehet bedõltél a fotoshopnak!
Szerintem az lehet, hogy annyira mégse jöttél be neki így élõben. velem is volt úgy, hogy tali elõtt hetekig leveleztünk meg msn-eztünk egy sráccal, kép alapján Nr.1 volt, de élõben csalódást okozott...kiábrándító. nem azt mondom ezzel, hogy biztos csúnya vagy, hanem másképp mutathatsz fotón mint élõben, és neki az jött be, amit a fotón látott. mondjuk én voltam annyira korrekt, hogy a legközelebbi msn beszélgetésnél megmondtam a srácnak, hogy sorry, de mégsem az esetem. akármi lehet: lehet, hogy nem tetszett neki az illatod, (nem azért mert nem tisztálkodsz, hanem az egyedi illatod, ami alapján beindul a vonzalom) kisugárzásod, bármi.. mondjuk annyi gerinc lehetne benne, hogy megmondja.. de hát ilyenek a ffiak, nem szeretnek lelkizni. te ne keresd.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :) Így most már jobb! :) de tényleg! :)
Tudod, a Jóbarátokba is volt egy rész, amikor Chandler Rachel fõnökét akarta lerázni, de nem tudod nemet mondani, így mindig azt mondta, hogy nagyszerûen éreztem magam, holnap hívlak. De esze ágában sincs hívni a nõt. Szerintem veled is így van.
Ha kellenél neki, nem csak remélné, hogy találkoztok még..
A kérdező hozzászólása: Hát, hogy link azt nem gondolnám...a tali elõtt egy hónapig csak telefonon beszéltünk és emailben leveleztünk.(képcsere is volt) Mindig õ hívott én õt sosem.Ezért nem értem. Megismertük egymást annyira, hogy elvárhatnám, hogy elmondja , ha nem jöttem be neki. De keresni nem szeretném, az olyan ciki :)
Idõközben meggondolta magát, valamiért mégse vagy az esete.. van ez így.
Igen ez tipikus szöveg, nem szép de ez van, ne keresd, nem érdemli meg!
Igen, akkora volt a különbség, fotosopp nélkül... elõfordul néha, hogy valakinek a fényképarca sokkal de sokkal elõnyösebb, mint az életben. Én kifogtam egy ilyet, azóta inkább élõben ismerkedem, a hasonló kellemetlenségek elkerülése végett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!