Találatok a következő kifejezésre: Egy férfi legyen (156 db)

Lányok, egy férfi legyen illatos, vagy csak ne legyen büdös, de ne legyen illata?

Legjobb válasz: Én imádom, ha egy pasinak jó illata van! De azt nem, amikor már 3 m távolságból érezni. Az túlzás.

Én imádom, ha egy pasinak jó illata van! De azt nem, amikor már 3 m távolságból érezni. Az túlzás.
Bocs az offért. Már 8 éve Axe-ot használok. De a mostaniak már nem érnek semmit sajnos. Befújom magam, rá fél órára már semmi illata, ráadásul ugyanúgy izzadok, semmit nem használ már. Viszont az új Adidas az nagyon kemény. Mikor elkezdek izzadni, akkor olyan mintha mentolos lenne, elkezd hûsíteni. Persze az illatában nem érezni a mentolt. És nagyon sokáig megtartja az illatát, és jobb is neki mint az Axe-nak. Sajna az Axe a reklámjai miatt népszerû csak, más miatt nem, ezért is vettem én is sokáig. Jó a marketingje. Viszont már irdatlan drága, és nem is ér annyit. Off vége:) Amúgy pasiként sztem az alap h ne legyen büdös az ember, és ha nem allergiás az illatszerekre, akkor használjon vmilyen illatot. Ha allergiás, akkor sajna sok választás nincs.
Ne fürgyél le! :D
Ne legyen büdös. A saját illat a legjobb, ami lehet
Legyen sörszagú! :-)
Axe illata legyen.
Saját illat vagy axe :) . Azért az ilyeneket jó mértékkel használni.. 21/N
Én azt szeretem, ha száraz dezodort használ. Nem kell ez a gigolo szag, az olyan brrrrr.... 21/L
Mindegy, de jó lenne, ha aki parfümöt használ, az nem az alapján választana, hogy melyiknek van óriási plakátja a bolt elõtt. Annyira gáz, mikor 3 pasi is ugyanazzal van befújva és egymás után jönnek a villamoson. Ráadásul nem is áll jól nekik. Tudom a pasik lusták, de ha már parfümöt vásárolnak, igazán próbálgathatnának párat, melyik illik a legjobban hozzájuk. Nem kell a legdrágábbat vagy a legnépszerûbbet egybõl megvenni. PL. Armani Aqua di Gio, vagy Paco Rabanne 1 Million. Férfiak tucatjai fújják ezzel magukat mostanában, egyáltalán nem egyedi így. Ez olyan mint a csajoknál a vattacukor szag. Újabban az is dívik.
ENYHE illat :D :D Nem kell, hogy 10 méterrõl érezzem a kanszagot, de valami nagyon enyhe finom illat az jó! :) 18L
Legyen szexi és õ ezt tudja.
Mi az hogy páva egyáltalán? XD http://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1va na ez egy páva... a többi csak kis b*zi, nem páva.
szerintem szánalmasak
Én boldog vagyok hogy a párom nem hordana pink pólót. Nem az a fontos neki hogy beköltözzön a szoláriumba . De a férfi legyen férfi , a nõ legyen nõ és ne vegyüljön "páva formájában "
Nekem nem tetszenek a pávás fiuk ne általánosits! És igen szerintem egy férfi legyen férfi !
Ne bántsuk szegényeket, a húsokban levõ hormonok miatt kezdenek a fiúk nõiesedni, nem az õ hibájuk.
Nézted tegnap a fókuszt?
Kedves utolsó jó Meglátás akkor így válaszolva nagyon tetszenek a színei
engem a nagy farok izgat fel!!! 28L
nekem nagyon tetszenek a pávás fiúk, nem tehetek róla, sajnos megindokolni sem tudom hogy mi az ami nagyon bejön bennük de nagyon tetszenek:)
A kérdező hozzászólása: Tisztelet kivételével :)
Én azt nem értem, mi visz rá egy fiút - mert férfinak nem nevezném -, hogy "pávás" legyen?

A nők hogyan várhatják el, hogy egy férfinak legyen önbizalma, ha az sosem kap pozitív visszajelzést?

Az univerzális tanács a randizásban sikertelen férfiaknak: "legyen több önbizalmad!" De ugyan honnan lenne neki, ha egy átlag férfi (értsd: nem feltűnően jóképű) alapjáraton semmiféle pozitív megerősítést nem kap a nőktől? És pozitív megerősítés alatt nem a kamut értem ("nincs veled semmi bej" "szerencsés lesz, aki a párod lehet"), hanem az illető "férfi" minőségében való elfogadását.

Legjobb válasz: jo kérdés! na ez az amit egy nõtöl ne kérdezz meg mert erre már nem tud válaszolni,logikája egyiknek sincs,

jo kérdés! na ez az amit egy nõtöl ne kérdezz meg mert erre már nem tud válaszolni, logikája egyiknek sincs,
Ez olyan kérdés, mint a tyúk meg a tojás...
A kérdező hozzászólása: Aki függetleníti magát a valós tapasztalatoktól, azt szokás úgy nevezni, hogy elmeháborodott.
# 14: Ha megtanulnád függetleníteni magad ezektõl a negatív visszajelzésektõl, AKKOR lenne ÖNbizalmad. És hidd el, hogy mûködik!
A kérdező hozzászólása: 12-es: A különbség annyi, hogy jelen esetben minden "nem nyert" próbálkozás esetében (amirõl sokszor az illetõ nem is tehet) az ember kap egy új sebet az egójára. Ugyanis a hangszer nem fintorog, nem nevet ki, ha mellényúlsz, stb.
Teljesen jogos a kérdés, mivel a férfiak leplezetlenül kinyilvánítják a tetszésüket, a nõk meg nem. És ha sokáig nincs barátnõ, az ember már azt sem képes elhinni, hogy egyáltalán tetszene a nõknek.
# 7: De ez a hangszeres példa nagyon jó: ahhoz, hogy sikerélményed legyen, elõször igenis sokat kell gyakorolnod, bukdácsolnod, rengeteget fogsz hamisan játszani, de ha minden sikertelen próbálkozásnál feladod, akkor soha nem jutsz el addig, hogy JÓL játssz, és sikerélményed legyen! Hát ilyen a csajozás is... igenis sok kudarcos próbálkozás is benne van a pakliban!
A nõk is emberek, ezer meg ezer problémával. Jobb esetben pedig több érdeklõdõvel. Nem az õ dolguk, hogy neked önbizalmat varázsoljanak. Érthetõ, ha a negatív tapasztalatok által kevésbé tudsz magadban bízni, de ez sajnos a te dolgod. Ezen neked kell dolgoznod, nem pedig nekik.
Erre csak azt tudom mondani, h majd megtalálod a Neked megfelelõ, normális lányt...addig meg magadnak építheted az önbizalmadat. ez van. énmeg csak köcsög faszikkal találkozom, ha pl az egyetemen segítséget akarok kérni egy témában (ergo nem akarom felszedni :D) már akkor sem tud normálisan/illemtudóan viselkedni, akkor mit várjak? szóval az én önbizalmam nem a bunkóktáborán fog múlni...DE tisztelet a kivételeknek!
A kérdező hozzászólása: Akkor figyelmen kívül hagysz egy rakás srácot, aki valószínûleg érdeklõdik feléd. Amelyik nõ igényes, és nem deformált, az kap figyelmet pasiktól. Csak nem biztos, hogy a felsõ 10%-ból, a maradék meg soknak nem is létezik.
6-os vagyok #7: aha persze... adok magamra és nem vagyok bunkó :) szép is lenne, ha ilyen egyszerû lenne.
A kérdező hozzászólása: 6-os: Mi nem várjuk el. Elég ha adsz magadra, és nem vagy bunkó. 5-ös: Az önbizalom mindig alapul valamin. Pl. ha megtanulsz játszani egy hangszeren, akkor lesz önbizalmad, hogy meg tudsz tanulni egy adott dalt. De ha elõször adják a kezedbe, nem lesz önbizalmad, hogy meg tudod tanulni, mivel még semmi tapasztalatod a hangszerrel, fogalmad sincs, hogy kell belõle elõhozni a megfelelõ hangokat. Ugyanez van az ismerkedésnél is. Önbizalma annak lesz, akinek már összejött valami
A férfiak hogyan várhatják el, hogy egy nõnek legyen önbizalma, ha az sosem kap pozitív visszajelzést? L
Figyelj, benne van a nevében, hogy ÖNbizalom. Magadban kell kialakítani, és nem a visszajelzéseket figyelgetni. Viszont ez egy paradox helyzet, mert ha magadban kialakítod, akkor egyszer csak másoktól is kapod a pozitív visszajelzéseket. Hidd el, ez így mûködik! :)
A kérdező hozzászólása: Én valamennyit valóban, de én az átlagnál jobban is nézek ki. És még így is minimálisat. De nagyon sokáig átlagosan néztem ki (értsd: nem költöttem rengeteg pénzt fodrászra és jó cuccokra), és semennyit nem kaptam.
Kapsz te, csak nem veszed észre!
Jó, akkor hajtogasd csak a magadét! :) Én már rájöttem, hogy ne akarjak MINDENKINEK megfelelni, csak annak, akinek tényleg megfelelek, és azóta rendben van az önbizalmam - és azóta szinte csak pozitív visszajelzéseket kapok! :)


Lányok! Szerintetek egy férfi legyen izmos, sportos vagy inkább vékony, esetleg mackós? Melyik testalkat tetszik nektek?

Legjobb válasz: Nekem leginkább a sportos jön be, nem vékony, de ne is lehessen megszámolni az összes izmát. A hasizmokat se szeretem pl de az tetszik ha van tartása erõs a válla, mellkasa és nagy a keze (egészséges és esztétikai határokon belül persze) :D Bár én csak az elsõ barátomat választottam külsõ alapján

Nekem leginkább a sportos jön be, nem vékony, de ne is lehessen megszámolni az összes izmát. A hasizmokat se szeretem pl de az tetszik ha van tartása erõs a válla, mellkasa és nagy a keze (egészséges és esztétikai határokon belül persze) :D Bár én csak az elsõ barátomat választottam külsõ alapján
Inkább izmosabb, sportosabb, az nem baj, ha éppen van egy kis hasa, de nekem a vékony pasik soha nem jöttek be.
na tessék nem hiába panaszkodok én itt :( 188/80
A kérdező hozzászólása: Értem, Én is hasonló válaszokra számítottam. Egyelõre úgy látszik a lányok tényleg a férfiasabb formát kedvelik, és nem a vékonyabb srácokat. Viszont várom a további válaszokat, hátha változik a kép. :)
Nekem a mackós jön be, de az nagyon. És ez most valszeg senkinek sem fog tetszeni, de nem érdekel, nekem bejön a háj is. Szeretem ha egy pasi izmos, de az izmon van egy adag háj, ami puha amikor kell. Imádom az óriási mackókat, olyan jó megölelni és az ágyban sem ért még csalódás.
Nekem mindig is a magas, vékony srácok jönnek be. :) )
Az csak egy kérdés, de a válaszom a kérdésre miért nem volt hasznos? Mindig meglepõdök, hogy ha nem egyezik valakivel az ízlésem, azon miért kell megsértõdni? Úristen, egyel kevesebb lánynak jöttök be. :-O Szánalmas...
Eddig javarészt mackós férfiakkal volt dolgom, bár sosem választottam tudatosan kinézet alapján, mégis ez jön be a leginkább. Legyen rajta izom, legyen erõs válla, karja, de imádom a pocikat :) Emellett még plusz pont ha magas, nem kell toronynak lenni, de felnézhessek rá :D Tehát min. 180 cm, és az arcszõrzet elõny :D
nekem eddig volt mindenféle barátom es mindegyikben valami megfogott:) tetszett magas vekoyn is és tetszett izmosabb pali is , sõt ha van egy kis poci az se baj .

Lányok/Hölgyek, gyakran írjátok azt, hogy egy férfinak legyen mindenrõl véleménye. Ezt komolyan gondoljátok?

Csak mert nem értem egy hogy lehetséges. HITELES véleménye az embernek arról lehet, amit átfogóbban ismer. Na most, ha a pasinak mindenrõl lenne hiteles véleménye, az azt jelentené, hogy az élet minden területén jártas, de ez meg lehetetlen. Vagy nem számít a hitelesség? Legyen csak simán egy megmondóember, aki azt hiszi mindent tud, hogy õ mekkora egy hatalmas egyéniség és alternatív gondolkodású, azon kevesek egyike aki belát a színfalak mögé? Csak mert ismerek ebbõl a fajtából néhányat, és azt kell mondjam rohadt idegesítõek. :D

Legjobb válasz: ne gondold túl a dolgot

ne gondold túl a dolgot
az olyan lányok mondják ezt akikbõl harapófogóval kell kihúzni a szavakat, stréberek, kis visszafogottak, az ellentétek meg vonzzák egymást ha ilyen nagy megmondóembert talál aki helyette is prédikál a társaságban, máris nem olyan ciki a helyzete
túl bonyolítod.. szimplán legyen határozott, ne az legyen a válasza mindenre hogy Nem tudom.. Az exem volt annyira tutyi mutyi, hogy bulizni akart, venni akart egy üveg bort, és tízszer engem kérdezett hogy melyiket vegye meg, holott én nem is iszok bort... mikor már a végén idegességemben rámutattam az egyikre még két percig ott állt és végül a másikat vette meg... meg egy jó pár dologban ezt csinálta.. pl Kérdeztem hozzak valamit a boltból? Nem tuuudom... de ha nem vettem semmi olyat a szükségesen kivül akkor meg jött a hiszti hogy miért nem vettem neki üdítõt vagy édességet vagy stb... húú.. nem hiába lett az exem, még mindig felhúz ha csak rá gondolok XD
A legyen a véleménye azt jelenti, hogy mindenröl gondoljon valamit, amit ki mer mondani. Nem kell tudósnak lenni, de hozzá tudjon szólni a témákhoz. És arra gondolunk még itt, hogy legtöbbször ne azt halljuk, hogy "nem tudom, nekem minden mindegy" (itt hétköznapi dolgokról van szó általában), és ha én véleményt mondok valamiröl, meg merje mondani, ha ö nem úgy gondolja, nem pedig mindent elhisz vagy félös vagy "nekem minden jó, bármit mondasz, mindennel egyetértek"-típus. Egy kis véleményütköztetés érdekes és építö jellegü. Jó, ha érzelmes. De ez nem azt jelenti, hogy sírjon, nyávogjon, nyáladzon rögtön. Hanem ahogy jobban megismerik egymást és bizalmukba fogadják egymást a lánnyal, megmutathatja neki, hogy ö is emberböl van, vannak rosszabb napjai (de ne 0-24 sírás-rívás legyen). Én meghallgatnám bármikor, és ahogy tudok, segítenék neki, ha kell, és ha nekem van rosszabb napom, akkor ö tegye ezt.
A kérdező hozzászólása: Jaaaa, persze. Ezek szerintem is alap dolgok. Akkor tényleg én bonyolítottam túl. :D Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mentek a zöld kezek! :)
ha ennyire erdekelnek az igenyeik akk már rég rossz hagy d afrancba uj strategia kell xd

Mire céloznak a nők, amikor azt mondják, hogy egy férfi legyen határozott? Hogy értik ezt? Kifejtenétek bővebben?

Legjobb válasz: Határozottan azt jelenti, hogy legyél határozott. Határozott a döntéseidben, cselekvéseidben, meg általában mindenben. Van is benne logika, mert a nõk nem szeretik a pepecselõs, sokat hezitáló férfiakat. Lássák, hogy biztos vagy a dolgodban.

Határozottan azt jelenti, hogy legyél határozott. Határozott a döntéseidben, cselekvéseidben, meg általában mindenben. Van is benne logika, mert a nõk nem szeretik a pepecselõs, sokat hezitáló férfiakat. Lássák, hogy biztos vagy a dolgodban.
Olvastam egy mondást. Valahogy így szólt: 'A nõk olyan rosszfiúra vágynak, aki csak értük jófiú lesz. A férfiak olyan jókislányra vágynak, aki csak értük rosszkislány lesz.' Szerintem ez baromira igaz, csak sokan sajnos még nem fogták fel, hogy a kettõ együtt nem mûködik, mert kiütik egymást. Mindegy. A kérdésed szempontjából az elsõ mondat a lényegesebb. Ha jól sejtem, az tûnt fel neked, hogy a rosszfiúk után pisálnak a csajok és keresed erre a magyarázatot, ami gyakorlatilag annyi, hogy az efféle csávók keltik a határozott (magabiztos; önmagáért, az igazáért és a nõjéért kiálló; talpraesett; céltudatos, etc.) férfi hatását.

Fontos, hogy egy férfinak legyen jogosítványa?

Legjobb válasz: Hát a vezetéshez eléggé.

Hát a vezetéshez eléggé.
Igen, és szerintem nem csak férfinak, hanem bárkinek, persze akinek van rá lehetõsége. Én arra gondolok, ha pl van vagy lesz gyereke az illetõnek, és egyedül van otthon a gyerekkel, és azonnal el kell vinni orvoshoz vagy kórházba, és mint tudjuk a mentõ nem a leggyorsabb.. legalábbis nemrég hozzánk 3 óra alatt ért ide, és csak 30 km a távolság... Szóval ha van lehetõség rá, hogy megcsinálja valaki a jogsit, és arra is van lehetõsége hogy autót tudjon fenntartani, akkor mindenképp szükséges szerintem. De nem csak ha a gyereket kell elvinni orvoshoz, bárkit. A párod rosszul lesz, de éppen ünnepnap van, a mentõ soká ér ki, ezért be kell vinned a kórházba, ilyenkor jól jön ám az autó. Vagy a párodnál megindul a szülés és be kell vinni akkor azért nagy segítség.
Nekem sokáig nem volt, és a csajok mindig kérdezgették, hogy megvan-e már. Szóval a nõknek fontos, hogy a férfinak legyen, legalább tudat alatt, akkor is, ha nem vallják be. Általánosságban ez van, de ellenpélda akad, egy kollégám csak 34 évesen csinálta meg, addig a felesége vezetett, miközben 2 gyerek is volt már.
Fontos. Nekem már jogsim van de autóm nincs. A családban van autó de ritkán megyek vele. Nekünk mindig is volt autónk és sokszor volt hogy eljöttek értem anyámék kocsival ha táborban voltunk, vagy ha lekéstem a buszt és sokat kellett a következõre várni. Volt hogy hajnalban bevitt apám kocsival az ügyeletre mert annyira beteg voltam. El se tudom képzelni hogy milyen lenne ha nem lenne a családban kocsi, de sztem apám se mert õ napi szintem használja:D Csajozás terén nem hiszem hogy nagy elõny lenne mert már 15 évesen is becsajoznak egyesek és akkor még jogsijuk se lehet.
Az gáz ha beteg vagy, de nem is fontos hogy legyen jogsid. Inkább ne legyen, minthogy még több közveszélyes, közlekedni képtelen ember vegyen részt a forgalomban.
Maximum lehányod szegény asszonyt :D
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy én autóban borzasztó beteg szoktam lenni (hányinger, hányás). Így ha az asszonynak van jogsija, akkor se szívesen ülök be mellé :D
Szerintem nagy elõny. Meg én elvárom, hogy a pasimnak is legyen, mert nekem is van. :P
18:57-es vagyok. Egyébként ha arra voltál kíváncsi hogy a csajoknál elõny-e, én azt mondom hogy persze én is örülök ha van valakinek jogsija, de nem erre megyek, szóval nem a jogsi kérdés alapján fogom eldönteni, hogy összejövök-e valakivel vagy sem. Ilyen esetben nálam nem számít, az elõbbi választ általánosságban írtam, hogy azért jó ha van.
Szerintem egyáltalán nem. Én legalábbis nem ez alapján keresek barátot.
szerintem elõny! Nem fontos , de jónagy elõnyre teszel szert egy jogsival és egy kocsival!
Rosszullét: Akik a kocsiban rosszul szoktak lenni utasként azt mondják, hogy valahogy sofõrként nincs ilyen gondjuk. Már ezért is megéri letenni a jogsit.

A nők most mire vágynak romantikus legyen egy férfi vagy nagy macsó?

Azért segíthetnétek,mert nálatok tényleg nem lehet tudni,hogy mire vágytok,s?t,szerintem még sokszor,ti magatok sem tudjátok!

Legjobb válasz: Gondolom hogy azt a címet is adhattam volna ennek a cikknek hogy ”Miért nem mutatnak ki a nõk semmilyen romantikus érdeklõdést a kedves fiú irány (mint én) és mégis miért állítják állandóan azt hogy egy kedves fiúval akarnak megismerkedni (mint én)?” Húú! Hát, lehet hogy nem. Habár nagyon vonzott az ötlet – mert a váratlan karrieremben mint az internet új „Kedves Mr. Abby”-ja, kaptam egy pár alapvetõ alakú kérdést az utóbbi pár hónapban, és már beteg kezdek lenni tõle, engedd meg hogy megmutassam az elméletemet hogy miért van az hogy a kedves fiúkat a nõk mindég megvetik, és hogyan lehet kikerülni ezt a szociális fogyatékosságot anélkül hogy egy „hogyan légy köcsög pasi” tanfolyamra kelljen menned. Biztos vagyok benne hogy ismered azt az idegesítõ mantrát amit újra és újra hallasz a nõktõl – vagy személyesen vagy ezekben a buta délutáni talk showk-ban „...De Oprah, (Magyarországon Balázs, vagy Mónika)nincs senki se akivel randizni lehetne, az összes pasi köcsög vagy egy vesztes. Egyszerûen találkozni szeretnék egy kedves pasival...” Ó hogy mennyire szeretnek panaszkodni. Hát ha „kedves pasinak” tartod magad akirõl ezek a nõk azt állítják hogy meg akarják találni, de végül a nõi tápláléklánc alján fejezed be, akkor tudod hogy mekkora baromság ez az állítás. Mindenféleképp – annak ellenére hogy a legtöbb termékeny nõ (18-35) valójában randizik & kefél a részeg vesztesekkel és köcsögökkel akikrõl azt állítják hogy útálnak – úgy néz ki hogy bele akarják fúrni a fejünkbe hogy CSAK azért csinálják ezt mert a „kedves fiú” –t nem találták meg. Peeee-rsze. Ok, valójában ez történik. Szokás szerint, a nõk kódokban beszélnek. (Híresek errõl). Amikor a nõk elképzelik a „kedves fiúkat”, akkor amirõl valójában álmodoznak egy olyan pasi aki mellett biztonságban érzik magukat... de egy nagyon „különleges” formában ami mellett megmarad a férfi vonzereje. Valójában ez nem rejtélyes amikor a nõi szempontból veszed figyelembe. Egy nõnek a biztonságos pasi azt jelenti hogy CSAK fizikailag ártalmatlan – semmi többet. Abban az értelemben hogy mit teszel az érzelmeivel, hát... az egy másik történet. A forró és hideg, izgalmas és unalmas, biztonságos és veszélyes, keveréke az amit igazából keres egy pasiban – ez az amiért él. Errõl gondolja hogy „kémiája” van a pasival. A gond a túlságosan kedves vagy túlságosan barátságos és behódoló viselkedéssel az hogy tudat alatt ez a legrosszabb üzenetet küldi nekik.(P.S. minden ami fontos a férfi-nõi kapcsolat elején ez mindig NEM-verbálisan van kifejezve. A szavak lehet hogy a csábítás fontos eszközei – de az amit NEM mondasz ki fog dönteni a sikeredben!). Ez a nyamvadt tudatalatti üzenetezés a kulcsa amiért a kedves fiúk ritkán fekszenek le lányokkal. Itt van hogy miért: ’A kedves fiús’ viselkedés NEM egy olyan valami amire a nõk úgy tekintenek mint valami amit „felkapcsolsz” a közelükben hogy elkápráztasd õket. Helyette azt képzelik hogy téged KIKÉPEZTEK (igen, mint egy b***ott kutyát) más „erõsebb” férfiak, hogy így viselkedj! Más szóval, a ’kedves fiú’ az a viselkedésforma amit a fiúk megtanultak hogy megvédjék magukat más erõsebb férfi közelében („nem vagyok veszélye a státuszodnak mint a domináns férfi...kérlek ne bánts...könyörgök ereszd meg hogy a kedves,veszélytelen barátocskád lehessek...”) A nõknek, ekkor, a „kedvesség” egy ordító vörös villogó fényjelzés hogy ALACSONY STÁTUSZÚ FÉRFI vagy, és így... ...HATALMASAT CSALÓDNAK benned! Ez az amiért nem képesek kialakítani semmilyen szexuális energiát a kedves fiúkkal, jó okkal. A természet úgy alakította a nõi agyat hogy a leghatalmasabb férfit keressék párzásra hogy minél erõsebb utóduk szülessen minél több eséllyel a fennmaradásra. Ez ugyanaz az ok amiért a férfiak úgy lettek alakítva hogy olyan nõ után menjenek aki fiatal ( mivel fiatalság = reprodukciós siker, vagy másképp... öreg nénik = reprodukciós sikertelenség) Amíg a férfi és a nõi cselekedetek teljesen különbözõek, a céljaik ugyanazok maradnak – erõs egészséges csecsemõk szülessenek és hogy a faj fennmaradjon. Ez így van mivel a „férfiasság” és a „nõiesség” igazából két különbözõ de kiegészítõ STRATÉGIA a faj fennmaradásához – és a férfiak és a nõk kényszerítve vannak hogy különbözõen viselkedjenek hogy összehangoztassák ezeket a stratégiákat. Látod, a természetet nem érdekli ha megsérti az emberek érzéseit – csak az érdekli hogy reprodukciós sikere legyen hogy azokat az értékes DNS molekulákat az idõben továbbvigye. A párzás és csábítás – minden állatnál – különválaszthatatlanul össze van kötve biológiailag. Menj ellene és millió évnyi evolúció ellen fogsz nekimenni (vagy a tervének, ki tudja). Tanulj meg a szabályai szerint élni... és majd nyersz! Akárhogyis, ha a megfelelõ típusú kedves fiú vagy a nõknél igazából azt jelenti hogy A)biztonságos vagy B)olyan pasi vagy akit NEM kell szégyelnie a szülei vagy a barátai elõtt. Értsd meg hogy sok különbség van a s*gg nyaló nyuszi és a teljes õrült között. A te feladatod hogy megkeresd a boldog középpontot. Ok, most egy alkalmazható gyakorlati elmélet jön. Nehéz pontosan leírni hogy kezeld a „kedves fiúságodat”, de itt a legjobb próbálkozásom... Sohasem akarsz úgy viselkedni mint a kedves fiú a nõk mellett, de... ...mindig olyannak akarsz TÛNNI. Meg tudod érteni hogy mit próbálok mondani? A gond a kedvességgel az hogy PRÓBÁLSZ kedves lenni, ahelyett hogy ERESZTED hogy csak megtörténjen. Nem bírsz egy „nyilvánvaló” kedves fiú lenni – csak egy pár célzást kell adnod hogy az vagy, hogy annak TÛNJÉL. Soha sem próbáld a nõt a kedvességeddel elcsábítani, mintha az valami olyasmi lenne amire büszke lennél! Itt van egy pár példa hogy mire gondolok: 1. Amikor elõször találkozol egy nõvel akihez vonzódsz, akkor muszáj egy NEM-verbális kommunikációt létesítened ami egyfajta módon a tudatalattijában párzási gondolatokat kelt fel. Más szóval az érdeklõdésedet férfi-nõ szexuális-potenciális módon kell kimutatni szavak nélkül! Ügyes trükk ugye? Igazából egyszerû... a két módszer amellyel ezt megteheted hogy hosszabbítod a szemkontaktust, és rövid pillanatokra NEM zavaró helyen megérinted. Mindkét módszert alkalmanként használandó, de a lány nem bírja félreérteni az igazi célját. 2. Mutass célzásokat hogy kedves fiú vagy, de ne demonstráld – másképp egy teljes s*gg nyalónak esel ki. Ezt úgy éred el hogy A)megemlíted hogy erõs család-barát kapcsolataid vannak az életedben (jelzés a nõknek hogy „normális” vagy). Vagy B)megemlíted hogy van valami érdekes az életedben – akár a munkahelyeden, hobbiként, vagy esetleg egy nem túl régi kalandodat elmeséled. Itt egy példa a saját tapasztalataimból. Egy fényképezõ cégnek dolgoztam. Izgi mi? Nem igazán. Az idõ amit ott töltöttem kamerával a kezemben kevesebb mint 5%-a az összes idõnek amit ott töltöttem. Legtöbbször unalmas laboratóriumi munkákat végeztem és mechanikai „Mc Guiver” trükköket hogy sok régi túlhasznált gépet használhatóvá tegyek. De lehet hogy kb. fél-tucattól kb.20-szor évente repülõre ülve légi képeket lõttem a nyugati New Yorki terület felett különféle reklám ügyfeleknek. Így amikor lányokkal beszélek, néha egy gyors kis anekdotát mesélek ami kapcsolatban van a régi repülõs munkahelyemmel. Például hogy az Erie tónál gyülemlõ hó milyen szép színes töréseket ábrázol a zöldes jégen a tél közepén. De nem mesélek róla többet,... és nem mesélem el teljesen hogy kerültem oda, hogy sikerült ezt megfigyelnem. Munkán keresztül? Vagy talán hobbi? Mivel foglalkozok hogy megfigyelhettem ezt a természetes csodát? Üzlet út? Mi? A lány most legalább egy kicsit kíváncsi rám, de nem érzi magát kényelemben hogy kérdéseket tegyen fel mivel most tértem át gyorsan erre a témára és nem igazán ismer eléggé. Ezek mellett(és ezt fontos megérteni) a lányok szeretik ha nem tudnak valamit! Rejtély! Izgalom! Rejtetten tudattam vele hogy egy eredményes pasi vagyok (biztonságos és normális) aki VALAMIVEL foglalkozik ami csodálatra méltó és valószínûleg jól fizetõ munka – de nem mondtam el túl sokat róla és fõleg nem magyaráztam el a legutolsó részletet, mivel a túlságosan dicsekvõ módszer inkább az unalmas kedves fiúk szokása. Adhatsz célzásokat a családodról („kapcsolatokról” vagyis „nem vagyok egy magányos kétségbeesett koldus”) vagy bármit hasonlóképpen hogy megmutasd neki hogy egy normális(kedves?) fickó vagy anélkül hogy átszúrnád a rejtélyesség buborékát aminek be kell jegyeznie mindegyik csábítást. Most olyan vagy mint „Flinn-ben” oly módon hogy a lábad a lány szívének az ajtajához helyezed(Ne felejts el hogy ez csak az elsõ lépés). Miért? Azért mert a lány azt az elhatározást hozta a „tudatalattijában” (ahol igazán számít) hogy kedves fiúnak tûnsz egy valójában domináns férfi mutatkozás alatt, és ez felcsigázza az érdeklõdését. Te egy ritka találkozás vagy az univerzumban a férfiak között ami vagy nyámnyila unalmas pasikra vagy értéktelen (de sajnos izgalmas) köcsögökre bomlik le. Az értéked felment most amikor a legjobban számít...ami miatt sikerül vagy nem sikerül az elsõ találkozás. Függetlenül hogy milyen „hibákat” képzelsz el hogy vannak rajtad, így érdekes lettél a számára olyan módon amit nem fog „túlzottan kedvesnek” felismerni. Most van esélyed! A cikk írója: Mike Pilinszki

Gondolom hogy azt a címet is adhattam volna ennek a cikknek hogy ”Miért nem mutatnak ki a nõk semmilyen romantikus érdeklõdést a kedves fiú irány (mint én) és mégis miért állítják állandóan azt hogy egy kedves fiúval akarnak megismerkedni (mint én)?” Húú! Hát, lehet hogy nem. Habár nagyon vonzott az ötlet – mert a váratlan karrieremben mint az internet új „Kedves Mr. Abby”-ja, kaptam egy pár alapvetõ alakú kérdést az utóbbi pár hónapban, és már beteg kezdek lenni tõle, engedd meg hogy megmutassam az elméletemet hogy miért van az hogy a kedves fiúkat a nõk mindég megvetik, és hogyan lehet kikerülni ezt a szociális fogyatékosságot anélkül hogy egy „hogyan légy köcsög pasi” tanfolyamra kelljen menned. Biztos vagyok benne hogy ismered azt az idegesítõ mantrát amit újra és újra hallasz a nõktõl – vagy személyesen vagy ezekben a buta délutáni talk showk-ban „...De Oprah, (Magyarországon Balázs, vagy Mónika)nincs senki se akivel randizni lehetne, az összes pasi köcsög vagy egy vesztes. Egyszerûen találkozni szeretnék egy kedves pasival...” Ó hogy mennyire szeretnek panaszkodni. Hát ha „kedves pasinak” tartod magad akirõl ezek a nõk azt állítják hogy meg akarják találni, de végül a nõi tápláléklánc alján fejezed be, akkor tudod hogy mekkora baromság ez az állítás. Mindenféleképp – annak ellenére hogy a legtöbb termékeny nõ (18-35) valójában randizik & kefél a részeg vesztesekkel és köcsögökkel akikrõl azt állítják hogy útálnak – úgy néz ki hogy bele akarják fúrni a fejünkbe hogy CSAK azért csinálják ezt mert a „kedves fiú” –t nem találták meg. Peeee-rsze. Ok, valójában ez történik. Szokás szerint, a nõk kódokban beszélnek. (Híresek errõl). Amikor a nõk elképzelik a „kedves fiúkat”, akkor amirõl valójában álmodoznak egy olyan pasi aki mellett biztonságban érzik magukat... de egy nagyon „különleges” formában ami mellett megmarad a férfi vonzereje. Valójában ez nem rejtélyes amikor a nõi szempontból veszed figyelembe. Egy nõnek a biztonságos pasi azt jelenti hogy CSAK fizikailag ártalmatlan – semmi többet. Abban az értelemben hogy mit teszel az érzelmeivel, hát... az egy másik történet. A forró és hideg, izgalmas és unalmas, biztonságos és veszélyes, keveréke az amit igazából keres egy pasiban – ez az amiért él. Errõl gondolja hogy „kémiája” van a pasival. A gond a túlságosan kedves vagy túlságosan barátságos és behódoló viselkedéssel az hogy tudat alatt ez a legrosszabb üzenetet küldi nekik.(P.S. minden ami fontos a férfi-nõi kapcsolat elején ez mindig NEM-verbálisan van kifejezve. A szavak lehet hogy a csábítás fontos eszközei – de az amit NEM mondasz ki fog dönteni a sikeredben!). Ez a nyamvadt tudatalatti üzenetezés a kulcsa amiért a kedves fiúk ritkán fekszenek le lányokkal. Itt van hogy miért: ’A kedves fiús’ viselkedés NEM egy olyan valami amire a nõk úgy tekintenek mint valami amit „felkapcsolsz” a közelükben hogy elkápráztasd õket. Helyette azt képzelik hogy téged KIKÉPEZTEK (igen, mint egy b***ott kutyát) más „erõsebb” férfiak, hogy így viselkedj! Más szóval, a ’kedves fiú’ az a viselkedésforma amit a fiúk megtanultak hogy megvédjék magukat más erõsebb férfi közelében („nem vagyok veszélye a státuszodnak mint a domináns férfi...kérlek ne bánts...könyörgök ereszd meg hogy a kedves, veszélytelen barátocskád lehessek...”) A nõknek, ekkor, a „kedvesség” egy ordító vörös villogó fényjelzés hogy ALACSONY STÁTUSZÚ FÉRFI vagy, és így... ...HATALMASAT CSALÓDNAK benned! Ez az amiért nem képesek kialakítani semmilyen szexuális energiát a kedves fiúkkal, jó okkal. A természet úgy alakította a nõi agyat hogy a leghatalmasabb férfit keressék párzásra hogy minél erõsebb utóduk szülessen minél több eséllyel a fennmaradásra. Ez ugyanaz az ok amiért a férfiak úgy lettek alakítva hogy olyan nõ után menjenek aki fiatal ( mivel fiatalság = reprodukciós siker, vagy másképp... öreg nénik = reprodukciós sikertelenség) Amíg a férfi és a nõi cselekedetek teljesen különbözõek, a céljaik ugyanazok maradnak – erõs egészséges csecsemõk szülessenek és hogy a faj fennmaradjon. Ez így van mivel a „férfiasság” és a „nõiesség” igazából két különbözõ de kiegészítõ STRATÉGIA a faj fennmaradásához – és a férfiak és a nõk kényszerítve vannak hogy különbözõen viselkedjenek hogy összehangoztassák ezeket a stratégiákat. Látod, a természetet nem érdekli ha megsérti az emberek érzéseit – csak az érdekli hogy reprodukciós sikere legyen hogy azokat az értékes DNS molekulákat az idõben továbbvigye. A párzás és csábítás – minden állatnál – különválaszthatatlanul össze van kötve biológiailag. Menj ellene és millió évnyi evolúció ellen fogsz nekimenni (vagy a tervének, ki tudja). Tanulj meg a szabályai szerint élni... és majd nyersz! Akárhogyis, ha a megfelelõ típusú kedves fiú vagy a nõknél igazából azt jelenti hogy A)biztonságos vagy B)olyan pasi vagy akit NEM kell szégyelnie a szülei vagy a barátai elõtt. Értsd meg hogy sok különbség van a s*gg nyaló nyuszi és a teljes õrült között. A te feladatod hogy megkeresd a boldog középpontot. Ok, most egy alkalmazható gyakorlati elmélet jön. Nehéz pontosan leírni hogy kezeld a „kedves fiúságodat”, de itt a legjobb próbálkozásom... Sohasem akarsz úgy viselkedni mint a kedves fiú a nõk mellett, de... ...mindig olyannak akarsz TÛNNI. Meg tudod érteni hogy mit próbálok mondani? A gond a kedvességgel az hogy PRÓBÁLSZ kedves lenni, ahelyett hogy ERESZTED hogy csak megtörténjen. Nem bírsz egy „nyilvánvaló” kedves fiú lenni – csak egy pár célzást kell adnod hogy az vagy, hogy annak TÛNJÉL. Soha sem próbáld a nõt a kedvességeddel elcsábítani, mintha az valami olyasmi lenne amire büszke lennél! Itt van egy pár példa hogy mire gondolok: 1. Amikor elõször találkozol egy nõvel akihez vonzódsz, akkor muszáj egy NEM-verbális kommunikációt létesítened ami egyfajta módon a tudatalattijában párzási gondolatokat kelt fel. Más szóval az érdeklõdésedet férfi-nõ szexuális-potenciális módon kell kimutatni szavak nélkül! Ügyes trükk ugye? Igazából egyszerû... a két módszer amellyel ezt megteheted hogy hosszabbítod a szemkontaktust, és rövid pillanatokra NEM zavaró helyen megérinted. Mindkét módszert alkalmanként használandó, de a lány nem bírja félreérteni az igazi célját. 2. Mutass célzásokat hogy kedves fiú vagy, de ne demonstráld – másképp egy teljes s*gg nyalónak esel ki. Ezt úgy éred el hogy A)megemlíted hogy erõs család-barát kapcsolataid vannak az életedben (jelzés a nõknek hogy „normális” vagy). Vagy B)megemlíted hogy van valami érdekes az életedben – akár a munkahelyeden, hobbiként, vagy esetleg egy nem túl régi kalandodat elmeséled. Itt egy példa a saját tapasztalataimból. Egy fényképezõ cégnek dolgoztam. Izgi mi? Nem igazán. Az idõ amit ott töltöttem kamerával a kezemben kevesebb mint 5%-a az összes idõnek amit ott töltöttem. Legtöbbször unalmas laboratóriumi munkákat végeztem és mechanikai „Mc Guiver” trükköket hogy sok régi túlhasznált gépet használhatóvá tegyek. De lehet hogy kb. fél-tucattól kb.20-szor évente repülõre ülve légi képeket lõttem a nyugati New Yorki terület felett különféle reklám ügyfeleknek. Így amikor lányokkal beszélek, néha egy gyors kis anekdotát mesélek ami kapcsolatban van a régi repülõs munkahelyemmel. Például hogy az Erie tónál gyülemlõ hó milyen szép színes töréseket ábrázol a zöldes jégen a tél közepén. De nem mesélek róla többet, ... és nem mesélem el teljesen hogy kerültem oda, hogy sikerült ezt megfigyelnem. Munkán keresztül? Vagy talán hobbi? Mivel foglalkozok hogy megfigyelhettem ezt a természetes csodát? Üzlet út? Mi? A lány most legalább egy kicsit kíváncsi rám, de nem érzi magát kényelemben hogy kérdéseket tegyen fel mivel most tértem át gyorsan erre a témára és nem igazán ismer eléggé. Ezek mellett(és ezt fontos megérteni) a lányok szeretik ha nem tudnak valamit! Rejtély! Izgalom! Rejtetten tudattam vele hogy egy eredményes pasi vagyok (biztonságos és normális) aki VALAMIVEL foglalkozik ami csodálatra méltó és valószínûleg jól fizetõ munka – de nem mondtam el túl sokat róla és fõleg nem magyaráztam el a legutolsó részletet, mivel a túlságosan dicsekvõ módszer inkább az unalmas kedves fiúk szokása. Adhatsz célzásokat a családodról („kapcsolatokról” vagyis „nem vagyok egy magányos kétségbeesett koldus”) vagy bármit hasonlóképpen hogy megmutasd neki hogy egy normális(kedves?) fickó vagy anélkül hogy átszúrnád a rejtélyesség buborékát aminek be kell jegyeznie mindegyik csábítást. Most olyan vagy mint „Flinn-ben” oly módon hogy a lábad a lány szívének az ajtajához helyezed(Ne felejts el hogy ez csak az elsõ lépés). Miért? Azért mert a lány azt az elhatározást hozta a „tudatalattijában” (ahol igazán számít) hogy kedves fiúnak tûnsz egy valójában domináns férfi mutatkozás alatt, és ez felcsigázza az érdeklõdését. Te egy ritka találkozás vagy az univerzumban a férfiak között ami vagy nyámnyila unalmas pasikra vagy értéktelen (de sajnos izgalmas) köcsögökre bomlik le. Az értéked felment most amikor a legjobban számít...ami miatt sikerül vagy nem sikerül az elsõ találkozás. Függetlenül hogy milyen „hibákat” képzelsz el hogy vannak rajtad, így érdekes lettél a számára olyan módon amit nem fog „túlzottan kedvesnek” felismerni. Most van esélyed! A cikk írója: Mike Pilinszki
Macsó
Jocky - Jófiú VS. rosszfiú Ez a dilemma többször merült fel diákjaim körében, mint a relativitáselmélet az egészen biztos. Mondhatom talán azt is, hogy a férfiak által a legkevésbé értett probléma. Mégis mi a baj azzal, ha valaki jófiú? Miért nem lehetsz kedves egy nõvel? Sok férfinak az az elképzelése, hogy egy nõ csak akkor fogja szeretni, ha „leszarja a fejét”. Ez azonban egy elég káros gondolkodásmód. Ha jobban megnézed, az igazi rosszfiú mellett egy nõ soha nem boldog. Éppen ezért rohan el a jófiúhoz és sírja ki magát a vállán. A probléma ott kezdõdik, hogy a jófiú végighallgatja, és tanácsokat ad neki. Ezután a lány lehiggadva hazamegy és a rosszfiú karjaiba veti magát. A megoldás a kettõsségben keresendõ. Persze tudom, hogy azt gondolod, aki alapvetõen jófiú az soha sem lehet egy igazi vér macho. Nincs is szükséged rá! Elegendõ, hogy ha csak a képességeik egy részét veszed csak nagyító alá, ami a lányban felébreszti a vonzalmat. Tehát a fõ kérdés az, hogy miért is lelkesedik a legjobban egy nõ? Egy olyan férfira van szüksége, akinek nélküle is tökéletes az élete. A legtöbb kedves fiúnak hiányzik egy társ – nem tökéletes az élete – és mindenképpen szeretne maga mellé valakit. És bár ez tökéletesen normális, sajnos ez az a gondolkodásmód, amivel a nõket elriasztja magától. Ha megnézel egy rosszfiút, látod rajta hogy szüksége volna a nõre? NEM! Egy rosszfiú nincsen rászorulva arra, hogy legyen mellette egy társ. Az õ élete a nõ nélkül is tökéletes. A férfiak pedig ezt értik félre. Nem azt élvezi a nõ, hogy a barátja nem foglalkozik vele, kutyába sem veszi, megcsalja, stb, hanem azt, hogy egy olyan férfi van mellette akinek úgymond teljes az élete. Éppen ezért hajlandó elviselni azokat a dolgokat is tõle, ami a legtöbb férfi számára érthetetlen.  Mégis mit szeretsz benne ha megcsal?  Miért vagy vele, ha nem foglalkozik veled?  Miért szereted, ha csak azért van veled, hogy meg…. téged? Meg kell értened, hogy a nõnek erre nincsenek logikus magyarázatai. Ösztönösen vonzódik ugyanis az olyan férfihoz, aki érzelmileg független, és egész élettel rendelkezik Ez a gondolkodásmód viszont tanulható. Nem kell tehát megcsalnod a barátnõdet, hogy tiszteljen, nem kell megverned, és nem kell tárgyként kezelned. Neked az életeden kell dolgoznod. Ha az életed ugyanis elég vonzó, akkor a nõ akar majd csatlakozni hozzád. A nõ azonban igényli azt, hogy akivel párkapcsolatban van, az kedves is tudjon lenni. Elvégre a párkapcsolat alapja az, hogy a felek szeretik egymást, nem pedig ölik egymást. Azonban az nem teljesen igaz, hogy jófiúvá kell változnod és azzal tudod a lányt megtartani. Ez egy hatalmas tévedés. A lány azért szeretett beléd, mert ilyen vagy, mégis miért szeretne továbbra is ha képes téged megváltoztatni? A nõk ösztönösen próbálnak meg átformálni téged arra, hogy alkalmas legyél a párkapcsolatra. De ha már alkalmassá váltál teljes mértékig, akkor kidobnak egy olyan mondat kíséretében, hogy: kialudt a tûz, vagy már nem érzem azt mint régen. Ez természetes. A nõk aranyosnak tartják a kiscicákat, de az aranyos nem elég” imádják viszont a vad oroszlánokat. A vad oroszlán azonban nem alkalmas párkapcsolatra ezért kiscicát csinálnak belõle, de paradox módon a kiscica már nem elég. A nõt sokkal erõteljesebben irányítják az érzelmei minta férfiakat. Éppen ezért tûnhet úgy, hogy olyan dolgokat csinálnak, amik abszolút nem logikusak. Ez természetes, hiszen a nõ fõként érzelmi, valamint ösztön lény. Neked az arany középutat kell választanod. Jó, sõt szükséges, hogy néha kedves legyél a barátnõddel, de amint azt érzed, hogy megpróbál téged beidomítani – kiscicát csinálni belõled – jelezd felé, hogy számodra nem elfogadható ez a viselkedés. Ha így teszel, képes leszel arra, hogy egyszerre legyél jó és rosszfiú. Ha nem sajátítod el ezt a fajta gondolkodásmódot, akkor vagy sok nõ fog kikosarazni, vagy rengetegszer fogod hallani életed folyamán azt, hogy: legyünk csak barátok.
A sok kilométer hosszú válasz után, most itt egy rövid, tömör de abszolút igaz (rám): Romantikus. 23/N
Szerintem az arany középút.Egy macsó aki romantikus is.
Alapjában véve romantikus, de néha egy picit lehet macsó is.
A kérdező hozzászólása: Akkor én ki vagyok lõve!:D Nem baj, már elfogadtam a dolgot, bár rengeteget szenvedtem emiatt, de asszem, most már nem lesz probléma! Sokan vannak még így, úgyhogy biztatom magam:"Fel a fejjel!" Így is lehetek BOLDOG!!!!! Szerencsére rájöttem!!:) :)
Nekem a határozott, magabiztos, néha kicsit macsós jön be, aki a párjával azért érzelmes és néha romantikus. Kinézetre az számít, hogy vonzónak érezzem. Most ez nem biztos, hogy adoniszi alakot, filmsztárokéhoz hasonló arcot takar (az ilyen nem is mindig jön be), egyszerûen csak megragadjon benne valami annyira, hogy vonzódjak hozzá. Nekem szerencsém volt, találtam is ilyet. De csak a magam nevében tudok nyilatkozni, gondolom mindenkinek más az esete. Egyébként a szerelem sokszor felülírja az ideálokat. Nem biztos, hogy olyanba szeret bele az ember, akit elképzelt magának.

Lányok, nektek mi vonzó egy férfiban? Vagy milyen legyen egy beszélgetéskor a férfi, hogy vonzó legyen számotokra?

Legjobb válasz: Mindenkinek más, nekem úgy elsõre kb a jó humorérzék (azonnal le lehet venni a lábamról...) meg a beszélõke. Manapság lehet fura, de nekem nagyon fontos tud lenni, hogy legyen udvarias egy pasi, bár ezt az igényemet kezdem feladni...

Mindenkinek más, nekem úgy elsõre kb a jó humorérzék (azonnal le lehet venni a lábamról...) meg a beszélõke. Manapság lehet fura, de nekem nagyon fontos tud lenni, hogy legyen udvarias egy pasi, bár ezt az igényemet kezdem feladni...
Na igen utolsó, lehet, hogy egy srácnak van humorérzéke és amit te mondasz, hogy nem nevet bizonyos "vicceken" az valószínûleg azért van mert az a vicc amin nevetni kellene olyan [email protected], hogy nem tartja viccesnek én nem nevet rajta. Mi is a haverokkal mindíg viccelõdünk jókat nevetünk, de álltalában a nõi vicceken nem lehet nevetni, mármint mi nemtudunk, de vannak kivételek.
Hát, ha már (más emberek állítása szerint van humorom), akkor a szívemre veszem, ha a másiknak nincs. Nem is az a gond, hogy sosem mond egy olyat sem, amin nevetni lehet, hanem ha abszolút nem nevet olyan dolgokon, amik tényleg viccesek :) 21/L
Úgylátom, hogy a humor kell a nõknek.
humoros, õszinte, udvarias, kedves, mosolygós, laza.....bár azért sok függ attól h mûködik e kémia, mert lehet h ilyen csak mégsem jön be.....azért a humor sokat segít
Ja és kifelejtettem a monológomból, hogy a romantika távol áll tõlem. Legyen valaki kedves, de nekem nem szükséges rózsaszirmokkal teli asztalon enni, ááá a hideg is kirázott :) Ez már csak az én hülyeségem, nem tudom hányan vannak ezen a véleményen. Üdv: 21/L
Hát, számomra az a vonzó, ha férfias. Tudod, olyan igazi férfi. Szóval illedelmes, nem bunkó, odafigyel és nõként kezel, nem pedig egy tárgyként, ami jó ha van. Nem idióta, én speciel szeretem a komolyságot, de a jó humor is nagyon fontos. Én az idõsebb férfiakra bukom, bennük ez nagyobb arányban van meg, tisztelet a kivételnek (azért ilyenek is vannak).
hát akkor vonzó egy fiú/férfi, ha magabiztos a kisugárzása, ne legyen papucs, legyen jófej, meglegyen a maga személyisége, a mozdulatai magabiztosan legyenek, az arca kicsit legyen kisfiús, legyen perverz egy kicsit, legyen csillogó a szeme, ja és sunyin is csillogjon a szeme, legyen szép a mosolya, sokat mosolyogjon, legyen ápolt fú több most nem jut eszembe, de számomra ilyen egy ideális fiú :D
Szerintem nyílt... ez a legfontosabb. Ne beszéljen trágárul, perverz dolgokról rögtön az elsõ találkán. Legyen önmaga, legyen humoros, és beszéljen, ne csak igen-nemmel válaszoljon! Legyen felszabadult, ne érezze zavarba magát, mert nem kell! (legalább is ha velem beszélget az illetõ:D) 19/L
Én nem azt mondom, hogy nevessen mindenen, mert biztos van olyan, ami csak számomra vicces, de kikérem magamnak, férfiaktól kaptam dicsérõ szavakat a humorérzékemre így igenis a szívemre venném, ha semmin, vagy csak erõltetve nevetne :)

Csajok, egy férfi mennyire legyen igényes?

Lehet hülye kérdés de azért csak megkérdem, kiváncsi vagyok:)

Legjobb válasz: Hát legalább 1 héten 5ször fürödjön és 1 héten 3 mosson hajat.A körme ne legyen piszkos.minden nap mosson fogat. És öltözzön alkalomhoz illõen. Nem kérdeztél hülyeséget..A lányoknál igazán számít (szerintem),hogy egy férfi igényes legyen.

Hát legalább 1 héten 5ször fürödjön és 1 héten 3 mosson hajat.A körme ne legyen piszkos.minden nap mosson fogat. És öltözzön alkalomhoz illõen. Nem kérdeztél hülyeséget..A lányoknál igazán számít (szerintem), hogy egy férfi igényes legyen.
Fura kérdés mert csak te tudod mi zavar téged, gondolom az neked se tetszik ha büdös :F
Mire gondolsz pontosan? Természetesen legyen ápolt: Rendszeres tisztálkodás, körömvágás, borotválkozás, hajápolás, tiszta ruha. Az öltözködés stílustól függ: Nekem bejön a farmer egy jó inggel. A cipõje is legyen mindig tiszta és az sem árt ha használ egy kevés parfümöt.
ne legyen metroszexuális de ne is legyen hobó.
Hát legyen udvarias és ne akarrrjon lefeküdni a dédunokáimmal vagy feldugom a lõcsébe a járókeretemet! 97L
De jó, nem kell hajat festenem!! Pedig már féltem, hogy nem lesz csajom, ha nincs befestve a hajam és ha nem vagyok tejcsokiszínûre szolizva. F :-)
fürödjön, mosson fogat, vágja le a körmeit, legyen tiszta ruhája stb. Nem kell hajat festeni, szolizni, sminkelni.
Tusoljon le minden nap, lehetõleg szex elõtt is. mosson rendszeresen hajat, vágja le a körmeit (a lábujjain is!!) és használjon izzadásgátló deót meg valamilyen nem túl erõs parfümöt. napi 2 fogmosás. minden nap vegyen tiszta zoknit, alsónemût, a ruházata legyen tiszta és egyszerû. nekem ennyi tökéletesen elég. nálam a szõrtelenítés, szoli, divatmajomkodás, smink meg társai kizáró okok. 23 L
hát eléggé... nekem bejönnek a metroszexuális pasik
a lehetõ legjobban legyen igényes!!!buta kérdés.ne legyen izzadságszagú, kellemetlen leheletû, koszos körmû, foltos ruhájú, lábszagú...ez nem egyértelmû?vagy nem is értem.a metroszexuális férfi nem egyenlõ az igényes férfivel!tehát annyira legyen igényes mint egy nõ!
Nem hülye kérdés :D Ne túlzottan... Persze az alap, hogy tisztán járjon, legyen stílusa, de én attól a falra másznék, ha napi két órát a tükör elõtt tölt, hetente arckezelésre jár meg ilyesmi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!