Találatok a következő kifejezésre: Egy férfi lép félre (12 db)

Ha egy férfi lép félre, olyan aki otthon mindent megkap, ki a hibás?

Legjobb válasz: Szerintem ez sok mindentõl függ. Vannak pasik, akik nem képesek a hûségre. Vannak pasik, akik már nem bírják a mellettük lévõ nõt. Mindenesetre a megcsalás nem megoldás. Akkor inkább szakítson, ha neki már más kell.

Szerintem ez sok mindentõl függ. Vannak pasik, akik nem képesek a hûségre. Vannak pasik, akik már nem bírják a mellettük lévõ nõt. Mindenesetre a megcsalás nem megoldás. Akkor inkább szakítson, ha neki már más kell.
Nyilván a férfi. Az nem indok, hogyha otthon elkényeztetik, akkor félre is léphet, mert többet akar, vagy mert nem fél a következményektõl...
Az hogy a férfi megkap otthon mindent mit jelent? Heti minimum 3szexet? De lehet, hogy odafigyelést, törõdést, gyengédséget nem. Egy kapcsolatban nem csak a szex a fontos. Az is ugyanennyire, hogy ne féltékedjen mondjuk a nõ, ne legyen hárpia, hogy megtudjanak beszélni mindent, hogy úgy menjen haza az ember, hogy tényleg szeret otthon lenni, és ne úgy, hogy bazz' megint mehetek haza. Én errõl sokat szoktam beszélgetni a férjemmel. Hárpia is vagyok néha, féltékeny is, és tudom, látom rajta mennyire nehezen viseli. Egy férfi nem feltétlenül csak a szex miatt lép félre, és ez tény. És hogy hibás e a szeretõ??? ez érdekes. Ha úgy lett szeretõ, hogy ráakaszkodott a palira és ezerrel nyomult akkor talán. DE ha egy férfinak jó a kapcsolata a feléségével, és jó a házasságuk, akkor nyomolhat akár Pamela Anderson is, akkor sem lép félre!!!!!!
Azt hogy mindent megadunk, mi nem dönthetjük el, a másik fél érzi, tudja!!!Mindig vannak kimondatlan vágyak, amelyeket csak is õszinte beszélgetésekkel lehet megtudni. Amíg te azt gondoltad minden rendben van, lehet a párod egyáltalán nem volt elégedett. Természetesen ez még senkit sem jogosít fel arra, hogy megcsalja a kedvesét. Az, hogy nincs hûséges férfi, pedig csak egy ostoba általánosítás!!!Amit én nagyon utálok. Mert több olyan jó barátom van, akinek az életébe nem fér bele a megcsalás, és természetesen ez alól a párom sem kivétel. Talán nem a legmegfelelõbb embert választottad társadul. Petranova
Senki! Miért lenne bárki is hibás? Vannak férfiak, akikben a szexuális vágy más õk iránt is nagy (poligámok)és nem birnak ellenállni.így hiába hiszed, hogyotthon mindent megkap, mert pont azt nem kapja meg, amire vágyik.A szexuális csábítás öröme és sikere. Nagyobb baj, ha érzelmileg lesz hûtlen valaki, nem testileg!
Helyesírás hova lett? Amúgy meg pont annyi hûtlen nõ van mint férfi, csak a nõk jobban titkolják.
Meg a nõ is!!!!! Nehogy már csak a férfi legyen a hibás. Elhiheted - és ezt nõként mondom - a házasságukat/kapcsolatukat nagy részben a nõk teszik tönkre!! Egy ember nem hibás, az pedig a szeretõ.
3-an hibásak: a szeretõ IS. Õ csábított - ha békén hagyja, lehet, hogy kacsintgattt volna, de soha nem csábult volna el.
A kérdező hozzászólása: Szintem a pasik, hüségés pasi nem létezik!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia te utolsó választ iró léci ird le szerited miért lehet hibás a feleség ha megad a férjének mindent?
Mindent nem kaphat meg a férfi, ahogy egy nõ sem, mert tökéletes feleség nincs, és tökéletes férj sem. A szeretõ pedig tényleg nem hibás. Õ csak egy X személy, ha nem õ akkor más lett volna a szeretõ.
1000000% h ezt a kérdést egy nõ tette fel Hidd el nekem, h aki mindent megkap otthon, az nemlép félre.Szal vmi tuti hiányzott.Mert az a nõ(akivel félrelépett) ad valami olyat a férfinek, amit te nem adtál meg neki.És nõ létemre írom!
Hiába kap meg mindent otthon, egyvalamit nem tudsz neki megadni: az újdonság varázsát, a csábítás, és meghódítás élményét. MInden pasi hûtlen ez megint egy hülye általánosítás. Természetesen nem minden pasi hûtlen. Egyébként a hûtlenség szerintem érzelmi síkon történik. És ezt nõként írom.

Párom "kettös" életet él! Miért lép félre egy férfi?

Adva van egy több mint 10 éve tartó kapcsolat!A férfi mindent megtesz a n?ért.De tényleg mindent.A n? az elsö minden esetben,kedves,udvarol és tényleg mindent megtenne érte.Egy tökéletes kapcsolat lenne ha....ha a férfi nem kezdene ki félig nyiltan félig burkolva minden nönemü lénnyel.Ha van rá lehetösége félre is lép.Ha az érzelmi oldalról közelitjük meg akkor mivel magyarázható ez?

Legjobb válasz: Miért lép félre? Mert hagyod! Ha elfogadod, így marad. Aki ilyet tesz egy nõvel, az nem szereti, mert lehet, hogy kinyitja elõtte az ajtót, de ne mondd nekem, hogy "minden esetben kedves", amikor ilyen helyzetek elé állít és megaláz. Ez mindennek a teteje! L27

Miért lép félre? Mert hagyod! Ha elfogadod, így marad. Aki ilyet tesz egy nõvel, az nem szereti, mert lehet, hogy kinyitja elõtte az ajtót, de ne mondd nekem, hogy "minden esetben kedves", amikor ilyen helyzetek elé állít és megaláz. Ez mindennek a teteje! L27
azért, mert ilyen. valami oka biztos van, lehet, hogy nem ideális családban nõtt fel, nem tudom, de érzelmileg ez éretlen viselkedés szerintem. én soha nem tennék ilyet, és nem is viselném el.
Valamit nem kap meg a 10 éves kapcsolatában, de nem mer kilépni belõle.

Két leszbikus nő gyereket akar. Egy férfitól kérnének spermát. A férfi adna, de fél attól, hogy a nők idővel gyermektartásdíjat követelnének tőle. Hogyan kerülhetné el a férfi, hogy idővel ilyen követeléssel lépjenek fel vele szemben?

Legjobb válasz: Szerzõdést kellene kötni, hogy a másik anyuka legyen a gondviselõ és akkor õk lesznek ketten a gyerek szülei és a pasi úgymond lemond róla és akkor nem kérhetnek késõbb gyerektartást. Nem tudom Magyarországon ez hogy megy, szerintem fel kellene keresni egy ügyvédet. Illetve lehet fordulni spermabankhoz és akkor ez nem kerül szóba. Egyébként pedig általában jóbarátot kér meg a 2 nõ szóval gondolom jó kapcsolatban vannak, nem fognak késõbb ilyesmihez folyamodni. Össze kell ülni, ezeket átbeszélni és akkor késõbb ügyvédet vagy jegyzõt valami hivatalos személyt hívni és akkor megállapodni.

Szerzõdést kellene kötni, hogy a másik anyuka legyen a gondviselõ és akkor õk lesznek ketten a gyerek szülei és a pasi úgymond lemond róla és akkor nem kérhetnek késõbb gyerektartást. Nem tudom Magyarországon ez hogy megy, szerintem fel kellene keresni egy ügyvédet. Illetve lehet fordulni spermabankhoz és akkor ez nem kerül szóba. Egyébként pedig általában jóbarátot kér meg a 2 nõ szóval gondolom jó kapcsolatban vannak, nem fognak késõbb ilyesmihez folyamodni. Össze kell ülni, ezeket átbeszélni és akkor késõbb ügyvédet vagy jegyzõt valami hivatalos személyt hívni és akkor megállapodni.
Igen, véleménye az mindenkinek van... Mellesleg hol éltek ti, milyen elmaradott világban??? Általában kicsit fel vannak osztva a szerepek és az egyik nõ inkább szeretne gyereket, a másik pedig kevésbé mert õ nem érzi magát annyira nõnek/inkább a férfias szerepkört tölti be. De sokszor nincs meg a férfi-nõ szerepkör akkor mindketten szeretnének, gondolom átbeszélik aztán döntenek. Vagy hallottam már olyanról, hogy elõször "mama A" vállalt gyereket, mert "mama B"nek volt jobb állása. Késõbb mama B is szült kisbabát, akkor az elõzõ gyerek már nagyobb volt és az elõzõ anyuka tudott menni dolgozni. Ez egyébként kapcsolatonként változó. Megbeszélik a felek, hiszen értelmes normális emberek, képesek döntéseket hozni. Szeretném hozzátenni, hogy nekem vannak azonos nemû ismerõseim gyerekkel, olyanok is akiknek már nagy a gyerek. Semmi probléma velük, legalább szeretõ családnak nõnek fel a gyerekek nem otthonban, nem az utcán és nem részeges családban. Na de nem offolok tovább, tudom, hogy nem tartozik a kérdéshez. Úgy érzem a kérdezõ a férfi, elnézést ha tévedek. Azt tanácsolom csak akkor menj bele ebbe ha ismered a hölgyeket és megbízol bennük. Ha nem olyan a kapcsolat akkor mondd, hogy neked ezt még át kell gondolnod nem olyan könnyû döntés stb-stb. Viszont én azt gondolom, hogy biztos nem akarnának téged késõbb "megszivatni" örülnének, hogy lehet babájuk eszük ágában sem lenne gyerektartást követelni meg ilyenek és visszaélni a helyzettel. Na azért írásban megegyezni nem árt, egyszerûen lehet azt közölni, hogy te úgy szeretnéd ha hivatalosan menne az ügy, mert neked nem stílusod csak úgy minden nélkül ilyen nagy lépéseket megtenni. Ezt normális ember megérti. Mindenesetre sok sikert.
Szerintem meg a kérdezõ nem azt kérdezte, hogy ti mit gondoltok a témáról...
Nos, az a helyzet, hogy Magyarországon a spermadonort anonimitási jog védi. Vagyis nem derülhet ki a személyisége, egyrészt mert védik a donort, másrészt így elõzik meg a késõbb esetleg felmerülõ apasági kérdést, hisz a biológiai apát nem fedhetik fel. Semmi köze a gyerekhez. Vagyis, az a férfi nem adhat spermát annak a 2 leszbikus nõnek. Spermát csak egy ismeretlen férfitõl kaphatnak, egy ismeretlen donortól. Ez a helyzet sajna.
nem kérhetnek tõle, mert õ adja a spermát. egyáltalán mi köze hozzá??? Ha õk nevelik, minden díjat nekik kell fizetni. Nem értem a szitut
2 leszbikus nõ szerintem meg ne akarjon gyereket. Mit látna az a gyerek?! Még elcseszettebb lenne mint a mai fiatalság általában.
Szerintem az nem jó hogy a gyerek azt látja.Azt hiszi az a természetes :-S
Jó, de lehet véleményem errõl az abnormális dologról.És azt hogy ki szüli meg azt hogy döntik el kõ, papír, ollóval.HOgy mik vannak?
Mármint a leszbizmus :-D
fujjj.. ne akarjatok gyereket milyen élete lesz annak.. inkább játsszatok 1 darab szarral sztem :/
Egy egyszerû szerzõdés elég, amiben le van írva, hogy a férfi nem vállal semmilyen felelõsséget a gyerekért és csak a spermát adja.
Húúúú már megint a sok régimódi prûd ember!A leszbikusok is emberek, õk is szeretnének úgy élni mint mindenki más... A kérdésre:Csak akkor menj bele ha megbízol bennük, egyébként, ne!
Sajnos minden esélyed megvan rá. Egy kufirc miatt ne vállald el.
Ha lepontoztok, akkor is minden esélye megvan rá. Biológiailag az õ gyereke, amit egy apasági teszt bármikor megerõsít. Ha a pár (mindegy, hogy lezbi, vagy milyen)szétmegy, és bepereli õt tartásdíjra, meg is fogják ítélni. Aki szerint ez másképp van, az [email protected]
Az a helyzet, hogy nem lehet lemondani a gyerekrõl semmiféle papírral! Aki ilyen szerzõdést kötne, az jobb, ha már most tudja, hogy az a szerzõdés semmis! Én konkrétan adtam már spermát leszbikusoknak, és csak a kölcsönös bizalom a megoldás. (mielõtt kérdeznétek, házi inszemmel csináltuk) ;)

Több éves kapcsolatban mennyi eséllyel lép félre egy férfi?

Tudom, hogy szétválasztják a férfiak az érzelmeket és a testiséget. Tudom, hogy egy félrelépés sokaknak csak szín, érdekesség, újjítás. És a párjukat attól még szeretik és nem akarják elhagyni.

Legjobb válasz: A férfi soha nem fog megcsalni, ha nincs hiányérzete valami iránt. Ha van, és ezt nem tudja megfelelõen kommunikálni feléd, és te sem veszed észre rajta, akkor sajnálatosan elõbb-utóbb bekövetkezik. Ajánlatos úgy felépíteni egy párkapcsolatot, hogy lehessen mindenrõl beszélni, hogy ne csak élettársként, hanem barátként is tekintsen rád, akivel mindent meg lehet beszélni.

A férfi soha nem fog megcsalni, ha nincs hiányérzete valami iránt. Ha van, és ezt nem tudja megfelelõen kommunikálni feléd, és te sem veszed észre rajta, akkor sajnálatosan elõbb-utóbb bekövetkezik. Ajánlatos úgy felépíteni egy párkapcsolatot, hogy lehessen mindenrõl beszélni, hogy ne csak élettársként, hanem barátként is tekintsen rád, akivel mindent meg lehet beszélni.
sok 70%

Ha egy férfi mindent megkap a feleségétől, akkor miért lép félre mégis?

Van egy házaspár (kicsi gyerekkel), akik nagyon jó barátaink. Nemrég a férj büszkén újságolta nekem, hogy szeret?je van (aki szintén párkapcsolatban él). Kérdezgettem t?le mindenfélét és elmondta, hogy imádja a feleségét, soha nem hagyná el, mindent megkap t?le, szex is van, mégis megcsalja, s?t kezd beleszeretni a másik n?be is. Azt mondja, a nagyapja és az apja is ezt csinálta és szerinte ez olyan klassz dolog, jó a bujkálás, mert izgalmas. Izgalom? Ennyi lenne a válasz?

Legjobb válasz: Ez mind csak duma! Nem igaz, hogy fontos neki a felesége. Ha az lenne, nem mondana el ilyet egy közös jóbarátnak, aki bármikor visszamondhatja a feleségének. Pláne, hogy mindketten nõk vagytok, nyilván így még inkább esélyes, hogy kiderül, hogy elárulod neki. Nehogy elhidd neki, hogy õt érdekli a felesége. Egy ilyen embernek egy szavát sem lehet elhinni. Ha otthagyná a felesége, akkor is csak magát sajnálná, hogy nincs többé családja, aki kiszolgálja, akiktõl mindent megkapott eddig. De azt egy pillanatig sem, hogy milyen fájdalmat okozott a feleségének, akit magasról lesz.r. Ha számítana neki a felesége, titokban tartaná a félrelépéseit, és eleve csak ritkán tenné meg.

Ez mind csak duma! Nem igaz, hogy fontos neki a felesége. Ha az lenne, nem mondana el ilyet egy közös jóbarátnak, aki bármikor visszamondhatja a feleségének. Pláne, hogy mindketten nõk vagytok, nyilván így még inkább esélyes, hogy kiderül, hogy elárulod neki. Nehogy elhidd neki, hogy õt érdekli a felesége. Egy ilyen embernek egy szavát sem lehet elhinni. Ha otthagyná a felesége, akkor is csak magát sajnálná, hogy nincs többé családja, aki kiszolgálja, akiktõl mindent megkapott eddig. De azt egy pillanatig sem, hogy milyen fájdalmat okozott a feleségének, akit magasról lesz.r. Ha számítana neki a felesége, titokban tartaná a félrelépéseit, és eleve csak ritkán tenné meg.
Az emberek nagy rész utánozza a szülõi mintát. Ezt látta, neki ez a normális. Egyébként ha annyira a barátjaid, miért nem mondod el a feleségnek? Egy normális ember nem engedi, hogy a barátját megalázzák.
Ha valakinek meg van erre a hajlama (nevelés kérdése, a családjától nagyon "jó" példát látott, nem csoda, ha folytatja ezt a stílust), akkor tehet a feleség akármit, a férj akkor is félrelép. Egyébként ha annyira jó barátaid, akkor szépen tájékoztasd errõl a feleséget, ne pazarolja feleslegesen egy ilyen emberre a drága idejét.
Akkor a pasi egy kretén.....
Igen. Minden túl tökéletes. Nem szabad egy nõnek mindent megadnia a pasinak korlátlanul. De, ha ennyire csak az izgalom hajtja, miért nem beszéli rá a nejét egy bujkálós szexre, nem is értem... No comment!
A pasi nincs tisztában azzal, ami adatott neki. Pedig jó lenne, ha rébredne.
Ilyenkor jövök rá, hogy a férfiak mennyire undorítóak.
Unalmas a tökéletesség.
Sajnálom a feleségét! Mondhatnánk azt is, hogy ez s viselkedés bele van kódolva a férfiakba.Kell a kaland, izgalmas.....
Ha félrelép akkor mégsem kap meg mindent otthon.
A férj hazudik saját magának és a környezetének is...és még ezzel dicsekszik is. Egy csõdtömeg, aki nem is tud róla, sajnálatratméltó. Remélélem a feleségnek kipakolnak és nem nézi hülyének tovább a kedves férj.
Inkább a feleség pedig tehetne arról hogy ne úgy nézzen ki mint egy disznó. Általában ez szokott a baj lenni: jön egy-két gyerek, utána a nõ beáll és elkezd hízni. Ha egy tehénnel kéne minden nap megosztani az ágyamat nekem is lelankadna a farkam és a teljesítményem:S Brrr Röff:D
Kérdezõ kimondtad a lényeget. A férfi béna az ágyban, ezt valószínûleg nem csak a felesége tudja. Nos ez a "szerencsétlen" így akar magának bizonyítani, de valószínûleg nem fog neki sikerülni, legalább is nem így. Az ilyenek egyszerûen hülyék hozzá, hogy meglássák a lényeget és változtassanak rajta, aztán a saját híg [email protected] fognak elsüllyedni. Most mondjam azt, hogy kár érte?
A 23 as válaszolónak teljesen igaza van, én is igy jártam , nekem nem csak a barátaim, hanem a saját rokonaim nem mondták el, hogy csal engem a volt párom, egy helyen dolgoztak, és az exem egy szintén ott dolgozó nõvel csalt. Mondanom sem kell nem túl jó a kapcsolatom azóta ezekkel a rokonaimmal.El kell mondani, sokkal rosszabb ha az ember ú utólag jön rá, hogy hülyének nézték, és csak az idejét vesztegette.
A kérdező hozzászólása: A feleség jól néz ki, 35 éves, a szeretõ meg csúnyácska és 25.
# 28 lyuk az lyuk, csak a keret más. hiába "csúnyácska", ha jól esik meghódítani és feszes a teste. néhány testrésze pedig nem is mérhetõ a milféhez:)
Hogy miért csalja meg? egyszerû: Mert a pasi: -embertelen -gerinctelen -érzéketlen pszichopata (olvass utána) -nem szereti, nem tiszteli a feleségét - a párjában csak egy háztartási robotgépet és egy szexmunkást lát, nem embert. Kérlek, beszélj errõl ezzel a nõvel, ne bassz ki vele, õ is keressen a férje mellett jó szeretõt és röhögjön a [email protected] képébe, hogy "de jó az élet" ....
Atyaég! Most olvasom, hogy a pasi sz*r az ágyban és emellett még szemét is! Hát ez nem semmi! Te helyedben kérdezõ, én megmondanám neki, hogy ne tûrje el ezt a sz*r pasit az ágyban, nyugodtan keressen szeretõt, mert ez a szemét nem is érdemel meg egy fikarcnyi szexet sem! én a csaj helyében kártérítést fizettetnék ezzel a k*cs*ggel!
Csak nekem lett hányingerem? Undorító. Én elmondanám a bnõmnek, ha ilyen derülne ki.
már nincsenek érzései a felesége iránt. ha kicsit is szeretné, NEM TENNE VELE ILYET. hanem lenne gerince megmondani, hogy másokkal alar k.félni és inkább õ is keressen magának másik pasit. undorító minden férfi és nõ, aki megcsalja a házastársát, párját .... a társadalom legalja! számomra ott lenne vége a kapcsolatnak, ha a férjem megcsalna. nem tudnám tisztelni egy ilyen után. nem beszélve a bizalomról. páros lábbal rúgnám ki. remélem a feleség megtudja a dolgot, és elválik. aztán keres normális pasit. 27/N
A kérdező hozzászólása: Egyre rosszabb a helyzet. Már azon gondolkodik, hogy elhagyja a családját a szeretõje miatt. El akartam mondani a barátnõmnek, hogy a férje megcsalja hónapok óta, de elõtte azért kicsit körbejártam a dolgot és megkérdeztem tõle, mi lenne, ha kiderülne, hogy van valakije (õ is kezd kicsit gyanakodni). Azt mondta, nem szeretné megtudni. Ha mégis kiderülne, akkor romba dõlne az egész élete, mert biztos elválnának, a férje gyerekkel együtt utcára tenné és ebbe valószínûleg az édesapja belehalna, mert eléggé beteges és gyenge a szíve is.
Mikor engem anno megcsalt az exem és rájöttem, hogy jópár "barátunk" tudott róla és hónapokig hülyének néztek míg én a kapcsolatunk megmentésén fáradoztam és egy roncs lettem, hát mit ne mondjak csak még nagyobb rúgásnak éltem meg a dolgot. Hálát adtam volna az égnek, ha csak egynek is lett volna annyi bátorsága, hogy felnyissa a szemem (õszintén állították, hogy semmit sem csinál csak ül egymagában és szomorkodik). Így csak meghosszabbították jó pár hónappal a szenvedésemet amire majdnem rámentem. Undorítónak tartom az ilyen viselkedést. Ha tényleg jó barátnõk vagytok, akkor megérdemelné, hogy tudja az igazságot. Tudom milyen poklon megy most keresztül. Egyébként a kérdésedre a válaszom, hogy sajnos vannak olyan pasik, akik a mindent odaadó feleségükek is megcsalják, itt nem a házasság milyensége a lényeg, hanem a vadászösztönük és az izgalmas kalandok kiélése.
21 mindig másét?az otthoni nem jó?
A "mindent megkap akkor nem lép félre" egy baromság. A hûség jellem kérdése, nem a kapcsolaté. Van aki pocsék kapcsolatban sem lép félre, van aki a legjobban is tart szeretõt.
ismerek ilyet én is. ott az a baj, hogy a pasinak az elsõ és az utolsó (?) nõ az életében a felesége volt. vagyis nem, de hivatalosan igen. csalja ahol tudja, de emellett szereti a feleségét is, nem hagyná el egyik szeretõjéért sem, és a gyerekeit is a rajongásig szereti. komolyan, nála jobb apát még nem nagyon láttam. ahol minden klappol, ott pont az a baj. ha lenne valami gubanc, akkor nem más nõk után futkosna, hanem megoldást keresne. nekem is volt már hasonló gondom. minden flottul ment, és a felesleges energiáimat egy külsõ kapcsolatban vezettem le.
Lehet, otthon csak szerinte jó a szex. Havi egyszer..mit mondana asszony? Kell az izgalom, hogy férfi legyen.. Kompenzálja, a gyenge teljesítményét, mert csak a szeme kívánja..Az ilyen hencegõk semmit nem érnek az ágyban. Nem az a férfi, akinek egy jó nõre feláll, hanem aki szeretkezni tud, nemcsak dugni. Hencegõs, önbizalmat keresõ semmire való nem férfi..gyerek, álmodozás szinten megmaradt mitugrálsz.
Szánalmas, nem szereti ez az ember a feleségét, sem a szeretõjét, csak saját magát.A hûség nem érzés hanem döntés kérdése.
Te nõ vagy vagy férfi?? Olyan hihetetlennek tûnik, hogy nõ lennél és elmondaná neked a közös baráti pár férfi tagja, hogy megcsalja a te barátnõdet!!! Vagy csak tesztelni akartak, mennyire bízhatnak meg benned, vagy ha ez tényleg igaz, azt akarja, hogy megtudja a felesége? Vagy még egy ötlet, ki akar kezdeni veled! Amúgy meg biztosan sokat számít az izgalom, fõleg egy férfinál. De csak emiatt megcsalni egy olyan nõt, akiért egyébként odáig van??? H
A pasi egy idióta, le kell [email protected] az ilyet, annyit nem ér.
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok! Nagyon jó barátok vagyunk és neki régen is voltak hasonló ügyei, mikor még nem volt nõs. Mindig megõriztem a kis titkait. Tõlem soha senki nem tudta meg. Olyan is volt, amikor az õ barátnõje mesélte el nekem, hogy majdnem megcsalta, de aztán mégis megállt. Én mindig mindenkit meghallgatok és tartom a számat. Ez a mostani helyzet azért gáz, mert a felesége és én jó barátnõk lettünk. Õ is nekem mesélte, hogy gyanítja, hogy van valakije a férjének. Tehát én tudok mindent, de nem merek szólni, nehogy én tegyem tönkre a házasságukat. Egyszer csináltam ilyet még középiskolás koromban, azóta sem. Akkor elmondtam a barátnõmnek, hogy megcsalja a pasija és még én voltam a [email protected] szemét, mert kavarok. Aztán kiderült, hogy igazat mondtam, de a barátságunk mégis véget ért. Amúgy tényleg kicsit béna az ágyban, ezt a barátnõmtõl tudom, de õ elnézi neki, mert szereti. Végül is mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy miért csinálnak ilyet a férfiak. "A hûség nem érzés hanem döntés kérdése." - Ez a gondolat nagyon tetszik :)
1 viszket a fa'ka 2 nincs felelõség
Nos, akkor már meg is mondtad a választ. A nõ mondta neked, hogy szerinte a pasas béna az ágyban. legalábbis vele az, vagy neki az... Ezt nyilván érzi a pasi is valahol, ezért keresgél más, akinek õ is megfelel. Ez rendkívül megalábzó ám egy férfi számára, hogy jaj hát nem vagyok az a lepedõakrobata, meg a csaj bénának tart, de azért elnézi nekem mert milyen cuki vagyok... Nem kéne a férjét aranyos cukikaként kezelni, mint egy kisfiút, hogy jaj hát elnézzük neki... A másik meg nyilván nem beszélték meg nyíltan ezt a dolgot csak érzõdik. Hát ez az eredménye. Ahelyett hogy nyíltan megmondta volna a férjének, meg még mielõtt a férje lett, hogy õ hogyan szereti, ahelyett elnézi neki a bénázást. Hát most megkapta, hogy félre megy a kis drága. Lehet hogy a szeretõnek meg pont úgy tetszik ahogy a férj csinálja, és nem tartja bénának. 34/N
Lehet gond a házasságukban, de vannak olyanok, akik azért tesznek ilyet, mert teljes mértékben meg vannak gyõzõdve róla, hogy ez nekik jár és megengedhetik maguknak. Ilyen lehet ez a jóbarátod is, fõleg mivel náluk ez a családi férfiminta.
egyszerû: mert szeretjük a pinát
22/34 Minden puncinak más az íze, a hõfoka, a szorítása stb. És minden Nõ másképp csinálja. Sok, sok év után, ha egy ffi el megy idegenbe, az még az otthoni házaséletükre is pozitívan hat-hat.

Mit szóltok ahoz ha egy kapcsoltaban egy férfi azért lép félre, mert változatosságra vágyik?

De otthon mindent megkap,változatos a szexuális élette.

Legjobb válasz: Nem feltétlenül a mindent megkapásról van szó. A megcsalás minden formája elítélendõ mindkét nem részérõl. Ha annyira kefélni akar bárki bele a nagyvilágba, elõtte zárja le a meglévõ kapcsolatát aztán mehet tiszta lappal. A félrekefélést sokan sokféleképpen próbálják magyarázni, a félrekefélõk igyekeznek felmenteni magukat, pedig k.urvára felesleges, ugyanis ezen nincs mit magyarázni és felmenteni. Aki fé[email protected], az egyszerûen nem szereti azt akivel kapcsolatban él, nem tiszteli, sõt ezzel porig alázza és bizalmával is visszaél. Ennyi, akárki akárhogy is akarja megokoskodni a dolgot. Valahol az is elég gáz, hogy valakinek már csak az okoz szexuális életében változatosságot hogy partnereket váltogat.

Nem feltétlenül a mindent megkapásról van szó. A megcsalás minden formája elítélendõ mindkét nem részérõl. Ha annyira kefélni akar bárki bele a nagyvilágba, elõtte zárja le a meglévõ kapcsolatát aztán mehet tiszta lappal. A félrekefélést sokan sokféleképpen próbálják magyarázni, a félrekefélõk igyekeznek felmenteni magukat, pedig k.urvára felesleges, ugyanis ezen nincs mit magyarázni és felmenteni. Aki fé[email protected], az egyszerûen nem szereti azt akivel kapcsolatban él, nem tiszteli, sõt ezzel porig alázza és bizalmával is visszaél. Ennyi, akárki akárhogy is akarja megokoskodni a dolgot. Valahol az is elég gáz, hogy valakinek már csak az okoz szexuális életében változatosságot hogy partnereket váltogat.
Vágyjon változatosságra kapcsolaton kívül, ne párhuzamosan vele. Úgyhogy ha az én páromról lenne szó, egy nagy pofonnal szólnék hozzá, útilapu kíséretében. 20/l
Tökmindegy mi az ok, a félrelépés elítélendõ. Ha már kihûlt a kapcsolat akkor szakítani kell és kész, utána annyi nõvel feküdhet le a férfi amennyivel akar.
Nyilván mégsem kap meg midnent. Ennek ellenére azt gondolom, nem ez a megoldás.
Pedig igaza van.
Szerintem azt nem szabad elfelejteni, hogy az ide beírók nagy része fiatal, akik még viszobnyleg friss kapcsolattal rendelkeznek. De ha mondjuk van egy 20 éves házasság mögötte és akkor jön egy lehetõség, hogy másik nõvel is megtegye, az szerintem nem kifejezetten elítélendõ. Egyébként is azt mondom, hogy az vesse rá az elsõ követ, aki maga teljesen bûntelen. Szerintem az emberek legtöbbjénél ez legalább egyszer elõfordul életében. Nincs mit csodálkozni, elvégre emberek vagyunk, de ezt csak akkor értheti meg valaki, ha maga is abba a szituációba kerül.
azt, hogy a [email protected] anyját!
A kérdező hozzászólása: utolsó azt se tudod ki vagyok!Nem is ismersz.Anyámat meg ne vedd a szádra.
Te csalod meg a párod aki a seg.ged is kinyalja és én vagyok a barom. Vicces vagy!
hat nekem egyik palim ezt mondta :'' szivem en nem csallak meg csupan masokkal is osszehasonlitlak ''
úgy kell neked... ennyit szólnék hozzá 23f
Esetleg azt sem lenne szabad elfelejteni, hogy mi van akkor, ha az egyik férfi lfeküdt két nõvel a házassága elõtt, míg a másik 200-al. Ebben az esetben könnyen lehet, hogy az elsõ simán félrelép, míg a másik nem, mert már teljesen kiégett és már csak egy kis nyugira vágyik.
Esetleg homokos. Azt a mást is ki akarja próbálni.
Hát ha tényleg megkap mindent otthon egy férfi, akkor az tuti nem vágy másra.
A megcsalás szerintem nem minden esetben jelenti azt, hogy otthon nem kap meg mindent az egyik fél. A változatosság akarása sokszor inkább egy új személyben jelenik meg.
A kérdező hozzászólása: utolsónak:a tied te [email protected]!!!
"viszonylag"
Aki megcsalja a párját az ezt érdemli!

Lányok nektek miért anyira nagybaj hoy ha egy férfi nem olyan bátran lép fel elsőre?

általába ha egy férfi ilyen anak több oka is lehet, de legf?kébb a családi háttere véget van, és a végget nehezebben oldodik fel, és err?l nem tehet. és mégis az ilyen embernek semmi esélye a nöknél, miért?

Legjobb válasz: Az ilyen dolgokban könnyen tud változni az ember - egyszerûen csak el kell indulni valahol - 18 évesen énis ilyen voltam utána most alakul egy kapcsolatom, és mostanra értem el azt hogy totál nem vagyok félénk, ideges- teljesen laza vagyok. Mennyi idõs vagy? 22F

Az ilyen dolgokban könnyen tud változni az ember - egyszerûen csak el kell indulni valahol - 18 évesen énis ilyen voltam utána most alakul egy kapcsolatom, és mostanra értem el azt hogy totál nem vagyok félénk, ideges- teljesen laza vagyok. Mennyi idõs vagy? 22F
A kérdező hozzászólása: 28
Igaz, nem lány vagyok, de szerintem egyáltalán nem baj, hogy félénken lépsz fel, ha általában egy félénk fiú vagy. Viselkedj a személyiségednek megfelelõen és így annak megfelelõ lányt is fogsz találni (ezt pozitív értelemben mondtam). Egy kis bátorság azért nem árt, hogy a lány észre vegye, hogy érdekled, és ha kölcsönös a vonzalom, akkor majd kapod is a visszajelzéseket.
Az "társasági" önbizalommal teli (gyönyörû) nõk el vannak kényeztetve. Természetesen jobb partner számukra egy kreativ gondolkodású, éles eszû humoros fickó, mint egy kuka aki csak bárgyún vigyorog. De igaza volt az elõttem szólónak, viselkedj úgy amilyen te vagy akkor hasonlót vonzol magadhoz, meglátsd sokkal sokkal kevesebb problémád lesz az életben...
Nem baj, de biztos, hogy lesz egy srác, aki mer lépni.
mert így lúzernek tûnsz a szemünkben. nekem egy férfi kell, nem egybátortalan valaki. akkor késõbb az ágyban is olyan lesz.nekem kell hogy ott is határozott legyen
Nem baj, de akkor mibõl vegyük észre h akartok tõlünk vmit? És ahogy már írták elõttem: biztos lesz vki aki mer lépni, és így majd beelõz titeket.

Általában a férfik vagy a nők lépnek félre egy kapcsolatban?

Hello a kérdésemben arra gondolok, hogy a Férfinak vagy a N?nek csavarhatja el más a fejét? Mármint álltalában meik csallhatja meg a másikat? Már 4 olyan barátomról is tudok amikor a n? lépett félre a társaságomban... Minden n? ilyen hogyha meglát egy jó srácot az utcán, vagy megismerkedik és találkozgatnak akkor nem bír ellenálni?

Legjobb válasz: Csak egy kromoszóma eltérés van a 2 nem között, csak a nõk jobban titkolják a félrelépéseiket.

Csak egy kromoszóma eltérés van a 2 nem között, csak a nõk jobban titkolják a félrelépéseiket.
en nem tudom mas lany milyen , de tudom magamrol , hogyha szerelmes vagyok egy fiuba akkor nem tudok masra nezni, es nem tudom megcsalni...
Nem a nemtõl függ, hanem a jellemtõl. Éretlen személyiségek, fiatalok*, vagy kellõen "fel nem nõtt" felnõttek mindkét nembõl megteszik, de ha valaki már tényleg megtanulta szeretni a társát (úgy értem, nemcsak a lángoló pillanatokban, mert akkor könnyû) az nem tesz ilyet egyik nemben sem. *persze van olyan is, tisztelet a kevés kivételnek, aki ezt már fiatalon megtanulja
Hány lány megscalta velem a pasiját anno... :)
Erre szerintem nincs statisztika, hogy ki lép egy kapcsolatban félre.Párommal nagyon jól megvagyunk 5hónapja(én 24, a barátnöm 20) és nem kellene rajta kivül senki más, szóval ezzel csak azt szeretném mondani hogy ez a félrelépés attól is függ, hogy mennyire tartasz a párodhoz, ha nem vonzódsz hozzá eléggé akkor biztos hogy férelépsz elöbb-utóbb, legyen ez lány vagy fiú esetében
Nincs szerintem olyan, hogy általában. A volt barátom velem csalta meg a barátnõjét, aztán szakítottak, és összejöttünk. Végig attól rettegtem, hogy majd megcsal engem is ugyanúgy, ahogy anno velem a csajt. Aztán mégis én hagytam el egy másik srácért...:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... Én ezeken nagyon kitudok akadni hogy nem képes dobni a másikat és a háta mögött megcsalni... Nekem is van barátnõm 5 hónapja de én ugy érzem hogy örökké fog tartani mert én biztos kitartok mellete de nem tudom hogy õ hogy van ezzel bár ugy érzem hogy õ is csak kiváncsi vagyok mi lesz jó 2 év múlva...

Nõk, nektek imponál, ha egy férfi veletek lép félre?

Legjobb válasz: Engem nagyon izgat, hogy valakinek annyira tetszem, hogy még a kapcsolatát is kockáztatja értem - különösen akkor, ha a feleség/barátnõ is nagyon csinos.

Engem nagyon izgat, hogy valakinek annyira tetszem, hogy még a kapcsolatát is kockáztatja értem - különösen akkor, ha a feleség/barátnõ is nagyon csinos.
Számomra mindent elárul az illetõ jellemérõl, ha ilyenre képes lenne - természetesen nem történne meg, ugyanis én nem vagyok partner ilyesmiben. De biztos, hogy baromira taszítana.
Egyáltalán nem imponálna. Felidegesítene amiért ennyire gerinctelen egy ember. 19/L

Miért van az, hogy a nők sokkal szabadabban kezelik a "megcsalás" témát, mint a férfiak egy kapcsolatban? És miért van az, hogy mindig a férfia a bunkó, tuskó állatok, amikor a nők nagyjából ugyanolyan arányban lépnek félre, vagy fantáziálnak másról?

Legjobb válasz: Kifejtenéd, hogy miért kezelik szabadabban a megcsalás témát? Ritkán lehet a lányok szájából hallani azt, hogy a "csók nem megcsalás". Vagy ami pl itt volt a gyk-n (és nálam kicsapta a biztosítékot): az orál nem megcsalás, azt se lány mondta.

Kifejtenéd, hogy miért kezelik szabadabban a megcsalás témát? Ritkán lehet a lányok szájából hallani azt, hogy a "csók nem megcsalás". Vagy ami pl itt volt a gyk-n (és nálam kicsapta a biztosítékot): az orál nem megcsalás, azt se lány mondta.
a nõk váltani szoktak ha találnak jobb pasit. a férfiak meg kibõvíteni szeretik a "háremüket" tudat alatt. Szal több nõ szakít mint férfi, de több férfi csal meg mint nõ. Utána néztem nem marhaság... f19
szerintem ez egyáltalán nem igaz. Csak férfiak igenis nagyobb arányban lépnek félre, fõleg, ha már gyerek is van. Akkor a nõ átvált anyává, és a fõ célja - elvileg - a család összetartása. Genetikailag kódolva legalábbis ez van. Ebben benne van, hogy könnyebben bocsát meg, és az is, hogy bizony a férfi többször csal.
A kérdező hozzászólása: Megbántottál valamennyire ezzel a kijelentéssel, mert én egyáltalán nem így érzékelem ezt a helyzetet, hanem fordítva. Lehet azért mert még nem nõttem fel, aztán amikor majd meg leszek rontva én is ezt a sémát fogom követni.
Kèrdezõ, legalább ne sajàt vèleményed vedd tényül :D Szociológián eléh sokat foglalkoztunk ezzel és mknden, a témával kapcsolatos felmérés alapjám nagyobb részt férfiak a megcsalók, fõleg gyerekszületés után. Ha jól emlékszem, a 2 leggyakorobb indok a "nem foglalkozott velem" és az "a szex nem érzelmi megcsalás. De itt is sok kérdést tesznek fel errõl, rá lehet keresni, többnyore ugyanezt mondják a férfiak. és ezzel koránt sem azt állítom, hogy a nõk szentek, sõt! De a felmérések ès az én tapasztalataim alapján is a dérfiak kezelik ezt elnézõbben, azzal az indokkal, ami fent is volt, hogy ez nem érzelem, de õk férfiak, akiknek kell a változás...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kimondott szakértõje a témának, csak is a saját tapasztalataim szerint általánosítottam, így teszel te is és más is az élet bármely területén.
A kérdező hozzászólása: Hát de itt nem csak ösztönrõl van szó, én egy nõtõl is azt várom el, hogy ha éppen megcsalom, akkor õ dörgölje a pofámba amit kell, hagyjon faképnél, mivel megérdemlem, és ne bocsásson meg egyhamar. Ne az legyen, hogy annyira szeret, hogy még ezt is megbocsátja, mert azzal csak ront a helyzeten.
Hülyeség. Készítettél felmérést például.. hmm 200 000 emberrel? de tuuuti szakértõje vagy a témának hogy ezt így állítod....
Igen...ezek az állati ösztönök...minden férfi valamilyen szinten alfahím akar lenni, hogy mindenki az övé de a csajnak csak õ juthat
Talán az erõsebb érzelmek miatt. Annyira szeretik a férfit, hogy még ezt is képesek megbocsátani neki. Egy férfi viszont, ha a párja félrelép, könnyebben kiábrándul belõle. Talán a birtoklási vágy miatt, azt akarja, hogy csak az övé legyen, és senki másé. Ha már másé, neki sem kell.
A kérdező hozzászólása: Alapjában véve azt figyeltem meg, hogy amikor egy férfi félre lép, a nõt kevésbé rázza meg az eset, mint ha fordított esetben a nõ lépne félre és a férfi akadna ki. A nõk ilyeneken sokkal gyorsabban túl lépnek, de nem értem, hogy miért.
Akkor ne azt írd hogy a nõk ilyenek meg olyanok stb... áhh nem kell ekkorát általánosítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!