Találatok a következő kifejezésre: Egy férfi idő után lesz (4 db)

Egy férfi mennyi idő után lesz kiéhezve?

Gondolok itt, ha egy normális kapcsolatban 3 napig nincs szex akkor már kívánhatja a n?t? És amikor a n?nek megvan és nemtudnak szexelni kb 1 hétig akkor is lehet nagyon kiéhezett?

Legjobb válasz: Orális hét?! És olyankor a fiú is csinálja a lánynak? Ha nem akkor elég gáz mert a lánynak épp elég baja van így is és õ még kényeztetést se kap mert a fiú undorítónak tartja de elvárja hogy õ kényeztetve legyen… ez az undorító… a férfiak csak 1 napig próbálnák ki h milyen érzés menstruálni…

Orális hét?! És olyankor a fiú is csinálja a lánynak? Ha nem akkor elég gáz mert a lánynak épp elég baja van így is és õ még kényeztetést se kap mert a fiú undorítónak tartja de elvárja hogy õ kényeztetve legyen… ez az undorító… a férfiak csak 1 napig próbálnák ki h milyen érzés menstruálni…
1 normális pasiasszem állandóan ki van éhezve.
ácsi ácsi ácsi a kérdésre a válasz én mint fiú aktus után 5 perccel újra kivagyok éhezve, és csak megsúgom hogy ha egy normális kapcsolatba vagytok akkor óvszer felhúz az elejétõl kezdve és mehet menstuáció alatti (max nem lessz nyalifali odalennt) jah és tipp a menstruáció alatti szex, mert a vaginád megvan dagadva olyankor és jobban élvezed az egészet.....
Ez egyén függõ is azért. Van aki naponta többször beindul, valaki csak pár naponta. 3 nap után már valószínû, hogy nem vetné meg a szexet, fõleg, ha fiatal, egy hét után meg eléggé ki lehet éhezve. Aztán, ha ilyenkor felizgatod, akkor ott aztán nincs mese, dugásnak kell lenni, de ha még jól el is húzod neki akkor akkorát élvez, hogy befosik és anyag is több jön. De azért, ha kell kibírják simán akár maszturbálás nélkül is, pl, ha az élethelyzet úgy kívánja, hogy nincs idõ, meg stresszes idõszaka van. De utána aztán, ha tehetik szeretik bepótolni a kimaradt idõszakot. Ilyenkor van, hogy kúrás kúrást követ.
Kiéhezve már 1 nap után kivannak az, viszont egy másik kérdés h ki meddig bírja Nõ nélkül! De szerintem olyan pasi, nincs aki 1-2 napnál tovább, bírná maszturbálás nélkül…
Bocsi nem neked irtam hanem aki elöttem van hárommal .És azt irta orálisan csinálja neki a nö amikor megjön a nönak.
A kérdező hozzászólása: Mi nem szoktunk akkor orális hetet csinálni...
Igazza van az elöttem szólonak.A pasiknak kellene menstruálni!Remélem te is kinyalod amikor menstruál a párod.-ezt annak szántam aki azt irta hoyg olyankor jön az orális hét.TE IS KINYALOD HA MENSTRUÁL A NÖT?REMÉLEM ÉLVEZÉSIG NYALOD OLYANKOR IS!AZ A MINIMUM!
Mindennap ki vannak éhezve, de azért birnak várni 1 hetet ha muszály.
És ha megvan egy hétig akkor persze h kiéhezett olyankor jön az orális hét... Normális párkapcsolatokban. nekem eddig csak ilyen volt, ha nem lenne akkor dühös is lennék.
1 nap...3 nap már nagyon..
Egy férfi állandóan ki van éhezve, ha látja a párját... Nekem napra pontosan 3 hónapja nem jött össze egy egészséges szex, mivel a barátnõm 300km-re van tõlem külföldön, és csak a tanév alatt találkozunk... Ilyenkor az ember már nem annyira van kiéhezve, de persze, ha találkoznék vele, fél perc alatt letámadnám, csak így, hogy nem látom, nem is igazán zavaró. Bár néha már nagyon be vagyok golyózva és akkor kaparom a falat :D (Igenis van olyan férfi, aki kibírja szex és maszturbáció nélkül, és nem vagyok prûd XD)

Ha egy magyar katolikus nő egy Izraelben élő zsidó férfihoz megy feleségül Izraelben, akkor automatikusan felveszi a zsidó vallást is, és Izraeli állampolgár is lesz, egy idő után?

Legjobb válasz: Errõl tájékozódni lehet a nagykövetségen, illetve az ország internetes oldalán, valamint magától az izraeli fiútól :)

Errõl tájékozódni lehet a nagykövetségen, illetve az ország internetes oldalán, valamint magától az izraeli fiútól :)
Izraeli esküvõ kizárólag vallási alapú lehet. Ott nem létezik olyan értelemben vett állami esküvõ, mint nálunk. Tehát aki nem zsidó vallású, nem házasodhat ott. Ez egyszerûen kikerülhetõ, ha másik országban házasodnak össze a felek, ahol létezik tisztán állami esküvõ - ezt Izraelben elismerik utána, honosítják. Az állampolgárságot egyfajta speciális alijaként meg fogja kapni a feleség. A zsidó vallásba valóban nehéz betérni, tehát nagyon gondolja meg, aki erre adja a fejét, mert ezerféle szabály van és szándékosan nehézzé teszik a betérési procedúrát (hogy felmérjék a szándék megalapozottságát).
A zsidó vallást "felvenni" nem olyan egyszerû, mint a keresztényt. Még a gyerekeid se zsidónak születnek.
ilyen hülyeséget... automatikusan felvenni egy vallást..
"Autómatikusan" hogy a francba lehet hinni valamiben?
Az állampolgárságnak semmi köze a valláshoz. Más példa: ha egy magyar nõ hozzámegy egy török férfihoz, akkor 3 év törökországi tartózkodás után automatikusan megkapja a török állampolgárságot. Akár felveszi az iszlámot, akár nem. Izraelben nem tudom hogy mûködik, de erre való a nagykövetség/konzulátus. De úgy tudom, hogy ott sokkal szigorúbbak.
engedik a házasságotokat? kétlem
A gyerekeiket akár el sem engedik temetni. :(
Az a házasság itt történt, utána mentek Izraelbe.
Illetve élhet Izraelben keresztény is (vannak szép számmal, ahogy muzulmánok is), tudtommal két kereszténynek engedélyezik a keresztény szertartást és el is fogadják. De ebben nem vagyok teljes mértékig biztos, csak rémlik, hogy így van.
Én tudok ilyen házasságról, a franc se foglalkozott vele.
A legegyszerubb ut: Magyarorszagon kottok polgari hazassagot (is). Utana mentek Izraelbe. A feleseg majdnem automatikusan kapja meg az izraeli allampolgarsagot. Az ott szuletett gyerekeitek automatikusan izraeli allampolgarok. A vallas az egeszen kulonallo dolog ettol. Ga a fleseg fel akarja venni a zsido vallast, akkor felveheti (nehez). Amennyiben beter, a gyerekei nem csak automatikusan izraeli allampolgarok, hanem zsidok is lesznek.

Minden férfi bunkó lesz egy idö után?

Még csak 1 éve vagyunk házasok de nem bírom tovább! Úgy érzem, ahogy telik az idö, egyre bunkóbb velem, pedig nem érdemlem meg. A popsiját is kinyalom, még akkor is mikor rosszul vagyok. Néha viszont úgy beszél velem, mint egy kutyával. Nem elég, hogy keveset van velem a munkája miatt, mikor itthon van, akkor meg így viselkedik. Már mondtam neki, de állítja, hogy nincs igazam. Pedig dehogynem, órákat sírok mikor ilyen, nagyon boldogtalan vagyok. Az elején nagyon rendes volt és éreztem, hogy szeret. Most már azt sem.

Legjobb válasz: 10 éve vagyunk együtt és házasok. Ugyanolyan kedves a férjem, mint volt. Sõt! Talán, hogy összecsiszolódtunk még alkalmazkodóbb, persze ez kölcsönös. Szeretjük egymást és ez a kulcsa mindennek.

Kimaradt, hogy 7 éve házasok.
Hát ha te effektíve még a seggét is kinyalod, akkor ne csodálkozz. Érd el, hogy neki is tenni kelljen értetek.
Mennyi idõ után hazásodtatok össze? Mert én arra gondolnék hogy lehet nem ismerted meg igazán mielõtt hozzá mentél!:S Az pedig butaság hogy minden férfi ilyen lesz!
10 éve vagyunk együtt és házasok. Ugyanolyan kedves a férjem, mint volt. Sõt! Talán, hogy összecsiszolódtunk még alkalmazkodóbb, persze ez kölcsönös. Szeretjük egymást és ez a kulcsa mindennek.
nem biztos... de igyekszünk.(csak vicc volt)
Érthetõ az elkeseredésed. Hagyd el azt a bunkót. Keress, találsz jobbat. Nem minden férfi ilyen.
nem lesz bunkó mindenki, ez butaság lehet, hogy a munkája nagyon kifárasztja, és nem tud annyira kedveskedni ha nem lépsz TE ez ügyben, és nem próbálsz kicsit odaadóbb lenni, nem fog javulni a helyzet
Tudod a "minden" és a "semelyik" két olyan szó, ami általában beszûkült látásmódot és sztereotípiákban való gondolkodást takar.
Ez így van a nõk már csak ezt hozzák ki belõlünk
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Elötte még egy komoly kapcsolatom volt, 3 év után ö sem volt velem valami kedves, ezért kérdeztem, hogy egy idö után mindegyik ilyen lesz-e. Szerencsére ezek szerint nem:) 1 év együttélés után házasodtunk, akkor még csak ritkán volt ilyen, a munkája is ugyanez volt. Még annyi, hogy hétvégén menekül tölem, mindent kitalál, hogy éppen hova kell mennie:( Kipróbálom, hogy nem csinálok meg pár dolgot, meglátjuk észbe kap-e.
talán nem illetek össze? nem vagyok kapcsolatszakértõ, de nekem úgy tûnik egyáltalán nem kezel partnerként=egyenlõ félként. de nyilván tudhat valamit ha vele vagy... a kérdésedre pedig csak akkor kapsz megfelelõ választ ha a világ összes pasiját kipróbálod. amúgy a választ te is tudod.
De ha házasság elõtt is ilyen volt néha akkor miért mentél hozz? Lehet van valakije, azért menekül elõled! Szerintem õ nem szeret téged!:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!