Találatok a következő kifejezésre: Egy férfi idő után (36 db)

A 30-as, 40-es nõk viselkedése miért változik meg egy idõ után, ha huzamosabb idõt töltenek el egy fiatal férfival (22)?

Legjobb válasz: Huzamosabb idõ után mindenki megváltozik,ez nincs korhoz kötve.

Huzamosabb idõ után mindenki megváltozik, ez nincs korhoz kötve.
Lehet, mert "lealacsonyodnak" hozzád, azonosulnak a te értelmi szinteddel? Ne vedd sértésnek, csak találgatok, igazán nem is ismerlek és lehet nem is vagy gyerekes.
A kérdező hozzászólása: Igazából ez csak napokat takar. Észrevettem, hogy sokkal gyerekesebbé válnak a közelemben.
Milyen téren változnak meg? Légyszi részletezd, mert tanulni akarok belõle. Ugyanis pont ilyen cipõben járok. 36/N
Talán csak próbál fiatalosabbnak, korod belinek látszódi. Lehet azt hiszi, így jobban bejön neked.
anyapótlékot keresel és gyerek lesz belõlük
Miért hiszed, hogy ez igy van?
Én írtam azt a sok dolgot a gyertyákkal meg stb... jó, ha ez sem megy akkor meg mit akarsz? Rád unt, és vége az egésznek, jobb ha te szakítasz még mielõtt megcsal vagy Õ dob ki, ennyi.
A kérdező hozzászólása: ma 17:05 teljesen egyetértek.Te hiába illat gyertyázól meg füstölögsz meg wellnesezel ha mind ezt a nõ erõltetett mosollyal vagy éppen savanyú pofával fogadja.És hiába akarod te hetente randira hívni ha õt abba a fázisba nem tudod má semmivel vissza zökkenteni...
ma 16:38, te hülye vagy, már bocs. A kapcsolatok mûködéséért szerinted csak a pasi a felelõs? Egy párkapcsolatban egy nõ nem lehet unalmas? A szex szerinted azon múlik, hogy kényeztetik e eléggé a nõt? A szexuális élet fellendítését komolyan illatgyertyákban és wellness nyaralásokban látod? Értem, mit akartál mondani, valóban dolgozni kell egy kapcsolatban, valóban folytatni kell a randizást hosszú távon is, de ez csak és kizárólag a fickó dolga lenne? Nem hiszem. Tény, hogy ezt tapasztalom én is, de ez gáz, és nem kellene, hogy természetes legyen.
ha egy nõ nem kívánja annyira a szexet mint pár hónapja vagy éve és fiatal, és elõtte volt napi vagy napi több, és nincs szervi baja, akkor egyes egyedül te vagy a hibás kérdezõ, vagy az a férfi akirõl szó van tökmindegy, lényeg hogy nem a nõ az oka. uncsi vagy, uncsi a szexuális életetek, nem szexeltek különféle helyszíneken, nem viszed ide oda, nem kapod el itt ott, nem kényezteted eleget, nem csinálsz elég romantikus estét, masszázs fürdõ, gyertyák, virág szirmok lágy zene, illatos gyertyák stb. nem mentek wellnesselni vagy más helyre... stb.. persze hogy nem kíván, uncsi vagy és még a vibrátora is lehet hogy jobban izgatja... csak neked nem mondja, és ne is várd el hogy mondja, mert a nõk nem fogják ezt mondani, tanulj meg bánni a nõkkel , és hozz áldozatokat, tégy erõfeszítéseket, ennyi!
Volt pár kapcsolatom (néhány hónapostól 4 évesig) de én ilyet még nem tapasztaltam. A jelenlegi párommal 2 éve élünk együtt, de napról napra jobban szereti a faszt :P
Jah igen, ilyen van, de azért a kevesebb szexre igény baromira nem jelent férfiundort. Kicsit szélsõségekben gondolkodsz, nem? -, -
A kapcsolat ég ki, nem a nõ. Ekkor jön a megcsalás.
A kérdező hozzászólása: Mert ezt tapasztaltam.Én adok magamra és nem lustulok el és mindig teszek azért hogy ne legyen lapos a dolog.De eddig az összes csaj vagy nõ , egy idõ után már nem kívánta olyan intenzíven a szexet.Nem csak magamról beszélek de sok haver panaszkodott hogy a csaj 2-3 év után már megelékszik heti 1-3 szexel míg az elején napi szinten volt akció..ezt magamon is tapasztaltam, pedig én sem az a fajta vagyok aki el kényelmesedik és bele tesped a kapcsolatban.
baromság, 50-50%-ban hibás lehet ebben a nõ és a férfi is!
Ez hülyeség!!Mibõl gondolod, hogy így van?
Ez az egész vita egy alapkédéshez vezet: Ha egy hosszú távú kapcsolatban, házasságban már kihalt a szenvedély, akkor az egyetlen megoldás a szakítás/válás?

Az idősebb nők akik saját bevallásuk szerint önmagukkal egykorú vagy idősebb férfit keresnek mennyi idő után adják be a derekukat egy náluk fiatalabbnak?

A mennyi id? után mellett a másik kérdés hogy hány százalékuk adja be a derekát végül mégis...

Legjobb válasz: Szinte csak tõled függ mennyi idõ után. Légy kitartó, ostromold faltörõ kos módjára, de ne erõszakosan. Nekem volt hogy 2 hónapomba tellett egy olyan nõt megszerezni, aki kategórikusan kijelentette, hogy a büdös életben nem kezd nála fiatalabbal.

Szinte csak tõled függ mennyi idõ után. Légy kitartó, ostromold faltörõ kos módjára, de ne erõszakosan. Nekem volt hogy 2 hónapomba tellett egy olyan nõt megszerezni, aki kategórikusan kijelentette, hogy a büdös életben nem kezd nála fiatalabbal.
Ez tõled és a manipulatív képességeidtõl függ.Nincs életkorhoz kötve.
30 fölött vagy azonnal beadja a derekát, vagy soha.
Azt kellene tudni, hogy miért nem akar fiatalabbal kezdeni. Egy fiatalabb partner mindenki egojának jót tesz. A gondolattal biztos eljátszanak, de félnek mi szól a fiatalabb srác a korkülönbséghez. Nagyobb a veszélye annak is, hogy fiatalabbra cseréled. Volt idõsebb barátnõm, de csak pár évvel és inkább õ startolt rám. Volt feleségem most egy 6 évvel fiatalabb srácra hajt, pedig sosem tudta volna elképzelni, hogy akár 1-2 évvel fiatalabbal jöjjön össze. Nekem meg egy 4 évvel idõsebb nõ tetszik. Ha szimpatikus vagyok neki és csak az életkor lenne probléma, akkor biztosan meg tudom majd gyõzni.
Elég hamar. 30-40 körül a nõk már nem igénylik hogy száz kört fuss, hogy megkaphasd. Persze ez csak akkor mûködik, ha a hölgynek tetszik a fiatalabb fiú.

Csajok, ti megkaptátok az igazi férfit vagy a legtöbb esetbe egy olyan elvárásotok ez aminek egy férfi se tudott igazán eleget tenni és egy idő után elfogadtátok azt ami akadt?

Az elvárások nagyok és véget nem ér?ek s?t néha ellentmondásosak(legyen kemény és független mégis néha legyen gyöngéd stb. stb.)

Legjobb válasz: A szerelem nem így mûködik.

A szerelem nem így mûködik.
csatlakozom az elõttem szólóhoz.Ja és tökéletes nem létezik, mert a tökéletes mindenkinek mást jelent.
Már miért lenne ez ellentmondásos? Az én párom a magánéletben nagyon gyöngéd, nagyon szeretgetõs, de kifelé egy kõkemény férfi. Amúgy meg igen, én megkaptam az IGAZI férfit. Aki intelligens, lehet vele kommunikálni, lehet rá felnézni, lehet tisztelni, erõs jellem, lehet rá számítani, ért a férfias dolgokhoz, és nagyon jó odabújni hozzá :) Mindenkinek ezt kívánom!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, nem így mûködik a szerelem. Ettõl függetlenül a párom, aki már egyben a férjem is, független, férfias, magabiztos, erõs, határozott, ezzel együtt (velem kapcsolatban) érzékeny, érzelmes, gyengéd, odaadó, hûséges, gondoskodó, ezen kívül szórakoztató és nagyon jó a humorérzéke. Sõt, még külsõleg is bejön és minden nagyon jó vele.
Jó hülyén írtam, bocs! :D Szóval így akartam az "egyben helyett": a párom, aki már a férjem is. :D

Ha egy férfi sok időt tölt egy nővel, akihez vonzódik is, akkor egy idő után beleszerethet?

A férfi nagyon csajozós, nincs kapcsolata és nem is akar. Gondolom még ki akarja élni magát, fiatal. Na de lehetséges, hogy beleszeret valakibe?

Legjobb válasz: Majd kiderül:)

Majd kiderül:)
Ha jól gondolom, te vagy a nõ, aki nem bánnád, hogy ha a pasi aki sok idõt tölt veled, beléd szeretne. Ha a pasi most is aktívan csajozik, (akár csak laza, futó kavarásokkal) akkor hagyd a francba, mert csak az idõdet vesztegeted vele. Maga mellett tart kényelembõl, aztán ha véletlenül tényleg belebotlik valami "álomnõbe", akkor gyorsan megszabadul tõled. Eleve nem érdemes olyanra várni, aki közli, hogy csajozni akar, de kapcsolatot nem, mert még ki akarja élni magát. Majd ha benõ a feje lágya, és néhány év múlva téged még mindig érdekel, akkor eldöntöd, hogy akarsz-e tõle valamit. Ez így most elég esélytelennek tûnik szerelem és kapcsolat szempontjából.

1.5éve egy társkeresőn megismerkedtem egy férfival. Egy idő után beadta, hogy rákos beteg lett.1évig hülyített és kiderült egészséges, és van már élettársa aki babát vár. Én mindenemet elvesztettem miatta. Mit tegyek, hogy újra a régi legyek?

Legjobb válasz: Szia!Nem írtad milyen viszony alakult ki köztetek és mit érzel,mi az amit elvett Tõled...Talán az fáj a legjobban,hogy becsapott.Õszintén érzelmekkel és az egészséggel nem illik és szabad játszani.Õ mindkettõt megtette Veled.Önzõ,és gerictelen emberek tesznek ilyet! Gondolj arra,hogy Te ebbõl a kapcsolatból úgy jöttél ki,hogy tiszta maradt a lelkiismereted.Mindvégig szeretted,te helytálltál...és az egész arra volt jó,hogy tanulj belõle. Bizalmatlan is lehetsz ezek után úgy gondolom,és tartasz a következõ csalódásoktól is.Azt mondom most itt az ideje,hogy törõdj magaddal!Ha egy csaj megtalálja saját magát,a kisugárzása erõt ad neki!Csinos,okos,erõs lánynak kell lenni,aki barátok között van és ismerkedik.Nem is feltétlen pasizás céljából,hanem hogy jól érezze magát. Légy NÕ!:D És ha ismét szerelmes kezdesz lenni valakibe,egy kis egérutad legyen mindig!Nehéz,de hasznos dolog szerintem,ha mint kívülálló vizsgálod a kapcsolataidat,és mindig légy önmagad,ne engedd hogy más megváltoztasson,befolyásoljon...egy kicsi önzõség,határozottság kell,hogy ne forduljon elõ veled legközelebb,hogy kicsit naívabb vagy másnál,és ennyire "vak a szerelem".:)Sok sikert!

Szia!Nem írtad milyen viszony alakult ki köztetek és mit érzel, mi az amit elvett Tõled...Talán az fáj a legjobban, hogy becsapott.Õszintén érzelmekkel és az egészséggel nem illik és szabad játszani.Õ mindkettõt megtette Veled.Önzõ, és gerictelen emberek tesznek ilyet! Gondolj arra, hogy Te ebbõl a kapcsolatból úgy jöttél ki, hogy tiszta maradt a lelkiismereted.Mindvégig szeretted, te helytálltál...és az egész arra volt jó, hogy tanulj belõle. Bizalmatlan is lehetsz ezek után úgy gondolom, és tartasz a következõ csalódásoktól is.Azt mondom most itt az ideje, hogy törõdj magaddal!Ha egy csaj megtalálja saját magát, a kisugárzása erõt ad neki!Csinos, okos, erõs lánynak kell lenni, aki barátok között van és ismerkedik.Nem is feltétlen pasizás céljából, hanem hogy jól érezze magát. Légy NÕ!:D És ha ismét szerelmes kezdesz lenni valakibe, egy kis egérutad legyen mindig!Nehéz, de hasznos dolog szerintem, ha mint kívülálló vizsgálod a kapcsolataidat, és mindig légy önmagad, ne engedd hogy más megváltoztasson, befolyásoljon...egy kicsi önzõség, határozottság kell, hogy ne forduljon elõ veled legközelebb, hogy kicsit naívabb vagy másnál, és ennyire "vak a szerelem".:) Sok sikert!
Nekem édesanyám járt ugyanígy, azóta is fizeti a tartozást, ami a pasi miatt lett. Nem mellesleg depis lett. Járj társaságba minél többet, próbáld meg elfelejteni, lépj túl rajta!Tudom, nem könnyû, de meg tudod tenni!Kezdj új életet! Hidd el, elõbb-utóbb jó lesz minden. Édesanyámnak 5 év kellett, mire helyrerázódott. De most már teljesen jól van, bár a hitelt még mindig fizeti. Kitartás!
Nagy pofon volt ezek után egyértelmû az élettõl, de túl kell rajta lépni!Családod és a közeli barátok ilyen helyzetben nem hagynak el.Járj el olyan helyre, vagy csinálj olyat amit még soha nem tettél!:) Fordítsd ezt a helyzetet arra, hogy megismerd magad mégjobban.
hát már szereztél legalább egy új barátnõt a másik lány személyében :D másrészt ha jól értem a pasit támogattad a pénzzel? sztem ez csalás, és ha tudod bizonyítani, h õ kicsalta belõled neten keresztül a pénzt, azzal talán még a rendõrség is tenne valamit. már az internetes bûncselekményekkel is kezd foglalkozni a rendõrség. persze ha igazából nincs nagyon bizonyíték h neki adtad a pénzt v ilyesmi, akkor ennyi. de legalább megemlítheted neki h a rendõrséget is bevonod ha nem kezdi szépen visszaadni a pénzt. persze nyilván majd mondani fogja h persze blabla de könnyen lehet h van itt ellenne fordítható dolog, hiszen pl a levelezések, csetelések visszakereshetõ, írásos bizonyítékok. no egyébként meg télleg létezik ekkora görény pasi?? és h járhatott így túl az eszeden!!!!?????
Èn a helyedben elözször is megkeresném az illetö élettársát és megpróbálnám neki elmondani, hogy a pa´rja társkeresön fennt van..... még ha babát vár is, joga van az igazsághoz. A másik.Ebben a világban nagyon meg kel gondolnod kinek hová miért írszalá kezsséget, kölcsönt.NEM SZABAD!!!!!! Valai papír nincsen arról, hogy mit vett a pasi és a te neved rajta?? Akkr követelhtnél valamit.. Próbálj beszélni a pasival, hogy segítsen letörleszteni az adósságot.Volt annyi eszed, hogy nem csak te vetted fel egyedül a kölcsönt?? Hát sajnállak, hogy így alakult.... E`n mindenképpen megkeresném öket....
Azonnal jelentsd fel! Ezért nem csak egy évet fog kapni. Te meg a pénzedet jó eséllyel vissza. Beszélj meg mindent a bátyáddal. Másra nem számíthatsz. Legfeljebb a pasi jelenlegi barátnõjére, akivel kényszerbõl egy csónakban eveztek.
Asztrológiára és egyéb ezoterikus izékre meg inkább ne járj! Arra van most a legkevésbé szükséged, hogy valami szekta is beszervezzen. Ha mindenáron akarod ápolni a lelkedet, keress fel egy papot/lelkészt valamelyik legalább 500 éves felekezetbõl. Õ segíteni fog a lelkedet rendbe tenni és beszervezni sem fog semmibe. (Sok szekta kezdi a beszervezést asztrológiával. Az ilyen lelki állapotban nagyon veszélyes.)
Ez bírósági ügy lehet , polgári peres üton követeld tõle a pénzedet.Ebbe a dologba nem kell több érzelmet tenni, nyílván notorius hazudó, csaló, házasságszédelgõ.Érzelmileg egy 0 pacák.Járj önismeretfejlesztésre, asztorlógiára, nézdd meg miért kaptad ezt a tanítást.
Rendkívül szomorú ez a történet , ha gazdag lennék segítenék de nem tudok sajnos semmit tenni, átérzem a problémád és tényleg nagyon sajnálom hogy ennyire kihasznált az a szemét alak. A férfi lakcímét tudod? küldj nekem privát emailt. üdv
Biztos, hogy ilyenért fel lehet jelenteni õt, mert ez csalás! Ha adósságot csináltál miatta, pénzt csalt ki tõled stb, akkor jelentsd fel. Ahelyett, hogy magadba omlasz, próbáld menteni, ami még menthetõ, ha ez jelen helyzetben nehéznek is tûnik. Tudod valahogy bizonyítani az állításaidat?
hát sajnos te voltál buta. én is csevegtem húzzamosabb ideig, de soha nem kértem semmit, pénzt bankkártya számot stb... próbáld meg feljelenteni csalás miatt, de azt ne felejtsd hogy neked kell bizonyitani hogy átvert stb...
jah és ha chateltetek, vagy leveleztetek, annak vannak írásos mentései, amit a gép, z internet lement, és a kézel írtatok egymásnak, megvannak a levelei még biztos, szóval ezek alapján már van min elindulnod, rajta, mutasd meg neki hogy nem egy gumiból vagy kifaragva, hanem egy kemény acélból, csinálj vele olyat amiresose számítana, mondjuk a házát ne gyújtsd fel, bár ezek után, és még a csatornába is ledobnám, és feldugnák neki egy remete rákot, akkor majd viccelõdhet egy gyógyíthatatlan betegséggel
pereld be, ezek alapján már olyan pert akaszthatsz rá, hogy nyerhetsz cirka 20 milliót, és lazán megnyerheted a pert, mert az ember kihasználásra, hazugság a nemlétezõ rákjáról, 2 nõvel eljátszotta ugyan ezt, és idegilek tönkre tett, ebbõl aligha tudja magát kimászni, egy jó ügyvéd, és még azt is elveszik attól a férfitól ami sose volt az övé, történt szomszédunk rokonával is ilyen, és õ beperelte, és nyert 34 milliót, a hapsinak meg gyakorlatilag magán kívül semmije nem maradt
A kérdező hozzászólása: sajnos léteznek.az a legszõrnyûbb, hogy fél évig eggyütt jártunk, tehát nem ismeretlennek adtam.családot, közös jövöt terveztünk.ezek után adta be a mesét.
A kérdező hozzászólása: Sokat beszéltünk a lánnyal, és sok minden kiderült a férfirõl.Mindkettönket kihasznált.
A kérdező hozzászólása: A lány hívott még decemberben, hgy én is a barátnõje vagyok-e, de én nem hittem el.hittem a barátomnak aki elöször velem jött össze, és utána "lett beteg".Ekkor jött össze a lánnyal, aki most terhes.Eggyütt leptük meg.De akkor vált egyértelmûvé, hogy sosem voltam fontos nekiDe a lány sem, aki most egyedül maradt 2 gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a barátaim már nem keresnek, hiába probáltam felvenni a kapcsolatot velük.Teljesen egyedül maradtam.32éves vagyok, lányomat egyedül nevelem.Anyám alkoholista, apám beteg.Velük élünk.A bátyám volt akire számíthattam, de õ is csalodott bennem, nem is tudja mekkora adósságaim vannak.
A kérdező hozzászólása: Komoly kapcsolatot terveztünk.Mikor hívott telefonon akkor is úgy éreztette szeret, hiányzom neki!Nem tudom miért tette velem?Mikor kiderült a dolog megprobált letagadni, hogy ismer.Hagytam magam hülyének nézni.Nem tudom, hogyan fogok talpra állni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Ez idõ alatt 40kilót fogytam, anyagilag kihasznált, komoly adósságba kevertem magam miatta.Barátaimat elvesztettem.Az önbizalmam már a nulla.Azt hittem valakinek fontos vagyok, de közben csúnyán becsapott.
Bocsi, de az asztrológia egy önismereti módszer. Ha már a kapcsolat elején elvégeztet egy párkapcsolati elemzést, látható, hogy becsapják. Az egyházi papok, akik cölibátust foogadtak, meséld el mit tudnak a párkapcsolatról, ha nõt csak a tv-bne lát?

Egy nő bizonyos idő után mért szeret több időt (a szabadidejéből) eltölteni egy férfival, mint mondjuk a barátnőivel?

A végén pedig inkább a barátjával van egy n?, mint azokkal akiket régóta ismer. A férfiaknál ez kevésbé ennyire látványos. Itt ne vegyük számításba a szexet, és az ösztönöket, mert szerintem egy n?ben is tudatosul, hogy a barátn?ivel egyre kevesebbet jár együtt, mint a barátjával. Ehhez kapcsolódik, még az is, hogy eléggé más a témavilága (beszélgetés szempontjából) egy férfinak, és egy n?nek is sok esetben, mégis inkább egy férfivel próbálja meg beszéli azokat a dolgokat, amiket egy másik n? jobban megértene.

Legjobb válasz: Igazad van, és én is ilyen vagyok, bár még fiatal vagyok, 2 éve van kapcsolatom, de én is sokkal de sokkal többet vagyok a barátommal, mint barátnõkkel. És igen, az addig a barátnõkkel megbeszélt problémákat most vele beszélem meg.. Nem tudom miért van ez. Persze a barátnõimet is nagyon szeretem, de valahogy úgy érzem hogy õ teljesen hozzám tartozik, és ezért minden gondom-bajom megosztom vele. Szval ja ilyenek vagyunk mi :)

Igazad van, és én is ilyen vagyok, bár még fiatal vagyok, 2 éve van kapcsolatom, de én is sokkal de sokkal többet vagyok a barátommal, mint barátnõkkel. És igen, az addig a barátnõkkel megbeszélt problémákat most vele beszélem meg.. Nem tudom miért van ez. Persze a barátnõimet is nagyon szeretem, de valahogy úgy érzem hogy õ teljesen hozzám tartozik, és ezért minden gondom-bajom megosztom vele. Szval ja ilyenek vagyunk mi :)
én is ilyen vok:s

Mi lehet az oka, hogy egy 30 feletti szûz férfi ámokfutásba kezd (ismerek ilyet) és egy idõ után a sok elutasításba besokall, és elkezdi bulikban, szûk utcákban stb ütni-verni a nõket?

Ez kell a lányoknak,hogy egyes pasikat dühöngõ vadállattá tesznek a sok elutasítás révén? Persze a pasi hibája is, hogy nem tudja magát kontrollálni, de valami ide vezetett, hogy egy kedves srácból ilyen lett a férfi. Most lehet mondani neki, hogy pszichiáter, gumiszobát neki, de a probléma ettõl összetettebb.

Legjobb válasz: Az az oka, hogy egy utolsó pancser.

Az az oka, hogy egy utolsó pancser.
Egyre több a szûz felnõtt, többen vannak mint hinnénk... Egy csalódott ember....
Ha már tényleg ilyen rossz neki, akkor miért nem megy el prostizni? Lefogadom, hogy a pornót azt bezzeg nézi.
Gyenge jellem. Nekem rengeteg elutasításban volt részem, 27 évesen még csak randim sem volt. Ennek ellenére kizárt dolognak tartom, hogy valaha is megüssek egy nõt! Sõt, bizonyos mértékig meg is tudom érteni a nõket, amiért nem adnak esélyt nekem. A kinézetem ugyanis annyira rémes, hogy logikus, hogy minden lány elutasít. De persze azért próbálkozom, mert a remény hal meg utoljára, és amúgy is, legalább azt érzem, hogy megtettem minden tõlem telhetõt.
Igenigen, én is ilyen leszek. :D
A kétszínûség netovábbja. Kérdezõ, te most a nõket okolod amiért valaki agyilag Beteg? Idefigyelj, te ignoráns hülye gyerek: aki képes dühöngõ vadállatként nekiesni az embernek, sõt, akár erõszakolni is, tényleg úgy képzeled, hogy fejben egészséges? Az ilyen sosem volt az. Maximum jól leplezte.
"Ez kell a lányoknak, hogy egyes pasikat dühöngõ vadállattá tesznek a sok elutasítás révén? " Na most összezevarodtam. Tehát a fiúk szerint válogatás nélkül le kell feküdnünk mindenkivel? Akkor meg mire fel hívjátok ringyónak az olyan csajokat, akik tényleg könnyen kaphatóak, félrelépnek, hazudoznak... hát szegények csak jótékonykodnak, hogy ne legyen a férfiakból dühöngõ õrült :D
10# Még én sem próbáltam karatézni medvékkel. Nem is tervezem.
nemhogy szerezne egy kis ekit oszt felszedne vkit :D (még nem próbáltam am)
#8 Kétlem. Inkább ostoba, kivagyi embernek néznék. Mit megy neki egy jegesmedvének? Miért nem képes kommunikálni a Nõ felé? :D
# 7 Egy eszkimó suncit biztos letudna nyûgözni vele. Persze, nem élné túl, de amúgy is ez a cél:D
#6 A jegesmedvékkel való birkózás mióta számít potenciális udvarlási lehetõségnek?
# 2 Akkor menjen el és birkózzon jegesmedvékkel:D
Fogd már a nõkre hogy egy elmebeteg
Attól hogy hideg még nem kell pszihopatának lenni. Én is jégcsap vagyok mégse verek nõket...
Aki kellõen gyenge jellem, lelki sérült (már gyermekkortól kezdve), és a nevelésével is problémák akadtak, nem csodálkozom. A problémának mindössze egy, maximum két százaléka a nõk hibája. Én kérek elnézést, hogy nem táncolunk minden férfi farkán, ha "udvarol" nekünk és mi választjuk ki, ki tetszik nekünk. ugye milyen mocskos dolog ez? Kész agyrém.
A kérdező hozzászólása: Na-na. Rendes a férfi, vagyis az volt. Nem pancser, ahogy ismerem, csak nem néz ki túl jó, de ótvar ronda sem. De a nõk hideggé tették.
Kedves #3-as "Aki kellõen gyenge jellem, lelki sérült (már gyermekkortól kezdve), és a nevelésével is problémák akadtak, nem csodálkozom. A problémának mindössze egy, maximum két százaléka a nõk hibája. Én kérek elnézést, hogy nem táncolunk minden férfi farkán, ha "udvarol" nekünk és mi választjuk ki, ki tetszik nekünk. ugye milyen mocskos dolog ez? Kész agyrém." Megfordítom a dolgot: Azok a nõk akiket gyerekkoruktól kezdve az alfahímek és a pénzimádatra nevelnek netan még ezenfelül feminista p**csák is azok a probléma forrásai. A problémák 50-75% a nõkre vezethetõ vissza. (20 éves kiélt ri**ncok). A nõk ezoknak a farkán "táncolnak" akik alfahímek vagy rosszfiúk vagy pénzük van annak ellenére hogy hü**ék mint a sötét éjszaka.... Akik ebbe nem fernek bele ebbe a kategriaba szenvedjenek magukban. ugye milyen mocskos dolog ez? Kész agyrém... Na ezert fogok prostihoz menni mivel elegem van mar ebböl. Tök mindegy kinek adom oda penzt: mivel a nök mind k**vak.

Ha egy magyar katolikus nő egy Izraelben élő zsidó férfihoz megy feleségül Izraelben, akkor automatikusan felveszi a zsidó vallást is, és Izraeli állampolgár is lesz, egy idő után?

Legjobb válasz: Errõl tájékozódni lehet a nagykövetségen, illetve az ország internetes oldalán, valamint magától az izraeli fiútól :)

Errõl tájékozódni lehet a nagykövetségen, illetve az ország internetes oldalán, valamint magától az izraeli fiútól :)
Izraeli esküvõ kizárólag vallási alapú lehet. Ott nem létezik olyan értelemben vett állami esküvõ, mint nálunk. Tehát aki nem zsidó vallású, nem házasodhat ott. Ez egyszerûen kikerülhetõ, ha másik országban házasodnak össze a felek, ahol létezik tisztán állami esküvõ - ezt Izraelben elismerik utána, honosítják. Az állampolgárságot egyfajta speciális alijaként meg fogja kapni a feleség. A zsidó vallásba valóban nehéz betérni, tehát nagyon gondolja meg, aki erre adja a fejét, mert ezerféle szabály van és szándékosan nehézzé teszik a betérési procedúrát (hogy felmérjék a szándék megalapozottságát).
A zsidó vallást "felvenni" nem olyan egyszerû, mint a keresztényt. Még a gyerekeid se zsidónak születnek.
ilyen hülyeséget... automatikusan felvenni egy vallást..
"Autómatikusan" hogy a francba lehet hinni valamiben?
Az állampolgárságnak semmi köze a valláshoz. Más példa: ha egy magyar nõ hozzámegy egy török férfihoz, akkor 3 év törökországi tartózkodás után automatikusan megkapja a török állampolgárságot. Akár felveszi az iszlámot, akár nem. Izraelben nem tudom hogy mûködik, de erre való a nagykövetség/konzulátus. De úgy tudom, hogy ott sokkal szigorúbbak.
engedik a házasságotokat? kétlem
A gyerekeiket akár el sem engedik temetni. :(
Az a házasság itt történt, utána mentek Izraelbe.
Illetve élhet Izraelben keresztény is (vannak szép számmal, ahogy muzulmánok is), tudtommal két kereszténynek engedélyezik a keresztény szertartást és el is fogadják. De ebben nem vagyok teljes mértékig biztos, csak rémlik, hogy így van.
Én tudok ilyen házasságról, a franc se foglalkozott vele.
A legegyszerubb ut: Magyarorszagon kottok polgari hazassagot (is). Utana mentek Izraelbe. A feleseg majdnem automatikusan kapja meg az izraeli allampolgarsagot. Az ott szuletett gyerekeitek automatikusan izraeli allampolgarok. A vallas az egeszen kulonallo dolog ettol. Ga a fleseg fel akarja venni a zsido vallast, akkor felveheti (nehez). Amennyiben beter, a gyerekei nem csak automatikusan izraeli allampolgarok, hanem zsidok is lesznek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!