Találatok a következő kifejezésre: Egy férfi birja (36 db)

Egy férfi meddig hagyja hogy őt elnyomják, csesztessék? Hol van az a határvonal, hogy egy férfi papuccsá válik-e vagy pedig végül lelép, mert nem bírja elviselni a nő uralmát?

sok ilyen nőt ismerek, és nem értik ezeket az összefüggéseket. Jönnek azzal, hogy ők nem behódolós fajták, és már egyáltalán nem tisztelik a férfit, és rájuk erőltetik az akaratukat. Hol van az igazság, ki mit gondol?

Legjobb válasz: Ha megtalálta a zsák a foltját (tutyimutyi, irányításra vágyó pasi és öntudatos, akaratos, domináns nõ), akkor akár egy életen át megfelelhet mindkét félnek ez a felállás. Ha igazából nem ilyen típusú a férfi, csak átmenetileg, a nagy rózsaszín köd miatt tûr el többet, akkor elõbb-utóbb konfliktus forrása lesz.

Ha megtalálta a zsák a foltját (tutyimutyi, irányításra vágyó pasi és öntudatos, akaratos, domináns nõ), akkor akár egy életen át megfelelhet mindkét félnek ez a felállás. Ha igazából nem ilyen típusú a férfi, csak átmenetileg, a nagy rózsaszín köd miatt tûr el többet, akkor elõbb-utóbb konfliktus forrása lesz.
Lehet a nõ domináns és a férfi gyengébb, de ahol a tisztelet az egyik részrõl megszûnik, az már egy halott kapcsolat.
Nem, 5-ös, hanem azért, mert EMBER. Ahogy a nõ is. Ezért mindkettõnek kijár a tisztelet, ha arra rászolgálnak.
6-os vagyok, bocsi, de nem olvastam el a kérdezõ válaszait, azért rohantam ki így. Amit Te mondasz, kedves Kérdezõ, azért a hajad tépném ki...
Jesszus Kérdezõ, miket beszélsz? Mindenkinek - nemtõl függetlenül - csak akkor jár a tisztelet, ha méltó rá. Az, hogy milyen nemû vagy, és hogy mennyi a korod mondjuk, az csak egy állapot. Férfiként mondom, hogy nagyon el vagy tájolva és/vagy irtó fiatal lehetsz. De minimum egy idióta az, aki ilyenekre tanított téged. ÉRD EL, hogy a nõ tiszteljen, ne pedig hatalmas mellénnyel és arccal várd el, hogy a nõ essen hasra elõtted.
"hallod de én nem hinném, hogy egy FÉRFINAK jó papucsnak lenni." Akkor elég keveset láttál a világból. Vannak olyan pasik, akik kifejezetten igénylik az irányítást, akik igazából fel sem nõnek soha. Bár igaz, a férfias férfiak nem szoktak elpapucsosodni. Ez viszont nem azt jelenti, hogy az asszonynak kuss a neve, hanem, hogy egy kapcsolatban ha vannak is nézeteltérések, egyik fél egyénisége sincs elnyomva. A tiszteletnek viszont kölcsönösnek kell lennie. Ugyanúgy nem találom jónak azt a kapcsolatot, ahol a nõben nincs tisztelet a férfi iránt, mint ha a férfiben nincs tisztelet a nõ iránt. Amirõl te beszélsz, az szerintem az, amikor a nõ felnéz a férfire. Mi nõk általában szeretünk felnézni a párunkra, de ez nem zárja ki, hogy a tisztelet kölcsönös legyen.
Miért jár ki egy férfinak tisztelet csak azért mert õ a férfi?
amikor egy férfi elkezd pelenkázni
A kérdező hozzászólása: igen ez igaz. én arról próbálok beszélni, hogy a papucsság nem jó, ha egy férfit papuccsá tesznek. Egy papucsot nem lehet tisztelni. És nem hinném hogy egy férfinak jó egy ilyen szerepben élnie. Egyébként nem férfi vagyok, hanem nõ :)
Csak olyan férfit tesznek papuccsá, aki hagyja magát.
Mindenkinek kell szeretnie, és mindenkinek kell tisztelnie. Mindegy, hogy csûröd-csavarod, az nem normális, ha egy nõ kevesebb tiszteletet kap a kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: hát milyen lázadás tört itt ki csak azért, mert szóba került hogy a férfit érdemesebb lenne tisztelni, mert akkor a nõ is jobban járna. De am teljesen félreértettek. Mert én azt magyaráztam volna pont, hogy mindkét félnek tennie kell, a férfinek szeretni, a nõnek tisztelni, de ha valamelyik nincs meg, akkor minden borul, a másik sem tudja betartani azt amit kellene.
Szerintem most sem uralkodik senki sem..
A kérdező hozzászólása: ezt is írtam: Már úgy értem, hogy persze mindkét fél tisztelje a másikat... de nem láttok a szemetektõl. micsoda nõuralom van! a világ Éva miatt esett bûnbe ne feledjük. felborul a világrend ha itt a nõk fognak uralkodni :D
Miért kellene egy férfit elnyomni? A jó kapcsolat alapja a bizalom, a szeretet és a Kommunikáció, és nem az elnyomás. Ha elnyomás van, ott valaki mindig (szinte mindig) lelép. Ahol elnyomás van, az alapvetõen rossz, ott már a férfi alapvetõen papucs, és mindenképpen le fog lépni. Én is sok ilyen kapcsolatot ismerek sajnos. Emberek házasodnak anélkül össze, hogy akár egy hétvége teendõit meg tudnák beszélni egymással.
Egy egyenrangú, normális kapcsolatban egyik fél sincs elnyomva.Aki valóban férfi, az nem is hagyja ezt, és igénye sincs rá, aki igazi nõ, az nem is gondol arra, hogy a saját pasija az alárendeltje legyen. A kérdésre válaszolva:ameddig a pasinak megfelel az a kapcsolat, amelyben él, és boldog benne, jól érzi magát, addig nem papucs.
Kérdésed egyik fele: meddig hagyja a férfi, hogy õt elnyomják....? Semeddig. Nem normális, ha hagyja, hogy elnyomják. Elnyomni azt lehet, aki hagyja. Ne hagyd! Ha ffi vagy, akkor az nem nemiség elsõsorban, hanem lélek. Emiatt vannak csak nemükben ffi-ak, de belsõ lényük valami gyík és papucsállatka között megrekedt valami.
Jajj szerintem a kérdezõ a 23%-os válaszoló aki szerint verni kell a nõket és a nõnek pedig ugrálnia kell a pasinak..
Szomszédunkban lakik Ágika és Károly. Nap mint nap hallom ahogy Károly édeleg Ágikának, miközben ülnek a kertben. " Ágikám! Anyukám' Kérsz egy párnát a hátad mögé?" " Ágika! Csak délután eszed meg az almát?" "Ágika! Megpucoljam a répát?" "Nézd Ágikám, milyen aranyosak a rigók!" Ágika válasza a legtöbbször: "Jaj Karcsi, ne idegesítsél már!" Károly mos, vasal, takarít, bevásárol, cipõt pucol, húst süt, ügyintéz, stb. Ágika 125 kiló. Károly a fele. Soha hangos szóváltás nincs, teljes idill, tökéletes a boldogság náluk. El nem tudnám képzelni, hogy Károly lelépjen. Az kizárt.
És miért is teszteljem a férfit? Talán eltart? Nem, mert egy fizetésbõl nem él meg a család... Mert okosabb? Hát sajnálom, de nem. Én is tanultam és ugyan olyan jó eredményeim vannak mint neki. Erõsebb? Igen, de ezt csak egy vadbarom használná tisztelet kivívására, én nem tisztelném ettõl, hanem csomagolnék. Akkor mégis miért? Mert õ a teremtés koronája? Ne értsétek félre, tisztelem a párom, felnézek rá de nem azért mert õ a FÉRFI csupa agy betûvel.
"szerintem nem egészséges, hogy a férfi tisztelje a nõt. Már úgy értem, hogy persze mindkét fél tisztelje a másikat, de a kapcsolat úgy egészséges, ha a nõ tiszteli a férfit fõleg. A férfinak kijár a tisztelet. És egy okos nõ ezt tudja is." Te valami õstulok vagy? Hol élsz te, 1866-ban?
A kérdező hozzászólása: szerintem nem egészséges, hogy a férfi tisztelje a nõt. Már úgy értem, hogy persze mindkét fél tisztelje a másikat, de a kapcsolat úgy egészséges, ha a nõ tiszteli a férfit fõleg. A férfinak kijár a tisztelet. És egy okos nõ ezt tudja is.
A kérdező hozzászólása: hallod de én nem hinném, hogy egy FÉRFINAK jó papucsnak lenni. Akkor az már valami degenerált fajta, aki ezt élvezi.
A kérdező hozzászólása: igen, igen igen! mondjuk lehet hogy nõ függõ, de szerintem akit papuccsá tettek, ahhoz nem lehet vonzódni szexuálisan. több nõtõl tudom, hogy inkább jár egy köcsöggel, aki veri, és megalázza, és azért odavan, szerelmes belé. aki mellett meg királynõsködünk, azt elõbb utóbb megcsaljuk sajnos és lelépünk egy köcsöggel. Nem tudom miért van igy, ne kérdezzétek.
A kérdező hozzászólása: szuletett a cicamnak egy macskaja szerintetek a dejzi nevetagyamneki vagy a dundit?:)

Egy férfi meddig birja szex nélkül?

Ha mondjuk pl.külföldön dolgozik és mondjuk 2havonta tud csak egy hétvégére hazajönni?Ja és a párját nagyon szereti!Léci pasik ti is irjatok!

Legjobb válasz: Ez személyiségfüggõ. Ha nagyon nem bír magával, akkor megoldja egyedül.

Ez személyiségfüggõ. Ha nagyon nem bír magával, akkor megoldja egyedül.
Én pl. 2, 5 hónapja bírom, de már alig-alig, mivel kb. 300 kilométerre vagyok a barátnõmtõl... Már nagyon nehéz, hiányzik a szex :) Az önkielégítésrõl meg már rég leszoktam...
Nos, biológiailag nem okoz fatális elváltozást, ha egy férfi egyed nem közösül. A sperma termelõdésétõl nem fog szétrobbani a herezacskó, mert idõvel éjszaka alvás közben automatikusan kiürül. Ez a dolog mechanikája. Azonban valamire való férfi ezt nem fogja megvárni. Elõször ott a kézenfekvõ megoldás, az önkielégítés, de ez idõvel már nem elég. Egy szexhez szokott férfi pár hónap múlva el szokott jutni odáig, hogy na ne b*ssza meg hogy már nem is b*szhatok egy jót! Innentõl már csak idõ kérdése, amíg talál egy megfelelõ fogadóképes hölgypartnert. Szerintem.
élete végéig is kibirja szex nélkül
nem igy van! ejszaka nem urul csak ugy ki semmi sehova. egyszeruen az a helyzet, hogy a herek herecsatornacskai szisztematikusan lebontjak a legregebbi spermiumokat, hogy aztan az visszanyert alapanyagokbol ujjakat, eleteroseket hozzanak letre. a spontan ejszakai uritesnek biologiailag semmi ertelme, enegria- es nyersanyagpocseklas lenne ezt pedig a szervezet nem engedheti meg maganak. a tested alapvetoen sporolasra van beallitva!
Az az utolsó kommentezõ én voltam :) Köszönöm, tényleg nagyon szeretem, õ a mindenem... Kicsik vagyunk még, õ 1 évvel kisebb, szóval nem tudom mennyire komoly neki, de remélem sokáig tart. Visszatérve a kérdésre. Nagyon nehéz tûrtõztetnie magát az embernek. Az önkielégítés kézenfekvõ (szó szerint :D de rossz vicceim vannak...) és valameddig kibírja az ember úgy, csak az nem az igazi. Egyszerûen mû, pfúj. Az ember elõbb-utóbb eléri azt a szintet, amikor megunja az ötcombú barátnõt (bal kéz) és rájön h. neki ez nem kell, mert szimplán szar. Már két hét is sok, bár ez véleményem szerint egyénfüggõ, átlagban néhány hét. Nekem ebbõl már elegem van :)
Na ez egy baromság!!! Igen ez tudományos tétel: ha a természetes ürités nincs meg, akkor spontán éjszakai magömlében távozik!!!
Sztem 2 naponta biztos kiveri! Fõleg fiatalkorban. De még mindig jobb mintha qrvázna!!!
Szia! Szerintem kell bírnia, ha két havonta hazajár, akkor ki kell bírnia. Persze vannak kivételek, van egy haverom akinek mindene a szex, szerintem õ nem bírná még egy hétig sem. Bár lehet, hogy ha találkozna a nagy Õ-vel akkor megváltozna. Én lány vagyok és csak nagyon remélni tudom, hogy párom bírni fogja 2 hónapig, mert külföldön leszek. Nagyon remélem. Mindenesetre egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Irjatok még!Az utolsó válaszadonak gratulálok biztos nagyon szeretheti a barátnöjét.
A kérdező hozzászólása: Élete végéig is?Bocsi te férfi vagy nö vagy?
20 óra

Mennyire igaz az hogy a hegek egy férfin nagy vonzerõvel bírnak?

Legjobb válasz: Igazság szerint ez téves asszociáció és véletlen egybeesés. Olyan ez, mint, hogy akinek nagy háza van az gazdag. Valaki nem attól gazdag, hogy nagy háza van, hanem azért van nagy háza, mert gazdag. A sebhelyesek sem azért vonzóbbak (általában), mert sebhelyük van, hanem azért van sebhelyük mert vonzóak. Tudom kissé hülyén hangzik, de elmondom miért van ez így... Mint tudjuk a nõk a dominánsabb, magabiztosabb, erõsebb stb. férfiakat kedvelik. Ennek megfelelõen: általában a fenti tulajdonságokkal rendelkezõ férfiak szereznek sebhelyet, mert nem rettennek meg az összetûzéstõl, nem gyávák (higgadtság és megfontoltság sincs bennük-de ez a nõknek nem szempont (legalább is a tudatalattijuknak)). Na mármost, domináns férfi nagyobb eséllyel szerez sebhelyet, mint mások. Ebbõl adódik a megfigyelés, miszerint a sebhelyesek vonzóbbak (hangsúlyozom: általában).

Igazság szerint ez téves asszociáció és véletlen egybeesés. Olyan ez, mint, hogy akinek nagy háza van az gazdag. Valaki nem attól gazdag, hogy nagy háza van, hanem azért van nagy háza, mert gazdag. A sebhelyesek sem azért vonzóbbak (általában), mert sebhelyük van, hanem azért van sebhelyük mert vonzóak. Tudom kissé hülyén hangzik, de elmondom miért van ez így... Mint tudjuk a nõk a dominánsabb, magabiztosabb, erõsebb stb. férfiakat kedvelik. Ennek megfelelõen: általában a fenti tulajdonságokkal rendelkezõ férfiak szereznek sebhelyet, mert nem rettennek meg az összetûzéstõl, nem gyávák (higgadtság és megfontoltság sincs bennük-de ez a nõknek nem szempont (legalább is a tudatalattijuknak)). Na mármost, domináns férfi nagyobb eséllyel szerez sebhelyet, mint mások. Ebbõl adódik a megfigyelés, miszerint a sebhelyesek vonzóbbak (hangsúlyozom: általában).

Mennyi ideig bírja egy férfi szex nélkül?

Legjobb válasz: Bírja bármeddig, ha muszáj. De maszti van.

Bírja bármeddig, ha muszáj. De maszti van.
Ameddig muszáj:D
Ha most volna barátnõm, kb 1-2 nap. De mivel nincs így addig amíg nem lesz párom...
Ugyanannyi ideig, mint egy nõ. Max a gyengébb kisfiúk nem bírják ki akármeddig, akiknek mini pisikélõjük van és senkinek nem kellenek, egy férfi nem ilyen nyámnyila
Kérdezzünk meg egy papot.
A kérdező hozzászólása: és a , , maszti" mennyire helyettesít egy csajt? van olyan, hogy egy férfi akár 1 évig is kibírja?
Attól függ, ha nincs párja és szex partnere akkor addig míg nem jön össze egy lány. Ha van párja akkor általában kevés ideig. :)
Élete végéig.
Én 5-6 nap
1 napig.
Teljes cölibátust néha 2 napig is. Maszturbálás mellet kb. 2 hónap, de akkor már van baj bõven.
3 hét max 1 hónap.
akármeddig, csak legfeljebb rettenetesen szenvedünk már ettõl, ahogy én is :D F
Változó, van hogy hónapokig is, de van hogy 1 napig sem, sok mindentõl függ.
1-2 hónap ha nagyon muszáj.

Egy férfi illata mekkora befolyással bír egy párkapcsolat kialakításába? Számít bármit is egy parfüm vagy dezodor? Ha igen akkor minden nőnél más a vonzó és a taszító illat?

Legjobb válasz: Jaja az illat legalább 60%ban az határozza meg,h bejön ez a z illetõnek a másik. Férfiaknál és Nõknél 1aránt, én itt most nem a mindenféle dezodorokra gondolok,azok nem sokat segítenek,max 1 kicsit dobnak rajta, de mindnekinek van egy ergyedi illata,ami a másikat vagy vonzza vagy taszítja,ez természetes,tiszta kémia.;):P

Jaja az illat legalább 60%ban az határozza meg, h bejön ez a z illetõnek a másik. Férfiaknál és Nõknél 1aránt, én itt most nem a mindenféle dezodorokra gondolok, azok nem sokat segítenek, max 1 kicsit dobnak rajta, de mindnekinek van egy ergyedi illata, ami a másikat vagy vonzza vagy taszítja, ez természetes, tiszta kémia.;):P
A kérdező hozzászólása: Értem. De van olyan parfüm ami az egyik lánynak tetszik, a másik meg undorodik tõle. Nem?

Mennyi ideig bírja egy férfi egyedül? Mindegyik prostihoz megy, aki huzamosabb ideig nem találja meg a párját?

(Vagy ha nem is prostihoz, de valami egyéjszakás könnyű katához.) Férfiak, akik válaszoltok! Légyszi írjátok meg a következőket is: -Kor -Iskolai végzettség -Mióta vagytok egyedül -És amit még fontosnak tartotok...

Legjobb válasz: ok,irtam az elözöre is,de ide is: 31 vagyok,diplomás,egyesek szerint joképü,járok konditerembe edzek,2 nyeleven beszélek,és prostihoz járok,mert normál nõkkel nem lehet ismerkedni,miért nem? szokásos: több vasat tartanak a tüzben,hazugok,önzök, kevesebbet adnak mint amit elvárnak,minden baj nekik,...stb.

ok, irtam az elözöre is, de ide is: 31 vagyok, diplomás, egyesek szerint joképü, járok konditerembe edzek, 2 nyeleven beszélek, és prostihoz járok, mert normál nõkkel nem lehet ismerkedni, miért nem? szokásos: több vasat tartanak a tüzben, hazugok, önzök, kevesebbet adnak mint amit elvárnak, minden baj nekik, ...stb.
Ne aggódjatok, látszott, hogy a szája nagy a menõ "csávónak", és valami nem stimmel nála. De kiugrasztottam a nyulat a bokorból! Kiderült, hogy egy kislány a kommentelõ: (Elõzmény: Megkérdeztem, lenne-e kedve ismerkedni?) Eredmény: Az üzenet küldõje: ssoo Az üzenet címzettje: Nyusziszösz Az elküldés idõpontja: ma 13:48 Az üzenet témája: Re: ? Az üzenet szövege: Szia! Én is lány vagyok :) ) csak elegem volt már azokból a p.cs.kbõl, akik még érted, büszkék is erre, hogy prostiznak :) de minden más igaz, csak a nemem nem XD bocsi :S :) ))
Valahogy sejtettem. De arra a sok kis pina nem gondol, hogy nem viccbõl prostizik a pasi, lehet meg akar menekülni egy csomó körtõl, a menzesztõl a fejfájástól és a cirkuszoktól. Ez egy prostinál kimarad csak a lényeg marad. Plusz én elfoglalt ember vagyok nem érek rá udvarolgatni vagy nem akarok inkább, inkább képzem magam azzal többet érek el. Egy k_rva az akkor jön amikor ÉN akarom.
Nem voltam, soha nem is mennék prostihoz. -Kor: 36 -Iskolai végzettség: egyetem -Mióta vagytok egyedül: kb. 13 éve -És amit még fontosnak tartotok...: csak azzal menne ilyen intimebb együttlét, akivel jó viszonyban vagyok, közel engedjük egymást magunkhoz lelkileg is és szerelmes is vagyok bele.
Én akár korlátlan ideig is bírom. Egyrészt mert nem akarok saját családot, másrészt meg úgyis megszoktam hogy nem kellek a nõknek. 27/F - egyetem - lassan 1 éve - Számítógép
Lany vagyok, nem a kerdesre szeretnek valaszolni, meg szeretnek cafolni itt par embert. En igyekszem a baratomnak mindent megadni amit szeretne, szexelunk ha szeretne(persze mondja h ha en nem szeretnem akkor nem kell de hat mindig felizgat szoval ha az elejen nem szeretnem akkor ugyis akarni fogom mikor mar arra kerul sor), a g ecijet is lenyelem annak ellenere h nincs jo ize, de tudom h o elvezi es valamilyen szinten nekem is izgato. Ha menstrualok, tolem akkor is szexelhetunk, ha o is szeretne, a menstruacio nem akadalyoz semmiben, de persze arra figyelni kell h a lepedo ne legyen nagyon veres :DD Az meg h torodni kell egy baratnovel az igaz, de en pl.nem varok el tobbet mint amennyit en is nyujtok
Miért járjak prostihoz? Hogy fizessek azért ami egy nõnek genetikai kötelessége? Haha, 40 éves kiégett milf lotyóként még majd õ fog fizetni érte... 11:43 meg egy ostoba troll, gerincbõl kapta is tõlem a mínuszt.
A kérdező hozzászólása: Isten óvjon a karrierista multis IT-szakemberektõl, mint a 11#-es! :-) Jó tudni, hogy vannak olyan kitartó mazochisták, mint a 15#-ös! :-) Köszi az õszinte válaszokat! Jöhetnek még másoktól is, hogy lássuk mi az arány! (Egymás válaszait légyszi ne itt véleményezzétek!)
Mi a baj a karrierista IT-sokkal akik sportolnak is? :) )))) De komolyan kérdezem. Az évente nyaralások ha nem kérdés akkor is menekülnél tõlünk?
Ismersz?nem Bunkón viselkedsz?Igen
#4 azért megnézném mit tettél le az asztalra, a sörön kivûl. Lúzered itt a sikeres több nyelven beszélõ értelmiségieket. Te hány nyelven beszélsz? Megnézném a kis életed, meg a csajodat biztos van rajta mit fogni dagadt. Kérdezõ: Én még nem voltam prostinál de valószínû ez lesz mert se kedvem se türelmem barátnõt tartani, nmk akarok idõt szakítani rá, és abba nem mennek bele, hogy csak hétvégén találkozzunk aztán ne is halljak felõle csak max szombaton. Szóval érthetõ ha prostihoz megyünk, õ nem menstruál, nem fáj a feje, nem hízik el, odafigyel magára, csinos, nõies, nem kell rimánkodni, hogy menjen edzeni legyen szép és nõies, õ mindig az lesz, ügyes bajos dolgai nem érdekelnek nem fog nyafogni. Õ tuti lenyeli a g_cit, nincsenek kompromisszumai, mindent meg tehetsz vele, nem nyafog. Kor:25 Végzettség:Folyamatban egyetem Multinál dolgozó IT-s szakember. Angolul perfekt, francia alapfok
1. Több éve egy párkapcsolatot folytatok 2. Mondtam, hogy többet letettem az asztalra :) Ez nem azt jelenti, hogy sem önellátó nem vagyok, sem azt nem jelenti, hogy "anyucinál" lakok...ahogyan te fogalmaztál :) Tanulj meg olvasni, és értelmezni, mielõtt megszólalsz, különben magadat égeted le, te, férfiak gyöngye
Én jelenleg 4 éve vagyok bérelhetö. Prosti és egyéjszakás nem érdekel. Kétségbe nem vagyok esve, udvarolgatok folyamatosan és majd csak megtalálim akit keresek. 34F
Már évek óta egyedül vagyok, ergo senkivel sem szexeltem pedig tutira kéne már. Korom: 26 Iskola: Fõiskola Mióta egyedül: több mint 3 éve Amit fontosnak tartok: Csak komoly kapcsolat érdekel!!!
(OFF: 30 körül ekkora lúzereket :D behalok, hogy én (majdnem) fele annyi idõsen (najó, 2/3-ad) többet leraktam az asztalra, mint ezek....gondolok itt a magánéletre is, meg úgy szimplán a kiegyensúlyozott életre, tanulmányokra, nyelvismeretre, munkára....behalok :D na lépek is vissza tanulni, hogy végképp ne legyen meg a lehetõsége, hogy ilyen lehessek) :D (bocsi de ezt muszáj volt...hihetetlen, hogy ezek még büszkék is magukra, hogy prostiznak :D eszem megáll...) Amúgy kérdésre: személyes dolgokat nem írok, prostihoz nem járok, egyéjszakás sincs, párkapcsolat van
7-8 éve vagyok egyedül. Egy kezemen simán meg tudom számolni az alkalmi kapcsolataim számát (igaz, egyikkel több alkalom is volt). Pénzt soha nem adtam szexért, nem is fogok. 40+, érettségivel.
Drága Utálkozó! Mondtam, hogy személyes dolgokat nem írok ki, nincs értelme! "Menõzzek" vele, hogy ezeknél a "lúzereknél" jobb vagyok? Nem, nincs sok értelme. Sõt!!! Ha nem is lenne semmim, hanem hajléktalan lennék, akkor is többre tartanám magam, minthogy szexért fizessek! Szánalmas! (Az utolsó, 40+, akit értékelek, mert elég intelligens ahhoz, hogy ne prostizzon)
nem neked irtam hanem az elötted lévönek csak mire kiirtam te is kommenteltél, utálom az ilyen helyzetet
#4 Nem arról van szó, hogy megkeseredettek vagyunk ;)! Fele ennyi idösen fogalmad sincs a nagybetüs életröl... gondolom még anyuciéknál laksz és egy rántottát nem tudsz megcsinálni. Nem azért nincs barátnöm, mert nincs lehetöségem, csak veled ellentétben én olyat keresek, akiben jó anyát is látok. Nekem már nem elég, hogy divatos legyen (mint neked)
A kérdező hozzászólása: OFFolós! Köszi, most már mindent tudunk róla, többet ne gyere, hidd el élvezetesebb dolog ezt a pár percet is a barátnõddel tölteni... Mért is nem vele töltöd? Legalább inkább neki írnál szerelmes levelet a gyik.hu szerelem/szex kategóriájának böngészése helyett! :-) Annyira kíváncsi lennék amúgy, hogy pontosan mit is keresel itt? ;-) Ja még annyit, hogy... Nehogy visszajöjj 10 év múlva, hogy kiégtél, vagy minden nõ kihasznál, nem találsz egy normálisat, mert azoknak már nem kellesz ilyen agyonhasználtan... ;-) Meg amúgy ha jól értelmezem, eddig csak 1, az elsõ írta, hogy prostira fanyalodik....
A kérdező hozzászólása: Nem az a baj, hogy IT-s, vagy multinál dolgozik, vagy szeret sportolni, nyaralni... Hanem ahogy a nõkhöz viszonyulsz "ember", az készteti a magára valamit is adó nõt, hogy meneküljön tõled! :-) Nyaralni kivel jársz, azt megkérdezhetem? Kibérelsz 1-2 hétre folyamatosan egy útszéli leányzót, aki megy veled? Vagy rá tudsz venni értelmes nõt, hogy veled menjen és ne egyedül menj? Végül is valószínû akadnak libák, akik ugranak ilyesmire, anélkül, hogy párkapcsolatban élnétek. Hát te tudod. Mindegy, igazából nem is ez a kérdés. Azt hiszem leginkább azok válasza érdekel, aki normális, együttélõs párkapcsolatra vágynak, csak épp régóta nem találják a társat hozzá. Õk meddig bírják egyedül...? Persze nem baj, ha más is ír, köszi!

Egy férfi általában hány percig "bír" szeretkezni, orgazmus előtt?

Legjobb válasz: van aki egy perc, van aki egy óra

van aki egy perc, van aki egy óra
A kérdező hozzászólása: de úgy mégis mennyi az "átlag" ?
Az én párom kb 10 percig bírja, és annyi nekem is elegendõ :) )
az elsõ menet általában gyorsabb, akár 3-5perc is lehet...a következõ lehet akár 20-30-40 perc is :D egyénfüggõ
hát, mi 30 percet mindig azért végigtolunk, de néha még többet is :o az elsõ 5 percben mindig mondja, hogy kész nem bírja elmegy, de aztán felül kerekedik magán miattam és utána még ilyen sokáig megy.. (:
Attól függ milyen pózban.
Attól függ hogy milyen nõ vagy. Ha dögunalom, akkor kimegy egy óráig is. Ha egy erotika bomba akkor elég 3 percig is tartani a gejcit, aztán vágódik kifelé . De függ attól is, hogy mennyire van ingerlékeny állapotban a farok.

Szeretője vagyok egy férfinak. Volt, hogy azt mondta éljünk együtt, aztán visszavonta. Egy-egy veszekedése után mondja, hogy nem bírja otthon. Ki kéne lépnem, de hogyan, hogy ne roppanjak bele? Választják a szeretőt?

Legjobb válasz: Nem kellett volna nõs emberrel kezdened! Ez a szeretõk sorsa. Vagy maradsz szeretõ,amíg rád nem un,vagy kilépsz ebbõl a kapcsolatból. Szerelmi bánatba még senki nem roppant bele. Csak önuralom és önbecsülés kérdése.

Nem kellett volna nõs emberrel kezdened! Ez a szeretõk sorsa. Vagy maradsz szeretõ, amíg rád nem un, vagy kilépsz ebbõl a kapcsolatból. Szerelmi bánatba még senki nem roppant bele. Csak önuralom és önbecsülés kérdése.
Ebbe bele se mentem volna, mert mindig szívás a vége, és csak az idõdet pazarlod rá.
nem értem az ilyen nöket meg, hogy nem gondolnak a harmadik félre (feleségre)....és még mindig ok érzik magukat áldozatnak.nézz magadba és lépj ki a kapcsolatbol.
amugy meg választjak a szeretõt is néha ...az én férjem 7 év után lépett le a szeretõjével...nehéz feldolgozni , de ha a lelkiismereted meg engedi akkor küzdj.
Gondolj arra, hogy mekkora szégyen ez neked, talán elég erõt ad ahhoz, hogy ott hagyd. Ne menjünk bele, hogy te sem vagy jobb nála, de te szeretnél javulni, úgyhogy mondd meg neki, hogy ennyi és pont! Annyi egyedülálló férfi van, akik kapcsolatra vágynak, keresgélj közöttük!
Ha nagyon sz*r a házassága, és végül elválnak, akkor "nyert ügyed van", különben csak pár lopott óra marad neked. Általában a feleséget választják, de láttam már olyat, aki otthagyta a hitvesét egy jóval fiatalabb csajért.
Kik választják a szeretõt, a férj meg a feleség közösen? Az uccsó kérdést nem vágom.
Ne hallgass azokra, akik azt mondják hogy "minek kezd nõs emberrel". Ezek a legnagyobb képmutatók, titkon õk is vágynak másra, de nem merik bevallani még maguknak se. A férfi viszont biztosan nem fog téged választani, van a feleség és a szeretõ, de mindig csak szeretõ leszel az õ szemében
És van amikor a szeretõ is hoppon marad és egy harmadik nyer. ...
Én nem tudom hogy mit vársz ettõl a férfitõl, de nekem nem kellene olyan férfi akit el tudok szeretni a családjától, az ilyet pár év múlva mellõlem is elszeretné valaki. Tapasztalatom van ebben a témában apám csalta meg az anyámat. A szeretõ egy fiatal egy gyerekes nõ volt aki a lakásunk telefonját hivogatta hogy hol van apám, aztán beszélt anyámmal is, késõbb személyesen is találkoztak. Azt mondta a nõ anyámnak hogy neki már nincs szüksége apámra mert mi ( a tesóm és én) már nagyok vagyunk neki viszont van egy 5 éves fia akinek apa kell. Ez sokáig ment hogy zakatott minket a nõ, anyám többször kórházba került gyógyszertúladagolás miatt, de a mai napig együtt vannak. Apám nem akar elmenni otthonról, anyám meg nem válik el mert szereti aput és mivel annak idején a semmibõl épitették fel azt amilyük van azt mondta hogy egy retkes p*csa sem ülhet bele abba amiért õ keményen megdolgozott. Valahol igaza van, én a helyében elváltam volna, de õ inkább igy él és azóta nincs közöttük semmi sem. Apám meg ugyanúgy nõzik, ha valamelyik nõ többet akar már szakit is...
Nem lenne lelki békéd akkor sem ha téged választana. Miért? Mert a gyerekek ott lesznek. Õ az apjukat akarják, de meg a csúnya mostoha lennél. Gyerekes ember, csak fél ember. Mert a gyerekek felnevelése az õ felelõssége kötelessége és feladata. Õ ezt vállalta tehát... ideje nagyrésze a gyerekekrõl szól majd. És mindenben a gyerek lesz az elsõ. Beleroppanni? Nem fogsz. Ha tudatba nem roppantál bele , hogy te mindig csak moslékos vödör maradsz akkor ebbe meg pláne nem. Szerintem a mostani állapot a legrosszabb. Ennél már csak jobb lehet. Nem tudod vállalni magadért a felelõsséget, ez a te legnagyobb bajod. El kéne kezdeni felépítened saját magad. Nem lehet úgy élni, hogy másoktól függünk. Elég szánni való életed ha lehet, ha a legnagyobb boldogságod az a pár lopott óra, amit egy nõs férfi neked hazudik. :S
Annyit még hozzátennék, hogy a legtöbb embernek ezzel a "szerelem mindennél fontosabb", és "ha nem kapok meg valamit, félremegyek" felfogással igazán kár házasodni. SENKI nem kap meg mindent, amit elvár/vágyik rá. Van, aki ha meg is kapja, nem elég neki. Ilyen rózsaszín álomvilággal a fejünkben felesleges örök hûséget fogadni, ha úgyse fog menni. A házasság nem móka, és nem kellene, hogy az elsõ gondig tartson, és utána a másik sz.rráalázásáról szóljon. Lám-lám, ezen járna inkább az ész, arról nem is beszélve, hogy szerelmesen is lehet nemet mondani, csak akarat kellene hozzá.
Kedves Kérdezõ! Szeretnélek megkérni, hogy olvasd át még egyszer a hozzászólásokat. És most ne keresd benne az arra utaló jeleket, hogy a válaszolók támadni akarnak téged. Mert pont nincs benne ilyen. Sõt, meglepõen megfontolt és segíteni akaró hozzászólásokat kaptál. Pl. senki nem állítja, hogy te sárkányozod a feleséget, de többen utaltak rá, hogy szegény, magukat sajnáltató férjek annak állítják be õket. Senki nem állított olyat, hogy te infantilis lennél, inkább csak naiv. A kettõ nagyon nem ugyanaz. Ráadásul megfontolt, felnõtt válaszok jöttek sorban, egyikbõl sem a kivetített félelmek áradnak, sokkal inkább az élettapasztalat, amely ráadásul segíteni akarással párosult. Mert tanácsot is kaptál arra, hogyan tudnád a fájdalmadat eldobni. Egy módon: azt az embert lásd, aki õ valójában, aki csak bolondít mindkettõtöket, ne pedig a herceget fehér lovon, akit szeretnél ha lenne. Hidd el, ha a legjobb barátnõd kapcsolatát kellene elemezned, aki pont ilyen helyzetben van, te is ugyanezeket mondanád. Mert ott tudnál tisztán látni, nem befolyásolnának szép, hazug szavak. Ne hagyd magad tárggyá alacsonyítani. Ember vagy, döntést tudsz hozni, ezzel esélyt adva magadnak, hogy találj egy tisztességes, téged valóban szeretõ igazi férfit.
9:11-nek üzenem, hogy bõven nem a szeretõ teszi tönkre a házasságot. A szeretõ egy tönkrement házasságba kerül bele.
Nem értem min hezitálsz! Már öngyilkos gondolataid is vannak emiatt a "férfi" miatt, tehát negativ hatással van az életedre, a személyiségedre. Õszintén kérdem: ezek után te min gondolkozol? Viszont ha te egy idegroncs akarsz lenni, és éveket szeretnél pazarolni a semmire, akkor egyedül saját magadat hibáztadhatod. Az életedet ne ez a "szerelem" irányítsa, hanem te saját magad!
Ház sz*r ügy. Szerintem te hagyd ott a pasit. Igaz, bele se kellett volna mennedd ebbe...
Az önbecsülésed van a béka feneke alatt, ha úgy gondolod, hogy csak ennyit érdemelsz. Szeretõt találsz minden tizedik lépésnél, szerelmet csak ritkán.Ne keverd össze a kettõt. Hagyd a fenébe ezt a pasit, 100%-ban értékes vagy akkor is, ha épp nincs férfi melletted. Ha szakítotok, akkorsem szerelmi csalódás lesz, hanem csak egy megszokott állapot változtatása - azért ez nagy különbség!!Merj változtatni, szívem, tapasztalatból mondom, van élet az expasi után is!!! Én 8 év után szakítottam a szerelmemmel, pedig régesrég meg kellett volna tennem.Szar volt, sokat bõgtem, de aztán rájöttem, hogy van élet utána is, attól nem vagyok kevesebb, hogy partner nélkül vagyok. És egyetértek az elõttem hozzászólókkal, sosem kezdek nõs, vagy kapcsolatban levõ pasival.Szóval, ne félj változtatni, jobban fogod érezni magad utána, mert tudod, hogy helyesen cselekedtél. :)
Nem tudom mióta tart ez a "kapcsolat", de lépj ki, amilyen gyorsan csak lehet! Saját tapasztalat!
A 09.11-es válaszoló nagyon korrektül válaszolt és pontosan ott van az igazság! Kár, hogy szeretõk ezt sosem szokták felfogni, vagy ha igen akkor is magasról tesznek rá. Mert õk húúú de szenvednek és élni sem tudnak más férje nélkül.
*Hogy miért keres az ember ilyen kapcsolatot? Mert nem kapja meg a társától, amire szüksége van. Ilyet csak egy végtelen ostoba ember gondol. Tipikusan a buta libákat lehet ezzel a szöveggel arra rávenni, hogy szeretõ legyen. És az a nõ akinek van képe más házasságába belesz*rni csak azért mert jaaaaj de szerelmes, az meg is érdemli, hogy padlóra küldjék. Nem fog téged választani.
A kérdező hozzászólása: Igen, alapjában véve így van. Minek kezd az ember nõs férfival. Igaz! Tudod én is férjnél voltam. Az is igaz, hogy az ember nem hal bele. De tudod te is nagyon jól, hogy a betegségek 90%-ka pszichés eredetû. Hogy miért keres az ember ilyen kapcsolatot? Mert nem kapja meg a társától, amire szüksége van.
A kérdező hozzászólása: Nem az a baj, hogy ésszel nem fogom fel amit írtok. Azt is tudom, hogy erõsnek kell lenni. Tudom azt is, hogy csak én tudok rajta változtatni. Nem vagyok szuicid alkat, de egyre többször jutok erre a pontra. Nem persze, az ember, mikor észnél van, nem tenne ilyent. Igazándiból a hogyan továbbot kellene megoldanom, amit per-pillanat akkora törésként élek meg, hogy legszívesebben mennék a diliházba.
Fájni fog amit mondani fogok: õ csak téged kihasznál. Magyarán csak a szexre kellesz neki. A többi meg körítés. Neked a szex miatt hazudik, a feleségének meg a kényelemért. Mindkettõtöktõl megkapja amit akar. Viszont a kényelem nagy úr. Sajnálom, de sosem fog téged választani.
Komolyan mondom, el sem tudom képzelni, hogy tudsz szenvedni egy gerinctelen ember miatt. Ez a pasi egy önzõ kis lelki nyomorék, aki hülyének nézi a feleségét is meg téged is. Azért megy félre, mert valamit nem kap meg otthon? Ezt te bekajálod? Azért megy félre, mert izgibb fé[email protected] fûnyírás vagy gyerekfelügyelet helyett. Szerinted tényleg van a földön olyan ember, aki nem találna valamit, ami neki hiányzik? Csak van aki tud és akar emberként élni, és sajnos nagyon sok, aki nem. És az asszony még veszekszik is érte? Komolyan, ez a nõ egy sárkány! Szegény pasi! Csoda, hogy ennyi rossz után még feláll neki idegenben. Ha legközelebb keres, durrantsd rá az orrára az ajtót, szerezd vissza az önbecsülésedet, reménykedj, hogy a feleségnek nem lesznek még nagyobb lelki problémái, mint neked, rázd meg magad, kezdj új életet. Szenvedést csak te tudsz okozni magadnak, azzal, hogy hazudsz magadnak. Elhiszed, mert el akarod hinni, hogy ez a pasi szeret téged, pedig te is tudod, hogy nem így van. Ezért vagy ilyen rosszul. Mellesleg, akkor járnál még rosszabbul, ha téged választana. Te már tudod róla, hogy félrejár. Melletted is lesz valami, ami majd hiányzik. Tudod, a legnagyobb hatalom az önuralom. Gyakorold! Sok szerencsét hozzá!
Ja értem, eddig rágodtam rajta mi az uccsó kérdés, megint mindenki érti csak én nem... hogy van e olyan hogy a szeretõt választja a férfi. Hogyne lenne. Csak ne lepödj meg ha onnantól kezdve a volt feleség lesz a szeretõ.
Sokszor választják a szeretõt. Leginkább akkor, mikor asszonypajtás szárnyakat ad vágyaiknak és megröpteti apukát. De persze a szeretõ úgy tudja, hogy a "férfi" õt választotta.
Nem valószínû, hogy Téged választ, jó ez neki így. (Szegény felesége...) És ha Téged választ, mire mész vele? Ha hûtlen típus - és ezek szerint az - akkor pár év múlva meg Téged fog megcsalni. Ha úgy érzed, az ideg-összeroppanás kerülget, öngyilkossági gondolataid vannak, keress fel egy JÓ pszichiátert. (Sajnos nagyon különbözõek, igyekezz jó szakembert választani.)
*Hogy miért keres az ember ilyen kapcsolatot? Mert nem kapja meg a társától, amire szüksége van. Legalább magadnak ne hazudj, kérdezõ!!! A társunkat magunk választjuk, ha te rosszul választottál, akkor van normális módja annak, hogy újra válassz. A szeretõdtõl megkapod, amire szükséged van? Dehogy!!! Akkor nem lennél itt... A szeretõd semmivel nem jobb, mint a társad volt. Hogy 5 percig jobb, azt elhiszem, de könnyû 5 percig jónak lenni, és nehéz együtt élni. Hosszú távon a szeretõd sem ad meg mindent, például nem él veled. Pedig szerintem szükséged lenne rá... Még egy... lehet, hogy egyszer eljön otthonról végleg (önszántából, vagy mert lebukik és kirúgják), de a szeretõ csak szeretõ marad. A férfiak soha nem gondolkoznak hosszú távon a szeretõjükben. Ha csak egy kicsit szeretne és becsülne, nem tartana téged ebben a megalázó helyzetben. NEKI jó így, a többit meg lesz*rja. Ha te ezt nem látod, baromi nagyot fogsz koppanni. Ha valaki együtt akar lenni/élni valakivel, akkor együtt van. Ha meg nem akar, akkor nincs. Ennyi.
Más kérdés az, hogy vágyok másra titkon és más kérdés az is, hogy a seggemen maradok, mint egy normális ember, aki örök hûséget fogadott...
Dobd ki ezt a pasast!Aki házasság mellett megy félre az jó ember nem lehet.Ne legyél lábtörlõ. http://www.google.hu/imgres?q=l%C3%A1bt%C3%B6rl%C5%91k&um=1&..
hazug kutya, tisztelet a kivételnek! :)

Melyik a legjobb segédeszköz arra hogy egy férfi minél tovább bírja egy nővel az ágyban? Ilyenekre gondolok mint pl:dragon power kapszula. Normális válaszokat kérek!

Legjobb válasz: A Dragon power egy szer, a segédezköz pl. a merevedés fenntartó gyûrû! Vagy a 200-as szög, amit feldugsz. :D

A Dragon power egy szer, a segédezköz pl. a merevedés fenntartó gyûrû! Vagy a 200-as szög, amit feldugsz. :D
Elsõsorban önkontroll kérdése, valamint hogy mennyire ismeri a férfi a saját testének reakcióit. Ha az elsõ jelét megérzi, hogy közeleg a vég, akkor fokozott figyelemmel kell lenni. Én egyszerû módját választom ilyenkor a dolgoknak. Pár másodperc szünet, mialatt közvetlen a makk alatti részt elszorítom kissé. Ettõl megszûnik az inger, és újra hosszú percekig lehet birni a 'monoton fûrészelést' :D Célszerû ilyenkor is izgatni valamivel az embernek a párját, csak hogy neki ez ne okozzon a csúcsra való menetel közben ritmuskiesést, legalábbis szerintem így etikus. :D Mesterséges szerekben nem hiszek.
Mond a pasidnak h üljön törökülésbe és feszítse a bokáját..... amikor meg már el akar menni nyújtsa ki, és onnan pár mp:) de addig még úgy van nem naon megy el:) én próbáltam ... órákat is ki lehet bírni... és természetes...
Nekem pont az ellenkezõ bajom van, csajom 1 óra hossza után kidõl, kevés bírja annyi ideig mint én amennyi idõ alatt elmennék. Bármilyen csajt kicsinálok, de velem sajna kevés bír....és ott a SAJNA nem véletlen. Néha már nekem is sok a 1, 5-2óra szex. Ami sokak szerint jó, és én is árultam az a kamagra 20-50éves korig hordták, és állítólag nagyon jó!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!